door Havermout in Buitenland  ·  35 Reacties

  • 3
  • 391x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Een vinger is niet genoeg, we willen de hele hand, aldus de drammende democraten.

18
1 Seconda

@1 Art of the deal hė? Gewoon weglopen. Die democraten hebben groot gelijk. En hebben blijkbaar Trump's boek beter gelezen dan hijzelf.

7
2 Zucht

@2
Als er 1 ding is waar Trump totaal in faalt is het wel het maken van een deal....
Die clown heeft niets begrepen van geven en nemen. Ik weet niet wie dat boek geschreven heeft, maar Trump was het zeker niet.

8
3 Janzzen

@3 Zegt Janzzen het grote genie op een anoniem forum. question

15
4 solidsteel

@1 ,

Trump is Republikein, geen Democraat.

4
5 jodelatedieho

Het 'compromis' is niks anders dan oude voorstellen in een nieuw jasje.

Wat voorstellen van tijdelijke aard over DACA bijvoorbeeld.

6
6 GreyB

De schuld ligt dus nu wel overduidelijk bij de halstarige democraten, slimme actie van Trump!

11
7 Al

@4
Dat is heel makkelijk aan te tonen, geef mij eens 2 voorbeelden van deals die Trump door onderhandelingen tot stand zijn gekomen.

3
8 Janzzen

Trump moet lekker de noodtoestand uitroepen en die muur op deze manier gaan bouwen.
De democraten willen schijnbaar nog meer chaos in Amerika.

11
9 DONKEY R

@8

Tja, en toen bleef het stil..

4
10 Janzzen

@10 het is veel meer de religieus leider van zwakbegaafden dan een zakenman of een politicus.

2
11 Denisova

@11
Inderdaad, De Grote Sekteleider. De Hoofdletter S kan eventueel vervangen worden door een hoofdletter G.
Maar het artikel laat weer eens zien dat Trump de Amerikaanse samenleving heeft verdeeld tot op het bot, en dat jeugdigen zijn gedrag kopiëren. Je kunt het die pubers niet eens kwalijk nemen. Die weten niet beter, en de hormonen maken ze tijdelijk een beetje zwakbegaafd. Het zijn de ouders die blijkbaar dit gedrag tolereren, en niet het goede voorbeeld geven.

2
12 Tismewat

Dus nu moeten de democraten het verder maar bekijken. Ik hoop dat Trump voet bij stuk houdt en dat hele land naar de knoppen helpt.

8
13 niet-alles-geloven

@13 tuurlijk joh.....

2
14 Denisova

@1 Er is maar een drammer en dat is Trump.

3
15 JohnZero

Pelosi & consorten zorgen er dus voor dat de 800.000 ambtenaren en hun families nog steeds op een houtje moeten bijten.

10
16 JackKropotkin

@16
Nee. Dat doet Trump. En hij alleen. Er ligt een akkoord met de republikeinen. Hoeft alleen maar een handtekening onder, en het is klaar. Omdat hij zo kleinzielig blijft vasthouden aan die muur waar niemand op zit te wachten, gaat de Amerikaanse economie ook nog naar de knoppen. Wat een dealmaker is die man.......

2
17 Tismewat

@16 Nee hoor Trump kan vandaag nog een handtekening zetten dat kan ie al 4 weken. Die vent moet maar eens leren dat nee gewoon nee is. Als zijn moeder hem dat niet heeft geleerd dan moet oma Pelosi dat maar doen. Als ze nu toegeven misbruikt de de door psychopaat Robert Mercer gefinancierde idioot elke volgende begroting.

Tijd dat Europa een arrestatiebevel tegen die Mercer uitvaardigt voor opruiing in Europa en het aanmoedigen van extreem rechtse terreur sinds 2011.

3
18 Jaap Oudenaerde

@17 & @18 Ja hoor. Pelosi cs kunnen vandaag nog stoppen met kinderachtig te doen over een paar miljard. Problemen opgelost.

12
19 JackKropotkin

@19 De oranje daalt in de peilingen niet de democraten.

2
20 Jaap Oudenaerde

@19
Dus jij vindt het prima dat Trump kinderachtig doet over een muur? Want meer is het niet. En die miljarden hebben ze niet, omdat Trump zo'n beetje alle belastinginkomsten heeft weggegeven aan de rijken, en de uitgaven de spuigaten uit lopen.
Trump heeft zich nu in een positie gemanoeuvreerd dat hij niet zonder gezichtsverlies de shutdown kan beëindigen. Wat een dealmaker, hè?!

2
21 Tismewat

@20
En niet zo'n beetje ook....
https://projects.fivethirtyeight.com/trump-approval-ratings/
@19
Die paar miljard is ook een leugen van Trump. Volgens Amerikaanse experts kost wat Trump wil tenminste 50 miljard. Trump gokt er op dat als er eenmaal begonnen is, het ook afgemaakt gaat worden. De muur is bovendien niet nodig. De illegale immigratie staat op het laagste peil in 30 jaar. De illegalen zijn bewezen veel minder crimineel dan de eigen bevolking. Drugs komen voor 95% via de normale entrees binnen (grensposten en vliegvelden). Moderne technieken scoren beter dan een muur. Kortom: alle argumenten voor de muur zijn al honderd keer onderuit gehaald, en toch blijft de kleuter er aan vast houden omdat het een verkiezingsbelofte is. Wie is er nu dom????????

2
22 Tismewat

@16
Pelosi's toedoen?
Onder geen enkele andere denkbare president had deze oerstomme patstelling kunnen ontstaan, dus denk nog eens na wie dan de hoofdschuldige is?

1
23 -Koeievla-

@18
[Als ze nu toegeven misbruikt de de door psychopaat Robert Mercer gefinancierde idioot elke volgende begroting]

Om er nog maar over te zwijgen dat het geëiste bedrag nog maar een opmaatje is naar de totale bouwkosten van de muur op de volgende begroting(en), die gauw 10 tot 20 keer hoger uitvallen dan dit bedrag. Trump rekent erop dat er geen weg terug is, en dat ook zal krijgen als de democraten nu toegeven. De democraten begrijpen dat natuurlijk ook donders goed. Gevolg, een patstelling waar geen 'deal' meer een oplossing zal bieden.

1
24 -Koeievla-

@19
Trump weet z'n plaats niet, is niet eens politicus.
Pelosi kent haar plaats en het klappen van de zweep.

1
25 -Koeievla-

Trump heeft de bevolking laten zien wat er aan de hand is bij de zuidgrens, laten zien dat de democraten liegen dat het barst want hij bood aan wat te doen aan daca / tps (waarvan de democraten hem verweten niks te willen doen, al op voorhand) en breekt op deze manier de democraten volledig af.
Trump zal nog ff afwachten en dan de noodtoestand afkondigen.

Ondertussen vordert de bouw van de muur / hekwerk gestaag en zal ook de volgende georganiseerde (door linkse elementen, gesteund door ome sjoros) karavaan van ca. 15.000 worden tegengehouden en voor nog meer problemen in Mexico zorgen waardoor dat land genoodzaakt wordt zich aan de regels te houden die ook in het USMCA verdrag staan.

9
26 Proemevla

Ondertussen is aan de grens met Mexico alles rustig... geen karavaans met vluchtelingen/migranten die mensen lastig vallen, niets van alles wat Trump daarover beweert...

1
27 TedjeR

@26
Joh, Trump weet die zuidgrens nog niet eens te vinden!

1
28 -Koeievla-

@20
Zou je denken, sinds de shutdown is de 'job approval' onder Hispanics gestegen met 20% en ca. 10% onder de 'swing voters'.

7
29 Proemevla

@29 Welke hoeveel % van de bevolking uitmaken ?

Kijk eens naar het totaalplaatje, kan verhelderend zijn.

1
30 Lievense

@26 Het afkondigen van de "noodtoestand" door een Amerikaanse president is wel degelijk aan beperkingen onderhevig.

1. Er moet dan wel sprake zijn van een grote bedreiging voor de nationale veiligheid, voor de economie, voor de volksgezondheid of een buitenlandse crisis. Die "grote bedreiging" is wel een rekbaar begrip en kan ter discussie staan.
2. De National Emergency Act uit 1976 stelt wel beperkingen. Zo moet een president de noodmaatregelen meteen zeer specifiek verduidelijken aan het Congres (Senaat + Huis v. Afgevaardigden) en vervallen die automatisch na een jaar tenzij hij ze verlengt.
3. De Senaat en het Huis v. Afgevaardigden kunnen ook samen de noodtoestand afblazen.
4. Ook justitie kan paal en perk stellen aan de noodmaatregelen. Het Hooggerechtshof is in meerderheid wel op de hand van Trump, maar beseffen dat hun geloofwaardigheid in het geding kan komen als ze steun blijven geven zonder afdoende argumenten. Hun benoeming voor het leven is geen garantie dat hun intregiteit niet ter discussie gesteld kan worden. In theorie kan een rechter (tijdelijk) geschorst worden als gebleken is dat hij opzettelijk handelde tegen het landsbelang of Grondwet.

Trump kan niet de normale democratische en burgerrechten negeren zonder het risico van een impeachment-procedure vanwege dictatoriale activiteiten en de zekerheid dat er toekomstige wetgeving wordt ontwikkeld waarbij de macht van de president wordt ingeperkt.

0
31 Belazerd

@31
Ook jij 'vergeet' dat er na 911 het een en ander veranderd is, zoek het maar op.

1
32 Proemevla

@32
Man, 9-11 was in 2001.... We zijn bijna 20 jaar verder.
Niemand weet meer hoe de wetten toen waren.

Zoek dat maar eens op.

0
33 Janzzen

@33

@31 heeft het over een wet uit 1976, waarom richt je je niet tot hem, dat is 43 jaar geleden?

#31 heeft het trouwens fout, na 911 is e.e.a. veranderd, daarom kan Trump nu zondermeer de noodtoestand uitroepen.

1
34 Proemevla

** gebruiker verwijderd **

Trump heeft diverse keren bewezen dat zijn woord helemaal niets voorstelt. De laatste keer was toen hij zei dat hij verantwoordelijk zou zijn voor de shutdown en de democraten hiervoor niet de schuld zou geven. Uiteraard heeft Trump op de eerste beste mogelijkheid de schuld bij de democraten neergelegd.
Ook is Trump een kei in het verbreken van overeenkomsten.
De democraten kunnen terecht niet instemmen met het voorstel van Trump. Zodra hij zijn geld heeft verbreekt hij gelijk zijn belofte. Trump heeft zelf de oorlog verklaart aan de democraten en zal daar de komende 2 jaar de vruchten van plukken.

35 verwijderd5929219

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Muziekdraadje

Frank Sinatra - Strangers In The Nighthttps://www.youtube.com/watch?v=Fd_3EkGr0-4...

zojuist geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Frank Sinatra - Theme From New York, New Yorkhttps://www.youtube.com/watch?v=le1QF3uoQNg...

1 minuut geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Fran Sinatra - Theme From New York, New York...

2 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Glenn Miller - In The Moodhttps://www.youtube.com/watch?v=aME0qvhZ37o...

5 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Scott Walker - Jackiehttps://www.youtube.com/watch?v=1LDgfdU-RLg...

6 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

Orban heeft gelijk. Ze liegen ons nu voor over onze waarden net als toen over de Arabische Lente, weapons of mass destruction en etc......

17 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Muziekdraadje

Tennessee Ernie Ford - Sixteen Tonshttps://www.youtube.com/watch?v=S1980WfKC0o...

20 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

Ik snap dat verhaaltje over onze waarden ook niet. Daar heeft Orban dus een punt....

20 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Muziekdraadje

Big Bopper - Chantilly Lacehttps://www.youtube.com/watch?v=4b-by5e4saI...

22 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Little Eva - Loco-motionhttps://www.youtube.com/watch?v=eKpVQm41f8Y...

24 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Spang BankJadugar PictureKushboo Sexy PhotosXx Porn Video Full HdMilking LesbosDredd PenisEvoled FightsVouyerhousetvTube8.ocmBella Thron LeakedIndian Desi Sex MmsXpxxNepal Ka Sex VideoBella Poarch Sex TapeBigbootypornoBukkake RedditDogfattFotos PornograStep PornographyJodi Lyn Okeefe NakedBoston LstcrawlerBeauty Queen PornForest Of The Blue SkinsBig Booty Ebony XxxXxx Video En EspañolIzzygreen LeakedSexy Video ChudachudiMarathi Suhagrat VideoZoë Kravitz NudeMarathi Bai SexDise Pron VideoIndian Porn In HotelPorndudecastSister In Law NudeXxx SonnylionRiley Reid DreddBallbasting PornAnissa Kate Double PenetrationBj Feet UpBlack Porn XnxSunny LaneCookierun PornBusty ModelBig Bum Xxxساک زدن ایرانیNaughti America ComBig Booby PicturesXxx Hot CollegeXvideo Hd PornMms Viral PornWwe PornstarsDeepthroar PornDesi Gand XnxxBathroom Sex HdSex Whatsapp NumberSali Ka SexKarina Kapor XxxPorn S3xEroticts.comDown Porn MovieFilmes Pornos Com Coroas GostosasJapaese Porn VideosAfrican X VideoDominican PoisonOnlyfullpornAmateur Latina Nudeافلم سكسي مصريIndian Actress Sex ImagesVrkm-1103고딩 섹트Big Booty Shemale PornSexual Game ShowsBe Fucking For RealTatas Under SeigeAnna Diop NudeMen DickMilf In A ShowerJoyce PornPusseatingPics Of HotwivesImsgruComic Porn VideosXxx Bp Mom And SonReese Pieces PornEbony Lesbian Tribbing PornJab Comix BlogCite PornoM.chaturbate.comQuazimotoFifty Shades Of Grey Full MovieShemale Girl SexBrooke PaigeBrowse Porn GamesZijaPpor NXtaoesOrange Is The New Black Sex ScenesBig Mouth PornDarrell Jones PornBest Snime PornTushy PornoSafaritubeNude Sex Video DownloadPorn MooviMia Khalifa FeetNudest Teen BeachLesbian Video TribCum On Face CompilationJolee Love Aj FreshDamplips.conMausi Ki ChudaiE_______Free Orgy PornBlonde MilfBlue Film Video NewLesbien Porn PicsLoona Helluva Boss HentaiEnglish Subtitle JavVideos Pornos FrançaiseOnlyfans Karely RuizBest Porn For CouplesHouse Maid FuckFlashing Truck DriversTracy Lord Porn VideosAdult Mobile GameSri Lankan SexesHollywood Girl XxxHuge Firm TittiesBdsm TeSexual DiscordFree PhonesexXvideeosSchoolfuckPorn Url DownloaderBest Free PornsiteJapaese PornNude BabysiterSex In India XxxBest Erotic Korean MoviesBlack Porn StartsPorn Bi ThreesomeTokyoleighSex Video With StoryCondom Sex XxxBad Mom PornOyo PornTangled PornJapanese Train GroupingUndress.app ResultsSuhagrat Ki Kahani