meer dan 3 jaar geleden door Febee in Binnenland | 4 Reacties | 190


Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Reacties (4)

Precies.. gewoon een bordje op de deur:

Aan de deur wordt niet verkocht..
Gelieve niet te schieten op bewoners en niet in te breken.. alles is al leeg geruimd..

En voor de stank van de hennep een gratis denneboompje met geur naar keuze..

0
1 Aunti    
meer dan 3 jaar geleden door Aunti

Die wet had er sowieso nooit mogen komen.
Scheiding der machten en dit is zonder tussenkomst van rechter.
Bovendien kan iedereen met meer dan 5 gram wiet of een halve gram andere drugs in huis zonder pardoes op straat gezet worden. Lekker vogelvrij, Schandalig! Je criminaliseert daar iedereen mee die weleens wat anders lust dan een biertje, of die een beetje prijsvoordeel op z'n zakje wiet wel kan waarderen.

1
2 DeDraakslang    
meer dan 3 jaar geleden door DeDraakslang

Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen wie wel en niet veilig werkt, wie wel en niet energie gapt. Dat vind ik jammer, en onterecht, omdat dat nou juist de twee argumenten waren om hard te zijn tegen hennepkwekers en ook mensen te verbieden, hun eigen kleine hoeveelheid te kweken voor eigen gebruik. Dus helemaal geen dealen en junks e.d..

Dat is nou precies waarom ik vaak gelijk op de rem ga staan met het willen bestraffen van allerlei zaken, omdat het altijd in het begin heel redelijk en proporitoneel klinkt en wordt geformuleerd, maar het wordt ALTIJD uitgebreid tot compleet onredelijk.

0
3 Wendel    
meer dan 3 jaar geleden door Wendel

Wat ik ook smerig vind is dat men van kliklijnen gebruik maakt en dan beweert, dat een "langslopende agent" wiet had geroken, om de verklikkers buiten schot te houden. Liegen tegen de rechter, ZIJ mogen dat. Ook mocht men zogenaamd vijf planten buiten kweken, in de tuin of op het balkon, maar er wordt opgelet door de verklikker of de wiet al geoogst is, en zodra hij weg is uit de tuin, komt die wietruikende agent langslopen en valt men binnen, dan wordt een "handelshoeveelheid wiet" aangetroffen o.i.d. en diegene uit huis gezet. Walgelijke praktijken.

Maar ja, de overheid wil het monopolie, om het uit te reiken als verdienmodel aan brave meelopers of te verpatsen aan de farma, nietwaar? Zodat zijzelf lekkere baantjes krijgen of andere voordeeltjes, voor dat doel worden wij en onze normale rechten genadeloos verkocht aan de hoogste bieder. Verkrachting van alle rechtsprincipes zit men niet mee.

Zo ook die volkomen illegale actie van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten om allerlei extra voorwaarden op te leggen aan huurders, zodat er meer smoesjes zijn om autochtonen uit huis te kwakken en aan hun quota voor immigranten te kunnen voldoen, onder andere. En om die woningen te kunnen "renoveren" en veel duurder verhuren, aan de voorraad aan sociale woningen onttrekken.

Die huurders hebben een contract en daar mag een gemeente niet ineens extra voorwaarden bij kalken om in die woning te mogen wonen, als het ware het contract eenzijdig wijzigen. Zolang mensen zich aan de voorwaarden in het contract houden, mogen gemeenten noch extra voorwaarden opleggen, noch voorwaarden ineens op andere manieren uitleggen dan tot nog toe het geval was. Allemaal illegaal en een rechtszaak van een groep gedupeerden gezamenlijk zou dus ook zin hebben.

0
4 Wendel    
meer dan 3 jaar geleden door Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Laatste reacties
Prikkebeen
Kabinet: "Verwarming mag aan"

Iemand hier heeft weinig weet van satire. 😎...

1 minuut geleden geplaatst door Prikkebeen

JackKropotkin
Kabinet: "Verwarming mag aan"

@1 Zo’n obsessie dat je zelf niet ziet dat het satire is. Nieuwspaal is het wat zwakke zusje van De Speld.....

2 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Prikkebeen
Demining Donbass | Sappers risk their lives clearing Donbass from Ukrainian mines

@5 "En je hebt mijn topics naar beneden gestemd, ik had de jouwe nog niet gedaan" Ik stem die N I E T naar beneden omdat jij ze plaatst. ...

6 minuten geleden geplaatst door Prikkebeen

pickwick
Kabinet: "Verwarming mag aan"

Compleet gestoord dit....

9 minuten geleden geplaatst door pickwick

MARCUSAURELIUS
Giftige stoffen overspoelen onze leefomgeving!

Dit was al lang het geval.Maar de mens blijft gewoon doorgaan deze aardkloot te verpesten....

9 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS