Ex-studenten kraken AlFitrah-moskee Utrecht: ‘je mag moslims niet aangeven’ (elsevier.nl)


Elsevier is a global information analytics company that helps institutions and professionals progress science, advance healthcare and improve performance ...

door Febee in Binnenland  ·  49 Reacties

  • 33
  • 1086x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hulde voor die oud studenten. En een mooi inkijkje in het paard van Troje dat overal binnengehaald wordt in onze steden en gefaciliteerd wordt door politieke correcte dwazen. Shame on de politiek correcte maffia van dit land.

1
1 De Vliegende Brabander

De islamitische Omerta is typerend voor die club. Daar wil je niet bij horen.

1
2 tjanoujehetzegt

Dit is nu het land waarin we leven?
Het gif van deze vrijheid van deze godsdienstwaanzin is in al zijn facetten weer eens grenzeloos en onbeperkt.
En als deze criminelen worden aangesproken, krijgen de (ook niet tot minder) moslims er van langs, reken maar.
Begrijpt u nu nog waarom die lieden elkaar in het Midden Oosten zo gruwelijk te lijf gaan?
Autochtonen hier zijn hierbij dus geheel vogelvrij verklaard door die geraffineerde aardige crypto-haatimams.

0
3 Wil je niet weten

Er hoort een briefje op de moskee deur te staan waarop te lezen valt dat het op last van de burgemeester gesloten is wegens het aantasten van de hier geldende wetten.

0
4 Voorzittershamer

Zelfs moslims roepen nu op om deze dubieuze moskee te sluiten. Autochtonen hadden al eerder opgeroepen om deze dubieuze moskee te sluiten. Als de politiek van Utrecht nu nóg geen gehoor geeft aan de oproep dan weet ik het ook niet meer.......

0
5 Sparkplug

De geldstromen uit landen als Saoedi-Arabië of Quatar die deze gifverspreiding mogelijk maken dienen per direct een halt toegeroepen te worden. Realiseert de politiek correcte naïeveling en dwaas zich wel wat hij aanricht ? Nu al raken kinderen geradicaliseerd en plegen terreuraanslagen in de wereld in naam van de islam. Het raakt steeds meer niet islamieten maar ook alle islamieten van goede en vredelievende wil. Het wegkijken en faciliteren door de politiek correcte denkmaffia. En de kiezer mag nooit meer op deze maffia hun stem uitbrengen, welke verkiezing er ook gehouden wordt, gemeente, provincie of landelijk. Anders is men gewoon medeschuldig aan het weggeven van steden, gebieden en uiteindelijk landen.

Laat partijen als Groen Links en D66 hun pijlen hier maar eens oprichten in plaats van de eeuwige strijd tegen demon en monster Wilders. Deze vijand is veel gevaarlijker, veel invloedrijker en veel ouder. En zal in kracht alleen maar toenemen als men niets doet.

0
6 De Vliegende Brabander

Met onmiddellijke ingang sluiten die school.

0
7 Interessant

Hoe lang zal het duren voordat het verboden wordt dat om me kerstversiering buiten op te hangen?
Hoezo Onzin??
Zeiden ze een paar jaar geleden ook over zwarte Piet verbieden

0
8 cultuurbarbaar

Ik hoor weer weinig van de goedpraters en racist-roepers...

1
9 Denkvoorjeroept

De vijfde colonne leeft en woont onder ons en wacht op het moment om de boel over te nemen. Onze transparante samenleving en politiek naïeve bestuurders zijn een makkelijk doelwit. Lullig voor die moslims die wel gewoon met ons willen samen leven. Zij worden er ook op aangekeken.

0
10 watnu

Hey een salafistenmoskee in Nederland. Die Wilders maakt dit hele land kapot met zijn woorden.

10
11 Robot

sluit mooi aan bij de Zembla documentaire...

0
12 TedjeR

Wat wil je als D66 en GrXXXL het voor het zeggen hebben in Utrecht
Respect voor deze studenten

0
13 Bollieboos

@10 , " en wacht op het moment om de boel over te nemen."

In 2010 waren er 1 miljoen moslims in ons land. De schatting is dat dit er 1,6 miljoen zullen zijn in 2050.

"De islamisering van Nederland wil maar niet echt vlotten

07 april 2015 | 16:58

Slecht nieuws voor degenen die graag paniek zaaien over een dreigende islamisering van ons land: de cijfers werken nog niet echt mee.

Het aantal moslims in Nederland neemt weliswaar langzaam toe, maar dit aantal blijft voorlopig ver achter bij het aantal christenen of het aantal mensen dat zich niet verwant voelt met een religie."

http://www.republiekallochtonie.nl/de-islamisering-van-nederland-wil-maar-niet-echt-vlotten


Lijkt erop dat ze nog heel lang moeten wachten dus........... question question

23
14 Weet geen naam

* Verwijderd door de redactie *

15 Weet geen naam

@15 Weet geen naam
50.000 IS'ers is genoeg om een heleboel schade aan te richten. Om dood en verderf te zaaien in meerdere landen. Dus aantallen zeggen niet zo heel veel.
In Syrie natuurlijk, in Irak, in Lybie zijn ze actief, in Jemen, aanslagen in Turkije Egypte....

Als er van 1 miljoen of 1.5 miljoen moslims in Nederland ook een gedeelte de wapens gaat oppakken hebben we met zijn allen een groot probleem.
Het hoeven er maar 10 duizend of 5 duizend te zijn om enorme problemen op te leveren.

En we weten dat het gebeurt, dat vanuit de Islam mensen radicaliseren. Het is geen sprookje. Het gebeurt (nogmaals) in Irak Iran Syrie Egypte Turkije Mali Somalie Soedan Afghanistan Jemen Tunesie Marokko Algerije Lybie Pakistan ......(etcetera).

1
16 Big Tony

@14 Ik weet niet in welke naieve bubble u leeft, maar zie @12 en @16 .
On topic; respect voor deze studenten.

0
17 Lara

Kennen jullie deze site toevallig? de regering kent de site in ieder geval niet,want dan hadden ze misschien wel gaan nadenken.
http://www.thereligionofpeace.com/ niet schrikken maar dit is wat maar hierheen blijft komen.
Neem ook eens een kijkje in de geschiedenis van Libanon,ooit een voornamenlijk christelijk land.
Tot het moment er genoeg mussies waren,binnen een aantal dagen 200,000 christenen vermoord en nog steeds vind dat soort dingen plaats.
Libanon is nu dus een moslim land.
Get the picture already?????

1
18 Truffelaar

@14 het grote probleem is dat er een parallelle samenleving gevormd wordt met eigen regels, waarden en normen. Mede onder invloed van buitenlandse imams. Dat is gedoemd om tot grote problemen binnen een samenleving te leiden.

Er is wel een groepje islamieten die deze weg niet volgt, daar ontstaat dan ook een nieuwe vorm die WEL integreert in de samenleving en die goede relaties met niet-islamieten onderhouden. Helaas geldt dat voor een fors deel van die groep niet. Daar schuilt dus een groot gevaar.

0
19 TedjeR

Het is een grote zieke bende die islam. Familie en vrienden beschermen de meest vuile criminelen en zijn trots.

0
20 case

Nee van de Islam mag je de zonden van je broeder niet openbaren en al helemaal niet aan een ongelovige/kaffir. Dus aangeven zal niet gebeuren.

0
21 Lias

Om dit soort smeerlapperij is de islam gehaat.

0
22 Cornelis

Godsdienstvrijheid wordt beperkt met de NL wetgeving. Als je de wetgeving overtreed ben je strafbaar.
Heb je kennis van een misdrijf dan ben je verplicht aangifte te doen. Doe je dat niet of zet je aan dat niet te doen dan ben je strafbaar.Zou in strijd zijn met de islam? Niet interessant en het klopt ook niet. Je zal die maffe imams die, als het waar is, dit verkondigen eens moeten vragen of er aangifte gedaan moet worden als een moslim haat zaait over de islam? Als er een Koran verbrand wordt bijvoorbeeld.

1
23 Hendrianus

In het dagblad Elsevier werd de AlFitrah moskee in Utrecht belicht omdat de moskee kinderen zou opvoeden met een afkeer van de Nederlandse maatschappij. Door de lessen bij AlFitrah zouden sommige kinderen geen gezag meer accepteren van autochtone ‘ongelovige’ leraren.

PvdA Minister Asscher stelde "‘Onverdraagzaamheid wordt uitgedragen. Ook al is dit misschien niet onwettig, het is volstrekt ongewenst en ook dan kunnen we actie ondernemen.’ " en hij zou snel actie nemen.....actie.....we wachten.....actie.....nu dan.... snel.......dus.....

Bron : http://www.elsevier.nl/nederland/article/2015/12/asscher-snel-actie-tegen-moskee-utrecht-2736365W/

1
24 Ruud100

@15 En als we argumenten geven, worden deze terzijde geveegd, dus het heeft geen zin om bij U en meerdere hier op dit draadje te argumenteren.

1
25 gaulette

@25 en meteen weer in de slachtofferrol kruipen niet doen aub
integreren of verhuizen

4
26 Ikke44

Heel goed om te lezen dat Moslims/Moslima's wederom hun mond open doen. daarmee duidelijk maken dat niet iedere Moslim dus in het haatdragende karretje rondtrekt.

Dat de deuren van de Alfitrah-Moskee in Utrecht nog open zijn is eigenlijk schandalig, want dat soort praktijken verpest het voor de meerderheid van Moslims(a) in Nederland die wel hun bijdrage leveren aan Nederland maar vaak over een kam worden geschoren puur omwille van hun geloof.

En zie hier wordt er gesproken over hulde voor de ex-studenten maar alsnog zijn er meerdere die gewoon doorgaan met het over een kam scheren......

0
27 Marc Anthony

@16 En natuurlijk Frankrijk,Engeland,Duitsland,België,Nederland etc.

6
28 21st Century Guy

14: Er zijn ongeveer 4,5 miljoen moslims in ons land. Want wij, de autochtonen, vergrijzen, en volgens de World Bank is de NL bevolking sinds 1960 toegenomen met 4,5 miljoen. Terwijl wij dus sindsdien te weinig kinderen krijgen en terwijl sindsdien gast-arbeiders worden geimporteerd, inclusief gezinnen.

10
29 Wendel

@29 Er zijn ongeveer 4,5 miljoen moslims in ons land

Wat hebt u gebruikt ?!

4
30 21st Century Guy

@16

Het lukt natuurlijk nooit om 5.000 man te groeperen, te bewapenen etc. Er is niet voor niets een veiligheidsdienst. Buiten het feit dat dit uit de lucht gegrepen is , nu ja als Wilders de absolute macht zou hebben met zijn Koran verbod, moskeeën dicht en kopvoddentaks zou de pleuris al zijn uitgevroken.

2
31 Hendrianus

** gebruiker verwijderd **

Dat is geen nieuws en allang bekend bij iedere Nederlander. Alleen bij de politiek komt de boodschap nog steeds niet over. Politici beschadigen liever andere politici dan dat zij de oorzaak aanpakken.

32 verwijderd5929219

@30 : Logica.

Wij vergrijzen al decennia. De bevolking neemt toe sinds er steeds meer moslims worden geimporteerd. Dus moet die bevolkingsgroei moslim zijn. Want wij vergrijzen, dat wil zeggen wij produceren al lang minder dan 2,1 kind per koppel.

Vertelt u mij anders maar, wie al die nieuwe burgers zijn die er sinds 1960 bij zijn gekomen. Let wel, alle Europese landen laten dezelfde stijging zien, volgens de World Bank. Dus daar komen ze niet vandaan. Of wilt u de World Bank als een onbetrouwbare bron afschilderen?

8
33 Wendel

@29 Wendel

Hoe komt u op dat aantal?

6% van de bevolking is Moslim, maar u komt op 4.5 miljoen is Moslim in Nederland? Ben benieuwd hoeveel totaal aantal inwoners Nederland heeft volgens u.......

"Nederland
In Nederland wordt geschat dat op dit moment 19 procent van de bevolking moslim is, bijna één op de vijf mensen. In werkelijkheid is het 6 procent. Nederlanders schatten dat in 2020 26 procent van de bevolking moslim is. In werkelijkheid komt dat uit op een kleine 7 procent" bron: http://www.rtlnieuws.nl/nederland/er-zijn-veel-minder-moslims-in-nederland-dan-we-denken

http://statline.cbs.nl/statweb/publication/?vw=t&dm=slnl&pa=37296ned&d1=0-2,8-13,19-21,25-35,52-56,68&d2=0,10,20,30,40,50,60,64-65&hd=151214-1132&hdr=g1&stb=t

1
34 Marc Anthony

Bovendien, overal waar je in NL op straat loopt, tot in het kleinste gehucht, zie je binnen 10 minuten hoofddoeken of bontkraagjes. Slechts 5%? Tuurlijk, Die 25-30%, die je minimaal mag verwachten op grond van een dergelijke bevolkingsgroei (in 1960 11,5 miljoen, nu 16 miljoen) lijkt dan dus veel realistischer.

7
35 Wendel

@34 Hij hoort dus bij die mensen die denkt dat 19% van de bevolking (eigenlijk 26%) moslim is tja wat moet je daar mee ?!

4
36 21st Century Guy

@33 Er zijn 3,7 miljoen allochtonen in dit land waarvan 73% niet islamitisch zijn. Niet islamitische Duitsers,Belgen,Amerikanen,Surinamers,Antillianen,Indos',s,Molukkers,Chinezen,Brazilianen,Indiërs,Colombianen,Thai,Vietnamezen en zo kan ik nog heel lang door gaan.

4
37 21st Century Guy

@35 alsof er alleen mislims zijn geimmigreerd sinds 1960. Heb u al eens in ander draadje op die onzin geattendeerd.

4
38 streek

@38 : Wie zijn er dan nog meer in dat soort aantallen geimmigreerd? GEEN Australiers, Britten, Oostblokkers, etc. want die laten dezelfde stijging zien. Geen Amerikanen etc. in dergelijke aantallen. Als geen mensen uit Marokko en Turkije, wie dan wel in dat soort aantallen?

Let wel, sinds midden vorige eeuw vergrijzen wij, wordt ons constant voorgerekend. Daarom worden er allerlei maatregelen getroffen waar wij niet blij mee zijn, daarom zegt men al die moslims hier nodig te hebben.

Wijst u mij maar andere groepen aan, die in aantallen in NL zijn komen wonen de laatste 65 jaar, die verklaren hoe die bevolkingsgroei tot stand komt terwijl wij autochtonen ernstig krimpen qua aantal.

6
39 Wendel

@36

Echt geen idee........

Sorry Wendel maar u spreekt iets uit wat totaal niet onderbouwd is, geef dan duidelijke links die u gelijk tonen. World Bank geeft mij niet de informatie die u uitspreekt/schrijft.

http://databank.worldbank.org/data/reports.aspx?source=2&country=NLD

Misschien kunt u aantonen waar de informatie waarover u schrijft ergens staat op World Bank?

1
40 Marc Anthony

* Verwijderd door de redactie *

41 Gr@ndioos

@39 Kijkt u maar eens naar het geboorteschot van de jaren 60 bijvoorbeeld dat is tegen de 1,4 miljoen en daarvan is het gros autochtoon want in die dagen was het aantal allochtonen zeker de niet Europese zeer beperkt.
Ook nadien is de autochtone bevolking nog gegroeid zij het minder hard.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Bevolking_van_Nederland

2
42 21st Century Guy

** gebruiker verwijderd **

Zolang de Nederlandse overheid niet de zaken aanpakt en de religieuzen in dit land vertellen dat de overheid boven een religie staat , tot die tijd hou je gedonder met die gasten en gebedshuizen .

43 verwijderd682241

Alles wordt gedoogd onder het mom van godsdienstvrijheid.

0
44 nogiemandmeteenmening

Vervolgen en gelijk sluiten die tent.

0
45 corretje

@44
En angst voor opstanden, en aanslagen.
Vandaar ook dat wijk-terroristen niet aangepakt worden,maar dat aan hun wensen tegemoet gekomen wordt.

0
46 kelly11

@31 Misschien tijd dat de pleuris eens uitbreekt.
Ik ben het gezeik zat en de stempel dat we racisten zijn ook.

3
47 Dragonton

Respect voor die studenten, dat ze zelf durven nadenken.

0
48 Soare

@47

De 'pleuris' heeft nog nooit iets goeds gebrachte en helpt u zeker niet om van wat u als 'gezeik' ervaart af te komen. Integendeel, alle moslims schofferen zoals de PVV dat voorstaat levert alleen masr meer gezeik op.

2
49 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

4 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

4 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

6 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

6 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Rii Sen NudeBox Truck Sex VideosDita Von Teese NudeLendra KarterMallu ThreesomeLadies Sex FilmWrestling BulgesXxx Xnxx TvTamilnadu Aunty Sex PhotosMarvadi SexyParn VedioMature Sex CamVideo PornojaponesFlipping The Table On The Slutty Sneaky ThreesomeBest Girl PornBig Black Boobs XxxNatasha Nice Porn MoviesIndian New XxKeke Palmer NudeDeepest AnalWww Tubegalore ComPron AnimeTamil SexvidoFriend Cums On WifePorn FullhdGay Een PornShawnee Smith NakedSxe VdeioNetvideogirls HadiyaMonroe Sweet PornNaruto And Sakura SexingReddit Unexpected SexSex BoudiXnx Video OnlineDrew Barrymore SexLatino Amateur PornBbw SexhdChatropolisKristen Stewart NudaStepmom JoiTurkish PornDoyble ListBeeg TeacherHot Web Series TubeAnjadeeNaked Women Tied UpDesi Girlfriend SexOrgasmic ShakingJamie Jackson PornstarCory Chase Blackmailسكس مانجاBrd TeenThotsbay.comPerdita Weeks NudeErotic PhotosMelieconiek PornPorntv.comGand SaxIpbz_gummies15Perfect GonzoOrc PornNude Hairy MomsCpugar PornKate Winslet BoobsCorinna Koph PornMale MastrubationSaxmoviBbw Sitting On FaceRedbone SquirtMonroe Sweets XxxAlexia Anders BananafeverAi Sex GameVideo Amateur PorFat CockLeesbian XxxWoesenpai OnlyfansTamil Aunties Sex VediosUn CamsLeah GottDevon LeeKanpur Ki BfAndi AvalonPorn Videos Best FreeHotwife CationsBzzrNature Nl PornNicole Anoston Only FansSxe GirlJerking Off CumingFree Sex WebsitesPorn CelebritesGay Chubby PornPprnstarBreast Expansion GifsMaa Bete Ki Sex VideoYugioh PornNaked Amateur WomenBrazzers 4k VideoRent PornDeshi Indian XxxMilf SisPorn PovFotos De PenesBelassa PornJohnson Sex VideoXxxvideos PornGooner HypnoIndian Pron VedeoLana Roads PornCornhub CornhubLeakemup ForumsWyyldYandere Simulator PornOshi No Ko R34SexysofiaxAvi Love PornIndian Old Aunty FuckVideos Of Erotic MassagesJessa Rhodes Blowjobs야한겜Rule 34 Of The Internet WebsiteBrazzarsVer Pornos En VideosWhereisyourwifePorn Videos MissionaryTiny Asin PornAkari AsayiriPornográfico BrasilSoft PornosSofia The First PornBhai Bahan Chudai KahaniAunty Lover XnxxCollage Girl FuckNude Indian WemonNude Nun MovieHentiqTeenagers Virgin PornRedtubuGang CreampiesSexy Bf New VideoPorn HubbWww Xxx Vdo ComAkuma Asmr LeaksFree Adult Porn VideoReallysexLeasbian PorAmatuer TwitterSurgery PornJosporner