door Havermout in Buitenland  ·  20 Reacties

  • 4
  • 860x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Nou, ik had het Ik had het helemaal niet erg gevonden als ik een weekeindje bij ome Michael had mogen overblijven. Helemaal niet. Integendeel ... question

Samen met zijn Lego spelen, samen zijn postzegelboekjes inzien, dan aan de gang met zijn Fleischmann. Zijn elektrische treintjes waarbij ik de hendeltjes mag bedienen en dán, dan samen met oom Michael in bad.


Ga naar minuut 58 en kijk naar die Handschoen. Wie had dat níet willen zijn? Nou?

Hier de anti-Michaeldocu:

https://nos.nl/artikel/2275062-mjinnocent-docu-jackson-houdt-gemoederen-bezig-voor-uitzending.html

1 verwijderd924924212

Sneu volk ook dat daar staat te demonstreren, get a fucking life zeg. :-/

6
2 foshizzle

** gebruiker verwijderd **

@2 . Toen Lennon werd doodgeschoten stond de wereld even stil, mogen wij dan even stilstaan bij de ongehoorde buitensluiting en zwartmaking van één van de meest geliefde en bewonderde popsterren?

Ga kijken en ga naar minuut 58.33, doe je schoenen aan, de gordijnen dicht en dans, dans ...

3 verwijderd924924212

Zoveelste beschuldiging en overal wordt er al vanuit gegaan dat de man werkelijk schuldig was.

Terwijl in het verleden gebleken is dat aangiftes tegen hem bijvoorbeeld door kinderen werden gedaan wiens geldbeluste ouders hen ertoe aan hadden gezet.

Echt absurd hoe de hele soap nu weer van voor af aan begint en iedereen meteen weer ervan uitgaat dat het nu wel allemaal klopt. Hebben mensen dan zulke kort werkende geheugens?

9
4 progressiefliberaal

** gebruiker verwijderd **

@4 Mee eens, dat Jackson op leuke en bijzonder knappe adolescenten viel, dat wisten we al. Maar dat vaders en moeder hun fruitwinkel en afvalopruimbedrijf in de steek laten om bij Jackson te kunnen logeren én hun frisse knaapjes bijna aanbieden, daar valt niemand over.

Jackson was zeker enigszins geschift en viel op bijzonder leuke jongens. Maar om hem nu, nu al zo lang geleden een eenzame dood stierf nog zwart te maken, dat grenst aan respectloosheid.

Ga allemaal naar minuut 58 en zing mee met Jackson als hij zingt over Blllie Jean.

5 verwijderd924924212

Vier uur lang gekeken. Na een half uur dacht ik al: die ouders zijn geschift! Wat Jackson ook wel en niet precies gedaan heeft met die jongens, je moet als ouder je kind niet in zo'n kwetsbare positie met een volwassene brengen. Never nooit niet.

0
6 Balling

Spannend allemaal hoor... Niet veel nieuws, zal wel niet helemaal zuiver zijn, en naieve moeders. En er is zelfs een therapeutische sessie a la riagg op tv dat door een host begeleid wordt op npo3... Hypocrisie van radio stations, want ondertussen lopen er jihad kinderbruidjes in zweden rond die t ook niet allemaal gewild hebben. En nu komen ze na zijn dood er nog eens mee.. Geen weerwoord mogelijk

2
7 maarten1234

Drie uur gezien; al waren de verhalen natuurlijk al jaren bekend.

Natuurlijk, de ouders waren naïef en werden meegezogen in de magische wereld van Jackson. Er is echter maar één schuldige en dat is Michael Jackson, die niet met zijn poten van hele kleine kinderen af kon blijven. Wat mij betreft had ie de laatste jaren van zijn leven in de gevangenis doorbracht, misschien had ie dan ook nog geleefd.

De seks is niet bewezen, maar ik geloof die jongens wel. Er zijn sowieso heel veel rode vlaggen die wel verifieerbaar zijn: het "groomen", kind en ouders tegen elkaar uitspelen, steeds één jongetje zijn favoriet; als hij te oud werd werd ie vervangen, het waren altijd jongetjes die zijn favoriet waren, zijn favoriete jongetje sliep bij hem in bed, getuigen zagen hem naakt met de jongetjes en nog wel wat rode vlaggen.

2
8 Scrow

Natuurlijk zijn er geen "harde" bewijzen. Alleen verklaringen en onnoemelijk leed bij de nu volwassen, kinderen, verscheurde families. En tegelijkertijd past het zo in het nu inmiddels overbekende patroon van gedragingen van een pedofiel die wellicht (en ik denk heel waarschijnlijk) zelf ooit slachtoffer van misbruik is geweest. Geen eigen identiteit kunnen vormen, geen eigen bezieling kunnen ervaren en daardoor parasiteren op drugs en nog onschuldige zielen van kinderen.
Wat mij betreft zijn hier alleen maar slachtoffers, dus inclusief MJ

0
9 Katte_kop

* Verwijderd door de redactie *

10 Captain Hero

@4 minstens net zo absurd dat iedereen ervan uitgaat dat er niets gebeurd is. Een volwassen man die met kinderen op zijn afgelegen ranche zit en ze allemaal snoepjes uitdeelt en vermaakt in zijn persoonlijke pretpark? Hij heeft sowieso alle schijn tegen zich. Altijd al, het bewijs is er alleen schijnbaar niet. Ik vindt de docu wel overtuigend overkomen.

0
11 view2006

@11 ,

"minstens net zo absurd dat iedereen ervan uitgaat dat er niets gebeurd is."

Dat zou inderdaad ook absurd zijn. Maar dat zie ik ook niet gebeuren. In het verleden is wel het tegenovergestelde gebeurd; dat men ervan uitging dat hij schuldig was terwijl de aanklachten leugens bleken te zijn.

0
12 progressiefliberaal

@12 het waren geen leugens, ze zijn volgens zeggen afgekocht, bedreigd of gehersenspoeld, wat logische verklaringen zijn. Ik vind die ouders wel dubieuze keuzes maken. Hun kind in bed laten bij een volwassen man ergens op een ranche in de middel of nowhere. Dat is niet zo heel zuiver als je het mij vraagt.

0
13 view2006

" augustus 1993: De 13-jarige Jordy Chandler beschuldigt Jackson van seksueel misbruik.
januari 1994: De artiest treft een schikking met de advocaten van Chandler in ruil voor het intrekken van de aanklacht. Volgens de media gaat het om een bedrag van 25 miljoen dollar."

Waarom schikken als je volstrekt onschuldig bent van seksueel misbruik....!

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/de-roerige-levensloop-van-de-king-of-pop~be6c8695/

0
14 Fleur48

Mensen zijn onschuldig tot het tegendeel bewezen is.

1
15 Aragon

@15 Wat mij betreft is er genoeg bewijs om hem schuldig te vinden. Dat is natuurlijk maar gewoon mijn mening.

1
16 Scrow

600.000 kijkers die rechtstreeks gekeken hebben? Das aardig wat. Het word ook nog eens in gedeelten herhaalt voor de mensen die het in een stuk te lang vonden. En dan kijkt de helft van de mensen het on-demand zoals ik. Ik kijk wanneer ik het wil zien. Ik denk wel in gedeelten.

Ik had er al veel van gehoord. Er was zelfs een alarmsysteem in Neverland dat afging als iemand het enorme landgoed naderde op 500 meter zodat Michael en de kinderen zich aan konden kleden en het speelgoed uit de kast konden halen.

De documentaire komt dan ook zeer overtuigend over en bevat zeer veel details. De kinderen vertellen ook onafhankelijk van elkaar alle details die kloppen. Eigenlijk zou men een bom moeten gooien op dit pedofiele bedevaartsoord

0
17 Jan met de korte achternaam

@17 Duurde inderdaad erg lang en dan was er ook nog eens een voor -en nabespreking met gasten in de Nederlandse studio. Dat had echt niet gehoeven; ten eerste duurde het daardoor nog langer, ten tweede weten die mensen net zoveel (of weinig) als de kijker. Alsof het een voetbalwedstrijd was.

0
18 Scrow

@18 dat is waar. Wat we wel weten is dat Michael net zoals Mohammed een pedofiel was. Maar dat mag bij beiden weer niet gezegd worden.

0
19 Jan met de korte achternaam

@16 er zijn getuigen, maar echt hard bewijs heb ik niet gezien. We weten bijna allemaal als we eerlijk kijken, dat het vrijwel zeker is dat hij kinderen misbruikt heeft. Waarom zit je anders op een compleet afgezonderde ranche met allemaal kleine kinderen die je snoepjes uitdeelt en attracties laat spelen. Om vervolgens met ze in bed te liggen... Maar ja, ik was er niet bij... Ik zou mijn Kind iig niet bij zon figuur alleen laten.

0
20 view2006

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Lagere straf voor Nederlandse IS-vrouwen: vrijspraak voor plunderen van huizen in Syrië

@4 " in Irak" Uh ... deze vrouwen gingen naar Syrïe. ...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Olivia
Offtopic

@2779Mijn doel is juist uit de door anderen mij opgelegde slachtofferrol te geraken ., daarom ook dat ik vraag de geschiedenis vanaf Nieuwkoer...

6 minuten geleden geplaatst door Olivia

Malinois
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

@6Welke bevrijding?...

10 minuten geleden geplaatst door Malinois

Strongoli
Lagere straf voor Nederlandse IS-vrouwen: vrijspraak voor plunderen van huizen in Syrië

Dit soort rechtszaken in Nederland hebben totaal geen zin, omdat de waarheid nooit boven tafel kan komen en rechters l, maar ook advokaten, tota...

10 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@22 Eerder waren er berichten dat door de belegering van het Al Shifa ziekenhuis de doden niet begraven konden worden en tijdelijk op het terrei...

11 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@19 Het zal een enorme uitdaging zijn om het antisemitisme onder moslims terug te dringen. Als dat thuis al fout gaat wordt het heel lastig. Net...

18 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

wildersfan
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@3 Men zegt van woke Amerika dat het de VS wil opheffen / vernietigen ...

24 minuten geleden geplaatst door wildersfan

VBOH
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@49 Je hebt werkelijk het IQ van een eencellige met je meldingen. Maar goed, ik geef je het laatste woord. Meld me maar. ...

24 minuten geleden geplaatst door VBOH

NK. App
Aunty Ki JawaniJanya OsoNus Pour NousSex Porno GratuitBailey Stewart NudeJennier Love Hewitt NudeLez Love PornAdults PornPorniesAsmr Maddy PorntnVoyeur ChampMujeres Desnudas De FotosVideos PornohdSex Vidio MarathiSex Video GurgaonErotic Mainstream MoviesXxx Dance HindiDesi Village Sex NewBen 10 Do Aliens Have Big DicksTrixxie MorellaReddit ThickerEbony Blow Jobs PornIndian Couple XxxScarlet Witch SexJayclin TaylorCheat On Husband PornPornovvideosSafe Porn SiteNikita ChopraSpread Pussies PicsStep Sister PorFilm X Pornographique GratuitGaby Ortega AnalMandy Flored PornKnife PornMujeres EroticasPornvideo CcBella Hadid NudesMijooMalu Trejevo NakedHindi Sex Romantic MovieScarlett Jones TwitterNip Slip LiveDani Daniels Xxx Video HdLydia Violet NudesPure Taboo Full VidoeSeduce Porn HdDesi Chudai ClipsHairy CocksTubegalore ComnSite Film PornographiqueMulherespeladasvupFacefuck PornTara Babcock PornMariafagredano Onlyfans偷拍自拍Beeg BusLauren Cohan HotWwe Divas NuXxx India CollegeFucking ThreesomeAmateur Blonde BjMovie Sex Scene DownloadSkybri NudeNubikes PornDefloration XnxxBrazilian CreampieBhabhi Sex SareeSex Vedios In IndianOldman Weird Porn PicsSexy Red NudesIndian Swx StoriesPristine Edge CreampieGoddessannaUndressed Sex VideosLong Hair Girl SexLatest Japanese Porn MoviesForeplay SexvideosNudestLe Lu LoveYoung Man SexBoops SexMia Melano BlackedMore Sex VideoPorn StrappedFilm Pornographie GratuiteXxx Kiss GirlFucktwinkPorn VoyureChatuarbteXxapple DildoAsia CarrerasSara Salazar PornLesbian DominationpornTooonilyPorn 18 InSexy Hd Bp VideoLeanbeefpatty AssWives Who SwallowPorn XxxfreeFreexxx Porn VideosTürk PornoauPornografia FimesNude In TubeBig Ass FuckMelora Hardin NudeCorinna Kopf Onlyfans RedditHoney Gold NudeKannada Sex Video MovieFirst Time SexxDrama Sex VideoThick Thighs NakedFlower Tucci FlowerFilmes De Sexo Brasileirosفیلم سکسی دوجنسهAbuelos CojiendoFringering PornSuck My AsssBigcock GaysexExploited Mom ComEbonymasterbatingJennifer Lawrence Blow JobXvideo.com BrasilCrystal Clark PornBreeding FetishNude Ryan RenoldsDeuxmaViperhentaiBus FukingMom And Son Bathroom Sex VideosNaked Boobs In PublicParty Games HentLocal Xxx Video1080p Pron VideosBruno DickemzParejas PornCrawllistSexloguiHot Naked LadiesAmouredelavie OnlyfansLola TessaLesbian PornographyYooga XxxKatharine Mcphee HotAutumn PornhubPewposterousRamya Hot SexIndian Xxx HomemadeFree Homemsde PornBokep Indonesia Threesome