Moslims in Duitsland over verkrachting. (bit.tube)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door DeDraakslang in Cultuur  ·  545 Reacties

  • 28
  • 2103x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@499 U hoopt op een toestand van wraak op wraak op wraak? Bijzonder.

9
501 Smiling

@489
Wat heb je soms toch een goede ideeën!

2
502 RoosjeB

* Verwijderd door de redactie *

503 Undertaker

@498
meldkamer. questionquestion
ik noem het, stokbrood moet nog afgebakken.

2
504 120db

@500 Dat snap ik,en zeker als het iemand betreft die zelf nooit zelf op vragen antwoord.

2
505 Truffelaar

Zo zo... de rust heeft helaas maar kort geduurd, het draadjes verzieken is weer als vanouds zie ik..

3
506 Lias

@504 Ik vond meldkamer wel passend. question
Dat stokbrood is volgens mij al uitgedroogd. questionquestion
Ik denk serieus dat de meeste meldingen die op de NK server staan van meldkamer (stokbrood)zijn.
Zou die zich er nou lekker bij voelen? anderen melden doet mij toch echt aan iets uit de jaren 40/45 denken.

2
507 Truffelaar

* Verwijderd door de redactie *

508 Pxf7+

@506 Sorry, ik was ff weg en ben maar verder gegaan waar ik was. question

2
509 Truffelaar

@503 Ook als ik 'je' tegen u zou zeggen, zou ik het bijzonder blijven vinden dat u uitkijkt naar een toestand van wraak op wraak op wraak.

6
510 Smiling

* Verwijderd door de redactie *

511 Amy

* Verwijderd door de redactie *

512 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

513 Undertaker

@511 Ja op die miljard moslims lijkt 1% nog heel wat. question

4
514 MARCUSAURELIUS

* Verwijderd door de redactie *

515 Undertaker

* Verwijderd door de redactie *

516 Amy

* Verwijderd door de redactie *

517 Pxf7+

@507
ja exact een nsb-er.
daar denk ik ook altijd aan bij het.
je zal er maar naast wonen question

2
518 120db

@502 Niet gek toch, voor een domme vent. question

3
519 Wylde Gjert

@519
Zeker! Daar kunnen al die "intelligente mensen" nog wat van leren.

3
520 RoosjeB

Aan het woord de "geachte" allochtonen, die de westerse vrouw min achten!
Wat zijn het ook achterlijke "medelanders", nu in der Heimat, maar de doorsnee moslim allochtoon denkt er in de BVNL precies hetzelfde over, zijn blijven hangen in de prehistorie deze zandhappers!
Griezelig "soort"! Horen niet thuis in de westerse maatschappij, horen in eigen land van origine waar deze denkwijze nog steeds wordt gevoerd! Brrrrr.

3
521 Widaan

** gebruiker verwijderd **

Als het zou helpen om die enge moslimknullen verstand bij te brengen moge ze van mij allemaal een neusring ingebracht krijgen.

Wat een viespeukjes terwijl hun Profeet zegt dat mannen geen seks voor hun huwelijk mogen bedrijven.

522 verwijderd924924212

@521
Prehistorie?
Zó modern zijn ze nog lang niet!

2
523 Jan met de korte achterlul

@522 Ik vind een neusring die vrouwelijke hormonen afgeeft wel een goed idee, daar worden ze vast rustig van.

2
524 RoosjeB

@86 Meel, de koran is een en al

0
525 Tiidmasine

@522 Muzelmannen kunnen beter in de strijd vallen: krijgen ze immers 72 maagden, de energie van 100 paarden en die maagden blijven maagden, hoe vaak ze ook worden genomen......
Heb ik dat verzonnen ? Nee, staat in de koran:

0
526 Tiidmasine

Ach je kunt bij het bekijken van deze video maar 1 juiste reactie geven: Wat een k.tvolk met een walgelijke middeleeuwse mentaliteit. Wat doen die lui hier in Europa vraag ik me iedere keer weer af. Ze passen totaal niet bij onze cultuur en normen en waarden en toch blijven ze hier. Rot lekker op naar Noord-Afrika en het midden-oosten want hier horen jullie absoluut niet thuis. Ik walg van dit soort volk.

1
527 Christiaan

@12 Wij hoeven deze "mensen" niets meer uit te leggen. Dat is weer de slappe linkse houding. Het pamperen van dit soort niet geïntegreerd volk tot we er bij neervallen. Volk met een dergelijke gedachtegang/gebrek aan normen en waarden horen hier niet thuis en moeten zich ofwel 100% aanpassen of per direct oprotten uit Europa. En zo simpel is het.

2
528 Christiaan

Ach je kunt bij het bekijken van deze video maar 1 juiste reactie geven: Wat een k.tvolk met een walgelijke middeleeuwse mentaliteit. Wat doen die lui hier in Europa vraag ik me iedere keer weer af. Ze passen totaal niet bij onze cultuur en normen en waarden en toch blijven ze hier. Rot lekker op naar Noord-Afrika en het midden-oosten want hier horen jullie absoluut niet thuis. Ik walg van dit soort volk.

1
529 Christiaan

@88 .. Maar natuurlijk! Het punt wat ik echter wilde maken is dat moslims uit islamitische landen weleens een heel ander perspectief kunnen hebben.

Dat zal zeker zo zijn , zeker weten . Maar eveneens heb ik deze uitspraken ook wel vaker van niet moslims gehoord , zo van ja als je er zo bijloopt moet je je niet verwonderen als je lastig gevallen wordt .
Daar waar de gemiddelde ( Nederlandse ) man er zich het zijne van denkt en het daarbij laat , kunnen culturen die niet gewend zijn aan die vrijheden bij vrouwen het zien als een vrijbriefje ( omdat ze zo zijn opgevoed.)
Krijg je er ook moeilijk uit omdat ze in Nederland dezelfde culturele normen en waarden nastreven en hanteren zoals in het land van origine.

0
530 Olivia

@2 Van welke planeet kom jij?????

1
531 Thomas

** gebruiker verwijderd **

@528 Jij bent niet de enige met die mening. Ik lees dit zo vaak. Helaas lees ik nooit hoe dat dan zou moeten. Weer zo'n schreeuwerige rechtse houding.

532 verwijderd23941

@530 Kom, dit zijn ook 3e en 4e generatie Turken en Marokkanen die er ook zo over denken.
Marokkanen en Turken denken zijn veel conservatiever als de autochtonen en deze vrouwonvriendelijke denkbeelden zijn bij hen dan ook veel meer aanwezig.

1
533 B55

* Verwijderd door de redactie *

534 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

535 Pxf7+

@532 Wat ik zojuist schreef. Waarom eindeloos proberen om dergelijk volk uit te blijven leggen hoe het hier in Europa werkt wanneer overduidelijk is dat ze absoluut niet willen integreren en vast willen blijven houden aan hun woestijnmentaliteit en middeleeuwse ideeën en gebruiken. De knuppel in het hoenderhok gooien en beseffen dat je dit soort lui niet kunt veranderen en dat ze hier niet thuis horen. dit soort mensen zijn zoals ze zijn en hebben denkwijzen waar je ze niet van af kunt brengen. Dan is het heel simpel. Of aanpassen of wegwezen.

1
536 Christiaan

@533
Zeker.
Maar ze blijven in die cultuur hangen , en de denkwijze in die cultuur is hardnekkig wat vrijheden voor vrouwen betreft .

0
537 Olivia

Ieder mens heeft een aangeboren gevoel voor goed en kwaad. De mens is het schepsel dat de gevoelens van een ander in zichzelf spiegelen kan.
De mannen die in de clip aan het woord komen weten dus dat ze in-en-in slechte handelingen verrichten wanneer ze een vrouw aanranden of verkrachten. Ze spannen hun cultuur en religie alleen als dekmantel ervoor.

Het onaanvaardbare is dat ze ermee wegkomen. Omdat politici cultuur en religie van vreemde volkeren taboe hebben verklaard voor westerse burgers.
Daarom zien we nu de enorme wantoestand dat Jessias Klaver en zijn discipelen, rabbi Asscher , dominee Buma en de voorgangers Rutte en Jetten voortdurend oorspronkelijk Nederlandse burgers van allerlei verzonnen vergrijpen betichten en daarvoor op hoge toon straffen, terwijl echte vergrijpen en niet-westerse religieuze of culturele perversiteiten tot onaantastbaar werelderfgoed zijn verheven.

Zij hebben die perverselingen en hun verdraaide denkbeelden hier binnen gebracht en laten alles onweersproken, terwijl ze hun eigen burgers aanvallen.

Want , ja wat verkondigen ze: die moslims nemen vanzelf de verlichte denkbeelden van de Regentenstand wel over.
Noord-Afrikaanse veilige-landers en beroepscriminelen worden vanzelf deugdzame burgers, Als je ze eerst maar wat laat uitrazen op de burgers van Ter Apel en omgeving. Dat zijn tenslotte boze, witte ex-slavendrijvers. Allemaal , Stuk voor stuk.

Dat is geen Verlichting. Dat is politieke dementie en duisternis. GPZ = Gekke Politici Ziekte.


Zelfs misdadigers willen ze niet aanpakken.

0
538 marielouisevankleinmareslag

** gebruiker verwijderd **

@536 Klinkt leuk allemaal maar zo simpel is het natuurlijk niet.

539 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

Het zijn toch vieze oversekste kereltjes. Zelf in strakke broeken hun moslimbillen uitspannen, hun van het buigen en knippen verstevigde dijspieren uitventen maar als iemand ze daarom eens flink zou willen verkrachten, nou dan hangt de Islamkat in de Turks glasgordijnen ...

540 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@538 Je schrijft aanstekelijk +

541 verwijderd924924212

Het wordt de hoogste tijd dat de moslims uit Duitsland en heel Europa vertrekken ook in Nederland is moslim moe geworden gewoon oprotten allemaal

2
542 Joepie

@542 Het is eerder dat ik religie-moe ben. question

1
543 Bluth

https://www.vraagislam.nl/hoe-is-het-bedekken-begonnen/
Als je het antwoord leest!
Dan moet je je afvragen voor wie dit bedoeld is?
In plaats van de man te onderwijzen, dat een vrouw ook een persoon is met een eigen wil en gevoelens, plaats men een vrouw in een onmogelijke positie om haar gevoel te uiten. En kleding laat ook gevoel zien.
En dit is dus een officiële site. De islam strookt op geen inkeek manier met de westerse manier hoe over vrouwen wordt gedacht. Trouwens op geen enkele manier over vrijheid van meningsuiting. Ik ben redelijk wat antwoorden tegen gekomen waardoor duidelijk wordt dat mijn manier van denken onder druk komt te staan indien we deze levenswijze vol los laten in onze westerse maatschappij.
Net als nazi figuren moet de islam in Europa verboden worden. Vrijheid van meningsuiting is een goed, verworven recht, maar indien deze bescherming zich gaat keren tegen onze vrije westerse samenleving dient die te worden ingeperkt.

0
544 Suikerbeessie

@544 Suikerbeessie

Geheel mee eens, weg met die respectloze respect eisende primitieve psychopathie faciliterende club! Een wangeloof, net als eerder bij de moffen.

1
545 Wil je niet weten

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@97 Dan wordt het vast een voetballer. Bijzonder hè, zo'n piepklein mensje?...

17 minuten geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Trump koerst af op verkiezingswinst: staat boven Biden in bijna alle swing states

@4 Ja, dat is eigenlijk de enige echte reden dat ik pro Trump was. Hillary wilde al giga oorlog voeren tegen Rusland. Als Hillary toen gewonnen ...

22 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Ik heb liever dat je de Europese elites vermoordt Poetin. Nu ben je onschuldige mensen aan het vermoorden. Je moet achter de elites aangaan. Je ...

29 minuten geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

Beste hamas lovers, pleur asjeblieft op naar de gaza strook.Het zal me worst wezen hoe het verder met jullie gaat....

32 minuten geleden geplaatst door skapoe

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@21 En Nederland werft jongens in arme wijken met een gratis abonnement op een sportschool. Daaraan kan je dus goed zien hoe onvoorstelbaar slec...

32 minuten geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

boetalep en Markoesj, twee Trojaanse paarden...

34 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

Who the FUCK is leon verdomschot?En waarom is Geert verantwoording aan hem schuldig?...

36 minuten geleden geplaatst door skapoe

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@21 Rusland haalt de jongens uit de dun bevolkte, arme gebieden. Rob was weer eens potje htpocriet. Zijn groep is te goed om te vechten, dat...

41 minuten geleden geplaatst door wildersfan

duurendaal
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@71 m post@72 Querido notDaarom had ik ook al eens het volgende tekentafelvoorstel ontworpen / opgeworpen.Vanuit o.a. de volgende vertre...

1 uur geleden geplaatst door duurendaal

baba jaga
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@95 Ja hij is een erg klein menneke maar het gaat goed.Ik heb hem nog niet vast mogen houden omdat hij nog in de Couveuse ligt.Maar nog 2 da...

1 uur geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Deepthroating ExtremeAngela Aguilar DesnudaNude StripteasePriya Anjali Rai NudeSexy Video Hindi Hd MovieVs MandingoHitomimlaReddit PaagAnal InsertionAnjali Priya RaiSex Indian MaidWet FingeredNude WomamPovgodSuper Sexy AuntyStep Sister FuckNsfw GifyX Video BlackSaba Qamar NakedAldn-196Vale Nappi BbcMom Daughter AnalLesbians LovemakingTits JobMarathi Xxx SexyMummy Bang TeensMarried Couple ThreesomeToilet Slavery PovShyla Stiles PornEacort FinderLatina Pornstar ListSfmcimpileElaannaWww Muslim Sex ComXxx Hd LatestFc2-ppv-3290213NotbrookesynnWhitney Wren NakedHospetal PornHentai Porn ComicEporenrJab ComixsXxxvideocFree Anal PornXxlayna Marie AgeIndian Pornography Site8 MuseChatruabteChat Uol Com BrGillian Jacobs NudeNude HairypussyEropian PornHotnaked GuysDeepika Padukone FuckClothed BlowjobPorn Hard DesiWww Family SexMercedes Carrera XxxHintai TvTelugu Gay ChatSex BefKajal Sex Videos TeluguJapanese Wife Cheat SexHollywood Movie Xx VideoShemale PainalLanewgirl AnalAnime HantaiBest Japanese PornstarSexo Online GrátisIsla Fisher NudaPornos Trios CaserosMixamoLatest Gay Sex VideosAna Rose XxxJufe-479Meilleur Site PornoTracy Lords NudeCameltoe Best OfEllen Mirren NudeEshanmasihchristMadisn ChandlerMom-daughter SeduceLesbian Dry HumpHentai.msI Know That GiMinus8 R34Indian New Porn HubBbw Sex PositionsSite PornograficoDeseree CousteauHindi Hot Sex MovieBest New PornLeah Gotti ComBokep Indo 2023Hentai Game PornLiving In America Valentina BellucciPorn Cartoons AnimatedBdsmlibrarySexy Latina BlowjobsBlack Porn LesbiansMini Stallion CreampieSsbbw SpankbangNaughty StepdaughterBikini PussyLesbains Masturbating日本 无码Margot Robbie Sex SceneWendy PornPorn Tan LinesBigtitsvideoXnxx DansNina Elle XnxxBo Katan CostumeFree PronhubLatest Sexy BfPornhub HomemadeNew Bollywood Actress SexLindsey WoodsWhippedass PornCrawling CrabPornhubhTiktokers NuasAlisonangel PornRusas PornosBananafeverX Muslim VideoWedding First Night PornPorno CamAmazing PornographyHentai JogoSquirting OrgasmTriple PenetrationSexempireSausage Party Sex SceneFilmes Adultos GratisBig Tis TubesPorn Videos XvHot Cute Sex VideoAnal Bbw Ebony12 Inch CockIndin Sxe VideoSxxxiBobbsTannuxx ComTommy King OnlyfansWww.defloration.cpmBokep Indonesia BocilBallet PornAisexyPappu Mobi Com