door Havermout in Politiek  ·  32 Reacties

  • 0
  • 402x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Beetje misleidend bericht. Zou moeten zijn " politieke partijen negeren uitslag van de kiezers"

Veel mensen zijn tegen de klimaatplannen. Ook mensen die op CDA en VVD hebben gestemd. Maar toch gaan ze door

Zegt genoeg hoe den Haag denkt over de kiezers

Maar goed ze komen er ook x op X mee weg

11
1 Tyler

Gewoon poot stijf houden.

7
2 bontenblauw

En dat noemen ze dan democratie,

10
3 Boortjedont

Klimaat verdwazing van veel andere partijen is juist de reden waarom mensen op het Forum hebben gestemd.
De volgende keer krijgt het Forum nog veel meer stemmen.

8
4 Mollevanger

en waarom gooien wij dan niet met zijn allen de boel plat we latten het allemaal gebeuren den haag vind het best zo zeggen sorry en weer verder met uitmelken.

9
5 Iwanneke

@2 Wie ?

2
6 Billiger

@1 Ze negeren helemaal niks. FvD houdt alleen haar poot stijf en wil niet onderhandelen over haar klimaatplannen. En dag terwijl de plannen van FvD erg ver afliggen van de plannen van de andere partijen. Zo kan je geen coalitie vormen. Dus dan gaan de overige partijen wel een coalitie vormen die ook een meerderheid van stemmen heeft.

4
7 Rare Rakker

@3

Ja waarom niet? De grootste zijn hoeft nog niet in de houden dat je ook in de meerderheid bent.
Proberen we het volk al jarenlang aan het verstand te brengen.

4
8 Brolin

1 ding word hier wel duidelijk door,en dat is dat het klimaatbeleid gewoon uitgevoerd gaat worden.
en omdat ze weten dat fvd daar niet in mee gaat sluiten ze de fvd dus uit.
als mensen nu nog niet in de gaten hebben dat het "klimaat" ge(mis)bruikt word om de burger geld uit de zakken te kloppen dan weet ik het niet meer.
we kunnen op een gegeven moment geen auto meer rijden omdat ze alles zo duur maken dat de mensen met weinig inkomsten hun vervoer weg moeten doen.

9
9 ongelovenloos

dat we mogen stemmen is een poppenkast. democratie is dood.

8
10 120db

Absurd want ook over klimaat valt natuurlijk best een compromis te maken. Ietsje minder Co2 niet in 10jaar van het gas af maar bv in 30jaar enz. Waar een wil is us een weg maar bij kartelpartijen ontbreekt die wil.

11
11 PFL

@10

Als de meerderheid wel met het klimaatbeleid aan de gang wil kun je toch moeilijk zeggen dat er geen democratie is? Of kan de aanhang van GroenLinks ook zeggen dat de democratie dood is als de VVD met FvD gaat samenwerken.

3
12 Brolin

Linkse provincies zijn gewoon stik jaloers dat FvD zo gewonnen heeft en nu gaan ze dwars liggen.

11
13 Interessant

@11 30 jaar gaat niet, we hebben in Groningen nog maar voor 25 jaar gas. En over gaan op gas uit het buitenland betekend of grote fabrieken bouwen on het gas aan te passen of al onze gastoestellen in huis aanpassen.

1
14 Rare Rakker

Jammer!
Wat mij betreft mag FvD een aantal provincies besturen.
Dan is de FvD over 4 jaar compleet verdwenen question

16
15 Uit Den Haag

@13

Als alle partijen het ene willen en één partij het andere, wie ligt er dan dwars?

1
16 Brolin

@14 die ombouw voor ander gas is meestal eenvoudig. Vaak zijn andere branders al genoeg. En hoe denk ja dat andere landen in Europa dat doen. Die gebruiken sowieso gas dat niet uit Groningen komt.

5
17 PFL

@17 Alleen vind ik het een slecht idee om zo ontzettend afhankelijk van andere landen te zijn voor onze verwarming, warm eten en warm water

1
18 Rare Rakker

@18 toevallig hadden wij wat gas gevonden in Groningen. Maar de meeste landen kopen energie in een ander land. En vergeet niet dat wij ook al een eeuw olie in andere landen kopen

3
19 PFL

@19 Er is ook geen enkel ander land ter wereld waar zo’n hoog percentage met gas verwarmde huizen is als in Nederland. Na de vondst is Groningen, zijn we er gigantisch aan verslaafd geraakt. Ik meende (even uit mijn hoofd) dat in Duitsland nog niet eens de helft van de woningen met gas wordt verwarmt.

1
20 Rare Rakker

@20 Nederland 100%aan het gas = 17 miljoen mensen. Duitsland 40% aan het gas = 32 miljoen mensen. Oeps ze gebruiken daar dus ongeveer 2x zoveel gas als wij. Uw verhaal gaat niet op.

7
21 PFL

@21 Dat ze meer verbruiken wil nog niet zeggen dat ze er ook meer afhankelijk van zijn..... Dat zijn twee verschillende zaken.

0
22 Rare Rakker

@22 En weer een ontwijkend antwoord. Het gaat erom dat ze 2 x zoveel gas moeten inkopen dan wij nodig zouden hebben. En de Duitsers die hun huis met gas verwarmen zijn daar uiteraard wel degelijk afhankelijk van. Of laat u ze gewoon in de kou zitten?

6
23 PFL

@23 Als Duitsland geen gas meer krijgt, zit maar de helft van de bevolking in de kou. Als wij geen gas meer krijgen zit 95% van de bevolking in de kou..... Wie is er dan afhankelijker van gas?

0
24 Rare Rakker

@24 . Wilt u het nu niet begrijpen of begrijpt u het echt niet? Wat is erger? 32 miljoen mensen in de kou (en in Duitsland kan het veel kouder zijn dan in ons gematigd zeeklimaat) of 17 miljoen mensen?
U staart zich blind op het woord afhankelijk ( als land) maar de mensen om wie het gaat zijn echt afhankelijk van onverstoorde gaslevering ook al vindt u het prima als bijna de helft van de Duitsers eventueel in de kou zou zitten.

5
25 PFL

@25 Jij wil het niet begrijpen en staart je blind op hoeveelheid. Maar je hebt in een land een groter probleem als 95% van je bevolking in de kou zit dan wanneer maar 50% van de bevolking in de kou zit.

0
26 Rare Rakker

@26 . Leg dat eens uit hoe het een groter problem is als slechts procentueel meer mensen in de kou zitten dan wanneer in absolute aantallen meer menen in de kou zitten. Telt het individu niet voor u?

5
27 PFL

@27 ,

wat snap je niet van @22 ?

1
28 jodelatedieho

@17 O, u bedoelt zoals in Spanje en andere mediterrane landen, met butagas flessen? Ook zo lekker handig en schoon met al die rondrijdende vrachtwagentjes om te leveren. verwarmen gaat daar trouwens elektrisch en niet op gas.

0
29 proxy

@29 . Inderdaad maar veel EU landen zijn druk bezig om over te stappen OP aardgas. Versneld worden gasleidingen aangelegd en huizen aangesloten zodat er minder gasflessen nodig zijn en mensen ook kunnen verwarmen met gas. In mijn huis in Frankrijk heb ik alles Elektrisch maar inmiddels weten alle locale makelaars me te verttellen dat het beter is om gasverwarming in te bouwen want gas heeft de toekomst. Officieel Frans beleid dus. En dat staat haaks op wat we nu in Nederland zien waar we allemaal versneld van het gas afmoeten.
En ik denk dat als we inderdaad van het gas af zijn dat veel mensen ( waaronder ikzelf) dan weer flessen met gas moeten gaan kopen om op te koken. Want op gas koken heeft ook voordelen en zeker als je het gewend bent. Bovendien is het veel veiliger als je bijvoorbeeld katten hebt rondlopen. Hoe dan ook is het bizar dat in NL we van het gas af moeten terwijl andere EU landen druk bezig zijn om overall gas aan te leggen. Is dat de eenheid binnen de EU? Dan lijkt Nexit zo slecht nog niet.

3
30 PFL

@27 Laat ik het met een rekenvoorbeeld uitleggen. Stel we hebben 2 mensen, zij verdienen wat geld en krijgen een uitkering.

De ene verdient € 2.000 wat 5% van zijn inkomen is. 95% is een uitkering, dus in totaal heeft deze persoon € 38.000 uitkering en dus € 40.000 te besteden.

De andere verdiend € 50.000 wat 50% van zijn totale inkomen is. Dat betekend dat hij dus ook € 50.000 uitkering krijgt.

Degene met 95% uitkering kan van zijn loon alleen niet leven, de persoon die 50% uitkering krijgt kan van zijn loon wel leven. Dus ondanks dat persoon 2 een hogere uitkering krijgt, is persoon 1 meer afhankelijk van zijn uitkering.

Je hebt gewoon een groter probleem als zo goed als het hele land geen warmte meer heeft dan slechts de helft. Als de andere helft wel warmte heeft kun je nog wel wat regelen en organiseren in een land. Dat wordt een stuk moeilijker als niemand meer warmte heeft.

0
31 Rare Rakker

@31 . vanuit politiek standpunt gezien lijkt dat zo maar denk je nu echt dat de ene helft van de Duitsers dan wel bij die andere gaat logeren. Of moeten ze dan allemaal in Gymzalen met elektrische kachels de winter doorkomen. En hoe denk je al die 32 miljoen Duitsers van het gas af te krijgen. Hoeveel nieuwe E-centrales zijn daar voor nodig?

En je vergeet ook dat landen als Duitsland en Frankrijk heel hard bezig zijn om steeds meer mensen aan het gas te krijgen. Dus hun afhankelijkheid ( want dat vind je kennelijk een mooi woord) neemt alleen maar toe. En gas is niet alleen in Rusland te koop, Ook in Noorwegen en Algerije en andere landen is gas te koop hoor en ook via LNG tankers kan gas worden aangevoerd. Kortom je bent echt niet alleen van Rusland afhankelijk. En bovendien willen die maar wat graag harde valuta ontvangen dus waarom zouden ze zich in hun eigen voet schieten door de gaskraan dicht te draaien? En we zijn ook al bijna 100 jaar afhankelijk van terreurstaten in het Mideen Oosten voor onze olie. Zijn we daar dan niet van afhankelijk? Waarom denk je dat er zoveel islam deze kant opkomt? Mede als gevolg van de oliecrisis begin Jaren 70. Over chantage gesproken…..

2
32 PFL

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
? Een heel bos kappen voor het bouwen van nóg een azc?

Goed bezig voor het klimaat en milieu hoor...Shampoo !...

21 minuten geleden geplaatst door DWZ

Graaier1000
Muziekdraadje

Enigma - Sadenesshttps://www.youtube.com/watch?v=x4maoo4A3x4...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Vangelis - Conquest Of Paradisehttps://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Carl Orff - O Fortuna ~ Carmina Buranahttps://www.youtube.com/watch?v=GXFSK0ogeg4...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

ERA - Amenohttps://www.youtube.com/watch?v=6xUnSVTh8fI...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Wes - Alanehttps://www.youtube.com/watch?v=3gl5OEZ8j_o...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Bob Sleebaan
Nederland gaf tientallen machthebbers hoge onderscheidingen, ook uit omstreden landen

Beatrix met Poetin dat is not done. 😁Waar is Jesse klaver en Jan Paternotte?...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

The Foundations - Build me up buttercup (There´s Something about Mary - soundtrack)https://www.youtube.com/watch?v=vsqAYdFl9Bo...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Jarabe De Palo - Bonitohttps://www.youtube.com/watch?v=xxhET61yB1A...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Mac Benac
Leve Willem-Alexander, keizer van Europa - Joop - BNNVARA

Mijn vader heeft nog als coupeur aan die koningsmantel gewerkt. Ik meen herstelwerkzaamheden. Al weer héél lang geleden....

4 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Nepali MilfCandice Dare OnlyfansBella XxxSexwith MotherCharmingtrannyWww Romantic Sex ComMalayalam First Night VideosLila Hayes PornEvil Dead PornhubHomegrown VidsDownload XhamLemybeautyNew Indian Sex MoviePorn Mms LeakedIndian Gods XxxPorn Lesbian Videos FreeInterracial FfmSsbbw Bbc PornFappening Blog ForumSexo Pornor GayKylie ShayLyrics For Talk Dirty To MeChaturbabteFull Body StockingTanushree Dutta NudeFree Bbw PornBig Latin TittiesNude QnimeHd Naked VideoSexhd IndianTelugu Desi SexXxx Sex Video In HindiAllison Parker PormGerman Goo GirlsXdeosComiendo A Mi SuegraXxx KahaniWww Bhabhi Sex VideoUltimate Edging ChallengeOnline EscortSext StoriesHampterSarah Michelle Gellar NudFc2 Ppv 3087373Kaho Shibuya BbcXxx Hard Porn VideoTelugu Bgrade MoviesXxx Assam ComSuper Bf SexAra Queen Bae Onlyfans LeakMsture TubeX CafeFilmes PornogrsficosPhoneroticaEllie Jean Coffey NudeAlex GreyLace DuvalleSavaschultz OnlyfansOiled Sex VideosSunny Leone Ki Video XxxIndian Porn 3Nice BlowjobMr JavHentai Anime SiteHemtai MoviesLong Haired PornJapanese Hand JobKonulu PonOvertime Megan VideoH0rs3야동코리아레드Mia Khalifa Cumming For DinnerSavannah Six PornCxvideodBig Ti TeensSabrina Nichole OnlyfansWwe Divas NudeKacchi ChutAsian Hidden Camera MassageLayna Marie PornArcher HentFetlifemCirvy EroticQuero Assistir Vídeos Pornô GrátisClover Baltimore AnalXxx ZHomeless BlowjobKrissy Lynn Sex VideosMp4pornDana DevereauxT33nleakJogos De PpornoPetite SexxxIndian Sex Full HdActress Sex PicGettogaggersPantyhose Porn VideosBeautiful Porn Star'sPorn Hd Download FreeHot Web Series Netflix 2021 ListHottest Indian PornstarsSexy Naked ActressMilf HookupAmateur British Mature PornBorracha PornosNaked Ebony WomenPics Of Ava AddamsAshley Carolina NudesHot Girls In JeansMalayalam Student SexChinese Bus PornIndian Best Adult MoviesSexfilamDevika NudeXxx KothaFamosas Videos PornEroticsex ScenesAdian Wife PornMotherless DownloaderBlogdefoliesEroguiaYamato PornAmanda Seyfried NudaHot XxxxxChina SexxDesi Xnxx BhabhiGay Porn CreampieTop JapanesepornstarsChinese Kitty SextapeXxx Gay PronHuge Tits VideosSex Malayalam ClipsLady Tsunade XxxEvelynclaire PornIndiamobiletubeHand Cuffed SexFrench OnlyfansHungry Hottie Has An Appetite For Her Bosss BbcMoeiah MillsLesbeaAngala White XxxGirlfriends Who SwallowBest Facial PornHow To Make A Pussyپورن لزبینCousinsex StoriesDivya Bharti Sexy VideoEnvyanneHaley Lu Richardson HotEmily Rinaudo Naked