door Inter in Binnenland  ·  36 Reacties

  • 2
  • 483x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dat lijkt me iets van alle tijden.
Ik kan me nog de "geen woning, geen kroning" uit 1980 nog herinneren.

0
1 elpablo

Intussen zijn er alweer plannen om zoveel mogelijk oudere sociale huurwoningen zo ingrijpend mogelijk te verbouwen zodat er

a) grote huurverhogingen kunnen komen
b) mensen uit hun woning kunnen worden gezet en naar een andere wijk verplaatst
c) volwassen inwonende kinderen op straat komen te staan
d) de energierekening dus NIET lager wordt en de huurverhoging dus NIET compenseert
e) aan te brengen apparatuur van het woningbedrijf in woningen, waar die eerst niet was, het woningbedrijf een uitstekende smoes verschaft om te pas en vooral te onpas "onderhoud" hieraan als smoes te gebruiken om binnen te treden en controles uit te voeren.

Het is nu immers al verboden om zelfs maar een groeilamp in huis te hebben want alles waar je binnen wiet mee zou kunnen kweken, is verboden in huis te hebben, dan vlieg je eruit, legaal. Enzovoorts.

2
2 Wendel

En als er een warmtepomp in zit wil niemand het hebben.
Blok verwarming is ook al niets want jou gebruik word geschat, al verwarm je een maand niet toch volle pond betalen.

1
3 dloops

In 2017 vestigden zich 235 duizend immigranten in Nederland en vertrokken 154 duizend emigranten. Sinds het begin van de officiële migratiestatistieken in 1865 waren beide stromen nog nooit zo groot. Ook het migratiesaldo is met 81 duizend een record. De hoge migratie hangt samen met toegenomen immigratie uit andere EU-lidstaten en met immigratie van asielzoekers en nareizigers. Dit blijkt uit de definitieve migratiecijfers over 2017 van het CBS.

235.000 min 154.000 = 81.000 mensen erbij... Dat zijn ruwweg zo'n 20.000 gezinnen.... = 20.000 woningen, 20.000 gasaansluitingen, tv's, koelkasten,TV's auto's etc. etc.. PER JAAR!!! Als we stoppen met deze ratrace en zorgen dat asielzoekers, gelukszoekers, migranten in hun eigen land cq omgeving blijven (en daar mag Nederland best financieel een stuk aan bijdragen!!!) hoeven we niet zo geforceerd om te gaan met de hele klimaat waanzin en zijn de problemen met woningnood, file's, zorgkosten e.d. een heel stuk minder...... Bijna geen enkele politicus die dit in ziet... laat staan aan durft te kaarten....

3
4 LoydMorris

@4

81.000 immigranten is inderdaad een kleine stad erbij bouwen per jaar , voor meestal kansarmen die bakken geld kosten...

Jaar in jaar uit ...

Woningnood ???

3
5 Vageali6888

Kunnen de Chinezen niet gewoon even 100.000 woon units komen bouwen? Stukken goedkoper dan die waanzinnige bedragen die we nu kwijt zijn per wooneenheid.

0
6 Drs. Mezun

Maar dat duurt het toch ál jaren zoniet decennia ?!! Verwondert me dan ook niks, gezien deze al jarenlange ontwikkelingen, dat er nog meer decennia boven op zullen komen !!

0
7 Tante Annie

@6 : inderdaad, daar kunnen ze het wel: hoog tempo huizen/gebouwen/flats bouwen. misschien moet er gewoon een soort prijsvechter ontstaan

ben benieuwd of ik als hoogopgeleide ooit nog eens kans maak op een koopwoning

1
8 maarten1234

en anders naar oost-europa verhuizen?

1
9 maarten1234

Aan woningnood wordt inderdaad (@1 en @2 ) verdiend, welbewust. Afgezien van incidenteel in krimpgebieden zorgen politiek en daarmee vervlochten bouwondernemingen (die ik hier maar niet bij naam zal noemen) voor de 'verdeling' van woningen, maar vooral winsten, onderling.

0
10 Citrusvrucht

@9
wow, Ruslandvaarders naar de vrije wereld.
Als je maar niet over de oekraïne vliegt die schieten wel vaker stiekem met raketten.

1
11 dloops

@1 : kwam daar ook iets positiefs uit? bijv. extra woningbouw?

2
12 maarten1234

STOP eens met huizen bouwen waar natuur voor opgeofferd gaat worden.
STOP eens met het binnenhalen van economische gelukzoekers

2
13 Interessant

@12

Ik weet nog dat ik in jan 1985 een sociale nieuwbouwwoning betrok maar of dat iets met Bea te maken had durf ik niet te zeggen.
Ik kan me wel vinden in @10 .
Er wordt woningnood gecreëerd en dat is een verdienmodel.
Daarom is er anno 2019 nog steeds een gebrek aan woningen

0
14 elpablo

@8 Die bouwen woningen die je 10 jaar kan laten staan, weer af kan breken en ergens anders weer op kan bouwen. Handig hoor Chinezen.

19 dagen 57 verdiepingen, erg cool filmpje, dit gebouw kan je weer afbreken en in een andere stad weer opbouwen als je wil. Een soort lego zeg maar.
https://www.theguardian.com/world/video/2015/apr/30/china-build-57-storey-skyscraper-19-days-timelapse-video

0
15 Drs. Mezun

Stoppen met mensen binnen te halen, die nooit of te nimmer 1 vinger uit gaan steken om in Nederland te werken/vrijwilligerswerk te doen, die hier alleen komen voor gratis huis, uitkering, hun religie door onze strot te duwen, voor meer criminaliteit zorgen, liegen, overvallen, verkrachten. Alle buitenlandse uitschot het land uit, alle Nederlandse uitschot achter hun vodden zitten of opsluiten.

4
16 gaulette

Linkse partijen zijn de enigen die hier iets aan proberen te veranderen.

@1 De woningnood in 1980 was lang niet zo groot als nu. De wachtlijsten waren toen 3 jaar, nu meer dan 10 jaar en de koopwoningen kon je toen aflossen met 3x een modaal jaarinkomen, nu 10x een modaal jaarinkomen.

Rechtse uitbuitpolitiek die speculatie veroorzaakt en inkomens schever maakt dan ooit.

4
17 Hollander1967

* Verwijderd door de redactie *

18 rekenafmetlinksenenditkabinet!

@4 : Wij dragen al gigantisch bij, financieel. Denk aan al die bedragen die er "naar huis" worden gestuurd, naar alle AOW-ers en andere definitief uitkeringsgerechtigden die hun inkomen mee "naar huis" hebben genomen. Daar zijn hele verdragen over gesloten en regelmatig onderwerp van discussie, niet te ontkennen dus.

Mag ik vragen waarom wij eigenlijk de hele klimaat-herstel-operatie voor de hele wereld EN de hele armoede in de wereld moeten oplossen als kikkerlandje, terwijl de vergrijzing en de immigranten hier al klauwen met geld kosten? Op kosten van onze autochtonen inclusief de allerlaagste inkomens? Waarom denkt u dat de verplichte basispolis zoveel kost? Echt niet de vergrijzing, eerder alle medische zorg voor niet-betalers, al dan niet nieuwkomers of zelfs op doortocht/medische asiel-tocht.

1
19 Wendel

@18 : Waar denkt u als blanke uw leven nog zeker te zijn, behalve in het hoogste Noorden?

2
20 Wendel

@18 Doei!

0
21 Drs. Mezun

@18 Suc6

0
22 Hollander1967

@10 : Vooral als er subsidie in het spel is. Elke keer paar jaar een nieuwe subsidie is elke paar jaar een nieuwe verbouwing, die vanuit het oogpunt van de huurder overlast veroorzaakt, geen verbeteringen of zelfs verslechtering betekent. Zolang het op papier en volgens de nieuwste criteria van het puntenstelsel, dit keer over klimaat, maar een verbetering is. En je moet de huisbaas dus op commando binnenlaten omdat er dan spullen van hun aanwezig zijn, terwijl dat eerst niet het geval was. Wat ben je blij als je in een pilot-wijk woont, maar niet heus. Want die andere wijken hebben misschien het geluk dat ze nog niet aan de beurt geweest zijn inclusief huurverhoging tegen de tijd dat de overheid bij zinnen komt/de subsidie afgelopen is.

1
23 Wendel

@4 We moeten naar de 25 miljoen want hoe meer zielen hoe meer belastingen voor de VVD.

1
24 Zwarte Piet

Snap dat dan. Woningnood wordt expres zo gehouden zodat de prijzen hoog kunnen blijven. Zo was het 40 jaar geleden en zo zal het over 40 jaar nog zo zijn.

@6 Alsof er nog niet genoeg immigranten zijn? Waarom moeten dit chinezen komen doen, laat die gelukszoeker het doen dan doen die ook eens wat en als ze het niet kunnen dan leren ze het maar of ze hebben geen woning.

1
25 A Passenger

En in 2035 zijn de meeste babyboomers en ouderen uit de vroegere grote gezinnen overleden en is de 'vergrijzing' plotseling over. En hebben we een woning overschot.

Het 'probleem' lost zich mettertijd vanzelf op.

0
26 Caliber

@26

"En in 2035 zijn de meeste babyboomers en ouderen uit de vroegere grote gezinnen overleden en is de 'vergrijzing' plotseling over"

Waarom denk je dat "ze" als de donder zoveel mogelijk migranten binnenlaten , multinationals zijn als de dood voor minder consumenten ... ze moeten groeien,groeien,groeien , ten kosten van alles

0
27 Vageali6888

@25 Omdat Chinezen 1 van de beste bouwers ter wereld zijn natuurlijk. Duhhhh. En ze modernere methoden hebben dan wijzelf.

2
28 Drs. Mezun

@28 Beste bouwers hahaha ja ze kunnen snel iets bouwen, in 19 dagen een torenflat van 56 verdiepingen maar vertel het de chinezen waarvan de flat is ingestoord en de mijnwerkers hoe betrouwbaar hun bouwwerken zijn. Geen haar op mijn hoofd die er aan denkt om in een chineze flat te gaan wonen.

1
29 A Passenger

@29 Ah ok je weet niet waar je het over hebt dat mag hoor. Dus je weet gewoon niet wat ze allemaal kunnen tegenwoordig in China?

1
30 Drs. Mezun

@29 Hier storten gallerijen van nieuwbouwflats in zonder reden. In China gaat er een keer een oud gebouw om bij een aardbeving van 7 op de schaal van richter,

1
31 Drs. Mezun

@31 In nederland stort een keer een paar balkonnetjes in, in china gaat dan gelijk de rest van de flat mee.
In China kunnen ze natuurlijk steeds meer en het wordt veiliger maar mijn vertrouwen hebben ze nog steeds niet.

0
32 A Passenger

Minstens 1 keer per jaar krijgen we te horen dat er weer een chinese mijn is ingestort.

0
33 A Passenger

@26 : Hoezo? Islamieten vergrijzen ook als ze eenmaal hier wonen. Welvaart = vergrijzen. Dat zie je wereldwijd.

0
34 Wendel

@17 : In 1980 waren de wachtlijsten in Amsterdam al 10 jaar. Nu 18 jaar.

0
35 Wendel

@34

Jawel, maar de gezinnen van vroeger waren veel groter, zeker van kort na de oorlog. Dus of er nou 6 a 8 uit een gezin vergrijzen of 2. Dat maakt een verschil...

0
36 Caliber

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Margo SulivanBlack Pepol PornCory Chase RoughXb NxxBrest Expansion PornXhamster HistoireXxx Video Ma BetaGay PornartPunhetas GaysPorn TubemilfWest Indies Sex ComNude ChainesPorn Star Ava AddamsJapan TeenpornBig Black DildoPornopagode ComChris Salvatore NudeAmber LynnpornPorn Male On MaleAnime Elf PornGang Rap XxxBrazer Sex ComCawd-365Hindi Ki ChutWww Massage Sex Video ComGiantdicksBootytrans ComMan Sucking Woman BoobsBoyes Sex VideoBoons PressingBest Desi ChudaiJapan Massage Hidden CameraMia Khalifa 4kBig Booty EatingBrazzers Free PronVídeos Filmes PornográficosFluffersSigourney BeaverTelugu Stories SexMarleny Nunez NudeVimntage PornAhsoka HentaiClassic Pron VideoSoutherncharms.comTia Mor PornWorld Star HoneysNakedpregnantwomenVrxxxTwo Penis In One VaginaGranny Big NipplesAlien SexKajol XnxxSex Video Romantic HdXxx Videos In IndiansDesi Bangla Porn VideosHentai FinderFemmes PornographiqueScandal Planet ComXnxx Mom Son DaughterLila Lovely CreampieNew Xxx Sexy MovieAmerican Teacher SexKpop DeepfkaIndian Aunty.inPeliculas Xxx En EspañolCanela Skin TwitterJacquie Michel PornDanny D Phoenix MarieBollywood Actress NakedTamil Aravani Sex VideoGoblin No Suana Episode 2Videos Mujeres DesnudasSexteen AssGrease XxxNsfw ManwhaAi UhereaKatee Owen NakedGonewildaudipIndian Porn TueFacesittungXxxcom HindiSexey HdJabardasti Xxx Video HdCandy CharmsNew Desi Pron VideoIndian Red Light PornTs TubeLindsay Lohan PornGang Deep ThroatMilf Banged HardX Rated CartoonBlack Teenage PornHorny GufMaria Anjel PornSukisinStripping Slacks VideosLeague Of Legends R34Miles Morales Gay PornIsland Boy DickFernanda CamposAndhra Telugu Sex VideosPornstar ThreesomeElicia SolisOne PornBleach NudeMiamomhotPicsexInteracial Porn PicsPorngame OnlineXtream PornLisa Ann MilfAlison Tyler HardcoreFucki WomanBouncing Tits PornPillow HumlingCelebrity Ai NudesBondage AnalPetardas ComSexart Full VideosSky Bri SexMangadewasaNibules PornFranceska JamesKarisma Kapoor SexFace Fart PornKorean Pron MoviePorn Smoke WeedVideo Amateur PornographiqueShowup KamerkiFilmes Antigos De SexosGay Porn BlackLatina BwcSona BelleKoreanpornKate Winslet NudesYopornoVintagetwinksReddit Teen PornCoomer.partyValericasteeleBts XxxTrans Fucks GuySpankbang.gomFellatrix HentaiNvg VideosAffect3d PornGordas OnlyfansAnna DevilleKimmy Granger PornstarListcrawler Sandiego