door Inter in Binnenland  ·  79 Reacties

  • 17
  • 1216x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 en dus is de PVV cirkel weer rond het licht aan de vluchteling, Nee het ligt aan de regeling van van de woningbouwstichting en aan de procedure die mensen schijnbaar niet niet correct hebben gevolgd.

11
51 Kater52

@51 En wij zijn klaar.
Ik ben geen pvvert nog een fvdert.

0
52 Truffelaar

@45 Ze mogen blijkbaar werken maar doen het zelden.
Dan mag jij het uitleggen.

0
53 Wild Rover

@52 Gelukkig want ik zat al op het volgende zielige verhaal te wachten van Nederlanders die tussen de wal en het schip waren gevallen. Omdat dan vervolgens weer tevreden naar de vluchtelingen!

7
54 Kater52

@49 Meen je dat Syrieus? question

0
55 Wild Rover

@44 Van de Nederlandse migranten naar de VS en Canada was vast niet driekwart procent werkloos. question

0
56 Wild Rover

@56 Het preciese aantal weet ik niet zo uit het hoofd,maar ik denk 95% werkte op vrouwen en kinderen na.
En dat kon toen ook en moest ook wel want er waren geen welfare regelingen,en zeker geen voorrang op huizen.
Die mocht je zelf bouwen.

0
57 Truffelaar

We zijn het niet eens kater52 en dat mag gelukkig,dus ik wens je een goede nacht.
Oogjes dicht en snaveltjes toe slaap lekker.
Jij ook Wild Rover.

0
58 Truffelaar

@58 Aan jou ook. Ik heb genoeg te doen vandaag. question

0
59 Wild Rover

Dat hele vluchtelingen gebeuren is een asociaal vedienmodel met legio zij vertakkingen. Mensen die uit een oorlog situatie vluchten opnemen, is wat mij betreft humaan en correct. Maar, om het even welke vreemdeling uit veilige landen onder dezelfde noemer te scharen is van de gekke.

1
60 awwesjeng

Wie had dat nou kunnen bedenken? Dat ze veel liever in een vrij land zouden willen wonen waar alles kan en mag, waar ze alles krijgen dan dat ze naar een kapot land terug willen waar ze hard moeten werken om een kapot land weer op te bouwen.
En zo lang er politici zijn die blijven zeggen dat er meer arbeidskrachten uit het buitenland moeten komen zitten ze goed. Eerst gaan ze zielig doen en krijgen ze geld dan gaan ze een tijdje ergens werken tot ze geen zin meer hebben en zorgen ze dat ze ontslagen worden zodat ze weer geld krijgen.
En ondertussen doen ze alles wat allah verboden heeft want hier leven toch maar ongelovige honden, dat zijn minderwaardige wezens en die mag je bestelen en verkrachten.

2
61 A Passenger

** gebruiker verwijderd **

Quote:
Sinds 2013 hebben 70.000 Syriërs in Nederland een tijdelijke verblijfsvergunning gekregen. Na vijf jaar kunnen ze een permanente verblijfsvergunning aanvragen. Alleen al dit jaar lopen de tijdelijke verblijfsvergunningen van 11.500 Syriërs af.

Dan kunnen de eerste 11.500 terug naar Syrië en daar werken aan de wederopbouw en voor hun geld.

62 verwijderd2420

en ondertussen hebben woningkrapte, waar we scheel voor moetne betalen. verder las ik:

Het gros wat hier is gekomen als zogenaamde vluchteling de afgelopen tientallen jaren is geen echte vluchteling geweest maar economisch migrant. Dat heeft ons alleen maar geld, huizen en ruimte gekost plus alle ellende die de multicul met zich meebrengt. Nu weer de Syriërs. De zoveelste groep die naar hier is gekomen en een grote graai uit de kas van de verzorgingsstaat doet zonder daar waarschijnlijk ooit iets aan toe te voegen. Dat moet stoppen. Het beetje draagvlak dat er nog is om "echte" vluchtelingen op te nemen verdwijnt volledig en terecht.

0
63 maarten1234

@21 ..."Als ik vluchten moet uit syrie dan ben ik blij in het eerste beste land waar het veilig is en er geen bommen om de oren vliegen te zijn.

1 .Dat doen die mensen dan ook . De meeste Syriërs zijn opgevangen in Turkije en Jordanië . Deze landen zien de Syriërs als gasten en sturen deze vluchtelingen weer terug .

Waarom vluchten al die vluchtelingen naar landen met een goed sociaal vangnet?

.2 Het belangrijkste voor mensen over de hele wereld is veiligheid en het hebben van
toekomst .,de vooruitzichten in eigen land zijn onstabiel en onzeker Qua veiligheid en eveneens qua toekomst .

Waarom vluchten iritreanen niet naar bv een afrikaans land waar het veilig is?

3 Weet ik niet . Mogelijk neemt een ander Afrikaans land geen vluchtelingen op , en/of hebben deze mensen er ook geen vrijheid en toekomst .

Wat is de bedoeling van de overdreven welkomst gedachte om naar Europa te komen?

4 .Weet ik ook niet , dat zul je de gene moeten vragen die ze welkom heten . Begrijp me niet verkeerd , ik zit er ook niet op te wachten dat vluchtelingen uit islamlanden met culturen die niet aansluiten bij de onze asiel aanvragen in Nederland en andere westerse landen .
Ik had het ook liever anders gezien en begrijp je dan ook volkomen , maar aan de andere kant begrijp ik ook dat als westerse landen deze vluchtelingen de mogelijkheid bieden bij ons een bestaan op te bouwen met toekomst , veiligheid en vrijheid deze vluchtelingen daar gebruik van maken en geen intentie hebben terug te keren naar hun land waar toekomst , veiligheid en vrijheid onzeker is .

... Waarom vluchten er zo goed als alleen maar jonge goed doorvoede jonge mannen
hierheen,die vervolgens hun klauwen niet thuis kunnen houden?

5 ..Waarschijnlijk van wegen de dure kosten van vluchten . Tevens is het veiliger alleen te vluchten wetende dat de familie later op een veiligere manier ( vliegtuig ) mag nakomen
Dat er vluchtelingen zijn die hun handen niet thuis kunnen houden komt ( denk ik ) door het cultuur verschil , die zullen in eigen land ook hun handen niet thuis gehouden hebben .

Als ik zou moeten vluchten dan gingen eerst mijn vrouw en kinderen en ik kom later wel of ik ga dood in de strijd om mijn thuis land te verdedigen.

@6 Ja , dat kun je doen als je je familie veilig met het vliegtuig kunt laten vluchten . Helaas is de werkelijkheid anders en moeten deze mensen per gammele boot met risico voor eigen leven vluchten , dan is het veiliger als maar een familielid het risico neemt te Vluchten , de rest komt dan na als er asiel is verleend .

7...Je vergeet dat die mensen zowel door Assad als ook door isis werden gebombardeerd en onderdrukt .
Er is niks waarvoor je zou willen vechten .

3
64 Olivia

@43 : ik kan je vertellen dat in bepaalde 'marokanen' wijken het wel bijzonder is dat families ineens naast elkaar wonen nadat de ouder bewoner de sociale huurwoning heeft opgegeven. dus of de loting er helemaal zuiver aan toegaat..

1
65 maarten1234

stukje gezien op eenvandaag, de dikke ik zit er al in. 'we willen een toekmst', 'we komen voor werk' (eco migrant?), eh waar wordt gesproken om iets bij te dragen aan de samenleving?

0
66 maarten1234

@5
dat kan ik mij ook herinneren, miss wachten ze tot dat klaar is question stelletje luie flikkers zijn het.

2
67 120db

* Verwijderd door de redactie *

68  bluetooth 5.1

Dit is wat ik oa lees.

vrijheid ervaren om te zeggen wat ze willen en hier zonder angst kunnen leven. En ze vinden Nederland veel leuker.

Dan WAAROM willen ze ,zo gauw ze hier binnen zijn al die niet leuke normen en waarden en gebruiken aan ons op dringen?
Waarom moeten alle vrijheden afgeschaft worden, en willen ze van ons land zo gauw mogelijk een islamitische staat maken.

Ik volg deze mensen niet.

2
69 Fleudemeu

Natuurlijk willen die luie flikkers hier blijven. De meesten zullen nooit of te nimmer gaan werken, want ze krijgen toch alles in de schoot geworpen. die niksnutten lachen zich rot. Hebben hun vrouw en kinderen massaal achtergelaten en zijn op de vlucht geslagen (want het was zo onveilig voor hen - en niet voor de familie dan???). Wat mij betreft allemaal een retourtje midden-oosten. Laatst en artikel gelezen waarin achtergebleven vrouwen ook graag willen dat die parasieten terugkeren. Zegt dus genoeg.

1
70 Christiaan

Het zijn smerige, luie parasieten!

2
71 Jan met de korte achterlul

* Verwijderd door de redactie *

72  bluetooth 5.1

@72 . Zeker. Zo werkt het in het nieuws op bepaalde zenders. Altijd weer die zielige plaatjes van kinderen en vrouwen in kampen of op een bootje, terwijl het gvd voor 99,99% jonge (voor een deel criminele) uitvreters zijn die deze kant opkomen om hier de rest van hun kansloze leven op hun luie reet hun handje op te houden. Maar op het nieuws zien we dan de enkeling, die misschien wel iets van zijn leven wil maken. en dat wordt dan uitgelicht. Er mag natuurlijk niet getoond worden, dat de meeste luie nietsnutten zijn die hier geen moer uitvreten en het verrekken om te integreren (kijk bijv. eens naar die kanslozen uit Somalie en Eritera - zijn niet vooruit te branden die gasten).

2
73 Christiaan

Wie wilt er nou niet verkering met een wit meisje XD En gratis huis inclusief goeie vangnet, medicare enzo XD

0
74 DikkeTor

@73

"terwijl het gvd voor 99,99% jonge (voor een deel criminele) "

Hilarische onzin....

Zelf bedacht?

2
75 Bullet108

@75 Nee hoor niet zelf bedacht. Lees je wel eens het nieuws? Zo ja heb je dan niet in de gaten dat die multiculturele samenleving in feite niets goeds heeft gebracht maar met name ellende? En heb je in de nieuwsitems m.b.t. die zogenaamde vluchtelingen niet die karavanen kerels zien lopen richting Noord-Europese landen als Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken etc. Tienduizenden mannen (af en toe zie je een vrouw of een kind) die in kuddes deze kant opkomen. En het is algemeen bekend (dat geven moslims in de kampen in o.a. Turkije zelf toe) dat voor een groot deel het niet de nette kerels zijn die deze kant opkomen maar het afvalputje van wat er daar rond loopt. Dan kun je wel met oogkleppen oplopen maar het is wel zo.

1
76 Christiaan

@75

Onzin.

Blijkbaar heb je zelf oogkleppen op met je 99,99%.....

2
77 Bullet108

@77 Nee nee
Jij bent degene met oogkleppen

4
78 FVD1

Een raar land dat Nederland.
Altijd maar beweren wereldwijd op de bres te staan voor zwakkeren.
Maar wel accepteren dat een heel land, door vrouwen, kinderen en bejaarden opgebouwd moet gaan worden.
Door dat toegestaan word, dat al de mannen uit dat land in Nederland (en in andere Europese landen) verblijven en wensen te blijven.
Niet normaal!

ik vind dat gezinshereniging niet toegestaan moet worden.
Ga maar, als de tijd rijp is, jullie land opbouwen.
Engerds!

0
79 tegenzinnig

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Offtopic

   Ach, laat ik het wat vriendelijker zeggen:Op artikelen stemmen, dus zonder dat 'naaar beneden'.    ...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Offtopic

   Nou nou, beste spookaccount benniegek. Je hebt 't er maar druk mee niet waar. In één keer achterelkaar zo rond de 70 artikelen n...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Feldwebell
Zou ik militair kunnen zijn, nu de oorlog overal oprukt? - Joop - BNNVARA

Er bestaan geen slechte soldaten. Er bestaan wél slechte officieren....

23 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

LoydMorris
101-jarige Amerikaanse wordt steeds aangezien voor baby

Verschrikkelijk!!!! Dit zal je als 101-jarige maar overkomen. . . (S.O.)...

27 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@24 Ik heb niks verkeerd opgeschreven. Jij snapt gewoon weinig....

1 uur geleden geplaatst door Bop

Bop
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@23 Volgende maar leuke grapjes over jezelf maken dan....

1 uur geleden geplaatst door Bop

Bop
Grote verschillen in vaccinatiegraad per wijk: 'In mijn ervaring zijn er drie soorten weigeraars'

@33 Geeft niet. Ik denk dat Strongoli @4 nog wel even zal reageren. 😉...

1 uur geleden geplaatst door Bop

Nicks R. Van
'Ik ging op date met koning Willem-Alexander'

Ze heeft zeker wat aandacht nodig. Het is allemaal niets geworden dus wat moeten we er mee?...

1 uur geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw samen naar avondshow op NPO1

@4 Naarmate de leeftijd hoger wordt, neemt het relatieve verschil af....

1 uur geleden geplaatst door Nicks R. Van

RobP
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@28 Je opmerking "En verder kom je nu pas, na zovele jaren, oog in oog, met de bijwerkingen daarvan. " is dus voorbarig....

1 uur geleden geplaatst door RobP

NK. App
Young Mother 3 Online WatchThailand Soapy MassageFeedee BellyLol R34Katiana Kay PornNude Female Fitness ModelsWww Xxx Video BengaliCumming All Over Her FaceDillon Harper LesbianSocial Media GirslPorn AnorexicVideo Sexos CaseiroAlura Tnt JensonSpanish MilfExtremefuckingTaboo Dad PornStream PornxyzFotos De Penes CaserosHoli Special PornDamian DayskiCelebrity Leaked PornSextape PornWicked Minds 2003 Full MovieTribdollsFriend's Hot MomPorne 300Filmes Porno LegendadoFfm SexMy Mother Thai HentaiJake Adrich PornCurious George PornPorn On PornHentaisemSexy Momma NudeHero And Heroine XxxBf Adult SexyJapani Porn MassageBbw Lesbian OrgyJapan StrippingEscort NewsWork Safe PornNude Porn PhotosIndian Sexy Chudai VideoAfrica PusyGood P OrnTaylorswiftnudeSaka Porn StarDevar Bhabhi XvideoEllie Leen SexDisney Princess PronMovie Korean 18Cream Pie TwitterPorntube ClubTitsassNaked RedheadsPorn Amateur GayHdporn92Paige And Xavier WoodsMmf HomemadeAva Addams BrazzersSexy New BfAunties Sex Videos Com100 Sex PositionsTube8.vcomAsian Massagr PornPorn Hd Full Freeمواقع سكس مترجمهShego PornDaughter Forced PornBest Celeb Sex TapesCeleb Cock SuckGayporn NastyNew Bengali Xx VideoTelugu Latest Porn VideosReal Indian FuckVideos Deporno GratisSexy Tiktok CompKenzie Anne DpAsiatiques NusFilme Pornô AssistirJodi West PornoPorn Star With GlassesPorn SnallMastram KahaniBrazzers Big Boobs XnxxIndian Nude PaintingElizabeth Olsen DeepfakesSophie Dee CumHypnolustLeinasexJoi InstructionTeenskate PornGrinch XxxAll Porncomic.comHentai 2readLivejadminCops In PornKeerthy Suresh SexyBollywood Porn PhotoXnxx70X Videos Pure TabooIndian Sex Teen VideoDesi Black PornBlacked.cimHentai EnvyNude Teenager Pics1337x.Film Pornos GratuitsFilmes PirniHimawari Wa YoruVastvikJulia Boin NudeElizabeth Shue NakedMia Khalifia GifsKim Ivory BirthdayWonderdadsDog Sucks Man's CockMommy's Girl.comWw Sex Video TamilBody Massage PornAssamese Rendi VideoActor Kushboo Sex VideoHollywood Movie Erotic SceneSunny Leone Fuck Xnxx18 PoranAunty Porn Video IndianScxi VideoPorn Forcefully Videosأفلام اباحيةTeens OnlyfansBig Black TittsBbw Ebony Blow JobSunny Leone Unseen PornPregnant Escortسكس روسيBig PornRandi Fuck VideoFree Pron VideoaEbony Bj In CarNo Panties At The ClubPerla LopezBrazzers Porn AdsNude Celeb RedditXxxxxxcDanzai EngineBp Desi SexYes BackpageCobto EroticoNegros PornosVanessa Bohorquez Onlyfans