door Rat a Plan in Politiek  ·  47 Reacties

  • 25
  • 930x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wie er nu nog op D66 stemt is echt van het padje af.

5
1 Positivo

Jetten is al net zo gek als Klaver... Twee jochie's die ons wel even willen vertellen wat Nederland nodig heeft... Ze hangen allemaal van leugens aan elkaar !!

3
2 Jill

We beginnen Pechtold nog te missen dadelijk

Brrrr

4
3 FVD1

Mona propaganda en Rob goebbels Jetten.
Een koninklijk koppel

1
4 chouffleur

Maar daarom hebben we nog wel 50.000 arbeidsimmigranten nodig.

Het mogen er ook 49.000 of 51.000 zijn….

28
5 WijzeDwaas

Als je arbeidskrachten nodig hebt, waarom moet je dan migranten in huis halen i.p.v. tijdelijke arbeidskrachten uit het buitenland? Die kunnen na verloop weer naar huis.

2
6 Cody

Natuurlijk heeft Geenstijl (alweer) gelijk. Ze zoeken daar tenminste uit wat ze gaan zeggen voordat ze het zeggen.
Onafhankelijke sites (zoals Geenstijl) , daar zouden er meer van moeten zijn.

4
7 xtremy

Haal die frauderende Polen maar en laat ze werken voor wat we nog te goed hebben..

1
8 Xmod

@2 Zulke gastjes horen toch niet in de 2e kamer, je schaamt jezelf dat zulk soort kinderen iets te vertellen hebben in Nederland.
Er komt bij die jongetjes alleen onzin uit.

1
9 Positivo

@ 9+++ Inderdaad. Ik deel deze mening ook. Mijn haren gaan overeind staan als ik ze hoor praten. De kinderlijke arrogantie spat van ze af..

1
10 Jill

Da sol de TV zenders beslist over zwijgen en niet in het openbaar brengen.

1
11 Gunther

De Ruyters zeggen: "Rob Jatten is ook zo'n blater die van alles roeptoetert maar feitelijk helemaal niets weet de hond van onze buren heeft nog meer iq en verstand en ziet er leuker uit en stinkt minder, dus stem 20 maart op de hond van onze buren."

2
12 De Ruyters van Michiel

@6 we hebben werkelozen genoeg, maar die worden geweigerd als te duur, of willen zelf niet meer werken.

Maar iemand moet toch al die uitkeringen betalen...

We hebben geen enkele arbeidsmigrant nodig, als ze schoon schip maken met onze eigen bevolking.

1
13 Logic

Die Jetten is een drammer.
En wil het eens even in die korte tijd voor zeggen krijgen.
Is nog een ergere kwal als die Pechtold.

2
14 annie

Ach ja als de feiten van het CBS in ons straatje passen is het CBS natuurlijk de bron van de waarheid.

7
15 ModReset

@15 fijn dat GeenStijl zegt dat het CBS van de feiten is want het CBS stelt dat Nederland het slecht doet op klimaat gebied en dat er verbetering nodig is. Neem aan dat GeenStijl zich hier nu ook achter schaart.

10
16 ModReset

Rob Jetten, het pedante schooljongetje die gisteren in het RTL 4 debat voortdurend door anderen heen sprak, alsmaar zichzelf op de voorgrond plaatste met zijn gekakel.
Niet voor een dialoog maar om als een ware robot zijn standpunten uit te kunnen uitbraken.
Triest volk het D66 volk als je zo'n betweterige schooljongen Jetten als partijleider hebt gekozen!

1
17 Fleur48

@7
Geenstijl was tot een paar maanden geleden nog gewoon van de telegraaf hoor. En dat gelijk, daar is wel wat op af te dingen. Ze zijn wel goed in selectief shoppen in de feiten, maar ze hebben vaak genoeg niet gelijk.

5
18 AJ74

@18 precies voor de telegraaf en GeenStijl zijn feiten pas feiten als ze in hun straatje passen

10
19 ModReset

Dussss......stem FvD...!

3
20 The Master of the Universe

@18 Ook tijdens het onderdeel van de Telegraaf zijn, waren ze onafhankelijk en hadden het vrijwel ALTIJD bij het juiste eind. Nu ze zelfstandig(er) zijn, is dat nóg duidelijker.
Maar als jij denkt dat ze het zo vaak mis hebben, dan heb je daar vast een paar recente voorbeelden van. Inclusief jouw uitleg van dat verhaal, (Hoe het dan wél zou moeten zijn).

3
21 xtremy

@19 Zijn het daardoor dan geen feiten meer, als ze in iemands straatje passen?

3
22 xtremy

@20 Komt goed.

3
23 xtremy

Dachten we verlost te zijn van die megalomane idoot Pechtold, blijkt nu dat er een nog grotere idioot voor in de plaats is gekomen. "Ons"Robje zegt of 20 keer hetzelfde of hij praat de grootst mogelijke on- en waanzin. Je had al een IQ ter grootte van je schoenmaat als je D'66 stemde, maar als je dat nu nog doet is professionele hulp snel geboden. Brrrrrrrrrrr

2
24 nostradamus666

@22 het gaat er meer om dat feiten ook feiten zijn als ze niet in je straatje passen. Maar in dit geval loopt R Jetten dus gewoon onzin te verkopen en GS niet

0
25 ModReset

Nederlandse werknemers worden uitgebuit , ze betalen hier 6 keer hogere vaste lasten dan werknemers uit het oostblok.

Laat de EU eerst de Nederlandse vast lasten eens flink verlagen , voordat de grens verder opengezet wordt voor nog meer valse concurrentie

1
26 Vageali6888

@26 werknemers uit nNL moeten ook aan meer veiligheids normen voldoen dan Polen. Dat slaafs zowiezo al nergens op.

1
27 ModReset

@21 als er een irritante soort mensen bestaat dan zijn het wel die personen die (bijna) altijd gelijk hebben. Dacht dat dit altijd vrouwen waren maar blijkbaar hoort GS er ook bij. Mensen die altijd gelijk hebben zijn trouwens per definitie dom omdat je het meeste kan leren van de fouten die je maakt. Moet je alleen wel durfen toegeven dat je fout zit.

5
28 ModReset

@21
Ach, het is bijna te veel om op te noemen, maar stond hier nog een artikel dat een elektrische auto 700.000km zou moeten rijden om beter te zijn dan fossiele brandstof auto. Genoeg onderzoeken die het tegendeel bewijzen en zelfs het onderzoek in de Franse autoweek, waar GS naar linkte zag het genuanceerder. GS is vooral goed om een klein dingetje uit te lichten en dat heel groot te maken en dan te vergeten dat er ook nog genoeg andere feiten en onderzoeken zijn. Ik kan genoeg onderzoeken vinden dat een heel grote meerderheid van NL geen Nexit wil, maar dat gaat GS nooit groot maken, alleen het ene onderzoek waar met suggestieve vraagstelling iets anders uit lijkt te komen. Dat is GS.

2
29 AJ74

@21
En als u het verschil in het Nederlands niet begrijpt tussen een punt hebben en gelijk hebben, dan is discussie over GS met u zinloos waarschijnlijk. Een punt hebben, betekend meer gedeeltelijk gelijk hebben, dan helemaal gelijk hebben.

2
30 AJ74

@29 Maar ook als ze een klein onderzoek uitvergroten, is dat nog steeds de waarheid. Weliswaar niet de waarheid die we "willen" horen. Omdat het niet in lijn ligt met de kant waar onze neuzen heen moeten, maar ze liegen niet.
Als blijkt, uit een nieuw onderzoek, dat een elektrische auto 700.000 km moet rijden om daarna pas schoner te zijn dan een benzine, dan klopt dat. Wat eerdere onderzoeken aantonen klopte dan blijkbaar niet, maar had wel een "wenselijke" uitkomst waar iedereen zijn neus de goeie kant op ging.

Ik ben even druk vandaag, dus heb geen tijd mijn zinnen beter te formuleren. Hoop dat je snapt wat ik wil zeggen.
Je zal het er wel niet mee eens zijn, maar dat is weer iets anders.

Ik ben weer even weg nu.

0
31 xtremy

@31
Nee, het is helemaal niet waar. Die 700.000 km is op 100% grijze stroom en die energie mix heb je niet in NL. Dus voor NL is het al een leugen. Daarnaast staan 10 betrouwbaardere onderzoeken die anders uitwijzen en die GS gemakshalve vergeet. Het zijn leugens voor kliks en nu denken types zoals u dat het nog waar is ook.

1
32 AJ74

@32 Nee hoor, er is uit gegaan van de huidige verdeling groene en grijze stroom. En er is rekening gehouden met de (vervuilende) productie van accu's en de auto zelf.
Pas als er 100% groene stroom in gaat, is zo'n auto na 30.000 km schoner dan een benzineauto.
Daarbij vind je het blijkbaar erg leuk om GS af te zeiken, maar het is een onderzoek dat door het AD is gepubliceerd in Nederland, en slechts overgenomen door GS. Het AD had het weer uit België.

https://www.ad.nl/auto/elektrische-auto-pas-na-700-000-kilometer-groener-dan-auto-op-benzine~a03b9a02/

0
33 xtremy

@33
Alsof ik het AD goed vindt. Maar GS maakt er een "waarheid" van. Terwijl talloze onderzoeken anders uitwijzen.
https://cleantechnica.com/2018/02/19/electric-car-well-to-wheel-emissions-myth/
Dat een professor op de achterkant van een sigarendoosje even tot een andere uitspraak komt, doet daar niets aan af.

1
34 AJ74

@34 Ik had ook niet verwacht dat jij kranten of bronnen goed zou vinden als ze niet zeggen wat in jouw straatje past.
Het was dus ook niet van het AD, maar uit België.
Maar die vindt jij natuurlijk ook slecht (alleen maar omdat ze niet zeggen wat jij wil horen).

0
35 xtremy

@35
Ik vind iedere nieuwsmedia die 1 onderzoek als klakkeloos feit overneemt, zonder daarbij de vermelden dat er ook nog andere informatie is die overduidelijk op andere uitkomsten duid, onder de maat. GS is heel goed in om nuance te laten ontbreken. En dat vind ik slecht ja. Dat staat los van wat ze als boodschap brengen en of ik het daar al dan niet mee eens ben.
Die soort statements is gewoon onzin. Niet alle benzine auto's zijn hetzelfde en ook niet alle elektrische auto's zijn hetzelfde evenals de CO2 productie die daarbij vrij komt.
Een Volkswagen UP heeft een heel andere CO2 uitstoot dan een BMW5 serie.
U probeert te doen alsof de inhoud van de boodschap mij niet aan staat. Terwijl ik het daar helemaal niet over heb. Ik heb het over de vorm. 1 onderzoek met heel onduidelijke randvoorwaarden gaan presenteren als waar, met nog een significatie van 1 KM. Iedere beetje serieuze wetenschapper weet dat je bij zo'n uitkomst helemaal niet zo'n significantie kan geven.
En GS is absoluut niet de enige die dit soort flauwekul presenteert, maar ze zijn er wel heel dol op, om flauwekul als feit te presenteren. Het is ook hun motto, weet u wel.

1
36 AJ74

Geenstijl is een notoir feitenverdraaiende site....

4
37 TedjeR

@36 Er zijn al genoeg artikelen die iets anders zeggen. Dit is het nieuwste onderzoek, en dáár gaan ze dus vanuit in het artikel.

0
38 xtremy

@37 Nee hoor, ze zeggen vaak dingen die ze ergens anders hebben gelezen. Of ze doen zelf onderzoek en hebben dan gelijk.
https://www.geenstijl.nl/5146614/cbs-geenstijl-heeft-gelijk-en-rob-jetten-niet/

0
39 xtremy

@38
Waarom zou 1 nieuw "onderzoek" beter zijn als vorige onderzoeken als het niet de vorige onderzoeken weerlegt, maar alleen een nieuwe onderzoek doet, waarin minder wordt meegenomen dan de vorige onderzoeken. Waarschijnlijk heeft die professor wat geld gekregen om dit "onderzoek" te doen.
Ik weet niet of u het gelezen heeft, maar anders zou het u wel duidelijk zijn. Maar daar gaat het niet om. 1 onderzoek presenteren als de waarheid is gewoon onzin.
@39
Ook hier, waar precies hetzelfde. Een punt hebben is iets anders als gelijk hebben.
RM had ook een punt tegen AJAX, maar ze hebben niet gewonnen.

0
40 AJ74

@40 Artikelen worden wel erg lang als je alle voorgaande onderzoeken ook elke keer uitgebreid wil herhalen. Dit onderzoek is gedaan door een Belg, in opdracht van een Belgisch auto-blad, gepubliceerd in een Belgisch artikel dat is overgenomen door meerdere Nederlandse media.
Hun artikel ging over dit onderzoek, niet over al die anderen, waar al talloze artikelen over zijn.

0
41 xtremy

D66 en Groenlinks zijn hypocrieten en verdraaien de waarheid.
Ze reizen zelf meerdere malen per jaar met het vliegtuig en intussen bleren dat de gewone Nederlander het weer verkeerd doet.

0
42 Handalf

@41
https://www.ad.nl/auto/bericht-over-vuile-elektrische-auto-klopt-in-de-verste-verte-niet~a03b9a02/
@33
Lees nog eens uw artikel in @33 van het AD. Het AD rectificeert nu ook het onderzoek van de Belgische professor omdat het gebleken onzin is.
Heeft GS al gerectificeerd?

0
43 AJ74

@43 Ja er worden wat onwelgevallige dingen weggemoffeld. Feit blijft dat elektrische auto's niet voor 100% op groene stroom rijden, want we hebben géén 100% in Nederland. Dus dat "schone" van dat soort auto's valt behoorlijk tegen. Als het dan geen 700.000 km is, dan toch nog steeds meer dan er in de boekjes staat, want in die boekjes gingen ze ten onrechte uit van groene stroom.

0
44 xtremy

@44
U kunt dus niet tegen onwelgevallig nieuws. De boekjes gaan uit van de stroommix per land zoals die nu is. Daar is genoeg informatie over te vinden. Maar GS post eerst een gelogen bericht van iemand die overduidelijk door de Shell of iets dergelijks gesponsord wordt. Vervolgens wordt keihard duidelijk dat het bericht onzin is en wordt het onderbouwd onderuit gehaald en geeft GS een bericht meer en blijven mensen zoals u de door de olie-industrie gesponsorde onzin napraten. Fouten maakt iedereen. Het is hoe je ermee omgaat.

0
45 AJ74

@45 Dat keihard onderuit halen valt wel mee hoor.
Er wordt gezegd dat er twee verschillende gewichtsklasse auto's werden vergeleken. En dat de co2 uitstoot die gepaard gaat met het maken van benzine niet is mee gerekend.
Neemt nog steeds niet weg dat die auto's in de "boekjes" schoner zijn dan in het echt, want ze rijden niet op groene stroom.

Het onderzoek is trouwens op verzoek van een televisieprogramma "Auto mobile" gedaan. Dus niet door Shell of zo.


Quote: "... Veel media in Nederland en België, waaronder deze site, namen het nieuws over. Na een storm van kritiek heeft RTBF het bericht inmiddels offline gehaald. Ernst stelt dat dat is gebeurd door intimidatie van de ‘klimaatsekte’. ..."

Klimaatsekte dus...

En die Hoekstra (die het "ontkracht" ) weet wél héél zeker dat de hoogte van de co2 uitstoot bij het produceren van accu's niet klopt, zoals Ernst (de onderzoeker) stelt. Dat zou zéker wel drie keer te hoog zijn. Om vervolgens te zeggen dat dat soort cijfers uiterst geheim zijn en alle producenten daar heel geheimzinnig over doen.
Dat neem ik dus niet zomaar voor lief.
Een welles-nietus spelletje gaat dat dan worden.



Later wordt er nog gezegd: Als we maar de helft van de doelen halen dan... bla bla bla...
Dus eerst moeten er nog wat doelen gehaald worden vóórdat die elektrische auto's daadwerkelijk iets schoner zijn.

En dan heb ik in het hele stuk nog niks gelezen over de oude, afgeschreven accu's. Wat wordt daarmee gedaan, en hoe vervuilend is dat?
Of wat er met het milieu gebeurt als zo'n accu eens (met auto en al?) in de fik vliegt of op een andere manier in de natuur terecht komt.
Wat heeft dát voor gevolgen?

Maar goed, het zal allemaal wel, ik heb toch het geld niet om zo'n subsidie-bak te kunnen kopen.
Ik rijd nog wel zo lang het kan en mag op mijn benzine scooter.

0
46 xtremy

@46
Waarom leest u zo slecht of doet u het expres? Of werkt u bij de redactie van GeenStijl?
Bij de berekeningen wordt uitgegaan van de huidige stroommix, dus niet alsof het compleet groene stroom is.
En wie denkt u dat reclame maakt bij "auto mobile"? Wel even wakker blijven.

Het artikel is off-line gehaald omdat het niet klopte, maar goed, het is natuurlijk lullig om toe te geven dat je onzin verkocht hebt, dan kan je beter de "klimaatsekte" de schuld geven natuurlijk. Maar het is dikke onzin, alsof alle sites en artikelen die de klimaatverandering betwijfelen off-line gehaald worden. Maar goed, natuurlijk vooral blijven geloven in de doorzichtige excuses.

En wat betreft de accu's, zekerheid kan je daar niet over geven, maar die Ernst kon wel in 6 cijfers nauwkeurig aangeven wanneer het omslagpunt zou zijn. Dan ben je al belachelijk als onderzoeker. Hij geeft ook geen bron voor zijn cijfer, dus dan is het hoe dan ook raar. Hoekstra geeft in ieder geval eerlijk aan dat het een schatting is en hoe hij erbij komt.

En die doelen hoeven helemaal niet gehaald te worden, nu zijn de auto's al flink schoner, met de doelen alleen nog maar schoner. De man ging uit van 550 gr C02 per kWh, terwijl die in werkelijkheid in België 257 gr per kWh is. Anders zou het ook domweg nul zijn.

En ook wieg naar wieg is een elektrische auto volgens onderzoek milieu vriendelijker. Wat doet alle olie als een auto in de fik vliegt. Olieverversen is niet meer nodig bij een elektrische auto. En accu's kunnen voor 95% gerecycled worden.
Is allemaal bekend, behalve bij lezers van bepaalde media zoals GS.

0
47 AJ74

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Bijna alle huiseigenaren kunnen verduurzaming eigen woning financieren met spaargeld of lening

En ja hoor, overal en altijd wordt immigratie er aan de haren weer bijgesleept, hier op Storm Front light. ...

zojuist geplaatst door Wedergeboren

RobP
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@35 Ik kijk verder dan 2022. Sinds 2014 is Poetin bezig met een proxy-oorlog in Oekraïne inclusief een bezetting van de Krim en dat zorgde ervo...

1 minuut geleden geplaatst door RobP

sockknitter
Groep Nederlanders wil op ‘vredesreis’ naar Rusland: ‘Ze worden daar gebruikt voor binnenlandse pr-machine’

Gaat vageAli ook mee op vredesreis naar Rusland?Wat is er aan die reis voor vrede?Gaan ze ook Oekraine bezoeken?...

2 minuten geleden geplaatst door sockknitter

DWZ
‘We moeten nu CO2 gaan verwijderen willen we de opwarming beperken’

Co2 verwijderen?Daar zal de natuur vast heel blij mee zijn hoor.🤪...

2 minuten geleden geplaatst door DWZ

DWZ
Bijna alle huiseigenaren kunnen verduurzaming eigen woning financieren met spaargeld of lening

Begin eerst maar eens met die importkraan van mensen dicht te draaien...Dat is pas verduurzaming !...

4 minuten geleden geplaatst door DWZ

Zie Hier
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

Tja valt op dat hij zegt dat de mens ongelofelijk lelijk kan zijn is dat over iederen over heeft hij het over zichzelf!...

9 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Graaier1000
Turn Out The Lights - The Party's Over

https://youtu.be/cGTEkQn-Xy4?si=iB4HQzHgZEyzfBiX...

14 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

FrisseBries
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

@19Nou ja. Wat heb je aan zo'n antwoord. Dat dacht ik al, vandaar dat ik het over een muur had. Oogkleppen kun je ook zeggen.En inderdaa...

18 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Wedergeboren
GeenStijl: Hoera islam! Irak maakt homorelaties strafbaar

@13    "Je probeert duidelijk zo de strafbaarstelling van homoseksualiteit in Irak goed te praten." Kul. Wederom : Jij bent v...

20 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

JackKropotkin
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

@18 Lol, nee natuurlijk herken jij dat niet :-), alsof ik iets anders verwacht had haha. Het is een mooie dag vandaag, stralend blauw hier in Ro...

22 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
Granny Sex VideosBelly Button Licking PornRomantic Sexy Video HdBig BubesNude Beach PartyXfree Video PornMilfcaptionsChara HentaiJenna CreedNew ChutSleeping Blowjob PornElaysmithNewhentai MangaBbw Anal TubeGenerlabutchBig Tited BbwBecky G PornMom SexvidoCutenudesFemale Chaturbate1980's PornTik Tok But PornXes VedioFree Teen XxxJuly Johnson PornAlexa Rae PornBrazzers Porn AfsFutanari ComicsMia Khalifa Sexy Video Sexy VideoFull Hd PornhdXhamsferTürk SaksoGirlfriend Ko Jabardasti ChodaCumming On Ebony TitsIncest Porn RedditNude PoppinBlair Winters LeakedKelsi Monroe InstagramActress LeakedGoogle Blue PictureBigblackbootysChinese Teen XxxHot Series PornFlex PornPeta Jensen DpJp Porn SiteErrotic MoviesBollywood Xnxx VideoMothers In PornWoodman Casting PornHott Porn MoviesWww Xxxx VBhabhi Ke Sath RomancePaige Vanzant LeakedBuny ColbiOtk Spank PornSkokaCsrtoon Porn PicsVideos Adultos GratisBrookesynnBritish Olivia XxxArgentine PornstarsHindi Xxxii ComAnime Porn Hard CoreEliza Rose Watson NudeSophia Bush NudeHard NippkesGay Porn VidzAkanksha Puri NudeXxx Video Step MotherPervnanaPornpeniaAsian Deep ThroatNude Women With BoobsEbony Pegging PornVrb PornPiper Quinn NudeShort Porn MoviesIndian Teen NakedSexvediodMadam Sir SexBengali Sexx VideoLoosing Virginity VideosFree Porn Movies ComItalian Porn Full MovieAsian Sex Movie VideoBoob Shake NudeSexy Blue Film Blue Film Blue FilmMonster Breeding PornGotanynudeXfantaxyViet Porn StarHenatihavenVer Vídeo PornosCowgirl XxxAbf006NmelonstubeHent CartoonEva Longiria NudeVideos RomanticosDelhi Sex Video ComMiss PasionSpanish Lesbian PornNude CelebritiesExplootedcollegegirlsAloha YubesGay Black PronReverse Cow RideMood PornNikki DialNude Beauty ContestGf PronCleopatra SexKorean Por.TickleabuseBubble Gum Pink PussyReddit Sex WorkVoyeurhiBiriyani FilmSobhita Dhulipala AznudeAsain HotwifeSexs GraAbella AndersonnHentais EroticosJesica Alba NakedDiamond Jackson.pornoMom And Stepson PornMuffet HentaiPshadbaseOu PornBongacaDeseree CousteauFree Long Porn VideosTaste GamepornFrenulum LickAsmr PornosXxx Sasur BahuBokep Live IndonesiaSkip Tha GamesBoquete AnimeP411 LoginFilms Pornos EntiersHantai MamgaFlingisterNude Women VideosXnxx Seel PackNeha XxMahwa ScanGranny Porn TibeMaking Love Gif