door Havermout in Overig  ·  39 Reacties

  • 3
  • 509x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

pnderzoek ?? gewoon de lat erover en geen gelul.
.

4
1 de redelijkheid

Motieven?
Totale minachting! Daar hoef je geen onderzoek naar te doen.

3
2 arcenist

Hoe de politiek over de bevolking denkt word door de gewone burgers afgereageerd op hun lagere personeel van de Staatsmaffia want die zijn de katvangers van het beleid van de Roverheid.

6
3 eigenmening

Vroeger had je de plaatselijke politie als er dan geweld of ander gekloot was werden die gasten eventueel de volgende dag opgepakt!

De politie tegenwoordig blijft net als het OM roepen dat ze stappen gaan zetten en dat ze de oorzaken van dat geweld gaan onderzoeken!!!

Sorry maar dat is al jaren duidelijk, gewoon totaal geen respect voor anderen!
Kijk naar het soort criminelen dat zegt al genoeg!

2
4 Zie Hier

Dit is het probleem:

"Maar het ontbreekt agenten aan de middelen. Als het om straffen gaat, kunnen wij niet op de stoel van de D66-rechter gaan zitten. "

4
5 Zwarte Piet

@2
Inderdaad,en die minacht krijgen ze mee bij hun Islamitische 'opvoeding' ....

4
6 Hangingmen

@5 Inderdaad. agenten moeten heel voorzichtig optreden anders komen er filmpjes met de telefoon en is de agent racist.

Dan geeft de d66 rechter(wereldvreemd, veilig in zijn of haar dure wijk) een strafje omdat ze heel voorzichtig zijn want anders komt er hoger beroep en zo. en schadeclaimes en zo... dan maar Foei foei.

Iemand die zwaar illegaal knalvuurwerk bezit/doorverkoopt moet strafbaar worden gesteld aan poging tot mishandeling, toebrengen zwaar letsel.

Voor bezit: 6 maanden cel(uitleggen aan je baas)6 maanden voorwaardelijk, 10 jaar meldplicht op oudejaarsavond van 18:00 tot 02:00 en strafblad. Minderjarig: meldplicht 10 jaar en ouders 7500 euro boete.
Voor handel: 6 jaar cel, 6 jaar voorwaardelijk.

En ondertussen die fabriekjes in Italië en Tsjechië via Europa lamleggen. Ze worden speciaal voor ons in die langen gemaakt, en via bijvoorbeeld Polen naar ons toe gebracht. Bronbestrijding ipv symptoom.

2
7 hdenboef53@gmail.com

@1
Ben ik niet met je eens. Ok, die lange lat moet er wel over (en hard ook), maar je moet ook onderzoek doen. Als je weet wat die gasten drijft, kan je beter voorkomen dat dit zo doorgaat.

2
8 WTR

Als we naar de verbale agressie op fora als deze krijgen en die lijn doortrekken naar de gebeurtenissen rond de jaarwisseling dan is het niet zo moeilijk om de politieke kopstukken aan te wijzen die medeschuldig zijn aan de verharding van de maatschappij.

Neem een kluns als @6 terwijl in het artikel letterlijk staat:
""We weten dat alcohol een rol speelt, dan gaan de remmen eraf", legt hij uit."

Hij roept slechts wat want niemand kan hem verder wat maken. Ongeveer hetzelfde als met dat tuig dat vuurwerk smijt naar handhavers. Niet alleen dom maar ook schadelijk voor de samenleving.
Een onderzoek is gewenst, vooral o vast te stellen hoe dergelijk gedrag voorkomen kan worden zonder daarbij aan gedwongen heropvoeding en dergelijke te hoeven doen.

8
9 Lidpver

@9
Weet je wat kwalijk is? onwelgevallige meningen te ridiculiseren om op die manier niet de discussie aan te hoeven gaan,want met een 'kluns' hoef je immers niet te discussiëren toch?

4
10 Hangingmen

Laat het onderzoek maar, de Politie heft alle jaren en slecht gedraag probleem hoe te zich tegen over burgers opstellen.

4
11 Gunther

@10
Zolang jij denkt dat alcoholgebruik wordt gestimuleerd in een islamitische opvoeding is discussiëren inderdaad weinig zinvol. 'Ridiculiseren'? Je geeft weinig blijk de betekenis van dat woord te begrijpen.

7
12 Lidpver

@12 nee dat niet. Maar losbandigheid en verrotting van je ziel wel. Plus dat islamitische ouders meestal niet weten wat hun kinderen buitenshuis doen dtv alleen maar binnen zitten en bij het theehuis zitten... daardoor hebben wij ongeveer 200k ongeleide projectielen hier in nederland.

In het rifgebergte zouden ze dan onschuldige blonde meisjes verkrachten en onthoofden.. hier in nederland ? Dan maar aan de bier en in de criminaliteit... omdat ze naar rifgebergte standaarden net zo slap als ons worden..

Yep... he actually went there....

3
13 John

@12
Typisch,
Mij woorden in de mond te leggen,en een ongefundeerde jij-bak maken
Maar mijn u onwelgevallige mening met argumenten tegen spreken is te moeilijk blijkbaar....

4
14 Hangingmen

@13
Dat staat dan dus volstrekt los van een islamitische opvoeding.

Het is sneu dat sommige droeftoeters hier niets anders kunnen dan buitenlanders stigmatiseren. Dat lost namelijk geen enkel probleem op.

@14
Ik leg jou geen woorden in de mond, je schrijft het zelf op ( @6 ) waardoor je het na kunt lezen.

7
15 Lidpver

@15
Kunt u dan eens duiden waar ik het woordje 'alcohol' heb gebruikt in mijn @6 ?

3
16 Hangingmen

Gedoog, polder en pamper beleid van de afgelopen jaren.
Nederland is verloederd, alles kan en alles mag, want overal is begrip voor.
De overheid als heelmeester maakt constant stinkende wonden, kijk als voorbeeld maar naar Amsterdam.

2
17 Marrie

@15 ja dat zal allemaal wel... maar in de praktijk interesseren die mensen zich niet voor het afval wat ze de wereld in brengen... allemaal leuk hoe het zou moeten. Maar we praten hier over de praktijk vriend. Niet over wat je kan leren met een streng regime van madrassas een beestelijke overheids orgaan en immense ziekelijke sociale druk die je normaal in de natuurlijke leefomgeving van de zandneger ziet.

Dus jou discussie punt is totaal niks waard. Want in de praktijk gaat het niet zo... in de prakyijk leren die kinderen van de straat en verder dan leren uit de koren leren ze geen ruk. Alsof ze nog in 1000bc zouden leven.

1
18 John

@16
Moet ik je nou echt twee keer uitleggen waar je de mist in gaat?
Lees het artikel voordat je wat roept of zie @9 .

@18
Dat staat dan dus volstrekt los van een islamitische opvoeding. (repeat)

6
19 Lidpver

@19
Volgens mij moet ik het u 'weer' uitleggen

Ik reageerde op reageerder @2 die had het over totale minachting,
Ik stelde vervolgens dat die minachting gevoed wordt door hun islamitische opvoeding
Dat u dat 'denkt te kunnen bagataliseren' door te stellen dat 'men in de islamitische cultuur wordt geleerd geen alcohol te drinken' zegt natuurlijk nog niets over hun misdragingen

Want het is namelijk geen gegeven dat de misdragingen naar hulpverleners 'altijd' door alcohol komt,en het is ook geen gegeven dat iedere islamitische jongere geen alcohol drinkt wel?......
Pfffff

2
20 Hangingmen

De motieven zijn wel duidelijk, lijkt me. Het gedoe heeft heel veel effect. Iedereen wordt boos, da's leuk. Het is in andere EU-landen met flink wat no go area's niet anders; in Parijs zijn 99 auto's in de fik gegaan met oud en nieuw, en die branden gewoon uit want noch brandweer, noch politie durft in de buitenwijken te komen. Politie, brandweer, ambulancepersoneel worden gezien als verlengstukken van de staat, niet als mensen. Die komen dus niet om te helpen maar om de zielepootjes te onderdrukken - luister maar eens naar al die rapteksten. Daarin wordt vooral de politie constant gedemoniseerd. Dat gedoe met onderzoekjes is om vriendjes een leuk bijbaantje te geven en 'to kick the can down the road' - van uitstel komt afstel.

0
21 Ness

@20
En wederom: kul.
Het artikel geeft een verklaring, jij verzint er iets totaal irrelevants bij; je leeft in je eigen waarheid. Dat is prima, ware het niet dat je dat doet ten koste van anderen gezien je zinloze beschuldiging.

"Want het is namelijk geen gegeven dat de misdragingen naar hulpverleners 'altijd' door alcohol "
Er is dan ook niemand die dat beweert, des te onzinniger dat jij er over valt.

6
22 Lidpver

@3 Gewone burgers?

Je bedoelt asocialen, tokkies, Antillianen en riftuig?

Normale burgers doen zoiets niet.

1
23 Drs. Mezun

** gebruiker verwijderd **

@11 En weer gemopper. Ik begrijp werkelijk niet wat jij in Nederland doet als er toch niks deugt.

24 verwijderd23941

Daarmee hebben ze meteen al verraden dat het kennelijk zo goed als uitsluitend moslims zijn.

1
25 Wendel

@23 .
Nee, gewone burgers mopperen alleen op internet laten zich gewillig naar het abattoir leiden.

2
26 eigenmening

@26 Nee hoor dat is meer een dom rechts dingetje. Zelfkastijding, zelfhaat en de angsthaas uithangen. Dat uit zich dan tijdens oud en nieuw door geweld tegen ambtsbekleders, dan hebben ze gedronken en denken ze dat ze de wereld aankunnen.

3
27 Drs. Mezun

@22
Juist het artikel geeft 'een' verklaring,niet 'de' verklaring,maar weet je wat? veel geluk met je eigen gelijk........

2
28 Hangingmen

@27 .
Heeft totaal niets met een dom rechts dingetje te maken dat maakt jij ervan en trouwens het meeste geweld komt nog steeds van links hoor.

2
29 eigenmening

Je kunt aan dit draadje goed zien hoe *extreem rechts* ontstaat: uit pure irritatie. Omdat man en paard nooit worden benoemd maar de meest debiele uitvluchten worden gepropageerd. Het is makkelijker de eigen bevolking te demoniseren dan de gore consequenties van het migratiebeleid publiekelijk toe te geven, want daar kun je op gepakt worden. Maar dit is een van die consequenties: crimineel gedrag van maatschappelijk onzindelijken die als hyena's afkomen op dat wat kwetsbaar is, zoals ambulancepersoneel dat geconcentreerd z'n best staat te doen en medewerking van het publiek verwacht. Dus gooi het maar op drank...

2
30 Ness

@29 Ach ik sleep het er aan de haren bij zoals anderen overal buitenlanders aan de haren bijslepen. Zie het als een vorm van sarcasme.

1
31 Drs. Mezun

@13 : ". Plus dat islamitische ouders meestal niet weten wat hun kinderen buitenshuis doen."

Niet-islamitische ouders weten dat allemaal wèl????

Hoe dom kun je zijn!!!

5
32 =*(++)*=

@28 @30
Jullie schrijven de ellende toe aan migranten en islamieten. En er zullen best islamieten zijn die de politiekopzorgen bezorgen, jullie maken er van dat zij dé enige oorzaak zijn.

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/237765/video-omstanders-bekogelen-blussende-brandweerlieden-met-zwaar-vuurwerk

Over mensen als jullie maak ik me zorgen, jullie snappen niet hoe eng jullie gedachtegoed is.

5
33 Lidpver

@33
Het kan mij eerlijk gezegd weinig schelen wat u vind,het zou me 'misschien' iets kunnen schelen als u er blijk van zou geven een realische kijk op onze samenleving zou hebben
Vooralsnog blijkt dat namelijk nergens uit,maar lijkt u alleen in staat om het publieke debat om zeep te helpen door louter ongefundeerde persoonlijke verdachtmakingen te uiten..

2
34 Hangingmen

@34
Je snap vast niet hoe grappig
"louter ongefundeerde persoonlijke verdachtmakingen"
versus
"die minacht krijgen ze mee bij hun Islamitische 'opvoeding'" is.

Het moet zijn "u vindt".

2
35 Lidpver

@35
Oh ja? Open anders het linkje even,

/>
Waar zijn jou 'argumenten'!?
(Oh,en persoonlijke verdachtmakingen zijn geen argumenten)......

1
36 Hangingmen

@36
Het gaat over de motieven van relschoppers. Ik zie mensen met dusdanige haat naar buitenlanders zoals jij ertoe in staat om 'allahu akbar' te roepen om islamieten te stigmatiseren terwijl je staat te rellen.

Wil je argumenten voor het bij de tekst van het artikel blijven in een discussie?

Het moet overigens "jouw argumenten" zijn.

3
37 Lidpver

@37
Geen idee wat je met dit gezwets nou eigenlijk wil zeggen
Maar goed ik had in mijn @28 al enigzins aangegeven dat ik verder geen zin heb om door u geschoffeerd te worden en een normale discussie lijkt er met u niet in te zitten(zoals u op het andere draadje ook laat blijken overigens) dus laat ik het hier bij
Fijne dag verder.

1
38 Hangingmen

@32 dan val je terug op de normen en waarden... en die zijn niet compatibel nee klopt...

0
39 John

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@18 Dat klopt, het probleem is dat bijvoorbeeld Snorrie, Bop en vele anderen iedereen willen verplichten te doen wat zij juist achten, van mij m...

1 minuut geleden geplaatst door Sarcoff

Vageali6888
KIJK. Amerikaanse leerling slaat tot twee keer toe leerkracht vol in het gezicht, die op haar beurt ijzig kalm blijft

Vandaar dat leerkrachten daar binnenkort wapens krijgen, die gast verdient een knieschot.Als dit een blanke malloot was geweest die een ...

2 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

LoydMorris
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

@64 Ook opvallend dat het IDF enkele dagen nodig had om een ziekenhuis hamas-vrij te maken. . . In een ziekenhuis horen geen gewapende figu...

3 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

ThWil
KIJK. Joodse man op straat lastiggevallen door viertal dat hem in kofferbak wil steken

"Sinds het begin van het conflict tussen Israël en Hamas begin oktober krijgt de politie vaker oproepen van antisemitisme. Ook in ons land is e...

4 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Seksuele straatintimidatie wordt strafbaar: 5 vragen en antwoorden

'Hey, schatje, wat ga je doen? Wil je seks? Ben je geil?' Of sissen, klakken, iemand achterna lopen op straat." Kunnen ook alleen maar de echte...

5 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Bloemen- en plantenexport bezorgd door nieuwe inspecties aan Britse grens

Als de prijzen verder omhoog gaan loop je kans dat de britten zelf planten en bloemen gaan kweken. Dan zal nederland weleens flink kunnen lijden...

7 minuten geleden geplaatst door ThWil

LoydMorris
KIJK. Amerikaanse leerling slaat tot twee keer toe leerkracht vol in het gezicht, die op haar beurt ijzig kalm blijft

@4 Maar waarom "regtsche onderbuikjes" er bij zetten? Het leek mij meer, dat je wat wilde uitlokken. . . . ...

8 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

ThWil
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

@33 Je kunt zat filmpjes op internet vinden hoe kinderen van zo rond de 5 jaar in legerkledij schietoefeningen krijgen, probeer tijdens gevechte...

9 minuten geleden geplaatst door ThWil

ongelovenloos
Schokkend! Timmermans dreigt door. Waar is de zelfreflectie bij GroenLinks/PvdA? #DDDF

Timmermans beseft dus nog steeds niet dat hij zichzelf steeds verder ingraaft .Laat hem maar zijn gang gaan want hij is zijn eigen ondergang....

10 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Sarcoff
Dermatology's Disastrous War Against The Sun

https://www.ninefornews.nl/de-schokkende-waarheid-over-huidkanker-wat-ze-je-niet-vertellen-over-de-zon/...

10 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Boobs And PussyWithout Permission PornSlow Romantic PornMom SeducessonHot HentiNude Outdoor ShoweringDolly Little IafdFreesafepornReddit Virtual Reality PornAshleytervortScooby Doo ParodyAmerican DeflorationPorn KitchenBig Tits InstagramSex Www ComPron HutDouble Penetration On My WifeSon Mom Cream PieHentai MoviesFarangdindongJapani Xxx Video ComCheating Caption PornBonnie Rotten GangAnal BeadsBig Tits Natural PornstarsKendra SinclaireNew Xxx VideoXev Bellringer New VideosIncest CartoonPorn VamesCaptions CuckoldWuld PornHentqi HqSaali Ko ChodaXxx Desi VJulia SexBahan Bhai Ki Chudai HindiColmekNude Beach VouyerBabes PornhdTramp Stamp PornScarlwtt Johansson NakedAngel DucatiAparna Sharma SexXxx Videos Indian Brother And SisterBlack On Blonde PornDownload-pornhubListcarwlerNubelifilmsReddit BreastFykfapNude Mom MatureTifa Lockhart R34Tané McclureNew Xxx VedioFire Force HentaiShort Girl PornIndian B Grade Movie ScenesFree Porn Videos OnLesbian Oral PornPocahontas JonesBf New Sexy VideoAsin SquirtBig Titty CelebsPost Op Trans PornBig Bro Gay PornSex XxnPorn Look AlikeLifeselector F95Grandes Penes NegrosRailway Sex VideoSextamilvideoFull Porn Videos Free DownloadSaree Stripping NudeFotosporno GayBrittney Daniels NudePorn DocumentaryBrooke Banner PornPrnhunDenger XnxxHusband Wife PornhubFree SextingXxx Full Hd VKpop Deepfake PornPure Taboo Full VideoHamster XRed TubebeSexmex Mom PornXxx Sexi VPussy BulgeUberfuckJoanna Garcia NudeLindsey Pelas Onlyfans LeakedBrazers In HdAmbatukumLatina Amatuer PornPov BabysitterBuceteirosGoldike01BangalixxAnanya Pandey Hot VideoFqtal ModelKhloe Kardashian NudeBlojob SwallowPrankojolBokepasianJennifer White DreddLesbian Drinks SquirtXnxx BrazilianScp-1471 PornLupe FuentespornAmi TokitaLiterotica Story SearchTastypornToomics GratisKaylani LeiCreeper PornMmsxxTxkitty69Dreemz98Odia NakedScarlett Johansson Hot SexSany Levn XxxBrazzers Videos FreeHannah Owo Blow JobBokep Jepang BusVideo Sexe Gratuit En FrancaisBearforestKagney Linn Karter PornJillian JanaonNyomi BanxxxpornLovely_sarahhDesi XvideoaKeeani LeiHard TitiesHorror Movies With NudityYamisungSexartis IndoFree Sexy Video FilmLindsay Capuano OnlyfansFenoxoblogBeurrette XxxHeitaiKardashian NudesNala Ray XxxXxx Store HindiWww SexvedoDetroitescortsPunjabi Nanga DanceSia Wood Porn