door Inter in Overig  ·  47 Reacties

  • 7
  • 501x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En bovendien: de jonge klimaatspijbelaars krijgen meer met de gevolgen te maken dan de oude grijze muisjes en ratjes zoals onze Rutte.

40
1 Barbapapa-7,5

De grote fabrieken in de wereld zijn de vervuilers, vliegtuigen en vervuilde olie die door grote zeeschepen op de wereld wordt gebruikt, dat zijn de boosdoeners maar gewone burgers mogen het gelag betalen.
Waterstof en kernenergie is de oplossing.

6
2 welofniet

Dacht je nou echt, dat een klein landje als
Nederland de wereld gaat redden?
Nou, de hele wereld zal ons dankbaar zijn.
De hele wereld zal iedere Nederlander
als een god ontvangen.
Pffft.

8
3 Weetal

Pol green Pot

7
4 Jongens van de Witt

vraag aan Jette het verschil tussen milieu en klimaat, blijft natuurlijk moeilijk.....ik vraag me serieus af welke partij er ook al weer populistisch was.
Als je klimaat alleen aan Co2 koppelt, zal ik niet eens een discussie aan willen gaan, maar goed meehuilen met kindertjes is natuurlijk schattig, pak voor de grap maar eens iets af wat dierbaar en/of "normaal" gevonden word.

5
5 Mesjokke

@5 pak voor de grap maar eens iets af wat dierbaar en/of "normaal" gevonden word..

Hun GSM bijvoorbeeld.
https://www.want.nl/smartphone-milieuvervuiling/

6
6 in holland

En straks krijgen we zeker ook nog voetbalhooligans die gaan demonstreren omdat hun seizoenskaart niet recyclebaar is

4
7 rawplayer

* Verwijderd door de redactie *

8 Manja

@8
Stevige onderbouwing, en weet jij het verschil al tussen milieu en klimaat?

8
9 Mesjokke
10 rawplayer

@7 Doen ze al in Frankrijk met een geel hesje aan

6
11 MacGu

Ik stel voor dat potentiële klimaatspijbelaars eerst een toelatingsexamen af moeten leggen om tijdens schooltijd deel te mogen nemen aan een demonstratie. Het examen bestaat uit 100 vragen over het klimaat en daarvan moet je er 70 goed hebben om deel te mogen nemen.

7
12 PeKa

@9 Jij bent vast wel zo vriendelijk om dat even uit te leggen zodat we allemaal weten hoe het precies zit

7
13 MacGu

@12 ,

Alweer?

Pleit je er nu dan inmiddels wel voor dat dat ook voor politici gaat gelden zodat, jawel, ook Baudet zijn bakkes voortaan dicht mag houden?

5
14 progressiefliberaal

@12 ,

Wel goed van je trouwens dat je hergebruik van je comments nastreeft question

5
15 progressiefliberaal

* Verwijderd door de redactie *

16 Manja

Het is een Europese jeugd organisatie die het organiseert.
Jeugd die opgroeid met indoctrinatie.
Ik heb ze nog geen 1 keer met een echte argument horen komen.
Ze papagaaien gewoon de leraar na.

Voor het gemak wordt ook nooit er bij gezegd om welke organisatie het gaat.
Nu lijkt het of het spontaan is die stakingen.
Dat zijn ze op zijn allerminst.
Het is pure propaganda vanuit Brussel.

7
17 meneer van het nieuws

* Verwijderd door de redactie *

18 Manja

* Verwijderd door de redactie *

19 Manja

@13
Wie is we? 60% van Nederland die op de dijken staan te juichen dat er geld uit je zakken word geklopt omwille van subsidie's, een Jette die over plastic soep begint, of over fijnstof? niet wetende dat je zelfs Baudet daarin mee zal krijgen.

Nee MacGu het is wel zeer doorzichtig om "we" een oor aan te naaien, het gesprek van vorige keer zaten we best op 1 lijn, milieu is een ander verhaal dan klimaat, waarom noemen ze het klimaattransitie (Co2) omdat het meetbaar is dus er kan een waarde aan gehangen worden.
Word de wereld beter of slechter van 10% meer of minder CO2....niet meetbaar.

Niets doen daar hadden we het de vorige keer over is geen optie, "we" bespelen voor politieke spelletjes gaat mij te ver.

3
20 Mesjokke

@19
De vraag van @9 was te moeilijk?

4
21 Mesjokke

@19
Excuus ik zag de lap tekst van @16 niet.

3
22 Mesjokke

@16
Dat was de vraag niet? het verschil tussen milieu en klimaat, niet wat Baudet of andere wetenschappers roepen.
Laat die PVV en Fvd er nou helemaal buiten, want wat die ook zeggen het is altijd fout in jouw ogen.

4
23 Mesjokke

@16
"...waar Baudet faalt in z'n verkondiging van bullshit."

Dat betekend dan dat hij geen bullshit verkoopt, want hij faalt daarin.

4
24 Jongens van de Witt

* Verwijderd door de redactie *

25 Manja

@25
Manja, "Klimaat is onderdeel van het milieu" dus als ik een stuk plastic weggooi dan gaat het regenen? maar voorruit ik reken het wel goed, en wat denk jij nu als je het milieu wilt aanpakken wat je als eerste moet gaan doen?
Als ik van het gas af moet en mij en alle huishoudens 60k gaan uitgeven (aan warmtepomp,isolatie,vloerverwarming enz enz), waardoor mijn kosten van 5000 Kwh naar 11000 KWH gaan, om zo 1 aspect (de minst gevaarlijke CO2 genaamd) aan te pakken. en dan nog geloven dat je je geld terugverdient, natuurlijk wat je geleend hebt.

Om maar te zwijgen dat China CO2 produceert in 5 dagen waar Nederland een jaar over doet, dat Europese landen overgaan op gas om de uitstoot van CO2 te verlagen, Duitsland pas nog een grote pijpleiding uit Rusland aan laten leggen.

Is dit het, serieus is dit de groene gedachte, je hebt niet in de gaten dat dit een verdienmodel is.

wees realistisch ,zelfs je laatste zin bestaat al niet meer.

2
26 Mesjokke

@20 Vrij simpel. Met "we" bedoelde ik gewoon de reageerders/lezers in dit topic. Niks "achterliggend" verder.
Stelde de vraag aan jou omdat je aan een reageerder vroeg "weet jij het verschil al tussen milieu en klimaat" .
Moet bekennen dat, en dat weet jij ook wel, mijn vraag uitdagend was bedoeld naar jou, met mijn intentie een misschien wat meer inhoudelijke discussie.
Wat je mij dus mag verwijten is dat ik via jou de discussie wat meer naar de inhoud probeerde te "trekken" maar om van politieke spelletjes te spreken, dat gaat mij wat te ver

3
27 MacGu

@16 Jij kakelt anderen weer na, zoals gewoonlijk. Zelfs dit stukje is niet van jezeJij hebt duidelijk het ICPP-rapport niet gelezen, want dat had je niet zulke domme opmerkingen gemaakt. Je kakelt anderen na. Onnozel wijf.

4
28 Hochiplush

@26 Zie dat je al naar de inhoud gegaan bent question, overigens, op sommige punten die je aanhaalt gaan we nog eens een keer stevig over babbelen als als je het goedvindt, nu te laat morgen helaas weer vroeg op.

2
29 MacGu

* Verwijderd door de redactie *

30 Manja

* Verwijderd door de redactie *

31 Manja

@30
Dat stukje plastic waar ik het over heb gaat over tonnen Manja, zelfs in je ontlasting zijn al weekmakers gevonden, in zeedieren wordt de concentratie hoger en hoger.

Dat juist jij nu over het totaal plaatje gaat praten is eigenlijk wel grappig, dat is nu juist wat ik stelde , waarom focussen op CO2 terwijl juist deze "gasvorm" het minst schadelijke is dan andere vaste/gassen.

Is er een mogelijkheid dat je dit kan inzien? ,het is een nieuw speeltje om geld in het laatje te brengen , want het is meetbaar.
Niemand zal er iets van merken als we de doelstellingen halen, uuhm jawel op je bankrekening.

2
32 Mesjokke

* Verwijderd door de redactie *

33 Manja

@33
Onwetendheid: elke stelling die u neemt heeft namelijk niets met CO2 te maken, juist CO2 is een aanjager van het groen om ons heen.
de plastic-soep wat u vermeld is wel zeer symplistisch als het tastbaar/zichtbaar is, is het makkelijk is het een gasvorm word u bang gemaakt en wordt het moeilijk schijnbaar.
De zuurstof motor zoals u geleerd is "het groene hart" is feitelijk maar een klein deel van de opbrengst juist de oceaan (algen) zijn de grootste aanvoer van zuurstof.
Los van het feit dat ik ook vind dat er minder gekapt moet worden.

Mijn nageslacht weet dat ik veel aan het milieu doe, wat ik persoonlijk kan in deze tijd.
Mijn nageslacht zal ook niet zo maar elke stelling onderschrijven (betalen) daar ze juist zelf goed kunnen zien wat de hoogste prio heeft, dat is geen CO2.
Mijn nageslacht weet zeer goed dat als Nederland een jaar zo doorgaat met CO2 uitstoot dit 5 dagen voor China betekent (die niet meedoet) los van alle andere landen.
Mijn nageslacht loopt niet mee te schreeuwen met de feestende klimaatkinderen "weg met CO2" roepend, wetend dat je dan je eigen ondergang tekent. (geen CO2=geen leven)

Feit is wel de discussie heeft WEL nut, daar ze er nu nog meer mee bezig zijn, tenminste wat je van kinderen kan verwachten.
Dus schikken/scheiden, nadenken hoe verbeteren, waarom alle verpakkingen zoveel plastic, toch maar de fiets pakken, "korter" douchen, discussie aan tafel, enz enz
Gewoon op een normale manier, 1 discussiepunt staat iig nooit op de agenda, welke partij te stemmen, zelfs kinderen zien de hypocrisie, de vraag is waarom jij dan niet?

2
34 Mesjokke

* Verwijderd door de redactie *

35 Manja

@35
Hilarisch dat u cherrypicking gebruikt dat juist nu alleen de pijlen op CO2 worden gebruikt.
Over de rest, milieu dus heeft u niets van Baudet gehoord.

0
36 Mesjokke

* Verwijderd door de redactie *

37 Manja

Klimaat spijbelaartjes begrijpen dat wat ze is voor gekauwd. Dat is een visie die kant noch wal raakt en zeker niet is gebaseerd op deugdelijke feiten. De feiten zijn werkelijk dat op dit moment niemand weet wat de menselijke invloed is. Want daar gaat onze invloed over zou ik denken. Anyway, geen hond weet wat die invloed is en het laat zich raden dat de mens, die zichzelf erg belangrijk vindt hard roept dat de oplossing gevonden is. Maar dat is dus nergens op gebaseerd.

0
38 Al

@1
Die klimaat spijbelaartjes krijgen veel harder te maken met de gevolgen van wegkijkende poltici. Hordes moslims die niks bijdragen en klagend over ongelijkheid hier niks anders komen doen dan hun schooiende hand ophouden. Maar daar mag je natuurlijk in dit verrotte deug kneuzenlandje niet over beginnen want dan discrimineer je.

1
39 Al

@39 Dit topic gaat over ons klimaat. Als je je enorm zorgen maakt dan staat het je vrij om een topic te openen over jouw enorme, serieuze zorgen. Het kan ook zijn dat je je minder goed thuis voelt in dit welvarende land.

19
40 Barbapapa-7,5

* Verwijderd door de redactie *

41 Pxf7+

@37
Stukje gelezen, zelfs naar Jelmer gegoogeld filmpjes gezien, weer echt een prater lijkt ook meer een activist , is niet lullig bedoelt.
Een beetje de persoon van weg met kernenergie....je kent ze wel, en nu huilen over de 3 kolencentrales die miljarden gekost hebben en nu eigenlijk maar weg moeten, toch kernenergie waar onze groenen zo op tegen waren.
https://www.climategate.nl/2017/07/1600-nieuwe-kolengestookte-elektriciteitscentrales-planning-aanbouw-wereld/
Mooi verhaal van Jelmer kijk maar eens naar het linkje.

ook heel mooi wat ze bij Jinek proberen te doen:

helaas mislukt voor Jette, Baudet geeft het mooi aan het verschil tussen milieu en klimaat en dat juist het CO2 verhaal niet juist is, eigenlijk te kort en arrogant uitgelegd dat toegegeven, hier blijt dat Jette geen idee heeft waar deze over praat, dan die andere man met zielige verhalen uit het NPO verslag als sidekick en natuurlijk de "onpartijdige" die probeert de eenzame spreker uit zijn tent te lokken.
Ik durf te stellen dat als je over het milieu begint je Baudet wel meekrijgt, schonere zeeën, schone rivieren,minder fijnstof,afvalberg verminderen, duurzamere producten, meer recyclen,slimmere inpakmateriaal.
Als je weet dat nogmaals van alle gassen juist CO2 de minste prioriteit heeft (nogmaals omdat dit meetbaar is en een prijs aan gehangen kan worden) kunnen we wel stellen dat eenieder die zich druk maakt om "broeikasgassen" beter de oceaan leeg kan pompen (H2O), immers is deze voor 90% verantwoordelijk voor de opwarming tot de eerste schil de troposfeer.

Ik mag toch wel aannemen Manja dat je weet hoe de aarde opwarmt en waarom, hetzelfde dat je weet dat een koelkast niet koelt, maar de warmte eruit haalt hetzelfde effect/resultaat in jouw ogen maar echt een andere kijk op zaken.

Laat ik dan maar beginnen met de handreiking, als je dan toch serieus werk wilt maken van CO2 wat een minimaal effect zal hebben, dan zal je ALLE landen moeten mobiliseren maar dan ook Allemaal, helaas de top5 meest vervuilende landen goed voor 70% van de uitstoot zullen niet meedoen.
misschien leuk voor je om te zien hoe het landen vergaan is sinds 1960, helaas maar tot 2013.
http://www.standaard.be/cnt/dmf20151008_01909397

Staar je aub niet blind op betaalde "wetenschappers", Galileo Galilei,Pythagoras,Albert Einstein zijn zomaar 3 namen waar 99.9% van alle wetenschappers die hun stellingen belachelijk vonden.
Zal Baudet in dit rijtje thuishoren (Manja dit was een grapje)

over verspilling van energie door hier te schrijven kan ik zeggen dat juist ik niet diegene was die zich daar druk over maakte maar 5220 Reacties in korte tijd mag ik je rekenen tot de grootverbruikers, mag ik het woord verspiller aanhalen?

2
42 Mesjokke

* Verwijderd door de redactie *

43 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

44 Pxf7+

Hoezo liberalisme. Dat is wat er nou juist tot in de haarvaten van onze samenleving alles heeft verpest de afgelopen decennia.

Nu begint weer die minister van BiZa te zeuren dat de armsten niet in staat zijn gebleken, de regie over het eigen leven in handen te hebben, immers ze komen massaal op straat terecht. Wat een vuillak, nadat zij en haar soortgenoten eerst die mensen zover hebben klemgezet, financieel, dat dit resultaat onvermijdelijk was. En dan de uitkomst van hun eigen geslaagde verpauperings-strategie tegen hun slachtoffers gebruiken om ze van elke privacy en zelfbeschikkingsrecht te strippen. Daar heb je toch een teiltje bij nodig?

1
45 Wendel

@44 : Het is E.Meel. Nuff said.

1
46 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

47 Pxf7+

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@84 Maar dat is het 'm nu juist. Je moet het niet zo ver laten komen dat je eraf gegooid wordt want dan lachen sommige mensen in hun vuistje. J...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@82 "Als een ware NSB'er. Het feit dat mijn reacties blijven staan, betekend dat mijn reacties aan de huisregels voldoen. " Al weer sche...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Biscanna
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Ze kunnen ook beter onder de grond liggen....

6 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@79 Dank je Bop. Ik was het gisteren zo zat dat ik toen niet meer kon/wilde reageren. Gezien mijn vermoeden dat men mij ee...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@66 Als een ware NSB'er. Het feit dat mijn reacties blijven staan, betekend dat mijn reacties aan de huisregels voldoen. 😇...

17 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@78 "Dat is geen schelden maar een constatering" Ik constateer dat JIJ een klote trol bent. Dat is geen schelden, een constaterin...

17 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@1 Nee die hebben geen ruimte in hun kapitale villas. Ook niet in hun overige panden. Ze gaan vast voorstellen om sociale huurhuizen op te delen...

18 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@77 Mijn humor is leuker. 😁...

19 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@74 Die zie ik hier nu niet dus daar zeg ik maar niets over.Mag ik eerlijk zijn? Ik was verbaasd toen in de laatste reacties zag toen ik o...

20 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Facesitting PornHot Sexy Video Hd DownloadRated X PornSwasika PornUrsulapornBigjuggsXxx Indian RandiNigeria PronFamous Onlyfans LeakPorn 1970'sRape Fantasty PornEnglish CartoonBig Labia PornMe Vale VrgWww Xxx DownlodBubble Brats PornHypnosis Anime PornFamily SexCumming In MouthGili ChutIndian Boy Boy Sex VideoJonni DarkoObsession Nude SceneSeductive PornographyViking Barbie Only FansGold Bear HentaiQutxOld Old PornNewbuenudesBig PussyPornocu AnnelerKatie LohmannReal Tamil Sex VideosJudy Hopps SexyLinzor Onlyfans LeakXxx Video Nora FatehiRiri Nanatsumori PornHow To Make Flesh LightLesbians Porn BdsmFilmes Pornor GaysKiernan Shipka SexyTii CupThailand Sex PornHow To Find Porn On InstagramNgentai NetXxxnxhdMouni Roy Sexy VideoStep Mom JoiLatina CastingpornEmily Willis Washing MachineSexy Nude LesboMilheroticos.comWebsites Like Best GoreSpicytrannnyMady Gio BoobsIndian Aunty Sex PictureXxxx MovieHindi Bf 2020Porn Sexy PhotoTast BlacksHentai Bd FrAnimes PornografiaSalma Hayek Sex SceneMajesty NastyDakotapornTeem BondageMr Peabody And Sherman PornCarolina Samani LeakedSybil Kailena PornPorn XhaDestiny Cruz CreampieShower PornstarsYasli PornosuAunty BrazzersIndian Sexy SareeNipple Slip InstagramHot Pornstar NudeLeaked Nude Celebrity PicsIndian B Grade Sex MoviesHotwife_katePorn Co.icsOblyfans GratisCollefe PornJerk Dog OffChubbygay PornXxx Six VedioStpeach EromeLesbian SissorReqgan FoxxSol RavenNaked Women In HomeBbb PornSavannah Bond Onlyfans LeaksRen HibikiAna De Armas ToplesMaia Jae Bastidas NudeClit CumingGirls Group SexHeroine Xxx ComHagen Toons UncensoredLatoya DeviBelle Delphine BoobsIndian Xxc ComAmerican Sunny Leone Sex VideoStarfier PornHidden-zoneXxxfree VidWifes First ThreesomeScorelandBoafodqCelebrity Ep 1 Eng SubBanglqchotiFanbus Onlyfans LeaksMetart ComRevebebe CriteresXx Bengali Video Com69 Porn PositionSexymomCuba PornografiaJennifer Love Hewitt NueeNekonsfwJayavani NudeXxx Bp GujaratiMiss Brat PornTwitter Sexual GifsAnmouranth NudesCoelhias Do BrasilIndianxnxxsexDoctor Pregnant Sex Video21naturals.comLobsertubePidiyo BokepVídeos EróticoYoutube NudeFree Indian Teen SexTelugu Big Aunty SexAlletta OceanStep Siblings Porn VideosGdp E242Ashton Blake PornLovenexy NudeXvifoesKarla SpoceFotografias PornôMinistallionXxx Video Indian AuntyPandamovieaTamil Homosex StoriesAbuela FolladoraLesbian Pornhub Strapon