‘De valse wraak van Barack Obama op Benjamin Netanyahu’ (politiek.tpo.nl)


De VN-veiligheidsraad heeft een resolutie aangenomen die de Israëlische nederzettingenbouw veroordeelt. Behalve dat het niet terecht is, is het een heel ...

door Scorpio in Buitenland  ·  22 Reacties

  • 8
  • 433x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Obama is en was gewoon een vals presidentje.

9
1 Positivo

Gewoon een geniepig ventje met een antisemitische inslag.

7
2 voetstoots

Vals wat is er vals aan TPO niet gevolgd wat deze regering in Israël allemaal heeft geflikt tegenover de democraten? Het enige dat de VS deed is 1 keer geen veto uitspreken. Boehoe. Mensen met een geweten juichen het toe.

12
3 Spandalf

@1 Dat wist ik allang maarja zeg dat maar tegen menig,en nee niet omdat hij een kleurtje heeft.Ik ben nooit voor obama geweest,maar ook niet voor de bush clan en de clintons.Het is allemaal hetzelfde de burgers worden in Amerika ook gewoon genaaid door beloftes die niemand na komt.Net zoals als hier in Nederland en de rest van Europa.Het zijn gewoon narcisten die regeren of psychopaten maarja dat is mijn nederige mening maarquestion

4
4 skata

Saoedi Arabiein de Mensenrechtencommissie zegt alles. Het zou mooi zijn als Trump, Netanyahu, Putin, en Duterte uit de VN stappen.

4
5 RTypeLeo

@3
Met je laatste zin zeg je dus eigenlijk, dat als je dit besluit van de VS NIET toejuicht, men "geen geweten" heeft. Da's een smerige bewering -die natuurlijk onzin is.

De VN wordt al jaren misbruikt door wat Israël-hatende islamitische landen, en de net zulke hatende oliestaten. Die veel geld -en dus macht- hebben.

Wat er gebeurt is pure geschiedvervalsing en verdraaiing door die jodenhatende landen. We moeten desnoods de VN maar eens gaan opdoeken en een nieuwe organisatie oprichten, zonder die haatbaarden daar in toe te laten.

7
6 weerman

Is wraak niet altijd vals ... ?

1
7 Oeps112

Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken, dat Obama alles uit de kast haalt om het de aantredende president zo onaangenaam en lastig mogelijk te maken.

3
8 Scorpio

@8 Lastig en misschien nog erger......

2
9 skata

Obama is de grootste deception van alle tijden in de geschiedenis maar daar komen de meeste nog wel achter.

4
10 skata

@9 Inderdaad! Wat ik schreef bij @8 was nog héél zachtjes uitgedrukt...

2
11 Scorpio

@7
Nee als Israel wraak neemt is het volgens de fens nooit vals, maar rechtvaardigheid.

Precies dat zal Obama nu ook hebben gedacht question

5
12 HenkG

@6 Ik zeg dat als je de bezetting steunt je geen geweten hebt klopt! De veiligheidsraad heeft unaniem de westbank aangeduid als Palestina. 142 landen erkennen het als de staat Palestina 40 landen hebben zich onthouden van stemming en willen dit op een later moment erkennen. Dat zijn 182 landen. Alleen gewetenloze gekken worden dan nog niet wakker. Israël offert haar eigen burgers op door ze als menselijk schild naar de westbank te verhuizen, iets dat volgens de hele wereld incl de VS en behoorlijk wat Joodse organisaties illegaal is.

2
13 Spandalf

@8 Dat is precies wat republikeinen 2x hebben gedaan toen Obama de verkiezingen won. Bush deed dit voor het eerst in de geschiedenis het onmogelijk maken om Guantanomo te sluiten, het moeilijk maken om beleid terug te draaien zoals voordeeltjes voor miljardairs. Obama doet het tenminste voor vrouwenrechten, rechten van minderheden, arbeiders, onderdrukte volkeren. En niet voor miljardairs.

1
14 Spandalf

Elke x als er schot komt in de vredesonderhandelingen besluit de israelische regering om weer een nederzetting uit te breiden. Bekijk de kaart van Palestina over de afgelopen 50 jaar en je ziet het kleiner worden. Alle Palestijnen op een hoop, geen toegang tot voldoende voedsel en drinkwater, geen vrijheid, geen rechten en het wordt elk jaar erger.
Palestina is een groot kamp, de joden zouden toch beter moeten weten.

Maar wat verwacht je als je het "beloofde volk" een heel land geeft dat hen volgens hun geloof toebehoort, maar waar al een paar duizend jaar anderen wonen.
Alsof de indianen heel Amerika terugnemen, alle niet indianen in Nevada stoppen, groot hek eromheen en dan ook nog elk jaar Nevada een stukje kleiner maken en die indianen wonen zelf tenminste nog in Amerika.
Wat verwacht je van de houding van de Palestijnen tegenover het westen, dat zomaar hun land heeft weggegeven aan een bezetter.

Mesen in Europa zijn bang voor Islamitisering door de vluchtelingenstroom, mensen steken Moskeeën in brand en vallen vrouwen met hoofddoekjes aan terwijl het percentage moslims hier misschien net 5% is. Verplaats je nu eens in een Palestijn.

3
15 griepje

@13

De veiligheidsraad kan wel zovéél beweren. Feit is dat Judea en Samaria nooit arabisch eigendom waren. Jordanië bezette het in 1948 en annexeerde het gebied een paar jaar later... Daarvoor was het Brits Protectoraat, geen "palestijnse" staat. Dus Jordanië gaf weg wat ze eerst hadden gestolen!
Verder beweert de VN elke week wel iets onzinnigs over Israël; nu ook weer dat de Klaagmuur "historisch palestijns" zou zijn. Dat is hetzelfde als beweren dat de Chinese muur russisch is, en de Pyramides van Egypte eigenlijk Eritrees zouden zijn. Kortom: die hele VN wordt georkestreerd en geregisseerd op dit onderwerp door jodenhatende kanden en olieverkopende landen. De VN is gewoon gekaapt door racisitisch tuig, met maar één doel: de hele wereld onder invloed van die vervl..... islam brengen.
Logisch dat minstens Israël wakker werd en dit inzag. Europa slaapt nog effe lekker door terwijl de goed opgeleide IS-islamisten hier met open armen worden ontvangen en zich klaarmaken om dood en verderf te zaaien, in Europa.

Kortom: er wordt helemaal niets 'bezet'. Israël heroverde het gebied in 1967, en was aan hen toebedeeld, volgens de oude verdragen. De arabieren ("palestijnen") zouden met Jordanië hun eigen land krijgen. Maar dat wilden ze niet; ze willen alleen maar heel Israël hebben en alle joden dood, of eruit geschopt. Het gaat ze niet alleen om die "westbank", maar om het hele land.

Nou, laat ze hun eigen staatje maar krijgen, daar. Eén verkeerd gestuurde raket richting Israël, en dat is dan een oorlogsverklaring, waarop Israël schoon schip kan maken in die broeierige dorpjes vol terroristen, halssnijders en moordenaars. Kom maar op met je eigen staat!

1
16 weerman

@15

Een stukje vol van haat, veel gescheld en veel onjuistheden, en je haalt van alles door elkaar. Die "palestijnen" leven in kampen dank zij de onbuigzame houding van de arabische landen, die hen geen paspoort wil geven en die mensen misbruikt als "eeuwige vluchteling"!
Verder is er een flinke zelfbeschikking onder 'palestijns' bestuur, in Judea en Samaria, dus klets niet zulke onzin. Het is dezelfde -allang weerlegde- onzin die de jodenhaters beweerden over de Gazastrook: daar lag volgens hen de bevolkin op straat van de honger te sterven, was niets en het zou één groot ghetto zijn. Nou, we zien de foto's van de paleizen en luxe terreinen van de hamas-lieden die daar wonen, de volle marktkramen en de talloze nieuwe auto's, die daar rijden.
De slachtofferrol en dan de schuld aan Israël geven; bekende arabische/anti-joodse propaganda. Trappen we niet meer in.

2
17 weerman

@17
Die Palestijnen leven in kampen omdat hun land met grof geweld is afgepakt door zionisten. Jij bent degene die hier leugens verkondigt en dat wéét je donders goed.

2
18 manpower

@18

Anderen voor leugenaar uitmaken is dom, joh. Je komt ook niet met inhoudelijke argumenten, maar je komt effe op een ander poepen. Wat uitermate zwak van je. question Ik moest wel weer lachen om zijn arabierenvriendje wat de weg kwijt is. question

1
19 weerman

Als je ergens niet hoort, het de rechtmatige bewoners moeilijk maakt en constant aanvalt moet je geen huilie huilie doen als je hard aangepakt wordt.

De Arabieren mogen in Israël wonen. Als ze zich gedragen naar de wetten van Israël. Anders moeten ze weg.

Ik vind het goed dat Israël afstand neemt van de VN. Minder bonden betekent dat ze harder kunnen gaan optreden tegen de aanwezigheid van de lastpakken.

Poets de Gazastrook schoon, reinig de West Bank en kan eindelijk de Rotskoepel gesloopt worden voor de derde Tempel. Het is daar nu wel een keer tijd voor.

2
20 David

@20

En als gebaar van goed wil zou Israël de moskee op die berg moeten overbrengen naar Mekka of zo. Gewoon netjes afbreken, vervoeren en daar weer opbouwen.
Helaas zijn godsdienstoorlogen de smerigste van allemaal. question

2
21 weerman

De zionisten hier voeren weer het hoogste woord. Dat ze dieven, moordenaars en landrovers zijn, zijn ze allang vergeten. Dan heb je wel een heel erg selectief geheugen.

Ontkenning van de geschiedenis heeft nog nooit ergens gewerkt. Kijk maar hoe Nederland wordt ingehaald door haar oorlogsverleden in Indonesië (politionele acties, wat een farce). Zo zal het ook Israël vergaan.

Het land Israël is geroofd van de Palestijnen en dat de wereld daar haar ogen voor sluit maakt het nog niet goed. Eens zal de dag van afrekening komen, ook voor de zionisten. Dan is Palestina weer van de Palestijnen en zullen de zionisten vertrekken. Dat hebben hun voorvaderen in het verleden ook gedaan, uit vrije wil. Je kunt niet na 1850 jaar terugkomen en claimen dat alles nog steeds van jou is. Dat is te absurd voor woorden.

En David, voor de goede orde, de rechtmatige bewoners van Israël zijn de Palestijnen, niet de zionisten. De wetten van Israël worden nu uitgevoerd met het recht van de sterkste. Er komt een dag dat de Israëliërs de zwaksten zullen zijn in de regio. Dan kunnen ze oprotten of ter plekke sterven.

1
22 manpower

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
21st Century Guy
Muziekdraadje

Beautiful Things (Gabriel & Dresden Radio Edit) · Andainhttps://www.youtube.com/watch?v=ZMZowpI5rJI...

1 minuut geleden geplaatst door 21st Century Guy

sockknitter
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

Als het uit de hand loopt, zorgt de organisatie dan zelf voor de beveiliging?Er is nu zoveel ruchtbaarheid aan gegeven, dat het wachten is hom...

4 minuten geleden geplaatst door sockknitter

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@127 Insinueren. Neerbuigend gedrag. Vernederen in gezelschap. Passief agressief gedrag. ...

5 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bob Sleebaan
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Je hebt gezocht naar Trol:Een trol is een persoon die berichten plaatst in een internetomgeving om voorspelbare emotionele reacties uit te lok...

5 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Nicks R. Van
Gordon open over kinderwens met vriendin: 'Ik denk er nog over na'

Hij kan zich beter laten behandelen (Vasectomie)....

8 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Bob Sleebaan
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

Desnoods sluiten die tent. Eritrees feest is een gevaar voor de omgeving....

8 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Oeps112
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

‘Wat er achter de schermen gebeurt bij de koninklijke familie, daar lusten de honden geen brood van’https://ejbron.wordpress.com/2024/04...

10 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Nicks R. Van
Optiekketen Hans Anders komt in Amerikaanse handen

Dan zal alles wel Anders worden, of juist niet?...

10 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@127 Mijn nick is babajaga niet truffelaar.Dat bedoel ik dus weer zo een narcistisch trucje....

11 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Karma Rx New VideoBlack Tgirl HardcoreSexcomics RedditWatch Jav For FreeGay Tresome PornMissyann602 LeakedXx Sex Hot VideoMexicangangbangAmatuer Milf Blow JobTeens Nudes SnapRouxrouxxx NudeBitoni PornReal Life Porn Gamesصور بنات للسكسMia Khalifa XxzBodybuilder Gay XxxGeorgia Peach XxxEbony Bbc PornBig Ebony TittysEvaangelinaWife Anal PornCumming Into PantiesPornogra Fia GratisBlack Hot PornDesix NetHbroandjohnnyTamilscandalBangla Notun Blue FilmLucy CollettSex Video OilLesbians StraponArab Sex Video DownloadNew Family Porn VideosJapanese Porn HotBig Breast Mom PornCrying Porn Pain色情网Erome PinayEating OussyVery Hot XnxxXxx MalDesi Bhai XxxPorn Videos Step Mom And SonMorticia Addams PornPornos AsiaticasMadison Beer Por NBig Titties MilkHd Sex Hd SexIndian BhosdaGeanna Michaels PornEbonyanal TubeHestia HentaiTiina The StoreLatian PornstarsFreecatfights ComAvgle VomSexe ComicBob ChinnsBua Ko ChodaChaterbait EbonyDahyn11365 Days Sex VideosMaggi Green PornPrivate SociatyTyle NixonSex Video OWhere To Watch Redo Of HealerDesi Chut IndianMandingo VsSexe ScatologiqueXvidoesSexy GrandmasBrazzerz Full VidX Vidio HindiFirst Time SquirtingJessi QNew Sexy Video Hd FullJenny TarbordaSouth Actress MmsSunitha Sex VideoAhoplyfter PornToppornsiteHentaiyaoiPorn 3dhentaiVideos De AdultosLego PronDouble FuckBdsm SexWhale PornReality PornosPorn O TubeIntothecrackLindsaycapuano PornSuper Hornio BrosChapathi Side Dish In TamilPooja Bhabhi XxxHot Sexy Bhabhi Big BoobsBrianna Beach All NaturalBizzre PornRenee Winter XxxVandavision PornFree Porn CreampiedGabbie Carter EscortBelle Delphine Onlyfans LeakGretchen Mol NudeCar CreampieHot YoungsexBoom Sucking VideoLesbian Softcore PornVictoria Cakes SoloBreast Expansion GamesAsian Teen AnalMiaa-395Mimi Foust SextapeSex PatamLux PornGay For Straight PornNudetubeKelsi Monroe Full VideosNude Beech VideosMommy Jerks Off SonBest. Pornos Of All TimeChicks Masturbating TogetherReverse Image Porn SearchFilm Porno StreamingBabe HerderPlumper TittiesHot And Sexy Babes NakedSekasi XxxPussypoundingSexy Videos FullhdMaturerube[pornFred Perry EhentaiPorn Movies From The 80'sPrnhatXxx Sexy Girl MovieNaked Girls BoobsKalina Ryu Bruce VentureImages De PonoAssfucked MaturesPolynesian PornNaturist Beach VideoEscort FemaleSexs ThaiMelinda Clarke NudeWww Xxx Sex VideoSexgames NarutoCosmic Sex VideoIndian Bathroom Porn Videos