Nederland grootste milieucrimineel ter wereld (youtube.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Scorpio in Binnenland  ·  48 Reacties

  • 33
  • 1259x gelezen
Reageer met een Emoji
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wat een onzin .
Buitenlandse schepen tanken hier ook .

Nog nooit protesten gehoord.

35
1 No newstoday

Dat is toch al lang bekend, dit is niet de eerste docu die pijnlijk duidelijk maakt hoe weinig het politici kan schelen. Onwetendheid en voor een deel dom gehouden maken politici er een grote zwijnestal van. En nu draaien politici helemaal door met hun idiote waterpomp en dat de burger van het gas moet.

0
2 Al

Dat is al jaren zo.
Op milieugebied lapt Nederland zélf, alle regels aan zijn laars.
Zie hiervoor ondermeer deze schokkende documentaire uit 2017, terug te zien bij NPO.
De namen van politici die hierbij betrokken waren, zijn ondermeer Opstelten en Kroes.
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://pers.kro-ncrv.nl/programmas/2doc/kro-ncrv-2doc-beerput-nederland&ved=2ahUKEwjqldKWmtrfAhVSKywKHSsBCQAQFjAEegQIBhAB&usg=AOvVaw3jksTxyW4QjkJ9o-EAUWsP&cshid=1546814100525

0
3 Strongoli

Een vergissing in de wetgeving??
Of expres??

9
4 Uit Den Haag

Dit is púúr een bevestiging van 'Beerput Nederland', de documentaire die heel Nederland schokte!

Het is glashelder, hoe ontzéttend onbelangrijk de overheid (maar met name de VVD) het milieu feitelijk vindt!
Dat maakt ook de 'klimaatmaatregelen' die het kabinet wil nemen weer eens overduidelijk; dat zijn slechts (voor de burgers peperdure) 'doekjes voor het bloeden'. Gewoon om aan de buitenwereld(!) te laten zien: "Kijk eens hoe goed WIJ bezig zijn"!

0
5 Scorpio

@5
De voornaamste reden dat ik begin te geloven dat de wereld zoals we die kenden niet meer terug gaat komen en we een door vervuiling een zeer groot voedselprobleem hebben gecreëerd: welvaart wordt véél hoger ingeschat dan welzijn. Het individu dat zijn zakken vult zal het worst wezen welke consequenties dat heeft voor het welzijn van anderen.
En op de 10.000 mensen hoeft dat er maar 1 te zijn die het voor ál die anderen verkloot. Zo ook met stookolie.
Excuus voor mijn pessimisme in dezen.

0
6 Lidpver

@6 Inderdaad! En het is zéér ernstig dat dit kabinet zich niet serieus inzet voor het milieu, maar er juist alles aan doet om dé grote vervuilers uit de wind te houden!

0
7 Scorpio

Maar o wee als ik mijn openhaard aansteek.

2
8 eigenmening

Beste mensen, stem alsjeblieft dit onderwerp naar boven...
Het mag wel eens véél bekender worden... hoe ongelooflijk hypocriet de 'klimaatmaatregelen' zijn die ONS door het Rutte kabinet worden opgedrongen!

0
9 Scorpio

@8 , of foutje bij de lambda-sonde van de auto!

1
10 caso

@8
Die openhaard vormde geen probleem toen de bevolking nog geen tiende was van wat deze nu is, de industrie nog lange niet de uitstoot creëerde die het nu doet, we geen enorme mobiliteit hadden zoals we die nu hebben en wij consumenten nog nauwelijks energie verbruikten ten opzichte zoals we dat nu doen.

Dat jij nog niet begrijpt hoe ernstig we er aan toe zijn komt of door een gebrek aan interesse en het gebrek aan voorlichting en waarschijnlijk door een combinatie van beiden.

12
11 Lidpver

@8 Die houtkachel staat hier dagelijks flink te loeien question
Prima aanvulling op de cv

2
12 chouffleur

@11 .
Ik heb je het eerder gezegd, zolang er steeds meer vliegtuigen over mijn huis vliegen en de Staatsmaffia daar toestemming voor geeft om meer vliegbewegingen te mogen maken steek ik mijn openhaard aan en dan heb ik het nog niet eens over de 10 vervuilendste schepen die meer troep uitstoten dan Nederland.

@12 .
Bij mij ook en ik ga ook door ook voor mijn kostenbesparing die niemand anders bij mij zal aanvullen omdat ik opgedragen krijg dat ik moet stoppen met mijn openhaard.
De Staatsmaffia mogen van mij de boom in zodat ik die kan omhakken en alles opstoken in mijn openhaard. ^_^

2
13 eigenmening

Oud nieuws. Nederland is en was het smerigste jongetje van de klas.

4
14 Hadjememaar

En dan word die stookolie en de luchtvaart maar mooi niet genoemd in de nieuwe uitstoot beperkingen, want dat kost de bedrijven geld...

0
15 Logic

Steeds minder mensen roken en steeds meer mensen hebben COPD.

3
16 Wendel

Zal wel geld opbrengen en dan wordt dat in de doofpot gestopt als dat beter uitkomt in de politiek.

1
17 niet-alles-geloven

@11 : Men wil ons allemaal uitsluitend aan de electriciteit hebben, terwijl dat enorm veel geld en ongemak kost aan onszelf, en niet alleen éénmalig. Wat zet dat nou helemaal voor zoden aan de dijk tegenover de enorme hoeveelheid vervuiling die alleen al met die verwerking van chemisch afval in stook-olie voor schepen wordt veroorzaakt? Dan: het hele lichtnet zal moeten worden vervangen, en dat moeten wij ook betalen, vanwege de veel grotere benodigde capaciteit, anders heb je aan de lopende band black-outs.

Maar zo'n open haard, daar zit u mee? De overheid ook, niet omdat het echt zo'n milieuprobleem is, maar omdat zij dan energie-belasting mislopen en omdat mensen met een open haard dan wat onafhankelijker zijn van de overheid. Zo kunnen mensen die ongewenst gedrag vertonen, dat niet met goed fatsoen strafbaar kan worden gesteld, in de kou en het donker worden gezet, als elk alternatief verboden is. Totale afhankelijkheid = totale controle.

2
18 Wendel

Ik denk ook niet dat de overheid de warmtepomp er doorheen krijgt. Mijn hoop is dat mensen echt op tijd wakker zullen worden.

1
19 ronaldo lolito

Dat constante geroep over CO2, is ook wel 'erg handig' om de aandacht van de gigántische wereldwijde vervuiling af te leiden.

De invloed op het klimaat van CO2 valt nauwelijks te bewijzen, terwijl de extreem slechte invloed van grootschalige vervuiling op de natuur en het milieu meer dan overduidelijk te bewijzen valt. Maar ja, dát zou niet goed uitkomen voor de grote vervuilende bedrijven (én de hen steunende regeringen).
Zij zien liever dat de voor- en tegenstanders van de CO2 theorie elkaar in de haren blijven vliegen. Want zolang die ruzie gaande blijft en het niet te bewijzen is dat CO2 "het probleem van de eeuw" is... kunnen de grote vervuilers gewoon door blijven gaan met hun vervuilende praktijken!

2
20 Scorpio

Tja, inmiddels hebben wij een behoorlijk goede reputatie opgebouwd
- grootste milieucrimineel
- grootste belastingparadijs
- grootste doofpot (gevolg van boven vermelde feiten)
- meest corrupte overheid

2
21 rlw

@8 @12 @13

Jullie bevestigen mijn @6 .
Helaas.

2
22 Lidpver

@22 Ik weiger om in een koud kikkerlandje zoals nederland in de kou te zitten terwijl ik goed en goedkoop kan stoken

4
23 chouffleur

Dit is net zoiets als de vervuilde afval benzine die naar Afrika gaat, met alle doden van dien.

2
24 Drs. Mezun

Mooi is dat weer, die overheid zet ons als burgers zijnde, steeds weer opnieuw voor schut.

1
25 Marrie

@23
Yep, je bent te dom om te beseffen dat je helemaal niet in de kou hoeft te zitten en asociaal genoeg om het milieu voor anderen te verkloten. Dat wist ik al hoor.

7
26 Lidpver

@26 Hear Hear ...vriend van Klaver & Samsom ?

4
27 Bollieboos

@26 ik ben just heel slim om dit zo te doen, die bomen groeien weer snel aan en ik verbruik minder gas.
Win win

4
28 chouffleur

NEE DE BEDRIJVEN ZINT DE GROOTSTE MILIEU CRIMINEEL TER WERELD VAN NEDERLAND EN NIET DE BURGERS.

1
29 Gunther

'Om duidelijkheid te krijgen over die kwalificaties voert het Nederlandse Openbaar Ministerie momenteel een aantal processen waarin de rechter zich over deze vraag moet uitlaten. Een in het oog springend proces is dat tegen oliegigant Shell voor de rechtbank van Rotterdam, dat als 'voorbeeldzaak' een bijna symbolische betekenis lijkt te hebben. Justitie neemt met de vervolging geen kleine sjacheraar op de korrel, maar een heuse multinational.'

'De haven van Rotterdam is een belangrijke speler op de internationale bunkerolie-markt. Met Singapore, Fujairah (Verenigde Arabische Emiraten) en Houston behoort de haven tot de top-4. De 13,3 miljoen ton brandstof die in 2009 in Nederland werd geleverd aan 22.000 zeeschepen, vertegenwoordigt een waarde van 6 miljard euro.'

'Belangrijke spelers in de keten zijn onafhankelijke oliehandelaren als Vitol, Chemoil en Trafigura dat in Nederland is veroordeeld tot één miljoen euro boete voor de uitvoer van zeer schadelijk chemisch afval naar Ivoorkust. Daarnaast opereren grote oliemaatschappijen als Shell, BP en Total, overslagbedrijven als Vopak en leveranciers als Argos Ceebunkers en Verbeke . (Bron: 'Blends in beeld', mei 2011, rapport in opdracht van de Vrom-Inspectie).'

(uit Trouw Hans Marijnissen– 23 september 2013)
https://www.trouw.nl/groen/zaak-shell-testcase-voor-aanpak-vervuilde-stookolie~a3e6db84/

zo te zien is er weinig tot niets veranderd

1
30 Grootmoeder

@1

horende doof en ziende blind?

1
31 Grootmoeder

@29 : Dus volgens jou moet iedereen dan maar stoppen met werken om een beter milieu te krijgen.

4
32 =*(++)*=

@9
gedaan!

1
33 Grootmoeder

Die ecoliner is wel mooi.
Is dit filmpje gemaakt door Groen Links?

1
34 Aragon

@22 .
Het water staat bij mij al tot aan de lippen en dan ga je creatief om met de middelen die je hebt met of zonder toestemming van wie dan ook en dat jij zoveel geld hebt om je daar geen zorgen over hoeft te maken zegt dan niet hoe een ander dat dan moet doen.
Ik zou wel willen maar heb daar de middelen er niet voor.

1
35 eigenmening

Nederland is ver weg het braafste jongetje van de klas.
Zelfs aardgas wordt hier als duivels beschouwt..

1
36 Xmod

Enkele dagen geleden is er ook een petitie opgestart voor regelgeving in verband met stookolie.
Dit is de link naar de petitie: https://petities.nl/petitions/maak-regels-voor-stookolie/signatures?fbclid=IwAR1K0j9FdVZVV2qwlYieYZE41rHcVIAtDcgsZ4hBXCTjZqiKHdNJCcL1W7U&locale=nl

0
37 Scorpio

Tuig Nederland! XD

1
38 DikkeTor

** gebruiker verwijderd **

Dit is al zolang gaande als er vuile olie bestaat Nederland heeft met opzet nooit aan regelgeving gedaan omdat men anders met honderdduizenden tonnen niet verhandelbare stookolie zou blijven zitten , nu wordt alles gemengd zolang het maar branden wil en men mag pas op deze olie varen als ze het kanaal uit zijn .
De zoveelste misdaad van de overheid .

39 verwijderd682241

Een schip wat naar Afrika vaart verstookt net zoveel CO2 als 35000 auto's op zijn rijs en 100 keer zoveel als een vliegtuig

0
40 Jan met de korte achternaam

@40 En wij maar elektrische auto's subsidiëren en energie rekening omhoog gooien XD

1
41 DikkeTor

De een na het andere vliegtuig, 25 jaar of ouder giert hier walmend over en ik mag met mijn brommertje Amsterdam niet in......

0
42 Hanzi

@34
groen/links bestaat niet meer, dat is de groene khmer geworden.
Op zondag hebben ze een pot op hun kop of een vergiet.
De pot is een ode aan POL POT van de rode khmer en het vergiet illustreert hun hersenen.

1
43 dloops

Greenpeace, laat gewoon hun schip in Bangladesh slopen.

https://www.geenstijl.nl/5145272/dat-wordt-een-megaboete/

Al Gore?
Is een energie varken

https://www.ravage-webzine.nl/2017/08/03/klimaatgoeroe-gore-blijkt-mega-energieverbruiker/

Hoe schoner de buitenkant hoe verrotter van binnen.

0
44 dloops

Toch jammer dat er geen afzender bij staat.

0
45 Aragon

Afgelopen zomer de Westerschelde eens bekeken, wat die zeeschepen allemaal uitbraken dat wil je niet weten, dat moet je zelf zien, vooral veel geel ,oranje, en andere rare kleuren, lijkt me niet echt gezond.

0
46 Doordenker

En ons kabinet maar roepen dat we van het gas af moeten, dat we elektrisch auto moeten gaan rijden, dat we zonnepanelen moeten aanschaffen, over criminelen gesproken !

0
47 Interessant

@46 Nee, dat kan zeker niet gezond zijn!

0
48 Scorpio

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@15Bij islamisten niet. Bij de "normale" moslims hebben de vrouwen wel veel in te brengen....

3 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Marrie1
Grote verschillen in vaccinatiegraad per wijk: 'In mijn ervaring zijn er drie soorten weigeraars'

Vaccinaties zijn toch voor iedereen gratis ?En waarom wordt het probleem van mensen met een migratie achtergrond zo omfloerst omschreven, waa...

3 minuten geleden geplaatst door Marrie1

eh
Putin parades British armoured cars and US tanks captured in Ukraine

@1Jij bent natuurlijk ook niet verder gekomen dan de titel....

5 minuten geleden geplaatst door eh

LoydMorris
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@14 Vrouwen hebben binnen de islam geen ene moer in te brengen. . . ....

6 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Israëlische vlaggen verboden tijdens Eurovisie Songfestival op straat - NieuwRechts.nl

Schandalig!!!! Dit zou een reden moeten zijn om dit Eurovisie Songfestival te boycotten. . . . ...

7 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

sockknitter
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

Ik heb er niks op tegen, dat deze mannen een kalifaat willen stichten. Dan zullen ze een gebied moeten zien te vinden ergens in een islamitisch ...

7 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Marrie1
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

Uitzetten, inclusief hun families naar het eigen homeland, waar alles beter is....

12 minuten geleden geplaatst door Marrie1

van Keulen
Daags na neonazistische toespraak Wilders roept Dassen (Volt) VVD en NSC op: 'Doe. Het. Niet.' - Joop - BNNVARA

Als ik de tekst lees is daar niks neonazistisch aan, het is gewoon de waarheid....

15 minuten geleden geplaatst door van Keulen

Strongoli
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@11😊Nou ja, als ze met deze punten alvast beginnen, daar is niets mis mee.De hoofddoekjes, ook bij de Boa's, komen dan later wel hahaha...

21 minuten geleden geplaatst door Strongoli

wildersfan
Daags na neonazistische toespraak Wilders roept Dassen (Volt) VVD en NSC op: 'Doe. Het. Niet.' - Joop - BNNVARA

@11 Hij is waarschijnlijk dat geworden wat ie wil bestrijden....

22 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Aunty And Uncle SexPorn Video Hd TeacherBest Car PornSanny Leony X VideoHappy Tree Friends PornVideo Bokep IdonesiaTall Bbw PornWww.litrotica.comGirlfriend GleriesPussyinpornRough AssfuckStepmom Seducing StepdaughterFrench Sexe AmateurBirchplaiceRate My VagainaIghy Azalea Leaked OnlyfansDesi Teacher SexDecollectorRainbow 6 Siege HentaiSexx Big BootySexy Naked GuysMature PornpictureJapanese Bbw PornPornsex SleepBittitsBiggest Boobed Porn StarQiadrinhos EroticosEmma Dumont NakedHard Black Porn VideosBrandnew Amatuers18 ManwaFetiches PornIfeelmyselfCatherine KnightMan Eating PussyBrazzers 3xGranny On BbcAngrejan Ki ChutJilian JansonAna Paula SaenzJapani PanuVideo Download XnxxWwe Paige NakedBusty LesbianpornAccidental FlashingAsynn BrookeTerri Farrel NudeThe VoyeurXvideos.explícitoNude Diane NealBalatkar SexHeyheyzoedayEscort CallFine Art TeensUtsunomiya Shion PornBrunetee PornGay Puppy Play PornDesi Sex New SiteStephen Amell NudeUncutmazzaPorhubcomCock TortureNew Bollywood SexKannada Hiroin Sex PhotosSexy Porns HotReal Familly PornKali Uchis NakedLiza Rowe AnalAnal TubesJangli SexTeen Outdoor SexWww Xxx Indian Videos ComJapanese Message PornHumochiesBig Naturals PornstarTecavüzpornoXxx Choda ChudiHotel Aunty Sex VideoBlackporn TwitterPhael Rule 34Helensweet05Forest XvideoMaddy Belle冲田杏梨Innocent Girl SexIndian Leaked XxxTiffany Cappotelli PornSamus PornhubXxx PromoBf MyersBig Boobed Japanese PornAmazon Porn PositionVideo PornoarabeSasha Foxxx BlowjobFforced AnalFnaf PornOld Mallu SexTana Mongeau AssMs LondonpornNip Slips RedditQuero Ver Vídeo De PornográficoMujeres CachondasRiley PornstarSybill StallinePublicly CuckoldedYoujizz.cimXhameter.Videos Pornos Gratis BrasileiroCouplesexSex Telugu Sex Telugu SexIndian Telugu XnxxCorinna OnlyfansPriyamani SexPorn GtaJailyne Ojeda Ochoa NudeSavita Bhabhi Ki ChudaiBbbbbXvideo Hindi MmsRough Sex XnxxKelly Brook Sex VideoTamil Transgender PornStep Mommy JoiFtee Mature PornRedit HotwifeNoodlemagazneShaved VaginasMexicans Big TitsIndian X FilmBoobs Sucking And FuckingHot Sex OldPussy InReal PainalTop Porn Sites.gif PornWaynig GayMariam HadidZooey Deschamel NudeSaas Bahu Ki ChudaiBest Friends PornMax Hard CoreHard Sexi VideoDaughter Dad Porn VideosSckissesPorn GratisMilf JapaneseTeen Porn AnalMua MalkovaMeilleur PornographieXviddosFlash Tities