door HaTishbi in Buitenland  ·  32 Reacties

  • 1
  • 506x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dat jij moet werken op nieuwjaarsdag. Maargoed, ik ga de pijlen maar eens uit het rietdek vissen.

5
1 Pegasus

Niet elke Jood is een zionist, toch? Geeft wel weer een aardig inkijkje in het beperkte denkvermogen van die moslims.

10
2 xtremy

@2 Daarom zegt hij ook zeg nooit Jood maar zeg Zionist als je kritiek hebt.Dus ik denk dat het verstandig is om uw denkvermogen onder de loep te nemen .

6
3 jantje van leiden

Dat is nou precies de denkfout die al eerder is gemaakt. De meeste uitzuigende bankiers zijn joden, dus zijn de meeste joden uitzuigende bankiers. En toen kwam de Kristallnacht, met vooral kleine middenstanders en boekhoudertjes als slachtoffer. Want jood = jood, bankier of niet. Jood = jood, zionist of niet.

7
4 Wendel

@2 het wordt je uitgelegd en alsnog snap je het niet. Knap.

7
5 BlackNinja

@5 Wat snap ik niet?

4
6 xtremy

@3 Wat is er mis met mijn denkvermogen?

5
7 xtremy

Elke Jood is dus een zionist. Elke moslim is dus een terrorist. Slaap lekker.

6
8 DTS

Nog slimmer zou het zijn als ze de term neo-zionist gaan bezigen. Post-zionisten daar hebben ze geen problemen mee. Ook Israël is verdeeld over de bezetting. Tot op heden heb ik enkele tientallen mensen getroffen die de termen nuttig gebruiken ik heb het overgenomen van joodse journalisten en historici. Het is duidelijk en zondert alle mensen uit die er niks mee hebben het is praktisch om zoiets duidelijk te benoemen. Ik ben voor een sterk en verdedigbaar Israël, ik heb geen probleem met hun kernwapens dus ik ben zeker geen anti-zionist. De bezetting, daar erger ik me aan kapot. Het is slecht voor Israël en slecht voor de wereld.

https://www.huffingtonpost.com/dana-agmon/neozionism-israels-true-t_b_749519.html?guccounter=1

10
9 Drs. Mezun

* Verwijderd door de redactie *

10 Dwarf

Ik herinner mij een bericht in een US grote krant ongeveer twee jaar geleden, daar stond een foto bij van joden met zwarte pakken en pijpekrullen, platte hoeden, kortom het zeer conservatieve type. En die protesteerden tegen de staat Israël omdat zij vonden dat hun was beloofd, dat hun godheid of messias, welke wil ik vanaf wezen, ze langs duidelijk goddelijke weg hun land zou teruggeven, het beloofde land, en dat was in hun optiek niet gebeurd. De VN is God niet, met andere woorden, dus dat telt niet. Even eenvoudig weergegeven, maar dat was wel de essentie.

4
11 Wendel

Er zijn ook zionisten die tegen de huidige staat Israel zijn, dus ook deze definitie is te beperkt.

4
12 B55

Gelukkig zijn de meeste arabieren absoluut geen voorstander van al hun regeringen, of van terreurbewegingen. Alleen... dat zeggen ze maar wijselijk niet. Je eigen mening geven is te vaak ERG gevaarlijk in al die moslimlanden..!
En die auteur? Tja, de waarheid verpakken in andere woorden is een bekende smerige arabische truc; takiyya plegen. Oftewel: liegen tegen niet-moslims, voor je eigen zaak.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Takiyya

7
13 weerman

Spreek of schrijf ook niet over betwist maar over bezet gebied. Schrijf niet, 'Palestijnen', 'palestijnen' maar Palestijnen.

Verder is de bezetting legaal zolang deze tijdelijk is. Persoonlijk vind ik dat een bezetting een veiligheidsdoel moet dienen dat zonder die bezetting niet bereikt wordt. Israėl bezet al decennia uitsluitend om dat gebied illegaal te kunnen koloniseren. Een totaal fout beleid o.a. omdat je op deze wijze een bezetting niet gemakkelijk kan beëindigen.

Het blijft triest dat Israël in deze politiek blijft volharden. En tevens is het triest dat de rechtvaardige strijd tegen de bezetter wordt afgeschilderd als iets wat vies is.

27
14 Hendrianus

@14 : Israël reikte eerst tot aan de Jordaan, dat deel waar de Arabieren die niet in Israël wilden blijven, heen konden, heette toen ook Trans-Jordanië, om die reden. De overkant van de Jordaan vanuit Israël gezien, dus.

Dat was bij de oprichting door de VN en GB. De dag erna werden ze door 4 buurlanden aangevallen om ze van de kaart te vegen, dat wonnen ze, maar ze moesten terrein prijsgeven van de VN. En in 1967 werden ze nogmaals door hun buurlanden aangevallen om ze van de kaart te vegen, ook dat wonnen ze, en weer moesten ze terrein prijsgeven van de VN. Telkens werd ze voorgespiegeld dat dan vrede zou zijn tussen hun en de Palestijnen.

Inmiddels is duidelijk dat ten eerste, 9/10 van wie zich nu Palestijnen noemen, daar niet vandaan komt, en dat de Palestijnen alleen tevreden zullen zijn als Israël van de kaart is geveegd, en eerder niet. Er komt dus geen vrede met Israël, niet en nooit, wat hun betreft.

Nou, zegt Israël, er waren afspraken bij het prijsgeven van dat terrein, waartoe wij werden gedwongen, dat wij vrede zouden krijgen, en dat is niet gebeurd. Dus krijg het heen en weer met je afstaan van gebied, na pakweg 70 jaar hebben we er genoeg van, vooral nu duidelijk is, dat het niet meer gaat gebeuren, die vrede in ruil voor terrein, dus pakken we ons terrein weer terug.

En nu?

3
15 Wendel

@11 : Volgens mij vallen die Amerikaanse orthodoxe joden daaronder, waar ik het over had. Ze zijn wel zionisten, in die zin dat ze geloven dat ze het beloofde land (terug)krijgen en dus uit de diaspora naar huis kunnen, maar ze vinden dat Israël niet het beloofde Zion is.

1
16 Wendel

@13 weerman
De grootste liefhebbers van terrorisme in die regio zijn Israël en Saoedi Arabië question

Voormalig Israëlisch minister van Defensie bevestigt de Israëlische samenwerking met ISIS in Syrië

Ik heb, samen met andere journalisten, de Israëlische samenwerking met Al-Nusra, een dochter van al-Qaeda, gedocumenteerd. Maar geen Israëliër heeft tot nu toe toegegeven dat het ook met ISIS heeft samengewerkt. Hieronder bevestigt Yaalon (voormalig Israëlisch Minister van Defensie) di ...

https://www.nieuwskoerier.nl/news/350099-voormalig-israelisch-minister-van-defensie-bevestigt-de-israelische-samenwerking-met-isis-in-syrie

En inderdaad!
Je eigen mening geven is te vaak ERG gevaarlijk in Israël..!
Een meid van 16 jaar (...) moet van een Israëlisch parlementslid de kogel krijgen omdat zij een Israëlische soldaat sloeg... question
Haar moeder moet 8 maanden de cel in omdat zij het filmpje op internet zette question

Israëlisch parlementslid: de tiener Tamimi 'zou de kogel moeten krijgen, minstens in haar knie'..
haaretz.com
Ahed Tamimi, toen 16, zit een gevangenisstraf van 8 maanden uit nadat ze was gefilmd terwijl ze een Israëlische soldaat sloeg ...
https://www.haaretz.com/israel-news/israeli-lawmaker-ahed-tamimi-should-have-gotten-a-bullet-1.6015411

25
17 Uit Den Haag

@17 : Die Tamimi is een hyper-aggressief compleet geschift kreng, als je die en haar mannelijke zowel als vrouwelijke verwanten tekeer ziet gaan, ook in andere settings, dan is de poging, om haar als schattig, zielig, BLANK Palestijns slachtoffer naar voren te schuiven, zodat wij maar verwantschap en dus empathie zullen voelen, compleet mislukt, wat mij betreft.

4
18 Wendel

@17 Tamimi is een actrice die het juist doet voor de media aandacht.
Voordat ze de show start kijkt ze elke keer eerst om zich heen of ze wel gefilmd wordt, en dan begint het slaan en geschreeuw.
Kijk hoe ze haar broertje tegen de soldaten aandrukken in de hoop op een reactie (2.30)

3
19 Snuggles

@17

Jij leert ook echt niets bij, zie ik. Je blijft volharden in je anti-Israëlische poel van haat. Blijkbaar toch de verkeerde vriendjes. Dat je nou wéér met "kreismeis" (Tamini) aankomt, is tekenend voor het feit dat je niets leert. De familie Tamini is een groep doorgeslagen terroristen, waarvan de dochter gehersenspoeld raakte.

https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/wat-u-moet-weten-over-de-familie-tamimi~b3e7cd5f/

Ze heeft het vandaag de dag openlijk over het "vernietigen van heel Israël". Nou, dat is méér dan een andere 'mening' hebben, dat is je achter terreur scharen. Door haar hier te noemen, schaar jij je dus achter haar standpunten, en dat neem ik je ten zeerste kwalijk. Net als je doorgeslagen mening over de terreurbewegingen hamas en hezbollah.

Heb je wel eens gelezen wat er met Joden moet gebeuren, volgens arabische parlementsleden? En daar heb jij dan géén kritiek op. Je kokervisie is ook in 2019 nog aan het vernauwen. Ziek!

5
20 weerman

@20 weerman

FEIT 1: over de Israëlische militaire steun aan ISIS en Al Qaida zwijg je compleet ;-(
FEIT 2: omdat ze een 'foute' familie hebben mogen16-jarigen van jou blijkbaar óók al worden afgeschoten als zij een soldaat slaan.....

Alléén al voor de militaire steun aan ISIS en Al Qaida verdient Israël een pak slaag!

Dankzij verraders zoals jij zitten wij hier met die vluchtelingen en die terroristen opgescheept question

19
21 Uit Den Haag

@21
Die fabel over Israëlische steun aan IS is hier volledig OFF-topic. Alleen JIJ komt er mee, eist reactie en 'stuurt' daarmee discussies. Domme fout van je.

Ja, die familie is ERG fout want geradicaliseerd tot-en-met. Nee, afschieten is overbodig; ze zal door haar soortgenoten vermoord worden als ze een keer emoties laat zien waarmee ze haar hersenspoeling doorbreekt. Dan is ze opeens een "verraadster van de "palestijnse" zaak" en krijgt een kogel. Echt, ze vermoorden elkaar waar, die primitievelingen en haatbaarden.

Mij een "verrader" noemen is lachwekkende arabische boosheid. Je verraadt jezelf als je mensen zo uitscheldt en wegzet. Je stel niets voor met dergelijk woordgebruik. Je zin slaat ook werkelijk nergens op; je radicaliseert nog steeds verder en valt je eigen land nu af. Domme meid ben je toch. De AIVD krijgt het steeds drukker met jou!

4
22 weerman

@22 weerman

Verrader, ja.
Iemand die wapenleveringen van Israël aan Soennitische terroristen zoals ISIS en Al Qaida altijd af doet als off-topic als we het over de Israëlische Heilstaat hebben is een verrader question

Want jij weet donders goed dat ISIS en dat soort tuig een regelrechte bedreiging voor ons vormt!!
Direct door aanslagen en indirect door de eindeloze vluchtelingenstroom question

19
23 Uit Den Haag

Wat is er toch met die Joden ? Altijd maar over die Joden ? Zeg nooit Groninger als je het over mensen uit Groningen hebt, maar altijd Noorderling.

Mijn hemel. En ik ben verre van antisemiet. In tegendeel juist. Maar waarom moet "de jood" zo vaak het onderwerp van discussie zijn ? Wat is er toch aan de hand ?

4
24 Mac Benac

@24
Dat heet "beïnvloeding van het publiek" door rechtse figuren en door arabieren en hun vriendjes die altijd wel iets tegen Joden hebben.

2
25 weerman

@24 Mac Benac
@25 weerman

Mensen zoals TS HaTishbi plaatsen per dag wel 5 artikelen met pure propaganda over Israël question
En als je daar negatief op reageert ben je "arabier" "(extreem-) rechts" "antisemiet" en zelfs "nazi".

19
26 Uit Den Haag

@23 Uit Den Haag, wil je niet zo tekeer gaan tegen de zelfbenoemde moderator van Nieuwskoerier, Weerman-die-op-NuJij-er-prat-op-ging-altijd-alles-van-2-kanten-te-bekijken-maar-inmiddels-door-zijn-reacties-aangeeft-dat-dit-slechts-voor-de-buhne-was.

15
27 Huskymanus

@26 Scherp. Het zelfde geldt voor draadjes over vaccinatie. Propaganda vanuit de farmaceutische industrie.

1
28 Mac Benac

@15 Wendel

"En nu?"

Ik raad je aan eens wat te lezen over de geschiedenis van Palestina. Er is bijv. een land voor vrede deal gemaakt met Egypte en die vrede is er nog steeds. Sterker Israël en Egypte werken samen om terreur in de Sinaï te bestrijden.

Israël heeft nooit tot aan de Jordaan gereikt, Israël heeft geen grenzen in het Oosten. De uiteindelijke grenzen moeten onderhandeld worden. Nu zijn er wapenstilstandslijnen. Trans Jordanië is nooit onderdeelgeweest van het Joods Nationaal Tehuis. Lees de mandaatovereenkomst.

Verder schrijf je dat Israël land moet inleveren in 1948 terwijl het andersom is.In 1948 veroverde Israël veel meer terrein dan in het verdeelplan werd toegewezen. In 1967 werd de Westbank en delen van de Golan terecht bezet. Wat fout is is dat Israël deze gebieden illegaal koloniseert.

M.a.w. de enige land voor vrede deal die Israëli sloot die houdt nog steeds.

17
29 Hendrianus

@15

"Inmiddels is duidelijk dat ten eerste, 9/10 van wie zich nu Palestijnen noemen, daar niet vandaan komt, "

Onzin.

Helemaals als je ziet dat de meerderheid van israel voornamelijk uit immigranten bestaan...

Uit Amerika/Rusland/Europa, en hebben geen enkele binding met het Midden-Oosten...

Alleen omdat beloofd is in een oude fictieve verhalenboekje

8
30 Bullet108

@29 [Tehuis. Lees de mandaatovereenkomst.]

En daar staat nou net dat al het land ten westen van de Jordaan voor de Joden is.

De arabieren hebben 5 keer zo veel gekregen van palestina, namelijk alles ten oosten van de Jordaan.

Dus er wordt niks bezet door Israel, want Israel zit alleen maar ten westen van de Jordaan.

"Bezetting" is een internationaal recht term die verwijst naar buitenlandse aanwezigheid op het grondgebied van een andere staat.
Omdat het gebied voor de Jordaanse bezetting geen erkende soeverein had, en de Jordaanse bezetting niet als legaal is erkend, geldt de huidige Israëlische aanwezigheid ook niet als bezetting. Van wie bezetten zij dan immers land?

http://tiny.cc/majority-lie

1
31 HaTishbi

[Palestijnse auteur: Zeg nooit ‘Jood’ maar zeg ‘Zionist’ wanneer je tot de media spreekt]

Dat hebben de Jodenhaters hier ook goed opgepikt, ze zeggen alleen dat ze de zionisten haten en willen vermoorden, maar ze durven dat nooit toe te geven betreffende de Joden.

http://tinyurl.com/anti-zionism

1
32 HaTishbi

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Muziekdraadje

Big Bopper - Chantilly Lacehttps://www.youtube.com/watch?v=4b-by5e4saI...

1 minuut geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Little Eva - Loco-motionhttps://www.youtube.com/watch?v=eKpVQm41f8Y...

3 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

Het is eigendom van geworden van de internationale elites....

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Muziekdraadje

Dion & The Belmonts I Wonder Whyhttps://www.youtube.com/watch?v=pAPEfdjvTqE...

4 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Danny And The Juniors - At The Hophttps://www.youtube.com/watch?v=lPV5FrydqDE...

5 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Jay & The Americans - Cara Miahttps://www.youtube.com/watch?v=1sFy5_kmEi4...

6 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Monkees - Last Train To Clarksvillehttps://www.youtube.com/watch?v=ZcXpKiY2MXE...

6 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Yardbirds - For Your Love (1965)https://www.youtube.com/watch?v=HU5zqidlxMQ...

7 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Yardbirds - Shapes Of Things (1966)https://www.youtube.com/watch?v=tOc-_GpfF1w...

8 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Cream - Strange Brew (1967)https://www.youtube.com/watch?v=hftgytmgQgE...

10 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Indian Actress Boob PressWrong Turn Sex VideoPriyanka Chopra Sexy Video BfTori Blak AnalPorn Lisa AnnaAmanda Seyfried BikiniChest Kissing VideoDesi Hindi Porn VideoHoneymoon Ki ChudaiPanochonAnime Naked.Kefla SexSolo Anal SquirtBig Booty PofnBoob PediaHotntubesSara_fun LiveNsfs-213Joanan AngelSamas PornLeak Onlyfans WebsiteBbw FacesiitingBigboobes XxxSexy China BfPunjabi Best PornTiana BlowKrissy TaylorMassage Parlor Happy EndingCumming On TumblrAnal For DaddyMoti Ka SexLilahanne PornRecent PornPornsexhdJaqui Michel PornJennifer Beals NudeMia KhilafaCelberitys NakedYellz0 PornBhosdaReal Xxx HdUrbabydollxo LeakWrestling TwinksKloe 18Road Head GifRajshree VermaBangla Boudi ChodonPorn Very RoughNude Women Nude BeachGhetto Gaggers Cherokee D AssIwankt.vXxncxGoogle PornoXnxx Telugu HyderabadAnome PornReality SexvideoArunachal PornHindi Nude SexBig Lady XxxNaruto Sakura PornCowgirlanalFlash PornDay XxxMamar VergasPornhd BrazzersWresling NakedRealifecameMassive Tits MomVictoria Paris PornTanupriya NudeHeroine Samantha Sex VideosAmerican Xxx VedioX Vedios In TeluguXnxx Telugu DesiPorn Hub AnimeNicolette Shea Porn VideosDani Daniels Movies And Tv ShowsTeen Sex Video Free DownloadDad Abd Son PornSislovesme ComXxx Do ComCollege Rules PornPorn Movie Full MovieMidget CreampieNastiest PornstarsVomit BlowjobNude CosplaysVicky ChasBdsm StoriezNaked BallerinaPetite Ebony Teen Lets Stepbrother Rub His Dick And FucFinal Fantasy 16 PornEri NakedFrench BukkakPutaria TelgramAutumn Falls PornstarVagina Of Sunny LeoneLena PaulfuckNaked Pole DancersBeat Women PornPeliculas Pornograficas XxxIndigo White NudeChudai Kahani HindiShraddha Kapoor Sex ComIndian Aunty Sex PicsBrowin AuroraShakeela Sex PadamBhai Bahan Ki Sex VideoLove Home PornXxx LisbineCelebrity TittiesReallife Cam ComVideo Eróticos GrátisXxxocmSurveen Chawla Hot SceneStepmom Nuru MassagePristine Edge VrThe Erotic Review ReviewsCharlote SatreSexy GaneBig Natural Lesbian TitsJizzyjaneLala BondAlice RomainSambadoporno.comRileymaeItalian PornstarSexy Film Full SexyStormy Daniels Porn HdXxx Delhi Sex VideoStepmom Shares Bed With SonReal Latina PornVideos Sexo GrátisSuhagrat DikhaoFat PornValerie Vaughn NudeAnal PicturesBang Bang PornPorn TgirlBokep PaksaIndiansex Web18 Year Old GangbangMineirolokoAmerica Sex Video Sex VideoOriginal Porn VideoAunty Porn IndianXvideo Xvideo HdXwomanTogerlillie69Www Adultwork Co Uk