door verwijderd2420 in Binnenland  ·  36 Reacties

  • 5
  • 416x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dan zorg je zelf voor je kinderen!!! Dat deden ouders vroeger ook..... wat is daar mis mee?

1
1 LoydMorris

@1
++++++++++

1
2 Interessant

Neem dan geen kinderen! Als je geen tijd hebt om voor je kinderen te zorgen, waarom neem je dan kinderen? "Ja, we moeten allebei werken anders kunnen we het financieel niet behappen"
Neem dan (nog) geen kinderen!

Kinderbijslag afschaffen, kinderloze bijslag invoeren. Subsidie voor de opvang afschaffen, als je zelf geen tijd hebt voor je kinderen dan betaal je daar zelf maar voor.

5
3 Bluth

@1 Slecht voor de emancipatie van vrouwen. question

2
4 Wild Rover

@3 Het nadeel is dan dat vergrijzing behoorlijk op de loer ligt.

0
5 Wild Rover

@5 Ik zie niet in waarom dat een nadeel is. De populatie mensen moet drastisch omlaag.

Als we als mensheid "CO2 neutraal" (neem dit niet te letterlijk) zouden willen zijn met onze huidige consumptie drang, dan is er plaats voor 500,000 (vijfhonderdduizend) mensen, en geen ruim 7 miljard.

5
6 Bluth

@6 Dan zullen we de kwaliteit van onze levensstijl drastisch in moeten perken en dat zie ik niet zo gauw gebeuren.
De grootste bevolkingsgroei gaat zich overigens in Afrika plaatsvinden dus dan krijgen we naast overbevolking er ook een enorm laagopgeleide idiotenprobleem bij. question

2
7 Wild Rover

Hoeveel werkelozen kunnen hiervoor ingezet worden? Ook deze werkelozen zouden thuis kinderen op kunnen vangen,,

6
8 vis

@8 Cursusje hier, opleiding daar.

0
9 Wild Rover

Wat ik wel vreemd vind is dat vroeger toen men 16 kinderen had alleen pa werkten en dat ze als nog konden rond komen al was er weinig luxe. Maar streep de luxe eens weg tegen die vele kinderen en je weet dat er iets niet klopt. We hebben flink moeten inleveren ivm met die nieuw komers die geen poot willen uitsteken in ons land.

5
10 vis

@7 En waarom zouden we de kwaliteit van onze levensstijl dan drastisch in moeten perken? Ik wil die kinderlozebijslag best wel opgeven hoor. question

2
11 Bluth

@8 Haha, ja hoor. Kinderen opvangen bij wildvreemde mensen thuis... Verder alles goed?

@10 Alles is duurder geworden en we zijn er niet per se meer op gaan verdienen. Daar komt het door, niet door nieuwkomers.

5
12 Bluth

@10 Ja vroeger werkten de kinderen met 12-13 jaar en droegen ze bij aan het gezinsbudget. Mijn grootmoeder stond met 14 full time hemden te naaien op een industriële naaimachine.

0
13 Jaap Oudenaerde

@11 Als er minder mensen werken en er 2x zoveel ouderen zijn dan is dat gewoon onbetaalbaar. De zorg en het sociale stelsel worden dan onhoudbaar.

Dat kunnen we oplossen door kinderen voortaan voor hun ouders te laten betalen en mensen zonder kinderen hebben dan gewoon pech.

3
14 Jaap Oudenaerde

@14 Oh ja, krijgen we dat weer. Lekker door blijven fokken, lekker tot die 10 miljard mensen gaan, wat boeit de natuur je nou zolang je maar lekker kan fokken? question

2
15 Bluth

@11 @14 Heeft wel een punt. Hoe willen we alle sociale zaken betalen met vooral oudjes?
Het is kiezen of delen.

1
16 Wild Rover

@15 Die tien miljard mensen komen er toch wel geen reden om ons land compleet te verwoesten deze eeuw. 1.6 kinderen is al te weinig om de populatie op peil te houden. Laat staan om het land te verdedigen, voor al die ouderen te zorgen, AOW op te brengen etc etc.

Dus ik vind je idee prima maar zorg dan ook dat kinderloze mensen minder profiteren van andermans kroost, Ik betaal tonnen om mijn kinderen door het leven te loodsen beetje raar als kinderloze mensen daar later profijt van hebben in tijden dat er simpelweg te veel ouderen en te weinig jongeren zijn. Kinderloze mensen moeten in de toekomst dan maar hun eigen AOW sparen en iets langer wachten op bepaalde diensten. Wel zo eerlijk.

4
17 Jaap Oudenaerde

@16 Nou, ik kies dan toch echt voor het voortbestaan van de aarde, en daarmee de mensheid! En niet voor het maar door blijven fokken en het zielige gepiep over "vergrijzing kost zoveel geld" om vervolgens raar op te kijken dat er plotseling 15 miljard mensen zijn en dit niet meer te behappen is.

Pensioengerechtigde leeftijd omhoog, is een oplossing. Maar ja, dan beginnen mensen ook weer te piepen. question Wat is jouw oplossing? Door blijven fokken en de aarde maar laten vergaan?

3
18 Bluth

@12
Alles moet duurder worden omdat de nieuwkomers niet werken en toch onderhouden moeten worden.
Tis toch niet normaal dat je als ouders met drie kinderen met zijn tweeen moeten werken om rond te komen.
Pal na de oorlog had men vaak 16 kinderen en hoefde alleen pa te werken en men had het goed.
mijn oma als weduwe met 7 kinderen kon gewoon rond komen zonder problemen na de oorlog.

4
19 vis

@17 Ons land compleet te verwoesten. Ja hoor, weer lekker doorslaan in extremen. Lekker alleen maar belang hechte aan geld, en niet aan de natuur, en het voortbestaan van onze eigen soort. Nee, geld, dat is het aller belangrijkste!

Oh ja, kom jij were aan met je idee dat mensen kinderen MOETEN nemen, want kinderloze mensen mogen geen "profijt" hebben van andermans kinderen. Nou ja, ik werk al jaren voor mijn AOW en mijn pensioen, niet voor de AOW van de huidige ouderen. question Je bent ook wel aardig tegen mensen die geen kinderen kunnen krijgen.

3
20 Bluth

@18 En een groot deel van de bevolking maar in armoe leeft? Pensioenleeftijd mag van mij ook rustig omhoog maar dat valt onder het 'kwaliteit van onze levensstijl drastisch inperken'.
Ik heb geen oplossing.

0
21 Wild Rover

@19 Nou, dat alles duurder is geworden komt niet door de "nieuwkomers" hoor.

Het is inderdaad idioot dat in een gemiddeld gezin beide ouders moeten werken om rond te kunnen komen. Het is ook idioot dat deze ouders er toch voor kiezen om vaak meerdere kinderen te nemen.

0
22 Bluth

@12 En waarom is alles duurder geworden?
Nieuwkomers zijn daar zeer zeker voor een groot deel de oorzaak van.

6
23 Rex

@10 "Wat ik wel vreemd vind is dat vroeger toen men 16 kinderen had alleen pa werkten en dat ze als nog konden rond komen al was er weinig luxe."

Doe me een lol!
Zelfs "vroeger" was een gezin van 16 kinderen een groot gezin en rondkomen?
Bettere armoede!
Niks meer en niks minder!

2
24 Mappie

@16 Door die nieuw komers te laten erken bv plaats van hen te laten profiteren.
Pal na de oorlog werkten hier iedereen al zaten ze onder de oorlog trauma's. Werden wij NLders als zielig gezientoen en nu met terug blik? Nee, het was toen werken en werken en je land weer opbouwen.
Dus geen zieligheids industrie meer en laat ze werken die lui voor ons alle en dat houd dus ook in
voor hen zelf, want ze zeggen ook NLderr te zijn dan werken ze Ook maar met ons mee, plaats van op onze zakken te teren.

1
25 vis

@20 Ik word oud en kan niet leven van lucht. Geen zin aan een leven vol honger en ellende op mijn oude dag. Je werkt niet voor je eigen AOW je betaald de AOW voor de huidige gepensioneerden. Als wij oud zijn moet de dan werkende generatie dit opbrengen. Als ik met pensioen ga zijn er meer dan 2x zoveel gepensioneerden en echt veel minder werkende mensen.
AOW is een uitkering uit de algemene middelen.

Mensen die geen kinderen kunnen krijgen daar kan men een uitzondering voor bedenken. Maar mensen die bewust kinderloos blijven daar moeten we over pak hem beet 20 jaar maar eens goed naar gaan kijken. Tijden veranderen.

3
26 Jaap Oudenaerde

@23 Okay. Kun jij duiden hoe de "nieuwkomers" ervoor hebben gezorgd dat alles duurder is geworden? Hebben zij in 2002 overal de "ƒ" weggehaald en er een "€" voorgezet?

4
27 Bluth

@22 Men kan wel rondkomen van 1 inkomen maar dan moet je leven zoals in de jaren 70. 4 jaar sparen voor een vakantie, met zegelboekjes en folders in de weer elke week en dergelijke, kniestukken terug op de broeken.

2
28 Jaap Oudenaerde

@26 Klopt, daarom moet je goed met je geld omgaan. Sparen, beleggen. Zo zie jij het, Ik werk nu voor mijn eigen AOW. Wat ik nu bijdraag aan de AOW pot, haal ik er later weer uit.

Oh ja, dus ik (wij) moet kinderen nemen voor later, ondanks dat kinderen mijn hele leven zullen verkloten. Je lijkt wel jaloers. question

3
29 Bluth

@17 " Ik betaal tonnen om mijn kinderen door het leven te loodsen "

Laat me niet lachen.

Het grrotste deel van de kosten voor kinderen wordt opgebracht door hen die er geen hebben; de financiele voordelen zijn voor hen die kinderen hebben.

6
30 Mappie

@20 Weet dta er op het ogenblik ouders met kinderen van alles naar hun kop geslingert krijgen ivm met het kindergeld dat ze krijgen? Dan kan men als kinderloze echtpaar dit naar je kop geslingert krijgen. Hoe pijnlijk het ook is. Men maakt als ouders van alles mee door kinderloe echtparen bv als ze winkelen en je peuter maakt herrie al die boze blikken die je dan krijgt of een zucht dat je hoort dat je ene slecht mens bent omdat je kind wat geluid maakt. Of je kind speelt op de stoep van de buurvrouw woow das zo fout wist je dat? Niks meer kan men verdragen van kinderen en dan kan je zulke reacties verwachten als kinderloze echtpaar. De mensne worden steeds harder naar elkaar toe en de overheid vind het wel prachtig. Verdeel en heers.

1
31 vis

@30 Je praat dus echt kolder en dat weet je donders goed.

3
32 vis

@23 ik denk dat het aan de joden ligt

4
33 Denisova

@27 Als een groot percentage van de mensen in WAO en bijstand nieuwkomers betreft dan moeten we eigenlijk gewoon uitrekenen wat dit kost per jaar en dat uitsmeren over werkende Nederlanders.

Houden we het even laag aan. 10 miljard euro aan WAO en bijstand uitkeringen voor allochtonen.
Dat is een flink bedrag per werkende per jaar meer dan 1000 euro die iedere werkende laat liggen.

Dan ontvangen die mensen nog toeslagen, ze maken zorgkosten etc etc.

0
34 Jaap Oudenaerde

@29 Als de beroepsbevolking krimpt en dat gaat ie, dan krijgen wij een lagere AOW simpel.
Als voldoende mensen het u later niet meer gunnen omdat kinderen bijvoorbeeld meer vrijheid wensen om voor hun eigen ouders te zorgen dan heb je gewoon dikke pech.

Ik weet niet hoe oud je bent ik moet nog 23 jaar. Over 23 jaar verwacht men dat 25 werkende mensen de AOW voor 10 mensen op moeten brengen dat zijn nu 35 mensen die het opbrengen voor die 10 mensen. Als daar een kleine klink in komt en de verhouding komt uit op 20-10 wat ook binnen de prognoses valt dan durf ik te wedden dat werkend Nederland bepaalde groepen ouderen de vinger gaat geven.

1
35 Jaap Oudenaerde

@28 "Men kan wel rondkomen van 1 inkomen maar dan moet je leven zoals in de jaren 70"

Of eerder.

Mijn eigen zoon kwam met de uitspraak dat als gezin leven met slechts een inkomen tegenwoordig onmogelijk was.

Ik bestreed dat.

Schrap alle mod cons, (TV, CV, smartphone, auto etc.), werk weer 48 uur per week, vier vakantie met een picnic buiten en laat kinderen een slaapkamer delen b.v. en je komt een heel eind.

Vraag is natuurlijk of je dat wilt!

0
36 Mappie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@9Als het aan mensen als jij gelegen had Sarcoff, dan waren we nu nog niet van het virus af geweest en zaten we nóg in lockdown. Met een he...

2 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Strongoli
De hele werkdag die vervelende radiozender aan

@1Inderdaad kwam je dat vroeger veel tegen. De Arbeidsvitaminen was zon programma dat veel gedraaid werd voor met name bedrijven die verzoekje...

3 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Feldwebell
Groep Nederlanders wil op ‘vredesreis’ naar Rusland: ‘Ze worden daar gebruikt voor binnenlandse pr-machine’

@8 Water, havermout, hout zagen, en frisse poolnachten kunnen voor nuttige idioten als Vage beslist erg heilzaam zijn. Een soort 'speciale edu...

3 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Strongoli
Philips stijgt 33 procent op Amsterdamse beurs na miljardenschikking slaapapneu-affaire

Excuus, valleien = alleen ...

8 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Philips stijgt 33 procent op Amsterdamse beurs na miljardenschikking slaapapneu-affaire

@1Wij hadden vroeger nog een Philips bandrecorder..Daar kun je, je nu niets meer bij voorstellen.Vraag eens aan kinderen tegenwoordig, of ...

9 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Groep Nederlanders wil op ‘vredesreis’ naar Rusland: ‘Ze worden daar gebruikt voor binnenlandse pr-machine’

@7 Precies, ja, ervaar maar aan den lijve die kenmerkende ruSSische cultuur en gewoontes. ...

14 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Feldwebell
Groep Nederlanders wil op ‘vredesreis’ naar Rusland: ‘Ze worden daar gebruikt voor binnenlandse pr-machine’

@6 Geheel in stijl vanuit de Lubjanka meteen door naar Vorkuta of een andere leuke goelag. Dat zal ze leren....

17 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Sarcoff
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@7 @8 Dat kan, hun immuun systeem is dermate verzwakt door het vaccin dat ieder contact met andere mensen vermeden dient te worden. 🤗Jullie...

21 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Graaier1000
Philips stijgt 33 procent op Amsterdamse beurs na miljardenschikking slaapapneu-affaire

Ik denk met weemoed terug aan de tijd toen Philips nog op de beurs steeg door hun uitvinding/ontwikkeling van de cassetterecorder en de cd-spele...

23 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Wedergeboren
Groep Nederlanders wil op ‘vredesreis’ naar Rusland: ‘Ze worden daar gebruikt voor binnenlandse pr-machine’

   Gaan ze naar Bucha? De Azov staalfabiek? De Olenivka gevangenis? Het theater in Mariupul? Bakhmut? enz. enz. enz. ...

26 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
AngelaxxxBhojpuri Xxx Blue FilmHatirbateDouble Penertration PornTamil School XxxFinnster PornFree PhonesexThelilyolsen NudeMonique ParentGilf NudesXxx XvVery Fast XxxCelebsexBreast Romance VideoAsian Boobs PornSunny Leone Full SexyTamil Old Sex ComDiva Wwe NudeCompilation Of CumshotsA Cheating Wife . Giselle MontesNudes PornMimi Chakraborty SexStars 818Nasty NassCandaulismenetAdalind GreyKate Kennedy NudeHindi Sexy XxSherlyn Chopra XnxxIndian Mom Xxx VideosFull Night SexPornvdoMia Malkova MoviesAunty SaxTits PressHollywood Intimate ScenesKerala Sex Video Kerala Sex VideoBbc MoaningLondontsSex Video Sex VideoSpringblooms PornDripping Wet VaginasGirlsdopornfreeIce Spice Peeing On SomeoneBdsm IndiaDancing Bear Bachelorette PartyHentaied GratisTelugu Sex Videos Hd NewTelugu Movie Sex VideoIporn HindiCar FootjobHow To Give The Best BlowjobSonalika Joshi NudeMaa Beta Sex Video HindiMovie Stars In The NudeMarvel Sex VideoIndian Stepmom PornTamil College Sex PhotoCory Chase GangbangedJayleen Ojeda NudeKefla Rule34Pauline TantotFotos DepornoPornographique NoireJudy Hopps R34Evelin Stone PornSexvideosexGender Bender Hentai MangaPorn StrsBrooklyn Chase BbcPantie GrindingHorny Discord ServersX BidoAngelina Moon IafdGuy Selector PornSex With Sister Hindi StoryAdults PornAngela White HandjobIndian Aunty Sex HotHard Nips PornJay Naylor PornWebtoon PornPocket PissyEvolved FigthsPiernudasAtid-557Sanilion Bf HdHindi Funny Sex VideoSexy Mallu BoobsFamilysinnerPaw Shop PornChoking On CockAmerican Sex Com HdShowtime Uta No Onee-san Datte ShitaiHitomi KoreanDakota Tyler PovComic HentayVidéos érotiques GratuitesNigerian Porn VideosSexy Fight DreamsStripchat WebcamJapanese Milf UncensoredRoxxy ElleRanked PornLibertic FrGangbang FrenchLois Naked From Family GuyOrgasmic Contractions CompilationRon JeramyPorn ShipHidden Nude Beach CamPornos Kendra LustLeila ArcieriMiley Cyrus Naked PicturesNextdoorstuidiosFemale Goblin PornBangla Bengali BfBody Massage Centres In BangaloreFlashing WifeSexynaked PeopleJavtifullIana Rule 34Scarlett Johansson Nude ScenesChole Kardashian NudeHot Bikini VideoPregnant OnlyfansHoocker PornTwitter Blacked PornWww Vjav ComJapanese Anime XxxAlex BlackpornHairylesbiansXvideotubeCat3movisFuck FaceHindi Porn WebsiteGay Latino Thug PornXvideos Gay PornAnime Porn ViXxx MyChristiba Aguilera NudePorn Squirting FreeBigboobs Tik TokGay Cumming CompilationsStellar LovingLiha GottiExotickittyPornostar EbonyPov BlowLeakdzone