door Shit...Fan...WhatAMess in Binnenland  ·  89 Reacties

  • 24
  • 1302x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Eritreers zijn onuitstaanbaar irritante kereltjes. Ze zijn niet aanspreekbaar en trekken zich nergens wat van aan. Watervlug en altijd slinks en alert.

1
51 schrootflint

@18 -20 totaal niet relevant. Het meisje is in NL verkracht. In dit geval zou ik de ouders het land uit sturen en het meisje de vluchtelingen status (zonder gezinshereniging) gunnen zodat ze niet vast komt te zitten in een gevangenis zonder muren (reken maar dat die mishandeld en verkracht gaat worden in dat 'huwelijk'). De ouders willen graag de eritreese gebruiken, nou dan kunnen ze dus veilig terug naar Eritrea. Dit meisje kan over 3 jaar er ook voor kiezen om iemand van buiten Eritrea te trouwen. Vreemd genoeg, als blanken alleen een blanke als partner willen zien van hun kinderen wordt dat verafschuwd, en bij deze mensen, die net zo hard discrimineren en vrouwen als ding zien, wordt het bijna gefaciliteerd. Dat is gewoon fout. Hoe je het ook draait of keert.

0
52 Merlinswit

@37 je praat wel goed dat een kind verkracht wordt. Daarnaast is dit NL dus NL se normen en waarden. en in dit soort zaken is de westerse cultuur duidelijk superieur. Je bent zeker een mislukte xy-gen drager die niet op een normale wijze aan een vrouw kan komen en daarom het met verkrachting moet kunnen afdwingen.

0
53 Merlinswit

@37 Sinds wanneer staat de Nederlandse justitie toe dat zedenzaken met minderjarigen in der minne worden geschikt door de betrokken families?

0
54 Civ

@37 Prima toch maar trap en zijn familie wel even het land uit tot in de 10e graad.

0
55 Anti-Prut

Wat een verrijking weer mensen! Ik kan niet wachten tot de volgende scheepslading Eritreeërs mogen verwelkomen.

0
56 greenmango

"Indien nodig wordt er ook een deskundige op het gebied van de Eritrese cultuur geraadpleegd."

De Eritrese cultuur? De islam, zal hij bedoelen. DIE schrijft voor dat dit de oplossing is.

En we leven hier in Nederland. De wet geldt voor iedereen, zonder aanzien des persoons. Hardheids-clausules doen we niet meer aan. Het koninklijk pardon vanwege specifieke omstandigheden is afgeschaft of door de minister van justitie naar zichzelf toe getrokken. Dat bleek laatst bij het kinderpardon. Die bevoegdheid tot pardon in geval van immigrerende kinderen lag blijkbaar bij de Minister en is overgeheveld naar de IND.

",,Ik ben geen gevaar voor de maatschappij”, stelde de verdachte. "

Dat vindt hij. Gelukkig maakt hij dat niet uit. Zolang hij tot op het bot overtuigd is dat verkrachting onder bepaalde voorwaarden mag, dat de sharia hier boven de wet staat, is hij wel een gevaar voor de maatschappij.

0
57 Wendel

Om als buitenlander hier wettelijk te kunnen trouwen komt iets meer bij kijken dan een kameel of schaap. Ik denk dat ze daar voor naar hun geboorteland terug moeten om de papieren die hier verrijst zijn in orde te maken. HOE, gaan ze dit rondbreien voordat ze over de grens van het generaal pardon gaan tillen? De ouders van het meisje verdienen minstens 72 zweepslagen!

0
58 Verwonderd

Walgelijke praktijken van die ouders van dit meisje. Het is wel idioot dat er gepraat moet gaan worden met iemand over de cultuur vanuit Eritrea . Deze engerd zit nog in de procedure neem ik aan en hij maakt zich schuldig aan verkrachting de ouders van dit meisje van mensenhandel beide voor de wet toch ernstige feiten wat in mijn ogen inhoud dat zowel dader als ouders het land zouden moeten gaan verlaten. Dit arme kind gaat een leven vol geweld tegemoet als men niet hard ingrijpt. Het kind zal nu misschien dan 16 zijn nog steeds te jong om in het huwelijk te mogen treden laat staan dat men zou gaan toestaan dat ze gedwongen het huwelijk in moet gaan met haar verkrachter. Dit kind gaat waarschijnlijk nooit zeggen dat ze gedwongen wordt door haar ouders .Nederlands grondgebied , Nederlandse wetgeving. Eruit met deze idioten.

0
59 Saviro

@37 omdat we hier in een ontwikkelde samenleving zijn waar normen waarden en wetten zijn.
Ik begrijp dat jij geen tegenstander bent van lust op kinderen?

Je @46 is dan ook ronduit lachwekkend om de paralel met groepen cq het eeuwige ww2 geleuter te proberen.
Door dergelijke toestanden toe te laten creeer je groepen ofwel een paralelle samenleving.

0
60 Eastwood

@52 Het is dus wel relevant, want dat verklaart de houding van de familie en het (al dan niet gedwongen) huwelijk met de verkrachter.
Eritreeërs en asielzoekers uit soortgelijke culturen zouden bij binnenkomst in Nederland goed moeten weten en beseffen, dat gedwongen huwelijken en zeker als het hier ook nog om minderjarigen gaat hier zijn verboden en dat het meisje/vrouw een vrije keuze heeft om te trouwen en een relatie aan te gaan met wie ze wil en dat verkrachting hier altijd strafbaar is ook binnen het (eventuele aanstaande) huwelijk!
De rechten van vrouwen horen hier te gelden en een verkrachter hoort nooit vrij uit te gaan en een vrijbrief krijgen om met het meisje te trouwen die hij verkracht heeft.
Het zou te gek zijn dan hebben mannen dus macht, want ze weten dat ze door een verkrachting een vrouw/meisje kunnen trouwen en denken dan ook nog eens vrij uit te gaan. Er wordt ook helemaal geen rekening gehouden met de gevoelens van het meisje, want die staat voor een moeilijke beslissing, worden verbannen uit de familie/gemeenschap of tegen haar zin trouwen met een man die niet goed voor haar zal zijn en dus een ongelukkig huwelijk tegemoet gaat. question

Ik ben benieuwd waartoe dit meisje gaat beslissen of ze het huwelijk aangaat zodra ze meerderjarig is, want nu kan het nog niet officieel of dat ze uiteindelijk kiest voor een man die het geen probleem vindt dat ze geen maagd meer is en haar respecteert!
Ze zal als consequentie waarschijnlijk haar familie dan niet meer zien.

1
61 Nieuwsgierig

@59 Eruit met deze idioten.

Helemaal eens, maar ik vind het gek dat ze nog met een statement kunnen komen als in dit artikel.
Gaat justitie echt nog met deze aliens praten over een barbaren cultuur en wat dit soort onderling nog heeft bedisselt.
Ik dacht dat ik alles gezien had, maar leer elke dag nog bij.

1
62 Fleudemeu

"zit sinds vorig jaar vast"
"en trekt het meisje de aangifte in, maar daar gaat Justitie niet mee akkoord"

Dat kan niet kloppen. Want hier op Nieuwskoerier lees ik altijd dat ze altijd overal mee wegkomen omdat ze nooit aangepakt worden. Want alleen autochtonen worden aangepakt.

Dit moet dus wel nepnieuws zijn. Want de onderbuikjes zullen het toch zeker wel bij het rechte eind hebben?? question question question

10
63 Weet geen naam

@62 Inderdaad elke keer als je denkt het kan niet gekker drijft er weer iets boven dat alle perken werkelijk te buiten gaat.

0
64 Saviro

@63 Hij staat nog niet voor het gerecht en de woorden dat ze gaan praten met iemand over de cultuur schept niet echt vertrouwen dat deze idioot ook ooit echt berecht zal gaan worden.

0
65 Saviro

@61 Ik ben benieuwd waartoe dit meisje gaat beslissen

Ach die heeft toch helemaal niets te beslissen, die illusie heb ik al ;lang niet meer. Als ze weigert is ze opgejaagd wild met een overheid die ten alle tijde achter dit soort daders staat, wat voor keus heb je dan question

1
66 Fleudemeu

@65 , Hij zit blijkbaar al een jaar in voorarrest.

Dat gebeurt echt niet wanneer men rekening ermee houdt dat er geen veroordeling komt.

8
67 Weet geen naam

De romantiek druipt in elk geval al af van dit voorgenomen huwelijk...

1
68 icnivad

@65 Praten kan altijd. Misschien levert het wel informatie op die het OM tegen de dader kan gebruiken.

0
69 Civ

@67 Eens maar, we weten niet wanneer dit meisje al dan niet onder dwang haar aanklacht heeft ingetrokken. Ik weet ook dat het OM geen aangifte nodig heeft om tot strafvervolging over te gaan mij blijft vooral de zin "in gesprek met iemand over de cultuur daar" een zin die er niet eens hoort te staan aangezien men heeft te handelen na Nederlands recht. Dit kind gaat niet doorzetten met de aanklacht gezien haar positie binnen die cultuur.

0
70 Saviro

@69 Dat zou kunnen maar, ben bang dat dit kind weinig zal gaan zeggen. Linksom of rechtsom komt ze in een positie van geweld. Het zij door een gedwongen huwelijk met haar verkrachter of als zij doorzet geweld en uitstoting van haar familie.

0
71 Saviro

@61 in NL geldt de wet voor iedereen ook als mensen uit Eritrea komen. Hun cultuur doet voor de wet en nederlands recht totaal niet ter zake en is daarom niet relevant. Ze zijn elders. zelfs deze mensen weten dat ze niet meer in Eritrea zitten, dus weten ze ook dat er andere wetten zijn.

0
72 Merlinswit

Allebei die families dan ook maar de bak in wegens medeplichtigheid aan verkrachting van een minderjarig meisje en daarna uitzetten met z'n allen. Deze flauwekul hoeven we hier niet te importeren.

0
73 zewa

Toch ongelooflijk hoe deze mensen hun recht proberen te halen door een meisje wat is verkracht te huwen. Klootzak we weten wel hoe dat bij jullie thuis toegaat maar hier toch niet hoop ik. Vastzetten en dan eruit met de klootzak.

0
74 niet-alles-geloven

* Verwijderd door de redactie *

75 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

76 Gr@ndioos

@76 . Zo is dat. De echte Nederlander verkracht en vermoord meteen. Veel beter.

16
77 mo

@76 En dat maakt dit soort barbaarsheden oke?

1
78 Saviro

ze is minderjarig 15 jaar, mag volgens onze wet dus nog lang niet trouwen.
blijkbaar kon hij nu al niet wachten.

1
79 Gratiebarmhart

Zo gaat hey al honderden jaren daar ausradieren naar Eritrea allemaal. Maar gaat niet gebeuren

2
80 Arthur2000

* Verwijderd door de redactie *

81 gegrilde worst

* Verwijderd door de redactie *

82 Gr@ndioos

* Verwijderd door de redactie *

83 hk-sr

* Verwijderd door de redactie *

84 Gr@ndioos

@60
U legt mij woorden in de mond die ik niet bezig, u begrijpt mij dus niet.
Elke menselijke interactie staat op zich, generaliserend daarin optreden regeltjes en wetjes heilig verklaren ben ik huiverig van.

Dat een geïmporteerde vreemde cultuur niet hun regels op moeten leggen aan de bestaande cultuur lijkt me een open deur.

1
85 Nerva

@84 Komt nog ???
vind het al een te hoge prijs hebben...

0
86 Gratiebarmhart

* Verwijderd door de redactie *

87 gegrilde worst

@83 Dat is Mohamed zelf. Die is gek en verstandelijk beperkt als het om meisjes gaat en vrouwen. Die zijn er alleen voor het baren gemaakt, maar dan moeten ze wel eerst door de man genomen worden, zodra de man jeuk krijgt aan zijn paarse oorlogshelm.

0
88 Verwonderd

* Verwijderd door de redactie *

89 Captain Hero

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Olivia
Offtopic

@2710Dat zag je ook bij Prikkebeen . Hij kwam met een ander account weer op de site , en hoppa gelijk weer er vanaf . De ene zegt "er zit niem...

2 minuten geleden geplaatst door Olivia

Strongoli
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@51Hahaha..Ja ook een manier.Ik denk zelf dat er aan toegevoegde suikers in allerlei andere consumptie producten nog véél suikers te vin...

5 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

Wanneer gaan de moslims in Nederland hier eens de straat voor op, ipv de terroristen van Hamas te steunen? Dit gaat notabene over hun eigen vrou...

14 minuten geleden geplaatst door Strongoli

progressiefliberaal
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

Nieuwe pagina, nog maar eens proberen om het over het onderwerp te laten gaan:Ze moeten zoetstoffen ook belasten, als ze suiker nog eens ext...

14 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Mac Benac
Grote brand in autobedrijf Amsterdam, pand niet meer te redden

Zal wel op de rand van faillissement gestaan hebben. In de brand, uit de brand....

16 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

progressiefliberaal
Oranje hoodies, rood-wit-blauwe schmink en bier: duizenden mensen genieten van Koningsnacht

Leuk voor ze. Ik ben al blij met de oranje musketflikken. De Dekamarkt had hier altijd normale, met witte spikkeltjes, maar toen ineens niet...

17 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Mac Benac
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@4 Hè, hè, dat was nou precies de bedoeling....

22 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Strongoli
Lagere straf voor Nederlandse IS-vrouwen: vrijspraak voor plunderen van huizen in Syrië

@5Klopt en dat internationaal tribunaal zou men bij voorkeur in Irak willen vestigen. https://nos.nl/l/2285977...

27 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Sky Bri Onlyfans LeakCucold PregnantPorn AsmtPorn Star MovePussy Cat VideosEmilia Clarke NsfwPornography Sites For WomenCzechchavMumbai New Sex VideoBig Tits KoreanThreesomecompilationSextpantherErotic Madsage Near MeThis Could Be Us Memes DirtyLesbians Hd PornsTities In PublicDirtygirls99Desi Bangla Blue FilmIndian Girls Xxx Sex VideosFlirt4free GayStanding Xxx VideoTelugu Sex Telugu Sex VideoVideoxnxIndian Long PornFree Milf VideosBbc Sex XxxKotenoBest Newest PornVrshemaleHome Sex Video HdTwitter CuckoldCzech Republic PornCock CumKhloe Karter PornVoyeur VillaXhamster Live CamsJanuflix.comBabes Hd VideoHindi Sex Audio And VideoLelasohna PornNetflix Porn VideosScarlett Johansson PornostarMegan CoxxxCouples Massage NudeSocialmediagirls.Nude NakefHitomk LaTumbex PornNuds FemininaCâmeras De SexoBig BlackcockpornBig Hole XxxIron Man PornMating Press PornIndinudesFree Cam ShowsPaige Wwe NudeSlingshot Nipple SlipBoobes KissHorny Couple SexHot Step Mom PronMake Love Teensčeské PornBrooklynspringvalleyTittys Falling OutTongue Kissing PornHeaven Of PornBangal SaxIlovanaBig Tit ShemaleSexy Girl Porn VideoCathy Heaven ComAeriessteeleCrosslovexJav Eng PornPunish PronMaid FuckedPorn Free Hd PornCollege Mein BfBhabi Devar Sex VideoShe's No Angel Cameron DiazAlexis Fawx BangbusFrench PornographicFree Porn XhaHairy Bbw PornhubMen Jerking Off PornPorn BlowjobGay Chineese PornMohini MadhavSucking CumKaren SexPornografia Amateur MexicanaStocking FootjobNude DormSatin Fun TabooFilme Pornô Filme De SexoXnxx ShcoolNaughty America Mom ComIndian Birthday PornKay Parker VideosXmilf ComFreeporn.comPornat HomePorn In IslandMom Sucks My CockAbella Danger DoggyWoozysfmJapanese Forced FuckDance Sex HotHentaiheaavenBlowjopKerala9 ActressGorgeous Women PornChaturbateebony18 Year Old TitsAunt Cass BoobsSexxx GifCallie CyprusSreya SexFemboy SpankingFree Porn Video DownVideo JacquiAlice GreenRuby Rose NidePorn By PositionChamprose NudeClover BaltimoorePussies HumpingNasty ThreesomeKemono AprtyEscorts Bear MeComdotgsmeTufos PornoGracefulgracexoPolyamorous PornReal Hot SexMalayalam Sec VideosMallu Girl PornThe Real LisoKamilly KamposTwerking CumshotsVidéo Pornographiques GratuitsSe X JapanElle King NudeFree Lesbian Porn VudeosBig Tity Porn StarsXxx Pon VideoBangla Chati GalpoZartprickelndSaxi Porn Video