door Inter in Binnenland  ·  48 Reacties

  • 30
  • 835x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

"het tomeloze optimisme van het kabinet."
Zijn ze daar dom of liegen ze?
(en wat is erger)

1
1 Jackd

Klopt toch, U kopt veel minder met veel meer geld.

1
2 Positivo

* Verwijderd door de redactie *

3 ongelovenloos

Ondertussen dijt Brussel maar uit. Je moet echt geen geweten hebben, om in Brussel te werken.

3
4 bontenblauw

@4
Het is niet zo dat alles duurder wordt maar het is meer dat u inmiddels 44% meer, minder waard geworden, euro's er voor neer moet tellen.
10% gejat door Zalm bij de omwisseling van de gulden naar de euro.
17 jaar inflatie van 2% = 34%.
Totaal 44%.
Rest 56% oftewel ƒ1,23
Op de markt is uw euro nu nog minder dan een daalder ( ƒ 1,50) waard.

3
5 in holland

Ik pleit er dan ook voor om dit kabinet de status van Edelherten te geven en uit te zetten aan de Oostvaardersplassen

https://i.ibb.co/VwTTXjQ/oproer-rutte.jpg

3
6 in holland

* Verwijderd door de redactie *

7 jozo tafelzout

* Verwijderd door de redactie *

8 jozo tafelzout

Slap, laf en dom volk die Nederlanders.

Het zijn makke schapen die zichzelf naar de slachtbank laten sturen.

Wanneer komen we eens in opstand ?

4
9 Dachtutniet

@9 ze janken liever op een draadje

3
10 semperpenis

@10

Blijkbaar.

2
11 Dachtutniet

Maar een groot deel van de kiezers blijft als trouw kudde vee stemmen op die partijen die al jaren de boel belazeren D66, Groenlinks, VVD, CDA en Pvda !

Dus schijnbaar willen ze graag belazert worden!

1
12 Zie Hier

@10 .
Als je wat gaat organiseren dan staat de smerissen met veel machtsvertoon wel voor je deur wegens opruiing kijk maar naar dat vrouwtje in Friesland die voor Zwarte Piet is.

0
13 eigenmening

@12 Zie Hier,

wie of wat het pluche zal beplakken is feitelijk niet belangrijk. Niet de politieke partijen echter de ministeries bepalen uiteindelijk (en in schimmige "verborgenheid") het beleid.

Allereerst dient men te kijken en te oordelen over de "staatssecretarissen". Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoe ene Wouter Bos, via een ministerie uitgave (financiën), welke iedere Nederlander in de brievenbus aantrof, zijn toenmalige en latere positie wist te waarborgen.
Dezelfde Wouter Bos (PvdA) welke niet veel later, met als eigendom een uitermate kostbare Ferrari, tegen een mega salaris werkzaam was voor een invloedrijk "onafhankelijk" accountantsbureau maar in de zogenaamde IJsland affaire grote tot zéér grote fouten heeft gemaakt. (Hoeveel Nederlandse gemeenten hebben hier vele miljoenen verloren?) Is Wouter Bos hier ooit op aangesproken? Neen, hij verdween als een vluchtige schim in de nacht.

Werkelijke beslissingen over het wel en wee van "ons" Nederland worden niet in de eerste noch tweede kamer getroffen (hoewel het naar buiten toe zo lijkt) echter op de diverse oppermachtige ministeries, waarbij bij deze m.i. list, bedrog, baantjes jacht en fraude hoogtij vieren.

Is een of enig "volksvertegenwoordiger" de of één der ministeries niet welgevallig dan "lekt" er wel "iets" naar buiten zodat deze volksvertegenwoordiger onherroepelijk ten val komt of zwaar beschadigd wordt in zijn geloofwaardigheid.
Wat of wie U ook mocht stemmen, zolang de ministeries niet tot op de laatste letter en het laatste cijfer "doorgelicht" worden, zal er weinig tot niets veranderen.

Niet Uw "stem" brengt verandering, er zal niets veranderen totdat de achterliggende "machten" oftewel de ministeries eens grondig doorgelicht worden.

1
14 Bezorgde Europeaan

"Hoe zit het dan met de door Rutte III beloofde belastingverlaging? Op de economen-website MeJudice schrijft Jos Teunissen dat het belastingstelsel zo ingewikkeld is gemaakt dat de feitelijke uitkomsten van de verschuivingen in het systeem nauwelijks nog te beoordelen zijn. Ja, de belastingen zijn verlaagd, maar de feitelijke tarieven werden ‘stiekem’ toch verhoogd, terwijl de voor-ingevulde belastingaangiften juist de indruk wekken dat het simpeler is geworden. De belastingstijging wordt volgens hem ingebouwd in de zogenaamde heffingskortingen, een ondoorzichtig systeem van vestzak/broekzak. Professor Algemene Staatsleer Jos Teunissen noemt het ‘misleiding’."

Maar dat is iets wat de meeste gevulde truffels hier op Nieuwskoerier niet schijnen te begrijpen.

0
15 Querulijn Xaverius,

@14 Het reorganiseren van de verschillende ministeries hoeven we van de D66, Groenlinks, VVD, CDA en Pvda nooit te verwachten!

Dus zijn er niet veel andere mogelijkheden de partijen die buitenspel gezet worden!

1
16 Zie Hier

@16 Zie Hier,

ik spreek in mijn @14 niet over "reorganisatie" maar over complete doorlichting. Geen enkele partij zal dit aandurven. Misschien in groot woord maar niet in feitelijke daad.
De "afhankelijkheid" is te groot. Ook de "nieuwe" partijen zullen onherroepelijk afhankelijk zijn van de diverse ministeries.
"Schelden" op diverse politieke richtingen of afkeer uiten dan wel stemadvies uitbrengen brengt niets (ook het uiteindelijk stemgedrag niet) en zal geen wezenlijke veranderingen teweeg brengen zolang de diverse ministeries uiteindelijk (oppermachtig) beleid bepalend zijn.

Neen, ik heb (jammer genoeg) geen denkbare "oplossing", maar hopelijk komt er ooit iemand met een toepasbaar idee om de macht der ministeries te "breken".

0
17 Bezorgde Europeaan

@10 "ze janken liever op een draadje", hmmm en de "wolven" in het bos huilen net zo hard mee op een draadje! Tja...
Dat het duidelijk is dat we steeds verder "uitgeknepen" worden, is al hele tijd aan de gang, kruik gaat net zo lang te water……, want dit kan niet doorgaan tot in het oneindige zou je denken en zolang onze eurofielen de leiding hebben blijven kosten van levensonderhoud de pan uit rijzen, mede doordat alle nieuwe medelanders ook worden onderhouden dus, oplossing... alles wat hier geen werk kan vinden of heeft, of illegaal i en crimineel, statushouders met tijdelijk verblijf van 5 jaar gaan bekijken en een goed uitzettingsbeleid gaan voeren, scheelt enorm veel euro's en win/win zijn zij weer "thuis", waar ze horen en de euro's kunnen weer worden besteed aan zorg en welzijn van eigen bevolking, maar gaat niet gebeuren in de BVNL zolang we deze "bestuurders"aan het bewind hebben, dus...…….

0
18 Widaan

Het is duidelijk dat de rekening van de bezuinigingsdrift vooral bij de inkomens tot en met modaal is neergelegd en tevens is verschoven van bedrijven naar de burgers. Dat is normaal VVD beleid, Erger is dat de andere partijen er aan meegewerkt hebben.

0
19 Tussenderegels

@17 Dus doen wat jij doet constateren en verder niets proberen en geen verandering proberen af te dwingen door verkiezingen!

Sorry dan ga ik toch voor een stemadvies en hopen op nieuwe partijen!

En in ieder geval niet stemmen op D66, Groenlinks, VVD, CDA en Pvda die hebben bewezen niets aan te pakken!

0
20 Zie Hier

@5

Van het omwisselen van euro- gulden heb jij niks gemerkt, tenzij je veel uitgeeft in andere eurolanden .
De inflatie van 2% is keurig . Die was bij de gulden ook wel eens hoger.
Als je zo rekent , kom je altijd negatief uit .
Klopt dus ook niet , er komt veel meer bij kijken dan dat .

20
21 No newstoday

@4

Je moet een nog slechter geweten hebben om helemaal niet te werken of zwart.
Of geen zin hebt om van het minimum naar modaal te gaan .
Dan jat je ook van je medeburgers.

17
22 No newstoday

@22 Brussel jat een dikke tien miljard van de burger en dat jaarlijks. Dus meer dan 100 miljard in 10 jaar tijd. Let that sink in.

0
23 bontenblauw

We gaan er allemaal op vooruit, volgens mij bedoelde Rutte dat de klok vooruit gezet werd met het feit dat we allemaal vooruit gingen

0
24 Joepie

Wie Rutte en zijn leugens nog serieus neemt verdient alle misleiding van de wereld. Die is toch niet meer te helpen.

Ook hier geen medelijden. Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen. Een mens blijft hard naar die steen rennen om zich nog eens lekker te kunnen gaan stoten.

0
25 De Vliegende Brabander

@19 Het voordeel eerder nadeel daar van is meer werk maar minder geld bij de burger.

0
26 de kikker

@26 de bekende "race to the bottom". Uiteindelijk zijn er vooral verliezers en "the winner takes all".

0
27 Tussenderegels

Alleen maar mopperen heeft geen zin. Ik hoor niets meer van de gele hesjes, jammer dat ze door zovelen belachelijk zijn gemaakt.

0
28 Reagentje

Ja, logisch als de arbeider rechts gaat stemmen. Dit willen ze toch. Niet piepen.

6
29 Mac Benac

@22 dat heb ik nu met die klaplopers die met dat lasten lusten verhaal in Duitsland gaan wonen.

Ow wacht...

0
30 Eastwood

@12 is dat zo?
Daar ga ik steeds meer aan twijfelen.

0
31 Eastwood

Iedereen die links stemt is hier debet aan. Waarvoor dus niet mijn dank. Niemand kan rechts hier n.l. de schuld van geven. Zij regeren niet. Maar........ blijf vooral links stemmen als u dit land naar de kloten wilt helpen. Geef vooral Wilders en Baudet de schuld van alles...............

4
32 Tiidmasine

@32 VVD is geen rechtse partij???

0
33 Shit...Fan...WhatAMess

@33 Hier op nieuwskoerier is alles buiten de PVV en de FvD extreem links

En het zou me helemaal niks verbazen Als de PVV binnenkort ook links wordt genoemd

Door de Baudet adepten

2
34 RonMVV

@14 Klopt. De politiek is pure afleiding. voor het klootjesvolk Het almachtige ministerie van Financiën bepaalt, en wel achter de schermen. Wat zegt dat over onze democratie?
De VVD was als oppositiepartij altijd voor een kleine overheid. Ze zijn al meer dan 10 jaar de belangrijkste regeringspartij en wat doet de overheid: groeien. De politiek heeft klaarblijkelijk niets te vertellen over de overheidsuitgaven. De ministeries zijn blijkbaar machtiger dan de politiek. En die ministeries willen dat de overheid groeit en groeit en groeit.

@17 "Geen enkele partij zal dit aandurven. "
FvD wil het en daarom wordt Baudet zo gedemoniseerd. Hij wil het eindeloze nepotisme van het netwerk doorbreken en dat zint een aantal lieden bij de ministeries niet.

1
35 Conradijntje

@34 Ik weet het, loop ook al enige tijd rond op NK, hahaha.
Helaas word de polarisering steeds erger, relativeren en gezond verstand gebruiken raakt steeds meer uit de mode.

2
36 Shit...Fan...WhatAMess

@36 Kijk naar dat topic over de Efteling omdat de actievoerders waarschijnlijk links waren
Vind het extreem rechts Het in één keer goed wat ze met die paarden doen

Terwijl je normaal de één naar de andere sadiste straf leest, voor dat soort mensen

1
37 RonMVV

@37 Zo werkt dat hier.
Van jou weet ik dat je net als ik beseft dat zowel links als rechts goede punten heeft (en ook slechte).
Hier op NK kom je helaas steeds meer mensen tegen die het vuur in de ogen krijgen bij rechts/links. Oogkleppen. Dat is jammer.
Maar ja, het is natuurlijk een forum dus iedereen mag zijn mening geven.

1
38 Shit...Fan...WhatAMess

@38 Jij bent ook één van weinige die niet blind achter een kant aanloop

1
39 RonMVV

@39 Zo te zien heb je een persoonlijke minner question question

0
40 Shit...Fan...WhatAMess

@40 question Heb liever een minnares question

Heb zelfs een vermoede wie het is

0
41 RonMVV

@34

Tot er een nóg extremere partij komt, dan is zelfs FvD links!

4
42 WijzeDwaas

@42 LOL Inderdaad

0
43 RonMVV

@34 Ha de PVV is nog rechtser dan FVD (en de rest).

0
44 Reagurius

@44 Ja dat weet ik en dat weet jij ook


Maar de Baudet adepten niet uitzonderingen daargelaten

1
45 RonMVV

In Amerika is einde van de regeerperiode president, ook het einde van de beleidsmedewerkers.
Daar moeten wij ook heen, beleidsmedewerkers traineren elk nieuw beleid of voeren het naar hun believen uit. slinkse viezerikjes met groot salaris

2
46 antiplucheklever

De Ruyters zeggen: "Tja, 9 jaar kabinetten Rutte heeft meer kapot gemaakt dan je lief is"

En vervolgens laat de bevolking zich nog iedere dag uitknijpen, ongelooflijk!!!"

3
47 De Ruyters van Michiel

@46 Je had die Engelse serie "yes minister" van de jaren tachtig. De minister was daar een zwakke persoonlijkheid die alleen maar met zijn populariteit bezig was en volledig overschaduwd werd door zijn sluwe hoogste ambtenaar. Die hoogste ambtenaar zat hem voortdurend te sturen in de richting die hij wilde. Dat is hier natuurlijk niet anders: zo'n hoogste ambtenaar loopt natuurlijk al tig jaren rond op het departement en weet van de hoed en de rand.
Ministers en staatssecretarissen van een gekozen regering die zogenaamd effe 4 jaar de baas mogen spelen zijn dus in feite helemaal de baas. Een hoogste ambtenaar zal alle besluiten frustreren die slecht zijn voor zijn macht en die van het ministerie en bovendien kan de hoogste ambtenaar een andere politieke mening hebben.

0
48 Conradijntje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
maarten1234
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

alsof we nu ineens bij verlinksing het antisemitisme weg is ;) ik denk dat menigeen uit de zandbakregio een soort vroeg aangeleerde haat heeft...

1 minuut geleden geplaatst door maarten1234

Sarcoff
Europese Hof kraakt toelating pesticiden: weg met de oude protocollen

Nee, ik wens geen abonnement op die k*tkrant....

2 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
Grote verschillen in vaccinatiegraad per wijk: 'In mijn ervaring zijn er drie soorten weigeraars'

@2Mag ik je erop attenderen, dat ook de groep allochtonen die jij zo aanbidt, onder een grote groep "niet-gevaccineerd" vallen?Zeg je tegen ...

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

maarten1234
Gemeente en Verenigde Utrechtse Moslims zijn het oneens over prijs islamitische begraafplaats

@4 haha... ja wel raar... in een tijd dat grond kostbaar is, moet er ruimte gemaak worden vanwege geloofsovertuiging en dat dan ook voor eeu...

3 minuten geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
Ook mensen met een paar jaar cel niet in gevangenis door personeelstekort

crises +1 : gevangeniscrisis ... god man, echt een wereldprestatie van de politiek.. op hoeveel crises zitten we inmiddels? laatst de mestcrisis...

4 minuten geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
Groep Nederlanders wil op ‘vredesreis’ naar Rusland: ‘Ze worden daar gebruikt voor binnenlandse pr-machine’

tja hoeveel levert dat op? in NL wordt je uitgekleed dus als je met zo'n reis een paar k kan verdienen......

6 minuten geleden geplaatst door maarten1234

baba jaga
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

@83 Ik noem het nog steeds negerzoen en als er toevallig iemand naast mij staat en hoort mij dat zeggen en zegt dat diegene dat niet leuk vind z...

6 minuten geleden geplaatst door baba jaga

maarten1234
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

ik vind het altijd zo bijzonder dat het gerbuik van het woord door eigen leden van 'de groep' wel gelegitimeerd wordt terwijl er zeker een soort...

7 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Strongoli
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@5Uiteraard wil jij de instroom nòg verder uitbreiden, vandaar je voorkeur voor een VVD'r op die post....

12 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Grote verschillen in vaccinatiegraad per wijk: 'In mijn ervaring zijn er drie soorten weigeraars'

Live Boppie, laat je prikken en je bent beschermt, volgens jouw visie, en ik niet, hoe kan ik jou dan besmetten?En wat die ouders met hun kind...

12 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Sister Porn SleepingMilf Amateur BlowjobsBrooke Shields ToplesSex Video BhejnaXxnx Sex Video HdChennai NudeOverwatch 2 R34Viral Video PornXxx Web Series In HindiFull Hd Porn VideoAsashi MizunoSexy Naked LebiansHot Nud TeensAvitar The Last Air Bender PornWife Loves AnalAmericanas PornosTelugu Aunty Sex ComNayanthara FuckFull Screen PornWebcam Couple PornReal IncestPeni PornJiizz YouFamily Sex Video IndianQueen HentaiNaked AdventureAsain Big Tits PornPorn Hardcore ThreesomeSneaking Analسكس مترجمةViriakoGay Staright PornAlic Eve NudeBokep. XxxPorn WeebtoonAna Cheri NudeAlwxa ThomasVargin PornWorkoit PornBrother Sister Hot XxxIndian Porn 2Brittany Renner XxxLocal Desi SexKristen Erotic StoriesFitting Room PornCleaning The House In The NudeAsian Lesbean PornEva Notty PornvideosLeanne LusciousSexy Video Full Hd GirlJuliamoviesDerpybooruKatu Perry NakedGhar Me ChudaiBbw GabgbangPunjabi Bhabhi NudeHottest Pirn StarPorn By Black PeopleTorrents SitesFrncesca JaimesCharlu Damelio NakedSex X SexStoberyPorn Hub .comAsian Pegging2 Vaginas PornInfluences Gonewild4 ChanXxxsissyVixen XxSexy Video 1080pMrsmilphordMultoorn在线 里 番Best Xxx Porn VideosBorder SexKannada Sex Video OnlineNude GilfDesi Web Series XnxxKokuhaku HentaiPadme NakedYiff PornOrgasmlesbianFree Adult Porn GamesMaria Sharapova NudeMallu XxnBangla Sex Movie SexCuleandoHoodamteurCaught Naked In PublicGianna Michaels BangbusMassive Monster CockRandom Hookup PornBest Porn On ReditFuck Momسکس زن دو جنسهPussy With TattoosShakeela Sexy FilmSunny Leone XnxMom TechsexSleeping Sex PornHeavenly Delusion HentaiWhorecumPetite Nude SelfiesBlackedambushPormstarsWoman.driven PornSexo Com AsiaticasMissionarystyleRachel Steelle PornPorn 16thSwapna SexKamasutra Sex XxxDeaxmaㅓㅁ패ㅔ두Black Creamie PieChina XxxxxxPornstart MovieSexxxyJohnblazeTs Massage PornAmateur Wives PornXxx Hindi Movie NewShilpa Shetty Porn VideosBangali Sex Full MovieHot Teacher SeduceSunnyleones Porn VideosRp PornJpvhubManhwa AsultFilme De Sexo BrasileiroVanna White PlayboyIowa OnlyfansHostel Girl XxxSexy Girl Xnxx VideoFinding A Porn VideoUgly AnalGay YouporKohaku HentaiHot Mms PornXxx Sex Vidoes ComPerfect Girl Sex ComHot Sexy Aunty X VideoGirl Porn Video HdDakota Tyler AnalIndian Sex Photo HdPretty Naked WemonSex DhamakaActress BlowjobBlacked Anal Threesome