door Aardbezie in Politiek  ·  50 Reacties

  • 3
  • 462x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Docenten worden uitstekend betaald

3
1 Aardbezie

Dit bewijst toch wel het totale ongelijk van de Joop/Vara kliek. Rutte (niet echt links) is politicus en docent. Janmaat (extreem niet links) was dat ook.
Ik denk dat rechtse standvastige types het beter voor de klas doen dan de linkse slapjanussen.

9
2 Zoefzoef

* Verwijderd door de redactie *

3 Hans Brinker 2.0

@1
Maar de vraag blijft natuurlijk staan: waarom zijn er zoveel docenten "links"? En is dat eigenlijk wel zo? In mijn herinnering waren er maar weinig docenten op school en de uni die hun politieke voorkeur lieten blijken. Ook als zaken als socialisme, liberalisme, etc besproken werden, gebeurde dat altijd wel op een vrij neutrale manier.

2
4 WTR

@3 Heyy lekkerding question

8
5 Yisrael

* Verwijderd door de redactie *

6 Hans Brinker 2.0

@5 & @6

verrek, jullie hier? question

2
7 Grootmoeder

@6 Goeie naam hoor question

5
8 Yisrael

@4 Ik heb ook altijd het onderwijs op de middelbare school en de uni als objectief, neutraal en wetenschappelijk ervaren, wat je er aan overhoud is een 'analytisch denk- en werkvermogen'.
Een keer heb ik op de middelbare school een leraar maatschappij gehad die een 'opvallende sympathie' uitdroeg voor de RAF, maar die heeft niet lang les gegeven nadat de hele klas in opstand kwam.

1
9 Crannbuidhe

@6 terug question nieuwe ronde nieuwe kansen question

@7 vind elkaar direct
liefde roest niet question

3
10 Gratiebarmhart

* Verwijderd door de redactie *

11 Hans Brinker 2.0

@4 Tijden zijn veranderd. Veruit de meeste leraren zijn links en indoctrineren hun leerlingen. Laat jouw kind eens voor de klas zeggen dat hij Trump een beste man vindt en later PVV of FvD zal stemmen en zie wat er gebeurt.

9
12 Kameelus2.0

@11 2.0 Wat een sublieme naam! question

3
13 Kameelus2.0

@10 Kan haast geen toeval zijn... question

6
14 Yisrael

@11
dacht al dat je nick 'zilveren schaatsjes' was geworden

2
15 Grootmoeder

@14 of het valt je toe zo in je armen question

2
16 Gratiebarmhart

* Verwijderd door de redactie *

17 Hans Brinker 2.0

@17 Ik verwacht nu wel een verbeterde versie ten opzichte van het oude.

4
18 Yisrael

"Wel is het zo dat leraren uiteindelijk harder nodig zijn dan politici".

We hebben vooral goede leraren nodig die gesteund worden door leiding en politiek.
En die niet geschorst of ontslagen worden door (valse?) beschuldigingen van islamitische leerlingen
die gaan over een mening over iemand die 1400 jaar geleden tekeer ging als een pedofiele leugenaar, massamoordenaar en die nog meer van dat soort ongein op zijn geweten had.

3
19 Graaier1000

@12
"Veruit de meeste leraren zijn links en indoctrineren hun leerlingen."
Hoe weet je dat? En waar blijkt dat uit?

"Laat jouw kind eens voor de klas zeggen dat hij Trump een beste man vindt en later PVV of FvD zal stemmen en zie wat er gebeurt."
Wat denk je dan dat er gebeurt?

2
20 WTR

* Verwijderd door de redactie *

21 Hans Brinker 2.0

@12 Als iemand dat als mening poneert, kun je en mag je uiteraard tegenreacties verwachten, een mening hebben geldt voor iedereen.

1
22 Crannbuidhe

Aan de minnetjes te zien is niet iedereen blij met de terugkomst van Hans. Ik maak vandaag "We

5
23 Kameelus2.0

* Verwijderd door de redactie *

24 Hans Brinker 2.0

@20 Uit de verhalen van leerlingen. Wat gebeurt er dan? Dan wordt duidelijk gemaakt dat dat een "verkeerde" keuze is.

8
25 Kameelus2.0

* Verwijderd door de redactie *

26 Hans Brinker 2.0

Ik zei dus, ik maak vandaag "We

3
27 Kameelus2.0

Wtf mijn reacties komen niet goed door. Censuur!

3
28 Kameelus2.0

@25 Dan hebben we prima docenten!

4
29 Harry Kroepoek

@29 Het is nog te vroeg voor jouw lachwekkende getrol. Probeer het later nog eens.

4
30 Kameelus2.0

@3 Daarom zou iedere docent na zijn studie eerst een paar jaar in de vrije markt moeten werken voordat hij voor de klas gaat staan.. Zodat de docent , toch heel even in zijn leven, niet van de overheid afhankelijk en even weg van de linkse indoctrinatie om een neutraal beeld te kunnen geven ipv wat we nu hebben.

6
31 solidsteel

He dat is een wel heel erg domme vraag van JOOP!
Als je als rechtse leraar tussen een stel van die linkse knuppels loopt heb je geen leven!

Discussiëren kunnen ze niet want twee antwoorden komen bij de dieren neigingen al naar boven en gaan ze, dreigen, intimideren, schelden, beschuldigen ect.

8
32 Zie Hier

@21 Haha ja... dat bedenkte ik me ook na het posten... question

4
33 Yisrael

Ik probeer het nog eens. Ik maak vandaag we love Hans spandoeken. Die kunnen we ook gebruiken als dwangbuis voor de deugers, indien nodig.

5
34 Kameelus2.0

@25
"Uit de verhalen van leerlingen."

Ik neem even aan dat jij geen honderden leerlingen gesproken hebt, waarschijnlijk zelfs geen tientallen. Het lijkt me dus niet echt een wetenschappelijk onderbouwde constatering dat leerkrachten hun leerlingen links indoctrineren.

2
35 WTR

@17
of de 'pappenheimers' herkent worden question

2
36 Grootmoeder

@35 Jij neemt aan. Je weet het dus niet. Je hoeft me niet te geloven hoor, laat het een paar leerlingen uitproberen voor de gein en dan hoor je het zelf.

5
37 Kameelus2.0

Mijn zus is lerares , dan wel in een kleuterklas , en niet op de middelbare , maar eigenlijk als ik haar verhalen hoor , heb ik alleen maar respect voor haar , je krijgt goed ganze tijd stierenpoep over je heen , ouders die denken dat hun kind 'speciaal' is , en klassen die uitpuilen tot vijftig kleuters .... En ja ik weet dat over middelbare school gaat , maar eigenlijk heb ik best wel respect voor mijn zus.

1
38 MarcusCole

@26 Gelukkig hebben we jou als licht in de duisternis tho. Kapot saai zonder je question

5
39 Yisrael

@37 Dan zal de te meten massa toch wat groter moeten zijn dan 'een paar leerlingen' om het geobjectiveerd geloofwaardiger te maken.

1
40 Crannbuidhe

@37
"Jij neemt aan. Je weet het dus niet."

Fair enough.... Laat ik het je inderdaad maar gewoon vragen: hoeveel leerlingen heb je gesproken? Hoeveel daarvan gaven aan dat hun leerkrachten overwegend links waren en hun indoctrineerden? Welke vraagstelling heb je precies gebruikt?

1
41 WTR

* Verwijderd door de redactie *

42 Hans Brinker 2.0

Wel logisch dat docenten vaker links stemmen. Linkse partijen willen kleinere klassen, hoger salaris voor docenten, betere cao's etc.
VVD en CDA vinden de huidige situatie wel best. Die geven 300 miljoen extra aan het onderwijs bij een regeerakkord en denken dat ze het probleem wel hebben gefixt. Je snijdt je als docent zijnde in de vingers als je op dat soort partijen gaat stemmen.

Maar dat docenten vaker links zijn er toe leidt dat zij leerlingen indoctrineren met hun linkse politieke opinie is een verzinsel van mensen die liever wat meer controle hebben op de manier waarop wordt lesgegeven. Het is veelal gebaseerd op een handjevol anekdotes en passages in lesboeken, waarvan ik niet zal ontkennen dat die bestaan, maar die niet het beeld scheppen dat er sprake is van systematische linkse indoctrinatie. Ik vraag me sowieso af wanneer dat soort complotdenkers voor het laatst een school of universiteit van binnen hebben gezien

2
43 ThierryBaedet

@38 Ik heb vorige week mijn neefje afgezet op de opvang, welke in hetzelfde gebouw als een kleuterschool zit. Dit was voor mij de eerste keer in een school, sinds een jaar of 15 dus ik ben nog even wat gaan wandelen door het gebouw, kijken naar de gemaakte projecten e.d. is altijd wel leuk.

Nu kan ik je vertellen dat ook ik erg veel respect heb voor jouw zus en al haar collega's. Mijn hemel zeg, wat een hel is het daar! Compleet gestreste ouders, schreeuwend tegen hun kind(eren) die treuzelen en/of niet luisteren, of tegen een lerares terwijl het kind ernaast staat.

Ik heb mijn zus verteld dat ik alleen als laatste optie nog mijn neefje wil brengen, ik ga nog liever naar de goelag in Siberië! question

2
44 Bluth

@43 Mijn ervaring is dat leraren en docenten in hun priveleven uiteraard ook een politieke voorkeur hebben. Op de middelbare school werd dat ook openlijk besproken. Zo had ik leraren die bijvoorbeeld op de VVD, CDA, PvdA of CP stemden (halverwege de jaren zeventig). In discussies keerde dat ook terug. Ik heb mij destijds laten vertellen dat dat bij een democratie hoorde en daarvan ben ik nog steeds overtuigd.

1
45 Crannbuidhe

@44 Ik heb sowieso respect voor mijn zus vroeger werkte ze in Nijmegen op Dekkerswald met moeilijk opvoedbare kinderen uit vaak klote gezinnen toen is met ondertussen haar ex naar Amersfoort gegaan en is lerares , de verhalen die je hoort zijn niet echt mis , en als er dan ook nog politici , met hun riante salaris gaan zitten narren ...

En voor je het vergeet als leraar of lerares kun je niet zomaar vrij nemen , het lijkt wel leuk al die vakanties , maar er is gigantische veel nakijk werk , voorbereidend werk , en je kunt in tegenstelling tot het vrije bedrijfsleven niet zeggen 'ik ga even een dagje vrij nemen , of een weekje op vakantie' ...

Wat ik bijvoorbeeld weer wel kan ...

0
46 MarcusCole

-
Links, rechts, liberaal, neoliberaal, communistisch, kapitalistisch, islam, katholieke kerk, Joods, monetair, marktdenken, etc etc. mag allemaal onderdeel zijn van het onderwijs ZOLANG HET NIET GAAT OM INDOCTRINATIE.
-
WIJ ALLEN moeten al onze kinderen beschermen tegen ELKE vorm van indoctrinatie. Het onderwijs, maar ook de opvoeding dient volkomen neutraal en onbevooroordeeld te zijn.
/-
-

3
47 MrCally1

@46 "En voor je het vergeet als leraar of lerares kun je niet zomaar vrij nemen"

Ik weet dat je met "je" niet specifiek op mijn persoon doelt, maar toch... Dat vergeet ik zeer zeker niet, we hebben een aantal onderwijzers in de niet directe familie, de neef van mijn moeder is geschiedenis leraar op het voortgezet onderwijs en aangezien ik een buitengewoon grote interesse heb in oorlogen en de geschiedenis hiervan (al van kleins af aan) kunnen we het goed met elkaar vinden omdat we altijd wel iets hebben om over te praten.

Ik heb de stapels nakijk werk (hijzelf noemde het huiswerk haha) weleens gezien, dat is niet normaal meer. En het is eigenlijk idioot dat meer mensen er niet bij stilstaan dat je veel van dat thuis moet doen als leraar zijnde.

0
48 Bluth

@41 Ik heb geen vraagstelling gebruikt. Pubers zijn mondig genoeg om zelf iets te vertellen wat ze waarnemen. Daar gaat dus al meteen jouw subtiele hint dat ik hen wel "gestuurd" zal hebben in mijn vraagstelling. Verder ben ik hier niet om ondervraagd te worden. Ik hoor wat ik hoor. Ik zie wat ik zie. Jij staat vrij om dat niet te geloven of zelfs te betwisten.

6
49 Kameelus2.0

@47 maar ook de opvoeding dient volkomen neutraal en onbevooroordeeld te zijn.

Jij wil dus bepalen hoe een ouder zijn/haar kinderen moet opvoeden ................ denk het niet.
Wij geven onze kinderen bepaalde normen, waarden en inzichten mee, bieden deze hen aan ............ dat laat ik niet aan anderen over of aan de staat of een politieke partij

2
50 La Cabana

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

21 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

32 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

34 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

37 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

40 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

42 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

43 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Big Boobs Xxx ComXhamster BoudiWhite Angel PornSaxi Video PornFingering A GirFemdom HentaisGay Fingered PornWww Sister Xxx ComAnime In BondageIndian X X X XEcho Valley Porn6 Annonce ComEva Mendes NakedXvideosexPorncomedyFreckled MilfVina Sky DeepthroatPor LesbianP O R N HubPorn GalariXxxnxhdMarwadi XvideoXxx American SexBarzzar X VideoDemisutraBlacked Granny PornPurnhub IndianKittywifeInstacamNatashanoel NudeTürk Por IzlePorn Video KissingBf Video Hd DesiClose Sex VideoExploitedasiateenLerotica CrossdressSweet DpDolly ArafatBlack Harry PornAdelinka TwinsXvideos ComAshe Male TubePuretaboo VideosSinfuldeeds Full VideosGay Dudes NakedNicolette Shea XnxxDehati Video SexPornhub SexyWww Xxx Odia VideoFree Open SexTabbo.mom PornGia BawerkGonzo PorrnKourtny Love PornHindi Sex CartoonNude PeePorn HmongSniffing PantiesAsianwhoresHentai.20Free Anime HentaiHannah HaysIndian XhamsterliveActress Boob SuckTechers Sex VideosMommy Suck SonXvideos GaysNude PeopleJade MarisAlexis-crystalLisa Sex VideoNadya BasingerNina Hartley StraponOmegle Bbc ReactionVintage Amateur PornCami Strella Onlyfans LeakedBest Bj VideosBig Tits MelonsCartoon ChudachudiTelugu Prone VideosHollywood Porn Movies DownloadXxx VideodownloadingPassionate MissionaryIndian Hd Desi PornUnsensored Jav PornDrunk Passed Out PornBeach Nude CamMegan Van TuylIndian Uncut WebseriesClaudia Garcia And Luo Bonett18gay PornWhitetrannyPorn In ArabSwinglifestyle.Pornhub AsiatiquesPorn Cam SpyFilme Pornô GrátiCamera PornograficaKristin OrtizSucking PornosThe Idol Sex ScenePink Salon JapanGearswissComicsvalleyAsin Lesbian PornVideoporno 4kArabic AnalsexThe Ring R34Dead Space PornAshlynn EllaSimran Kaur NudeHijra Ka SexJonny Sins DoctorEnf CfnmTruenudiestBrixleybenzSapna Bhabhi HotBrother Sister Bathroom SexDrunk BlowjobHilary Duff TittiesBuetyful PornEvelynclaire PornNew Style SexAbella Danger Lesbian PornDesi Sexy PronMom Kissing SonPetite18 Myra MoansAdult Theater TampaBrazzers Free PornTop PornvideosMr Hankeys ToysAmerican Xxx Videos HdHentaivfHappy Endings Massage ParlorsXxx Sexi Video IndianSunny Leone Sex SiteIndian Girl Bf HdIndian Porn WebseriesXxx JamsterEllie Taylor NudeNude ImdianXxxx Bangla VideoGirls MastrabationHunt 4k VideosVanessa Williams NudesGujarati Sex Gujarati SexPaige Vanzant PussyGrils Sex VideosDoag XxxTs Kim Carta