door DeDraakslang in Buitenland  ·  247 Reacties

  • 31
  • 1274x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

201 gegrilde worst

* Verwijderd door de redactie *

202 Captain Hero

@164 Dat gaat je in geen 100 jaar lukken. De Telegraaf, het AD en de NOS alleen al, verspreiden nog meer fake dan een olifant per dag aan stront uit schijt.

3
203 Verwonderd

HET is een extreem L likkertje !

4
204 Bollieboos

@203 zijn verwijt was tevens onjuist en dat heb ik @189 ook aangetoond.

3
205 DeDraakslang

* Verwijderd door de redactie *

206 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

207 E.Meel

@206 Jij eist het onmogelijke. Het is een tussentijdse peiling dus stelliger kan niet. De 'if' is bovendien van toepassing op de voorwaarde van het vormen van een coalitie waarvan we allemaal weten dat men daar hard mee bezig is. Het is mierenneuken om 'op weg naar' in deze context als misleidend, onjuist of zelfs fake-news te noemen.

2
208 DeDraakslang

* Verwijderd door de redactie *

209 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

210 E.Meel

@209 Dat speculatieve 'even if only in the margins.' ben jij net zo gulzig als niet speculatieve conformatie van jouw verwachting aan het interpreteren als dat je 'op weg naar' als niet speculatief aanschouwt, maar 'op weg naar de overwinning' om maar een voorbeeldje te noemen is een normale speculatieve zin, dus je hebt echt geen case.

2
211 DeDraakslang

Heee e.meel..., ga is wat leuks doen met je leven...

Dagen..., weken.., maanden lang..., 24 uur per dag heb je niks anders te doen dan die kut EU te verdedigen en anderen af te zeiken...

3
212 Tjeesus...,

* Verwijderd door de redactie *

213 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

214 moeder

* Verwijderd door de redactie *

215 E.Meel

@213

Nederland heeft maar 26 zeteltjes van de 750...
Dus hebben we überhaupt haast niks te zeggen...

Dat doen anderen dus voor ons...

3
216 Tjeesus...,

* Verwijderd door de redactie *

217 E.Meel

Kennelijk beheerst @209 zelf zijn/haar taal niet.
Desondanks trekt hij/zij een veel te grote broek aan.
Zie onderstaande postings die hij/zij structureel negeert.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/453312-dertiger-randt-meisje-17-aan-politie-deelt-beelden
Postings 176, 178 en 179

https://www.nieuwskoerier.nl/news/453650-fortuyn-was-zoveel-meer-dan-zijn-zijden-stropdas?page=1
Posting 20

2
218 Graaier1000

* Verwijderd door de redactie *

219 E.Meel

** gebruiker verwijderd **

@214 Zei zij, nadat zij een half uurtje geleden er zelf nog op reageerde op het draadje over Hiddema. Verbeter de wereld en begin bij je zelf.

220 verwijderd23941
221 Tjeesus...,

Mocht Engeland eruit gaan..., krijgen we 3 zeteltjes erbij...

0
222 Tjeesus...,

@218 ach, het doet alsof reisafstand hetzelfde is als afstand, het loog dat dat de vader van Trump een illegale migrant was, dat Marcel van Dam overleden zou zijn, het snapt niet wat 1000% is, het denkt dat pas 1500 jaar na de farao's Egypte islamitisch werd, dat Indië 350 jaar deel uitmaakte van het koninkrijk der Nederlanden, etc etc etc. Een schier eindeloze reeks van leugens, verdraaiingen en 'vergissingen' .
#leugenlijstje

1
223 dr.Bedwetter

@4 grote prut: gelukkig generaliseert links niet.

5
224 Auwie

@216 Helemaal juist, maar we betalen wel 6,9 miljard en ontvangen van EU 3,7 miljard, zijn per saldo dus een netto-betaler en bestaat al sinds 1991, dat we relatief dus meer betalen dan sommige anderen lidstaten, want ons welvaart niveau zou hoger liggen, hmmmmmm.
Is juist dat wij maar een heel klein beetje invloed hebben , de beslissingen worden door anderen genomen, wel meer betalen maar geen meer invloed in het EP! Brrrrr.!

1
225 Widaan

@224 Nee doe ik ook niet ik geef alleen de feiten. Als jij er 1 kan vinden ergens in Europa die niet aan 1 van bovenstaande kwalificaties voldoet krijg je van mij een kratje bier.

3
226 Anti-Prut

@226 ik hoeft geen kratje bier van u. maar om iedereen die rechts georiënteerd is nu meteen al die benamingen te geven die je daar doet vindt ik abnormaal. maar aan de minnetjes bij mij te zien is dat al normaal in Nederland, daarom kom ik hier ook bijna nooit meer. spijt dat ik er weer ben, ik vindt het een grof schandaal en mensen zijn het ook nog eens met u eens. wat een land. maar u ziet het dus als een feit dat ik dierenbeul, homohater en al die dingen ben omdat ik rechts georiënteerd ben. fijn om te weten. ik hoop dat u trots bent op u zelf, ik vindt het schandalig. en dan doen alsof jullie zo fatsoenlijk zijn. te zot voor woorden.

0
227 Auwie

@18
Je vergeet voor het gemak even de Joegoslavische oorlogen van 1991 tot 2001...
Beetje dom als je je plempsel afsluit met: 'Je hebt echt niets opgestoken op school he.'

2
228 vomit comet

Onzinnieuws. Zoals meerdere mensen al aangetoond hebben: het artikel op The Independent gaat erover dat ze de grootste coalitie zouden kunnen vormen. Maar die coalitie is er helemaal niet. Dus de titel is onzin.

Trouwens, als je alle zetels van de partijen die niet in één groep zitten, toch bij elkaar op gaat tellen omdat die toevallig allemaal Eurosceptisch zijn, dan moet je natuurlijk ook de zetels van de pro-EU-partijen bij elkaar optellen als je dat ene standpunt wil vergelijken. Ongeacht in welke werkelijke coalitie ze zitten, want dat is dan blijkbaar niet relevant.

En dan stellen die 180 van de 751 zetels natuurlijk weer weinig voor. Net iets meer dan 20%.

4
229 progressiefliberaal

Die partijen gaan trouwens ook geen groep vormen. Daarmee ontnemen ze immers in feite meteen hun eigen bestaansrecht. Ze zijn immers tegen de internationale samenwerking die de EU voorstaat.

Een paradox zal lastig te verkopen zijn. Dat wordt al snel als bedrog gezien. Ik kan me althans niet voorstellen dat de gemiddelde kiezer van Salvini die man nog serieus kan nemen als hij weer eens een rel veroorzaakt met Frankrijk, terwijl hij ermee samenwerkt in het EP.

Of Eurosceptische kiezers moeten dol zijn op hypocrieten of zo.

3
230 progressiefliberaal

Volgens @219 is er in beide topics door hem/haar gereageerd.
Niet waar, ergo lulkoek.
De links met reactie onder vermelding van het nummer van de posting zie ik derhalve dan ook gaarne tegemoet.

2
231 Graaier1000

@231 .
HET heeft nog wel meer vragen openstaan waar die geen antwoord op geeft eh, antwoord op HEEFT.
en die antwoord krijg je van HET niet.
en HET lult hier ook alweer onzin.

3
232 eigenmening

* Verwijderd door de redactie *

233 oscar

@228 onzin.... want die landen waren toen nog geen lid van de EU.

3
234 TedjeR

@229 Zie @189 @208 @211

3
235 DeDraakslang

@230 Er is nogal een verschil tussen tegenstander zijn van supranationale of federale besluitvoering en al dan niet kunnen samenwerken ten behoeve van gezamelijke doelen.

2
236 DeDraakslang

* Verwijderd door de redactie *

237 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

238 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

239 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

240 Pxf7+

@235 ,

Het is geen gezeur, het is een incorrecte vertaling. Geeft niet, kan gebeuren.

"Eurosceptische partijen op weg naar grootste coalitie in het EP" suggereert dat die coalitie er gaat komen. De werkelijke tekst geeft aan dat ze de meeste zetels behalen - maar of er ook een coalitie komt is iets heel anders dan dat.

Vergelijk het met zeggen dat PVV, FvD, GroenLinks en D66 samen de grootste coalitie zullen vormen na de verkiezingen terwijl ze in werkelijkheid enkel de meerderheid van de zetels gaan bezetten.

Toegegeven, het is voor die Eurosceptische partijen wel logischer om samen te werken dan de vier partijen die ik hierboven noemde - maar het gaat om het principe. Zolang er geen concreet bewijs is dat er een coalitie aan zit te komen, kun je daar ook geen uitspraken over doen.

En daarop voortbouwend: @236 ,

Daar zitten inderdaad verschillen tussen. En dat is meteen al de reden dat de realisatie van zo'n coalitie verre van zeker is. Een Eurosceptische partij hoeft immers niet ook fel tegen de EU te zijn zoals PVV of FvD (of in ieder geval Baudet) dat zijn. Partijen als CDA, SGP en SP worden soms ook onder 'Eurosceptisch' geschaard omdat zij tegen verdere afdracht van 'soevereiniteit' zijn. Maar er is natuurlijk wel een groot verschil met partijen als de PVV die om een Nexit roept. Net zulke verschillen zijn ook te zien tussen bijvoorbeeld de Tories en UKIP in de UK.

Dus waar het om gaat is het volgende: Of al die Eurosceptische partijen werkelijk dezelfde doelen nastreven en dus, is niet zeker. Het is wat dat betreft net zo realistisch als verwachten dat de andere facties samengaan, ongeacht ideologische verschillen, simpelweg omdat ze allemaal pro-EU zijn (wat dus trouwens net zo goed een generalisatie is - maar dat is dus ook precies het punt).

2
241 progressiefliberaal

Ik heb het in @208 en @231 over het onjuiste gebruik van de Nederlandse taal en het aan anderen steeds maar vragen stellen maar zelf nooit (inhoudelijke) antwoorden geven door onze Franse correspondent.
Ook nu in @237 alweer een onbegrijpelijk "antwoord", ergo lulkoek door een curieus kennisgebrek.
Aandoenlijk en vermakelijk.

0
242 Graaier1000

@241 Daar blijven we dan van mening over verschillen. ik vind dat de term die ik heb gebruikt prima in deze speculatieve context bruikbaar is, en letterlijk genoeg de originele kop vertaalt "EU election polls: Right-wing populist and Eurosceptic parties would be biggest single group in European parliament" en voor zover er een sentiment mee werd gestuurd was dit niet meer het geval dan gebruikelijk is voor de gemiddelde nieuwssite.

0
243 DeDraakslang

Overal dus maar 10-15% dat is ver onder de 20%

Cordon sanitair


In Germany, for instance, the far-right AfD is polling an average of around 12 per cent – slightly less than it won in national elections in 2017, where it made a breakthrough.

Other far-right parties have suffered bigger falls. The Danish People’s Party has been on a downward trend since winning 21 per cent of the vote in 2015 – it is now polling around 14 per cent, and has been overtaken in second place by the country’s centre-right liberals.

1
244 Anti-Prut

@234
TedjeR is niet het scherpste mes in de keukenla...
Dit is wat Blackninja schreef in @18 ; 'Daarom kennen we al 75 jaar vrede in West Europa na 2 allesverwoestende wereldoorlogen.'
Dus Joegoslavië lag volgens jou in die periode niet in West-Europa?
Je weet dat 'de muur' in 1989 viel, toch?
En dat de EU pas op 1 november 1993 in Maastricht werd opgericht?
Geen enkel land was lid van de EU destijds....
Je bent echt te dom om te poepen man...

1
245 vomit comet

@245 ik weet niet waarom je mij hierbij betrekt, maar inderdaad het gebied van voormalig Joegoslavie is formeel níet onderdeel van West Europa.
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/West-Europa

0
246 BlackNinja

@246
Tedje reageert op mijn reactie op jouw post in 18. En om aan te tonen dat zijn reactie de slimste niet was, moest ik je even citeren. That's all. No offence...

0
247 vomit comet

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Weg uit Nederland regelland: ‘soevereinen’ beginnen nieuw bestaan in Portugal

Verstandig. Nederland wordt onleefbaar. Brussel heeft haar zin. Elk land verliest haar identiteit. Op naar de superunie. Bah....

27 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Strongoli
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@90Blijft staan: kwestie van goed lezen. Ik heb nergens gezegd dat je in a37 op a45 moest reageren. Heb alleen in a71 gewezen op jouw hypocris...

39 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bob Sleebaan
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@98 Verdonschot was een presentator bij de VARA. Dan weet je wel hoe laat het is. 😅...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@97 Dan wordt het vast een voetballer. Bijzonder hè, zo'n piepklein mensje?...

3 uur geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Trump koerst af op verkiezingswinst: staat boven Biden in bijna alle swing states

@4 Ja, dat is eigenlijk de enige echte reden dat ik pro Trump was. Hillary wilde al giga oorlog voeren tegen Rusland. Als Hillary toen gewonnen ...

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Ik heb liever dat je de Europese elites vermoordt Poetin. Nu ben je onschuldige mensen aan het vermoorden. Je moet achter de elites aangaan. Je ...

4 uur geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

Beste hamas lovers, pleur asjeblieft op naar de gaza strook.Het zal me worst wezen hoe het verder met jullie gaat....

4 uur geleden geplaatst door skapoe

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@21 En Nederland werft jongens in arme wijken met een gratis abonnement op een sportschool. Daaraan kan je dus goed zien hoe onvoorstelbaar slec...

4 uur geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

boetalep en Markoesj, twee Trojaanse paarden...

4 uur geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

Who the FUCK is leon verdomschot?En waarom is Geert verantwoording aan hem schuldig?...

4 uur geleden geplaatst door skapoe

NK. App
Family Story SexSex Education By MomRomantic Porn FilmsPriyanka Chopra SexxXxx Indian Sexy AuntyKste Winslet NudeSyren De Mer AgeBrazilian PornstarsPics To Jerk Off ToEbony Lasbian PornJojovixxenBangla Sexes VideoArmand Et RolandePinky's AnalSexi MasajTamil SsexCrystal Rush MomAgressive PornDessin Anime SexeCasados Contos EróticosHentai DiffusionPornhub Spin The BottleSavitabhabhisexMegan Fox Hot SceneXxx Video SanMi Esposa TrioWaifu Mia NudeSunny Leone Latest Fucking VideosMissionary PornAwesome Models Sovereign Syre And Arabelle Raphael Are Eating PussiesGay Suck StraightLesbians With Big Boobs PornXnxx Indian PolicePorn Hub VedioBrother And Sister Sex Video IndianWww Xxx SexyChodan PictureMother Son FuckSpank Bang Live18vrHeels PornSex Video Hd TamilIsland Boys Suck DickRomantic FuckingCatchinggolddiggers PornNude TribesShare BedpornTeen PiesMom And Dad SexVideos Porno En EspañolPaige Vanzant PussyYouporno GayTwinks Tube GayMallu Sex Videos DownloadKitten NavidadPansexyPhitoacompanhantesAnal JaponesaXxx SrKim PornJennifer Connely NakedSports Girls Sex VideosAmerika SexBrazzers C9mChudai ChutkuleBouncing Anime BoobsSeeet SinnerDancingbear PornPornhub RockerSiter And Brother PornBest Legs In PornXvideis PortuguêsChatubartBlow Jobs By MilfsEmma Kenny NudesNude Wet TshirtLoveherboobsThefappiningFree Porn MXxx PrimeAvery Leigh NudeSomething Mag 40Mary BellavitaSunny Leone 3gpAsian Blue FilmKate Winslet Titanic NudeMost Hot SexPronktube ComHusband Wife First Night Sex VideoOld Man X VedioXxxgaysSex And GrannyXiao Jiu GuanFull Hd Barzzers.com젊은년 따먹기XvcideosDarla Crane AnalDeshi X VedioBusty Brunette NakedLena The Plug DoggyLesbian AnalongusShweta MehendaleDesi Girl Naked PhotoNaughty PornBengoli Pron VideoBella Delphine PornAunty Romance XnxxDream Movies PornCuckold CeiFree Porm PerfectPron Hot MovesVídeo De Sexo VídeoDoggy Style Porn HdMofos Xxx ComFreeblackpronWomen Puffy NippleXxx Tamil Sex VideosRajasthan Ka BfIndian College Girls Sex ComMatildem LeakBhojpuri Nude VideoCar Sex ComNaughty America Full Hd VideoLena Anderson PornstarAdult Movie BfClip XxxMulatto PornToroporno.esPorn RoughPuffy Nipple PornPorn HersAnal CastinKissa Sinns PornXnxx Sax VideoOrissa XxxAnimi NakedTessa Folwer OnlyfansMiddle East PornFuck SlutMadeline_jackson ChaturbateMtherlessShow Me Some Naked WomenPundai ImageSexys Porn10954Rily Ried PornXvideos GauNaked Women Tied UpChoda Chudi VideoEroticbeauties