door Hangingmen in Binnenland  ·  250 Reacties

  • 27
  • 1323x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dom-rechts Nederland wil maar niet snappen dat de opmars aan hoofddoekjes een statement is tegen datzelfde dom-rechts Nederland met hun gezeur

14
201 Brolin

het wordt tijd dat Hangingman zelf eens een hoofdoek gaat dragen. misschien raakt ie dan eens van zijn syndroom of fobie af.

16
202 info

Hoe meer dom rechts scheld op moslims, hoe meer meiden zich zullen willen afzetten en een hoofddoek om doen!

13
203 Realisme graag!

trouwens elke dag een andere hoofddoek heeft ook zijn charmes. daar zijn hele mooie bij.
en je valt nog eens op tussen de echte Nederlanders.

14
204 info

@197 Antillianen zijn idd ook oververtegenwoordigd qua criminaliteit. Echter zijn dat Rijksgenoten, en vind ik dat toch van een andere orde dan Marokkanen. Marokkanen waarvan er ooit slecht 4.000 (vier duizend) door de regering zijn uitgenodigd om hier te komen werken.
Hoe het komt dat er nu zo;n 100X meer Marokkanen zijn als ooit uitgenodigd is mij een raadsel.
Tevens is uit onderzoek gebleken dat Antillianen uiteindelijk prima intergreren in de Nederlandse samenleving, dit in tegenstelling tot Marokkanen, hetgeen ik uit meerdere eigen ervaringen kan bevestigen.

3
205 dr.Bedwetter

Niets nieuws onder de zon. Links Nederland is vaak doof en blind. In vele zaken.

Ondanks dat ze denken het licht der natie te zijn vaak.

0
206 De Vliegende Brabander

" je valt nog eens op"

Nog een (heren-)jas tot op de enkels erbij en het plaatje is compleet.

0
207 dr.Bedwetter

En dat zeg ik als iemand die op veel gebieden het hart nog steeds links heeft zitten en niet rechts.

0
208 De Vliegende Brabander

en nu, wat wilt u daar verder mee zeggen.
trouwens uw ervaringen zijn die van u he.

14
209 info

Mja... Ik zie de krampachtige linkse reacties hier met lede ogen aan.... De nuttige idioten gaan namelijk onmiddellijk als eersten ten onder in en sharia-land... Ik ga ze niet redden.

2
210 Rolmops

@209 voor @205

9
211 info

wens de mensen met hun links geleuter bij alles wat ze niet past een prettige avond.

dinner.

9
212 info

@205 Mijn mening is dat Antillianen lekker op de Antillen hadden moeten blijven of naar nabijgelegen landen moeten gaan dat de Antillen niet losgekoppeld zijn van Nederland verbaast me zeer ik dacht dat de tijden van 17e,18e,19e eeuws kolonialisme voorbij waren.
De Marokkaanse gastarbeiders hadden ze aan een contract moeten houden dus na een x aantal jaren terug en dus geen familievorming/hereniging in Nederland maar in Marokko.

0
213 21st Century Guy

@203 "hoe meer meiden zich zullen willen afzetten"

Wat u zegt is dus dat die hoofddoek een dikke opgestoken middelvinger is naar de maatschappij waarvan ze deel uit maken.

Fraai ...heel fraai ...

2
214 Herr Wolf

@204 Dat klopt wel, hoofddoeken kunnen heel mooi zijn en is natuurlijk ook gewoon iets cultureels. Moslima's uit Afrika en India hebben vaak hele mooie klederdracht vind ik. En in Egypte ben ik wel eens in een winkel geweest met echt de mooiste variaties aan islamitische kleding.

Snap niet waarom mensen er zo moeilijk over doen. Een boerka vind ik problematisch, maar een hoofddoek is niets mis mee.

5
215 Yiroesh

@210 "Ik ga ze niet redden."

Dat zal moeilijk gaan inderdaad als je kop eraf gehakt is....

1
216 21st Century Guy

@199 Ben jij imam of zo ?....

2
217 21st Century Guy

@217
Nee,realist
En jij?

1
218 Hangingmen

@210 Links heeft maar weinig geleerd van Iran, ja.

2
219 Yiroesh

@213 Tja, NL wil wel van de Antillen af, maar de Antillen niet van NL. Helaas ...
Tevens had men hier mbt 'gastarbeiders' idd veel meer aan duidelijke, stringente regelgeving moeten doen. Net als bv in Zwitserland. Ik ken iemand die is tennisleraar, en die kan in Zwitserland aan de slag. Maar uitlsuitend voor de duur van het contract. Contract verlopen ? Geen werk ? Wegwezen !

0
220 dr.Bedwetter

@211 U is de betekenis van 'bevestigen' duidelijk onbekend.

#nitwit

2
221 dr.Bedwetter

@203 Je geeft dus toe dat die kechs het doen om te trollen.

3
222 Rex

@218 De realiteit is dat er ook mensen zijn die de islam de rug toe te keren , ja er zijn er ook die ze willen behouden dat komt ook voor bij andere religies , maar die zullen het toch moeten accepteren.

2
223 21st Century Guy

@210

Krampachtig?? Er is maar één groep die al jaren in een kramp zit m.b.t. moslims.....

4
224 Brolin

@222 Hé Boef !

1
225 21st Century Guy

@223
Nee,de realiteit is dat afvalligheid niet getolereerd wordt,laatstaan 'normaal gevonden'

2
226 Hangingmen

@224 Hij rolt zichzelf op en hoopt dat ze hem niet vinden. ^_^

1
227 21st Century Guy

@226 Toch zijn er in Nederland vele duizenden waarschijnlijk tienduizenden mensen die geboren zijn in een islamitische gezin maar de religie verlaten hebben.

2
228 21st Century Guy

@224

Komt dat omdat zij het gevaar wel zien, en jouw politiek kleur voornamelijk bezig is met deugen terwijl de kop in het zand zit? Tja.....

4
229 Rolmops

@226 Je praat net zo zwart wit als moslimfundi's , wat je daar aanvoert is geen automatisme.

1
230 21st Century Guy
231 Hangingmen

Kijk hier hoe 'lief' Pegida is. Provoceren? Nee dat doen ze ècht niet hoor.


De Nederlandse leider van Pegida noemt hoofddoekjes en de moskeeën provocerend. Maar via een megafoon schreeuwen dat Mohammed een kinderneuker was is niet provoceren hoor. Ben je gek.
Hij gaat door totdat Nederland Islam vrij is, wha ha ha.

14
232 Hendrianus

@231 Jij komt met een aantal voorbeelden van mensen die als voormalige moslim in de problemen zijn gekomen daar staan dus veel meer voormalige moslims tegenover die niet in de problemen zijn gekomen.

1
233 21st Century Guy

@233
Kom maar met die voorbeelden dan?...

2
234 Hangingmen

@234 Als er niets aan de hand is wordt er niets gemeld , jij gaat toch ook niet naar de politie of een andere instantie als er niets is voorgevallen ?!

1
235 21st Century Guy

@229

Nee jullie zitten in een kramp door het gebrek aan een gezond verstand, en hebben niet eens door dat jullie de extremistische individuen binnen de islam aan het voeden zijn.

2
236 Brolin

@235
Dus als je niets hoort,is er niets asn de hand?
Kom kom ,niet zo naïef

3
237 Hangingmen

** gebruiker verwijderd **

@232 Het is juist zo'n lieverd. Zegt 'ie zelf. question

238 verwijderd23941

@237 De moslimgemeenschap is een soort mafiaclan waarbij iedereen die de islam afzweert afgemaakt wordt , dat is een beetje jouw insteek toch ?!

1
239 21st Century Guy

@239
Dan heeft u mij niet begrepen of niet willen begrijpen
In de moslimgemeenschap is het niet vanzelfsprekend dat je de islam afvalt,afvalligen hoeven niet op symphatie te rekenen

1
240 Hangingmen

@240 Dat is niet uniek voor moslims het zou wel kunnen dat het daar meer speelt , in zekere zin ook begrijpelijk iets gemeenschappelijks valt weg.
Maar dat de wegen elkaar gaan scheiden kan gebeuren is mischien maar beter ook in sommige gevallen , kijk naar het gigantische aantal echtscheidingen daaruit blijkt dat het huwelijk niet "heilig"is.

1
241 21st Century Guy

@241
Juist een vrije open samenleving als die van ons is niet gebaat bij zo'n rigide religieuze opvatting,zeker niet als die religie in veel opzichten haaks staat op onze manier van leven...

1
242 Hangingmen

Het is bizar dat nieuw-links de progressieve moslima's niet steunt maar juist wel de fundamentalistische moslima's. Mede hierdoor wordt de Nederlandse moslimgemeenschap steeds fundamentalistischer, blijkt uit cijfers van het CPB.

0
243 Dune

@201
Positief dat uw post niet goed scoort. Dat komt denk ik omdat u er overduidelijk geen bal van hebt begrepen, of een zielige moslim bent. Er is geen opmars van onderdrukking in dit land!

1
244 Al

@244

Hangt er maar net vanaf wie er op een draadje aanwezig zijn, en dat jij de hoofddoekjes in Nederland als een symbool van onderdrukking ziet zegt al dat jij er nog minder van snapt dan ik.

2
245 Brolin

In de islamitische landen worden hoofddoekjes afgedaan als een teken van bevrijding maar in links Europa denkt het tegenovergestelde. Hilarisch als het niet zo in en in triest was voor al die vrouwen die zonder hoofddoek niet meer thuis hoeven te komen.

1
246 Dune

@236

Dan verschillen we behoorlijk van mening over de aanpak. Mijn inziens is al dat politieke gebuk, gedraai, gepaai richting de islam juist een vrijbrief om zich steeds extremer te gedragen islamaanhangers... Want er komt geen morele toets van links. Het wordt immers goedgepraat en toegedekt. En nu gaat het maatschappelijk over fout. Het erge is dan dat de mensen die dat opvalt bestempeld worden als extreem-rechts.... Ik kan daar totaal niet bij.

0
247 Rolmops

@245 Je bent denk ik een wanhopig wijf dat wanhopig op zoek is naar een echte man. Maar helaas, man zijn wordt er in de kleuterschool al uitgeramd, waar weer een nieuwe generatie van huilende mangina's wordt gecreëerd. Emotionele castratie.
Door jullie verpletterende succes in het uitroeien van mannelijkheid, zijn jullie genoodzaakt jullie heil te zoeken onder voldoend barbaarse mannen van islamitische huize.

Ter informatie: ik veracht jouw soort, jullie zijn een abominatie en jullie zullen niet lang na nu worden weggevaagd door het tij van de geschiedenis.

1
248 GermenR

@232 Hendrianus
Wie beweert er dat Pegida niet provoceert? Volgens mij niemand.
Demonstreren protesteren daar zit altijd een vorm van provocatie in.

Maar het blijkt wel dat je er totaal niets van snapt.. Pegida is natuurlijk een reactie op Islam. Het komt niet zomaar uit de lucht vallen.
Islam is met de shit begonnen. Ze verklaren zichzelf superieur en verketteren ieder ander, en ze noemen Joden en homo's "minderwaardig".
Ook vrouwen worden door deze Varkens minderwaardig behandeld. Natuurlijk krijg je daar een antwoord op. Steeds meer mensen zullen deze haatreligie gaan afwijzen.
En ja, Mohammed was een kinderneuker, dat zijn nu eenmaal de feiten.

0
249 Minco

@232
Nou ja, moslims vereren Mohammed en beweren zelf dat hij met een 10 jarige getrouwd is, met Aisha.
Historisch juist of niet, zij geloven er in en vereren dus een pedofiel, kinderverkrachter.

1
250 Minco

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nighthawk
Muziekdraadje

@2930@2942@2943@2944Nog bedankt allemaal! 🤗...

zojuist geplaatst door Nighthawk

Nighthawk
Muziekdraadje

Goedemiddag!Don Henley - The Boys Of Summerhttps://www.youtube.com/watch?v=6RUIeX6UCT8&t=3s...

1 minuut geleden geplaatst door Nighthawk

Mac Benac
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

@3 Absurde reactie. Antisemitisme heeft niets met politiek te maken, louter met domheid en haat.Met jouw redenering kun je links overal de s...

1 minuut geleden geplaatst door Mac Benac

Strongoli
Muziekdraadje

The Move - Flowers in the Rain https://music.youtube.com/watch?v=HXQFGAGHIP4&si=Twr7kCyr5ZoibwPC...

3 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Muziekdraadje

Cupid's Inspiration - Yesterday https://music.youtube.com/watch?v=WSpM0Qi_qCM&si=1nBut2sW8a6-MoQg...

4 minuten geleden geplaatst door Strongoli

baba jaga
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

@90 Ik denk dat je mij niet helemaal snapt Bop.Ik maak geen opmerkingen, ik spreek niemand aan met het woord neger ik vraag de naam van die p...

4 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Strongoli
Muziekdraadje

@3113Speciaal voor jou..https://music.youtube.com/watch?v=XpDpTT6GdyU&si=mKSs12Amv-BSK_1X...

9 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Prof. Masanori Fukushima - Vaccination mRNA for COVID-19 and unprecedented disaster: acute death and increased cancer mortality rate (original Japanese language)

Zie, https://www.ninefornews.nl/japanse-toponcoloog-spreekt-zich-uit-over-turbokanker-dit-zijn-kwaadaardige-praktijken/...

15 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@11Mede dankzij de VVD'rs op die post, is de laatste jaren de instroom niet verminderd, maar juist toegenomen.Jij wilt wéér een VVD'r op d...

17 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Full Hd Sexy ComLouisa Khovanski VideosAngela White Oiled PornBad Teacher PornMilirary PornWatchingporn TogetherVideo SexehardReadhead BlowjobsPenises In AnimeGynosexThick Women In PornFat PornPov PornolarPenis CageXnx Hot HdKali.rosesJulesari LeakedWife First Time SwingingTumblr Is For PornReddit CumfetishDeep Porn AnalNicadoavacado Pornام شامبو سكسHindi Bf HdYoujizz HdPunjabi Bhabi Porn VideoJavhot ComVideo TranxesuelRiley Reid GifsXxx Dat ComColors Of Autumn OnlyfansPinkhentaiTaylor Swift Sexy PicsSpankbang.coomNeha Nair FuckAva Devine TwitterLeg Shaking OrgasumsSpiderman Into The Spider Verse PornOmxxxPunjabi Ladki Ki Chudai VideoPornktube.cimPorm HuhSexo 3dChatterbait CamsDatna In EnglishDick LickingIndian SwingersFemale To Female Sex VideoSexual Stories Erotica亚色NxxnnHbrwseVidéos Pornographie GratuitesChubby Girl XxxFree Mobile PornKendra Lust NewestSloppy Wet BlowjobNaked DaddiesSurveen Chawla Hot VideoCalisa BlissMy Dad XxxDevar Seducing BhabhiShyla Stylez Hot FuckingMia Khalifa PronPorne AdosMelhores Filmes PornoresXxx ThicherXxnx Video HotSexy Louis GriffinPornmatGirls Gone GynoFilmes Pornô De JaponesaAnty Xxx VideoMollymills__Julie Cash PornSwinglife.comEssaere OnlyfansPornos AbusoPorn MalestarSara UnderworldXxxvidio HdGand Marna VideoXxmx HdMiakhalipa Porn VideoRavielosoHd Sex WebsiteBrazzers Video HindiEbony Bbw FacesittingWwwnaughtyamerica ComSophia Leah XxxFree Porn EbonyReddit FutaVideosxxx De SexoGothegg VelmaStefanie Powers NudeAva Adamms NudesIndian Best Couple Sex VideoFree BrazzresWaifu PeladasWww Beeg Xxx ComPornhub HomemadeLana Rhoades Naughty AmericaPopeyes Girl PornPee RedditPornocarioca.Ovipositor PornSuduction Lesbian PornBhaijaanCherubesqueLesian PornPornpros ComVer Pornos En EspañolCheating With Husband PornReddit HotmomsDesperate Amateurs RedditFilmes Pirno GratisMet Art HunterBad BitchesBlonde MilfsLatto TwerkingPorncouchGentle BlowjobVillage Couple SexPassion Xxx VideosShexi VideoJav EngBlack ShemalehardcoreVanessa SkyDesrae SpencerX VidroCzat InteriaFreeporn SquirtersScooby Doo Velma PornVntage Gay PornTara MorganSexi VideeoCandylove AnalKitana A DemidaPornstar InterviewsWhitney WisconsonErostsMature Women PornWww Xxxx Video HdArchestra Nanga DanceBridgette B AnalJacqueline AssHello PornosBrutal Anal PornLil D Onlyfans LeakedMovi Porn Hd