@18 Het was vandaag weer op de Duitse tv. Blijkbaar gaat de demo gewoon door....
Als je geen islamist bent, maar eenvoudig een moslim, waarom schreeuw je dan om een kalifaat?Een kalifaat is toch juist een "Normendiktatur"? ...
https://www.nieuwskoerier.nl/user/benniegek/comments ...
Benniegek, je nick is weinig toepasselijk. Dat begrijp je zelf ook wel. Maar wie gaat er acher schuil ? ...
@18 Valt ze niet eens op.Blinde haat....
De Europese Commissie is onder leiding van Ursula von der Leyen geslotener geworden. Vijf belangrijke zaken die de Commissie voor je verbergt vo...
@1 "Moslims eisen kalifaat" Klopt ja. Een dag geleden al, https://www.nieuwskoerier.nl/news/984142-islamisten-roepen-bij-betog...
@21 StrongoliFoto's van cruiseschepen gaan via mobieltjes vliegensvlug terug naar de landen van oorsprong en helpen de mensensmokkelbendes o...
Dubbel: https://www.nieuwskoerier.nl/news/984142-islamisten-roepen-bij-betoging-in-hamburg-om-kalifaat...
@16 m post@17 ThWilDoor het innemen van sleutelposities kun je de gehele keten op termijn beheersen. Vanzelfsprekend. Politiek draait med...
Of is het Unileverdag?
Belachelijk gedoe om een Nationale pindakaasdag te houden.
.
Gewoon een plakje kaas of worst op brood..
Slaat nergens op.
pindakaas en hagelslag is prima combi op een beschuitje
"Op Pindakaasdag eten we... géén hagelslag"
Dat maak ik zelf wel uit.
"Als je lijdt aan arachibutyrofobie dan ben je bang voor pindakaas die aan je gehemelte blijft plakken."
Pfff, wat mensen al niet voor een fobie kunnen ontwikkelen zeg............
@5 Pindakaas met hagelslag.
Eigenlijk niet heel veel anders dan een pindarotsje.
@8 precies, lekker
@9 , Maar een pindarotsje zou je weer nooit op je boterham doen.
Maar zo zijn er wel meer rare gewoontes met eten.
Een bamihapje is heel normaal om te eten met mayo.
Moet je een Chinees halen en mayo op je bami doen. Verklaren mensen je voor gek.
@10 mayo maakt alles lekker.
maak ook wel veel vreemde combi`s
kaas met jam of stroop
krentebol jonge kaas
@11 , Kaas met jam of stroop is mij ook niet onbekend.
Ook wel kaas met chocopasta.
Pindakaas met pittige sambal.
@12 , kaas met lekker laag marmite!
Pindakaas met nootjes
@13 Pindakaas met pittige sambal.
Doe er nog wat ketjap , knoflook en water bij heb je pindasaus .
@15 , idd. Ketjap medja van Kaki Tiga, vers gemalen knoflook van biesheuvel!
Maakt mijn vriendin regelmatig ja.
Stom hè?
@16
Ik ook .
Ik maak meestal een snelle pindasaus .
Met gebakken uitjes en een beetje santen er doorheen .
@15 , vriendin gebruik nonya jolokia sambal, heeft gebakken smaak van badjak, maar 1.000.000 op de scollville index. Redeijk heet, met recht patat oorlog.
@15 , "Doe er nog wat ketjap , knoflook en water bij heb je pindasaus ."
Serieuze tip. Gebruik eens appelmoes i.p.v. water. Wel zorgen dsat de appelmoes niet de overhand krijgt.
Heerlijk.
@20
Probeer ik eens uit, een klein beetje als proef dan.
@20 .
of kokosmelk ipv water
@19 Vroeger gebruikte ik eigengemaakte sambal van een toko uit Den Bosch , tegenwoordig Badjak van Koningsvogel.
Te pedis eet ik niet meer .
@23 , misschien een tip: oma dee sambal, hebben webshop en wordt ook bij toko's verkocht.
@24
Als ik bij de toko kom vraag ik er naar .
@25 , sambal zonder al teveel rotzooi. Kijk op de webshop welke toko's ze in de verkoop hebben.
@26
Doe ik ++
@27 , hopelijk geniet U ervan.
@20 , @27 , @28
Hier in huis gaat er een dobbelsteen fijngesneden Gemberwortel (op siroop), en een scheut siroop door de pindasaus heen. Wordt het wel iets scherper van, maar niet heet ^^ en iets zoeter ook
@29 , Die ga ik ook eens proberen.
Thnx.
@30 voor de duidelijkheid, de genoemde 'siroop' is natuurlijk de siroop waar de gember in zit... al zijn er ook gewoon flesjes gember siroop te koop, als de gember smaak door de gember wortel te heftig is.
Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten
Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.