• 22
  • 1433x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
1 Inter

** gebruiker verwijderd **

Ik kan me helemaal vinden in dit voorstel.

2 verwijderd9139144

Strak plan. Liever 10 Russen dan.......
Russen hebben tenminste een Europese en Christelijke culturele achtergrond.

5
3 PFL

Zeer goed plan...direct uitvoeren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2
4 The Master of the Universe

Wat?
We gaan de grote dictator binnenhalen vanwege een kleine dictator?

Grappig dit.

Er bestaan dus echt mensen die als klein visje liever een haai binnenhalen dan een sidderaal, omdat die sidderaal soms een stroomstootje kan geven..

Tja, goed idee hoor!!
(of is dit iets te sarcastisch?)

18
5 BenErWeer

Tom Fitton: Hillary Clinton Used Russian Intel for Anti-Trump Dossier

4
6 techcenter

LOL
Als Rusland bij EU wilt, moet er wel heel veel veranderen in Rusland

Maar onderhandelingen staan met Turkije op laag pitje

23
7 LGK

Russen zijn kut en Turken zijn kut. Nee bedankt.

7
8 Yisrael

@7 Leugens, Gestoord en Knettergek.

3
9 Lesley

eurazië is wat de amerikanen zeer vrezen. pinokkio bevuilt zijn vestje met het kruipen aan grond om het niet zo ver te laten komen

1
10 semperpenis

Opvallend er zijn dus in de EU nog steeds mensen die over enig gezond verstand beschikken en balen van de zakkenvullers/kapitalisten!

1
11 Zie Hier

Ik ben het helemaal met Salvini een en ik verbaas me er al jaren over waarom de EU en de Navo onze Russische buren proberen af te schilderen als onze vijand. De Russen hebben historisch, religieus en cultureel veel meer met Europa dan de Turken. Deze laatsten hebben zich in het verleden als bezetters gedragen (Ottomaanse rijk) en hebben een religie die totaal vijandig staat tegenover onze Joods/christelijke levensbeschouwing. Vele christenen in Turkije zijn daar vermoord en verdreven en de huidige christelijke minderheid wordt nu ordinair gediscrimineerd en als outcast behandeld of zelfs beschouwd als abnormaal.

3
12 bozeman

@12 een dikke plus voor de heer bozeman

2
13 semperpenis

Precies. Dat geeft bescherming tegen imperialisme van VS/VN. Alleen zijn de legertjes van de Europese landen bijna niet meer bestaand, slechts wordt er, onder dreiging van de VS-troepen die na WOII nooit meer zijn vertrokken, bepaald per land welk land er gevechtsvliegtuigen plus piloten moet, gekocht van VS, en hoeveel, en welk land oorlogsschepen etc.. Om te kunnen dienen bij de NAVO/VS/VN met hun oorlogen.

Die Amerikaanse leger-eenheden die zogenaamd Europees zijn, openlijk onder commando van Amerikaanse commandanten, zullen nooit toestaan dat wij Rusland i.p.v. Turkije erbij halen. Zij willen de autochtone Europeanen omvolken en tegelijkertijd de hele wereld ontvolken, te beginnen bij de armsten en chronisch zieken, die hebben bewezen niet rendabel te zijn/worden.

Srebrenica kon alleen gebeuren omdat VS dat zo wilde en Karremans en zijn onderdeel doelbewust offerde aan hun wens, een islamitisch land in de Balkan te creeren als uitvalsbasis zodat islam ook van daar uit kan aanvallen op hun sein. Vandaar dat noch het VN-commando, noch het NL commando! reageerde toen zij contact bleven zoeken om de instructies te mogen wijzigen, namelijk dat zij WEL zwaardere wapens mochten en WEL burgers in bescherming nemen. Daaraan zie je duidelijk wie er hier de dienst uitmaakt, en dat zowel de omgekomen Kosovaren als de onteerde leger-eenheden zonder meer zijn opgeofferd om als martelaren en daders te dienen t.b.v. propaganda.

Rusland is ook niet schattig, maar zij hebben wel veel meer gedeelde belangen met ons en zijn openlijker in hun bedoelingen. Bovendien zitten zij op hetzelfde continent met een gedeelde geschiedenis, terwijl VS het wel ziet zitten, dat hun proxy-oorlog wordt uitgevochten ver van hun backyard, in onze achtertuin dus. Zij de lusten, wij de lasten, zoals bij al hun handels- en andere overeenkomsten, conform hun algehele mentaliteit.

1
14 Wendel

@8 , Maakt weinig uit, de EU is ook kut.

1
15 Positivo

russen zijn veeel meer te vertrouwen dan turken indd

2
16 klikaanklikuit

EJ Bron gelul…onbelangrijk dus.

14
17 WijzeDwaas

@7
Wilt = wil

0
18 delarosa@europe.com

@12

Vele christenen vermoord


U kunt gerust zeggen dat het gehele christendom is weggevaagd en afgeslacht in het midden oosten door turken.
De balkan en (noord) afrika laat ik buiten beschouwing.

1
19 delarosa@europe.com

turkye had allang een streep door heen gemoeten want erdo heeft ons allemaal racisten genoemd en verkapte bedreigingen geuit maar de onderhandelingen tot toetreden van de EU zijn nog steeds bezig .
dus dan weten we wel wat er gaat gebeuren.
ik zie liever die russen dan die turken.

1
20 ongelovenloos

Liever geen van beide.

2
21 Wild Rover

* Verwijderd door de redactie *

22 hk-sr

Helemaal geen EU...

3
23 Tjeesus...,

@5
Grappig dit:
Er zijn nog steeds mensen die de media en de USA propaganda geloven.
Rusland wordt door hen weg gezet als de grote boosdoener.
Helemaal niet waar dus:
De USA dicteert de media.
De USA wil kost wat kost voorkomen dat Europa naar Rusland ombuigt.
Europa is immers de buffer voor de USA als er gerommel komt in het midden oosten.
Ook is de USA bang zijn monotaire machts positie te verliezen . ( zie het spelletje met Gaddafi uit Libie, die had te veel plannen om onafhankelijk van de USA te worden en moest dus verdwijnen)

0
24 pica pao

* Verwijderd door de redactie *

25 Geert

@24
Tja, de vrije pers in het westen staat natuuuuurlijk allemaal onder controle van Trump en de pers in de dictatuur van Rusland is natuuuuurlijk vrij om te schrijven wat ze willen.

Tja..
Of ben ik nu een beetje te sarcastisch?

3
26 BenErWeer

@26 addemdum op @24
CNN is ook de grote vrind van Trump, en laten we het vooral niet over ABC of MSNBC hebben.
Allemaal heeeeel grote vrinden van Trump.

Jahoor,,

3
27 BenErWeer

@27
Je neemt gelijk de gelegenheid waar om op Trump te schijten.
Het doet er niet toe of je nu Bush, Clinton , Obama of Trump neemt de politiek t.o.v. Europa is gelijk.
Onder het mom van "wij hebben jullie bevrijd dus jullie zijn ons iets schuldig"

1
28 pica pao

Salvini kan wel zo veel willen en heeft het hier niet voor het zeggen en de Europese Unie is nog steeds sterk op Amerika gericht en onze landen zijn Navo bondgenoot. Ook al is die koude oorlog voorbij, we zien Rusland nog steeds min of meer als de vijand en een land dat we niet kunnen vertrouwen, misschien terecht of onterecht? Zowel Rusland maar zeker Turkije zijn landen die nog erg te ver afstaan van wat we in Europa gewend zijn. Zal Rusland wel aan de verplichtingen i.v.m. de mensenrechten en bestrijden van corruptie kunnen voldoen en gaan daar dan ook zakken met geld naartoe voor de eventuele toetredingen?
Wat doen we dan met Tsjetsjenië waarvan de burgers wellicht vrij rond kunnen reizen door Europa, zal die deelstaat dan ook toetreden? Dat lijkt me niet wenselijk en zal nooit gebeuren omdat mensenrechten daar ver weg zijn! En wat doen we met het land Oekraïne waarvan het oosten in oorlog met Rusland is?
Bovendien Amerika zal nooit toestaan dat we toenadering tot Rusland maken en zal dan dreigementen/sancties op Europa gaan uitvoeren omdat Amerika zijn wereldpositie verliest omdat het grotere Europa met Rusland te sterk is geworden en dat zal Amerika ze koste wat kost willen voorkomen!

Stelling:

‘Rusland kan nooit bondgenoot worden, want eist dan leiderschapsrol’

Bron: https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2019/01/665817-665817/


Europese Unie, ja - NAVO, neen, bedankt (een ouder artikel uit 2005)

“Alles wat de Europese Unie en Rusland dichter bij elkaar brengt, is positief, vanwege hun rol in de wereld en ook, voor velen onder ons, om culturele en emotionele redenen …”, aldus Jean-Claude Juncker, eerste minister van Luxemburg en huidig voorzitter van de Europese Ministerraad, begin mei 2005 in Straatsburg. Na de vijftiende Top tussen de Europese Unie en de Russische Federatie op 10 mei 2005, waar een akkoord werd gesloten over verdere samenwerking, was ook president Poetin uitgesproken positief over de relaties tussen zijn land en Europa. “Het akkoord brengt ons dichter bij een Groter Europa, een Europa zonder scheidingslijnen”, aldus Poetin op de persconferentie na afloop van de topontmoeting.

Bron: https://www.mo.be/artikel/europese-unie-ja-navo-neen-bedankt

3
29 Nieuwsgierig

Goedkope olie? Doen!

1
30 Zwarte Piet

@26 Tja, en het gebrek aan persvrijheid is ook zo'n dingetje! Het speelt in Rusland maar ook in Turkije een belangrijke rol en is een struikelblok voor een eventuele toetreding tot de EU. Die 2 landen kunnen er allebei wat van!

2
31 Nieuwsgierig

‘Lega Nord ontving 3 miljoen van het Kremlin voor Europese campagne’???

De uiterst rechtse Lega Nord, die samen met de anti-establishment Vijfsterrenbeweging Italië regeert, heeft in het geheim 3 miljoen ontvangen van het Kremlin om hun Europese verkiezingscampagne te financieren. De deal werd persoonlijk onderhandeld door vice-premier Matteo Salvini en het geld werd verborgen in een zakendeal met een Italiaans bedrijf, dat drie miljoen ton diesel kocht van Rusland. Dat meldt het Italiaanse politieke tijdschrift l’Espresso.

Bron: https://joop.bnnvara.nl/nieuws/lega-nord-ontving-3-miljoen-van-het-kremlin-voor-europese-campagne

http://espresso.repubblica.it/inchieste/2019/02/20/news/esclusivo-lega-milioni-russia-1.331835?ref=HEF_RULLO&refresh_ce

3
32 Nieuwsgierig

Rusland en de Europese Unie:

Berlusconi brrr. was er dus ook al mee bezig.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Rusland_en_de_Europese_Unie

2
33 Nieuwsgierig

Dat rutte aantrad kregen we het nederland rusland 400 jaar goede banden vierde,
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/wat-komt-poetin-eigenlijk-doen-in-nederland~bd9e0580/

https://www.rijksoverheid.nl/documenten/brochures/2014/06/11/terugblik-nederland-ruslandjaar-2013

best raar met de koude oorlog er tussen door maar we/ ze hadden wat te vieren...

1
34 Gratiebarmhart

@31
Alsof we hier persvrijheid hebben.
Elk anders denkende mening wordt in de kiem gesmoord of verdoezeld.

2
35 pica pao

@35 Bijna in elk land ter wereld is wel censuur te vinden of er zijn staatsgeheimen, maar dat is niet vergelijkbaar met Rusland of Turkije waar politieke tegenstanders of kritische journalisten of in de cel worden gezet of misschien worden vermoord.

1
36 Nieuwsgierig

NRC, 15 februari 2017

Dit is wat Poetin wil met de populisten in Europa

“Hoe verfoeilijker Poetin de westerse democratieën vindt, des te meer interesse krijgt hij voor contacten met Europees extreem-rechts”, zegt de schrijver/onderzoeker Anton Sjechovtsov.

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/02/15/tacticus-poetin-schudt-kaarten-bij-elke-situatie-steeds-opnieuw-6709049-a1546135

1
37 Nieuwsgierig

@28
Geeft al een beetje aan wat een onzin je hier neerkalkt, moet je niet vreemd opkijken als ik dat ij je gezicht teruggeef.

Maar je ziet nu zelf wat een idioterie je neerschrijft?

2
38 BenErWeer

@31
Nee hoor..Volgens @28 is er totaaaale persvrijheid in Rusland.
Nee, dan de VS, die media die zijn niet vrij..







Wat een idioot..
Maar dat terzijde..

2
39 BenErWeer

"Salvini maant"


Proest! Salvini heeft de reputatie en positie binnen de EU niet om te manen..

1
40 TedjeR

Liever helemaal geen EU-buitenlands beleid

0
41 ThierryBaedet

@38
Nee ik zie niet wat een idioterie ik. neerschrijf.
En jij kan niet op een fatsoenlijke manier weerleggen wat ik beweer op #28
Erg vaag en zonder argumentatie wat je hier neer zet.

1
42 pica pao

@39
Waar lees jij dat ik beweer dat in Rusland totaaaale persvrijheid is?
Niet zelf dingen verzinnen maar goed lezen.
En als je verder geen betere argumenten hebt zwijg dan.

1
43 pica pao

"Journalist is een risicoberoep in Rusland, als je kritisch bent tenminste"

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/05/30/journalist-is-een-risicoberoep-in-rusland--als-je-kritisch-bent-/

Anna Politkovskaja

https://nl.wikipedia.org/wiki/Anna_Politkovskaja

0
44 Nieuwsgierig

@44 : Hier is zelfs het deelnemen aan een parlementaire commissie van onderzoek fataal gebleken, bij Van Traa bijvoorbeeld, als die commissie ongewenste conclusies trekt en dreigt te publiceren.

0
45 Wendel

Hier worden mensen met onwelgevallige meningen die een steeds groter publiek krijgen op social media doelgericht kapotgemaakt in financieel en maatschappelijk opzicht, die social media zelf ook trouwens. En wel door figuren, die betaald en getraind worden door de puissant rijke belangengroeperingen die nationalistische en andere ongewenste geluiden gesmoord willen zien.

0
46 Wendel

@42 en @43
Ik quote:
"Rusland wordt door hen weg gezet als de grote boosdoener.
Helemaal niet waar dus:
De USA dicteert de media."

0
47 BenErWeer

@47
Je kletst behoorlijk uit je nek.
Wanneer ik schrijf "Rusland wordt door hen weg gezet als de grote boosdoener".
Staat er niet 1 woord bij dat in Rusland totaaaale persvrijheid is.

"De USA dicteert de media." is een waarheid zo groot als een koe maar heeft niets met Rusland te doen.

je leest de dingen zo dat het in jouw idioterie past.
Ergo is met jou een discussie uitgesloten , en zoals ik al eerder schreef zonder argumenten is het beter te zwijgen.

0
48 pica pao

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Linkse Schotse regering valt uit elkaar: coalitieakkoord beëindigd - NieuwRechts.nl

Zo er sinds 1 april een nieuwe censuurwet van kracht in Schotland. Met deze wet kan de rechter zeven jaar gevangenisstraf opleggen aan al burger...

3 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Muziekdraadje

aNTOON - oLIVIAhttps://www.youtube.com/watch?v=dditG7h5SnY&t=14s...

20 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Olivia
Muziekdraadje

Blues Brothers: Soul Man https://www.youtube.com/watch?v=FTWH1Fdkjow...

26 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Elvis Presley "Hound Dog https://www.youtube.com/watch?v=aNYWl13IWhY...

27 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Mammas Don't Let Your Babies Grow Up to Be Cowboys https://www.youtube.com/watch?v=-hDoF2onYlw...

31 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

(Ghost) Riders In the Skyhttps://www.youtube.com/watch?v=nOWjX4BpC24...

33 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Randy Travis & Josh Turner Perform "Your Manhttps://www.youtube.com/watch?v=tfN7lZJhK8U...

34 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Apache / 8 year old Olly busking guitar / Chesterhttps://www.youtube.com/watch?v=JRzi6VOUpzU...

39 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

André Rieu & 3 year old Akim Camarahttps://www.youtube.com/watch?v=_-sfoqUa0vs...

41 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Marcin Patrzalek: Polish Guitarist MURDERS His Guitar! WOW!https://www.youtube.com/watch?v=eollizcRpgQ...

42 minuten geleden geplaatst door Olivia

NK. App
Bf Ka VideoJapanese Cheating Wife Porn VideosBhai Bahan XxnxAnimeidMorgpie PornVillage Hd Sex VideoMeru The Succubus HoodieSunny Bf XxxClit PoHejap PornKtlordahl Onlyfans LeakedSite XnxxBf Sex FullBf Sexy Bf HdMotherfucksOnlyfans MilfCosplay MasturbationPornofilmpjesLapk JogosPorn To Free DownloadPornos Videos RealesArab Hd Sex VideosCherneka Johnson PornBlue Film MovieLeane CrowSexy Aunty Ki ChutPornxxxBlackbootyanalCheap Escort Near MeWannôceLive.jasminNudes WomenXxx Full Hd ImageXxx Videos DownloadMinhamulher.comBrazerssPink Pussy HoneyScarlett Johansson Boob PressLookingformargot LeaksXxxx LndianSuhagrat DownloadBranle RapideMilf Mom PornMadrasi Blue FilmAlphapornSee Through Shirt In PublicZareen Khan BfSquirting PussyBlackambush PornAntarvasna MoviMichel PornFatalbmodelNipple TickleMia Khalifa Mia Khalifa VideoAustin WhitepornSuketto Sanjou4ksexBlack Sex PhotosPron LandFabswimgerJasmin JaeRtube GayBrendatrindadePorn On RoadTspovRin OkaeMallu PornvideoMrs MaskedJavlibtaryVirgin GaypornXxx Nx ComCute Indian Teen PornJav MaseJoanna Angel PornhubEbony Onlyfans LeaksEbony Matured PornMature Mons PornDirty Talking Gay PornPorn 3d SitesBroke Straight BiysHandjobgifsпорно милфSoft Romantic PornBrazzers Hot SexVillage SrxMilf Mom HdIxxxtube PornMorriah MillsAsian Porn BjBhabhi Devar BhabhiFull Nude MalluSexo Xxx3d Hot XxxBest Hentai EverMaryse NudeAnushka Shetty Fuck서양 야동Kitchen Sex VideoSoplyfter PornPervymomXvideos Anal ViolentoXxx 63Freya God Of War HentaiTop 3 Porn StarBokrp IndoSex Video Free PlayMassage Girl PornVideos Porno'sXxx. HindieKate Bosworth NudeSex With MuslimSex Video 2014Japanese Sex Full VideoLeaked Mms ClipsMelissa MendinyAaliyah Love CreampieXhamersDbsm StoriesStevie Nicks NakedXxx Sex Video Hd NewAmerican Fucking VideosP0rnPooja Xxx VideoHd Sex Hot VideoDp Digital Playground ComIndian Telugu Sex MoviesMom Hand Job SonStacy Cruze PornFutatari PornFc2-ppv-3418228Hindi Wife SwappingAngeli KhangRough Rape PornMitsuri NudeShaved MilfKayyybear NudesCumming In Wife's MouthThelilyolsen OnlyfansAnime Mom PornPornstar Pinky PornNasty MajestyDetroit EscortsSauce NaoLive Porn SitesTil Tok 18Tufos GratuitosMommyhandjobLatino Lesbo PornRomantoc Porn母子乱伦