door progressiefliberaal in Binnenland  ·  44 Reacties

  • 0
  • 478x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dat had iedereen met gezond verstand al door.

1
1 Mrs. K

Onwenselijk primatengedrag

12
2 carpenter

"Volgens hem is het logisch dat in een gesloten gemeenschap, zoals Urk, mensen voor elkaar opkomen."

En dat is nou precies waarom de allochtonen worden aangemoedigd, onder elkaar te zijn, en de autochtonen juist overal gedwongen worden, allochtonen erin te laten. Want WIJ mogen niet solidair zijn met elkaar, WIJ mogen niet blijven bestaan als groep, als cultuur, ZIJ moeten hier de baas worden, is de planning.

8
3 Wendel

"De ongeregeldheden in het dorp deze week werden vooral aangestuurd via de sociale media. Van der Sande denkt dat het ook zonder contact via internet zo uit de hand was gelopen. "In kleine gemeenschappen heb je geen sociale media nodig. Vroeger trommelden mensen elkaar ook op", legt hij uit."

Wat hij onderschat, is diensten als Whatsapp. Allochtonen, vooral moslims, hebben al langer Whatsapp groepen, waarbij ze gelijk een heleboel moslims uit de directe omgeving kunnen optrommelen als ze een conflict hebben met een autochtoon persoon. Dat hebben autochtonen niet meestal, dat mogen ze waarschijnlijk niet eens, als ze het zouden proberen.

Autochtonen in volkswijken met lagere inkomens worden juist uit elkaar gejaagd en juist volgepropt met allerlei verschillende etniciteiten zodat er vooral geen samenhangende, solidaire jeugd kan ontstaan. ALLE groepen die typisch veel onderlinge solidariteit kennen EN veel relatief jonge mannen met enig temperament, dus zoals voetbalclubs, motorclubs, worden of geinfiltreerd of gecriminaliseerd, in alles tegengewerkt en vreselijk op de vingers gekeken.

Zowel gezinnen/families binnen volkswijken alsook bijvoorbeeld Molukkers mogen per se niet in dezelfde wijk, laat staan straat, wonen. Men heeft het niet in de gaten, het gaat stiekem en wordt uit de MSM gehouden, maar het is echt beleid, gericht op het weerloos maken en houden van autochtone Nederlanders, en ik wed dat dat in heel de EU gebeurt.

8
4 Wendel

Ach we hebben weer een zogenaamde DESKUNDIGE gevonden. Nou knap hoor !!!

6
5 Een hardwerkende ZZPer

@4 , goed verwoord, zit zeker een plan achter in het beleid.

4
6 caso

@1 Toch zegt hij ook dit: "Als iemand volgens een gemeenschap buiten de de normen en waarden valt, hoort die persoon er volgens Van de Sande 'niet bij'. " Hoewel dat dan algemeen menselijk gedrag is, zie ik er wel iets ongewenst uitsluiterigs in.

(En nee, daarmee is het nog altijd geen racisme, maar 'de groep' vond wel dat 'de ander' er niet bijhoort. Om welke reden dan ook.)

4
7 Smiling

@4 Ja, dat is mijns inziens opzet, vandaar dat motorclubs vervolgd worden, kroegen dusdanig gepest dat ze sluiten, en wij overvoerd worden met het grootste tuig wat men ter aarde kan vinden, het word hier allemaal opgevangen, en wij moeten het nog via extreme belastingen bekostigen ook.

Onze huidige leiders zijn de grootste NSB ers die er ooit in Nederland geweest zijn.
Stem ze weg.

9
8 Positivo

Typisch pek en veren dorp. Tja...

11
9 BlackNinja

** gebruiker verwijderd **

Ik keur het "recht in eigen hand nemen" af: of je nu door de hond of de kat wordt gebeten, het is en blijft ONgewenst.

Ik denk eerder dat de Urkse jeugd niet houdt van voortdurend pamperen zoals in veel grote steden en de overheid veel wordt gedaan maar het beu is.
Daarom is er zo veel str*nt over : autochtonen gaan nu een keer in groep(sverband) verhaal halen bij een allochtoon, en gelijk staat heel Nederland te gillen.
Daarentegen zijn we murw van nieuwsberichten in de trant van "groep allochtone jongeren rost jongen op krukken af", "meerdere lichtgetinte daders overvallen en mishandelen bejaarde" etc.; tekenend voor Nederland anno 2019.

Enfin, voor morgen hebben de medestanders van S. een actie tégen de Urkers aangekondigd.
Met prominenten question, dat dan wel.

K*tzooi.

10 verwijderd2420

@7 Eens, hechte gemeenschappen sluiten buitenstaanders altijd uit. Volgens mij komt dat overal voor en als ergens nog geen groepsvorming is dan ontstaat die vanzelf wel. Sociale cohesie heeft mi niet alleen nadelen (zoals uitsluiting) maar vooral ook voordelen: het bepaalt (mede) iemands identiteit, zorgt voor sociale controle, etc.

2
11 Mrs. K

Een van de slaplullen figuren moet ook nog even z'n zienswijze delen en dat danken we allemaal aan het AD die het nodig vond om een foto te plaatsen van heel iets anders en dat alleen om de aandacht te trekken!

4
12 Zie Hier

@5
Alvast een voorschot(je) voor een aanstaande procesgang?

( Ik vermoed dat bij het opper-OM de 'BlokkeerFries'-aanklager al weer wordt klaargestoomd. )

2
13 Gandalf

@11 Waarbij dan toch weer de vraag opduikt waarin Soufyan op dit moment als ‘niet-ons’ werd beschouwd. Hij zal toch niet de eerste Urkse jongen zijn die iets naars zegt over anderUrks vriendin.

Vermoedelijk is hij in andere gevallen ‘wel-ons’, als het gaat om een fittie met Schokland of zo. Groepsprocessen zijn knap interessant.

6
14 Smiling

Vindt een 'massapsycholoog' het echt normaal gedrag als 'de massa' het huisvredebreuk verbod overtreed? question

Als bij mij het stoom uit de oren kwam, ik weet niet... ¿¿ Misschien was zijn leven op straat verbeurd verklaard ??
Maar ik zou nooit iemand achtervolgen tot in zijn huis. question question [Smiley met grote ogen]

3
15 Gandalf

** gebruiker verwijderd **

Inteelt , daar draait het om .

16 verwijderd682241

Het enige nieuwe in dit geval is, dat de rollen zijn omgedraaid.
Normaal zijn het de Marokanen tegen de eenling, en nu was de Marokaan de eenling die een groep boze leeftijdsgenoten tegenover zich had.
Klaar, weten ze ook hoe dat voelt.

3
17 Marrie

@7
Ik krijg vaker het gevoel bij jouw schrijven dat je niet helemaal goed weet hoe het er in de gewone maatschappij aan toe gaat.

4
18 Marrie

@18 Wat moet ik daar mee, met zo’n analyse?

0
19 Smiling

Nope! Nazisme! question

0
20 Wild Rover

@7 Zit erin gebouwd. Iemand van een andere stam heeft een grotere kans om voor gevaar te zorgen. En als iemand van die andere stam ruzie zoekt dan pak je 'm aan. question

0
21 Wild Rover

** gebruiker verwijderd **

@19 Niks , laten lullen question

22 Deleted29

Natuurlijk was het normaal (en irritant) pubergedrag, dat weet iedereen die wel eens een stel pubers bij een snackbar/bushalte of kroeg ziet. Dat Soufyan heeft zitten te jokken en doe boel opgeblazen heeft toen hij Marokkaanse jongens in Amsterdam bij ruzie probeerde te betrekken was ook dom pubergedrag en dat de media zijn verhaal vervolgens op zijn woord leken te geloven en daar hun berichtgeving op aangepast hebben was vooral dom en niet normaal.

3
23 RoosjeB

@19
Wat je zelf goed toe lijkt.
@19
De weg van de minste weerstand.

3
24 Marrie

De tweede @19 was voor @22

2
25 Marrie

** gebruiker verwijderd **

@24 je stelt geen vraag , je stelt iets vast dus wat moet iemand daarmee dan , nou zit ik hier paar weken , Smiling vind ik toch een realist en iig netter dan de meesten hier

netter dan jouw , en ook netter als ik

26 Deleted29

@26
Ja Amy dat weet ik wel, je hebt dat al vaak genoeg benadrukt dat je hier pas een paar weken zit.
En voor de rest zit je uit je nek te kletsen, sorry dat ik het zo on-netjes zeg. maar je vraagt er om.

2
27 Marrie

** gebruiker verwijderd **

@27 Mag jij vinden hoor , ik vind het allemaal best
Ik ben weleens on netjes kan hier niet vinden in mijn @26

28 Deleted29

@24 Okay, voor ik over ga naar de vraag of ik hier iets mee moet: wat in mijn reactie noopt u ertoe op dit moment met deze analyse te komen?

0
29 Smiling

@29
Hum, maar die vraag had je al gesteld, wat je met mijn schrijven aan moest, en daar kwam Amy met commentaar op. En nogmaals, je hoeft er niets mee te doen met mijn schrijven.

1
30 Marrie

@28
Nee Amy, ik zeg niet dat jij on-netjes bent.
Ik schrijf alleen: sorry dat ik het on-netjes schrijf, maar je zit uit je nek te kletsen.

0
31 Marrie

@30 U zei toch dat ik moest doen wat me goed lijkt? Nou, dat is dan nader informeren waarom u dit schrijft.

Begrijp ik nu goed dat het zomaar een willekeurige verzuchting was?

0
32 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@31 ik zeg zelf dat ik weleens on-netjes ben , snap je ?
Jij mag vinden hoor dat ik uit mn nek klets.

En ik sprak wel voor mn beurt trouwens niet netjes om voor Smiling wat in te vullen wat ik deed

33 Deleted29

@32
Had dat dan meteen gezegd, dat je het wel wilde weten.
@33
Je mag best voor je beurt praten, dat maakt mij niet uit.

0
34 Marrie

@33 Ik geloof niet dat er een volgorde zit in wie wanneer waarop mag reageren, eigenlijk. Mij stoort het in elk geval niet.

0
35 Smiling

@14 Blijkbaar werden hij en zijn familie wel als “ons” beschouwd, tot hij ruzie kreeg. Pas op dat moment vond de uitsluiting plaats (als dat al eerder het geval was geweest had hij dat vast laten weten, over andere gebeurtenissen op die avond vertelde hij ook dingen). Dat geeft mij de indruk dat het niet tot de groep behoren enkel veroorzaakt is door die ruzie die hij had en waarbij hij vermoedelijk op wat tenen getrapt heeft door zijn gedrag en de oproep het uit te komen vechten. Dat maakt het gebeurde niet goed maar toont voor mij wel aan dat hij niet al jaren uitgesloten werd.

0
36 Mrs. K

@14 “Vermoedelijk is hij in andere gevallen ‘wel-ons’, als het gaat om een fittie met Schokland of zo. Groepsprocessen zijn knap interessant.”

Dat denk ik eerlijk gezegd niet. Deze psycholoog haalt toch ook kermissen aan waarbij het ene dorpje tegen het andere vecht? Ook die zien elkaar als buitenstaanders.

0
37 Mrs. K

@37 Ja, mede daarom kan ik me prima voorstellen dat hij bij Urk vs Schokland wel degelijk als ‘een echte Urker’ wordt gezien en zij-aan-zij met zijn tegenstanders van maandag tegen de Schoklanders optrekt.

0
38 Smiling

@36 Dat vind ik nou net zo boeiend - je draait jaren gewoon mee en en opeens ben je ‘de ander’. Hoe werkt dat dan? Hoe komt het dat de hele groep je opeens als ‘niet-ons’ beschouwt?

Ik heb dit zien gebeuren toen in groep 8 bleek dat mijn dochter als enige van de klas naar het. VWO zou gaan. Toen stond ze binnen een dag buiten de groep en zelf haar vriendinnetje-vanaf-groep-1 nam het niet voor haar op. Ik zou graag weten Joe dat psychologische proces werkt.

0
39 Smiling

@38 Ah op die manier. Idd, dan hoort hij weer bij hen.
@39 Het is idd vreemd en soms ook beangstigend hoe snel dat kan gaan. Alsof mensen zo vergeten dat iemand jarenlang wel een van hen was.

0
40 Mrs. K

Niemand spreekt erover dat die Soufyan in eerste instantie, toen ze de eerste ruzie uitpraatten, zei dat een ander hem had voorgezegd wat hij moest schrijven in de Whatsapp, die beledigingen dus. Men nam waarschijnlijk aan dat het een uitvlucht was, maar ik zou me zomaar kunnen voorstellen dat Soufyan toen, 1 op 1, en toch wel redelijk ingeburgerd, eerlijk was. Maar degene die hem ophitste, wilde juist een mega-rel en autochtonen slecht neerzetten, dus duwde die nog een keer, dat die Soufyan de hele groep moest oproepen tot een gevecht. En aldus geschiedde. Onvermijdelijk dat toen hij niet kwam opdagen, de groep naar zijn huis trok. Zoals de bedoeling was.

Zijn er soms binnenkort verkiezingen? En is de telefoon van Soufyan al nagekeken op welke contacten hij met wie heeft?

0
41 Wendel

Net als de klimaathoax is dit natuurlijk uitstekend om de aandacht af te leiden van wat de Tweede Kamer en Eerste Kamer er stiekem aan het doorhameren zijn, waarbij, om maar iets te noemen, volgens de Grondwet 2/3 meerderheid vereist is. Zoals wijzigingen in de Grondwet zelf of in onze autonomie als land. Ook dat gekrakeel over de energieprijzen is een goede afleiding. Let er nog iemand op welke stukken er voorbij komen in de Staatscourant, op de site van de 2e en 1e Kamers, en bij de EU?

0
42 Wendel

@39 : Het is het veiligst om een uitgebreid netwerk te hebben aan mede-leerlingen die je wel mogen, zonder dat je bij een bepaalde groep hoort, exclusief. Dus je verdiepen in het wereldje van de nerds, de skaters, en verdere groepen. De popi's zijn niet de moeite, niet interessant, en alleen aan het leren hoe je door middel van bluf en roddel dingen voor elkaar krijgt die te maken hebben met je plek in de pik-orde.

Iemand die een klein netwerk heeft, is kwetsbaarder dan iemand met een groot netwerk. De popi's pakken voor hun oefeningen in rottigheid de gemakkelijkste slachtoffers om op te oefenen hoe je iemand kapotmaakt, hoe je diegene volledig isoleert zodat je je gang kunt gaan. Hoe meer personen je wel mogen, hoewel je niet per se dik bevriend met ze hoeft te zijn, hoe harder ze ervoor moeten werken, dus slaan ze je over.

0
43 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

44 Geert

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
JackKropotkin
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

@13 Als Rafah maar wordt geschoond van terroristisch Hamastuig vind ik dat prima. ...

3 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

JackKropotkin
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

@12 Snorrie @11, de kleine Hitler, is een antisemitische meeloper, lult ook achterbaks mee met anderen....

6 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Hendrianus
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

@56 Alles wat gericht is tegen de handelingen van de staat Israël is altijd omstreden en wordt al heel snel J(met een hoofdletter)odenhaat aang...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

DWZ
? Een heel bos kappen voor het bouwen van nóg een azc?

Goed bezig voor het klimaat en milieu hoor...Shampoo !...

2 uur geleden geplaatst door DWZ

Graaier1000
Muziekdraadje

Enigma - Sadenesshttps://www.youtube.com/watch?v=x4maoo4A3x4...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Vangelis - Conquest Of Paradisehttps://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Carl Orff - O Fortuna ~ Carmina Buranahttps://www.youtube.com/watch?v=GXFSK0ogeg4...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

ERA - Amenohttps://www.youtube.com/watch?v=6xUnSVTh8fI...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Wes - Alanehttps://www.youtube.com/watch?v=3gl5OEZ8j_o...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Bob Sleebaan
Nederland gaf tientallen machthebbers hoge onderscheidingen, ook uit omstreden landen

Beatrix met Poetin dat is not done. 😁Waar is Jesse klaver en Jan Paternotte?...

6 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

NK. App
Confession PornSunni Lioni PornXhamster:comMysugardadyFatal OdelLesvianasWhat Is Raw DoggingBrenna SparmsVery Very Hot SexBoobs Pressing RomanceXnxx Hot GfNude Teenage PhotoDaddys In Total Control Sean Duran Gay PornAva Devine DeepthroatRubmap ChOnlyfans LeakeddPornfile ComToomic GratuitEimi FukabaSpanking CentralCowgirl Sex PositionRachel Starr RidingSex In The Bus JapanStickam GirlsIndia Summer OnlyfansJapanese Hairry PussyMexican Petite PornSexe BeiretteHockey Ritual Madness Lexi Lore And Hazel MooreHidden Massage SexAlexis Texas AsssLela Starr BrazzersNatalia Queen BbcHot Anim PornVictoria GarHorny TitsSexstepdadInfluencerpornSine Leone XxxPorn SiterFaprulettSite De Acompanhante De LuxoSarah Illustrates LeakAll Hindi XxxRussian PornstarCute Hard PornMlp P O R NPorn EuropeuLevy TranPearl Gonzalez NudeXnxx BrazzrrsDama Dam Mast KalandarKutta Sex VideoBdsm FistingHot Desi Bhabhi Xxx VideoIndian Horse SexXxx CaetoonPorn Star Janet JacmePorn WolrdGents Bf VideoGayathri Sex VideoPorntrekDaddy Cruch PornCamsex LiveJaponesa X X XSex On TerraceFather Xxx VideoDesi Indian Hd PornWww Mallu Hot ComPrody Porn MoviesOmegle Cock ReactJe Montre Mon MinousViva Street EscortDandangler PornSax Video IndianKorean Teen NudeBrazzers Freee VideosBeeg.com]Hairy CreampiedYunjin PornPolice Station Sex VideoJohnblazeNiks Indian UncutPorn ScatoDva Rule 34Sex English Video HdNaked Mercy GlitchSavita Bhabhi Sexy MovieBengali Sex ChotiXx Com TamilHindu Aunty Sex VideoAddie AndrewDirt PornIndian Porn.cmDesi BfxxxBig Size XxxPorn Sex StyleSexyxxx VideosBig Boobsvideos ComAnne Hathaway ToplessLupu Wellness NudeBrandi Love HandjobAmatuer Naked BabesFree Sec VideoBuccwildLiteroticxaConsoladorGandu SexNaked DaddySext ChatExtre PornBrazzeersX Mms VideoNudists PornGujrati PronPron VedioesCulote RicoLesbian Daughter Seduces MomToon Comics PornVagyaidNão Conto PornGay Porn InterracialXxx Video Mom And Son HdKoi De EufPônoHentai]Julinne Hough NudeXxxxxxxxxxxxxxxxvWife Sharing MoviesZariah Takes Genesis VirginityKemoniدنی دیCute Girl Xxx HdHollywood Sex XxxAli CobrinCzech HuntersBf Sex Video HdOnlyfans CreampiedSlim Exotica PornPornpics.ocmSexo Amador EscondidoJohnny Sins Pornسكس مصريهAnal XxHot Miya Khalifa XxxFifty Shades Darker Full Movie OnlineLesbian Trib BlackNicole Ray MassageCouples At A Nude BeachPorn Mamacitas