GroenLinks steunt Oekraïne-oplossing Rutte (ad.nl)


GroenLinks steunt het antwoord dat het kabinet voorstelt op het Oekraïne-referendum. Dat is goed nieuws voor het kabinet, dat op zoek is naar een meerderheid in de Tweede en vooral de Eerste Kamer. ...

door Wheely in Politiek  ·  32 Reacties

  • 3
  • 438x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Weet je direct dat je daar ook niet op moet stemmen.

3
1 Positivo

Wat een huichelaars........weg ermee!

1
2 JSNK

@1
Dat wist ik voordien ook al.

1
3 De Vliegende Brabander

GroenLinks is er voor studentes die goedkoop naar Oekraïne op reis willen.

1
4 Erno-Berk

* Verwijderd door de redactie *

5 Pxf7+

** gebruiker verwijderd **

Ook al geen democratie meer bij Groenlinks. Klaver kan beter zijn schoolgeld terugvragen als hij zich zo gemakkelijk laat belazeren.
Ik ben gratis naar school geweest, Klaver voor niks.

6 verwijderd5929219

Daar had ik toch al nooit op gestemd een achterlijke partij.

3
7 welofniet

@4 mooi gevonden alsof dat ooit gebeurt laat staan dat het iets met het verdrag te maken heeft. @6 dat jij een heel verkeerd beeld hebt van democratie daar kan groenlinks dan weer niks aan doen Jesse heeft waarschijnlijk wel op school opgelet. Democratie is namelijk niet altijd doen wat het volk wil maar dat het volk wijze mensen kiest uit zijn gemeenschap die dan dat gene doen wat goed is voor het volk en het land. En dat is niet per definitie dat doen wat het volk wil!

6
8 mike45

Eens kijken wat blijft er nog over, de PvdD en de PVV?

3
9 Proemevla

Breng Groenlinks naar 0 zetels. Ook op veel andere terreinen is het echt wel een rotpartij, die Nederland alleen maar verder in de problemen brengt. Tenminste: de van oudsher echt Nederlandse burgers.

1
10 Flipper

** gebruiker verwijderd **

@6 Dan snapt u nog steeds niet wat een democratie is want er heeft niemand voor dit kabinet gekozen. Dit kabinet is er gekomen met leugens en bedrog. Dan vraag ik mij af waar u de wijze mensen ziet, want ik zie ze niet.

11 verwijderd5929219

** gebruiker verwijderd **

@6 is @8

12 verwijderd5929219

Jesse Klaver maakt van Nederland een communistisch land. Hij kan beter naar Noord-Korea emigreren. Hij kleedt Nederland uit tot het bot.

1
13 maanlanding

@8
De democratie zoals door u omschreven is de democratie zoals verworden heden ten dage. Maar niet de democratie zoals het klassiek en theoretisch bedoeld is. Als het volk te dom is om te weten wat goed voor haar is en derhalve bestuurd dient te worden door de wijze mannen die telkens van die volkswil afdwalen om het volk te behoeden voor stommiteiten is er geen sprake meer van de klassieke democratie.

0
14 De Vliegende Brabander

@11 PVDA en VVD hadden toen ze begonnen meer dan 80 zetels en dus volledig legitiem dan zijn het partijen met totaal andere inzichten en dan moeten ze allebei een gedeelte inleveren en sneuvelen er beloftes maar dat heb je nu eenmaal altijd in een parlementaire democratie!

Nu ga je bijvoorbeeld stemmen op de PVV en dan moet die een deal maken met de VVD om een kabinet te vormen denk je dan werkelijk dat het 10 puntenplan van de PVV integraal uitgevoerd gaat worden. Dat dan 4 jaar later Nederland uit de EU is, Weer de Gulden heeft, De Moslims zijn verdwenen uit het straatbeeld, Dat er dan geen vluchtelingen meer naar Nederland komen. Om zo maar eens iets te noemen.

0
15 mike45

Yesszzz! Ik wist wel dat er bij GL verstand zit.

5
16 WijzeDwaas

@6

Geen democratie? De leden van de partij gaven de vertegenwoordigers in beide Kamers vandaag op het verkiezingscongres opdracht vóór goedkeuring van het samenwerkingsverdrag met Oekraïne te stemmen.

Het zijn de leden zelf die beslissen! Dat is wel andere koek dat dat partijtje waar een crimineel in zijn eentje de dienst uit maakt.

6
17 WijzeDwaas

Ik ben helemaal blij!

5
18 WijzeDwaas

@14 de vorm van democratie waarbij het volk hun mensen kiezen die uiteindelijk beslissingen nemen is al zo oud als de mensheid. Maar democratie is niet altijd dan doen wat een meerderheid van het volk wil dat gebeurt. Een land zou onbestuurbaar zijn als dat zou gebeuren want niemand wil hoge belastingen of meer betalen of inleveren terwijl het soms wel noodzakelijk is om een land overeind te houden.

1
19 mike45

GroenLinks wel. Sukkels.

2
20 Befkoning

@19 Men zou bijvoorbeeld een bindend referendum kunnen houden, maximaal 4 keer per jaar. Toppunt van democratie. Er is een partij die dat graag wil doorvoeren en dat is niet jouw D66 Mikey.

1
21 Befkoning

@21

het is nu wel bewezen dat referenda niet werken.

5
22 WijzeDwaas

* Verwijderd door de redactie *

23 muxer

* Verwijderd door de redactie *

24 Pxf7+

@21
Mag men eerst onze grondwet veranderen, dan pas kan er een bindend referendum komen.
Laat een van de partijen dat maar voorstellen. Vreemd, nog geen enkele partij die nu in het kabinet heeft dat gedaan. Oh ja, toch wel. D'66 heeft dat jaren geleden al gedaan, helaas afgeschoten door de overige partijen.

"Op 18 mei 1999 kreeg een wetsvoorstel tot invoering van de mogelijkheid voor een correctief referendum in de Eerste Kamer niet de vereiste tweederde meerderheid. Daarop bood het kabinet een dag later zijn ontslag aan. Vooral D66 i was zeer ontstemd en teleurgesteld over de verwerping, omdat die partij het referendum als één van haar 'kroonjuwelen' beschouwde.

0
25 La Cabana

@25
"geen enkele partij die nu in het kabinet ' moet zijn; geen enkele partij in het parlement

0
26 La Cabana

@21 en waar gaan we dan over stemmen? kijk ik ben voor referenda maar dan wel referenda waar je als individu ja of nee tegen kunt zeggen en dat je ook de impact kunt begrijpen en dus een goede afweging kunt maken.

Referenda over internationale verdragen van 2500 pagina's die dan weer verwijzen naar tientallen en onderhevig zijn aan andere internationale verdragen die ook zoveel pagina's hebben dat moet je niet voorleggen aan de burger dan krijg je deze ellende.

2
27 mike45

@27 Over belangrijke zaken waar iedereen mee te maken heeft en dus ook iedereen over kan en mag oordelen.
En dat van die 2500 pagina's... Het zal allemaal wel. Dan moet de overheid maar transparanter zijn. Dat is ze niet. List en bedrog Mikey.

1
28 Befkoning

** gebruiker verwijderd **

@15 Een kabinet dat tot stand is gekomen met leugens en bedrog is geen legitiem kabinet. Voor de verkiezingen werd steeds verkondigd dat je op de VVD moest stemmen om PvdA buiten de deur te houden. Andersom werd door het PvdA geroepen op hen te stemmen om de VVD buiten de deur te houden. Dan past het niet om na de verkiezingen alsnog een kabinet te vormen. Daarmee plegen beide partijen kiezersbedrog, hetgeen niet past in een democratie.
Als ik kijk hoe snel de VVD en PvdA een kabinet hebben gevormd en de luxe hebben gehad om andere partijen al direct uit te sluiten kan het niet anders zijn dan dat ze dit van te voren al hebben afgesproken.

29 verwijderd5929219

** gebruiker verwijderd **

@19 In een democratie past het ook niet dat een politicus zijn kiezers simpelweg voorliegt zoals Rutte heeft gedaan. Wat Rutte gedaan heeft, heeft niets te maken met compromissen sluiten maar is simpelweg de kiezers bedonderen.
Kiezers stemmen op een partij op basis van een verkiezingsprogramma. Als zij met dat verkiezingsprogramma bedrogen worden heeft dat niets meer te maken met democratie omdat dat gewoon niet is wat de kiezers willen.

30 verwijderd5929219

@27 ''Referenda over internationale verdragen van 2500 pagina's die dan weer verwijzen naar tientallen en onderhevig zijn aan andere internationale verdragen die ook zoveel pagina's hebben dat moet je niet voorleggen aan de burger dan krijg je deze ellende. ''

Ik durf er gif op in te nemen dat ook de meeste politici wat dat betreft een zeer povere kennis van zaken hebben, alsof deze wel al die 2500 pagina's grondig zouden hebben bestudeerd.

0
31 El Matador

Met die opmerking hoef je niet voor je leven te vrezen Matador.
En voor de rest geldt natuurlijk dat de stem van iedereen die de moeite heeft genomen om te kiezen, per definitie onderbouwd is.

1
32 tistochwat

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
KIJK. Joodse man op straat lastiggevallen door viertal dat hem in kofferbak wil steken

@33Laat gaan. Ik heb op de middelbare school als ezelsbruggetje gehad het woord élève, zodat je het nooit meer kon vergeten.Wėl is dus ...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

ThWil
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@1 Roepen moslims nav die palestijnendemonstraties ook in engeland. ...

2 minuten geleden geplaatst door ThWil

Strongoli
Muziekdraadje

Cream - Crossroads https://music.youtube.com/watch?v=DES2KOq5SoE&si=La4dyCJxtLztbnu4...

8 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Graaier1000
Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw samen naar avondshow op NPO1

Correctie bij @9.werken = wreken.Mijn excuses....

10 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

sockknitter
EU grijpt in bij Facebook en Instagram uit angst voor manipulatie verkiezingen

Ik heb facebook niet nodig, om te lezen, op welke partij ik moet stemmen....

10 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Strongoli
Muziekdraadje

George Harrison - Give me lovehttps://music.youtube.com/watch?v=EjHLxTGn--s&si=l0bxDHUkVJypg6ps...

11 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Graaier1000
KIJK. Joodse man op straat lastiggevallen door viertal dat hem in kofferbak wil steken

@32 Wedergeboren,"Tip: wél.Om een woord of lettergreep te benadrukken, gebruik je het nadrukteken of klemtoonteken ( ´ ). Dat teken ziet...

11 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Nighthawk
Muziekdraadje

@3169 Straks krijg jij het liedje niet meer uit je hoofd 😄...

13 minuten geleden geplaatst door Nighthawk

Strongoli
Muziekdraadje

Christopher Cross - Best you can https://music.youtube.com/watch?v=wJ6zs2WSCjk&si=wu1M3-RuyWgL8XLZ...

14 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Muziekdraadje

@3159Grappig! 😊...

16 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Web Series Hindi XxPorn Music CompilationIn Car HandjobsHislut.comU 18chanWww YoupurnMassaging Porn VideosCzechvrLerhentaiLive Sex Chat With GirlsBangla X VedioLove Sex Love SexCurved Porn Starsصور بنات عاريهYoutube PornnoOnlyfans LeakingRee Marie NudesChelsey ReistHelluva PornVgeroticDaddy Daughter SeductionSkylar Vox FacialManwa PornHard Hard AnalShadman ArchiveMimirogers NudeAlwxa ThomasKardashian NudesHot Romance XvideosFionna PornBeri.galXxxargentinaCharmi Kaur SexIndianporanJapanese SharkingLeaked Jennifer Lawrence VideoEva Nyx XxxTori Black InterracialR/onoffQuinn Finite Onlyfans LeakedVídeos Pornos VenezuelaBrazzera AnalBackshots EbonyNaughty America Com DownloadPorngamedShadowheart HentaiCrystal Lust FaceRyan Coneer PornBangladeshi Sexy Video XxBangla Desi SexStepmom PrnAmateur SexPonografia PeliculasChutadXnxkeralaHot Massage XnxxWilla Holland NudsXxx Videos BathroomBangali Sex VedioTabu Hot VideosDirty Talking LatinaFutas MeaningNatural Boob PornAyakashi Triangle HentaiSkullfuckerKit RyshaEmarrb SextapeWorld Best Porn VideoShaving PornLittle Caprice Porn VideosSexy Black Lesbian PornPound Cake PornPlatboy PlusPorn FamiliaresPatna XxxXvideos Com ProxyHindi Sex Pron VideoWww Sex Movie InIndian Poen MoviesSexy Cam GirlsTity Flash GifAsianmilfhubThamana Sex PhotosDillion Harper VideosFurry R34Panty BankJulia Ann VideoBabylon EscotsWanon EAlohatuebMisionary AnalXx Vf VideoCanais De PornografiaDest Sex VideoAunty ExXxx VisoColombia XxxPorn Lesbian ForcedCoomeet AlternativeAkiba-onlineIndian Nude ModelsVillage Indian SexAnal OverdosePeri Gilpin NudeIndain PornBlack Nasty HoesDeepthroat TrainningCurvageDarcy Carden NudeKaname MomojiriForced Gay PronJoi DownblouseIhearttrenityy OnlyfansPorn In SpanisGranny Cock SuckPorn Tube8Maid Sex IndiaPorn Categories PornPorn HuhWww Pron Video ComSonam Kapoor PornPasson Hd ComEllie Elish PornPoonam XxxRyan BonesOnly Fans AnalNude Fat Black WomenNewhentaiNapiszarrMia Khlifa XxxxXnx SeShri Devi XxxPunjabi Sex Video HdNew Malayalam PornVideos.pornos IncestosAunty SeducingNami NakedJade GroblerMmmmxxxxxSarada UchihahentaiUllu Series DownloadSuperchat LiveSpecial ChudaiAnime Sister XxxHairy Teen NudeBlondes CummingVideos PornographisFan Bus Onlyfans LeakedLive PornoPolska Pornos