U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Overig
  • 0
Moeten kiezers niet eerst een examen afleggen voordat zij mogen stemmen? Deze vraag duikt vaak op in de borrelkringen van weldenkende lieden, mensen met een theoretische opleiding, een net inkomen, een abonnement op een kwaliteitskrant en een voorliefde voor moeilijke documentaires, ...

4 maanden geleden door Inter

REAGEER MET EEN EMOJI
12

d66 en tijdsgeest..lmao..de partij die groot is geworden door het referendum in te voeren, en die klein is geworden door het referendum af te schaffen, promultinational, proEU, proglobalisme en dus antiburger en anti europa

101 Silas    
4 maanden geleden door Silas
4
Meld

Heerlijk, ook in dit draadje ben ik een fascist en een racist, hahahaha.

102 Pollens    
4 maanden geleden door Pollens
6
Meld

@102 door "links" stelt dit ook niets meer voor, als je blank bent en niet links ben je automatisch rascist, populist, nationalist en natuurlijk fascist

103 Silas    
4 maanden geleden door Silas
8
Meld

@97 Je hebt geluk dat ik nog op een antwoord van @92 zit te wachten, voordat ik ga Netflixen, anders was ik al weg geweest.

Maar als jij alles wat ik aandraag niet leest, of niet gelooft, of weet ik veel hoe je het ontkent, dan kan ik er ook niks aan doen.
Lees mijn geschiedenis maar terug, er staan meerdere zaken die flink veel geld opleveren, en dus alle kosten dekken.
En als je me dan nog steeds niet wil geloven, dan vraag je het maar aan Baudet zelf. Die kan het je haarfijn uitleggen.

Ga je je nu dan eindelijk eens druk maken om de kosten voor het klimaat, en daar om ragfijne onderbouwing, tot op de cent nauwkeurig te vragen/eisen?
Of blijf je reutelen over FvD omdat je die zo haat?


Mazzel

Netflix tijd!!!!!

104 xtremy    
4 maanden geleden door xtremy
10
Meld

links is zo voor vrijheid en blijheid en diversiteit, dat ze je wel dood kunnen schieten als je niet dezelfde mening hebt, ....roept iets met paf question

105 Silas    
4 maanden geleden door Silas
7
Meld

@104 “Of blijf je reutelen over FvD omdat je die zo haat?”

Ik haat ze niet, ik prik alleen door hun populistische leugens heen. Dat wat jij met hand en tand probeert te verdedigen maar wat je onmogelijk kan omdat je ook nog nooit met plannen van FvD bent gekomen die tientallen miljarden per jaar opleveren. Zo lang jij dat zo dwaas blijft verdedigen zonder ook maar 1 inhoudelijk en onderbouwd antwoord, blijf ik er over door gaan.

106 Rare Rakker    
4 maanden geleden door Rare Rakker
7
Meld

Waarom geeft @92 nou geen antwoord?

Daardoor heb ik nog wel even de tijd om te zeggen: @99 Ben je nou echt zo onnozel en dom, of doe je alleen maar alsof?
Je kan toch niet beweren dat ik niet heb gezegd wát er aan die kranten stukjes ontbrak? Of wel? Heb je bijvoorbeeld @27 over het hoofd gezien? Je hebt er wel op gereageerd, dus of je doet alsof je dom bent, of het wordt echt tijd eens met een dokter te gaan praten over je vergeetachtigheid.


Mag ik nu dan eindelijk gaan Netflixen?


107 xtremy    
4 maanden geleden door xtremy
9
Meld

@106 populistische leugen, vertel? nee liever die sprookjes blijven volhouden dat de euro goed werkt, euro landen het hartstikke goed doen, en dat we gewoon nog een paar jaar het zuur moeten krijgen voordat we het langbeloofde zoet gaan krijgen. hou toch op irritante ingeinformeerde globalist, trol uit brussel

108 Silas    
4 maanden geleden door Silas
5
Meld

@95 Baudet zaait haat, of hij zelf haat weet ik niet maar hij heeft de schijn tegen. Als Baudet tegen alle vormen van extremisme zou zijn dan mag hij van mij dat hardop zeggen hoor. Lijkt mij overigens wel vreemd en ongeloofwaardig gezien zijn ideologie.

109 MacGu    
4 maanden geleden door MacGu
7
Meld

@108 Hahah en wederom een gefrustreerde FvDer die inhoudelijke en beargumenteerde kritiek op zijn partij niet aan kan en dus maar gelijk op de persoon gaat spelen en gaat schelden (trol vind ik wel een scheldwoord in deze). Er begint toch wel een duidelijk patroon te komen.

110 Rare Rakker    
4 maanden geleden door Rare Rakker
6
Meld

@107 Ik vermoed dat u over het hoofd hebt gezien dat ik @27 geen gedegen onderbouwing vind. Ik verwacht 'm ook niet. Gaat u vooral Netflixen.

111 Smiling    
4 maanden geleden door Smiling
4
Meld

@109 Als Baudet haat zou zaaien, dan haat hij die of datgene waarover hij zaait toch ook zelf, lijkt mij.
Over wat of tegen wie zaait hij dan haat, volgens jou? En waaruit blijkt dat?

Wie ben jij gaan haten, of wie zou jij moeten gaan haten (als het aan Baudet ligt) volgens jou?
En wat is zijn ideologie dan precies, als het daarmee "vreemd" zou zijn als hij zou zeggen tegen extremisme te zijn.
Je lijkt iets te suggereren, maar durft het volgens mij niet hardop uit te spreken. Is dat omdat je niet zeker van je zaak bent?> Bang voor een aanklacht wegens laster en smaad?
Of is het iets anders?


Bedankt voor je antwoord trouwens, nu kan ik met een gerust hart Netflixen.

Ps. Ik stelde een heleboel vragen tegelijk, ik lees vannacht of anders morgen de antwoorden wel.


112 xtremy    
4 maanden geleden door xtremy
7
Meld

@110 inbeeldingsvermogen van een kind of trol? dat je gelijk het slachtoffer uit gaat hangen omdat je geen weerwoord hebt op de feiten (euro/eurolanden/democratie) spreekt boekdelen.

je weet dat bruinhemden ook tijdens publieke discussies de boel gignen frustreren en mensen (tegenhangers) demoniseerden?

graag je uitleg hoe jullie constante"populist" fascist" gedreig niet hetzelfde is.

113 Silas    
4 maanden geleden door Silas
6
Meld

@96 Joehoe, waar blijven de "Robbie's" nou...

114 Pollens    
4 maanden geleden door Pollens
6
Meld

@112 Sjonge, met de beste wil van de wereld... pfff ik geef op

115 MacGu    
4 maanden geleden door MacGu
5
Meld

Op het internet word door sommige reaguurders of trollen wat ze ook zijn wel vaak met de vinger gewezen dat een ander ´ extreemrechts´ of ´ nazi ´ is bijvoorbeeld als ze het niet eens zijn met de mening van de onlinetrol.
Dus ja, met welke mate van serieusheid kan men dan online nog discusseren met deze trollen , als ze je toch al snel lopen te beduvelen en te bestigmatiseren tot iets wat je niet eens bent, vertel eens , is zo´n discussie nog iets waard of ga je zelf mee in dat psychologische spel ?

116 techcenter    
4 maanden geleden door techcenter
3
Meld

@113 Hahaha zo wat een frustratie zeg. Is het zo moeilijk om even een normale discussie te voeren zonder anderen gelijk voor van alles en nog wat uit te maken?

Ik heb genoeg weerwoorden, maar we hadden het over FvD en ook jij probeert de aandacht daar snel vanaf te halen door naar wat anders te wijzen.

117 Rare Rakker    
4 maanden geleden door Rare Rakker
5
Meld

Troll alert.

118 Dune    
4 maanden geleden door Dune
5
Meld

@113 Maar goed jij vroeg welke populistische leugens. Nou die heb ik genoemd in @25 . Allemaal hele mooie populistische plannen waar je vast veel kiezers mee kan trekken. Het zijn echter leugens aangezien ze bij elkaar opgeteld tientallen miljarden per jaar kosten. En die financiële onderbouwing heeft FvD niet. Dan zijn er dus 2 opties mogelijk:
- FvD voert ze uit en de staatschuld stijgt gigantisch
- FvD voert ze lang niet allemaal uit en het blijken dus gigantische leugens te zijn.

119 Rare Rakker    
4 maanden geleden door Rare Rakker
5
Meld

Schot voor open doel.

D66 lijkt naar de middeleeuwen te willen terugkeren .

120 Chat Baker    
4 maanden geleden door Chat Baker
5
Meld

@119 in de EU kan je het beste de hoogste schuld hebben, want dan moet oost en zuid voor ons betalen...verder nog iets? of snap je het niet?. ik bedoel je hebt geen verstand vd EU, je doet alsof "populistische" antoEU bewegingen in europa voor de politiekeEU ook bestonden en alsof jullie niet zelf de boze burger hebben gecreeerd met jullie corporate fascisme...je weet dat we jarenlang 40miljard per maand in de euro stoppen waar alle eulanden voor verantwoordelijk zijn? en jij komt met je rekensommetje aankakken? phahahahaha...100% eu trol, zie het aantal "populistjes" in zn weerwoord

121 Silas    
4 maanden geleden door Silas
6
Meld

@121 Oké laat maar. Een normale discussie is met jou helaas niet te voeren. Nergens op dit draadje heb ik het woord EU genoemd en ineens ben ik een EU trol..... heel bijzonder.

122 Rare Rakker    
4 maanden geleden door Rare Rakker
5
Meld

@122 ik had niet anders verwacxht meneertje: ik verdedig de belangen van het eurofiele d66 en tegenstander van het antiEU FvD snapt niet hoe de EU in dit verhaal een plek heeft, kan zich niet verdedigen dus gooit het op:populisme en de "onmogenlijkheid" tot een discussie over zn waanbeelden. want hoe durft iemand de EU erbij te halen ondanks dat dit de 2 grootste tegenpolen in beleid van deze partijen zijn.

123 Silas    
4 maanden geleden door Silas
7
Meld

@123 Zoals ik al zei, laat maar. Met jou is geen normale inhoudelijke discussie mogelijk. De groeten.

124 Rare Rakker    
4 maanden geleden door Rare Rakker
4
Meld

als ik proEU en proD66 zou zijn zou ik m ook snel aftaaien als het over de EU gaat. snel nog ff roepen dat je tegenstander populist is en dus geen inhoudelijke discussie mogelijk is en je kan je trolpaycheck weer opeisen

125 Silas    
4 maanden geleden door Silas
7
Meld

@124 toch nog een aanvulling richting @123 :

Waar het mij omgaat is dat er allemaal hele mooie plannen in het programma van FvD staan maar dat ze onmogelijk zijn omdat ze samen tientallen miljarden per jaar kosten en FvD geen plannen heeft die de staat jaarlijks zoveel opleveren. Het zijn dus of leugens/sprookjes of we krijgen met FvD aan de macht een gigantische staatsschuld. Beide is niet goed.....

126 Rare Rakker    
4 maanden geleden door Rare Rakker
4
Meld

@125 Oké toch even over de EU. Wij kunnen helaas niet zonder de EU. Nederland is te afhankelijk van de handel met en doorvoer van/naar EU landen. We verdienen jaarlijks 335 miljard aan de export naar EU landen. Uit de EU stappen zal er voor zorgen dat een groot deel van de export zal verdwijnen omdat het simpelweg veel duurder wordt voor bedrijven uit EU landen om goederen uit of via Nederland te kopen. Dit ivm de wto regels die dan in werking treden. De haven van Rotterdam zal dan geen rol van betekenis meer spelen. Een harde Nexit is financiële en economische zelfmoord

127 Rare Rakker    
4 maanden geleden door Rare Rakker
4
Meld

FvD strijdt in feite tegen agenda 2030 v.d. VN ;
https://www.youtube.com/watch?v=vz6dREwsDko

128 Chat Baker    
4 maanden geleden door Chat Baker
6
Meld

rare rakker, schuld is goed als het geld gratis word gedrukt, hou toch op met je:ik denk slimmer te zjijn attitude

zodra de euro en de eu samengesmolten is vervallen ze toch.

129 Silas    
4 maanden geleden door Silas
8
Meld

als je in de euro zit moet je nog crimineler als de oosterse partners zijn en nog luier als de zuidelijke
ik ben klaar met betalen voor de multinationals

130 Silas    
4 maanden geleden door Silas
7
Meld

@129 Oké laat toch echt maar. Ik heb nu nogmaals geprobeerd een normale, inhoudelijke en beargumenteerde discussie met je te voeren maar dat kan je duidelijk niet. De groeten!!

131 Rare Rakker    
4 maanden geleden door Rare Rakker
2
Meld

Politici moeten dan ook een rekentoets en integriteits examen afleggen dat ze altijd de waarheid moeten zeggen

132 rabartels    
4 maanden geleden door rabartels
2
Meld

Heb net een test gedaan en de uitkomst was: u gelooft niemand uit de politiek, de ene partij op voorhand niet de andere met heel veel slagen om de arm. Verder valt op dat het wederzijds is en dat de politiek u ook niet vertrouwd en is het niet vreemd dat u niets met elkaar te maken wenst te hebben.

133 Voorzittershamer    
4 maanden geleden door Voorzittershamer
0
Meld

@132 Ik ben al langer een voorstander van het chippen van politici met een ingebouwde leugen detector question
Maar even on-topic,
In een democratie is iedereen gelijk, dat de mening van van de meerderheid vaak niet overeenkomt met het politiek belang van de regering is een typisch geval van 'jammer dan' voor onze regenten.
De meerderheid van het volk gaat voor de meerderheid van de kamers en regering.
Filosoferen over wat Baudet zou willen lijkt me zinloos, hij geeft zelf immers aan dat de mening van de meerderheid belangrijker is dan die van hemzelf. Hij kan daardoor beter worden gezien als uitvoerder van de grillen van het volk dan als een zweverige dictator-filosoof.

134 icnivad    
4 maanden geleden door icnivad
1
Meld

Moeten kiezers niet eerst een examen afleggen voordat zij mogen stemmen? .........
En wie zou dat examen dan moeten afnemen?
Wie stelt de examenvragen en wie bepaalt de juiste antwoorden?
Links Nederland misschien, of de NPO?........of de kabinetjes Rutte.....of de dierenactivisten misschien....?
Misschien ook meteen wat andere rechten afnemen, kan in één moeite door.......
Misschien is de kiezer wel mans genoeg om te bepalen op wie hij/zij gaat stemmen.
Daar moeten we toch vanuit gaan als we een beetje een humane samenleving willen krijgen en in stand houden!

Bovengenoemde overwegingen laten je denken aan Animal Farm: alle dieren zijn gelijk maar sommige dieren zijn gelijker.............

135 Graaier1000    
4 maanden geleden door Graaier1000
1
Meld

Jetten vind het heel logisch dat u uw halve salaris opgeeft voor het milieu, dat het onzinnige maatregelen zijn maakt hem dan niet zoveel uit. Het gaat immers om het scoren bij de deugers.

136 Xmod    
4 maanden geleden door Xmod
4
Meld

Baudet voelt beter aan bespeeld de media
rob komt te stijfjes over en mist aansluiting

137 Gratiebarmhart    
4 maanden geleden door Gratiebarmhart
2
Meld

Als Hans van Mierlo vandaag nog had geleefd zou hij zich bij het FvD aansluiten, om zijn strijd tegen het partijkartel voort te zetten, waar D66 een onderdeel van is geworden.

138 blauwe_schildpad    
4 maanden geleden door blauwe_schildpad
2
Meld

@137 Ik vind ook dat er bij D66 betere leiders rondlopen dan Jetten.

139 Balling    
4 maanden geleden door Balling
1
Meld

Domme vraag.

140 samcash    
4 maanden geleden door samcash
0
Meld

@139 dat denk ik ook.
ze hebben het al zo lang over mediacratie en beeldvorming,
maar kiezen dan iemand die totaal niet over komt.

een jonge wijsneus die je wel even gaat vertellen opvoeden en beleren
dat is totaal niet aantrekkelijk of aanlokkelijk.

141 Gratiebarmhart    
4 maanden geleden door Gratiebarmhart
2
Meld

@139
Wat mij opvalt is dat leden die bij D66 naar voren worden geschoven homo (Jetten) of lesbisch (Ollongren) zijn. Mensen die denken een hele samenleving te kunnen (willen) besturen, die nog geen eens een normaal eigen gezinsleven kunnen (willen) hebben.

142 blauwe_schildpad    
4 maanden geleden door blauwe_schildpad
2
Meld

@142 'Normaal' is niets meer dan een interpretatie van een groep of individu. In de politiek zijn bepaalde eigenschappen en capaciteiten doorslaggevend voor succes. Charisma, rechtlijnigheid of juist flexibiliteit, overtuigingskracht, heldere taal, demagogisch vermogen, persoonlijke kracht... dat soort zaken. Die kun je per persoon redelijk objectief analyseren, als je wilt. Wat Jetten betreft kom ik dan tot de conclusie dat hij beter past in andere functies dat die van partijleider.

143 Balling    
4 maanden geleden door Balling
0
Meld

Helaas is D66 verworden tot LHBT+groen.
Misschien is een naamswijziging aan de orde?
Dan is het weer duidelijk waarop gestemd wordt.

144 icnivad    
4 maanden geleden door icnivad
2
Meld

@142 VVD net zo. Rutte is het tegendeel van een familieman en seksueel ongeidentificeerd....dit type willen de transnationale transeconomische en transseksuele politieke elites juist op posities hebben!

145 CoolMemories    
4 maanden geleden door CoolMemories
5
Meld

@2 Welnee, er is geld genoeg om het FvD programma te realiseren! (Daarom bestaat er tegenwoordig negatieve rente) Kijk naar de honderden miljarden voor oorlogen en vluchtelingenopvang....en de duizenden miljarden die ingezet worden alleen al om de huizenmarkt los te trekken!

146 CoolMemories    
4 maanden geleden door CoolMemories
6
Meld

@55 o ja, de staatsschuld omlaag is een loffelijk streven. Maar dan niet door het geld binnen te harken van de burger middels allerlei extra verhogingen, neen, laat de ministeries minder uitgeven. Dat komt dus neer op een veel beter budgetbeheer. De ministeries geven gewoon teveel geld uit en wat ze tekort komen wordt weer binnengehaald bij de belastingbetaler. Moet jij eens bij je buurman gaan doen aan het eind van de maand. "Sorry, buurman ik kom even twee duizend eurootjes tekort. Kun je even lappen?" Deze regering doet het zo. Wanbeleid!

147 Nicks R. Van    
4 maanden geleden door Nicks R. Van
3
Meld

@146 “Kijk naar de honderden miljarden voor oorlogen”

Eeeuuhhmm, FvD wil juist de defensie uitgaven gaan verhogen

148 Rare Rakker    
4 maanden geleden door Rare Rakker
1
Meld

@147 Als ministeries mindet uitgeven merken burgers dat ook. Je bezuinigd ook niet zomaar even 11 miljard bij ministeries

149 Rare Rakker    
4 maanden geleden door Rare Rakker
1
Meld

@149 "Je bezuinigd ook niet zomaar even 11 miljard bij ministeries"
Precies! En die 11 miljard is dus puur extra binnen geharkt ter bestrijding van het begrotingstekort! De middelen die zijn gebruikt bij het 'harken' heb ik eerder al genoemd. Wanbeleid dus.

150 Nicks R. Van    
4 maanden geleden door Nicks R. Van
3
Meld

@150 Nu extra geld binnen halen en daarmee de staatschuld aflossen zodat er straks bij een volgende crisis minder bezuinigd hoeft te worden. Daar is toch niks mis mee? Die staatsschuld zal toch eens wat naar beneden moeten en dat kan je het beste doen als het economisch wat beter gaat.

151 Rare Rakker    
4 maanden geleden door Rare Rakker
1
Meld

D66 natuurlijk. Die voelen de fascisten komen. Spot on.

152 zeikenderechter    
4 maanden geleden door zeikenderechter
1
Meld

@34 Klopt, best jammer anders ging ik het nog overwegen.....

153 Dirk2137    
4 maanden geleden door Dirk2137
2
Meld

De keuze van D66 voor optimisme, verbinding en daadkracht vond de laatste verkiezingen juist ook weerklank in zogenaamde achterstandswijken, onder jongeren met een Turkse of Marokkaanse achtergrond en bij kiezers buiten de Randstad. Zij vormen samen meer dan de helft van de D66-kiezers.

Do I need to say more?

154 Dirk2137    
4 maanden geleden door Dirk2137
2
Meld

@154

Dat is positief! Jongeren met een Turkse of Marokkaanse achtergrond die D66 stemmen.
Dan zijn ze beschaafder als veel autochtone jongeren. Ze hadden ook FvD kunnen stemmen, dat zou niet zo best zijn.

155 WijzeDwaas    
4 maanden geleden door WijzeDwaas
2
Meld

@155

Dat ze uberhaupt stemrecht hebben is ze vermoedelijk al tegen het zere been.

156 zeikenderechter    
4 maanden geleden door zeikenderechter
2
Meld

D66 voelt de tijdsgeest het beste aan natuurlijk, die maakt het met opzet zo ongeloofwaardig mogelijk, en wil zichzelf daardoor opheffen.
En dat is ook de hoogste tijd.

157 Positivo    
4 maanden geleden door Positivo
2
Meld

@156

Dat denk ik ook. Maar ik zie mijn theorie, welke ik al enkele jaren verkondig, waarheid worden.
Autochtonen stemmen op allemaal rechtse partijen en zelfs knetterrechtse partijen.
Maar de mensen met een immigratie-achtergrond gaan onze beschaving redden!
Ze stemmen op redelijke partijen zoals D66.

We hebben dus méér immigranten nodig om Baudet en Wilders de voet dwars te zetten.
Die stemmen over 20 jaar op fatsoenlijke partijen.

158 WijzeDwaas    
4 maanden geleden door WijzeDwaas
6
Meld

@158

"k ga lobbyen voor de PvdA, ligt mij net iets meer.question

159 optimist    
4 maanden geleden door optimist
1
Meld

@159

Niks mis met de PvdA. Ook een democratische partij.

160 WijzeDwaas    
4 maanden geleden door WijzeDwaas
3
Meld

@158 , We hebben dus méér immigranten nodig om Baudet en Wilders de voet dwars te zetten.
Die stemmen over 20 jaar op fatsoenlijke partijen.

Dat meen je toch niet hoop ik hè? Joh die lui stinken, zijn zo dom als het paard van Christus en uiteraard kunnen de meesten zich op geen enkel vlak meten met ons blanke Nederlanders. Wilders en Baudet gaan er voor zorgen dat er zo veel mogelijk van die lui uitgetrapt worden en daar kun je toch alleen maar achter staan of wil jij soms 100 jaar terug in beschaving? Fuck al die racistische kut allochtonen want racistisch zijn ze en niet zo'n beetje ook.
Oh ja, je was zelf ook een nono hè? Geen probleem, jou trappen we er ook uit.

161 Dirk2137    
4 maanden geleden door Dirk2137
4
Meld

Artikel achter paywall maar de naam van Baudet komt erin voor en dus wordt het geplaatst. Een column van Waling over Baudet is natuurlijk per definitie niet kritisch dus we missen er niets aan.

162 Mrs. K    
4 maanden geleden door Mrs. K
1
Meld

@161 “Joh die lui (migranten dus) stinken, zijn zo dom als het paard van Christus en uiteraard kunnen de meesten zich op geen enkel vlak meten met ons blanke Nederlanders.“

Migranten zijn niet alleen asielzoekers en het merendeel is nog altijd arbeidsmigrant. Dat onderscheid op huidskleur, tussen boreaaltjes en anderen, zegt ook weer genoeg.

“Wilders en Baudet gaan er voor zorgen dat er zo veel mogelijk van die lui uitgetrapt worden”
Eruit getrapt worden nog wel. Je bruine uniform al afgestoft en je laarzen gepoetst?

163 Mrs. K    
4 maanden geleden door Mrs. K
1
Meld

Baudet is een "one day fly"

164 dummydum    
4 maanden geleden door dummydum
0
Meld

@163 , Zeker weten en ik neem de extreem linksen in één moeite mee.

165 Dirk2137    
4 maanden geleden door Dirk2137
0
Meld

Nou zijn de D66 gekkies weer aan het ----------------------

@160 Van D66 naar CU en nu weerlonken met PvdA ?

166 Bollieboos    
4 maanden geleden door Bollieboos
1
Meld

D66? , wat een vergelijking met het FVD , question

167 Rapunzel    
4 maanden geleden door Rapunzel
2
Meld

D66 en de tijdsgeest betekent wagenwijd de poorten van de hel open zetten. FvD wil dat voorkomen.

168 Waarheid, gewoon zoals het is    
4 maanden geleden door Waarheid, gewoon zoals het is
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Het probleem van God
Stel… stel dat er een God bestaat. Dan zit Go...

22 uur geleden door De Arier

Henk Otten was Thierry Baudets racistische ui...
"Het boreale kwam niet uit de lucht vallen, d...

17 uur geleden door Crezee

Torenhoge zorgkosten brengen Nederlanders in...
Veel Nederlanders komen door hoge zorgkosten...

1 dag geleden door RTL Nieuws

Verenigd Koninkrijk wil vrij verkeer EU-burge...
De nieuwe Britse minister van Binnenlandse Za...

21 uur geleden door Hadito

Nikab-draagster Angela werd de bus uitgezet:...
Luister: je nikab moet af of je gaat er uit.”...

16 uur geleden door Cremabatida


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Citrusvrucht
Cypriotische media na APOEL-Ajax over UEFA: '...
De teneur, altijd weer, voorafgaand aan de we...

minder dan een minuut geleden door Citrusvrucht

stanley.staatsman
Henk Otten was Thierry Baudets racistische ui...
Dit valt me tegen. Als je een eigen partij la...

1 minuut geleden door stanley.staatsman

Eksteroog
Het probleem van God...
@321 Hier: http://tiny.cc/God-wint...

1 minuut geleden door Eksteroog

TedjeR
Tien onthullingen mbt. de Trump / Rusland col...
SpuitKak-Alert!...

1 minuut geleden door TedjeR

Marrie
Nikabdraagster treft dezelfde chauffeur....
Dit is echt erg wat Arriva flikt.Het enige ...

2 minuten geleden door Marrie

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig