door Inter in Buitenland  ·  41 Reacties

  • 2
  • 368x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Tuurlijk, ..... dat zal de reden zijn. Het feit dat die farage foutieve info gaf had er niets mee te maken.

4
1 flauwekulallemaal

Goed dat nadat ze zijn overleden ze nog ff gevraagd kon worden of ze voor of tegen waren.

5
2 elpablo

Tuurlijk Omdat er jaarlijks 320.000 voor stemmers overlijden is de meerderheid nu tegen de brexit? Daar geloof ik niets van Engeland heeft 54 miljoen inwoners en vorig jaar was ruim 60% voor de brexit. Dat is zon 30 miljoen Engelsen. ook al gaan er daarvan 320.000 dood dan is het aantal voor stemmers nog steeds meer dan de helft. Of zie ik het verkeerd? Tenzij er veel van mening veranderen maar dat lijkt me stug. De meeste willen gewoon weg uit de EU die voor chaos zorgt

12
3 Jan met de korte achternaam

@3 Het is juist de Brexit en de Britten die de chaos maken

11
4 Rare Rakker

@4 En Rare rakkers

9
5 Jan van Gent

Er is in heel West Europa vergrijzing. Dus komen er meer ouderen bij dan dat er dood gaan en ook meer dan dat er jongeren bijkomen. Deze ouderen zijn vaker pro-brexit. Ergo: sterk verhaal.

4
6 Querulijn Xaverius,

tijden veranderen altijd, en daarmee demografische verhoudingen ook. Dat is een realiteit die sommigen weten te accepteren, kennelijk.

3
7 Crannbuidhe

Je kan ook blijven klieren omdat een uitslag je niet bevalt. Zullen we even de stemming peilen onder de Fransen of Macron nog steeds hun president is?

10
8 Al

Wij willen als burger ook uit de EU maar dat mag niet in de media

11
9 dloops

Het waren zure oudjes die de brexit wilden. En er nu ook nog tussen uit knijpen! Je moet maar durven…

8
10 WijzeDwaas

@9 Wij als Nederland kunnen eigenlijk niet uit de EU. Een harde Nexit is onmogelijk omdat we veel te afhankelijk zijn van handel met en doorvoer van/naar andere eu landen. Dan wordt het een zachte Nexit en gaan we een situatie krijgen zeer vergelijkbaar met Noorwegen. Dat betekend nog steeds elke jaar fors aan de EU betalen en tevens aan vele EU wetten en regels houden. We hebben dan alleen geen enkele invloed meer. Dus daar zit weinig voordeel in.

5
11 Rare Rakker

@9 wij? spreek voor jezelf alsjeblieft.

3
12 Diederik82

@8 ,

Dat gebeurt weer bij de volgende verkiezingen.

4
13 progressiefliberaal

Denk trouwens dat er wel meer mensen tegen de Brexit zijn.

Als ze het hele (en eerlijke) verhaal te horen hadden gekregen. Men heeft moeten kiezen voor of tegen een Brexit terwijl er nog twee jaar achteraf gediscussieerd moest worden over wat die Brexit dan eigenlijk is.

Alleen links rijden was niet genoeg. Ze dachten daar in de politiek: 'kom, laten we ook nog eens alles achterstevoren doen'.

4
14 progressiefliberaal

@14 die fout ligt bij David Cameron. Hij had niet zomaar lukraak een referendum moeten uitschrijven zonder voorwaarden.

3
15 Diederik82

Wat een achterlijke flauwe kul is dit. Het is niet meer dan normaal dat de kiezers bij een volgende verkiezingen voor een deel uit andere mensen bestaat. Waarom blijven mensen zo zeuren over de uitslag van een gelopen race.?

6
16 PFL

@8 een president die voor maximaal 4 jaar wordt gekozen is wel wat anders dan uit een samenwerkingsverband stappen dat impact heeft op de handel, economie en maatschappij voor de komende tientallen jaren.

2
17 Diederik82

@3 er komen 455.000 voor stemmende jongeren bij.

1
18 Myth63

En die stervende generatie zadelt nu de jongeren op met een toekomst die ze niet wensen.

Wat triest ...

4
19 Gewoon een student

Domme gedachte.
Komt voort uit wensdenken.

3
20 MARCUSAURELIUS

@19 Tuurluk jochie, geef die ouwetjes maar gelijk een spuit ben je er van af.

5
21 MARCUSAURELIUS

@15 ,

Klopt. Met hem is de ellende begonnen.

En hij lijkt er niks van geleerd te hebben. Staat nog steeds achter dat besluit, zo las ik een paar dagen terug.

2
22 progressiefliberaal

@22

Hij wist zeker dat het Britse volk niet zo dom was…..

4
23 WijzeDwaas

@19 Ze vonden het niet nodig om te stemmen. Dat verwijt kun je ze maken.

1
24 Yesterday

@3

Waar haal je die 60% vandaan?

Het percentage leave stemmers was namelijk 52%

1
25 Pegasus

@17 Exact.

2
26 Yesterday

@3 Even na 08.00 uur waren alle stemmen geteld. Het 'vertrek'-kamp kwam uiteindelijk uit op 51,9 procent. Ruim 17,4 miljoen mensen stemden voor een brexit. Het 'bremain'-kamp kwam met 16,1 miljoen stemmen uit op 48,1 procent. De opkomst lag op 72,2 procent.

https://amp-nos-nl.cdn.ampproject.org/v/s/amp.nos.nl/artikel/2113163-alle-stemmen-zijn-geteld-52-procent-stemt-voor-brexit.html?amp_js_v=a2&_gsa=1&usqp=mq331AQCCAE%3D#referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&_tf=Van%20%251%24s&share=https%3A%2F%2Fnos.nl%2Fl%2F2113163

2
27 Yesterday

@19

Die jongeren waren natuurlijk wel te beroerd om massaal naar de stembus te gaan…..ze lieten hun toekomst afpakken waar ze bij stonden.

4
28 WijzeDwaas

@21 niet nodig, de NHS wordt nu uitzichzelf slechter.

1
29 Moien

@19 volgens mij is het meer de macht van het getal. Er zijn door de vergrijzing nou eenmaal meer ouderen dan jongeren. En die ouderen stemmen voor hun eigen belangen. En de ouderen kunnen niet goed tegen veranderingen, daarom snakken ze naar de, in hun ogen, ‘goeie ouwe tijd’ van vroeger.

Jongeren stemmen voor hun belangen, maar ze kunnen qua aantal niet op tegen de oude conservatieve garde. En tja, een aantal jongeren heeft inderdaad niet gestemd wat ik heel dom vind.

1
30 Diederik82

@30 Van de groep 18-24 jarigen was de opkomst 36 procent.

2
31 Yesterday

Voor deze zomer in ieder geval maar geen autovakantie boeken in het VK. Kan wel eens een gebed zonder eind worden aan de grens.

2
32 Hadjememaar

@22 tja, als hij zonodig een referendum uit wilde schrijven had hij er voorwaarden aan moeten verbinden. Bijvoorbeeld een minimale opkomst en een minimale meerderheid van 65 a 70% om een brexit in werking te stellen. Nu heeft 52% voor een brexit gestemd, dat is ietsje meer dan de helft. Nu zadelen ze de andere helft op met een zeer ingrijpende maatschappelijke en economische verandering. Dat is geen democratie, maar de dictatuur van iets meer dan de helft, notabene gebaseerd op valse voorwendselen.

3
33 Diederik82

@30 Moet je wel exact definiëren wat je onder ouderen verstaat .Als je onder ouderen verstaat 90 plussers gaat je sowieso al dubieuze stelling , zeker niet op.

3
34 El Matador

@33 Onzin.
Dat kan je net zo goed omdraaien.
Was er een kleine meerderheid voor geweest, dan had de rest moeten voort modderen met iets dat ze helemaal niet zien zitten.

3
35 MARCUSAURELIUS

@15 Ik las vandaag een verhaal van iemand die net als Cameron in Oxford heeft gestudeerd. Volgens hem menen de afgestudeerden van Oxford en Eton dat zij het recht hebben om het vk te besturen en niet de EU. Zij zijn dus een van de drijvende krachten achter de leave campagne. Rule Britannia?

0
36 Myth63

@33 Als er voor een wetsvoorstel gestemd wordt en de uitslag is 76 voor en 74 tegen , dan is het wetsvoorstel toch ook gewoon aangenomen ? Dan rept men toch ook niet over democratie van de nipte meerderheid ? Waarom zou dat dan wel voor een referendum moeten gelden.

2
37 El Matador

@37 Omdat een wetsvoorstel minder vergaande consequenties heeft dan een Brexit.

1
38 Rare Rakker

@38 Wat is dat nu voor een kul????
Er kan in een parlement net zo goed voor een Brexit worden gestemd, dan is het ineens minder verstekend? Ook zijn er tal van wetten die heel verstrekkend kunnen zijn.

Maakt verder niet uit, want tegen een Brexit is zeker nog verstrekkender dan een voor.!!!

3
39 MARCUSAURELIUS

@39 ik durf het wel aan om te zeggen dat als er een Nexit voorstel in de tweede kamer komt en er zijn 76 voor en 74 tegen (zelfde verhouding als het referendum in het VK) dat die Nexit er echt niet zomaar door heen gedrukt gaat worden

0
40 Rare Rakker

@18 ja maar met 16 miljoen voor stemmers merk je toch niet zoveel van die 450.000 jongeren die voor een deel ook voor zijn

0
41 Jan met de korte achternaam

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Offtopic

   Gegevens verwijderen van fora Zet u via een post of een reactie op een post zelf gegevens of uitspraken op een forum? Dan geeft...

zojuist geplaatst door Wedergeboren

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@135 Precies, Baba. Misschien vind je op het internet nog wel meer van die geweldige mopjes. Ze hebben de boel vast nog niet opgeschoond....

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Strongoli
Offtopic

@2710Volgens mij is dat eerste punt bij alle sites een onderdeel van de overeenkomst.@2708Olivia, misschien heb je hier iets aan?https:/...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Olivia
Offtopic

@2705De sfeer op het forum voordat Nieuwskoerier offline ging heb ik niet zo extreem ervaren als hoe de sfeer zich ontwikkeld heeft nadat Nieu...

3 minuten geleden geplaatst door Olivia

Bop
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@38 Ik begrijp er steeds minder van. Ik heb weleens genoemd dat ik mijn kinderen heb geadopteerd maar wat je nou steeds wil zeggen, en ook waar...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Feldwebell
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@14 Terug naar 1870 en een doorbraak weer uitbuiten met paarden?De tank is al meerdere malen in de moderne geschiedenis ongefundeerd afges...

4 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Wedergeboren
Offtopic

@2708 Aan het verzoek tot verwijdering van je account moet men wettelijk gezien gevolg geven. Niet het verwijderen van reacties enz. ...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

ThWil
D66-prominent voelt zich 'tweederangsburger' in Nederland - NieuwRechts.nl

Hoezo moet ze zich zo voelen. Er is zelfs een serie over transachtige personen. Transformers wordt dit dacht ik genoemd. ...

6 minuten geleden geplaatst door ThWil

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@134 PS Degene die anderen onder losers scharen om wat mopjes die zij vrouwonvriendelijk vinden zijn dus waarschijnlijk feministen en tegenwoo...

6 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Offtopic

@2705Ja, maar hoelang is dat niet geweest? Twee jaar ofzo. Je kunt op geen enkele wijze op ze op aan....

7 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

NK. App
Indian Sexy Video Blue3gpkigHot Desi Bhabhi Sex VideoFamily Desi SexThick HoesLauren Pixie XxxSoftsparkling NudeKade MadoxxWww BrezzerPorn With Loud MoaningAsianbunny LeaksDefloration. ComXnxx Story In HindiMikaylah Onlyfans LeakLargepornfilmsMangahentai ComicsVillage Aunty NudeMake Me CumNtr Japan美女 裸体Indian Girl ChudaiTop Desi Sex ComPoonam Pandey AnalCodi Vore Amber AlenaWifepissingTeen Nudes TwitterSecretbenefitsProrn HubScrew Your Neighbor Card GameNacho Vidal PornostarKiss And SexSouth Sex Video HdYako-044Lily Kawaii LeakHardcore Porn GifSasha Grey DeepthroatInsesto FamiliarPlayno1Tik Toker PornXnxx Hot Step SisterAngela White And ManualTop Porn ActressQuero Ver PornografiaSierralisabethDani.danirlsMaa Bete Ka BfSexo GuarroLadki Ki ChudaiPorn PukuBreazzers ComDesi Open Sex VideoMandy Muse Cream PieRogan RichardsAlix StarBeeg FamilyChinese Sex Sex VideoBengali Outdoor Sex VideosNina DeponcaXvideos Ullu WebKoyoi KonanCartoon PronvideoHotleak VipFetifleFilmes Antigos PornográficosPornô De Coroas GostosaKendra Peach Only FansSuhagrat Ka MazaKannada Video Sex VideoFreeporn Home MadeThien DiaScat EroTwerk XxxBig AsesAberlla DangerNude BridesDominicanapornTanaka NeneAnal PornolarıWorld Cup PornRyan Connor AnalXnx Hindi VideoSuperheroine Defeated PornPerfact Girl ComBf Local HdCute AnalVeronica Leal GangbangJr NudesSex Video Full Hd MeinVip PornhubBlack Porn HotChat Ave GirlsTeenagers PornôTeenagers PenisesCondom Kaise Lagate HainTeen Fucks Her DogDown Blouse PornSolo Male MoaningNew English Xxx VideoBhabi Fuck VideoGwen Tennyson NudeCzech Party PornFreecelebritypornArlyn VicelBokeb JepangBeegg PornKeenzie ReevesXnxx CommomDeep ThroatingPornos De EnanasKulhad Pizza Leak VideoPantyhose ChaturbateFlizmoviesRedmilf ProductionsGwyneth PaltrowpornXfantazySlim Skinny BoysManuel SkyeCockcontrolLovers Romance SexPor HupFranceska Jaimes PornHairy FreepornAva Addams Full MovieLesbians MasturbatingCuckhold Kiss色情导航Xmovies.8Mia Khalifa PornesAdult HubX Video BhabiTelugu XxnXvideos Mod ApkBangladeshi Choti GolpoPorn Of PartyPuthiya Tamil Sex VideoHåndjobMinecraft Pornmodएक्सएक्सएक्स12HomemademilfTeen StripteaseAznudNaked Women Over 50Panochitas BonitasAmanda Lee NudeSsis-586Avengers XxxSai Pallavi Porn VideoArtoftease's NudeCotton CandixxxSexe Recit