VS stationeert 1600 tanks in Nederland (rt.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door FuckTheEU in Politiek  ·  31 Reacties

  • 1
  • 905x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wij hebben toch net onze tanks verkocht?

1
1 Salitos

Als Trump in januari President is, kunnen ze dat schroot naar de lommerd rijden, als ze dat halen. Wij zijn GEEN VIJANDEN van Rusland, ook zijn al onze Policoren dat WEL....

3
2 Nu of Nooit

@2

Ga dat maar aan poetin vertellen. Die ziet de hele EU als rijp fruit, klaar om te plukken. Zeker na de 'hulp' aan Trump, de rusland-vriend, aan de macht te helpen via wat gehack en gespin. Hij snoepte al flink in Oekraïne, weet je nog?

8
3 weerman

@3

u gelooft die kinderbangmakerij zelf?? Dat heeft Rötten zometeen geen kind aan u en uw geloofsgenoten..

2
4 Nu of Nooit

Flauwe kul, er zijn in Limburg (en ook ander plekken in Nederland en in andere landen) altijd, maar dan ook altijd, opslag van Amerikaans materieel geweest.
Zodat in tijden van spanning alleen Amerikaanse soldaten over gevlogen hoeven te worden.

Kan me nog herinneren dat de Sovjet-Unie de zelfde strategie hanteerde met betrekking tot oost Duitsland en andere Warschau-pact landen.

Niets nieuws dus.

Deze berichtgeving maakt echter wel heel erg duidelijk wat de functie van RT's berichtgeving is voor de Russische overheid

2
5 tegenzinnig

@4

U gelooft niet dat de russen een oogje hebben op grenslanden? Vraag het eens aan de Oekraïense burgers?
Verder is al lange tijd bekend dat de russen graag het vuurtje opstoken, met hun gedonder aan de oostgrenzen.
Maar u kunt dat natuurlijk allemaal wegzetten als 'bangmakerij'. De waarheid komt ooit wel aan het licht, maar voorlopig zie ik toch een goed verdedigingsleger in Europa, dan een aanvallend russisch leger.

6
6 weerman

Dat doet de elite graag de burgers opzadelen met oorlog vanuit hun paleizen en bunkers.

2
7 moya155

Prima dat die tanks hier komen.

Een slimme pacifist heeft genoeg van de beste tanks in huis om de vrede te bewaren. Helemaal voor, Rusland was en is een onbetrouwbare en onvoorspelbare bondgenoot.

5
8 Gräf und Stift

#2

Misschien is Rusland geen vijand, maar zeker ook geen vriend.

Goed dat we de NAVO hebben. Slimme pacifisten snappen dat ze tanks en militaire bondgenoten nodig hebben.

5
9 Gräf und Stift

Dat die Amerikanen maar oorlogje gaan spelen op hun eigen grondgebied!!

2
10 Topperz

@10

Zeg dat ook even tegen de russen, als ik denk aan Oekraïne, Georgië, Syrië... Maar daar heeft u het niet over. question

Ik hoop wèl dat alle rusland-liefhebbers goed beseffen dat als de russen eenmaal voldoende destabilisatie pleegden en hier een soort van politiek overwicht weten te krijgen, u dan nutteloos bent geworden en net zo behandeld zult worden als de andere burgers. U krijgt echt geen uitzonderingspositie, mocht u dat geloven.

7
11 weerman

@3
Behalve dan dat de Russische hack onzin is... een hoax. Trump heeft op legitieme wijze gewonnen en dat zal ik hier blijven herhalen. Dat broodje aap verhaal zal maandag na zijn aanstelling snel weer van het toneel verdwijnen.
Dat je het wilt geloven is een ander verhaal.

Het komen aanzetten met wat broodje aap verhalen van de CIA, FBI etc heeft ook niet zoveel zin... Iets met: wij van WC eend.....

2
12 johnny87

@11 Waar ben je zo bang voor ? Dat ome Poetin z'n vlag komt installeren op het regeringsgebouw in Den Haag ? Die kabouter is het baasje van een economie die op het wereldtoneel niet eens meetelt. Je probeert wat angst te zaaien, maar Poetin zal echt niet zo gek zijn om een Europa binnen te vallen. Dat is namelijk zelfmoord.
Je kunt het verhaal nog zo mooi proberen te verkopen, maar ik heb al een aardig idee wat je werkelijke wens is: Poetin weg, pro westerse regering daaro. Is niet erg, maar kom er dan voor uit.

1
13 johnny87

@12

Als jij zegt dat die hack een hoax is, moest je de bewijzen ook maar even geven. En dat doe je niet, dus ik laat je opmerking liggen.

@13 "..Poetin weg, pro westerse regering daaro..."
Nee, dat is niet eens mijn wens. Ik hoop gewoon op een eerlijk gekozen regering daar. Niet een oligarch die dik samenwerkt met de machtige maffia en de machtige religieuzen.

5
14 weerman

@14
Nee weerman, dat is de omgekeerde wereld... Onschuldig tot het tegendeel bewezen is, onafhankelijk. Kom op, dat weet je zelf ook wel. Je draait de bewijslast om.

2
15 johnny87

@3 "Zeker na de 'hulp' aan Trump, de rusland-vriend, aan de macht te helpen via wat gehack en gespin." Rusland is niet betrokken geweest bij het hacken van Clinton, dat is het werk van een insider en klokkenluider geweest. > Ex-British ambassador who is now a WikiLeaks operative claims Russia did NOT provide Clinton emails - they were handed over to him at a D.C. park by an intermediary for 'disgusted' Democratic whistleblowers http://www.dailymail.co.uk/news/article-4034038/Ex-British-ambassador-WikiLeaks-operative-claims-Russia-did-NOT-provide-Clinton-emails-handed-D-C-park-intermediary-disgusted-Democratic-insiders.html

CIA concludes Russia interfered to help Trump win election, say reports https://www.theguardian.com/us-news/2016/dec/10/cia-concludes-russia-interfered-to-help-trump-win-election-report

De realiteitszin bij Onwijze Dwaas is zoals gebruikelijk weer ver te zoeken. Blind hooliganisme gebaseerd op irreele denkbeelden en onjuiste weergave van feiten is het hoogste wat men van je kan verwachten.

Wat je eeuwig gejank over Oost-Oekraine en de Krim betreft; als je iets levends en bewust overdraagt aan een ander en deze zorgt daar niet goed voor, dan neem je verantwoording en neem je die gift terug. Zeker als de bevolking van deze regio's daar met een ruime meerderheid in vrije democratische stemming voor hebben gekozen.

T.a.v. de plaatsing van deze tanks, niet verwonderlijk. Je weinig anders verwachten van die VS hoerenkast(e) in Den Haag.

2
16 Keerzijde

"FuckTheEU" dank voor deze nutteloze link naar Russia Today, inderdaad het propaganda kanaal van Rusland en dat laat dit stukje ook weer zien.

4
17 Dutchy

@3 Oh oh, een bron graag, dat Putin Europa als rijp fruit ziet?
En nee ik geloof er geen reet van, ik weet voor 99% zeker dat de EU meer naar het oosten wilt dan Rusland naar het westen.
Maar sommige 65+ mensen en kinderen die daar mee gehersenspoeld zijn geloven heilig in de EU en denken dat Rusland alleen maar kwaad doet. Te idioot voor woorden.

1
18 etymologie

@15 Ik schaam mij eigenlijk voor mijn reactie van hiervoor op @18 .
Ik zou eigenlijk niet tegen dit persoon moeten praten, die is zo anti Rusland als LGK en wijze Dwaas. Al zegt Rusland dat 5+5 = 10. Dan zeggen hun nee, dat is een hoax.

1
19 etymologie

@16 " vrije democratische stemming" kom op zeg, weer dat referendum in de Krim. Volstrekt niet vrij, volstrekt niet democratisch, ok het was wel een stemming, das waar. Maar je niet belachelijk door die onzin te blijven verspreiden.

4
20 Dutchy

@19 "Ik schaam mij eigenlijk voor mijn reactie" snap ik dat je je voor die reactie schaamt, volstrekte lariekoek was het ook.

3
21 Dutchy

Amerika en Rusland liggen aan de andere kant van deze klote aardbol ongeveer 80 km van elkaar, laat ze daar die tanks naar toe brengen.

1
22 Keesklets

** gebruiker verwijderd **

Zou ik de types mogen weten?
Abrams, XM1, XM1A3, the Starship?

23 verwijderd9139144

Dus wat de hele voorraad van tanks in de VS komt hier te staan?

0
24 VaY

@24 8.848 tanks had de USArmy, het zijn dan ook 1.600 voertuigen en geen 1.600 tanks (2014), "foutje" van Russia Today.

http://www.globalfirepower.com/armor-tanks-total.asp

3
25 Dutchy

Oh ja, Rusland heeft er ruim 15.000

1
26 Dutchy
27 Keerzijde

@16

U praat dus 'landjepik', annexatie en bezetting door de russen goed. Nou, dan weet ik alweer dat de wind uit St Petersburg waait. U geeft weer een 'fraai' inkijkje in de wereld van de Trolski's.
Walgelijk.

4
28 weerman

** gebruiker verwijderd **

De Paladin?
Denk je niet dat de PZH2000 beter is?
Ik geloof niet dat de ouwe M109 nog iets van betekenis is.
Die wint het nooit met de illumination rounds van de PZH2000.

29 verwijderd9139144

@28 Dat van die wind klopt. Uit St. Petersburg, Beijing, Manilla, India, Tehran, Beiroet, Sanaa, Havanna, Caracas, Quito, Brasilia, Johannesburg, etc. Welke richting je neus ook opsteekt, je neemt het overal waar en dat zal de komende jaren verder toenemen.

1
30 Keerzijde

@30 Je noemt wel een aardig aantal failed states daar.

1
31 VaY

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

Een mooi artikel. Jammer dat ze het achter een betaalmuur hebben geplaatst. Maar DPG krijgt toch heel veel subsidie? Dus we hebben er eigenlijk ...

1 minuut geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@88 " Domme trol." Schelden, beledigen, op de persoon spelen → gemeld ...

12 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Nicks R. Van
Zestig procent mbo’ers krijgt niks voor stage, Tweede Kamer zint op verplichte vergoeding

Als stagebegeleider ben je extra tijd kwijt om de student het een en ander bij te brengen. Daar moeten de studenten voor betaald worden? Heel vr...

13 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@85 Ach, het begint weer over schrijfvoutjes, dus je hebt geen argumenten meer . Domme trol. Aangezien je geen argumenten meer hebt, ga ik even...

15 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Nicks R. Van
D66-prominent voelt zich 'tweederangsburger' in Nederland - NieuwRechts.nl

Ze praat zichzelf een probleem aan wat er niet is. Ja, dan kun je nog wel even. ...

17 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@86 Mja.. dank je, ik weet het niet. Dat voortdurende schelden, liegen enz. Dat houdt toch nooit op, er is niets aan/tegen te doen...

19 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Nicks R. Van
Te winnen voor slechts een tientje: een Belgisch kasteel ter waarde van 1,5 miljoen euro

Misschien iets voor de Meilandjes? ...

20 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@40 Lol, je schrijft nog steeds dezelfde onzin. Je bent dus gewoon een sneue antisemiet, daar hoeft niet meer over getwijfeld te worden. ...

25 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@84 Maar dat is het 'm nu juist. Je moet het niet zo ver laten komen dat je eraf gegooid wordt want dan lachen sommige mensen in hun vuistje. J...

27 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@82 "Als een ware NSB'er. Het feit dat mijn reacties blijven staan, betekend dat mijn reacties aan de huisregels voldoen. " Al weer sche...

32 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Hindi Web Series PornNxgx VideoLornhub28 PornSamantha Sexy Videos TeluguImxxxdarkJustina Valentine SextapeGay Cock HeroChote Bache XxxNude Beach HentaiStanding Up Sexual PositionsBratty Step Sis PornBengali SexTop 10 PronSitting His FaceAmerican Mean GirlsPassed OutsexEbony SexingHarlee Mcbride ImdbPelículasde AdultosJordan Torres NakedRem HentaiIndian Mms Clip PornMuslim Pengal Sex VideoReally Naked WomenSandra ShineBelly Dance SexBdsm Hard Core PornPirncomicsRaileytv LeakPorn Light SkinMia WaifuBathroom Glory HoleXxnxx VidoPorn Tube Hd VideoLisa Ann VideosNudes Of GotA Good Fuck To Pay RentSextpantherNoodle HentaiHindi Ki SexGay Underwear Sex VideosMmff PornPornographie Pour FemmeRevista E Quadrinhos PornNaomi SaroyaMia Khalifa Sex Video ComBusty SisterSasur Aur Bahu Ka RomanceBig Body PornBig White TitiesTara Tainton BlowjobZoey Holloway AnalStarfire NakidMms Porn DesiSpread Eagle PornhubMeowbarbie PornVictoria Cakes Glory HoleLois Rule 34Latina PainalLobster Sex VideosBf Movie LiveHot Indian Lady SexHebtai HavenXxxx MamGirthmasterr PornNude GirlpicturesKendalltylerXxnx ViodesKailanikaixxxLesbian Scat EatingOnlynudesXyzcomcisKurumi TokisakiXnxx Porn DownloadBrazzers Sexy PornXxx Hot Videos Downloadسکس دوجنسهGay Porn In ThongsPornhub Lena PualIndian Teen Hot SexFilming A PornDiana Blake PornIncestflix.cimXvideos Pornor GayXnxx Brazes레전드 야 동Amine Porn HubPrisymontoya OnlyfansStepsis SexXvideo ChainaIndian Massage FuckMilf GolferPlaymate NudesBdsmchatSexarabTelugu Aunties Sex ComSweet Fox PornSexual Message PornSkylar Vox SisterFree Adult Porn GamesAdult Work PornPorn Vedios WatchMature Nude LadiesJav Mom PornHot FoursomeAllblackxNames Of PornstartsGrupo Do Telegram PutariaBella Rolland AssBaby Jewel PornAllsexCakeslipMature Porno.picsBoys NudeJem Wolfie NakedMom Sex KeralaPorn Clips IndianAlison Tyler FuckFirstanal PornMisty RayeD Cup PornFree Snime PornPornography FilmeTina Fey NudeTatsumaki XxxSara SálamoKerala Blue PictureIndian CouplesxxxFreeuse WifeMotheranddaughter PornFamilias PornosPorn CakeLana Rhodes PornographySexividiosKannada Nude VideosFoto PornoJav Unsencored PornDddbriiFootjob OilyGay Bick Cock PornIndian College Porn VideosSexy Kuwari DulhanPhoenix MariedPorn Hd Sunny LeoneTwitter AmadorAlix Lynx PornhubXxx ChinesePornvilla NetVdieo Xxx