door Inter in Politiek  ·  134 Reacties

  • 16
  • 1144x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@99

Eigen achterban of niet , maakt niet uit.

De brutaliteit word stap-voor-stap erger , alleen de notie dat de politie met scherp mag schieten zal al preventief werken waardoor het helemaal niet nodig is

7
101 Vageali6888

Wat ?!? … moet niet gekker worden.

2
102 mightimouse

Natuurlijk mag dat. Als zij of anderen bedreigd worden, dan mogen ze gericht schieten. Ze doen het niet, omdat ze daarna zwaar ad beurt zijn in dit land. Maar ze hebben al het recht om bij bedreiging te schieten. En met vuurwerk gooien is een fysieke bedreiging.

8
103 Bleke Betty

** gebruiker verwijderd **

PVV.... who else?

104 verwijderd23941

Mag de politie op speklapsmijtende pegida/pvv aanjankers schieten?

7
105 fiets uit de bocht

Nou met scherp schieten is wat overdreven. Maar een paar honden loslaten op ze, dan moet je zien rennen.

2
106 arcenist

** gebruiker verwijderd **

@20 Dat zijn wel al jaren, sinds Balkenende aan de macht is geweest.

107 verwijderd5929219

Moet je je eens indenken als die gestoorden van de PVV het voor het zeggen hadden de afgelopen oud en nieuw, wat voor een soort kleine oorlog had er dan uitgebroken met dit soort uitingen om met scherp te laten schieten door de politie.
Gelukkig is de PVV niet meer dan een politieke afleiding die af en toe wat onzin er uit gooit als er een afleiding moet zijn voor iets van de andere partijen.
Als de PVV met iets van onzin komt kun je er van uit gaan dat andere politieke partijen iets proberen te verbergen.

7
108 techcenter

@108 # Moet je je eens indenken als die gestoorden van de PVV het voor het zeggen hadden de afgelopen oud en nieuw, wat voor een soort kleine oorlog had er dan uitgebroken met dit soort uitingen om met scherp te laten schieten door de politie.#
Hiermee bevestigt u dat er met vuurwerk naar hulpverleners mag worden gegooid, anders heb je geen "kleine oorlog" omdat de gooiers wel uitkijken dan.

6
109 lizzy

@109
Ik bevestig niet dat er vuurwerk naar hulpverleners mag worden gegooid,
dan heeft u het een beetje verkeerd begrepen, wellicht een miscommunicatie wat natuurlijk altijd kan voor komen.
Met een kleine oorlog bedoelde ik dat er tijdens oud en nieuw de politie met getrokken wapens en met scherp zou schieten op relschoppers,
wat denkt u dat er dan gebeurt onder de menigte? Dan krijgt men een kleine oorlog omdat zoiets natuurlijk compleet uit de hand gaat lopen.
Als ze dat in Scheveningen hadden gedaan door het af te lassen en de politie met scherp op relschoppers hadden geschoten, dan is het totaal aan wat Nederland aan ME en politie inzet op dat moment kan inzetten, veel te klein.

Zoiets loopt uit op een kleine oorlog, dat bedoel ik er mee.

5
110 techcenter

Laat onverlet dat vuurwerk e.d. naar hulpverleners/politie gooien streng moet worden aangepakt. Onvoorwaardelijke gevangenisstraf en fikse schadevergoeding. Maar dat malle idee van op scherp schieten....??? welk aanstormend talent binnen de pvv heeft dit in hemelsnaam bedacht, en ze menen het ook nog ?hahahahaha wat een partij zeg ! Kan je voorstellen wat er gebeurt als zulke gasten het voor het zeggen krijgen ? Moet je niet aan denken.

5
111 oculus amet

@1 hahahaa nu ja, is weer gauw weekend en kunnen we even uitrusten. Nog een oliebol misschien ?

4
112 oculus amet

Gaan ze dan op de kinderen schieten die dit soort ongein uithalen ?

Volledig doorgedraaid! De peroxide is nu ook doorgedrongen tot de dieper gelegen delen …...

3
113 Hollander1967

Lijkt mij een slecht idee. Kans op escalatie wordt zo alleen maar groter en zij kunnen dan de slachtoffer uithangen, waar weer breed over wordt bericht in de media en de politie krijgt dan de zwarte piet toegeschoven.

4
114 B55

Politie schiet niet op mensen, andersom wel, met alarmpistool, vast om te oefenen:

2
115 netcat

Nou, nee.

"PVV-raadsleden Sebastian Kruis en Karen Gerbrands willen door middel van schriftelijke vragen aan het stadsbestuur opheldering krijgen over de onrustige jaarwisseling in de Schilderswijk. Rond de Marktweg, het Kaapseplein en het Anna Blamanplein was een aantal incidenten. Daar werden agenten bekogeld met vuurwerk door jongeren die ook 'Allah Akbar' zouden hebben geroepen.

De PVV vindt dat die jongeren moeten worden opgespoord door middel van grote beeldschermen in de binnenstad van Den Haag."

Dat gedeelte, mee eens.

Begrijpelijk dat de PVV vindt, dat in de genoemde islamitische wijken een andere norm geldt, maar dat is in de praktijk niet zo. In de praktijk zijn het altijd de autochtonen waarop uiteindelijk gehandhaafd wordt datgene dat wordt ingevoerd met het oog op islamitische wijken, waar heel duidelijk geldt dat de jongeren levensgevaarlijke agressie loslaten op iedereen, niet uit hun wijk/van hun geloof. Denk ook aan het bekogelen van bussen met straatstenen en stoeptegels, dat al gewonden heeft gekost, doordat iemand een projectiel tegen het hoofd kreeg, het wachten is op de eerste dode.

Dus zou de politie nu eens met naam en toenaam moeten toegeven dat overwegend islamitische wijken het probleem zijn, en dat zij specifiek benoemd daar andere regels hanteren. En precies dat gebeurt nooit. Altijd moet het zo worden geformuleerd dat alle burgers eronder vallen, "anders discrimineren we" en dus zijn altijd alleen het laaghangende fruit, de allang geintimideerde autochtonen, uiteindelijk het doelwit. Je zou haast gaan denken aan doorgestoken kaart: opzettelijk mensen in islamitische wijken niet aanpakken zodat die zich hoe langer hoe erger gaan misdragen en lekker veel excuses bieden om autochtonen harder en harder aan te pakken, steeds onderdrukkender en meedogenlozer.

2
116 Wendel

@77watafval is, is uiteraard heel persoonlijke subjectief. Zo vindt ik de islam erger dan kernafval.

5
117 PFL

Met scherp is wat overdreven, laat ze maar beginnen met rubberkogels.

2
118 greenpollo

Niks mis mee met dat voorstel. Iedereen roept ach en wee als er weer hulpverleners als schietschijf worden gebruikt. Vervolgens worden er commissies ingesteld om te onderzoeken wat de precieze oorzaken van het geweld tegen hulpverleners is enzovoorts enzovoorts. Lekker op z'n Hollands pappen en nathouden. Als je de hulpverleners laat schieten op de criminelen is het binnen een dag afgelopen. Er vallen misschien wat slachtoffers, maar dat kun je beschouwen als bijkomende schade.

2
119 nostradamus666

De politie die met scherp schiet op vuurwerktuig?

Dat lijkt me niet gezond voor de achterban van de PVV.
.

1
120 hippodepippo

@3
Goed plan!

De bovenste 3 patronen in het politiewapen van die stopkogels of rubberkogels. En de rest (5?) scherpe munitie.

0
121 Gandalf

Dat was ook mijn eerste gedachte, het zijn geen rotjes die naar de politie worden gegooid.
Er worden bommen gegooid waar aan sommige agenten gewoon gescheurde trommelvliezen
aan over houden.
Met scherp gaat inderdaad te ver maar als ze met rubber kogels schieten heb ik daar weinig moeite mee, er moet een grens gesteld worden en dat helpt niet als rutte zo'n advertentie in de krant zet.

0
122 NLsandman

* Verwijderd door de redactie *

123 E.Meel

Een belachelijk idee van de PVV. Wat als ze missen en een onschuldige omstander raken?
Er zijn andere, betere manieren om dit aan te pakken.

1
124 samcash

In Den Haag was een burger gewond geraakt die voor de deur stond van zijn huis wat in de brand stond.
Omdat gekken dus met zwaar vuurwerk naar brandweer en politie gooiden. Compleet gestoord.

0
125 Minco

Ik begrijp de PVV wel met dit plan.
In dat soort wijken heb je als je gaat schieten wel gelijk de goede doelgroep te pakken.
En Wilders wilde toch minder minder minder?

Je kan ook niks doen en geduldig wachten tot ze elkaar uitroeien, dat werkt ook om minder te krijgen maar dat duurt veel langer. Het aantal moorden per jaar ligt nu onder de 150.
Dat is denk ik het plan bij VVD en D66. Niks doen aan het illegale wapenbezit, criminelen niet meer jarenlang opsluiten maar wachten tot ze elkaar doodschieten of steken. Dat is wel een goedkope oplossing. Ze denken altijd eerst aan de centen.

0
126 Minco

@111 oculus amet
"dat malle idee van op scherp schieten" (op relschoppers).

Natuurlijk mag de politie op relschoppers schieten als de bedreiging maar groot genoeg is.
Hoe kom je aan het rare idee dat het niet zou mogen? Het is al eens vaker gedaan door politieagenten, jaren geleden in Hoek van Holland bijvoorbeeld. Met Aboutaleb als burgemeester van die Rotterdamse politieagenten. Er werd toen een jongen in zijn hoofd geschoten.

1
127 Minco

met scherp schieten ? gek verhaal. Gebruiken wapenstok, waterkanon en honden en bij oproer traangas en bij aanhoudingen indien nodig pepperspray. Mochten ze zelf bedreigd worden met vuurwapens of met steekwapens (dan alleen een directe bedreigende situatie) dan mogen eigen pistool gebruiken maar anders echt niet Inderdaad mal verhaal, niet alles geloven. Veel kletsverhalen in omloop. Bovendien is een burgemeester niet de baas van de politie hoor, moet wel de openbare orde handhaven maar geeft zeker geen bevelen om met scherp te schieten. De procedures laat hij graag over aan de politie zelf. Dus niet alles geloven, ok ?

2
128 oculus amet

@117 volgens mij heb jij doorgeleerd hahahahaha neem nog een appelflap

3
129 oculus amet

@119 zeg je dat ook als je zelf of familieleden geraakt worden ? misschien een kind wordt doodgeschoten ? ook zoiets van bijbehorende schade ? en wat denk je dat de volgende keer die gasten gaan doen, nemen zelf ook wapens mee. Eerst nadenken voor je wat opkalkt en neem nog een oliebol zou ik zeggen, word je verstandig van.

2
130 oculus amet

@130 en dan moet ik zeker oculus amet als voorbeeld nemen? hahahaha. Doorgaans zijn uw bijdragen inhoudloos, u reageert alleen maar, maar in dit geval zet u zichzelf behoorlijk te kijk door te zeggen dat uw vrindjes en ik citeer" de volgende keer zelf ook wapens meebrengen". Ons kent ons zou ik zo zeggen. U bent een naar en verderfelijk mensje.

2
131 nostradamus666

@123 . Heb je je al aangemeld bij IS?

0
132 PFL

@131 en dat zit je allemaal op je kamertje zo achter je schermpje te tikken ? spannend leven heb je zeg ! overdag nog wel wat nuttigs te doen ipv al je frustraties en teleurstellingen bot te vieren, zo in het geniep achter je schermpje ? sneu hoor. Kom aan man, neem nog een oliebol zou ik zo zeggen, ons kent ons toch ! hahahaha (4x)

0
133 oculus amet

Dit voorstel van de Pvv zal vooral het eigen electoraat hard raken vrees ik.

0
134 Arno82

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@30 Nee. De vier oblasten horen volgens de Russische Federatie officieel bij de Russische Federatie. Kijk uit bij het raam Vage....

4 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Schildpad
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

Is "Boze Akwasi" trouwens geen pleonasme, nu we het toch over woorden hebben?...

5 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Hendrianus
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

@45 En helaas zijn er velen die zich geen seconde afvragen of de oprichting van de staat Israël wel zo rechtvaardig was. Sterker velen veroorde...

6 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Rooibos
Opnieuw probleem met Boeing-vliegtuig: noodglijbaan komt los vlak na vertrek uit New York

Echt kwaliteitsspul uit Amerika....

9 minuten geleden geplaatst door Rooibos

RobP
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@30 Het oosten verdedigen???Jij bent echt van het padje af....

13 minuten geleden geplaatst door RobP

Feldwebell
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

@23 Ook de schuld van het westen?https://twitter.com/visegrad24/status/1784625521436889217...

15 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Vageali6888
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

@25En zelf zitten ze lekker op veilige afstand in hun commandocentrum, de lafbekken...

16 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

*Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug*Helemaal correct....

18 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Wedergeboren
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

@45 " Alle landen om Israel heen, staan vijandig tegenover dit land" Leugen. Droeftoeterij. Demagogie. Enig idee waar Egypt...

19 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Nora Fawn PornVideos YiffTeen GapingRachel Cook HotBbw HetaiIndian Anal FuckBlue Film Video BhejoLesbian Scisspring PornYoung HentFree Porm GamesFree Gay Por SitesLegendados PornosSienna DayPipriJay Bank PornMiss Bell Asmr PornXxxx Video AuntyFisting Sex VideoHot Maid Porn VideoLesbian Oil WrestlingTube SarfariX Blue PictureMia Khalifa Xxx BfLatina PormLatina Gf BjLeabian Porn VideoaBlackedxnxxKareena BikiniBig Asss HotDeep Throut SwallowAll Telugu Heroine Sex VideosBig Cock TubeJapanese Mature Sex MoviesPorn With ChinaBbwtrannyAlinity OnlyfansKay Lovely NudeAtyazılı PornAlejandra Quiroz NudeFreeporn BbcXmaster Web SeriesCory Chase HusbandSky Bri Only Fans LeaksSnapchat Nude LeakBest Asian Porn StartsDab SwingersSean ZevernIndian Bhabhi Video SexWhitetrashwhoreRashelkolaneci PornChacha Bhatija VideoIndianbfsexHd African SexBoobs Pressing In BraWww Xvideo Com BengaliMallory SierraNaked Man GayMom Daughter IncestOlder Lesbian Seduces YoungerAngelina Jolie PornstarKaren Gillan SexyMom Blue FilmCumdrinking PornBrazzers FamilyEbony Hd Porn VideosVoussaMonika Mancini NudeJane DroXxx DaxWednesday NudeEdgerunners Rebecca HentaiVergas GrabdesBro Sis XnxHamste PornAirplane PornFamily StrokseSsbbwfeedeeInfluencer Gone Wildصور للسكسWnf CmnfMariah MillsFemboy Jerks OffGujarati Girl SexDise Sixe VideoMarathi Hot Sex ComAlexis Texas Big AssesKiss Xx VideoXxx English Sex VideoCuckcoldGay Black Daddy PornBf Picture NepaliHard Missionary PornBig Booty Japanese PornXexsWww Sex Dosti ComBhojpuri PronDesi Bhabhi Ki Sexy MovieItalion PussyPokeslutShowntellxxxTumblt NudesBest Porn Videos DownloadIndian Sister Brother XxxMature BlondepornSciasoringDo It For State PornDanielle DerekChudaifilmPink Panther LingerieHot Naked 18 Year OldsLauren Pixie ShowerI Fluencers Gone WildShemaleporn.Sexs In GymNata OceanBailey BaeBig Ass TwitterXnxx MoveasPorn CookSword Art Online SexualJennifer Lawrence Blow JobVideos De XexoEbonyfistingBody Massage XnxxIndian Gf Boobs ShowSkinny Nude TeenHoney Moon PornstarXxx Hot GrliSexy Bp ComNudists PornPhoto PornouNous.libertinHotwife Captions玩偶姐姐Hd Video Song SexAssfucking GifsKoreab Gay PornIndian Girl XxTop PonstarBhojpuri Sex SexMms Sex Scandal VideoCum Dumpster PornXxx Boobs PressCartoon Moster PornList Of PornwebsitesJapanese Porn TwitterMia Khalifa Ki Porn VideoAtress NudeBri Cheif OnlyfansTrans Cam