door Havermout in Binnenland  ·  97 Reacties

  • 8
  • 896x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@ 9 ----- ik ben niet blank dus kan ik nooit een racist zijn..... Racisme komt van beide kanten, ook van de gekleurde naar de blanke toe, of sluit u daar voor u ogen. Als u eens naar Jensen heeft gekeken , dan word dat ook bevestigd door de gekleurde bekenden Nederlandse mensen. Wij zijn ook niet helemaal blank, maar zien wel in dat het huidige systeem totaal niet werkt, en worden we daarom weggezet als racisten. We hebben niets tegen de echte asielzoekers, Mits ze weer terug gaan als het veilig is om mee te helpen aan de weder opbouw van hun eigen land. maar de massa migratie en de openstaande grenzen is niet houdbaar voor de toekomst van Nederland. Ook zijn wij het niet eens dat we gedicteerd worden en naar de pijpen moeten dansen van de ongekozen EU lui. Het klimaat akkoord heeft totaal geen zin, en zuigt mensen alleen maar nog verder de ondergang in. De huidige regeringspartijen liegen ons al jaren voor en hebben zelf het referendum afgepakt om ons monddood te maken, en dat word dan democratie genoemd. Mensen zo als U vind ik juist tot haat aan zetten, en dat is zorgwekkend..

0
51 Jill

@27 "Een expert op dat vlak heet Professor Bart-Jan Gewald van het Africa Studie Centrum in Leiden en deze is het totaal oneens met u. "

Er zijn ook aardig wat experts op het vlak dat klimaat heet, die zijn het óók wel eens oneens met wat de wereldburgers heden wijs wordt gemaakt op klimaat gebied.
Maar die hebben het waarschijnlijk dan wwer niet bij het rechte eind volgens u.....

0
52 Congo

@46 "Op GeenStijl zie ik ook doodsverwensingen naar Freek de jonge. Maar dat moet wel kunnen natuurlijk."

Anders dan z'n naam doet vermoeden staat hij tóch al met één been in het graf.... och.

1
53 Congo

@51 jij bent wel een racist. Je kan je er niet onderuit lullen. Allochtonen zijn een minderheid in Nederland. De meerderheid is autochtoon en dus racistisch.

23
54 wereldburger10

@31 Och kijk, de racist heeft een woordje geleerd.

0
55 Scholar002

* Verwijderd door de redactie *

56 Undertaker

@54 Wanneer je beweert dat een niet-blanke nooit een rascist kan zijn, dicht je de niet-blanke bevolking een zekere superioriteit toe.

Voor jouw informatie: Laat dat nou juist een typisch kenmerk zijn van rascisme.

1
57 Belazerd

@54
Het doet zo verschrikkelijk pijn die domheid die je tentoonstelt, als de meerderheid in Nederland racistisch was had je niet meer in Nederland gezeten.

0
58 Mesjokke

@54 Hoogste tijd om u in te lezen in de werken van Guust Flater.

1
59 The Master of the Universe

@54 dan is elk land racistisch want elk land heeft een meerderheid autochtonen. Daarnaast de derde generatie wordt als autochtoon gerekend, dus betekent dat dat derde generatie Turken en Marokkanen ook racistisch zijn?

1
60 FrisianLionarden

Zowel de uitspraak van de docent als die van de protesterende dame zijn volstrekt onaanvaardbaar. De laatste lijkt mij in juridische zin ook strafbaar, zij doet immers een directe oproep Baudet iets aan te doen, beiden blijven echter volstrekt onaanvaardbaar in een democratie. Je mening geven, prima, die kan met een tegenmening gepareerd worden. Oproepen tot geweld of strafbare zaken is absoluut not done.

2
61 Crannbuidhe

Volgens het OM is er wel sprake van "een smakeloze opmerking". Naar de "voorlopige juridische inschatting" van het OM is de opmerking echter "waarschijnlijk niet strafbaar"; de tekst op het sociale medium is namelijk geen concrete oproep om Baudet iets aan te doen.

Ik geef het OM volledig gelijk. Ik zie er ook niets strafbaars in. ik zie wel grond voor ontslag voor het uiten van een doodswens met het gezag van een titel.

En ik roep het OM op om onmiddelijk te stoppen met de belachelijke vervolging van Geert WIlders om precies dezelfde reden. En die andere uitglijder. (Marokkanen zijn een ras) te rectificeren.

3
62 purelogica

@ 54 ---- Ik word er totaal niet warm of koud van dat jij mij een racist vind, zeker niet gezien je eigen uitspraak dat alle autochtone Nederlanders racistisch zijn. Wij zijn ook Nederlanders , maar met een kleurtje ,net als u , Dus ligt het waarschijnlijk aan u eigen mentaliteit naar andere toe, want wij ervaren dat absoluut niet zo en hebben nog nooit last gehad van racisme vanuit de " Blanke Nederlanders '' Iedereen heeft recht zijn stem uit te brengen op de partijen waar zij zich het beste in kunnen vinden , zonder gelijk weggezet en bedreigt te worden, door mensen met een net zo bedenkelijke mentaliteit als die van u..

0
63 Jill

* Verwijderd door de redactie *

64 Undertaker

@46 Ik heb het helemaal doorgspit. Maar ik kan ze niet vinden en ik zie ook niets weggejorist.
Hij wordt wel bespot en belachelijk gemaakt maar dan op basis van wat hij zelf zegt.

Het redeloze Baudet een nazi noemen en "Volkert waar ben je" zijn onderdelen van een op minder eerlijke manier bediscussieerd onderwerp als de verongelijkte tumult van van Freek de Jonge die onbeholpen een boekenbal verstoort.

Het FVD heeft helemaal niets met nazi's te maken of ooit te maken gehad. Het is voor meer en directe democratie, tegen de klimaatwet en voor een meritocratisch stelsel van immigratie. (Australisch model). Het zijn democraten. Geen nationaal socialisten. Ze lijken op geen enkele manier op nazi's anders dan in de groteske mindset van linkse mensen verbeeld in smakeloze cartoons.

1
65 purelogica

** gebruiker verwijderd **

Greet zou Greet niet zijn als hij iets niet zou gebruiken voor eigen gewin.

66 verwijderd23941

@66 .
Noem jij eens één politicus die dat niet doet. (-:

1
67 eigenmening

@66
Is Greet anders dan Kubusje? Het verschil Greet benoemd feiten.

1
68 Mesjokke

** gebruiker verwijderd **

@68 Dit draadje gaat over Wilders, niet over mij. Alleen daarom al slaat jouw opmerking als k*t op dirk.

69 verwijderd23941

@54 sommige "mensen"komen van geluk onder een trein, jouw leven is hier een hel of ga retour of zoek een trein. goorlap dat je bent. CC

1
70 de redelijkheid

@69
Maar je bent toch aandachtsgeil? het maakt je toch niet uit hoe?

0
71 Mesjokke

** gebruiker verwijderd **

@71 Ik vraag anders niet om jouw aandacht hoor. Die dring jij altijd op en verwijt mij vervolgens aandachtsgeil te zijn.
Waarom doe je dat eigenlijk? Behoefte aan aandacht?

72 verwijderd23941

* Verwijderd door de redactie *

73 Geert

** gebruiker verwijderd **

@73 Ik kan de jouwe en die van Mesjokke anders missen als kiespijn.

74 verwijderd23941

* Verwijderd door de redactie *

75 Geert

** gebruiker verwijderd **

@75 Nou.... noem het maar jammer. Ik vind het meer knap k-u-t.

76 verwijderd23941

Breivik, waar ben je?

1
77 Dune

'Volkert waar ben je' is niet zonder meer strafbaar.
'Volkert wil je meer of minder Baudet' is wel zonder meer strafbaar?!

Ik ben benieuwd wat het OM hiervan vindt...

1
78 Graaier1000

@72
Nou nou wat kort door de bocht voor een aandachtgeile , ik wilde je ook even op wijzen de tekst @69 slaat als een "kut op dirk" zoals je graag vermeld, het draadje gaat niet over Wilders.

1
79 Mesjokke

@72
De rest gaat je geen bal aan, een discussie met jouw persoontje is zowieso al verspilde moeite.

2
80 Mesjokke

** gebruiker verwijderd **

@80 Waarom spreek jij mij dan aan? Laat het voortaan gerust hoor. Daag!

81 verwijderd23941

Dus zo slecht is het inmiddels gesteld met onze wetten. Iemand die minder Marokkanen in dit land wordt jarenlang vervolgd maar een extreem linkse wetenschapper die feitelijk oproept een Kamerlid te vermoorden komt er ongestraft mee weg. Fijn land waar dat allemaal kan.

1
82 PFL

@82 Ja, Nederland wordt meer en meer het land van de onbegrensde mogelijkheden.

3
83 Fleudemeu

@81
Nee joh het is veel leuker om als kiespijn op te treden.
Als je groenteboer bent laat je de rotte appeltjes toch ook niet liggen?

1
84 Mesjokke

** gebruiker verwijderd **

@84 Ooooh.... je verveelt je gewoon.
Hou je niet van voetbal?

85 verwijderd23941

@85
Damn had je dat niet eerder kunnen zeggen...

0
86 Mesjokke

** gebruiker verwijderd **

@86 Ja zeg....

87 verwijderd23941

Als volkert er niet is, waar is breivik dan?

3
88 Aardbezie

Tsja, wat had je anders verwacht.
OM aan het handje van de verliezende coalitie.
Hoezo onpartijdige vrouwe Justitia?

Ook het OM maakt zich schuldig aan het scheppen van een angstaanjagende situatie."

0
89 in holland

@88 : Kijk, u kent ze bij naam, de terroristen van de tegenstander die zich verdedigt, omdat het er zo weinig zijn, dat kun je van islamitische en globalistische terroristen niet zeggen. Meerdere aanslagen per dag, van die kant. Want uiteindelijk is het willekeurig mensen neersteken omdat ze autochtoon zijn, een aanslag, ook al is er "maar" 1 persoon gewond of gedood, niet soms?

0
90 Wendel

@9
Domste opmerking ooit... kijk alleen maar naar al je reacties op NK.

0
91 Lias

Natuurlijk is dat niet strafbaar.
Het is een vraag ...

0
92 Schildpad

De politiek heeft de winst van FvD aan zichzelf te wijten. Ze zijn totaal vervreemd van de kiezer,. Politici hebben totaal idiote ideeën over het klimaatbeleid wat de burgers duizenden euro's zou gaan kosten en zijn voor het ongehinderd toelaten van vreemdelingen/immigranten terwijl wij al een huizen-crisis hebben en het eenvoudige werk door automatisering en verhuizing naar het buitenland verdwijnt. En dan heb je nog een geflipte "professor" in Utrecht die dat niet wil begrijpen.

0
93 Eric

@9
Dat heb ik eerder van jou gelezen.
Hoe kom je daarbij?
Of ben je gewoon een troll?

0
94 Schildpad

@94
Ik discrimineer niet.
Ik heb gewoon aan iederéén de pest. question

0
95 in holland

@9 ik kom dat ook vaak in discussies op youtube tegen die veronderstelling,natuurlijk vergeef ik een homo sapiens z'n beperking,maar het blijft een blunder van jewelste,je zegt in feite dat een menselijke negatieve eigenschap op jou niet van toepassing is puur omdat je een andere huidskleur hebt,een grotere valkuil kun je niet voor jezelf graven.Je zou gewoon blanke kindertjes in een gaskamertje kunnen flikkeren,zolang je dan niet blank bent is het ok,uiterst gevaarlijk,en draagt in discussies alleen maar bij tot polarisering.
Mens zijn is al wat nodig is om gruwelijkheden te kunnen begaan,en wellicht van mannelijk geslacht(die met ene been immer in het graf)zijn,bioven al die shit gaan staan is een kwestie van boven jezelf gaan staan,de gootste vijand van iedere man zit in zichzelf.

0
96 billib

@95
Lol, ik discrimineer niemand aan de hand van kleur ofzo, alleen mensen waar ik de pest aan heb.

Sorry, moet weer nuanceren : ( : )

0
97 Schildpad

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
unser-mitteleuropa.com

@3 "Ja, gelijk doen." We kunnen misschien best wel een kraut funding actie starten voor het bekostigen van een enkeltje lijkt me. ...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

21st Century Guy
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

@4 Ze lijken ook heel erg op elkaar als we Joden buiten beschouwing laten met een Scandinavisch, Oost Aziatisch, Zuid Aziatisch, Bantoe etc. uit...

9 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Sarcoff
unser-mitteleuropa.com

@3 Dat gaat niet gelijk, eerst een visum....

9 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

21st Century Guy
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

Als we toch aan het verbeteren zijn , Semieten zijn niet alleen Joden , maar ook andere volkeren waaronder Arabieren.En let's be straight we h...

12 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Biscanna
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@55 Op jouw leeftijd zal het wel niks meer zijn op seksueel gebied.Slappe zak....

14 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

   En alweer een draadje dat allang op sterven na dood en verkloot is. Zal ik weer de schuld van kriigen natuurlijk. 😎 ...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Biscanna
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@54 In tegenstelling tot jou, kan ik gewoon presteren zonder pilletjes....

18 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
Piet (70) uit Dokkum weigert lintje: 'Heb helemaal niks het met koningshuis'

@10 Dat zou heel goed kunnen ja, Gedesilllusioneerd uitgekotst door de mensen in zijn omgeving die hem eens in in het zonnetje wilden ...

18 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Biscanna
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@53 Als ik bij mijn vrouw over seks begin, wil ze er meteen op, ik wil ook wel eens een dagje rust....

21 minuten geleden geplaatst door Biscanna

NK. App
Japnees PussyFree Indian Sex BlogMaharashtrian PornMiradavidJapanese Madsage PornGroped At ConcertXona.livrSherlyn Chopra FuckPorn Lesbian VidioLeah LustGordas CojiendoNylon PantyMorañesPornhub TamilLeavian Pirn日本adult VideoNina NievesCamping SexGroping In PublicOnly LesbianpornBeurettes XnxxFoxy CombatEsterbron LeakXxx Porn TubePriya Rai AnjaliPron PriyaPorn Masaj VideoSkinny Big Tits TeensForced Bisexual Femdom PornSexy Nude FemalesBratty Sis.comDillion Harper PornCojiendome Una ViejitaSkip The Games TulsaLizzie LoveJessica Biel LeakedHoli Porn VideoMalika Sherawat MmsArab Fuck VideoCasting Couch FullNoddle MagazinePorn CiolCum SwallowVideos Pornos NegrosAletta Ocean GangbangJufe-479Cuckold StoiresTsumino HentaiPorn: TwinksNxn Sex ComIndian Voice SexSasha Grey Sunny LaneLeolistccPornos De VenezuelaBig Boobs PicturesX Video AudioMom Hot PronLenatheplug BbcBearback StudioMamasijaya.neyXxxx Sex FilmXxx BalGanga Sex VideoSharing My Wife ComAmnda Cerny PornRussya PornBlacktube Free PornJackandjill CreampieHorny Mom NudeActrices Porn StarAmature Lesbian PornBrazzars Hd PornBig Tittygothegg OnlyfansSexy Stoeies In HindiInnocent Girl SexKristen Stewart Sex SceneMomswithboysBig Boobs New PornGirlfriendfilnsLesbans HumpingPits Tits And ToesOnly Amateur PornWww X Video HdDanny D NakedBlue Face OnlyfansTattedmamiStocki Ng TeaseSuperhead Mr MarcusLisbyan PornGum 4kPerversesexStripcatRambha SexyTheatre Sex VideosTamil Sex Viedo ComKesha OregaAdriana Chechik CreampieJapanesehardcore PornBare Back Studio PornBrazzers.3xNaotecontoMovies With Blow Job ScenesXxnx Desi MmsNsfs-203Cummings PicsPornos BelgesAss Sex VideoAustralia Xxx MovieSherrie Moon XxxSister Caught NudeXxx Com PunjabiRemoving Clothes XxxFranco RoccaforteWww Beeg Com HindiHottest SexsceneQuadrinhos DesexoFree Porn PcsComic PornogayErotica BideosTamil Sex Blue Film VideoHdhindipornBoy To Boy Gay SexStep Daughter BlowjobsBlackporn ComicsFullscatKissing Se XPorn Camel TowStormy Daniels PhotosRecording X VideoPorn Web Series VideoSaxi Videos HotFracheska JaimesXxx DirtyMilf RedittXxx Video DelhiSex Stories Of IndiaYrike PatrolLollipopginger NudeTiny TexiepornFishnet PornosMax KonnorxxxXxx 4k HdXnxnnxUllu Videos XxxWeb Series Video XxxDesi Pourn VideoTsunade TitsMisturi PornSkyemarie NudeKaıt