Britten hamsteren met oog op harde brexit (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Buitenland  ·  47 Reacties

  • 2
  • 419x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Eat what you "can", and "can" what you cannot.

0
1 caso

Overal ter wereld wordt er gehamsterd en geprept, voorzover mensen zich dat kunnen veroorloven. En Britten zijn terecht steeds banger voor hun eigen overleven. Er zijn dit jaar 6000 oudere autochtone Britten extra doodgevroren, van 25.000 de afgelopen jaren naar 31.000 in een enkel jaar, gewoon omdat ook in GB onder andere de huisbrand-olie al vijf jaar op rij fors duurder is gemaakt. En dat heeft niets met de Brexit te maken.

14
2 Wendel

@2 je liegt dat je barst “doodgevroren”.

3
3 Moien

@2 Preppen is ook ideaal voor mensen die niet graag winkelen of ver van een winkel wonen.
Ook kan het veel geld besparen. Als bv de rijst in de aanbieding is koop je het in grote hoeveelheden. Blijft 20 jaar goed.

3
4 Rex

@3 alleen autochtonen of gewoon ouderen?

Wat wel klopt is dat in GB armoede onder ouderen veel voorkomend is en dat voor veel van die ouderen hun, vaak slechte huis, warm houden een dure grap is.
Dat heeft inderdaad weinig te maken met de Brexit maar hoe denkt u dat het gaat worden als dat land nog armer gaat worden?
De aanjagers van de Brexit zullen er weinig van merken in hun villa's en landhuizen maar die groep ouderen gaat het echt niet beter krijgen.

1
5 streek

In de VS zitten er genoeg die een voorraad aanleggen voor armageddon.

0
6 niet-alles-geloven

@5 sorry echt voor mij bedoelt, er is werkelijk nergens een linkje te vinden dat in 1 jaar tijd 31000 mensen zijn doodgevroren een enkeling, ja, en dat vind ik verschrikkelijk dat zou niet moeten mogen.

1
7 Moien

@2
[En dat heeft niets met de Brexit te maken. ]

Je zegt het zelf. Dus wat je gezwatel hier dan te zoeken heeft......

2
8 -Koeievla-

@2 en uit welke fantasie statistiek haal je die info? Van het Statistisch Buro Koekoek en Alufolie?

2
9 BlackNinja

Lachen hoe sommigen niet kunnen relativeren en die rampvoorspellingen echt serieus nemen. Laat ze naast het hamsteren dan ook maar meteen atoomschuilkelders in hun tuin bouwen want als je de eurofielen moet geloven dan gaat de Brexit de derde wereldoorlog veroorzaken. Koekoek

https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/brexit-could-trigger-world-war-7928607

6
10 Reconquista

@7 u heeft gelijk het was voor @2 .

Maar ja Wendel is sowieso van het overdrijven en de complotten.

3
11 streek

@10 wat betreft de voedsel, en dan met name vers voedsel, zitten ze niet zo fout hoor.
De import daarvan is nogal groot, de supermarkten hebben ook al geklaagd, je kunt nu eenmaal niet voor 4 maanden sla inslaan.
Alles wat maar op voorraad kan worden ingekocht is in GB al door de bedrijven gedaan, er is geen koelhuis of pakhuis meer te krijgen maar voor vers is het een stuk lastiger.

2
12 streek

@12
De soep wordt niet zo heet gegeten als hij wordt opgediend. Ik geloof niet hongersnoden en lege winkels. En zelfs al zou verse sla wat moeilijker te verkrijgen zijn daar vinden ze ook wel weer iets op. En andere producten worden nu juist weer makkelijker te verkrijgen zijn. De Britse visserij bv gaat nu juist weer floreren.

4
13 Reconquista

@10 de Spaanse en Catalaanse nationalisten zijn een aardig eind op weg.

1
14 Moien

@13 de britse visserij exporteert veel van zijn vangst, kunnen ze nu dumpen op de eigen markt.
Zullen ze niet veel aan gaan verdienen, en met verlies blijven vissen wordt het ook niet.
Daarbij is de Britse vloot behoorlijk ouderwets en weinig efficient.

1
15 streek

@10 ik lees maar een opmerking van 1 voorstander van de EU, cameron die zegt dat hij bang is voor de stabiliteit.
Volgens de exiteers was alles makkelijk en was er geen plan nodig, hoe vaak jullie daarop de laatste 3 jaar ook op gewezen zijn, maar het wordt een chaos.
https://www.theguardian.com/business/2019/feb/13/brexit-uk-trade-deals-eu

2
16 Moien

@15 gaan ze dat op eigen markt dumpen, stort de prijs van vis in het VK helemaal in. 85% nu is export. Dat raak je in eigen markt niet kwijt.

Daarnaast: Lachen hoe sommige mensen de economische realiet niet willen zien en wegkijken voor een economische ramp.

1
17 TedjeR

@17 ik hoorde laatst van iemand die zeer dicht op de visserij zit dat al sinds vorig jaar veel Britse vissers hun schepen onder Nederlandse vlag laten varen. Gaan ze vanuit de EU vissen, de vis in de EU verkopen en hun loon meenemen naar huis.

1
18 streek
19 Moien

@16 de helft van hun export gaat naar de EU, met die landen moeten ze nog beginnen.
De andere helft naar die andere 69 landen, slechts met 7 is nu een overeenkomst en tjonge wat een enorme landen zijn dat.
Daarbij laat ook dit staatje zien dat ze veel meer importeren dan exporteren. Wordt nog een heleboel narigheid voor heel veel mensen.

2
20 streek

@18 dat valt nog te bezien of dat een slimme zet is. Na het Brexit zijn ook de visserijafspraken vervallen. Varen ze dan onder Nederlandse vlag, valt hun vangst onder de Nederlandse quota voor het gebied waar wel gevist mag worden.

Ik had niet de indruk dat de VK regering erg voortvarend was met nieuwe verdragen te regelen. Volgens mij is er op dat gebied nog NIETS gebeurd.

0
21 TedjeR

@16
"'ik lees maar een opmerking van 1 voorstander van de EU,""

Ik zie een manipulatieve en leugenachtige krantenkop zoals we die wel meer zagen vlak voor het referendum en bedoeld was om angst te zaaien.

"'Volgens de exiteers was alles makkelijk en was er geen plan nodig, hoe vaak jullie daarop de laatste 3 jaar ook op gewezen zijn, maar het wordt een chaos.""

Ik heb niemand horen zeggen dat het makkelijk was. En je kan chaos voorspellen maar dat kennen we nou wel. Die rampvoorspellingen zagen we ook bij de verkiezingen in de VS waar de media in koor riepen dat de economie zou instorten als Trump zou worden verkozen. Ik zit nou nog te wachten. Er zal een dipje volgen maar daarna zal je de volle kracht van de Britse economie weer zien en dat is tegelijkertijd ook de grote nachtmerrie van de EU. Een Britse economie die het in de toekomst beter doet zonder EU. Maar goed dat is iets wat we pas in de toekomst kunnen zien. Wordt het jou grote chaos of zal blijken dat er weinig aan de hand is. Afwachten.

4
22 Reconquista

@21 is er ook niet, en of het gaat werken, geen idee maar het zegt wel iets over de wanhoop van deze vissers. Veel van hun collega's denken dat de Brexit heel goed voor hen zal gaan uitpakken, geen last meer van anderen in hun wateren alleen hoeveel zin heeft dat als je vervolgens je vis niet kwijt kunt of alleen tegen dumpprijzen.

1
23 streek

@17
Engelse vissers kunnen niet wachten op de Brexit.

https://www.telegraph.co.uk/news/2017/03/22/eu-nearly-killed-fishing-industry-brexit-chance-see-flourish/

https://www.express.co.uk/news/uk/920130/Brexit-news-UK-EU-fishing-Conservative-Party-Brexiteer-Daniel-Hannan

@18
Veel Nederlandse vissers varen nu juist onder UK vlag en die gaan nu wel een probleem krijgen. Daarnaast wordt 60% van de Nederlandse vis uit Britse wateren gehaald en ook dat is straks afgelopen bij een harde Brexit.

https://www.trouw.nl/home/een-harde-brexit-maakt-een-einde-aan-nederland-als-zeevarende-natie~a8fd4f92/

https://www.bbc.com/news/world-europe-46361999

4
24 Reconquista

@22 die uitspraak heeft meer fout gedaan dan goed.
Brexit NOW of Nexit NU geeft aan dat je zo uit de Unie kan stappen, u gaat toch hopelijk niet ontkennen dat dat hier niet continu werd geschreven door de EU haters.
Je hebt je hoofd in het zand alleen al deze week al Airbus en Ford vorige week Nissan, ik heb aantal vrienden die werken in de IT en die zijn sinds November nog gen heel weekeinde thuis geweest omdat ze netwerken moeten aansluiten voor bedrijven die verhuizen vanuit de UK en dat is alleen een klein land als Luxemburg. De cijfers van de centrale bank geven aan dat de enige reden dat de UK niet in een recessie zit is omdat de overheid met geld smijt de woningmarkt en industrie is al 2 kwartalen negatief.
Bij Trump is gezegd dat zijn belastingplan een ramp gaat worden voor de economie en dat wordt het ook, zie de oplopende staatschuld en rente, als Trump geen deal kan maken met China, heeft Amerika een heel groot probleem. Niet alle cijfers zijn zo rooskleurig als Trump je wilt doen geloven, de werkeloosheid loopt alweer een half jaar op van 3,7% naar 4,1%, ondanks de zogenaamde banenstijging. Dat de beurzen nog steeds stijgen komt enkel alleen omdat bedrijv

1
25 Moien

@25 vervolg. Bedrijven en aandeelhouders kadootjes hebben gekregen die de amerikaanse overheid zich niet kan veroorloven.

1
26 Moien

@24 ja dat denken de Britse vissers inderdaad, een deel althans, alleen waar moeten ze al die vis laten?
85% van alle vis die nu in GB aan land wordt gebracht, en ja daar zitten ook Nederlandse schepen bij, wordt nu geexporteerd. De rest, 15% blijft in eigen land.
Stel dat er nu 60% van wat nu aan land wordt gebracht straks nog steeds aan land wordt gebracht waar laat men dan de 45% die de interne markt kennelijk niet wil eten?
Oke, er zal ook wat minder worden geimporteerd, maar dan nog zelfs als de interne markt de afname verdubbeld blijven die vissers met de helft van hun vangst zitten.
Om die kwijt te raken zullen ze de prijzen moeten gaan verlagen, en dat zal weer ten koste gaan van de winst, winst die nodig is om hun bedrijf te laten draaien en loon te betalen aan hun personeel.

1
27 streek

@24 overigens ook aan land is veel van de visverwerkende industrie verdwenen.
Hier in ons dorp zit een bedrijf wat de verse vis meerdere keren uit GB hierheen haalt, verwerkt tot allerlei produkten en die weer terugbrengt voor de fish and chips in GB.
Wil men dat houden zullen die bedrijven weer moeten opstarten, want zoals het nu gaat zal de prijzen straks enorm verhogen.

En niemand heeft ontkent dat de Brexit voor de Nederlanders geen gevolgen gaat hebben, want ook Nederland zal het gaan merken, zowel de visserij als de landbouw.

1
28 streek

@25
Ja jij komt met jou cijfers en interpretatie en een opponent komt weer met zijn eigen cijfers en beredenering. Dat is een welles nietes spelletje. Ik zelf geloof dat de rampvoorspellingen een politiek doel hebben en niet zullen plaatsvinden en jij denkt het tegenovergestelde. We zullen moeten wachten wie gelijk heeft. Maar we kunnen in ieder geval wel vaststellen dat de economieën van Engeland en de VS niet zijn ingestort na de Brexit en Trump verkiezing en dat dat wel beweert werd door velen waaronder gerenommeerde journalistieke bronnen.

7
29 Reconquista

* Verwijderd door de redactie *

30 E.Meel

@29 nee dat kunnen we dus niet in de UK is al ingestort en de VS, niemand heeft gezegd onmiddelijk, is hard onderweg.

1
31 Moien

@29 het enige wat we met 100% kunnen vaststellen is dat het volk goed genaaid is. In de VS door een belastingverlaging die beloofd werd de rijken meer te belasten en modaal en minder, minder te belasten, zei Trump niet dat hij zichzelf in de vingers snee, het tegengestelde is gebeurd dus werken er nog steeds mensen voor 6,5 euro per uur 12 tot 16 uur per dag om enigzins te kunnen overleven.
De UK heeft de winstbelasting voor bedrijven al verlaagd en dat zal nog een keer moeten gebeuren om nog een beetje industrie binnen te houden, Rees Moogs wrijft al in zijn handen dat hij het volk zo gek heeft gekregen om zichzelf nog sterker te benadelen, dag het kleine beetje sociale voorzieningen die er nog zijn.

1
32 Moien

@29 en wat voor harde feiten heeft u dat al die cijfers fout zijn?
Dat het straks na 29 maart opeens miraculeus beter zal gaan in GB?
Ieder mens met een beetje economisch inzicht en kennis van de werking van handelsakkoorden kan zien dat het voor de EU hier en daar lastig maar voor GB overal heel lastig gaat worden als er geen deal komt.
En land wat straks 50% van zijn voedsel tegen de dan geldende WTO tarieven moet gaan importeren zal een groot deel van zijn bevolking in de problemen brengen, namelijk dat deel wat nu al niet in staat is een fatsoenlijk maal op tafel te brengen.
Als dan ook nog veel bedrijven gaan vertrekken, veel arbeiders gaan vertrekken, als de gezondheidszorg veel mensen ziet vertrekken, waaronder artsen en verpleegkundigen, dan wordt het een heel naar verhaal in ruil voor een beetje zelfstandigheid. Maar dat zal de magen niet gaan vullen.

En het ergste is nog wel dat de eigen regering dit allemaal had kunnen weten en maatregelen had moeten nemen maar heeft nagelaten.

1
33 streek

@28 voor voedsel is het WTO tarief 40% meen ik me te herinneren : Fish and Chips is dan alleen nog voor de rijken.

@29 [Dat is een welles nietes spelletje. ]
Dat is het niet. De cijfer liegen niet en geven een trend aan die je gewoon kunt doortrekken. Daarnaast zijn er zat economische rekenmodellen waarmee je de effecten redelijk nauwkeurig kunt bepalen. En die voorspelde effecten liegen er niet om, zo ongunstig zijn die.

0
34 TedjeR

@32 ten gevolge van die kadootjes aan bedrijven heeft de Britse regering ook de geldstroom naar lokale overheden zwaar geknepen. Gemiddeld is dat -15% maar er zijn uitschieters tot -40%.

Grappig dan weer wel is dat het eerste district dat failliet gaat een Conservatief district is.

0
35 TedjeR

@34 nou die zouden ze nog nationaal moeten kunnen maken, de vissersvloot is groot genoeg en er is toch wel genoeg land om aardappelen te verbouwen in GB.
Maar dat bedoel ik dus met het ontbreken van enig plan de afgelopen 3 jaar.
Er is niet door de regering, niet door de landbouworganisaties, niet door de supermarkten bedacht dat men bij een Brexit weer veel meer voor zijn eigen voedsel moet gaan zorgen, geen enkele stimulering naar de boeren om hun produktie aan te passen etc.

2
36 streek

@36 [er is toch wel genoeg land om aardappelen te verbouwen in GB]
misschien is dat zo, weet ik niet, maar zelfs als het er is, dan is nog de vraag of de productiviteit van dat land voldoende is, of er personeel is, infrastructuur enzovoort..

Allemaal zaken die niet 1,2,3 geregeld zijn. En zelfs als je zo'n blik kunt opentrekken duurt het nog maanden voordat je kunt oogsten, verwerken en distribueren...

0
37 TedjeR

@36 [het ontbreken van enig plan de afgelopen 3 jaar]
Ja, je hoort het Trump bijna zeggen (met het rare handgebaartje erbij : "We've got no plan... It's gonna be great.. We'll just hire some illegal Mexicans."

0
38 TedjeR

@35 wat te denken van de NHS, die hebben ze jaren gelden opgedeeld in verschillende trusts want 1 nationale bleek niet meer te werken.
Verschillende van die trusts, of afdelingen zijn effectief al jaren failliet en kunnen amper draaien.
Al jaren probeert men de boel financieel te verbeteren maar ook daar wordt de gezondheidszorg duurder door vergrijzing en natuurlijk de steeds duurder wordende behandelingen.
Daarbij is er al jaren een schreeuwend tekort aan personeel en dat tekort loopt alleen maar op na de Brexit.
Er zijn nu al lange wachtlijsten voor allerlei behandelingen en dat zal niet beter worden na 29 maart.
En onder de NHS valt dus alles, niet alleen de ziekenhuizen maar ook bejaardenhuizen, gehandicaptenzorg, wijkverpleging etc.
Heel veel Britten betalen zich nu al blauw om hun moeder of hun kind in een particulier huis te laten wonen en ze uit de NHS te houden. Dat zal straks ook moeilijker gaan worden als het inkomen achteruit gaat omdat andere zaken duurder worden.

1
39 streek

@36 ach... figuren als Rees-Mogg hebben wel een plan, maar daar komt het Britse volk niet in voor..

1
40 TedjeR

@39 de kans dat over enige tijd, iets lettelijker dan het gezegde, het bloed door Engelse straten loopt lijkt mij dan ook redelijk plausibel. Kans op oproer lijkt mij groter dan 50%

1
41 TedjeR

@37 klopt. Vandaar mijn opmerking dat men in 3 jaar totaal geen enkele voorbereiding heeft getroffen op geen enkel gebied.

1
42 streek

@31
Als jij vind dat de Britse economie is ingestort en de Amerikaanse economie op het randje staat dan zien jij en ik echt twee heel verschillende werelden. Ik hoor die rampvoorspellingen al zo lang en met name als het om de VS gaat duiken ze telkens weer op. Dat gaat nog terug naar Reagan (al had je toen nog geen internet) Of Bush bv op NUjij. Wat daar allemaal niet voorspeld werd. Ook toen zou alles in de VS instorten en kapot gaan maar kwam het er nooit van.

1
43 Reconquista

@43 eh ik weet niet hoor maar tussen 2008 en 2014/2015 ging het echt niet best in de VS.
En nu ook niet, de hele boel zit in een hellend vlak naar beneden.
En dat geldt ook voor GB, de economie groeit amper nog, 0,2% stelt geen bal voor, bedrijven vertrekken, er is al enorme armoede in dat land. Men heeft tot nu slechts met 7 landen nieuwe afspraken kunnen maken, en dat zijn landen waar de handel eigenlijk weinig mee voorstelt en de handelsbalans van GB negatief mee is. Er moeten nog nieuwe afspraken worden gemaakt met vooral de grote landen, en de EU.
Er is totaal niets voorbereid op 29 maart, nog niet genoeg douaniers, geen formulieren etc.
Kortom waarom u denkt dat vanaf 30 maart alles halleluja zal zijn GB is mij een raadsel.

0
44 streek

Tussen 2008 en 2015 ging het overal slecht niet alleen in de Vs en zeker niet op de laatste plaats in NL waar we meer dan 50 miljard moesten bezuinigen. Maar ook toen geen Amerikaanse economie die instortte.

""En dat geldt ook voor GB, de economie groeit amper nog, 0,2% stelt geen bal voor, bedrijven vertrekken, er is al enorme armoede in dat land.""

Niet meer of minder dan in de rest van Europa. Vandaag kunnen we bv lezen dat Duitsland maar ternauwernood aan een recessie ontsnapt. Er gaan slechtere tijden aankomen voor ons allemaal. Maar ook hier geld weer dat een schamele groei van 02% in de UK is nog steeds geen instortende economie.

""Kortom waarom u denkt dat vanaf 30 maart alles halleluja zal zijn GB is mij een raadsel.""

Waar heb ik dat gezegd dan? Het zal een chaotische nare bedoeling worden maar dat kan ook niet anders met een boze ondemocratische EU die de boel zal saboteren tot op het bot. Het moet hoe dan ook fout uitpakken voor de UK, als waarschuwing en dreigement naar de andere EU landen en dan met name richting de burgers die in toenemende mate genoeg hebben van Brussel. De grote nachtmerrie van de stropdassen is natuurlijk een florerende Britse economie die het beter doet zonder de tussenhandelaren in Brussel. En dat is wat er in mijn ogen uiteindelijk, na wat jaren, gaat gebeuren.

0
45 Reconquista
46 Moien

@43 https://www.theguardian.com/commentisfree/2019/feb/14/biggest-failure-brexit-cabinet-chris-grayling-liam-fox
“Brexit one of the the easiest deals in human history” Liam Fox

0
47 Moien

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Putin parades British armoured cars and US tanks captured in Ukraine

@5Ach ja, " hetzelfde woord".Maar niet dezelfde krant....

2 minuten geleden geplaatst door eh

Zie Hier
Putin parades British armoured cars and US tanks captured in Ukraine

@3 Je laat net duidelijk weten dat je bij https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwssitesNiet verder gekomen bent dan de kop!...

3 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Wedergeboren
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@46 "Niet te lezen betaalmuren." Dat is mij bekend. Maar er zijn anderen die het wel kunnen lezen. ...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

eh
Nadert het einde van de klassieke plasticrecyclage in Europa?

Zou een apart artikel moeten zijn.De overeenkomsten met het hoofdartikel zijn "plastic" en "gelobby".NK laat het Guardian-artikel niet toe, ...

5 minuten geleden geplaatst door eh

Zie Hier
Putin parades British armoured cars and US tanks captured in Ukraine

@2 Moet je even naar beneden scrollen kom je van zelf bij indepent!...

5 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Wedergeboren
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@46 "niet apart werden gezet" - dat werkt heeft heedt de praktijk uitgewezen. - en vastzetten mag al helemaal niet, - het ont...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Querido not
Hoe waarschijnlijk zijn nieuwe verkiezingen?

@2 Inderdaad.En nog een eigenaardigheidje : ze hebben géén regeerakkoord meer, dus de huidige 4 partijen hebben ook onderling geen afspr...

12 minuten geleden geplaatst door Querido not

Strongoli
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@38 en @40Niet te lezen betaalmuren.Verder ga ik dan maar zo even af op deze reacties:Men heeft al veel van dat soort afspraken gemaakt, a...

12 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@42 "Het is geen toeval dat ze talloze veilige landen doorreizen om hier of Duitsland asiel aan te vragen." Zou ik ook doen denk i...

14 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@43 Graag gedaan. Tja, we zullen moeten afwachten in hoe verre het effectief zal zijn. Laten we maar zeggen: een beginnetje is er...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Who Is She PornSunny Leone Hindi VideoBrea LynnLocker Room VoyeurismJav GurPorn Hub PrrmiumBig Nipples XxxHot Lesbian Forced SexXxx Indian Woman VideoMother And Son HentaiSofcore Porn3d Porn Hors성인 만화Suzanne StokesTia Carrie NudeDrunken Mom PornNude Sexy AnimationBrother In Law GaypornSkipthegamszJennifer Carpenter NudePornos Karely RuizValentina Midget LeakedAfrican PornDed SexIndian Porn Sex ComPorn Step FamilyMelanie Hicks StepmomChut MastSherlyn Chopra Nude PornOmegleteenCumming FaceMonkey P O R NGellbooruDaftsex.cxomWannonce 27X Videos TeenPornxxx XLeaked Jessica AlbaSnaccavelliRose.harrt PornBig Boobs Milf BlondeDirty TouletteTwotter NsfwBoyfriend Tv ComAltyaziliporno IzleShara Hyland NudePooja HegdesexXmaster Formula Indicator ForexFree Indian PronNude Beach PucsDad And Daughter Free PornFull Free Brazzers VideosAnime Panty.poopBelledelphine Onlyfans LeakedGif SexNude MaidsMtvkay XxxNakedbig BoobsXxx FotosFrancepornGaya Patel Sex VideoPorn.comicJacquieetmichel.rvNot Safe For Work ManhwaFat Porn ManSeth Gamble PornCojerte RicoRoxy Reynold日本 成人 影片Handjob Cumshot CompilationHot NkedTetchie AgbayaniRick N Morty A Way Back HomeLeaked Sex Videos18 Teen PronPorn Nose RingWatch MonamourSleep Mom PornSani Leon Sexy Video HdEx HantaiMelkor Mancine8 Inch DildoGay Hentai MangaShagmagWww Full Hd Sexy Video ComNeru Massage PornShemale Fucks Guy HardSyndee CapriSexually Explicit GifsJacobs Ladder PiercingMy Girlfriends Busty FriendFlashing TruckersNurumassagevideosFfm RimmingVerporno GratiVid Tube PornErporner VrBuceteirpMilf With ThongJacking Off PublicSmegma HentaiXoaeriel LeakedPorn Party MoviesLesbian Milf TribSex Video MeinRough Sex XnxxAlena CrawfordMature DownblouseMonster AnimepornShad BasePegging Porn ComicNaked Black GirlsSkinny TeenAdam4afamNatasha Sex VideoCamaras Ocultas PornBeurettes Video .comJogo De PornôChuckhold StoriesMaster BaitingLooking For SexFree Brazzrs VideosSex Videos In Tamil GirlsSammi JefcoateSouth Indian Bf FilmXxx Sister And Brother SleepingTrisha Bathroom NudeJapanese Porn Game ShowTeacher SeduceLegion CaliemteNude CeebBuceteiro ComAlixes CrystalFull Body StockingSecretary Of PornSonia SexDani Daniels Video DownloadHidden Cam Lesbian MassageLeaked XxxLaest PornApp PornhubNikocado Avocado PornRough Porn GifKiley Jenner PornMalayalam Aunty XnxxBrazzers VkdeosStepsis PornBig Tits Belly DanceOld Women SexvideoGirl Scout Nookies