Voortdurende Palestijnse Jodenhaat (likud.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Febee in Buitenland  ·  86 Reacties

  • 22
  • 953x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@11
"En dan is men verbaast over antisemitisme??"

Nee hoor, de Jodenhaat zit bij types zoals jij al van jongs af aan ingebakken.

Dat de VN een moslim aanstelt als hoge commissaris van de Mensenrechten als Zeik Ra'at Al Hussein is sowieso al een gotspe.

Tamika Mallory moet haar bek houden, want haar voorouders waren de moordenaars van de eersten die er waren in haar eigen land.

Israël bepaald zelf wel wat haar hoofdstad is, daar gaan Macron en jij niet over en als moslims daarvoor willen sterven dan doen ze dat maar.
Ik lig er niet wakker van.

""De aanwezigheid van Hamas-leden onder een menigte van tienduizenden rechtvaardigt niet het niveau van geweld dat we hebben gezien."
Aldus de communist Bernie Sanders.

Dat doet het wel, stinkrooie.
Je neemt het net als UDH op voor een terreurorganisatie.
Wat mij betreft gooien ze de heleboel daar plat.

2
51 Stiplaats

@41 ik ontken niets maar het erkennen van de PLO is beslist geen erkenning van de Palestijnse autonome staat. Met betrekking tot uw opmerking over mijn nickname het volgende: assumption is the mother of all fuck ups.

3
52 nostradamus666

@44 Beter lezen. Ik schrijf dat het in de koran staat vermeld. Niet dat ik daar enige waarde aan hecht, maar daarentegen wijzen moslims in het algemeen en de Palestijnen in bijzonder nogal eens naar de historische betekenis van de koran als het gaat om aanspraken op het gebied waar nu Israël is gelegen.

1
53 Belazerd

Zo, nu de bruine golf de onderbuik weer heeft geleegd met op-de-man gescheld, off-topiconzin en veel stofwolken om maar in duivelsnaam het topic te vermijden, nu maar weer ON-topic. Want het feit dat de "palestijnen" hun kinderen vergiftigen met antisemitische rotzooi, Jodenhaat en fout onderwijs, is bekend. Maar vooral Jodenhaters en Israëlhaters proberen dat onderwerp altijd te vermijden; het is een zwakke plek in de arabische wereld, vooral bij die "palestijnen". Er is al veel over geschreven. Te vinden via Google. Daar vond ik bijvoorbeeld dit:

https://www.joods.nl/2018/09/belgie-schort-samenwerking-op-met-palestijns-onderwijs/

Of dit stuk uit de Groen Amsterdammer:
https://www.groene.nl/artikel/essay-hedendaags-antisemitisme

Maar ook in eigen land hebben we te maken met de nazi-praktijken van de nieuwe bruinhemden:
https://www.schoolenveiligheid.nl/po-vo/kennisbank/antisemitisme-en-holocaust-onderwijs/

Het is logisch dat de Joden- en/of Israëlhaters het liever niet hebben over de kindervergiftiging die wereldwijd gaande is. Op Amerikaanse universiteiten zijn ook groepjes neonazi's bezig om hun antisemitische gif te verspreiden, lees er maar eens over. Jodenhaat is een zeer bruikbaar hulpmiddel voor de Grote Viespeuken, zoals de neonazi's, de hatende lieden die graag Joden vermoorden, of Israël vernietigd willen zien, of bepaalde moslimstromingen die vol haat zitten. Het zijn twee handen op één buik, namelijk.
Trap niet in de praatjes die alleen maar afleiden van het onderwerp. We kennen dat clubje hier nu wel.

1
54 weerman

@52

Het ging in de discussie om de erkenning van het Palestijnse volk niet de Palestijnse staat.
Sorry dat ik vroeg naar de keuze van je nick, wist niet dat het zò gevoelig lag. question

20
55 Hendrianus

@53

Ok, Israël is er dus de beloften zijn nagekomen. Nu nog de grenzen definitief vaststellen. Tot die tijd koloniseer je geen gebied dat de koloniserende staat zèlf als betwist gebied beschouwd.
Dat is namelijk onbeschoft.

21
56 Hendrianus

@55 in mijn beleving vroeg u niks maar suggereerde u iets met betrekking tot mijn nickname. En ten aanzien van uw opmerking over de Oslo akkoorden: Er werd slechts gesproken over de Palestijnse Autoriteit. Zolang het niet bestaande Palestina het doel om tot een totale vernietiging van Israël naast zich neer te leggen, zal er erkenning noch vrede komen van de kant van Israël. En geheel terecht.

1
57 nostradamus666

@54 weerman

Vervelend als het educatief verspreiden van de Palestijnse visie op het Palestijns/Israëlische conflict meteen het stempel antisemitisme krijgt.

Je eerste link gaat over scholen die naar Palestijnse terroristen zijn vernoemd. België schort daarom de samenwerking op. Heeft het dat ook gedaan met Israël dat de naam van haar terreur leiders heeft geplakt op scholen, instituten en naamgeving voor pleinen en straten?

Je tweede link is een verhandeling over antisemitisme gaat en beschrijft wat o.a. door jou bedreven wordt,
"De tweede complicatie is dat in de afgelopen decennia de verdedigers van het zionisme de ongelukkige gewoonte hebben ontwikkeld om kritiek op Israël een vorm van antisemitisme te noemen. Het doel van die retorische aanvallen is om de morele status van Israëls critici af te breken en zodoende te vermijden dat serieus moet worden ingegaan op hun vaak moeilijke, overtuigende argumenten. Deze uiterst defensieve reactie op Israël-kritiek leidt ertoe dat de morele waarde van antisemitisme-beschuldigingen wordt ondermijnd. "

Je derde link gaat totaal niet over het Palestijnse onderwijs.

20
58 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

59 follikel

@57

"Gezien uw Nick schijnt u een aanhanger te zijn van de eindtijd profetie, is dat correct?"
Als dat geen vraag is wat is het dan? U gebruikt 666, dat is het getal van het beest de Antichrist die een rol speelt in de eindtijd profetie. U suggereert en ik vraag. Vragen staat vrij, toch?

19
60 Hendrianus

@56 De Palestijnen waren het, voordat er überhaupt sprake was van "betwiste" gebieden, onderling over één ding eens: vernietiging van de staat Israël. Hun Arabische broeders zagen intussen met lede ogen het succes van Israël aan en grepen dat maar al te graag aan om gezamenlijk Israël aan te vallen. Gelukkig faalden ze gigantisch, maar vind jij het dan gek dat Israël zich daartegen verdedigde en veiligheidzones instelde om te voorkomen dat ze opnieuw een poging zouden wagen? Tot op heden bestoken Palestijnen en allerlei onduidelijke terreurgroepen Israël met raketten en hebben ze niets geleerd.

Het is kennelijk toch een diep gewortelde jodenhaat. Gevoed door een idiologie die geen enkele ruimte biedt om over geloof een andere mening te hebben.

1
61 Belazerd

* Verwijderd door de redactie *

62 follikel

@61

Het hele gezeikbegonmet een zionistisch congres in 1897 te Basel, daar werd besloten dat de provincie Palestina, onderdeel van het Ottomaanse rijk, het thuisland voor het Joodse volk zou worden.

Nee het is niet gek dat Israël zich verdedigd. Dat de bezetting van de Westbank echter niets meer met die veiligheid te maken heeft maar alles met de illegale Israëlische kolonisatie van dat gebied is voor mij een feit. Er is vrede met Jordaniė, die dreiging is dus weg. Dat de Palestijnen in bezet gebied een bedreiging vormen die de bezetting ervan rechtvaardigt is m.i. nonsens.

Volgens mij zal, indien er een Palestijnse staat is, veel meer mensen Israël steunen als het dan toch nog aangevallen wordt. Mijn steun krijgen ze. Moet het natuurlijk niet uitgelokt worden. Tevens geldt die steun voor Palestina als het aangevallen wordt. Twee staten en daarna basta met het conflict.

19
63 Hendrianus

@62 follikel

Wentel jezelf nog maar eens lekker rond in je poel van onbenulligheid.

19
64 Hendrianus

Ook Voortdurend Israëlische Palestijnen (en Moslim) haat... (let wel, 'joden' bewust vermeden!!)


En zolang beide kanten doen alsof ze iedereen vertegenwoordigen en met ongenuanceerde 'blanket statements' als deze blijven aankomen, wordt er natuurlijk niets opgelost. En dat is dan ook 'blijkbaar' het belang van beide extremisten zijden in dit conflict.

0
65 mightimouse

* Verwijderd door de redactie *

66 grovi

@66 Was het maar zo simpel , maar dat is het niet.

6
67 solidsteel

@66

Gaat het verder goed met u? Moet er een bevrijdingsactie komen of zit u geheel vrijwillig in een sekte die u deze nonsens en overdrijvingen aanpraat?

20
68 Hendrianus

@63 Er mag dan vrede zijn met Jordanië, maar zij hebben in 1950 wel het westelijk deel van de Jordaanoever geannexeerd. Vervolgens hebben zij dat in 1988 overgedragen aan de PLO, waarvan vast staat dat die zich nou niet bepaald vredelievend opstelt ten opzichte van Israël.

Zelfs de Palestijnen zijn ze het onderling niet eens hoe hun "Palestijnse staat" er uit moet gaan zien. Behalve dat ze met enige regelmaat aankondigen dat ze Israël gaan vernietigen en alle joodse inwoners zullen uitmoorden.

Wat Israël zeker niet wil, is een onderdeel worden van een primitieve stammenstrijd zoals dit ook in andere Arabische landen plaats gevonden heeft of nog steeds plaats vinden. De kans dat Hamas en de Palestijnse Autoriteit elkaar vriendelijk gaan bejegenen lijkt mij voorlopig vrij klein. Vandaar die veiligheidszones.

1
69 Belazerd

@63 Het klinkt op papier allemaal leuk wat je zegt, maar laten de palestijnen eerst maar eens aangeven dat ze kunnen leven met de staat Israël en deze accepteren.
Daarna kan er pas gepraat worden over vrede.

Je heb toch ook gezien wat er gebeurde nadat Israël zich in 2005 geheel heeft teruggetrokken uit Gaza.
Niets dan aanslagen vanuit Gaza.

1
70 Snuggles

* Verwijderd door de redactie *

71 Dewereldrond

@69 Belazerd

En naar die 'veiligheidszone' verplaats je dan als bezetter honderdduizenden van je eigen burgers. Dat rijmt toch niet? Ook niet dat Israël een veiligheidsscheiding bouwt en vervolgens nog steeds meewerkt om nieuwe kolonisten aan de onveilige kant ervan te huisvesten.

Wat betreft de terugtrekking uit Gaza en de stammenstrijd tussen Hamas en Fatah. In 2006 werden de democratische verkiezingen gewonnen door Hamas. Die overwinning is nooit gerespecteerd. Vanaf dag èèn is elke poging om een democratische regering te vormen met Hamas in de hoofdrol getorpedeerd. Uiteindelijk werd er een gewelddadige coup voorbereidt, 'Operation Abrams'.
Dat ontdekte Hamas en knipperde Fatah uit Gaza, wat konden ze anders?

Triest dat i.p.v. de politieke tak van Hamas te steunen er alles aan gedaan is om de militante te versterken. Daar zit Gaza nu mee opgescheept en nu jammeren zij die dat mede bewerkstelligden krokodillen tranen. Er een teringzooi van maken en dan naar anderen wijzen, de VS voorop.

19
72 Hendrianus

@70 Snuggles

Zie @72

Hoe kan je aan een bezetter tonen dat je bereidt bent tot vrede zolang hij je land blijft bezetten? De garanties die Israël verwacht bestaan niet in de echte wereld. Bovendien is het geen grote gok. De PA heeft geen leger en Israël is tot de tanden bewapend.
Nogmaals, twee staten en wie dan nog aanvalt krijgt een pak slaag.

21
73 Hendrianus

@73 Nogmaals, je ziet wat er in Gaza gebeurde!!
Je hebt geen leger nodig om aanslagen te plegen, zie Gaza.
Maar een paar enkele extremisten met een mes / bom of pistool.

En jij zegt zodra een palestijn een aanslag pleegt, alle palestijnen een "pak slaag" krijgen???

1
74 Snuggles

@72 Als je de boel een beetje in de gaten wil houden, kun je er net zo goed mensen naar sturen question

Voor de onderlinge verdeeldheid en teringzooi zijn Palestijnen zelf verantwoordelijk. Overigens is de oorzaak voornamelijk corruptie en machtswellust. Naar een ander wijzen is net zoiets als bij een kroegruzie. Als de politie er vervolgens bij komt om de boel te sussen, keren de vechtjassen en omstanders zich eensgezind tegen de politie.

1
75 Belazerd

@74

Gaza is vrij? Geen blokkade van land, lucht en zee? Geen zeehaven (in pril stadium), luchthaven en gedeeltelijk de enige energie centrale vernield door Israël? Geen inhouding van ambtenaren salarissen in samenwerking met verrader Abbas, geen import beperkingen en geen vrije export?

Twee staten en dan pas basta met geweld tegen Israël èn de kolonisten. Geen seconde eerder.

20
76 Hendrianus

@75

Een vijfde colonne dat is inderdaad wat de kolonisten in bezet gebied zijn, geen vreedzame burgers dus. Verder bent u het type dat blijft volharden in een mening ook al stapelen de bewijzen tegen onhoudbaarheid zich torenhoog op. U negeert het gewoon.

19
77 Hendrianus

@76 ja Gaza is vrij tenminste als zij eerst hun onderdrukkers, Hamas, eruit schoppen.
Zij onderdrukken deze mensen.

2
78 Pluten1

Gaza heeft alle kansen gekregen toen Israël zich in 2005 geheel terugtrok.
Maar juist daarna kwamen er nog meer aanslagen, zowel in Israël als in Egypte.
Toen pas bouwde ze een muur om de buitenwereld te beschermen van palestijnse aanslagen.

Het had zo mooi kunnen zijn, maar Hamas heeft alles voor hen verpest.

Zeehaven? je bedoeld die plek waar de internationale gemeenschap de palestijnen mee wilde helpen?

Energiecentrale vernield, oh je bedoelde deze:
https://unitedwithisrael.org/palestinians-bomb-their-own-power-plant-send-parts-of-gaza-into-darkness/


En meteen vuurde Hamas mortieren vanaf die plek richting Israël heel goed wetende dat Israël lanceerinstallaties terug aanvalt, zodat Hamas weer boehoe kan roepen en Israël weer de schuld krijgt.

2-staten oplossing, lol succes daarmee, zoals je zelf ook weet kunnen de Pa en Hamas elkaar wel schieten (oh wacht, dat doen ze dan ook, letterlijk)
2-staten oplossing, lol. Allemaal BDS roepen, en er dan achter komen dat de BDS oprichter helemaal geen 2-staten oplossing wil.

2
79 Snuggles

@77 Mijn mening wordt ondersteund door feiten. Of geloof je in de eeuwenoude "joodse samenzwering"?

Ach ja ...

2
80 Belazerd

@76
"Twee staten en dan pas basta met geweld tegen Israël"

Daar komt de islamitische aap uit de mouw.
Je keurt het geweld van de faalestijnen goed.

Nou okay, dan, dat er maar zoveel mogelijk faalestijnen tegen een Israëlische kogel mogen aanlopen.
Ik lig er niet wakker van.
Wie niet wil horen, moet maar voelen.

Overigens sopt het geweld niet bij een 2 statenoplossing. Dat gaat gewoon door.
Het is islam, baby.

2
81 Stiplaats

Israel = terreurstaat

7
82 Bullet108

@81

"de Islamitische aap" Je doelt in deze context op het legitieme Palestijnse verzet tegen bezetter, en illegaal kolonisator Israël? Ja, dat verzet keur ik niet af. Wie het verrekt om daar, na vijftig jaar, mee te stoppen en er dus aan mee blijft werken vraagt om problemen.

16
83 Hendrianus

De Palestijnen hebben dus alle reden om het joodse volk te haten. Dat is begonnen rond 1920 toen joodse immigranten doodleuk verklaarden dat ze het land van de Palestijnen over kwamen nemen en dat die gewoon moesten verdwijnen.
Uiteindelijk is dat ook gebeurd en zijn de Palestijnen massaal verjaagd van hun woonsteden en landerijen. ( lees Pappé: The Ethnic Cleansing of Palestine; lees Bennie Morris, The Birth of the Palestinian Refugee Problem) En als je dan als jood jezelf afvraagt waarom de Palestijnen je toch zo haten dan ben je niet meer dan een hypocriete, schaamteloze hond.
Niemand gelooft nog het verhaal van de vreedzame zionist. Er zijn alleen maar oorlogszuchtige zionisten.

5
84 samcash

@84 Correctie: Het land Israel is NOOIT van de palestijnen geweest, en gaat ook nooit van de palestijnen worden.
De palestijnen hebben Jordanië, gelegen op 80% van mandaatgebied palestina, met 70% palestijnen.

Die palestijnse staat hebben ze al, van Israel blijven ze af.

4
85 Oog om oog

* Verwijderd door de redactie *

86 Oog om oog

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Flinke loonstijging voor rijksambtenaren: 'Dit gaat de verkeerde kant op' - NieuwRechts.nl

Ambtenaren, media en overheid, dat zijn de grootste vijanden van de gewone Nederlandse burgers, niet de Russen of Poetin....

1 minuut geleden geplaatst door Sarcoff

Snorrie
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@60Om daar iets van te verstaan zal je toch dr doolittle moeten zijn....

1 minuut geleden geplaatst door Snorrie

sockknitter
Trump koerst af op verkiezingswinst: staat boven Biden in bijna alle swing states

De vraag is, of Donnie nog wel aan de verkiezingen kan en mag deelnemen....

1 minuut geleden geplaatst door sockknitter

Snorrie
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@59 Genoeg om niet zo vreselijk gefrustreerd te raken....

2 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
UK firm bought Saddam's Soviet artillery, dispatched them to Ukraine

Google TRANSlate: https://bulgarianmilitary-com.translate.goog/2024/04/27/uk-firm-bought-saddams-soviet-artillery-dispatched-them-to-ukraine/?_x...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

rebo
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

@6 Ik vraag het me ook af in hoeverre Joden uit Europa waarvan de voorouders al eeuwenlang in Europa hebben gewoond genetisch nog echt Joods zij...

4 minuten geleden geplaatst door rebo

Snorrie
unser-mitteleuropa.com

@4Je was toch niet van plan om naar Oekraïne te gaan? ...

5 minuten geleden geplaatst door Snorrie

21st Century Guy
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

Als je zelf zeer verbonden bent met een religie is dat een identiteit die heel sterk is in dit geval islam, zo iemand zal dan ook naar anderen k...

7 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Querido not
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@57 Ik hoor toch anders van je vrouw....

8 minuten geleden geplaatst door Querido not

Wedergeboren
​Yak-52 Sport Aircraft Takes Down russian Orlan-10 Near Odesa | Defense Express

Google TRANSlate: https://en-defence--ua-com.translate.goog/events/yak_52_sport_aircraft_takes_down_russian_orlan_10_near_odesa-10319.html?_x_tr...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
New Indian Adult WebseriesPornografia 3dKowalsky Sex VideosSania Mirza Xxx VideosXxx Video Com Hd HindiSph CaptionsPetitegirl PornCheating Wives Hidden CamsMiho IckiAsia.pornoHetai BondageWifes First BbcBikinislutsNaked Womens VaginasHot Family Sex VideoStrip XxxSon Cumming On MomPayton PressleXnxx StapPlump_bumsHannapunzel PornFemdom CumeatDesenho De Mulher PeladasKagney Lynn CarterMilerotocos.tijuanaXnxx Hot Hd VideoJohn Cena Sex VideoBest DickpicsXxx Sunny LioneGirlfriends Sister PornIndian Hot PronBhabhi Ko Pata Kar ChodaBreckie Hill PussyWife SquirterSleeping Porn MoviesHow To Download Porn MoviesHottest VaginaPorn Newest HdKevin Leonardo Nudes4 PorrnFree DogpornHer Limit PornBarbie Benten NudeSneakysexHindi Porn ImageDouble Penetration On WifeFlufferpornSis In Law PornSoftcore MovieaVideos Pornos De MarleneSexy Moveis XxxPrya RaiFilmes Para AdultoMonstr TitsHindi Xxx HindiEsorts In DubaiXxx Hindi MaXvideos HqDesi Romance Xxx VideoAbigail PornstarPorn Lesbians SexySexart PornsTeenager CreampiesBig Pornstar TitsSydnye ColeRenee AllmanNhentai TrapIncestrape PornIndian PoranPakistani Sex Video ClipCow Milk SexLovelylaylammBest Tren PornKarma Rx JoiTik Tok Nipple SlipsMia Khalipa XxVelicity VanFucked With A Face Full Of CumHomeade PornValeria Cod PornFrench Porn GaySkylarmaexoTildawn NudeShlyuhaSex Com Hd VideoXalicemeyerHard Anal XxxIssho Ni H ShiyoFamily Guy Lois Griffin PornEbony Lesbian Porn TribbingFemboy PornographySexemodel ParisAnime Sexual GayStepmomxxxFullmetal Ifrit OnlyfansAfrican Hot Sex VideoMom And Son Bathroom XxxBengali Wife XxxDesi Sister NudeReddit AnimesexualAmerican Pie NudeXxxxiiiLily Jordan PornPlayboy MexicoJenna Jameson PornvideosBiracial PornBallbusting Joi日本 色情 网站Anna MarisaxWww.myfreecams.comDehati Indian SexNude Couple On BedMom NetorareRin Tohsaka HentaiRough BbcMature Black PornPornô VivoXxx Indian Big BoobsBokep Kebaya HijauLund Chut Ki ChudaiCleopatra XxxFree Mobile PornographyMelissa Moore PornToplessin PublicTsnade NudeNami PornhubValentina VictoriaSexy Video Hd JapanAmetuers Gone WildKiss MegirlPorntrezHuge Dick PornDaddy FucLoren Black PornXxx2007Boob Press In ParkLizzy Wurst PornFull Romantic X VideoJesus PornNbnabunnySarahcausMuvisexRae Lil Black FutanariEmilia Clarke Nude Game Of ThronesSexo Gay DesenhoLilybrown2Walk Nude BeachPorn Deep AnalPunjabi Lady Sex VideoPorn Ms Juicy