door CayMan in Gezondheid  ·  144 Reacties

  • 3
  • 676x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Rat, vind jij ook niet dat deze mazelenuitbraak laat zien hoe groot de risico's van het niet-vaccineren zijn?

0
101 Intellector

@94 in jouw eigen bronnen over de vragen van Gotzsche uit een ander draadje. Ben je nou werkelijk waar te beroerd om te lezen wat je zelf als bron aanhaalt?

0
102 Utrecht_83

@94
Hij zegt dat in de laatste brief naar de ombudsman.
Hierbij de tekst:

Please note: This complaint to the ombudsman is not about whether the HPV vaccines do more good than harm. It is about the EMA’s conduct, which we believe is an instance of maladministration. It is possible that many of the serious harms that occur after vaccination are autoimmune diseases. However, as we don’t know whether these diseases are caused by the HPV vaccines, it must be a research priority to find out. The views we express here and our conclusions are based on the facts we present; they are ours and not those of any organisation.

0
103 kwatta

Kan iemand mij uitleggen wat de mening van deze heer te maken heeft met de uitbraak van mazelen, veroorzaakt door vaccinatieweigeraars?

0
104 Intellector

@102 Laat maar zien.

3
105 Rattocasi

@103 Aangezien we niet weten of deze ziekten worden veroorzaakt door de HPV-vaccins moet onderzoeksprioriteit te vinden zijn.

3
106 Rattocasi

@106 je mist hun nota bene. Waarom denk jij het beter te weten dan Gotzsche die je zelf inbrengt?

0
107 Utrecht_83

@106
Ze willen dus dat confidentiële research documentatie openbaar wordt. Puur administratief dus.

0
108 kwatta

Als je bent ingeënt neem ik aan dat je geen mazelen krijgt, anders hoef je ook niet in te enten.
Daarnaast is mazelen voor mensen met Europese wortels absoluut niet gevaarlijk. Het is een kinderziekte net als de bof, waterpokken of roodvonk. Wij bleven vroeger met mazelen enkele dagen binnen en je was er af.
Dus die eventuele slachtoffers waren zelf ook niet ingeënt. Eigen schuld dikke bult.

4
109 Mollevanger

@109 je kunt niet lezen? De onzin die je schrijft is hier al uitgebreid weerlegd.

0
110 Utrecht_83

@109 nee dat is niet zo inenten geeft geen 100% immuniteit je moet dit filmpje maar eens kijken

2
111 mike45

@108 Als u frauderen met trials en placebo vervuilen een administratie dingetje vindt, dan is dat administratie in u ogen, als het maar een verzachtend naampje heeft toch? wat zegt nu zo een vervuilde placebo of deels weggemoffelde trials. En of dat minder erg is, is nog maar te betwijfelen, maar ja sommige mensen vinden fraude geen dingetje.

4
112 Rattocasi

@112 dwaal lekker alleen op je spoor.

0
113 Utrecht_83

Heren, ik stel voor dat jullie een nieuw draadje openen over HPV.

Hier gaat het over een uitbraak van mazelen die is veroorzaakt door vaccinatieweigeraars.

0
114 Intellector

Mazelen in een hedendaags Westers land, is net zo gevaarlijk als een griepje.

Storm in een glas water.

6
115 PostvakIN1

@112
Er is geen sprake van fraude. Er is verschil van inzicht. Het EMA had gefundeerde kritiek op de onderzoeken van het Deense instituut, daar kon Gotzsche slecht tegen, daarom slaat hij terug.

0
116 kwatta

@114 die hebben we wel genoeg gehad. Het is sowieso idioot dat er men mensen zijn die denken dat hier discussie over nodig is.

0
117 Utrecht_83

@117 , daarom is het zinloos hier nogmaals over te praten. Al helemaal niet in een draad die heel ergend anders over gaat.

0
118 Intellector

@116 Knap dat u dat weet, u was erbij?

4
119 Rattocasi

@117 Dan moet u even @90 Rick er op aanspreken die heeft het HPV erbij gehaald.

4
120 Rattocasi

Wat is het verschil? HPV heeft er niets mee te maken, toch?

Het gaat hier om de gevaren van niet-vaccineren, toch? Met als bewijs de uitbraak van de mazelen die werd veroorzaakt door misleide weigeraars.

0
121 Intellector

@121
Ratje heeft selectief geheugenverlies en komt steeds met off-topic punten die al lang besproken zijn, hij leest zelf niet de documentatie waar hij zelf naar verwijst. Hij is gewoon het prototype van een trol.

1
122 kwatta

@122 Als u het niet meer weet komt u met zulke argumenten? erg zwak.

5
123 Rattocasi

@123 als jij nou eens op argumenten in zou gaan, dan kreeg je dat verwijt niet. Leg eens uit waarom je niet naar je eigen expert luistert.

1
124 Utrecht_83

@100

Is ook een kunst question

1
125 silversurfer

@123

LOL, splinter, balk...

1
126 silversurfer

Hihi, LOL!

Toch ben ik stiekem wel benieuwd naar wat Rat vindt van dit bewijs dat vaccinatieweigeraars een uitbraak van een potentieel dodelijke ziekte hebben veroorzaakt.

1
127 Intellector

@115 nee dat is niet zo Mazelen begint met koorts, hoesten, neusverkoudheid en oogontsteking. Zo’n twee tot vier dagen later ontstaan er rode vlekjes. Het mazelenvirus kan ook middenoorontsteking en diarree veroorzaken, en in ernstige gevallen longontsteking, stuipen of hersenontsteking. In zeer zeldzame gevallen veroorzaakt mazelen een hersenontsteking die gemiddeld pas 7 jaar na de mazelen begint, en altijd fataal is. Het is dus wel iets gevaarlijker als een griepje of verkoudheid.

5
128 mike45

Alle mensen boven de 50 hebben de mazelen gehad. Deze ziekte is buiten Europa nauwelijks gevaarlijk.Als je die kinderziekte hebt gehad of bent ingeënt ben je immuun, en krijgt dit ongemak niet weer.
Ik reken zelfs dat een gewoon griepje een stuk gevaarlijker is dan voornoemde mazelen.
Een storm in een glas farmaceutica.

4
129 Mollevanger

Alle mensen boven de 50 hebben de mazelen gehad. Deze ziekte is buiten Europa nauwelijks gevaarlijk.Als je die kinderziekte hebt gehad of bent ingeënt ben je immuun, en krijgt dit ongemak niet weer.
Ik reken zelfs dat een gewoon griepje een stuk gevaarlijker is dan voornoemde mazelen.
Een storm in een glas farmaceutica.

5
130 Mollevanger

@130 echt onzin mazelen is een gevaarlijke ziekten het verloopt meestal mild omdat de mensen die het krijgen ingeënt zijn. Een griepje is alleen gevaarlijk indien iemand een zwakke gezondheid heeft. Mazelen is altijd gevaarlijk ook voor gezonde mensen en volwassenen.

6
131 mike45

@129 de vaccinatie is in 97% van de gevallen effectief. Dat is genoeg voor groepsimmuniteit. Zodra er teveel weigeraars komen kan de ziekte uitbreken, zoals dit artikel laat zien.

97% effectief klinkt dan best goed, maar het betekent wel dat er in elke schoolklas één kind niet beschermd is, ook al is het wel netjes gevaccineerd. Dus één kind per schoolklas loopt dan het risico op een levenslange handicap, of zelfs dodelijk hersenfalen.

Om je kind die ellende te besparen is het zo belangrijk dat iedereen solidair is en mee blijft doen met vaccineren.

0
132 Intellector

@130 Ik hoor hier anders regelmatig verhalen van mensen die zo'n ziekte hebben meegemaakt , en heel blij zijn dat er tegenwoordig vaccinaties zijn , ik heb zelf geen kinderen en betwijfel of het ooit gebeurd maar ik zo er niet na over willen denken , ik laat ze gewoon vaccineren ...

Er is een reden waarom je amper nog iets in Nederland over de Mazelen hoort behalve in die streep genoemd de Bijbelgordel die loopt van Zeeland tot Zwolle ...

0
133 MarcusCole

@133 Is dat zo? zijn ze allemaal ernstig ziek geworden?

Dan zitten ze in die 4% groep dan wel toevallig dat velen hier zitten is het niet? Er zijn ook mensen die ziek worden van een allergie door vaccin en in het ziekenhuis geprikt moeten worden dus je hebt mensen aan beide kanten die er ziek van kunnen worden echter gaan die allemaal dood of wordt die 4% allemaal invalide dat is ook nog maar net de vraag.

Er schijnen hier ook allemaal artsen, professoren en directeuren te zitten de vraag is, is dat ook zo? Of voelen ze zich zo? Is moeilijk te controleren of dat zo is.

En waarom verplicht de overheid dan niet deze vaccins als het zo levens bedreigend is voor de hele bevolking?

6
134 Rattocasi

@134 Als het aan mij lag zo het verplicht worden , maar de overheid heeft last van zoiets genaamd zelfbeschikkingsrecht dat weet jij ook.

0
135 MarcusCole

@135 Ik heb ook de mazelen gehad - als kinderziekte toen er nog niet tegen ingeent werd -, kan me er weinig van herinneren maar ik heb mijn kinderen ook gewoon laten inenten tegen die ziekte en ze hebben er geen last van gehad, noch van mazelen noch van de inenting.

0
136 JackKropotkin

De vaccinatie met alle schadelijke stoffen is waarschijnlijk vele malen gevaarlijker dan mazelen zelf.

Zelfs met de fiets de stad in gaan, is nog gevaarlijker dan de mazelen.

7
137 PostvakIN1

@137 , je ontkent de feiten. Levensgevaarlijk!

0
138 Intellector

@134 , je zegt: "Is dat zo? zijn ze allemaal ernstig ziek geworden?"
Dat zegt niemand. Je probeert de ander woorden in de mond te leggen die nooit zijn gezegd.

@134 , je zegt: "Er zijn ook mensen die ziek worden van een allergie door vaccin en in het ziekenhuis geprikt moeten worden dus je hebt mensen aan beide kanten die er ziek van kunnen worden"
Je vergeet de verhoudingen. Jouw redenatie volgend zou jij de autogordel willen afschaffen omdat er wel eens iemand gewond is geraakt door die gordel. Dat er juist honderdduizenden hun leven te danken hebben aan die gordel vergeet jij dan.

@134 , je zegt: "Er schijnen hier ook allemaal artsen, professoren en directeuren te zitten de vraag is, is dat ook zo?"
Je verzint weer dingen die nooit zijn gezegd.
Juist omdat we de anderen hier niet kennen zijn argumenten zo van belang. Jij hebt die niet en de onze sla je over.
Verder is de mening van experts van belang. Je weet wel, dat waar wij aan refereren en wat jij ontkent.

@134 , je zegt: "En waarom verplicht de overheid dan niet deze vaccins als het zo levens bedreigend is voor de hele bevolking?"
Goede vraag. Het is een afweging. Ik verwijs je naar de dertig tot veertig keren dat wij je dit al hebben uitgelegd.

0
139 Intellector

Als verplicht vaccineren word ingesteld gaat het aluhoedjes gehalte hier verschrikkelijk omhoog , lijkt me op zichzelf wel een vermakelijke discussie mocht een van de regeringen dat verplicht gaan stellen de aankomende jaren ...

@137 Ja het kan mis gaan , maar de mazelen in vol ontvangen als kind is veel gevaarlijker , zeker met de sterke hygenie eisen die we tegenwoordig hebben , je kind moet twee keer per dag onder de douche staan vol gezeept worden , dat vind zo'n kinderziekte alleen maar geweldig , door dat een kind geen weerstand heeft en de ziekte op latere leeftijd krijgt word het alleen maar erger ...

Vroeger toen jij en ik niet geboren werden , en wellicht verschillende oudere gebruikers 60+ nog niet gevaccineerd werd , had je ook veel grotere families waarvan altijd wel een of ander kind stierf voor zijn vijfde verjaardag over dat kind werd niet meer gesproken , dat werd verzwegen , net zo als dat kinderen die zich afwijkend gedroegen (tegenwoordig autisten) , in inrichtingen werden opgesloten , en bewust vergeten werden ...

Gelukkig hebben we die tijden reeks achter ons gelaten , en laten we hopen dat ook zo blijft.

0
140 MarcusCole

@115
"Mazelen in een hedendaags Westers land, is net zo gevaarlijk als een griepje."
Griep kost alleen al in Nederland elk jaar honderden tot enkele duizenden levens. Heel netjes van je dat je toegeeft dat mazelen dus ook erg gevaarlijk kan zijn.

0
141 RichardR

@137
"De vaccinatie met alle schadelijke stoffen is waarschijnlijk vele malen gevaarlijker dan mazelen zelf."
Nog maar weer een keer, het wil kennelijk niet echt doordringen.

De risico's van mazelen:
* één op elke paar gevallen: langdurige schade aan het immuunsysteem, met meerdere jaren een hogere vatbaarheid voor andere infectieziekten
* één op enkele tientallen gevallen: ziekenhuisopname wegens ernstige complicaties (vergelijkbaar met 'ernstige bijwerkingen' van vaccinatie)
* één op enkele honderden gevallen: blijvende schade zoals doofheid en hersenschade
* één op enkele duizenden gevallen: acuut overlijden
* eveneens één op enkele duizenden gevallen: SSPE, een soort hersenontsteking die pas na 5-15 jaar inzet en altijd fataal is, na toenemende dementie.

De risico's van mazelenvaccinatie:
* één op enkele tienduizenden gevallen: ernstige bijwerking, doorgaans een allergische reactie, echter zonder blijvende gevolgen.

"Zelfs met de fiets de stad in gaan, is nog gevaarlijker dan de mazelen."
* Mazelen: een kans van één op enkele honderden op blijvende handicaps en één op enkele duizenden op overlijden.
* Stadsverkeer op de fiets: een kans van één op een paar duizend op een ongeval met ernstige, blijvende schade, en een kans van ca. één op twintigduizend op een fataal ongeval.
* Mazelenvaccinatie: een verwaarloosbare kans (minder dan één op miljoenen) op blijvende schade of overlijden.

Wat betreft de 'schadelijke stoffen' in een vaccin: die zijn in de gebruikte hoeveelheden absoluut niet schadelijk. De meeste van deze stoffen (waaronder formaldehyde en fenol) zitten van nature al in veel grotere hoeveelheden in het lichaam en in ons dagelijks voedsel.

Maar ja, lieden zoals jij hebben geen boodschap aan objectieve feiten; je loopt met oogkleppen op door een waanwereld, vol met verzonnen 'feiten' waarvoor je geen bewijs kunt aandragen. Ik heb dan ook niet de illusie dat je je ook maar iets zult aantrekken van het voorgaande -- en dus zul je ongehinderd door kennis van zaken of de realiteit doorgaan met het verkondigen van fabels zoals 'schadelijke stoffen' en 'vaccinatieschade', en het bagatelliseren van de gevolgen van gevaarlijke ziekten.

0
142 RichardR

Aanvulling op @142 :
"dus zul je ongehinderd door kennis van zaken of de realiteit doorgaan met het verkondigen van fabels..."
Prompt valt mijn oog op dit zeer toepasselijke artikel: https://www.nieuwskoerier.nl/news/45520-ongemakkelijke-waarheid-onze-hersenen-kunnen-niet-om-met-valse-waarheden

0
143 RichardR

@142 , dank voor de uitgebreide herhaling.

Ik heb net als jij het vermoeden dat @137 jouw tekst niet kan lezen. Wees er echter van overtuigd dat er vele stille meelezers zijn die deze uitleg wel degelijk kunnen lezen, en er nog iets van opsteken ook.

Voor hen doe je het. Niet voor de bewust blinden, die kiezen ervoor onbereikbaar te blijven.

0
144 Intellector

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Pakistani Bhabhi SexSex Gf BfTop 10porn StarRaat Ka SexKamasutra Movie OnlineAunty FingersLaurie VargusVoyeur WwbEscort ListP O R N 300Uncensoredhentiaصور طيزعربيGayporn MexicanBest Naked BoobiesCute SexygirlsJanhvi Kapoor SexFuta Fix Dick Dine And DashVideos Porn NalgonasDaisybloomsRavina Sex Video5k Teens ComMet Art XRepu Sex VideosBest Fucking MoviesSister Porn HotStripchat'Vídeos Pornô Caseiros BrasileirosStep Mom Son X VideosBhojpuri Sex MovieNew Porn Sex VideoTitanic Sex VideoGivemepinkSky Bri Leaked OnlyfansMessage Parlour PornNoelle EastomAlaska PornWww Clasik Porn ComComiclistJacquie EtmichelNice Cock MemeAwlivv NudeXxx FoxHeroines Xnxx VideosBeautiful Bhabhi XnxxDesi CameltoeBeautiful Nude Women VideosTeenager Masturbating VideoMiley Cyus PornBest Creampies PornUtopiaguide New YorkBoy Boy Xxx VideoJapanese Daughter In Law PornDesi SpankbangLana Rhoades Step SisterMaidfuckSex Video Open PleaseRusian Teen PornTeen CamVodeoporno GratisRarbg AlternativesNude Celbrity PicsPohnhubBokep MeruchanNaked FunnyPunishment FuckNudebathingPorn Hub ExcogiReal PorntubesNaked Jada FirePorn MeninasMexicans CachondasXxx Video 2011Stormi Daniel PornCommon Sex VideoPorn Desi RomanceJapanes Sleeping PornAnimes That Show BoobiesCali Carter PovThumbzzilaHorny GamingElena AngelChyburd NudesRose Monroe 2022Hot Sexy Naked MenMustrabationTransexsuel PornVideo Bokep Viral IndonesiaJapanes PornstarPorn SxyHollywood Boob PressXx Video Full Hd HindiXxxdideoSexy Sex Indian VideoMalin åkerman Sex SceneTwistypornXxncxKelli Carter NudesStranger SexAnal IntercourseArab Porn MoviesPoro HentaiPorn Reality ShowSharlyn Chopra XnxxSwallow This NutArab Sex VidioBrinjal Sex VideoAriella Ferrera MilfPornerhqNhenaiHen TaiSlave Market HentaiRobomeats PornJavclGirls Do Porn ArchiveSister FemdomBig Tits SeduceAmali LiuBig Tits In Wet ShirtsSarah Sashi NudeDeepika Sexy VideoMuslim Xnxx HdBokep Maria OzawaSusana SoearsBhabhi DoggyRu PornPornographic SelfiesMonica Bellucci YoungIsland Boys OnlyfansThroatgoatUncensored FutanariBangladesi XvideosSujatha Sex VideosTaylor Vixen NudeStep Mom Hotel PornSally Squirt PornOwen Gray PornXnxx IandainPorn AbuelasAlia Bhat SexJufe-463Jenna Jamieson NudeBreeze SexDesi Mother Son Sex VideoPorn RoughsexHottest Romance Videos게이 야동Casas PornosMadison Ivy HotEatinpussyFnafporn