door WijzeDwaas in Buitenland  ·  176 Reacties

  • 9
  • 1101x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@150 begin nou eerst eens met je eigen stellingen te onderbouwen... Daarnaast is hier al vele malen uitgelegd waarom een no-deal Brexit heel erg ongunstig is voor het VK.

Dat jij dat allemaal niet begrijpt, daar kan een ander niets mee. Doorgaan met de leugens van figuren als Farage, Johnson en Rees-Mogg te herhalen is alleen een teken van domheid aangezien duidelijk is dat deze personen prive van het Brexit gaan profiteren.

De negatieve econoomische effecten van het Brexit zijn volledig onderbouwd, de geclaimde "voordelen" niet. Jij kiest dus de blauwe pil.

3
151 TedjeR

@135
Oh u leeft in een heel andere wereld waar woorden een heel andere betekenis hebben. Geniet van de trip zou ik zeggen.

1
152 AJ74

@136
Ik refereer naar het artikel, dat lijkt me niet zo raar en heeft weinig met een cirkelredenering te maken. En waar komt toch dat idee vandaan dat Brussel GB zou straffen. Ze weten zelf niet eens wat ze willen, dus wat met Brussel dan geven om ze tevreden te stellen?

3
153 AJ74

@150
Simpel, omdat die andere landen wel een verdrag met de EU hebben. Dat is geen propaganda, maar gewoon realiteit. Als je geen afspraken hebt tussen landen, dan geen handelen en geen reizen. U denkt misschien dat als er geen afspraken zijn, dat alles dan mag. Maar dat is juist omgekeerd. Dan mag niets.

2
154 AJ74

@154 dan kun je wel handelen en reizen, maar wel volgens de regels die voor derde landen gelden: invoerrechten, visumplicht, geen vrije vestiging, geen automatisch recht op werken.... dan wordt het lastig!

En dat met ca. 190 landen na een no-deal Brexit.

2
155 TedjeR

@150 . Het is aan u om nu de eu propaganda te debunken met feiten en cijfers en met een gedegen onderbouwing te komen waarom een brexit louter positief zou zijn voor het VK.

2
156 Tralalala

@151

"begin nou eerst eens met je eigen stellingen te onderbouwen... Daarnaast is hier al vele malen uitgelegd waarom een no-deal Brexit heel erg ongunstig is voor het VK. "
> Geen argument.
> Geld is geen rijkdom.

"Dat jij dat allemaal niet begrijpt, daar kan een ander niets mee. Doorgaan met de leugens van figuren als Farage, Johnson en Rees-Mogg te herhalen is alleen een teken van domheid aangezien duidelijk is dat deze personen prive van het Brexit gaan profiteren."
> Geen argument.
> Projectie.
> Wat u zegt bent u zelf.
> "Slimmerik"

"De negatieve econoomische effecten van het Brexit zijn volledig onderbouwd, de geclaimde "voordelen" niet. Jij kiest dus de blauwe pil."
> U heeft een kristallen bol waarmee u de toekomst kunt zien? Want van beide zijde is namelijk geen enkele onderbouwing over wat er nu wel of niet gaat gebeuren.
> Angst voor het onbekende, zeer menselijk.
> Over blauwe pillen gesproken.
> Geen argumenten.
> 0 punten.

6
157 Lucifer De Vil

@150

"Bijna dagelijks komt er een stroom propaganda over de Brexit voorbij. Hel en verdoemenis wordt er gepreekt. Studenten uit GB zouden niet meer in de EU kunnen studeren (waarom Afrikanen wel?). Ze zouden geen handel meer kunnen drijven (waarom China wel?). Ze zouden niet meer in Europa op vakantie kunnen (waarom de rest van de wereld wel?). Ze zouden geen militaire steun meer krijgen (staat de EU gelijk aan de NAVO?). Bedrijven zouden massaal uit GB vertrekken (oeps; de afschaffing van de dividendbelasting kon Unilever toch niet verleiden uit GB te vertrekken). Enz enz."

>ooh een lijste met argumentale punten!
>6x2^6 punten om precies te zijn.

En dan de walgelijke en domme uitspraken van de naar alcohol walmende top van de EU zoals:
https://www.telegraph.co.uk/politics/2019/02/12/guy-verhofstadt-warns-brexiteers-could-end-guillotine-like-leaders/

>Een artikel, sorry, dat telt als maar 1 argument, dus 1 punt.

"De Brexit zelf is op alle vlakken alleen maar positief voor GB. Het enige dat negatieve effecten gaat hebben is de haat van de kleuters aan de top van de EU de het niet kunnen verkroppen dat GB niet meer mee wil doen (en meebetalen) aan hun spelletje in de zandbak op het schoolplein. Volwassen mensen gaan onderhandelen ten gunste van beide partijen. Kleuters gaan staan schreeuwen met de vingers in de oren."

> Dit is uit de duim gezogen, maar komt logisch over, ook maar 1 punt.

In totaal dus (6x2^6)+2= 66 punten!

6
158 Lucifer De Vil

@158

Whoops, (6x64)+2 punten, u heeft er meer, hahahahahahaa

6
159 Lucifer De Vil

@157 toon jij het tegenovergestelde dan eens aan. Ga ik namelijk niet op iedere herhaling van evidente No-deal Brexit leugens die onderbouwing herhalen.

Overigens zou jij de eerste hier zijn die met een gedegen onderbouwing van de Brexit komt. Er ligt dus een pracht kans voor jou om al die argumentloze Brexit-fans hier te rehabiliteren.

2
160 TedjeR

@160

Ey ik ben helemaal niet geïnteresseerd in mijn eigen gelijk aan te tonen, ik zit er namelijk vaak genoeg naast.

Wat ik mateloos vermakelijk vindt is om de bullshit van anderen uit elkaar te halen met een hammer, goed kijken naar wat er in zit en dan weer chirurgisch in elkaar te zetten met een schroevendraaier.

het is niet dat ik bewijs gelijk te hebben, maar ik bewijs wel dat "jullie" dikke bullshit verkondigen. BWHAHAHAHAHAHA!!!

WAT BENT U SLIM SLIM SLIM ZEG!!!

HAHAHAAHHAHAAHAHAAA!!!!!!

7
161 Lucifer De Vil

@161 `[ ik zit er namelijk vaak genoeg naast.]
zo ook nu... en zelfs dat weerhoudt jou er niet van om op de man te spelen.

4
162 TedjeR

@162

Pffff, op de man spelen moet u maar niet over beginnen, er komen namelijk niets anders dan beledigende one liners uit uw toetsenbord hier op NK.

44k bullshit berichten, u moet er maar de tijd voor hebben. Ik spendeer me tijd liever aan poker, drugs en seks met me vrouwtjes.

Het is maar waar de prioriteiten liggen he?

4
163 Lucifer De Vil

@163
U vergeet onzin verkopen, maar u bent waarschijnlijk zo'n "vrije geest" die een beetje van het padje is, maar niet uit, als u maar denkt dat u gelukkig bent.

1
164 AJ74

* Verwijderd door de redactie *

165 bailar

@164

"U vergeet onzin verkopen, maar u bent waarschijnlijk zo'n "vrije geest" die een beetje van het padje is, maar niet uit, als u maar denkt dat u gelukkig bent. "

Argument met een punt op het eind, 1 punt.

>Ik denk dus ik ben.

1 punt.

Gelijkspel? Ik zou het aannemen voordat ik er weer een cirkel redenatie tegenaan knal en 1x oneindig punten voor sta.

6
166 Lucifer De Vil

* Verwijderd door de redactie *

167 bailar

Je kunt ieder cijfer uit je hoge hoed toveren dat je maar wilt, het publiek kan het toch niet controleren. Als het maar lekker dramatisch is, vinden de tegenstanders van de autochtone Europeanen altijd. De gretige omvolkers. De aggressieve-parasieten-knuffelaars. Die gaan altijd hysterisch gillend over de grond liggen rollen als driftige kleuters in plaats van met fatsoenlijke argumenten te komen.

6
168 Wendel

@168 Straks niet de EU de schuld geven als het wel waar is he.

0
169 Jessez

Oh ja bang zijn voor de Euro verlaten want dat is de ondergang en snel een nieuw referendum en niet bindend dus Engeland blijft in de EU.

En waarom? Wat als het land het goed gaat Nadat ze onder de dictatuur van Brussel uit komen en ,
nou ja in Frankrijk en Italie zijn ze... scheuren in het glazen huis van Brussel ?

(i should not type this but if they leave people not other option then when does it get so bad that they are going to have to do what ? Declare War on the state ? well thats going you get messy but then... would i feel sorry for the people they hang ? i don't think so ).

4
170 nosuchname

Oke het kost een miljard per week dus (900.miljoen euro eigenlijk) maar hoeveel weken? Voor 1 week is het al veel. Als het voor een jaar is 52 weken dan kost het 52 miljard. Dus voor hoe lang gaat dat door?

En de kans op een harde brexit is nu al 98%.

En het wordt nog erger. De nationale bank van Groot-Brittannië heeft berekend dat een daadwerkelijke Brexit zou kunnen leiden tot een crisis die ernstiger is dan die van 2008.

En dat word dan een crisis voor heel Europa. Zeker voor de landen die met Engeland handelen.
Dus een volgende crisis zit er alweer aan te komen. Geen weg meer terug. Die brexit komt er hoe dan ook.

1
171 Jan met de korte achternaam

@147 ,

In een oplage van 1...

0
172 uahoera

@171
Er komt altijd weer een nieuwe crisis. En die Brexit gaat iedereen geld kosten. Met dank aan de Farage figuren. Maar het voordeel is dat de Nexit roepers wel lekker rustiger gaan worden.

1
173 AJ74

@173

Die geven gewoon de EU de schuld en gaan nog harder schreeuwen. Misschien wel wat minder in aantallen, maar ophouden doen ze niet.

Enige hoop is dat ze vrij snel uitsterven, omdat ze niet vaccineren.

1
174 zeikenderechter

@172

Hoor ik daar weer een mug schijten?

naja lekker boeiend, die sla ik wel eventjes dood.

PATS BICTHS SLAP!

4
175 Lucifer De Vil

@167 even wakker worden, dit nieuws komt vanuit de Britse centrale bank.
Zoals er al vaker, juist vanuit Britse diensten is verteld dat een Brexit heel veel gaat kosten. De EU heeft nog nooit een bedrag genoemd of een uitspraak op dat gebied gedaan.

Maar blijf vooral de EU van alles de schuld geven, is makkelijker dan zelf nadenken.

1
176 streek

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
RobP
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@46 Nee, die moeten er tegen kunnen. Worden ze hard van........

2 minuten geleden geplaatst door RobP

Zie Hier
Waarom een bedreigde Gazaanse asielzoeker al twee jaar wacht op een verblijfsvergunning

Misschien omdat ze altijd indirect aanhanger zijn van Hamas!In Gaza mocht de Hamas rustig zn gang gaan!...

41 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Moien
Drinkwaterbedrijven tegen nieuw kabinet: help met aanpak watervervuiling

Hoe zou het toch komen;https://www.nu.nl/economie/6305694/fruittelers-mogen-dit-seizoen-toch-werken-met-verboden-bestrijdingsmiddelen.html...

1 uur geleden geplaatst door Moien

LoydMorris
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@40 Inderdaad. . . Aziaten zijn, net als Surinamers, Antilianen, Noord Afrikanen, Scandinaviërs en Limburgers gewone mensen. . Maar heb je n...

3 uur geleden geplaatst door LoydMorris

Ron MVV Maastricht .
Muziekdraadje

Deep Purple - Highway Starhttps://www.youtube.com/watch?v=Wr9ie2J2690...

6 uur geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Olivia
Muziekdraadje

Tavares - Don't Take Away The Music https://www.youtube.com/watch?v=sFktT-k4G_Y...

6 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Spargo-Just For You https://www.youtube.com/watch?v=MCpwqmrbyqQ...

7 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Sparks - When I'm With You https://www.youtube.com/watch?v=TVTH7OsNbhs...

7 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1948 Dat lijkt me ook irritant dat ze dat eerst willen lezen , dan is de spontaniteit toch weg?...

7 uur geleden geplaatst door elsemiek

eh
Offtopic

@1935Ik heb het over momenteel.Soms duurt de moderatie lang, en dan mis ik wanneer het tevoorschijn komt.Andere keren gaat dat veel snelle...

7 uur geleden geplaatst door eh

NK. App
Babosas SexualPantyhosen PornPakistani Sex VideoPor.nhubXxx112Brianna BentleyAunty Back SexBhabhi Ki Nangi PictureThroatpieWeb Series NudeBest Quality Sex VideoShakila Porn VideosJoi AsmrMen Fucking Women VideosLesbian NipplesuckingEbony NipplesNudegirl On BeachFaye PornPhillipina MilfIndia Summer Sexually Broken3d Cartoons PornAshleyyyreyyy NudesZoophilia Pornفیلم خود ارضاییXxxxxxxxxxxxxzRaksha Bandhan XxxHindi Sex Movie PictureSex With ServentDesi 4k Porn VideosPornstepdaughterNipple TortureBrcc JillSex For Money XvideosLadies And Gents SexBlackgirlstwerkingnakedAmber Smith SexOmigleaBig Booty Gay TwitterDayalu MovieLil D PornhubInfluncer NudesKoriansexQueencomplexXnxx Porn TvSwathi Naidu Fucking VideosSexy Blue Film Sexy Blue Film SexyPorn MassagesNo Teeth BlowjobAmsrSruck PornShort Sexual VideosRecit EroAubeey KateKyonyuu Reijou Mc GakuenEmira Foods SexRoxie Sinner BbcNewsensation ComAngela Kinsey NudeYellz0 PornBangladesh Xxx Video ComSexxxx VedioMea MloneSex Audio BengaliTentacle HentiaJordan Joseph PornMisty Stone PovComics Pornos 3dEbonymature PornInnteracial PornVideo X FrancerFamosaspeladaGibi SexoSexo Amador NacionalNudes Novinhas.Splatoon Rule34Big Botty Ebony PornCoconutkitty PornMedieval PornVirgin DefloationGay Sex Stories In HindiVideos Pornon GratisSpeedhandjobSmall Titties MilfSneaky XxxPorn BuenoDani DaneilsFilme Porno BrasileirinhasAvery Jane XxxMim Possible PornUpskirting VidsPornhub RockerSherlyn Chopra Nude PicturesOfficial Sex VideoPorn Stories TamilKoriyansexPorn-ubValarie RuvalcabaDani Daniels CreampieFingering PussyBoobs Sucking CoupleNose PornMorroco PornMen Suckin BoobsBrooklyn Chace PornXnxx SquirtXnxx Bro Sis IndianEmilia Clarke Nude GotSandra Bullock NakedMilf StoiresTop Hot PornstarCollege Aunty Sex VideoXxx Mumbai VideoBokep MiyabiInfluencersgonewild Com#porno TiktokNashville Body RubsSexy Hd XnxxOld Lady Xxx VideoChut PicturePune Budhwar Peth VideoIndian Style PornLatinaorgasmJennifer Ponce DesnudaHindi Sexsi VideoAsian CfnmAmateur BipornLatina Step Daughter PornLove Island Nudes10 Sex VideoLesbean Porn PicsHindi Blue Film Video MeinSunny Leone Hot Sex HdAdult Sexy AdultLana Rhodes BrazzersPorn MakeoutAliana FoxsHarem HentaisBootjobسکس افغیBalatkar SexKissing BeegPorn Real StoryIndian Village Couple PornSonia NudeTitanic NakedPhat Girlz Full MovieNiksindian Full VideosReally Good PornBbc Massage PornSex Comic