door Havermout in Binnenland  ·  27 Reacties

  • 1
  • 295x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En nu : Zelfmoordterroristen van IS doden eigen jihadisten die laatste bolwerk Baghuz ontvluchten , wat gaan de burgemeesters nu doen???
.

2
1 de redelijkheid

Slijm slijm

3
2 Interessant

** gebruiker verwijderd **

Zoek de verschillen:
Halsema van Amsterdam:"Toen ik vanochtend wakker werd en las over de gruwelijke aanslag in Nieuw-Zeeland, de zinloosheid ervan, het geweld, de haat, de gerichtheid tegen moslims, dacht ik meteen aan u, omdat ik weet dat dit u bang zal maken."

Aboutaleb van Rotterdam: "Ik raak er altijd enorm verdoofd van. Er is altijd maar één vraag die me bezighoudt en waar ik nooit antwoord op krijg. Waarom? Waarom moeten 49 onschuldige mensen dood?"

De bewoordingen van Aboutaleb vind ik (mijn mening) 100x beter dan de bewoordingen van Halsema.

Een aanslag is altijd vreselijk, ieder slachtoffer is er 1 te veel; kleur, geloof, rangen of standen e.d. zijn totaal NIET van belang.

Aboutaleb begrijpt dat, Halsema begrijpt dat niet.

M.b.t. beveiliging:
Is daar in Nederland concrete noodzaak toe; dan is het terecht.
Is het n.a.v. "gevoelens" van moslims: dan op hun eigen kosten.
Menig Nederlander beveiligt zijn huis omdat-ie zich niet meer veilig "voelt", dat moet-ie zelf betalen.

3 verwijderd2420

Zijn de burgemeesters hier ook door geschokt?
https://www.nieuwskoerier.nl/news/430703-fulani-doden-23-christenen-in-nigeria
Fulani (moslims) slachten 23 Christenen af in Nigeria.

De laatste 30 dagen: List of Killings in the Name of Islam: (niet eens alles)
During this time period, there were 99 Islamic attacks in 20 countries, in which 701 people were killed and 697 injured.
https://www.thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx?Yr=Last30

Niet dat ik deze aanslag in NZ goedkeur, allesbehalve dat, want het brengt alleen maar nog meer ellende. Maar de hypocrisie van zowel de politiek als de politiek correcten, en de bekende wegkijkers hier op NK is stuitend.

Bij de kerken in de hens, met de mensen er nog in, in oa. Indonesië en Egypte en her en der in Afrika en Azië, geen geschokt gezicht gezien :X

2
4 Bleke Betty

Elk normaal mens is geschokt door terrorisme. Behalve extreem-linkse en extreem-rechtse but-brigades.

6
5 Mrs. K

De een haalt de kruistochten aan na een terroristische aanslag, de ander aanvallen op christenen. Een pot nat en ze lijken meer op elkaar dan ze zelf beseffen.

6
6 Mrs. K

Het wordt steeds lachwekkender met de deugers. Elke dag gaat er wel ergens een haathut de lucht in en dan hoor je niemand.
Burgemeesters, als jullie toch willen meeleven met de hele wereld: https://www.thereligionofpeace.com/

4
7 grovi

@6
Je mist 'the point' het gaat om het vervolg erop. Bij al die vele aanslagen op kerken door islam geweld waarbij vele duizenden doden zijn gevallen, is er nooit een burgemeester geschokt of een politicus, ze zeggen er niets over. Bizar!

3
8 Bleke Betty

** gebruiker verwijderd **

@5 Mrs K , bij aanslagen op kerken zijn t weer extreem radicale moslims , die niet geschokt zijn , sterker nog ze plegen ze , dus die was je ff vergeten , naast die andere shit zooi van extreem rechts en extreem links question

Overal waar extreem voor staat vind ik shit

9 Deleted29

@8 Wellicht heeft dat minder te maken met christelijk vs islamitisch als wel met de locatie van de aanslag: Westers land of niet.

2
10 Smiling

@9 Klopt. Maar die ben ik hier niet tegengekomen op NK. Het ging me om de but-brigades hier, die aanslagen goedpraten. Ik snap daar echt niets van question

5
11 Mrs. K

@9 Ben het ook helemaal net je eens dat al het extremisme shit is.

1
12 Mrs. K

@10 Ik denk ook dat dat door de locatie komt. Daardoor werd oa wel gereageerd op aanslagen in Frankrijk en niet op die in Turkije.

1
13 Mrs. K

** gebruiker verwijderd **

@11 Daar heb je gelijk in , ik vond er veel tever gaan , niet 1 aanslag is goed te praten of normaal vinden , T leek bij een aantal wel of ze t zelf veroorzaken ,nou ja leek , ik weet wel zeker dat die reageerders het meenden helaas.

En iid waren dat geen radicale moslims dat klopt

14 Deleted29

** gebruiker verwijderd **

@10 @13 misschien is dat ook wel zo , maar ik vind iedere aanslag even erg , maar jullie ook dat weet ik 100% zeker

Maar wat ik niet begrijp en zeker van moslims niet dat ze wel geschokt zijn door aanslagen in t westen terwijl er meer zijn in Afganistan etc , en dan hoor ik ze niet , dat is dan de ver van mn bed show , terwijl daar vaak veel meer slachtoffers zijn , ook moslims , ik pers vind dat vreemd

15 Deleted29

@15 Ik maak ook geen verschil tussen de ene aanslag en de andere. Ik vind ze allemaal even fout en ik kan voor geen enkele dader van een terroristische aanslag ook maar een greintje begrip opbrengen.

Ik weet niet of moslims niet ook geschokt zijn door aanslagen in Afghanistan. Het kan ook zijn dat we het gewoon niet zien, omdat de westerse journalisten er niet naar vragen. Mijn Syrische collega's hebben altijd weet van aanslagen die bij ons de krant niet halen.

Of misschien geldt voor hen hetzelfde: een aanslag in een westers land voelt 'dichterbij' dan eentje in een ver land, dat niet hun eigen land is. Ik vind het moeilijk oordelen over de emoties van een ander.

2
16 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@16 we horen iid niet over iedere aanslag wat , maar als in andere landen moslims die ook bidden en worden afgeslacht , want zo noem ik die bloedbaden , en ze worden opgeëist door IS zouden ze toch net zo bang en geschokt moeten zijn ?

Dat klote IS zit hier ook

Nu is er een extreemrechts monster die dood en verderf zaait , dat is toch niet erger dan dat moslims andere moslims afslachten? Ik vind het beiden monsters die dat doen , het lijkt en ik zegt lijkt want of dat zo is weet ik natuurlijk niet zeker , alsof een aanslag door extreem rechts erger is, ik zie geen verschil

17 Deleted29

@17 Ik ben er dus niet zo van overtuigd dat ze daar niet ook geschokt over zijn. Het wordt ze niet gevraagd, en dus horen we niet wat ze er van vinden.

2
18 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@18 het is ze nu toch ook niet gevraagd ? Kwam uit de moslim gemeenschap zelf het geschokt zijn toch , heel terecht daar niet van , want het was afgrijselijk en totale waanzin , maar iedere aanslag vind ik een verschrikking

19 Deleted29

@19 Laat ik het anders zeggen: dat niet openbaar wordt dat je geschokt bent, betekent niet dat je het niet bent. Ik weet het gewoon niet, hoe moslims over dat soort aanslagen denken. Om iets in de openbaarheid te krijgen heb je nogal wat partijen nodig - waaronder een journalist die in jouw mening geïnteresseerd is, anders komt je afgrijzen over een aanslag niet verder dan de site van de lokale moskee.

2
20 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@20 nou enorm grote aanslagen komen toch vaak in het nieuws , Pakistan en Afganistan al helemaal , als moslim zijnde als ik hoor dat IS of Al -Quada daar achter zit zou ik daar toch van schrikken aan gezien die monsters ook in het westen dood en verderf zaaien.

Dat zullen ze zeker erg vinden , maar dan hebben ze het niet over bescherming dan komen er geen burgemeesters in moskeeen.

Wat niet in het nieuws komt daarvan kunnen moslims het net als wij ook niet weten daar heb je helemaal gelijk in uiteraard

21 Deleted29

@21 Het verschil is dat aanslagen in gebieden waar (burger)oorlogen heersen helaas aan de orde van de orde van de dag zijn. Het grote verschil is hier dat deze aanslag is gepleegd in een land waar geen oorlog of burgeroorlog heerst. Het maakt het niet meer of minder erg maar wel heel anders.
Je denkt en/of hoopt dat in veilige landen mensen ook veilig kunnen leven. Dat veroorzaakt de grote schok.

1
22 Violier

** gebruiker verwijderd **

@22 QJe denkt en/of hoopt dat in veilige landen mensen ook veilig kunnen leven. Dat veroorzaakt de grote schok.unQ

Ja zo bezien hebben jullie gelijk , Mrs ,K ,Smiling en jij

23 Deleted29

@21 Ik geloof dat we langs elkaar heenpraten. Zal aan mijn reacties liggen, hoor, ik heb een lange dag achter de rug en ben wat gaar in het hoofd. Ik bedoelde in elk geval iets anders dan het evidente dat als je ergens niet van weet, je ook niet geschokt kunt zijn, maar dat kan ik klaarblijkelijk niet helder uitleggen. En ik ben te moe voor een nieuwe poging, vrees ik.

1
24 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@24 nee nav van @22 snap ik wat jullie bedoelen en ben t met julie eens , heb in @23 ook jouw naam genoemd

Ik was ook niet helemaal duidelijk

25 Deleted29

@25 Uw @23 had ik nog niet gelezen, anders had ik #24 wel achterwege gelaten. Mooi dat we eruit zijn, kan ik zo rustig slapen question.

2
26 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@26 Nou gelukkig dan maar slapen question

Welterusten vast ik ga zo slaappoging wagen

27 Deleted29

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

Een kalifaat? Misschien in Israël. Een soort van nationaal kalifaat tehuis."Een land zonder volk voor een volk zonder kalifaat"Nu nog e...

1 minuut geleden geplaatst door Hendrianus

Wedergeboren
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@37 "Geef eens een bron waarin staat dat de EU sancties tegen weigerlanden goedkeurt ?" Had je zelf natuurlijk ook wel kunnen vinden:...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Vageali6888
‘We moeten nu CO2 gaan verwijderen willen we de opwarming beperken’

@7Het is dan ook groener geworden op aarde de afgelopen eeuw volgens NasaCarbon Dioxide Fertilization Greening Earth, Study Findshtt...

4 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Von der Leyen voor debat uitgescholden als oorlogscrimineel

Ik vond het uitvoeteren van Bush Jr. door een Irak veteraan ook wel leuk.https://youtu.be/BtkpCu-UGUo?si=jwvpA9XEHWv8yclo...

5 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Wedergeboren
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@36 Ik probeer juist NIET op de inderbuik af te gaan. ...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

13 oktober 1995 (!)Sancties tegen weigeren asielzoekers DEN HAAG (ANP) - De regering wil desnoods via handelssancties onbereidwillige la...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Vageali6888
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@35Geef eens een bron waarin staat dat de EU sancties tegen weigerlanden goedkeurt ?...

10 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@32En wat denk je nu zelf ?? ;)...

11 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Agreement on measures to ensure the security of The Russian Federation and member States of the North Atlantic Treaty Organization

Op dezelfde dag dit voorstel tot vreedzame betrekkingen met de Verenigde Statenhttps://mid.ru/ru/foreign_policy/rso/nato/1790818/?lang=en...

12 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Wedergeboren
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@34 Ik zal het houden bij de feiten en je meningen laten voor wat die zijn. "Waarom de veilige landers niet apart gezet en ve...

12 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Facesit BrazilMassive Boobs BikiniAlicyn SterlingPorn NetworkPussyflashAsian Street MratFree Millf VideosPornpics MatureXvdeosHagemaru SexWorlds Largest VaginaViolet Gems PornstarMom Teen PornCuntboySurekha ReddyDeshi PronTspussyhuntersSuhagrat Kaise Karte HainMega Personals.comDirty Roulette.comMom Sexual VideoPornbizPornhub CategorizesX Video BlueSextamilsexLocal Xx Video AssameseBangoli Foking VideoTying PornNude In Gta5Sexy Anime TitiesSexes TelegramBedbageR MombodHentai à LireIsabelle Fuhrman NudeGlory Hole BideosXxx KhaniyaHotshot Web Series PornIzzy Bunny PornJoi BooruBlackedxvideosMissionary SexualDesimms CoSis Sex XxxIndian Bf PhotoTeen Gay XxxNiks Indian Porn StarSandra OttersonJiya LissaTrisha SexxxxNude MviesOld Woman Young Man PornGaystwinksJason Derulo NudeEro AnimeCartoon Xxx VidoesReddit TubeGay Black Chubby PornFeee PirnAshlyn PeaksAnya IvySister Forced Xnxx온리팬스Giant Tits VideosCute Porn DownloadTop Asia PornstarsWww 18pornRe4 Ashley PornDancing Bear CreampiesRule 34 ComicsChinese Sexy BfAbella Danger ThreesomeGabbie Carter GangbangMen Moaning AudioPornos ChinoisTik Tok Striptease VideosPolice Officer XxxNeha Pendse SexyAimra MoneyCorinna Kopf Leaked NudesXxxx Gf BfRedpaganmomNude Celibrity PicsBest Japanese Porn StarEtudiante NudeTodos Filme PornôChristian Serratos NudeMavis Dracula PornHottestsex VideoInd XvideoCorrina Kopf Nudes LeakMiya Kalifa VideoBackroomcastingcouch DaisyWyerframezSoycideCharlie MacShiori TskudaKyle RossKobeni HeightVideo Game HentaiMom Seduces StepsonMom Son FreepornLatina Braces PornGay Pron AsiaShalina DavineXnxx LndiaXxx Video Hindi VoiceIndian Sex Short FilmBrazzer SareeLocal Indian XxxPartygames PornMermaidhentaiKerala Free Sex인생도박Porn Casting VideosPublic Disgrace ComPrimal Taboo PornVidz.cimMomnipplesIndianas PornXnxx BrazzersPickup PornhubNaked Women In ShowerCuckolded By BlackLiz Katz NakedRakul Preet HotDeshi Girl SexTight Pussy SexDr HandjobFree Pornos Free PornosAnimadas SexoIndian Xxn VideoBalatkar Sex VideosElisa IbarraDeep Anal EbonyCelebrity Deepfake PornFamous Peoples PornShelmale PornGangbang HentaiPorn MagesXnxx Gay VMissbehavin26RhyheimshabbazHubybuchanonHindimesexPorn Hd MiviesX CideosBig Ass Mom SexPretty White Bitch Gonna Listen To Everything I Say DickdrainersJana Defi Nude