U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Gezondheid
  • 7
Bij een uitbraak van mazelen op de Filipijnen zijn op enkele dagen tijd minstens 22 mensen gestorven. De gezondheidsautoriteiten lieten vandaag weten dat de ziekte zowel in de wijde omtrek van Manilla als in andere provincies woedt. Alleen al in de hoofdstedelijke regio werden sinds begin ...

10 maanden geleden door kwatta


@85
Dat er potten voor zijn, dat weet ik ook wel. Nee, het gaat erom wat jullie doen? Hier jezelf eindeloos herhalen, of zelf de handen uit de mouwen steken en geld ophalen. Als ik iets belangrijk vind, dan voeg ik de daad bij het woord als het ook maar even kan (en binnen de wet is).
Volgens mij geven jullie geen kwartje!

101 Bleke Betty    
10 maanden geleden door Bleke Betty
12
Meld

@83
Er gaan kinderen dood aan mazelen, en jij loopt als alternatief behepte facebookmuts een imbeciel te verdedigen die mazelenvaccinatie probeert te verketteren. Zak alsjeblieft in de stront. En dan vraag ik het dus nog beleefd.

@92
Bla bla bla...
"het maakt niet uit. Hetzelfde protocol!!! Steeds weer. Niet alleen hier op NK, maar overal."
Goh, zou dat misschien komen omdat degenen die tegen de wetenschappelijke consensus ingaan niet alleen allemaal ongelijk hebben, maar er zelfs verantwoordelijk voor zijn dat er weer steeds meer kinderen doodgaan aan infectieziekten?

Kom met BEWIJZEN voor je gezwets, of rot alsjeblieft op. En dan vraag ik het nog beleefd.

102 RichardR    
10 maanden geleden door RichardR
6
Meld

@101
De regering van de Filipijnen en de WHO zijn bezig met het vaccinatieprogramma, er is gewoon geld voor beschikbaar, dus geld ophalen hoeft niet.

103 kwatta    
10 maanden geleden door kwatta
5
Meld

@97
Ach dat is een serieuze onderbouwing, waar niemand iets tegen in kan brengen.
Jouw ouders zijn gestorven aan kanker, maar niet gevaccineerd (pokken????) en je oom ook. Dus dat vaccinaties kanker kan veroorzaken klopt dan niet meer..........Mijn God wat een kokervisie welke nergens op slaat.
Ik ken zo honderd mensen die gestorven zijn aan kankeren die wel gevaccineerd waren, dus......
Kortom emotionele verhaaltjes aandragen in de hoop hier mee te scoren is erg zwak.

104 Montségur    
10 maanden geleden door Montségur
15
Meld

@104
Die honderd mensen zijn vast in jouw kwak praktijk behandeld.

105 kwatta    
10 maanden geleden door kwatta
5
Meld

@104
Kan wel kloppen. Als je aan een extreme vorm van kankeren lijdt dan is de kans groot dat iemand je een doodklap geeft.

106 Snorrie    
10 maanden geleden door Snorrie
5
Meld

@103
En dan nog ... een mazelenvaccinatie kost een euro of zes -- in westerse landen (BMR wordt meen ik voor 20 euro aangeboden).
In minder ontwikkelde landen bedragen de kosten een of twee euro. En ja, het verschil is enorm, juist in die landen: waar men tegen mazelen vaccineert, gaan veel minder kinderen dood. Zelfs als de straatarme bevolking die vaccinatie uit eigen zak zou moeten betalen, zou het uit kunnen -- want een ziek kind kost zelfs een straatarm gezin veel meer dan die ene euro voor een mazelenprik.

En dan nog blijven allerlei complete randdebielen roepen dat we toch echt 'kritisch' moeten zijn over vaccinatie, en dat het allemaal niet goed zou zijn. Nou, sorry voor het straffe taalgebruik, maar die domme figuren hebben dus gewoon geen idee waar ze over praten.

107 RichardR    
10 maanden geleden door RichardR
5
Meld

@98
Zo zo jij bent even goed op de hoogte van de geschiedenis (not)

108 DaSilva    
10 maanden geleden door DaSilva
3
Meld

@101
Ik geef zeker te weten nog geen cent voor jouw misselijkmakende vooroordelen.

109 Wilmama    
10 maanden geleden door Wilmama
5
Meld

@101 Zegt iemand met meer dan 13.000(!) reacties op NK...Heb je niet wat beters te doen?

110 Vogelverschrikker    
10 maanden geleden door Vogelverschrikker
4
Meld

@47 Je moet het iets enger maken: er zit natrium in, levensgevaarlijk zeer onedel metaal, dan ook nog chloor, iedereen weet dat chloordamp levensgevaarlijk is en nu spuiten ze het in. Hoe krom kun je het hebben.

111 RobP    
10 maanden geleden door RobP
6
Meld

@104
''Ik ken zo honderd mensen die gestorven zijn aan kankeren die wel gevaccineerd waren, dus......''
Honderd?
Goh, wat zul jij een verdriet gehad hebben in je leven.
Maar ja, emotionele verhaaltjes aandragen in de hoop hier mee te scoren is erg zwak.

112 DaSilva    
10 maanden geleden door DaSilva
4
Meld

@104 En zeker helemaal niemand die niet gevaccineerd was? Sure.

113 Smiling    
10 maanden geleden door Smiling
4
Meld

@110
13.000 reacties is niks in al die tijd. Er zijn er zovelen die zoveel meer reacties hebben dan ik, tot bijna 40.000 aantoe. En u hoeft zich geen zorgen te maken over mijn dagbesteding, die wordt uitstekend besteedt.
Maar het is iig geen antwoord, naar een ander wijzen daar ben je goed in, dat blijkt!

114 Bleke Betty    
10 maanden geleden door Bleke Betty
12
Meld

@113
Nee natuurlijk niet vaccinaties zijn des doods, daar komt alleen maar narigheid van.
Alle ellende die je nu rond je heen ziet komt door vaccinaties zie je dat dan niet?
Ik ook niet.

115 DaSilva    
10 maanden geleden door DaSilva
3
Meld

@104 "Kortom emotionele verhaaltjes aandragen in de hoop hier mee te scoren is erg zwak."
Mag ik je daar aan houden?

116 Vogelverschrikker    
10 maanden geleden door Vogelverschrikker
3
Meld

@114 Ik begon daar niet mee, hoor.

117 Vogelverschrikker    
10 maanden geleden door Vogelverschrikker
4
Meld

@104 Dat was geen onderbouwing, dat was gewoon hetzelfde als wat jij en verschillende anderen doen. Moet je toch aanspreken.

118 RobP    
10 maanden geleden door RobP
3
Meld

@114
Even voor jouw informatie:
Het gaat je niets aan wie wat doneert en waaraan maar aangezien wij/dus alle Nederlanders bekend staan als het gulste volkje op het gebied van hulpacties en donaties hoef jij je echt geen zorgen te maken, dat zit wel goed.
Maar op eigen initiatief met een collectebus langs de deur gaan voor vaccinaties voor een bepaalde bevolkingsgroep mag nu eenmaal niet en een crowdfundingactie opzetten is in dit geval niet nodig, er wordt voor gezorgd.

119 DaSilva    
10 maanden geleden door DaSilva
4
Meld

@98
[ Vaccinaties zijn door een verkeerde inschatting en beoordelingsfout in de geschiedenis ( Flemming/Pasteur), door verkeerde politieke beslissingen, met economische belangen op de voorgrond, ten tonele verschenen. Pasteur heeft op zijn sterfbed zijn ongelijk toegegeven.]

Louis Pasteur overleed in 1895 na een lange aftakeling door beroertes, dus wat precies heeft de goede man volgens jou kunnen toegeven op zijn sterfbed?

Alexander Fleming werd in 1881 geboren, dus die werd 14 in 1895 en zal pas later van het leven en werk van Pasteur gehoord hebben.

Kortom: ik kan van jouw verhaaltje echt geen chocola maken.

120 Wilmama    
10 maanden geleden door Wilmama
6
Meld

@72 wat weet u van mij dat u constateert dat ik mijn deel daarin niet zou hebben genomen??

121 datkanjijmakkelijkzeggen    
10 maanden geleden door datkanjijmakkelijkzeggen
4
Meld

Waarom zou je tegen vaccineren zijn als het duidelijk werkt? Waarom zouden bepaalde aandoeningen door vaccineren veroorzaakt worden als je dat niet kan bewijzen. Waarom kan het niet liggen aan alle andere zaken die we inademen of eten?
Wat is nu de werkelijke motivatie voor een lid van de antivaxx sekte om zo tegen vaccineren te zijn?
Financieel motief, omdat ze zelf aan kwakzalverij doen. Religieus motief, omdat ze achterlijk zijn. Gewoon om mensen te zien lijden kan ook nog. Een ding is zeker en dat is dat deze mensen niet tegen vaccineren zijn, omdat ze mensen willen helpen.

122 VaY    
10 maanden geleden door VaY
4
Meld

-Waarom wil men de illusie wekken dat vaccinaties veilig zijn en absoluut werken? En wordt letterlijk alles uit de kast gehaald om dit dogma in stand te houden.
-Waarom wil men wereldwijd iedereen vol stoppen met vaccins? Het lijkt of sinds halverwege de twintigste eeuw ons immuunsysteem het heeft begeven en we enkel nog kunnen overleven dankzij vaccins?
-Waarom zijn de kinderziekten van toen nu levensbedreigende invaliderende monsters geworden, die hoe dan ook met hand en tand moeten worden bestreden? Waarbij vooral de media een belangrijke rol moet spelen.
-Waarom wordt ieder die dit dogma van vaccineren in twijfel trekt, zo hard en meedogenloos aangepakt, is men bang voor iets???
-Draait er nog een ander agenda achter het agenda van het vaccineren zelf?

Dat zijn een aantal vragen die me bezig houden.
Ach nu wordt ik zonder meer, door degenen die dit dogma hoe dan ook in stand houden, aangevallen en voor alles en nog wat uitgemaakt. Maar ik plaats deze vragen niet voor deze lieden, maar voor ruimdenkende mensen.

123 Tingelbel    
10 maanden geleden door Tingelbel
10
Meld

@122
[Een ding is zeker en dat is dat deze mensen niet tegen vaccineren zijn, omdat ze mensen willen helpen.]
Dat zie je m.i. dan verkeerd. De hoofdreden om tegen vaccinatie te zijn, is nou net de overtuiging dat dit beter voor de mensheid zou zijn in spiritueel en/of lichamelijk opzicht. Ze willen hun medemensen behoeden voor het vallen in een afgrond die er in werkelijkheid niet is, maar hun complotdenkende brein is (niet meer) in staat om dat (in) te zien. In feite net zo gehersenspoeld als de fundamentalistische gelovigen die vaccineren nog steeds afwijzen. Met achterlijk zijn heeft het nauwelijks te maken. Wel met onder meer een farmafobie die ervoor zorgt dat sommigen steeds verder losgezongen raken van de realiteit.

Niet uit het oog verliezen dat andersom precies hetzelfde afgevraagd wordt:
"Wat is nu de werkelijke motivatie voor een lid van de vaccinatie sekte om zo'n voorstander van vaccineren te zijn? Financieel motief, omdat ze graag aan kwakzalverij doen. Religieus motief, omdat ze achterlijk zijn. Gewoon om mensen te zien lijden kan ook nog. Een ding is zeker en dat is dat deze mensen niet voor vaccineren zijn, omdat ze mensen willen helpen."

124 Wilmama    
10 maanden geleden door Wilmama
5
Meld

@123
Tref jij het even dat ik als ruimdenkend mens online ben.

Je hebt een heleboel vragen maar wat verwacht je nu?
Dat iedereen die paniekerige berichtjes van jou serieus gaat nemen?
Dit ruimdenkend mens in ieder geval niet.
Iemand?

125 DaSilva    
10 maanden geleden door DaSilva
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

126 Robin    
10 maanden geleden door Robin

@122
En vergeet de angst niet, complotters en antivaxxers zijn over het algemeen mensen die de wereld niet (meer) kunnen begrijpen en daardoor angstig worden, het is te complex voor ze dus zoeken ze een verklaring voor de angst die ze voelen.
Die angst projecteert men op de regering, de farmaceutische industrie, de banken en alles wat maar enigszins macht heeft of lijkt te hebben.
Dus ja, enig medelijden lijkt me wel op zijn plaats.

127 DaSilva    
10 maanden geleden door DaSilva
4
Meld

@126
Robin, wat je beschrijft herken ik zeker.
Maar iets zegt me dat achter al het geldelijk gewin een ander agenda plaatsvindt.
Wat ik bedoel te zeggen.
Als je kijkt naar de WHO.
Deze club zijn sturend in het beleid van vaccinatie. Als je kijkt naar waar het geld vandaan komt , de donaties, dan zie je opvallende dingen.
Uiteraard geven alle farmaceutische reuzen heel erg gul aan het WHO. Maar de tweede grootste donateur is Bill Gates 327 miljoen! Hij wordt dan ook beschreven aan de meest invloedrijke persoon binnen het WHO.
‘World Health Organization: Gates Foundation Now Second Largest Funder After U.S. Government’ Paul Anthony Taylor, CEO van Dr. Rath Health Foundation

Kijk dat die farmaboeren geld stoppen in de organisatie die hun vaccins aan de man moeten brengen is logisch, verwerpelijk, maar logisch gezien vanuit hun gedachtengang.
Maar Bill gates??? Wat is zijn agenda? En nee, ik geloof niet in de gespeelde barmhartige samaritaan.

128 Tingelbel    
10 maanden geleden door Tingelbel
9
Meld

@128
Thx @Tingeltje, het bewijs voor mijn stelling in @127 is zojuist geleverd.
P.s. neem een andere avatar iets met aluminium of zo,de kat is je onzin zo te zien ook al beu.

129 DaSilva    
10 maanden geleden door DaSilva
4
Meld

@126

(Een wereldwijd ziek gemaakte bevolking is eenvoudiger te controleren, dan een hypergezonde bevolking. )

Tot dusver is Rusland het enigste land ter wereld die dit gebruikt in de Oekraïne.

130 Snorrie    
10 maanden geleden door Snorrie
4
Meld

@129
Wat heb je niet begrepen van;
(@123) Ach nu wordt ik zonder meer, door degenen die dit dogma hoe dan ook in stand houden, aangevallen en voor alles en nog wat uitgemaakt. Maar ik plaats deze vragen niet voor deze lieden.

Waarom ben ik niet verrast?

131 Tingelbel    
10 maanden geleden door Tingelbel
7
Meld

Zo zie je maar, geen vaccinatie dan kinderen dood.

132 JackKropotkin    
10 maanden geleden door JackKropotkin
5
Meld

@131
Zoals ik al eerder aan heb gegeven, jij hoeft hier niemand te dicteren akela, laat die houding maar heel snel varen.

133 DaSilva    
10 maanden geleden door DaSilva
4
Meld

In landen waar de bevolking weinig weerstand bezit tegen mazelen is inenten een goede zaak.
Er zijn ook regio op de wereld waar mazelen via hun voorouderlijke imuum systeem, een normale kinderziekte is. Daar is inenten een verdienmodel.

134 Mollevanger    
10 maanden geleden door Mollevanger
8
Meld

@134
voorouderlijke immuunsysteem?
Okay interessant vertel verder.

135 DaSilva    
10 maanden geleden door DaSilva
4
Meld

@134
Onder het motto, wat niet is verzinnen we even ?

136 Snorrie    
10 maanden geleden door Snorrie
4
Meld

@134 mazelen zijn overal op de wereld even gevaarlijk, alleen zal er in de meer ontwikkelde wereld een grotere kans zijn dat je het overleefd met dank aan de verder ontwikkelde gezondheidszorg en de toegankelijkheid daarvan.

137 streek    
10 maanden geleden door streek
4
Meld

@131
Je krijg wat je verdien, niet meer en niet minder.

138 Snorrie    
10 maanden geleden door Snorrie
4
Meld

@128
[ Maar Bill gates??? Wat is zijn agenda? En nee, ik geloof niet in de gespeelde barmhartige samaritaan.]
Je had inderdaad Bill Gates nog niet door de stront getrokken. Deze scha heb je nu ingehaald met wat suggestieve, retorische vragen.

Over Gates zijn al heel wat broodjesaap over de toonbank gegaan, waaronder deze:
https://www.snopes.com/fact-check/bill-gates-vaccinations-depopulation/

Alleen mensen die de schaamte allang voorbij zijn, hechten waarde aan dit soort aantijgingen.

139 Wilmama    
10 maanden geleden door Wilmama
4
Meld

@136
Nou verzonnen...eerder niet helemaal goed begrepen denk ik.
Op onderstaande link een e-book wat deze materie duidelijk uitlegt.
Tekst begint bij het immuunsysteem daarna even een stukje naar beneden scrollen.
https://books.google.nl/books?id=Mqc_DwAAQBAJ&pg=PT17&lpg=PT17&dq=voorouderlijke+immuunsysteem&source=bl&ots=lKAHU3dSFF&sig=ACfU3U0E3m2MB0pEdOc27mG3oIKqwZHczA&hl=nl&sa=X&ved=2ahUKEwi-kIem5qvgAhWNPFAKHYAyDt4Q6AEwA3oECAgQAQ&authuser=2#v=onepage&q=voorouderlijke%20immuunsysteem&f=false


140 DaSilva    
10 maanden geleden door DaSilva
4
Meld

Verassend! Wilmama, snorrie, dasilva
Mijn vraagstelling in @123 was juist niet bedoeld voor degenen die het dogma van vaccineren aanhingen. En wie reageren er nadrukkelijk......juist.
Het onderstreept weer wel dat het dogma niet aangevallen mag worden.

141 Tingelbel    
10 maanden geleden door Tingelbel
7
Meld

@141
Je klysma nog niet gehad ?

142 Snorrie    
10 maanden geleden door Snorrie
4
Meld

@140
Niet helemaal goed begrepen ? Dat is wat ik noem een understatement.

143 Snorrie    
10 maanden geleden door Snorrie
4
Meld

@141 u trekt het maar steeds op het (geo) politieke vlak. Dit gaat over de werking van vaccinaties.
Ook nu wenst u alleen uw meetlat langs anderen te leggen, heel bijzonder. En u verwijt anderen een beperkte bril op te hebben?

144 datkanjijmakkelijkzeggen    
10 maanden geleden door datkanjijmakkelijkzeggen
3
Meld

@144
U probeert de kern uit mijn vraagstelling te halen.
"Is er een agenda achter het agenda van wereldwijde vaccinaties toe te passen."
Het kernwoord is en blijft vaccinatie!
En het verwijt naar anderen betreft het dogma " vaccinatie".
Of je het nu leuk vindt of niet, erkent of niet. Vaccinatie is een dogma, waar men niet aan mag tornen.
Zoiets als de evolutieleer een dogma is. Ondanks dat er geen wetenschappelijk bewijs voor is, worden al die wetenschappers die er tegen in gaan vergruisd.
En dat is de bril welk u ook op heeft.

145 Tingelbel    
10 maanden geleden door Tingelbel
7
Meld

@145 Het is verguisd...
En die wetenschappers die tegen vaccinatie zijn, zijn helemaal geen wetenschappers.

Hoe dom ben jij eigenlijk...

146 arcenist    
10 maanden geleden door arcenist
4
Meld

@145
Nu komt er wat duidelijkheid.
Nu komt de evolutieleer erbij.

Nu snap ik ook waarom je ijvert voor kindersterfte. Heel sterk geloof in het oude testament zeker??
De verhalen over een incompetente knoeier die dacht dat alles met massale kindermoord opgelost kon worden.

147 Snorrie    
10 maanden geleden door Snorrie
4
Meld

@147
Ik wil het niet zeggen, maar zeg het toch.

Jij bent echt ziek!!!

148 Tingelbel    
10 maanden geleden door Tingelbel
7
Meld

@148
Jij bent een ongelofelijke dogmaticus met je afwijzing van vaccinaties en de evolutieleer. Wat ga je nog meer afwijzen?

149 kwatta    
10 maanden geleden door kwatta
3
Meld

@141
Het enige wat hier onderstreept wordt is dat @tingeltje niet wenst aangevallen te worden en dit op een dwingende/doorzichtige manier probeert te voorkomen.

150 DaSilva    
10 maanden geleden door DaSilva
3
Meld

@145 er zijn mensen die zeggen " galileo ging ook tegen de gevestigde orde in". Ja, en tegenover deze werkelijk groten uit de wetenschap staan talloze dorpsgekken te schreeuwen op een kistje, nooit meer wat van gehoord. Prettige dag verder. (tip, koop bretels, uw broek is te groot).

151 datkanjijmakkelijkzeggen    
10 maanden geleden door datkanjijmakkelijkzeggen
4
Meld

@148
'Zak door de stront met je kapsones!" mag ik hier op NK helaas niet hardop tegen jou zeggen, dus doe ik dat ook maar niet.

152 Wilmama    
10 maanden geleden door Wilmama
3
Meld

@148
Nee hoor, ben niet ziek. Heb alle vaccinaties gehad.
Heb alleen niets met godsdienst fanaten die over lijken gaan om hun verzonnen vriendje te plezieren.

153 Snorrie    
10 maanden geleden door Snorrie
2
Meld

@151
En hou jij nu maar lekker die gekleurde bril met oogkleppen op loop achter dogma's aan, je kan niet beter.

154 Tingelbel    
10 maanden geleden door Tingelbel
6
Meld

@148
Maar evengoed blij dat je nu je motivatie heb bloot gegeven.

155 Snorrie    
10 maanden geleden door Snorrie
2
Meld

@154 nope, heb ik niet nodig

156 datkanjijmakkelijkzeggen    
10 maanden geleden door datkanjijmakkelijkzeggen
2
Meld

@154
Ik heb zelden iemand meegemaakt met zo'n arrogantie.

157 kwatta    
10 maanden geleden door kwatta
2
Meld

@157
En ter aanvulling: die ook zo vreselijk door de mand is gevallen.

158 Snorrie    
10 maanden geleden door Snorrie
2
Meld

@154 u bent wel een verwend tiepje hé, krijgt u meestal uw zin? Dan begrijp ik dat het best even wennen is. Rustig door zuchten, komt allemaal goed.

159 datkanjijmakkelijkzeggen    
10 maanden geleden door datkanjijmakkelijkzeggen
2
Meld

@153
Omdat ik het voorbeeld van een dogma, vaccinatie en de evolutieleer aangaf, ben ik naast anti vaxxer ook nog benoemt tot godsdienst fanaat.
Gaat lekker met je? Blijf bij mijn conclusie; @148

160 Tingelbel    
10 maanden geleden door Tingelbel
5
Meld

@123 Doe ik eens als ruimdenkend mens een paar tegenvragen.

-Waarom wil men de illusie wekken dat vaccinaties onveilig zijn en niet werken en wordt alles uit de kast gehaald om die illusie in stand te houden?
- Waarin wil men wereldwijd stoppen met vaccineren? Het lijkt wel of sinds halverwege de twintigste eeuw een kinderleven als waardeloos wordt gezien.
- Waarom doet men alsof kinderziektes niet altijd invaliderend waren en tot sterfte hebben geleid en alsof het maar onschuldige kwaaltjes zijn, vergelijkbaar met een alledaagse verkoudheid?
- Waarom wordt iedereen die voorstander is van vaccinatie op zo'n krankzinnige wijze in diskrediet gebracht met allerlei infame aannames over betaald worden door de farmaceutische industrie en dergelijke?
- Waarom denken anti-vaccinatietypes dat er een complot zit achter het willen verbeteren van de wereldwijde gezondheid?

Dat is nou een aantal vragen dat mij bezighoudt.

161 Smiling    
10 maanden geleden door Smiling
2
Meld

@160 nou, dat is een verrassing zeg. Gek hé dat u hetzelfde krijgt als wat u geeft? (gratis diagnoses enzo), het is toch wat.

162 datkanjijmakkelijkzeggen    
10 maanden geleden door datkanjijmakkelijkzeggen
2
Meld

@160
Ik ook.
En het wordt steeds duidelijker.

163 Snorrie    
10 maanden geleden door Snorrie
1
Meld

@161
En dat is ruimdenkend???
Och arme simpele ziel, je doet hetzelfde als " datkanjijmakkelijkzeggen".
Kom nog eens terug als je iets zinnigs kan plaatsen.

164 Tingelbel    
10 maanden geleden door Tingelbel
9
Meld

Wat een geluk voor tingelbel dat we in deze tijd leven.
In de middeleeuwen was ze al lang door de inquisitie op de brandstapel geplaatst.

165 FCT    
10 maanden geleden door FCT
7
Meld

@164 Het zijn vragen. Dat ik ruimdenkend ben staat er los van. Heeft u antwoorden? Of vindt u suggestieve vragen alleen acceptabel als u ze zelf stelt? Dat kan natuurlijk ook.

Als dit forum alleen bedoeld was voor mensen die iets zinnigs kunnen plaatsen was u er niet op toegelaten. Anders nog iets?

166 Smiling    
10 maanden geleden door Smiling
1
Meld

@166 Haha
Jij en ruimdenkend
Wegkijkers zijn niet ruimdenkend

167 GOTCHA666    
10 maanden geleden door GOTCHA666
8
Meld

@167 Zeker wel. Om je heen kijken vergroot je blik.

168 Smiling    
10 maanden geleden door Smiling
1
Meld

@168 Idd maar dat doe je dus niet
Je kijkt alleen weg

169 GOTCHA666    
10 maanden geleden door GOTCHA666
7
Meld

@165
Dan was ze onderdeel geweest van de inqusitie. Dat waren mensen met precies dezelfde overtuiging.

170 Snorrie    
10 maanden geleden door Snorrie
1
Meld

@165
Aha dus je geeft toe dat @tingeltje is blijven steken in de middeleeuwen?
Maar goed, tegenwoordig gebruikt men gelukkig argumenten om iemand tot op de enkels af te branden beter toch?

171 DaSilva    
10 maanden geleden door DaSilva
1
Meld

@169 Dit draadje gaat over een mazelenepidemie op de Filipijnen en vaccinatie. U moet over een merkwaardige geest beschikken (een nogal tunnelvisie-achtige) om domweg omdat u mijn naam ergens ziet zomaar uit het niets iets willekeurigs over mij te komen beweren.

172 Smiling    
10 maanden geleden door Smiling
1
Meld

@172

Je komt zelf aan met ik ben ruimdenkend
wat heeft dat met de mazelenepidemie te maken
Dat is dom idd om dat te gaan roepen

173 GOTCHA666    
10 maanden geleden door GOTCHA666
7
Meld

@173 Als u nu eens een draadje zou lezen, in plaats van als een soort Pavlov-hond te reageren, dan kwamen we misschien ergens. Gaat u fijn een ander besiebelen. Of nog beter: houd gewoon eens op met dat getrol van u.

174 Smiling    
10 maanden geleden door Smiling
1
Meld

@160
Tip voor je.
Er is a.s. zondag een lezing van een immunoloog in het Nemo, het betreft een kinderlezing over vaccinatie en griep.

175 kwatta    
10 maanden geleden door kwatta
1
Meld

@174 Stop jij maar met wegkijken veel belangrijker

176 GOTCHA666    
10 maanden geleden door GOTCHA666
8
Meld

@164 wat jammer dat u maar steeds iemand nodig hebt om uw mening kracht bij te zetten. U onderbouwt er namelijk helemaal niets mee.

177 datkanjijmakkelijkzeggen    
10 maanden geleden door datkanjijmakkelijkzeggen
0
Meld

Wat een overdreven reacties op 22 doden. Dat is echt niks. Begin 2018 zijn er in een paar maanden in NL 8000 doden door de griep gevallen: https://kassa.bnnvara.nl/nieuws/8-000-griepdoden-actieplan-nodig

178 yadasampati    
10 maanden geleden door yadasampati
5
Meld

Er steerven in NL gemiddeld 1000 tot 2000 mensen aan de griep tijdens een griepperiode. Echt een lacher al deze reacties om 22 doden question

179 yadasampati    
10 maanden geleden door yadasampati
5
Meld

@179 nou echt, wat is dat lachen zeg. U telt alleen de doden, nou veel plezier nog.

180 datkanjijmakkelijkzeggen    
10 maanden geleden door datkanjijmakkelijkzeggen
0
Meld

@178 @179
Leg eens uit waarom het aantal doden voor jou blijkbaar een doorslaggevend criterium is, dat -aan de smiley te zien- zelfs op jouw lachspieren werkt.

181 Wilmama    
10 maanden geleden door Wilmama
0
Meld

Allemaal commercie. Ze gaan over lijken !

182 Mac Benac    
10 maanden geleden door Mac Benac
1
Meld

@182 .
"Ze gaan over lijken"

Serieus ? Dan zou je mogen verwachten dat de debunkers als eerste het loodje leggen. Debunkers zijn namelijk pro vaccinatie.

Indien jullie verzinsels enige waarheid zouden bevatten, zouden de complotters/anti-vaxxers dus als enige soort overleven op aarde... ?

Really

question

183 XingFu    
10 maanden geleden door XingFu
1
Meld

@183 Je gelooft het allemaal nog. Je zet je schoen zeker ook als Sint in het land is . . . . .

184 Mac Benac    
10 maanden geleden door Mac Benac
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Waterstofgas economie
Waterstofgas gaat het ook niét worden. Te duu...

13 uur geleden door dloops

Gigantische Greta verschijnt in straten van S...
Hoe klein en tenger de Zweedse klimaatactivis...

16 uur geleden door Crezee

Joe Biden stevig uit de bocht na vraag van ki...
Een zichtbaar geïrriteerde Biden daagde de ma...

12 uur geleden door PabloEscobar

Peiling: VVD niet langer de grootste
De VVD is in de wekelijkse peiling van Mauric...

19 uur geleden door Telegraaf

Wachtgeldkwestie suddert door in peiling VVD
De discussie over het wachtgeld van VVD-frac...

18 uur geleden door Febee


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Spraypaint
Bezoeker Duitse kerstmarkt doodgeslagen: zes ...
"Naast de Duitse heeft de hoofdverdachte ook ...

7 minuten geleden door Spraypaint

Captain Hero
Rutte; "wacht niet te lang met zetten van ker...
Nieuwspaal=satire.......

18 minuten geleden door Captain Hero

Captain Hero
Migranten vermoorden bezoeker kerstmarkt; Sta...
@8 "wouden"?? Leer Nederlands....

21 minuten geleden door Captain Hero

Captain Hero
Wapenhandel stijgt wereldwijd bijna 5 procent...
@1 Ga je druk maken over een klein landje als...

25 minuten geleden door Captain Hero

Nurse Ratched
Forensische psychiatrie: te weinig budget voo...
@3 Vette plus....

30 minuten geleden door Nurse Ratched

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig