door Inter in Politiek  ·  38 Reacties

  • 26
  • 571x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
1 verwijderd322399

"PVV wil DENK met grondwetswijziging uit de politiek krijgen."

Dat is dus fascisme in zijn puurste vorm. Brrrrrr...

22
2 Mac Benac

@2 Pv wil een partij eruit hebben die haaks op de Nederlandse democratie staat.

6
3 upanddown

Gaan er allen prat op het volk te vertegenwoordigen, als je ze dan voor rotte vis uit ziet maken dan mag je best zeggen daar niet door vertegenwoordigt wenst te worden en heel dat kot links te laten liggen.

2
4 Voorzittershamer

@3 Ha, ha, en dat staat de PVV niet, wil je zeggen ? Die is leuk question

17
5 Mac Benac

Men mag geen dubieuze banden hebben met bedrijfsleven om boven alle twijvel verheven te zijn! Waarom zou dit dan ook al helemaal niet gaan gelden voor je nationaliteit!
Bij ons in het bedrijf worden verschillende mensen met dubbele nationaliteit geweigerd ivm nationale veiligheid! Waarom zou dit niet voor de politiek gelden?

6
6 psje

Twijvel question Tja, mensen met een dubbele nationaliteit zijn een gevaar ! Dat weet toch iedereen.

11
7 Mac Benac

* Verwijderd door de redactie *

8 muxer

@3 : " Pv wil een partij eruit hebben die haaks op de Nederlandse democratie staat."

Hoe zit het met democratie binnen de PVV??

0,0000000!!

Pot en ketel geroeptoeter weer!

11
9 =*(++)*=

Kunnen we die malloot niet even terug sturen naar Israel... hij is geen haar beter dan Denk, alleen iemand anders betaald hem ervoor. Allebei hebben ze 0,0% met democratie op.

9
10 EerlijkheidDuurtHetLangst

Ik heb zo'n idee dan DENK een truc van de Nederlandse staat is, zonder dat DENK het zelf doorheeft. Sinds de PVDArabieren hebben verloren, ontstond er een moslim-machtsvacuüm in Nederland. Nooit inhoudelijk en spelen altijd de racismekaart. Voor het verdelen en heersen heeft men namelijk twee sterke kanten nodig. Het 'rechtse geluid' is een gevolg van onvrede in de samenleving, en daarvoor moest een politieke (s)linkse tegengeluid komen. Tja wanneer een Nederlander in zijn eigen land niet aan de buitenlanders wilt aanpassen , moeten zij zelf hun eigen land uit, wat ze met opzet laten verpauperen.

5
11 4lb3rt P1k3

Van mij mogen ze nieuwe partijen die na 2 termijnen( 8 jaar) niet meer dan 5 zetels hebben, ontbinden en toegang tot het bestuur weigeren.

4
12 Verwonderd

@3 dat geldt dan dus bij uitstek voor de PVV die openlijk uitsluiting van mensen propageert.

Het gedachtengoed van de PVV wijkt nog sterker af van het Nederlandse dan dat van DENK.
Maar ja, de PVV zijn dan ook een stelletje fascisten.

10
13 TedjeR

* Verwijderd door de redactie *

14 bailar

@7
Twijvel?

@8
Heeft Maxima officieel ook maar enige politieke macht? Ook het Koningshuis niet, we zijn een constitutionele monarchie. Niet opgelet met de inburgeringscursus? Appels en peren!

2
15 Bleke Betty

@14
Eindelijk iemand die zegt wat hij denkt. Ik denk dat veel mensen dat denken, alleen het zelf niet durven uitspreken.

3
16 4lb3rt P1k3

@15 Ja. Zie @6 question

6
17 Mac Benac

@8 nee zij moet alleen afstand doen van haar Argentijnse!

2
18 psje

Prima voorstel. En hopelijk druppelt het verstand en realiteitszin een keer door die dikke koppen met hun dubbele agenda's door.

Wat is er zo'n probleem met dit voorstel? Waarom willen lieden die zich z.g.n. op het welzijn van 'alle' Nederlandes *kuch, hahahaha* richten, zich niet committeren door dat duidelijk naar voren te brengen door idd de Nederlandse nationaliteit aan te nemen en het oude af te zweren? Wat is daar mis mee? i.p.v. op schoot van Erdogan te zitten of op het matje geroepen te worden door de Koning van Marokko (die maar wat blij was, dat hij zijn verachtte bevolkingsgroep, de Berbers, kon deporteren naar Nederland, daar komt het uiteindelijk wel op neer) Zoals een Denk die het openlijk elke keer heeft over de Turkse gemeenschap en de Turkse waarden enz. Geen enkele schaamte. De laatste keer kwam het woord Nederlander niet eens meer voor in zijn achterlijke betoog. Idioten en als het over IQ gaat dan ben je er wel met de schoenmaat. :X
het enige doel wat ze an ook duidelijk nastreven, is zoveel mogelijk landgenoten hier binnen halen (niet de koerden, of andere etnische groeperingen, de afvalligen ed), zoveel mogelijk moslims binnenhalen (niet de ongewenste soort) en hun belangen en dat van het 'vaderland' zoveel mogelijk nastreven hier op elke manier. Ongeacht of dat ten koste gaat (of beter nog) ten nadele van de autochtone Nederlander. Zoals zij zelf durven te zeggen (en hier hun volgelingen ook), die rotten dan maar op!
But, times they are a changing!

2
19 Bleke Betty

@17
Familie question De V is dus besmettelijk question Ik mag wel opletten!

1
20 Bleke Betty

@128
Praat niet zo dom. Of ben je ineens een voorstander geworden dat alle allochtonen hun tweede paspoort in moeten leveren? prima, en dan idd ook Maxima.

Maar dit topic (zal het maar even uitleggen) gaat om mensen in de politiek, in de regering!
mensen met politieke macht. En daarin is het voorstel van de PVV wat mij betreft niet ver genoeg, lang niet. Ik vind dat elkeen die een bestuurlijke (politieke) openbare functie bekleedt, geen dubbele nationaliteit mag hebben, ook bij de politie niet, bij de douane niet, niet in een gemeenteraad, niet bij de belastingdienst ed.
Wil jij persé jouw dubbele nationaliteit behouden, dan moeten deze functies niet langer beschikbaar zijn voor hen. Het één of het ander! Dat vind ik een normale en realistische eis.

En Maxima, valt weer niet onder die categorie want zij heeft hoogop een ceremoniële functie.
En van mij mag het Koningshuis ook morgen worden afgeschaft, maar daar gaat het niet over!
Ik hoop dat u nu het verschil snapt, ik leg het iig niet nog een keer uit!

2
21 Bleke Betty

@21 = voor @8 en @18

1
22 Bleke Betty

@22 ze heeft wel een voorbeeld functie en goed voorbeeld doet volgen (ook als er geen wet er door zou komen)

1
23 psje

Als ik alleen die verzadigde kop van Maxima zie dan moet ik al braken. Walgelijk toneelstukje dat koningshuis. Verwende broeinesten zonder gevoel voor de werkelijkheid. En dat houden 'wij' in stand. Brrrrrrr.......

5
24 Mac Benac

* Verwijderd door de redactie *

25 muxer

@25 De normen / waarden worden door de hele democratie verkwanseld, het STEMVEE van o.a. Groen-Links is niet anders dan stemvee van de PVV.

3
26 Recovery Mode

* Verwijderd door de redactie *

27 muxer

Kan Yasser (Jesse Klaver) ook nokken wat ik dan persoonlijk weer geen ramp vind met zijn obsessies om dobberaars te omarmen en niet te vergeten zijn CO2 obsessie.

1
28 Tiidmasine

@27 De invloed van leden gaat niet verder dan enkel de financiële bijdrage. De kracht van de PVV is juist dat er geen leden zijn!

2
29 Recovery Mode

* Verwijderd door de redactie *

30 muxer

Goed plan. Helemaal omdat de EU van plan is, heel Noord-Afrika binnen te halen en dus kunnen de Turken, Marokkanen e.d. dan zowel in hun EU-thuisland als in EU-Nederland stemmen, zij hebben dan binnen de EU veel meer invloed dan alle autochtone Europeanen, dubbel zoveel invloed terwijl zij daar geen dubbele aantallen voor nodig hebben. Gewoon twee stemmen per persoon.

Ook is het niet verboden, iemand de nationaliteit af te pakken zolang diegene daardoor niet statenloos wordt. Dus moet je gewoon iedereen die twee nationaliteiten heeft, de NL nationaliteit afpakken totdat die andere landen eindelijk ophouden, iedereen hier tot in de tigste generatie hun nationaliteit te verstrekken, en ze evengoed weigeren terug te nemen bij herhaalde zware criminaliteit.

Zet ze op een droogje, die landen, HUN moet je boycotten, niet Israel of Rusland waar wij geen last van hebben. Nu we Nordstream 2 binnenkort krijgen, kunnen we het verdrag uit 1975 "islam voor olie" eindelijk aan onze laars lappen, weg is dan het pressiemiddel van de OPEC om alle Europese landen tot zelfmoord te dwingen. Want Rusland heeft niet alleen gas, maar ook olie en nog veel meer, groot als het is. En ze hebben sterke nieuwe systemen ingericht op het gebied van geld en handel waar US/UN niet tussen kunnen komen, zodat ze niet meer kunnen worden geslachtofferd en klemgezet via het afknijpen van internationale geldstromen.

1
31 Wendel

@30 : Alle politieke partijen die democratisch doen intern, en die behoud van Nederlandse identiteit, souvereiniteit en cultuur nastreven, worden al snel geinfiltreerd en omgeturnd. D66 was ooit idealistisch democratisch, moet je nou zien. Ettelijke voorbeelden zo.

Bij Wilders weet je waar je aan toe bent, elke andere partij kan na de verkiezingen omdraaien als een blad aan een boom en je kunt er dan niets meer aan doen. Dat is precies waarom PVV op deze manier is ingericht. En die dictators van u hebben ettelijke mensen gedood, Wilders heeft nog niemand een haar gekrenkt maar kan zelf niet normaal leven, al decennia, omdat hij dat voor Nederland en de Nederlanders over heeft. HEM zijn haren gekrenkt, niet zijn tegenstanders, er worden zelfs hele hetzes tegen hem op touw gezet en rechtszaken aangespannen op ontzettend vergezochte gronden. HIJ is het slachtoffer, hij maakt ze niet.

2
32 Wendel

Kansloos, zoals alles waar Wilders mee komt... en zo hoort het ook.

6
33 TedjeR

@24 Het zijn geen eens afstammelingen van de Oranjes. Het gaat ver terug maar iets wat iedereen kan begrijpen is dat Juliana en adoptiekind was (een lief betrokken mens, dat wel) omdat Wilhelmina geen kinderen kon krijgen. Wilhelmina peerde em in WOII. Daarmee verspeelde ze al het recht op de troon.

1
34 Tiidmasine

Het zou mooi zijn als ze dat erdoor kregen maar ik ben bang dat het niet gaat lukken.

2
35 samcash

Kansloos

2
36 Hollander1967

Dat kan Geert doen, en dat hij uiteraard al veel eerder moeten doen, bedenk immers dat denk uit de baarmoeder van de Partij voor de Allochtonen komt die tientallen jaren met tientallen zetels hebben kunnen 'regeren', maar hij zal wegens de linkse jihad tegen Europa en hun genocide van de blanke volkeren uiteraard nul op het rekest krijgen. Dat is hetzelfde als een leeuw vragen zn biefstuk terug te geven, tuurlijk, dat gaat ie doen!
En dan blijft alleen de Grote Remigratie over, en dat kan alleen Europees worden opgezet!

0
37 Qlimaat

Een partij die geregeerd word door Erdogeit met 2 grijze wolven die de AK partij van Erdogeit steunen en alles doorbrieven aan Turkije (wat de reden is dat ze niet in de commissie stiekem mogen) die hoort niet in de regering en moet verboden worden. We hebben toch ook geen Marokkaanse partij in de regering?

Dus een goed punt en dus verbieden. Wellicht met behulp van advocaat Theo Hiddema van de partij die samen met de PVV wil regeren. Laat ze maar samen optrekken.

0
38 Jan met de korte achternaam

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

1 minuut geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

8 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

43 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

1 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

2 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

2 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

2 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

3 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Sunny Leony PornsMistress Foot WorshipSubmisdive PornDredd PornTelugu Heroins Sex VideosLatina TeenpussyBest Black PornHot G VibeHentai ListeAmanda Blake NudeClassic Hd Porn MoviesAnissa Kate GangbangNezuko HentaiJav IndonesiaCyberkittyxo NudeDemi ScottTamil House Sex VideoSexy Lesbian SexAunty Blouse OpenIndian Wife SuhagratBig Nipple GrandmaDianalovecbPorn Telegram GroupsFree Brazzers Full VideosAnnafaris NudeMuslim Sex SexSxe VodAlexa Loren PornCarmen Elctra NudeCream Pie DripMyanmar SexxWww English Sex VideoBrittney Jones PornDesi Tamil SexMultpirmSarah RomainThe Huns Yellw PagesBur Ki PicBangla Choti BoiInpregnating PornUncle And Niece PornAsian AsslickingAnal Fat BlackPetite Teen CreampieBarebak Gay PornEx Wife NudeMallu Aunty Romance VideoMisty Mundae NudeBabysiter JoiSexo GratjsMilfxBoku To Mikasi SenseiApplication Plan CulMoranda Cosgrove NudeSex Japan SonLatin Porn LesbianSexy HentaisWww.vivastreet.comWww Xvídeos PornôXvdiesXvideo OpenAsiandildoTamil Actress Nude RealSexstepmomAssess PornBrecki HillBest Onlyfans LeamHomade NudesVoire AnimeFullxcinenaAcompanhantes Na WebAndreina DuluxeSummer BrelliePorn Star Sexy VideoSwimming Pool Porn VideosPron New HdHelensweet NudeEva Elife PornTamil Sex Padam MovieCam Sexe GratuitBlack FemdomMilf ViedoesResee Witherspoon NudeHot Naked Pics Of WomenBhai Behan ChudaiFilms X StraimingMetal Owl HentaiDirtycamBigboobs CamVictoria Triece NakedGirlfriend Sharing PornXnxxxsDeepfake Porn CelebrityXnxx MuslimBuckadamsPorn Asian BbcKerala DickJeffree Star SextapePorn WallpaprAmanda Cherry PlayboyBbcpie - Xxlayna MarieHottest Brunettes PornSexy BloejobIndian Affair Sex VideosDesi Bhabi Sex MmsTamil Husband And Wife SexAdam22 Wife XxxKendra Spade LesbianTit At WorkYu KawakamiPeliculas Pornograficas XxxLive Nude ShowSex Video DawnDad And Daughters PornPussy Eating TechniquesKylie KoleDeep Fakes PornSkipthegames MobileSingapore PornIndian Telegram PornShion UtsinomiyaThot BbcEscorting HubNude CeiebsAnumation PornLa Sirena 69Gabbie CarterpornBbw TiitsMazeethegoatDanni BanksVinatge Gay PornKhalish UlluPornstar OrgyAll Heroin XxxAshley GracieHoney Goblin HentaiIya Na Kao Sare Nagara Opantsu Misete MoraitaiStreaming HentaiFoot BooruMia Kahlifa Porn GifAlien X VideosMalayalam Xxxx VideoJerking Off On PublicBig Asss AnalJapanese SquirterFullhd PornPornhub Look AlikeNude TintokGeneral ButchTs Jane Marie