door verwijderd322399 in Binnenland  ·  276 Reacties

  • 8
  • 1097x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@250 . Dat zijn uw woorden, nergens die van mij.

Maar goed je begint nu richting mij?
Mijn verzoek was te stoppen met dit soort shit, tevergeefs kennelijk.

Succes, ik doe er niet aan mee.

12
251 mo

** gebruiker verwijderd **

@248 Dat heb ik verschillende malen verzocht, maar het houdt niet op. Ik heb zelfs de redactie gevraagd of hier iets aan te doen is maar blijkbaar niet. Het lijkt potverdorie wel een obsessie.

@249 Graag!

252 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@252 Ik heb geen idee waar dit nou allemaal over gaat , het interesseert me ook niet, er zijn 2 kampen die hier wat uitvechten, en er worden hele topics verziekt
Iedereen is volwassen, iedereen kan de wijste zijn en stoppen met dat geruzie

Wij zijn ook niet de beste vrienden question En toch hebben we ook lol toch soms ?

253 Deleted29

“Waren alle mensen wijs
was ons aard een paradijs”

Maar meeste mensen zijn niet wijs,
wat continu ontaard in heftig gekrijs !!

Een (kuch) gezellige zondag nog. question

3
254 Tante Annie

** gebruiker verwijderd **

@253 Ik zou je aan de ene graag het verhaal doen maar aan de andere kant wil ik ook graag dat het stopt. Maar keer op keer word ik weer aangesproken of, nog fraaier, wordt er óver mij gesproken. Vaak door kerels, valt me op. Ik hou het er maar op dat die thuis onder de plak zitten en hun frustraties graag op een andere vrouw botvieren, lekker anoniem op het internet. En het gaat ver hoor, kan ik je melden. Tot aan seksistische opmerkingen aan toe soms. Maar er is ook een Heintje Davids die er wel raad mee weet. Als je het meldt ben je een NSB-er en als je erop in gaat ben je een ruziezoeker. En het blijkt ondoenlijk om van die naam af te komen. Ik zou mij alles moeten laten zeggen, daar komt het op neer.
En ik heb me in het begin inderdaad een beetje aan je gestoord en jij aan mij, maar daarin heb ik mij vergist. Dan moet het ook klaar zijn, vind ik. En ik heb de indruk dat jij dat ook vindt.

255 verwijderd23941

@248 @249 Nee, even voor de nuance: ik zwengel het niet aan. Het IS er. Ik constateer dus slechts dat we hier nog steeds een probleem hebben dat eigenlijk vrij makkelijk op te lossen is.

4
256 DruppeltjeDrie

@247 Ondanks dat heeft de redactie met Info laten zien dat ze wel kunnen optreden als ze dat willen. Daar hebben we al ruim een week geen last meer van. Dat zou toch met meer hardleerse, onwelwillende en sfeerverziekende forumleden mogelijk moeten kunnen zijn, zou je zeggen.

5
257 DruppeltjeDrie

@257 Klopt. Toch zal de redactie deze 2 gevallen anders bekijken. De dronken lor ging zwaar over de schreef met haar bedreiging over onthoofding. De zeshoekige eenzame ziel trolt, zuigt en verziekt er op los maar bedreigt niemand. Dan kiezen ze natuurlijk voor de inkomsten die ze verkrijgen dankzij de verslaafde trol. Wij kunnen nog kiezen voor de X rechts bovenaan, mensen in het kamerflatje niet. Die krijgen elke avond een diepvriesmaaltijd naar hun hoofd gegooid omdat moeders geen poot uitsteekt.

Deze reactie zal gemeld worden door de trollen. De waarheid maakt hen woest.

3
258 Kameelus2.0

@258 : Sommigen kicken op ruzie maken. Die willen hier stoom afblazen zonder de moeite te doen, echte argumenten te verzinnen, zonder het stoom afblazen te "vergeestelijken" zodat je nog nuttig discussieert en tot oplossingen/conclusies komt. Elkaar anders ergens naar laat kijken en dus nader tot elkaar komt of minimaal minder fel op elkaar bent. Ook het tegenspreken van leugens, van welke kant ook, vind ik nuttig.

2
259 Wendel

** gebruiker verwijderd **

@255 Nee hoor Kubus ik wil het niet weten , 1 wil ik geen onderdeel uit maken van een oude vete , en 2 heeft in een ruzie iedereen zijn eigen waarheid
Het stoort me gewoon dat hele topics verziekt worden door een groep waar oud zeer zit , en je kan lezen dat het meer mensen stoort , iedereen in die ruziegroep deelt uit en niemand kan incasseren

Maak ff een draadje aan waarin jullie t onderling uitpraten of negeer elkaar denk ik dan , dit is echt zo kinderachtig , iedereen blijft maar hakken.en elkaar opzoeken.

QEn ik heb me in het begin inderdaad een beetje aan je gestoord en jij aan mij, maar daarin heb ik mij vergist. Dan moet het ook klaar zijn, vind ik. En ik heb de indruk dat jij dat ook vindt unQ dat kwam meer omdat je alles als een aanval zag en geen humor zag.En dat was vorige week anders toen we in de zgn vechtclub zaten
Als het klaar is is het iid klaar , wil natuurlijk niet zeggen dat ik jouw soms niet irritant kan vinden en andersom question, verder moet je maar denken tis maar een forum , niet belangrijker maken dan het is
Je stoort je ook aan Roosje B , je ziet de humor er niet in , terwijl ze een humor heeft van hier tot Jeruzalemquestion

260 Deleted29

** gebruiker verwijderd **

@260 Oh nee, dank je feestelijk, zo'n draadje gaat er wat mij betreft niet komen. Het moet gewoon een keer klaar zijn. Ik begin er dus ook nooit over maar blijf erop aangesproken worden. Genoeg is genoeg.
Ik zou willen dat dat voor iedereen die zich er inmiddels tegenaan bemoeit geldt.
Wat Roosje betreft.... wat u niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Ik zeg er dus niets meer over. Maar dat begrijp je wel, denk ik.

261 verwijderd23941

@261
Het zou mooi zijn als je eens op zou kunen houden met het verspreiden van leugens. Heb ik ooit iemand met de dood bedreigd, zieke mensen gepest, racistische opmerkingen over mensen hun huidskleur gemaakt, homofoob gedaan of voortdurend antisemitische reacties geplaatst? Nee, dat heb ik dus niet, ik heb alleen iemand die dat wel deed op haar gedrag gewezen en met haar uitspraken geconfronteerd. Je blijft er over zeuren, maar vond het blijkbaar niet nodig om die persoon daar op te wijzen, waarschijnlijk omdat je haar zo'n lekkere trol vond en er misschien wel wat in herkende. De oude vrouw en ik vonden het allebei leuk om elkaar regelmatig te stangen, ze zocht me zelf ook voortdurend op en dat was allemaal grappig, maar met haar laatste uitspattingen ging ze zwaar over de schreef en niet alleen tegen mij, maar tegen alle aanwezigen op de draadje. Volgens mij was het gewoon een kamikaze actie van haar om van nk geflikkerd te worden.
Kijk eens naar al reacties van de laatste dagen terug, het gaat nooit over de inhoud, je bent alleen maar van vroeg tot laat op zoek naar ruzie. Daar heb ik dus geen zin in, dus ik laat het bij deze reactie en als je graag ruzie met iemand wilt maken zijn er vast nog wel andere vrijwilligers. Als je leugens over mij blijft verspreiden dan ga ik je trouwens (zwaar tegen mijn gewoonte in) wel melden, want het moet nu maar eens klaar zijn met die flauwekul.

4
262 RoosjeB

Maar is nu al bekend wie mevrouw is?

0
263 Reagentje

** gebruiker verwijderd **

@262 Lees eens wat beter Roosje. "Wat u niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet." Ik heb dus expres niets over jou willen zeggen, dus van leugens kan niet eens sprake zijn. Ook hier ben ik niet over jou begonnen. Ik heb juist geweigerd over jou te praten. Ik heb in een eerder draadje niet jou kant gekozen en dat doet je blijkbaar nog zóveel pijn dat jij er maar niet over op kunt houden. Ik adviseer je om hiermee te stoppen. Ik ben niet degene geweest die jou blijkbaar voor het hoofd gestoten heeft. Dat vergeet je steeds maar, voor het gemak. Ik heb geen zak met het gestang tussen jou en de bedoelde ander te maken en ik wíl er ook niets mee te maken hebben. Capisce?

264 verwijderd23941

Mag toch hopen dat een familielid, buurtbewoner of wie dan ook deze vrouw mist.

0
265 Niet wit niet zwart

@264
Hou er dan ook gewoon over op en laat mij met rust, Kubus. Het doet me geen pijn dat je het niet met me eens was, je denkt geloof ik dat je nogal belangrijk bent. Het ging er voor mij om dat je (zoals gewoonlijk) weer eens dacht dat je allemaal mensen terecht moest wijzen en de oude dame die als een beest tekeer ging een hart onder de riem de riem moest steken en daarna op andere draadjes leugens over mij verkondigde. Verder heb ik totaal geen zin in de maandenlange vetes die jij met andere mensen hebt, dus het lijkt me een goed idee dat jij mij voortaan met rust laat en dan zal je van mij ook niks meer horen.

4
266 RoosjeB

Het onderwerp van dit draadje is "Politie zoekt identiteit oudere verwarde vrouw ."

Al het andere hier in de reacties is zwaar off topic!

12
267 =*(++)*=

@257 Dus je probeert anderen, met wie je het geheel “toevallig” ook nog eens niet eens bent, een ban aan te naaien? Bah.

@260 Ben het vrijwel nooit met Kubus eens maar de oorzaak van dit wordt verdraaid. Ik negeer degenen die dit steeds weer oprakelen. Alsof het mij boeit wat een paar idioten op NK vinden question

7
268 Mrs. K

** gebruiker verwijderd **

@266 Waarom lees je niet, Roosje? Ik praat dus niet over jou. Zelfs niet als mij ernaar gevraagd wordt. Ik ben zeker niet belangrijker dan wie dan ook. En ik heb ook zeker geen behoefte aan maandenlang gezeik. Ik vraag jou dus hetzelfde : houd ermee op al dat geouwehoer dat jij met die andere poster hebt, steeds onder míjn neus te wrijven, alleen omdat ik geweigerd heb om partij voor jou te kiezen. Dankjewel.

269 verwijderd23941

Mensen die altijd het laatste woord willen , hebben niet naar de laatste woorden van de ander geluisterd question

4
270 lisaaatjuh

** gebruiker verwijderd **

@268 Een paar ?? Er zitten meer idioten dan normale reageerders question

Okay , dat er iets verdraaid wordt dat is niet netjes dan.
Dat zal diegenen wie dat ook is (ik wil t verder ook niet weten question ) nooit toegeven , dan was er allang een sorry geweest.
Dingen verdraaien vind ik alleen toch wat anders dan iemand willen onthoofden of zoals bij mij doodswensen , dat vind ik erger , en ik lees nu net ook weer hele rare dingen
Het stoort me alleen dat hele topics worden verziekt door die vete, laat los denk ik dan , dat wordt onderling nooit meer wat , ik zou t verspilde energie vinden question

271 Deleted29

** gebruiker verwijderd **

@263 , ik heb even gekeken op de FB pagina van de politie daar , er staat geen update nog dat ze weten wie deze vrouw is , ze zal dan toch alleen wonen een zorginstelling had allang een vermissing doorgegeven , triest hoor dit

272 Deleted29

*Het onderwerp van dit draadje is "Politie zoekt identiteit oudere verwarde vrouw ."

Al het andere hier in de reacties is zwaar off topic!

8
273 =*(++)*=

@268 Nee hoor, mevrouw K.
Ik ben het gewoon helemaal zat en zal alle middelen aangrijpen om de moderators van dit forum ertoe te bewegen iets proactiever mee te lezen en sneller in te grijpen bij aanhoudend onderhuids en provocatief gedrag van bepaalde leden. Da's wat anders.

2
274 DruppeltjeDrie

** gebruiker verwijderd **

@129 Ach, daar hebben we de man weer die uitsluitend op Nieuwskoerier inlogt om te zien wat die ene poster te melden heeft. Die graag een anonieme persoon op het internet de maat neemt omdat hij waarschijnlijk thuis geen reet te vertellen heeft. En, nog waarschijnlijker, niet eens een thuis heeft. Zo'n obsessie, dat is toch van een treurnis, daar kan een mens alleen maar medelijden mee hebben. Als het je helpt om niet meer aangewezen te zijn op professionele hulp
dan moet je er vooral mee doorgaan. Scheelt weer in de kosten. Nieuwskoerier geeft je er blijkbaar de ruimte voor. Veel sterkte gewenst en vooral veel beterschap.

275 verwijderd23941

@273 : er staan inderdaad veel berichten die m.i. weinig tot niets met het onderwerp te maken hebben en waarvan ik denk: "Hallo, ga even onderling kibbelen."

0
276 Reagentje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@40 Inderdaad. . . Aziaten zijn, net als Surinamers, Antilianen, Noord Afrikanen, Scandinaviërs en Limburgers gewone mensen. . Maar heb je n...

2 uur geleden geplaatst door LoydMorris

Ron MVV Maastricht .
Muziekdraadje

Deep Purple - Highway Starhttps://www.youtube.com/watch?v=Wr9ie2J2690...

5 uur geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Olivia
Muziekdraadje

Tavares - Don't Take Away The Music https://www.youtube.com/watch?v=sFktT-k4G_Y...

5 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Spargo-Just For You https://www.youtube.com/watch?v=MCpwqmrbyqQ...

6 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Sparks - When I'm With You https://www.youtube.com/watch?v=TVTH7OsNbhs...

6 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1948 Dat lijkt me ook irritant dat ze dat eerst willen lezen , dan is de spontaniteit toch weg?...

6 uur geleden geplaatst door elsemiek

eh
Offtopic

@1935Ik heb het over momenteel.Soms duurt de moderatie lang, en dan mis ik wanneer het tevoorschijn komt.Andere keren gaat dat veel snelle...

6 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1944 Ik kan me dit niet herinneren , schijnbaar was ik op dat moment er niet . Had ik het wel gelezen had ik ook niet geweten dat jij dit was...

6 uur geleden geplaatst door Olivia

eh
Offtopic

@1924@1936...

6 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1943Nee dat van die taalnazi heb ik geen boodschap aan . Dat ze maar lullen wat ze willen , als je daar je ego mee op moet krikken dan stell...

6 uur geleden geplaatst door Olivia

NK. App
Braless In PublicAmerican Bus SexStep Mom Step Son PornGirlcamKai PornSeekingarrangementShemale Strokers.silverdaddies.comAmandacerny RedditSsbbw Belly PornXxx RepXxxx Sex MovieMiles Morales Mom PornMom BlojobsFilms Pornographiques GratuitsKylie Cums Back For MoreBihar Porn MmsSexocom TravecoBig Titties SexyHentai My MotherSurvive HentaiAshleytisdale NudeDog PornsexTorture BdsmIndian Uncut WebseriesAnnabelle Peaches NudesLela Star TwitterSext StoriesVideos Pornos En Hd GratisPornografia SwingFilmes Pornos AsiaticosHot Kissing SexXnxx BffXxx RashmiNaughty America Porn DownloadHentaibitchGarotocomlocalXvxx ComXhamster ThaiXnxx Indian AudioXxx Hot Videos DownloadHot Plumber SexBurn Angel PornGelburuVaporion PornHot Mom SaxXxx Adult Blue FilmDeshi PirnBlondehandjobFree Porn PictuesElite Jav Hd ComCorey Chase VideoXmoveiforyouAmateurhome PornMyfreecams ConFansly SearchM6annonce ComTa NudSarah Hyland NudeTransgender Woman NudeFree Sex Video TubePennylittlekittenSword Art Online SexualIndian College Fucking VideosMia Khalifa Brazzers Sex VideoStella CoxsMina Luxx JulesjordanCode Vein HentaiSexiest Kaley Cuoco PicsDesi Mallu XvideosSumertime SagaClassic SexSexy Flight AttendantMia Khalifa Xx Video ComPeridot R34Sister Friend PornAgeplay MomMellons TubePorno 18 AnsTufo XvideoMom And Daughter NudeMoti Gand Wali LadkiPron Video XxxxxNude NoviesDicked DeepGymnastic MoviesDouble Penetration Cream PiesDirty RoulleeteHot Stepmom FuckHot Srxy VideoAsian Massage PormNew X Hd VideoXxxx Video Indian HdPorn Lena PaulSako And DaltonBest Porn GifsBest Porn Tube VideosAmatour Gone WildOkita ArniWshhxxxSexمترجمVint ErotXnxxx HdHarry Potter Gay PornXxx KhetIndian Mobile Porn VideosLocal Sex Video Sex VideoWolf Of Wall Street SexSex With Hot BhabiMuscle Women PornVince May PornBestealityExtreme Lesbian AnalChatturbait CamStreet Fighter Rule 34Hot Girls In JeansShilpa Shukla NudeThick LizzyKaylasimmons OnlyfansTelegrame PornNooslemagazineHistorias DepornoEmily Elizabeth NudeVideo Porn JapangGrandmother And Son SexBest Indian Sex MoviesSexviduoOrgasm Porn HdSex Girl LiveHaze Porn GaySummosearchInterracial XxxNew ChudaiConnie Perignon BlowbangRocco PornstarSexo Caseiro A TresCzech Porn MassageJudge Judy ButtDark Deception PornXxx Video Com ComTensei Colosseum Saijakuسكس دكتورSex Porn Indian HdJordi El Nino Polla HdPornmoviessPorn BlackteenFlashing Boobs GifsHindi Sex KhaniyaJhoony SinsAna Cheri Onlyfans