door Spraypaint in Buitenland  ·  124 Reacties

  • 39
  • 1306x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@99 WTF !!?? Dus het eten van de heren moet lekkerder zijn omdat ze groter zijn ?

3
101 RonMVV

@101 Nee alleen meer ook als het een groot wijf moet die dan meer krijgen dan een klein vrouwtje.

4
102 21st Century Guy

@101
Ja een klein beetje vaag is het allemaal wel. Van een vrouw is die ten slotte toch groter want uiteindelijk past die van een man er toch maar mooi in als dan het puntje bij het paaltje komt.

2
103 rebo

Ik word die achterlijke woestijncultuur nogal beu.

1
104 Rolmops

@104 Ik ben het al tientallen jaren beu.

1
105 Wylde Gjert

Die leven echt nog in de middeleeuwen.
Wat een geloof zeg.

2
106 Bram brabant

500 jaar terug in de tijd...

0
107 t.rap.er.niet.in

Er is bij politici en bestuurders véééél te weinig kennis van de islam.
Dat is een ernstig gemis. Daar gaan wij burgers nog veel last van krijgen!!

0
108 PeKa

@39 Dit keer geen oneliner, maar een in mijn ogen onderbouwd antwoord. Ik geef je helemaal gelijk dat het hier gaat over een school in Engeland, en dat de situatie hier in Nederland (hoop ik) anders is. Toch zie ik in dit conservatieve beeld dat geschetst wordt ook overeenkomsten met betrekking tot de positie van de vrouw binnen het islamitische huwelijk en de positie van de vrouw bij sommige moslims in het algemeen. Het Engelse schoolvoorbeeld in dit artikel legt in mijn persoonlijke mening toch een soort conservatieve basis bloot als het om de positie van de vrouw gaat. Er wordt in mijn ogen dan al een soort apartheid basis gecreëerd op school, binnen het huwelijk, het gezin en de maatschappij. Ik gebruik bewust de term apartheid omdat er bewust een scheiding of onderscheid gemaakt wordt. Ik zie een school namelijk als een fundatie waarop men verder bouwt voor de toekomst. En ja ook hier in Nederland zijn er conservatieve moslims van de eerste, tweede en zelfs nog de derde generatie waarbij de positie van de vrouw nog steeds niet gelijkwaardig is. Hier een praktijkvoorbeeld: Ik werk in mijn werkomgeving samen met Turkse en Marokkaanse collega's en tijdens bepaalde discussies wordt dan toch vaak duidelijk gemaakt dat de Nederlandse of westerse man een softie is en dat de vrouw in Nederland veel te veel vrijheden heeft, en zelfs losbandig genoemd wordt. Mijn Marokkaanse collega is zelfs gescheiden van zijn vrouw die in zijn ogen “te veel verwesterd was”. Klopte want zij is hier geboren, en een behoorlijk hoogopgeleide vrouw. Zolang ze nog niet getrouwd waren kon hij haar zogenaamde "losbandige gedrag" nog accepteren. Eén bepaalde opmerking van hem was dat hij haar na het huwelijk wel even zou opvoeden. Dit is blijkbaar na enige tijd niet gelukt want hun scheiding was uiteindelijk een feit. Deze collega is van de tweede generatie en is nog zeer conservatief. Hij is nu wederom getrouwd met een 25 jaar jongere vrouw die hij uit Marokko gehaald heeft. Dit huwelijk levert volgens hem geen problemen op, de redenen hiervoor is niet moeilijk te raden denk ik. Mijn Turkse collega’s zijn in mijn ogen veel minder conservatief en hebben veel modernere opvattingen, maar zijn soms toch nog wel verbaasd als ze horen wat onze Nederlandse vrouwen allemaal doen en mogen. Of dit een cultuur of een geloofsachtergrond heeft durf ik niet glashard te beweren, maar ik ben persoonlijk wel van mening dat heel veel conservatieve opvattingen in een cultuur wel zeker gevoed kunnen zijn vanuit een geloofsovertuiging. En dit geld uiteraard ook voor andere conservatieve geloofsovertuigingen. En persoonlijk heb ik toch wel moeite met dit soort conservatieve gedachtegangen of geloofsovertuigingen waarbij men de scheve machtsverhouding tussen man en vrouw in stand probeert te houden. Ik zie dit niet als moslim bashen, maar ik wil hier wel mee aantonen dat ook dit soort excessen hier in Nederland geen uitzonderingen zijn.

0
109 Mvid-

@106 , @107 ,
Was dit in de Middeleeuwen normaal dan?

0
110 Aragon

Belachelijk dus, al dat soort regels zijn bedoeld om bij beide partijen de ongelijkheid er lekker diep in te stampen. In Nederland moet dat verboden worden.

1
111 Wendel

Gebeurt hier in Nederland ook. Wij hoeven echt niet met het vingertje te wijzen.

1
112 samcash

@112 ,
Is volgens mij discriminatie, dus verboden.

1
113 Aragon

@110 Kan je stellen. Maar hier hebben geloven (en dus ook mensen) beeldenstormen, reformaties en verlichtingen meegemaakt.

Waarna we van God los zijn en ampersand het hele samenleven zijn vergeten en het wiel opnieuw aan het uitvinden zijn.

Goed, die islamieten lopen inderdaad een paar honderd jaar achter.

0
114 Lievense

Dat is toch niet meer dan normaal? Gewoon een kwestie van manieren. Vrouwen eten als de mannen voldaan zijn. Je wil me toch niet vertellen dat ze bij jullie thuis gewoon met zijn allen aan tafel zaten te eten als een stel Neanderthalers of wel?

Etiquette mensen en je plaats in een gezin kennen.
Harry gooit een stuk biefstuk naar zijn dochters die in de hoek zitten te wachten sinds 6 uur vanavond, hopla!

Nee natuurlijk niet.... gelijk sluiten zo'n school wtf? Bizarre wensen van baarden hoeft niemand te tolereren. Vooral vrouwen niet.

4
115 Harry Kroepoek

@109 bedankt voor uw post en uw mening. hetgeen ik niet zie als moslim bashen. maar u heeft het wel gezien in voorgaande postst hier neem ik aan. en ja, dat ben ik aardig beu, want het is de gewoonte bij NK van het grootste deel van de posters. en dat eeuwige geitenneuker gedoe hangt mij al tig jaar mijn keel uit. de meest eenvoudige zielen die alleen maar denigrerend reageren. met humor heeft het niets te maken.

herken veel in wat u schrijft en toch heb ik ook een andere kijk moet wel zeggen dat ik nooit gristen of moslimfundamentalisten ontmoet heb, verder zullen die ook geen behoefte hebben mij te ontmoeten.
heb wel een jaar of 3 in een conservatieve buurt gewoond. maar geen last verder gehad.

maar morgen reageer ik op uw post, ik ga eens op tijd slapen. het is 12 uur nu en ik moet nog wat doen.
.

5
116 info

@30 Niet meer reageren op deze mafkees

2
117 Bollieboos

@116 toeoeging en harstikke off topic,
ach ja, wel mensen uit de bible belt in Istanbul. de zoon was doorlopend zat en kwam gratis eten en drinken bij een vriend van mij.
ik heb de jongen gevraagd hoe doe je dat thuis. wel dan gaan wij gewoon naar een ander dorp en drinken ons daar lam..
ook zei hij tegen mij,die moslims maken ons allemaal af. dat kon hij tegen mij als Nederlandse wel zeggen.
misschien dacht ik ook wel zo. of misschien komt het bij sommigen niet op dat er ook mensen anders denken.
dit later wel aan mijn vriend vertelt. die heeft daarna afstand gehouden.. ik ging en ga, over het algemeen met jonge mensen om. en heb er ook heel veel van geleerd, over hun leven en denken.

ach, bah, veel herinneringen ook aan Nederlander in Istanbul. ze vergeten gewoon dat je niet aan iedereen kan zien dat ze Nederlands zijn en verstaan worden. dat was heel verhelderend en ik wist waar ik zeker bij uit de buurt moest blijven. maar ondertusssen, moslimhaat en toch trachten of ze een Turk een poot uit konden draaien of voor hen kon laten rennen. dienstbaar en gastvrij en alles voor nix is de verwachting van velen. ook de vasstaande gedachte dat ze altijd opgelicht zouden worden.
niet iedereen natuurlijk, maar zo lopen er veel Nederlanders rond. en ondertussen zich beschaafd voelend en superieur. zo was er ook een stel dat de manager van een restaurant leerde om DAG K.NKerLijer te zeggen als uitnodigende begroeting hij vroeg mij later wat het betkende, want zag wel aan de reacties van mensen dat hiet niet echt een vriendelijke begroeting was.

ach, meestal in de city trip omgeving en natuurlijk is niet elke Nederlander zo.

maar leven en ook het cultuur verschil is boeiend. jongeren, daar kon ik makkelijk mee praten en veel van leren ook, en zij van mij. heb een jaar lang elke week Edgar Allen Poe gelezen, wekelijks, met een jongen van 19. hij was Gothic en kende de schrijver. goed, omdat hij Engels leerde heeft hij ook meer kansen gehad om te werken en een betere baan gevonden. verder vind ik dat het van belang is te kijken naar hetgeen mensen gemeen hebben en niet alleen te kijken naar de verschillen.


ah, hardstikke off topic.
morgen reactie op uw post.
de plicht van Turken voor de Nederlanders in Turkije.

6
118 info

Er was een tijd dat de islam ook een zeer hoffelijke kant had. Zo mochten dames en heren samen niet eten maar mochten de dames wel als eerste eten. Als je dit soort berichten leest lijkt die hoffelijkheid naar vrouwen binnen de islam niet meer te bestaan.

1
119 Tafka Mike

@116 correctie bij toevoeging

maar ondertusssen, moslimhaat en toch trachten of ze een Turk een poot uit konden draaien of voor hen kon laten rennen. dienstbaar en gastvrij en alles voor nix is de verwachting van velen de plicht van Turken voor de Nederlanders in Turkije.
uhm niet alleen Nederlanders, Europeanen zijn er sterk in.

6
120 info

@109 , @116 voor u, anderen mogen het graag overslaan.

en morgen ontopic een reactie op uw post.

5
121 info

@119 heel hoffelijk en bestaat nog steeds.
teveel van de berichten hier lezen is ook niet gezond en geeft ook een vertekend beeld.

good night, sleep tight.

6
122 info

* Verwijderd door de redactie *

123 braadpan

* Verwijderd door de redactie *

124 braadpan

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Politie weegt uiterlijk en afkomst niet langer mee bij controles op straat

Laat de politie nou gewoon hun werk doen.Als ze iemand willen controleren moeten ze dat gewoon kunnen doen.Zij zijn praktijkdeskundigen .E...

9 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

wildersfan
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

@5 Het is wel grappig. 😃 Het gaat vooral over waarom we een republiek moeten hebben in plaats van een monarchie. Op zich hebben ze best een ...

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’

Hoe kwam zij aan het bewijs van goed gedrag?@5Van buiten bont van binnen stront....

17 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Rooibos
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@23 Zelfmoord met de 2 kogels in je hoofd dat is de onzin die jij gelooft.https://www.youtube.com/watch?v=6IdeZCoxKMk...

20 minuten geleden geplaatst door Rooibos

van Keulen
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

Wilders wordt goed beveiligd maar mocht hem toch iets overkomen dan komt Timmermans en zijn linkse aanhangers daarop klaar....

27 minuten geleden geplaatst door van Keulen

Mac Benac
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@12 Zo Bram, die komt wel even binnen hoor! Ik ben helemaal uit het veld geslagen....

29 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Strongoli
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@7Excuus, woord omgedraaid:maalpijl (haha) moet uiteraard zijn: mijlpaal.....

30 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bram brabant
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@1 och och. Mannetje toch.Je zin vandaag niet gekregen in de speeltuin?...

32 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Bram brabant
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

Mede dankzij Eric van der Burg. Die had het minder snel kunnen laten groeien.😡😡...

36 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Strongoli
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

@1Ja, dit is "smullen" geblazen.We moeten natuurlijk niet vergeten dat er hier nu een hoop wrok ten toon gespreid wordt, vanwege het feit, h...

36 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
XxzzPorngame HubNude Celebrity PicturesXxx Sexy KahaniXxxxxxxxxxxnHot Aunty Nude PicsAmateur Anal ThreesomeAsian Twinks Gay PornSasur Bahu Xx VideoDog Creampies WomenAlicia Allen LeakedIntercourse GifHamester ComJanifer White PornHardcore X VideoOnly Two Girls SexOld Aunty Boy SexTuk Tuk PornJadebabexoxoxoסרטי סקסHentai JavXnxx DawanlodCartoonsaurSasu Maa Ko ChodaTamil Actress Sex Video DownloadGreat Indian PornPiledriver PositionDecy XxxBrazzer PornôDraft Se XHentai Porn MoviesHentaibirthAsk Reddit After DarkXvideosoyfansLumi CavazosSexy Naked Older WomenPornhubs .comDesi GangbangAmerica NotyIndia Hot MasalaElectro BdsmModels NakedRrule 34First Time Sex Video DesiXlivecamAsslick VideosFull Figured NudesChaturbate FemmesMa Turetube ComCeleb Porn LesbianRomantic Boobs VideosLusycandyCelebridas NuasMiyakhalifasexvideoFitness Nude BabesSnapchaf PornSexo. PornografiaSkip The Games JaxXnxx Free Video PornKavita Bhabhi Hot Web SeriesJesse Switch XxxIam.pandoraaaIndian Gilma ComXxx Vedio Indian GirlGirlfriend Pee VideoPfk StudiosBrutal Anal PenetrationPorn BradAngels Wife LoversOggy SexJapanese Teacher Xxx VideoImages Of Nude MilfDaddy 4k ComChina Ladies SexDesi Mallu MmsVideoporno MexicanoPorn 1940'sAsian Milf BbcPlayboytripleplayNude StrippingPokimane FootDiamond KittyTeacher And Student Sex XxxDani Matters NudeBest Indian Hd PornRandi Bhabhi XxxJenn Muriel Only FansBest Of ChaturbateBoozocamSexin A PoolSilva SaigeKate Bakinsale NudePorn ThighsBulma Porn ComicTean Mom PornDani Daniels GangAmpland ComVintage Celebrity NudesXhamster NewCogiendo RicoXxx Sexy Girl PornAnne Marie XxxBig Titty GingerBrittany Elizabeth NakedJuliewiththecakeSssniperwolf LeakedOlder Young Lesbian PornThai StreetmeatSeduced By SisFreepornvideoGwen Stefan NudeCathy Heaven ComHikari AozoraNude KhalifaStepdaugther PornBusyy BuffyCunnilingus LesbNaruto PornographiePornographie RéalitéNude Walk On The BeachDuaper PornJellybeanbrainss LeaksTeen Mega World NetChinese GirlpornFemale American GladiatorsPain Screaming PornPornolabaFisting First TimeGranny Blow Jobs PornEuphoria Hot SceneTiktok Porn VideoNamethatpornstaeBedtime BoogeyKatina Kay LeakJackerman XxxVideos Pornos Gratis DescargarCosplay NuseCollege Xx VideoNxnx Sex VideoSoycideSunny Leone Ki Sex MovieReddit HandjobFemme Entièrement NuPo Rno BrasileiroImagens PpornoNude Sally StruthersDelhi Sexy BfAngela White CuckGain Weight BbwXh Porn