Russen blokkeren VN-toezicht op de evacuatie van Aleppo (nos.nl)


De evacuaties zijn volgens een VN-medewerker in de stad weer hervat. Die lagen sinds vrijdagochtend stil. De veiligheidsraad stemt de komende dag over een resolutie die VN-toezicht mogelijk moet maken. ...

door Schildpad in Buitenland  ·  84 Reacties

  • 3
  • 550x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49 zeker als ik nogmaals om je mag lachen weet je hoe je het kan doen question

@48 redacties zijn journalisten.....

5
51 Dutchy

Ik bedoel dus de Verenigde Naties. Shit mobiel....

0
52 Hollander1967

@50 onzin.

8
53 Dutchy

@53 Uw reacties, bedoelt u?

De Syriërs willen het westen niet in Syrië.

1
54 Hollander1967

Soms lukt het op de msm om de waarheid boven tafel te brengen, maar dat is sporadisch, voorbeeld van de BBC:


Een paar voorbeelden van onafhankelijke journalisten die ter plaatse zijn (geweest)
Over de chemische wapens:

Eva Bartlett voor de VN:

US peace council voor de VN:

Vanessa Beeley op Ron Paul liberty report:


Deze video wil ik niet onthouden, sommige media vergelijken de vrije aftocht die terroristen krijgen met nazi Duitsland waar de Joden in treinen werden afgevoerd, dat verzin je niet ... toch wel:

3
55 Proemevla

@55 In de laatste video kun je zien dat het account van Bana (meisje) getraceerd is, het kwam vanuit Engeland.

4
56 Proemevla

@55 ga je nou overal hetzelfde posten. Is dus al op geantwoord dat het allemaal onzin is en met jouw beschrijving hoef ik de laatste video niet te zijn.

10
57 Dutchy

@57 Dat antwoord kwam van jou en die videos heb je ook niet gezien, maar laat me dat nou totaal niet meer boeien wat jouw mening daarover is, de videos spreken voor zichzelf.

5
58 Proemevla

Wie weet bedoelde hij met andere opties die club, die ze erbij hebben gehaald met de mosterdgas-granaat e.d.:

https://www.nieuwskoerier.nl/news/40380-syrie-geeft-bewijzen-van-mosterdgasaanvallen-door-rebellen-op-burgers-aan-opcw-video

1
59 Wendel

@58 nope, niet alleen aan jouw, toch even gekeken, bleek een video te zijn met een stukje huisvlijt, typische video van conspericy theory mensen. Lekker betrouwbaar allemaal. Maar dat zijn het soort video's die we gewend zijn van jou inmiddels.

6
60 Dutchy

@21 "...BBC :"rebellen" verbranden de evacuatie-bussen..."

Zoals de moslimrebellen ook al het hulpkonvooi verwoest waarna zij en de VS vervolgens Rusland de schuld gaven...!

4
61 CoolMemories

@26 "...Je vergelijkt Rusland met nazi Duitsland?..."

Zo ver gaat de hysterie! Een land dat opkomt voor zijn eigen belangen en (familie)waarden is in de ogen van Wijzedwaas al een 'Nazi-tirannie'

Je hoort hem echter nooit over de vriendjes van de VS; het dictatoriale huis Saoed, Quatar, Bahrein, de semi-fastische piraten in Kiev, NATO-partner Erdogan, de jihadisten op de Balkan, in Tsjetsjenie, Libie en Syrië....

4
62 CoolMemories

@43 "...Verder is een 'installatie' van de VN hetzelfde als elders te zien is, ze blijven er.
Daarom is het goed dat er een veto op gelegd is....."

Klopt, de VN worden door door de VS gedomineerd en gestuurd. Nu de VS zelf uitgespeeld zijn in Syrie en door Poetin schaak-mat gezet proberen ze alsnog via de VN een vinger in de Syrische pap te krijgen....zo ver gaat de bemoeizucht van de Clintonkliek die nog steeds actief is....!

4
63 CoolMemories

Rusland heeft samen met het volk van Syrië de door de VS gesteunde halsafsnijdende godsdienstwaanzinnigen in Aleppo de de poten uitgetrokken.
De laatste scherpslijpende moordenaars zijn omsingeld en nu wil de VN die aan het begin van deze moordpartij stond samen met EU en Amerika, met de eer gaan strijken. Dan heb je toch wel een bot als een stier voor je kop.
Laat Obama maar zien dat hij in zijn eigen tuintje bij Mosul, de paden aanharkt, in de tijd die hem nog rest.
Laten de Russen hopelijk zorgen dat het religieuze gajes niet onze kant opkomt. Een goede moslim wil altijd in islamitische grond begraven worden

2
64 Mollevanger

@55 "...sommige media vergelijken de vrije aftocht die terroristen krijgen met nazi Duitsland waar de Joden in treinen werden afgevoerd, dat verzin je niet ..."

Speciaal voor onze notoire linkse en liberale jihadistenknuffelaars..!

3
65 CoolMemories

Nou ja, wat dom. Uitgelezen kans om iedereen te laten zien hoe ze daar kerstpakketten uitdelen met pruimenvlaai, grijpen ze hem niet.

5
66 zeikenderechter

@66

Logisch, de wantoestanden mogen niet gezien worden. Russen staan bekend om hun onmenselijkheid, getuige alle verhalen van de randstaten die ooit met Russische wangedrag te maken kregen.
De VN is een wassen neus, sinds het door moslim- en oliestaten wordt gedomineerd.

9
67 weerman

* Verwijderd door de redactie *

68 nosuchname

@67 weerman

Onzin!
Gisteravond was al op het BRT-journaal (om 19.00 uur), dat het Rode Kruis en de Rode Halvemaan toezicht houden op de evacuatie.

2
69 Uit Den Haag

@18 Rinze weet jij wie al die bussen inde fik gestoken hebben ?

1
70 Bollieboos

Of het nu de VN, UNO, NAVO, NATO, veiligheidsraad of wat voor idiote organisatie gaat zolang er landen zijn die zich niet aan gemaakte afspraken houden en doen wat ze willen werkt het niet evenals het Internationaal Gerechtshof. Een VETO-Recht ook al zo idioots en zeker die zgn. vaste leden bevalt hun iets niet blokkeren ze doodeenvoudig.

0
71 jbruntink

@68 Een paar duizend mensen van de ca. 100.000 die gevlucht waren, kunnen nu al terugkeren naar hun woningen in oost Aleppo omdat daar de mijnen geruimd zijn.
Men is ook begonnen met herstel van de infrastructuur en reparatie woningen.

Dit en ander info kun je uit de briefings van het Russisch ministerie van defensie halen waarvan er hier een paar aan elkaar geplakt zijn:

3
72 Proemevla

Wie neemt de VN nog serieus nadat zij Saudi Arabië lid van het bestuur van de human rights council hebben gemaakt? Deze schenden de mensenrechten structureel.

1
73 CrashOverride

@69 "...Gisteravond was al op het BRT-journaal (om 19.00 uur), dat het Rode Kruis en de Rode Halvemaan toezicht houden op de evacuatie...."

Ja, begrijpelijk dat Rusland de notoire oorlogshitsers die de VN domineren niet erbij wil hebben. Zij hebben jarenlang de Russische inspanningen verdacht gemaakt en de Russische War on Terror gefrustreerd door de verzamelde jihadisten te steunen en te bewapenen....!

Wegwezen dus voor die bemoeizieke prutsers!

2
74 CoolMemories

@71

En nu...?

0
75 CoolMemories

Zijn we toch ook allemaal zelf schuld met dat jarenlange geemmer in die kut zandbak.

1
76 Scholar101

@73 "...Wie neemt de VN nog serieus nadat zij Saudi Arabië lid van het bestuur van de human rights council hebben gemaakt? Deze schenden de mensenrechten structureel. ...."

Klopt, niet alleen de West-Europese landen maar ook de VN zijn getroffen door het weg-met-ons-virus..!

3
77 CoolMemories

Is er nog wel een burgerbevolking om te evacueren dan? Het grootste deel is door de rebellen, Assad of Rusland afgeslacht. En het Westen stond erbij en liet het gebeuren, te bang om Rusland te provoceren waarschijnlijk.

3
78 Gewoon een student

@76 "...Zijn we toch ook allemaal zelf schuld met dat jarenlange geëmmer in die kut zandbak...."

Ja, het begon al met de Amerikaanse steun aan de Mujahidini-jihadisten in Afghanistan tegen de nieuwe moderne seculiere door Rusland ingestelde regering....daarna volgde de Amerikaanse steun aan jihadisten (UCK) op de Balkan, de Amerikaanse steun aan Tsjetsjeense jihadisten, de steun aan islamitische rebellen in Libië en Syrië en het voortdurende sponsoren van de Isamitische Staat Saoedi Arabië...!

4
79 CoolMemories

@79
Je schreef: "...nieuwe moderne seculiere door Rusland ingestelde regering". Iedereen weet dat dat onzin is. De russen hadden er een stropop neergezet, in de hoop snel Afghanistan te kunnen veroveren -om de grondstoffen in te kunnen pikken. Je pro-russisch taalgebruik is lachwekkend.

"..https://www.historischnieuwsblad.nl/nl/artikel/7007/de-inval-van-de-sovjet-unie-in-afghanistan.html

4
80 weerman

Rusland hoeft geen land te veroveren om extra grondstoffen. Wie bedenkt dat soort idioterie. De Russen barsten van de grondstoffen.
Daarnaast zijn ze al een tijdje wereldwijd de grootste energie leverancier. En daar zit hem de kneep, via de Arabieren kan het westen=VS/EU invloed op de energie sektor houden, want de Arabieren kunnen zelf zonder onze hulp nog geen paal in de grond slaan.
Bij de Russen zit dat anders die kunnen zich uitstekend zelf redden, dus onze en VS invloed is nihil. Daar zit hem de kneep.
Maar de EU kan blij zijn, ze hebben de boot gemist en de Chinezen nemen het Russische stokje over. Wij zijn uitgerangeerd.
Wij dus de EU, want de VS heeft nu zijn schaliegas, blijven netjes aan het moslim infuus. Waarom denk je dat onze grenzen open blijven.

4
81 Mollevanger

Wie denkt dat de russen Afghanistan "voor modernisering" binnenvielen, gelooft goedkope Kremlinpropaganda. Enfin, daar zijn er hier genoeg van te vinden, tegenwoordig.

Een ander verhaal, één van de vele, gelukkig nog te vinden op internet:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Afghaanse_Oorlog_(1979-1989)

4
82 weerman

@82 weerman

Die link bestaat niet!

Wikipedia heeft geen artikel met de naam "Afghaanse Oorlog (1979-1989".

0
83 Uit Den Haag
84 Schildpad

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@31Van de belasting op suiker naar prinses Amalia..Wordt steeds gekker hier. 😂🤣😂...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@32 Het zit je wel dwars hè ... gevoelige snaar geraakt ? 😋 ...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@28 "Blijkbaar ben jij de enige die het belangrijk vindt dat Geert een allochtoon is." Ik vindt het best wel curieus ja, gezien zijn i...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

spookrijder
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@30 En er is ook niemand die daar een punt van maakt, behalve een paar geschifte trollen....

5 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@29 "Dus daarom wil wilders geen kinderen." Of hij geen kinderen wil, daar heb ik echt geen weet van. Maar als hij er eentje verwe...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

@9 Bedankt voor de info ehDus 20% van de bevolking kunnen een land gijzelen en onderdrukken.Wat jammer dat die 80% het tij niet hebben kun...

8 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

   Tja, chatGPT versus het CBS, en tal van publicaties op het internet. Zo is daar ook te vinden dat hij zijn haren verft om zijn afkoms...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Snorrie
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@24Dus daarom wil wilders geen kinderen.Dat zouden dan allochtonen zijn volgens die definitie....

10 minuten geleden geplaatst door Snorrie

spookrijder
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@26 Genoeg geluld . Blijkbaar ben jij de enige die het belangrijk vindt dat Geert een allochtoon is. Racist!...

13 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@26 Hm ja Chat GPT is daar nogal dubbel over. Niet helemaal correct denk ik. Nu zegt het dit:Dat klopt, Geert Wilders' moeder is geboren in ...

17 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

NK. App
Mia Khalifa MovieMixed Wrestling FemdomSunny Leone Porn SiteTelugu Lanjala DengulataXxx Sexy VdioDickdown In DallasNude TwerkNude Pics Of Alexandra DaddarioVishnu Priya SexIndian Sex Telegram ChannelTeam Sakeet PornViva Street.co.ukAvril Lavigne NudeRani Sex PhotoEmily Deschanel NudesHot Indian Desi PornMia Khalifa And Johnny Sins XxxGay Videos XXvideo Caseiro BrasileiroNers PornDehati Bf Video HindiRomania Sex VideoHungtrannyCamping NudeGaril PussyCory Chase FacialIce Spice Deepfake PornPhotosboobsCzech SwingerXhampXhamster TitsDiamond Foxxx PornMonster SexG Cup TitiesNaked Women PosingCartoon Dijiye ToArgendana PornYoupor EBrother Sex MovieMale Pornstar PornSlim Black PornTall Girl HentaiCj Perry OnlyfansBarebackrt ComNew Sex Video Hd DownloadHttps XhamsterHomemade Wife ShareMegan Thee Stallion BoobsBi Sexual Men PornFakehub OriginalsMilfporn LesbianAmirah AmaraLast Of Us PornSophia Di Martino NudeCouple Sex MmsAmaya_akiKerri Russel NudeGym Hot XxxLesbian Feet PornRazaiMha Sex ComicHindi Sexy Film ComTamil Aunty First NightLith LustAnal Plug TailBihari Bhabhi Sex VideoLena Paul X VideosVeronic RayneOmegle XxTwerking Kim KardashianHerley Dean PornMelody Marks AmwfEscort 41Adeline RebeillardDicksucking PicturesCat3 MoviesBlack Babes SexyAmature Allure PornHd Mom Xxx ComDabcing Bear PornGang RapevideosComics PirnNude Small BoobsLove SexmoviesLeche69Pussy Lick VidSex With Indian TeacherSophie Dee HdDani Daniel Full MovieFuck My Wife PornPaige Turmah PornPawg SkirtBaddieshuhHentqi MangaHentais QuadrinhosFrancine Smith HentaiSex Video Full Hd HindiErotica MommyManisha Koirala Hot PhotoHentai FeminizationAssfuck HerRedbone CreampiesXfreehd BrccBrazzer FranceAbatar PornPorn Del MejorAmerican Sex Videos DownloadRina HashimotoManuel Ferrera Porn StarOn Off NudeElizabeth Olsen JoiKreamu Tracer PornWww Sex Video Hd ComKowalsky Sex VediosHaryanvi Xxx22naturalsOpentgcapsDonboruAngie Dickinson NudeO.g MudboneMary Crosby NudeHandcuffed BlowjobsJapaneseteenpornNaked StepsisPorn 2bOld SplunkersBig Tits GiEve LaurenceChhota Bheem SexJuicydesire PornClassic Sex MoviesBengali Bf HindiJessica James XxxHotmilfsfuck EmberBooru HentaiOmeagle PornAtomic Heart Sex SceneTom And Jerry Rule 34Boys SexCheating Hd Sex VideosAustin Wolf PornPorn PutinhaMackenzie Davis NudeSchool XvideoJane Anjane Mein Web Series Wikipedia Mx PlayerDesixxx VidoesRoma Sex VideoOrgasm Compilation PornFantasy HotwifeSophia Mina Xxx