• 22
  • 1405x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@150 Voor vrede en democratie is de stem op FvD de beste keuze.

7
151 ontken

@151 Niet volgens Baudet zelf. In een Franstalige column schreef hij na de aanslagen in Parijs eind 2015 dat hij vrede en democratie wil opofferen voor zijn strijd voor een boreale wereld. Hij ziet het opofferen van de democratie zelfs als een noodzakelijkheid.
https://overdemuur.org/baudets-franse-fascistische-connectie/

8
152 Vrijdenker

@150 ik klamp me maar vast aan de gedachte dat de meeste FvD stemmers op de FvD hebben gestemd als protest stem tegen de dure klimaat plannen van de regering. En dat ze niet zozeer op Baudet hebben gestemd wegens hun rassen idealen, die pas bij de overwinningspeech, dus ná de verkiezingen duidelijk werd. Ik hoop dat veel FvDers die beweren niet racistisch te zijn dan ook anders gaan stemmen bij de aankomende TK verkiezingen. Óf

5
153 Diederik82

@153 Het maakt helemaal niet uit wat de persoonlijke intentie is of was van iemand die op de FvD stemt. Het gaat erom dat elke stem er één is, en Baudet kan elke stem gebruiken. Het klimaatverhaal boeit Baudet helemaal niet, daar heeft hij nooit eerder een mening over geuit. Het is geen onderdeel van zijn ideologie. Het is slechts een middel om meer stemmen te krijgen.

Wie op FvD stemt vanwege diens klimaatstandpunt is blijkbaar blind voor de ideologie waar Baudet werkelijk voor staat. Wat op zich al verrassend is want tussen het pseudo intellectuele gebrabbel door is Baudet heel duidelijk wat hij echt wil. Een herleving van het 19e eeuwse fascisme.

Ik ben zeer sceptisch over de klimaatgekte. Ik ben daar ook heel uitgesproken over. In dat opzicht zou men kunnen denken dat ik het met Baudet eens ben. Maar daarmee keur in zijn fascistische ideologie niet goed. Ik wil niet belazerd worden en over enkele jaren wakker worden in een land waar mensen bang zijn hun mening te geven, waar bepaalde kunst en boeken niet meer is toegestaan, waar mensen geregistreert worden die het oneens zijn met het regime en waar democratie en vrede een echo uit het verleden is. Want bedenk je goed, de enige manier om Baudets ideologie in praktijk te brengen is doormiddel van geweld en het opschorten van de democratie en maatschappelijke vrijheid. Daar sta je dan met je stem tegen de klimaatgekte.

Baudet wind er zelf geen doekjes om, Nederland moet eerst kapot om weer helemaal opnieuw op te bouwen volgens het 19e eeuwse ideaal, met Baudet zelf als grote Messias en stichter van het nieuwe herstelde Rijk. De droom van een enkeling, de nachtmerrie van vele miljoenen.

8
154 Vrijdenker

Wat moet je nu met dit softe toontje van mensen die beweren dat ze nu angstig worden en die zich vervolgens bedienen van de reeks aan begrippen die de identiteitsactivisten van extreem links ook hanteren ?
Alsof dat gedachtegoed volkomen geaccepteerd en de normaalste zaak van de wereld is.
Dat is die neo-apartheidspolitiek die mensen onderverdeelt in groepen van eeuwige zielige slachtoffers en eeuwige daders namelijk niet.

Ik krijg bij dit artikel vooral de indruk van het menselijke gezicht , maar achter dat masker gaan degenen schuil die met bedekte gezichten roepen om de messiaanse moordenaar die Baudet zonder vorm van proces moet doodschieten. Sinister links.

De Volkskrant experimenteert hoe dezelfde boodschap anders kan worden verpakt.

4
155 marielouisevankleinmareslag

@141 RobP +++++++++++++++++++++++++++++++++++

2
156 Bollieboos

@154
+++++++
Ik had je per abuis gemind.

3
157 PuurHagelslag

@157 Dat is niet erg, ik spaar juist minnetjes. Op deze site is dat een indicatie dat ik de waarheid spreek en het bij de juiste doelgroep aankomt.

2
158 Vrijdenker

@158
question klopt -helaas-

2
159 PuurHagelslag

"'Hoe Baudets overwinningsspeech binnenkomt: ‘Ik ga me er minder veilig door voelen in Nederland""

Maar als de Nederlanders zich niet thuis en veilig voelen in hun eigen land dan is dat geen probleem? Allochtonen klagen veel en kruipen maar al te graag in slachtofferrol maar er is er geen eentje die zich ooit heeft druk gemaakt over wat de Nederlanders met de massa-immigratie allemaal over zich heen hebben gekregen. Wij hebben heel wat moeten slikken. Maar geen vreemdelingen die het interesseert, ze hebben alleen empathie met zichzelf.

3
160 Reconquista

Zullen we eerst eens gaan bekijken wat Baudet precies bedoelt met zijn 'boreale' opmerking?
Voor dat je het weet gaan mensen zomaar die uitleg koppelen aan facisme zonder uberhaupt te onerzoeken wat de spreker daarvan precies bedoelt heeft.

Baudet geeft aan dat hij dit bedoelt: "Baudet stelt in navolging van zijn overwinningstoespraak na de Provinciale Statenverkiezingen van 20 maart 2019 in een interview met het Algemeen Dagblad dat hij doelde op "een mooie, poëtische aanduiding" van Europa, de westerse wereld of de westerse beschaving. Boreaal staat volgens Baudet hierin ook voor het gedeelte van de wereld dat wordt beschenen door het aurora borealis, beter bekend als het noorderlicht. Dit zijn vooral westerse landen in Europa en Noord-Amerika."
Bron: https://www.wikiwand.com/nl/Boreaal_(politieke_term)

Voor de azijnpissers: wat is hier precies fascistisch aan?

2
161 BenErWeer

Pffff gaat de volkkrant nou blijven doorzagen en onrust stoken met een leestrekker

2
162 kaassnitsel

Wat mij heel erg opvalt is dat onze zg messias Jesse Klaver nog geen moment afstand heeft genomen van wat zijn
achterban.
Nu weten we dat Groen Links wel vaker sympathie heeft voor extreme uitlatingen, denk aan Anne Fleur die, vorig jaar opriep om 500
stenen naar Wilders te gooien ( stenigen noemen we dat), wat ook een bedreiging is, en daar doodleuk achter staat en te roepen dat het uit
zijn verband was gerukt!
Onze Messias, die in de tweede kamer herhaaldelijk mensen vraagt afstand te nemen van bepaalde zaken, zich bij het debat voordoet alsof hij Martin Luther Links
door zich rechtstreeks te wenden naar Wilders, op een manier alsof hij een predikant is in het Vaticaan, terwijl hier gewoon een waarheid word gezegt ( justitie is
verantwoordelijk voor het vrij laten van een crimineel, maar dat mag niet gezegt worden. Martin Luther Links durft ook niet zo goed een statement te maken want hij weet dat
hij dan een deel van zijn achterban teleur stelt. Dus het behoud van zijn electoraat is belangrijker dan de veiligheid van politici.
Is hij zich wel bewust dat mocht bBaudet hier wat aangedaan word, er een kans bestaat dat hij door een of andere dwaas uit wraak de volgende is.
Ik hoop ook dat al die bakfiets boomknuffelaars zich realiseren dat zij dus een groep steunen die zeer demoniserend is en geweld van hun achterban steunt.
En dat al die schoolkinderen, die door docenten en hun bakfietsmoeders en activistische buurthuispappa's slinks een bepaalde richting op worden geduwd een partij/persoon bewonderen die geen afstand neemt van geweldadigheid.
Hun mond vol hebben als er een bqq word georganiseerd voor een moskee (ook niet goed natuurlijk).
Hoe hypocriet ben je dan.
Vertel ook dat die activistische groene communistische (CPN) achterban eigenlijk heel gevaarlijker is.
Nee onze Martin Luther Links heeft heel wat uit te leggen en is door geen afstand te nemen eigenlijk een heel gevaarlijk mannetje.

Dus Klaver laat je horen

4
163 kaassnitsel

@ ik ga me door het uitblijven van een statement van Jesse Luther Links ook minder veilig voelen

3
164 kaassnitsel

Door geen afstand te nemen van al dat linkse tuig is Klaver net zo goed aan het demoniseren, hoop dat hij dat beseft

2
165 kaassnitsel

@154 complimenten! Sterk stukje! Helemaal mee eens

4
166 MacGu

@160 U heeft helemaal gelijk.+++++
Word niet naar gevraagd.
Dat hebben we maar te accepteren.

5
167 annie

De gevestigde partijen de overwinning van FvD geheel aan zichzelf te danken hebben:Criminaliteit, ongecontroleerde immigratie, de groei van de islam…https://zlj13051967.wordpress.com/2019/03/23/deze-linkse-vorm-van-fascisme-moet-eens-goed-worden-aangepakt/

6
168 Max13

Ik begrijp het, sinds 20 maart ben ik meer ongerust over de toekomst in Nederland.

6
169 MacGu

@169 omdat mensen als jij denken dat opkomen voor de eigen cultuur gelijk staat aan genocide

3
170 FrisianLionarden

@170 Ik begrijp van je dat je vindt dat mensen als ik niet opkomen voor de eigen cultuur... dat klopt niet hoor.
Mensen zoals ik zijn juist heel erg begaan met onze cultuur: de individuele vrijheid,
onafhankelijke rechtspraak, persvrijheid, vrijheid van meningsuiting, vrijheid van godsdienst etc etc zijn heel gewoon in onze cultuur en dat willen we graag zo houden. vandaar dat we nu ongerust zijn. Wij zijn tegen een ideologie die een gevaar is voor deze waarden.

4
171 MacGu

** gebruiker verwijderd **

@132 en @133 zijn gemeld (=niet door mij dus) en verwijderd.
Toch hoor ik nog steeds lama's schijten.
De lucht is hetzelfde als de strontlucht van de lama: door en door verrot.

172 verwijderd2420

* Verwijderd door de redactie *

173 E.Meel

** gebruiker verwijderd **

Reactie 172 (net als reactie 132 en 133): wederom (anoniem) gemeld en verwijderd.
Melder(s); Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.

174 verwijderd2420

@183 correctie

Ik stelde dat "de persoon Klaver een heel gevaarlijk mannetje is"

Dit is niet juist....ik bedoelde dat "klaver heel erg gevaarlijk bezig is" door zich niet uit te spreken

0
175 kaassnitsel

Laten ze eerst eens echte Nederlanders gaan interviewen, die hebben waarschijnlijk toch een andere mening. Dat gevoel voor onveiligheid wordt gecreëerd door extreem links dat openlijk oproept om Baudet te vermoorden.

1
176 Waarheid, gewoon zoals het is

* Verwijderd door de redactie *

177 full bridge rectifier

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Muziekdraadje

Enigma - Sadenesshttps://www.youtube.com/watch?v=x4maoo4A3x4...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Vangelis - Conquest Of Paradisehttps://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Carl Orff - O Fortuna ~ Carmina Buranahttps://www.youtube.com/watch?v=GXFSK0ogeg4...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

ERA - Amenohttps://www.youtube.com/watch?v=6xUnSVTh8fI...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Wes - Alanehttps://www.youtube.com/watch?v=3gl5OEZ8j_o...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Bob Sleebaan
Nederland gaf tientallen machthebbers hoge onderscheidingen, ook uit omstreden landen

Beatrix met Poetin dat is not done. 😁Waar is Jesse klaver en Jan Paternotte?...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

The Foundations - Build me up buttercup (There´s Something about Mary - soundtrack)https://www.youtube.com/watch?v=vsqAYdFl9Bo...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Jarabe De Palo - Bonitohttps://www.youtube.com/watch?v=xxhET61yB1A...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Mac Benac
Leve Willem-Alexander, keizer van Europa - Joop - BNNVARA

Mijn vader heeft nog als coupeur aan die koningsmantel gewerkt. Ik meen herstelwerkzaamheden. Al weer héél lang geleden....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Eerdmans (JA21) en oud-SP-Kamerlid clashen over asielaanpak: ‘Links heeft nooit een oplossing’

Tja Joost Eerdmans; een ijdel leeghoofdje....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
3d Porn CompilationEllie EriksonShannon Elizabeth TitsUnamilfy22Hindi Swx StoryDrunkmom PornFtvlandXnxx ArmpitsDesi Student SexSon Forced PornVideo Sexy PronVomit Enema EcstasyJapan Bigtits UncensoredJerkoff EncouragementStepmom HentaisNicole Doshi JoiShad BaseEscort IrelandTje Porn DudeTr Altyazılı PornosuNina Adgal PornOutdoor AnalNatalie Grace PornXxx Videos Big BobsRimu ScandalIamjasonluvIndiasexvideoSonagachi Blue FilmMiya Khalifa Full HdPornhubpBoy Boy Ka SexTop Hollywood Sex MoviesSweaty Armpit LickingIncest ComicsCreampied Step MomDirect Blue FilmJapanese Masssge PornBackpage OaklandKennedy Leigh BlowjobFree Downloadporn VideoAsteria Diamond PornSexing HardSexy Mixed WrestlingChubbies RedditNhentai TagsIndian Porn HomemadeFrank Gunn GayIndianhomemadeJennifer Lynda ActonSaree Aunty PornJapan College SexAsuza HagiSxe VideosMultoornLiterotcia ComJuila RocaTamil Dirty VideosFree Sex MassageVergin XxxTia TizzianniXxx Desi BathOcean XxxIndian Aunty GangbangDaisy Valentine PornElectra Rayne PornSquirting Dildoسكس تخرشLocked In LaceHorpornSaree Me ChudaiBigfuckerReddit Best Porn VideosRachel Bloom NudeBondage TicklishIndian Porn X VideosFreeones.c OmLauren Phollips PornPorndexNude EbonysReditt Nsfw ListMalayali Kerala SexPorn SecritaryMom And Daughter HentaiExibitionismSleeping Drunk PornLara Linney NudeJungali Sex VideoLatest New Sex VideosDouble Penetrated MilfHard Sex Xxx ComXxx Indian Bhabhi HdSex Blue Film Sex Blue Film Sex Blue FilmMegan Hall Sex VideoAmateur Deep ThroatJenna HazeanalThr Hun.netImagefap.ciomPakistani Xx VideoBhojpuri MmsSexy Weather GirlsDefy SavannahAcche Se CartoonChu Meng ShuHd. AbalBig Tits CreapieXxxhentaiHqporenrIsla-moon OnlyfansXnxx.co18 Yearold Nudes_demi_dee_s CamBrooke Synn OnlyfansSexo PornolesbicoXnxxboysPublic Fuck VideoTelugu Hot Porn VideosToochi Kash PornPorn ModNaked EnonyPussy SlappingProno FrançaisRules 34 PornWww.xhomsterAhegao CumshotOtome HimeFree P O R N HdMelonstubes ComHarley Quinn Rule 34Bng Bros ComTeacher And Student XxxArunima GhoshDale EganTranny HentaiTop Pornography SitesCelebrity Porn GayPonoresHabbid ShowPorn PregnantKim Kardashian Nude PX Wali VideoNaked Wife SelfiesKelly PornSister NudeHentai Video SitesYiffers XyzVeronica AvluvTuniesOld Sex AuntyGpsy PornSexe Vintage