U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 33
DEN HAAG - Een paar honderd sympathisanten van de Gele Hesjes hebben zich momenteel verzameld in de buurt van het Binnenhof in Den Haag. ...

7 maanden geleden door Crezee

REAGEER MET EEN EMOJI
40
7
1
LEES MEER OVER

@198

Lang niet altijd heeft het mensen tegen gezeten .

- Het komt meestal door geen diploma halen en voor het geld gaan En er dan achter komen dat het niet genoeg is.
- En dan wil men wat anderen hebben , gaat lenen kan dat weer niet betalen.
- Dat alles in plaats alsnog een diploma te halen of een cursus te volgen .

Het is simpel,te bewijpzen dat de meeste zg. armoede ontstaan door eiigen toedoen .
Ik heb dat als kind uit ern minimungezin wel meegekregen , ik weet waar ik over praat.
Mijn moeder kon door lsngdurige ziekte niet meewerken .
Later heeft ze dat alsnog gedaan .
Mijn vader heeft nooit geklaagd , nooit iets van anderen willen hebben en is nu met AOW en een klein pensioentje de koning te rijk.
Ik heb het niet over zieken , die een ongeluk hebben gehad of gehandicapten
Voor die zou er veel meer overblijven als anderen die het kunnen hun verantwoordelijk zouden nemen .
Ik ben mijn hart niet kwijt maar heb een hekel aan hen die zelf hun levens op de rail kunnen zetten maar er te beroerd voor zijn en anderen er voor op willen laten draaien .
Mijn linkse vader noemde dat zelfs parasieten en profieurs.
En die waren er vroeger ook al.
Zo ben ik opgevoed : je bent verantwoordelijk voor je eigen daden en gedrag .Help zieken , gehandicapten en mensen met een beperking .
Ik ben niet verantwoordelijk voor hen die er een potje van maken.

201 No newstoday    
7 maanden geleden door No newstoday
3
Meld

@101 "Het af gaan van de dollar heeft gevolgen voor de US, EU en uiteraard Nederland. Als de petro-dollar valt (landen handelen olie niet meer in dollars) dan gaan we wellicht ook terug naar de goud standaard. Vindt het vreemd dat de politiek en nieuws hier niet over praten en discussiëren."

Dat komt, omdat je onzin schrijft en duidelijk niet weet hoe het werkt. Beetje triest.
https://www.youtube.com/watch?v=-nZkP2b-4vo
Als je deze reeks even bekijkt heb je een basis idee van hoe geld en goud werkt. Ook waarom die goudstandaard niet werkt. Er zijn verder ook goede lesboeken over economie en als je die erbij pakt dan kan je dat kinderlijke gemekker over goud en petrodollars achterwege laten.

202 VaY    
7 maanden geleden door VaY
1
Meld

@101
Wie zegt dat de goud standaard werkt? We "hadden" ooit goud als standaard gezet omdat wij mensen dat zo vinden. Natuurlijk spelen een aantal andere factoren mee als zijn inertheid, zeldzaamheid maar niet al te zeldzaam, het is mooi ed.

Dat jij denkt dat de wereld alleen uit het Westen bestaat, mag je zelf weten.

203 OpstruuN    
7 maanden geleden door OpstruuN
0
Meld

@202
Wie zegt dat de goud standaard werkt? We "hadden" ooit goud als standaard gezet omdat wij mensen dat zo vinden. Natuurlijk spelen een aantal andere factoren mee als zijn inertheid, zeldzaamheid maar niet al te zeldzaam, het is mooi ed.

Dat jij denkt dat de wereld alleen uit het Westen bestaat, mag je zelf weten "2008 crisis was ook een historische hoax zeker, en de US had er niks mee te maken..."

204 OpstruuN    
7 maanden geleden door OpstruuN
2
Meld

@204 "Dat jij denkt dat de wereld alleen uit het Westen bestaat, mag je zelf weten "2008 crisis was ook een historische hoax zeker, en de US had er niks mee te maken..."

En wat heeft dat met je post in 101 te maken? Helemaal niets. Van fabeltjes over goud en petrodollars vlieg je naar de crisis van 2008 puur en alleen, omdat je er de ballen verstand van hebt.

205 VaY    
7 maanden geleden door VaY
1
Meld

@205
JIJ denkt de economie te begrijpen "what a joke" feit is niemand begrijpt het huidige economie hoe we die hier kennen. Jij met je papieren geld leeft in het verleden. Snapt niet eens het belang van ieder land dat sinds 1943 zijn handel in dollars betaald. Hoe onwetend kun je zijn....

Weet je wat jij mag doen, jij mag ten eerst beginnen met het feit dat we elektronisch geld hebben en hoe wij geld printen. En dat zijn slechts één van de vele aspecten in de economie.

Vorig jaar is er op VRPO een docu. over geweest.
https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/kijk/afleveringen/2016-2017/geldscheppers.html

Daarnaast praten vele andere landen wel over actuele ontwikkelingen omtrent de dollar en de US dat het grootste economie te wereld heeft. Jij hebt alleen de ballen verstand van je bol. Als je kritiek levert komt dan met concrete voorbeelden. Dat we er hier niet over praten komt door jou soort dat er niks van snapt, dus houden ze jou lekker makkelijk dom.

https://www.youtube.com/watch?v=TFI6jNdyuVU

206 OpstruuN    
7 maanden geleden door OpstruuN
3
Meld

@206 Een hoop gezeur over andere zaken dan die je in @101 aan het zeveren was. Geen bewijs voor wat voor stelling dan ook. Het lijkt bijna alsof je een warhoofd bent die stampvoetend van alles door elkaar gooit.

207 VaY    
7 maanden geleden door VaY
1
Meld

@207
Als je niet in Den Haag wilt protesteren dan moet jij maar even verder kijken dan je neus lang is en je horizons verbreden dan de 2 meter straal die je om je heen ziet en politieke partijen in Nederland.

Dat je verder geen brein capaciteit hebt om zelf verbanden leggen, laat ik je lekker in je bol zitten. We zien het over een aantal jaren vanzelf wel.

208 OpstruuN    
7 maanden geleden door OpstruuN
0
Meld

@208 Kijk dit soort teksten als hieronder.

"Dat je verder geen brein capaciteit hebt om zelf verbanden leggen, laat ik je lekker in je bol zitten. We zien het over een aantal jaren vanzelf wel."

"Dat we er hier niet over praten komt door jou soort dat er niks van snapt, dus houden ze jou lekker makkelijk dom."

Jij ziet het allemaal zo duidelijk, maar je kan het niet uitleggen. Je schreeuwt maar wat bij elkaar en dat moeten dan verbanden zijn? Dit is typisch het gedrag van iemand die er niets van snapt.

209 VaY    
7 maanden geleden door VaY
1
Meld

@209
Dat men hier in de media en politiek hierover niet discussieert komt omdat mensen zoals jij in paniek raken en misschien zelfs gaan protesteren en geen enkel overheid wil dat. Dat heb je voor mij mooi nog een keer bevestigd, dank u.

Daarnaast begrijp ik het juist niet duidelijk, maar zit tenminste niet in mijn hol als jij. Daarnaast houd ik me ook liever bezig met wetenschappen dan economie. En dat is het juist, one way or another hebben we allemaal met de economie te maken als mens & maatschappij.

210 OpstruuN    
7 maanden geleden door OpstruuN
0
Meld

@191 Oops, Mariska3 is een beetje boos! Laat maar zien dan, waar noem ik arbeiders luie donders? Waar zeg ik dat ik VVD stem?
Het is wel een beetje verwarrend hier. Om de haverklap wordt ik uitgemaakt voor links en nu weer voor recht. Pff. Wat onveranderd blijft is dat Mariska3 een rijke fantasie heeft.

211 Zucht    
7 maanden geleden door Zucht
2
Meld

@198 Zover zou ik niet willen gaan, maar @195 kan zich niet inleven hoe anderen het ervaren, hij/zij heeft het allemaal voor elkaar, waarom zich druk maken om anderen. Ik kijk wel om me heen, en zie mensen in nood en dat heeft niets te maken met opleiding, opvoeding etc. Als ik terug kijk naar mijn jonge jaren en ik gedwongen werd om te gaan werken op mijn 16de, ik mocht niet eens studeren. Het leven is wat je ervan maakt, maar niet iedereen krijgt de kans om dat te bereiken. Het is trouwens zo, dat de rijkeren moord en brand schreeuwen als ze een stapje terug moeten doen. Ik heb een bloedhekel aan mensen die op anderen neerkijken omdat zij het allemaal wel voor elkaar hebben. Puur egoïsme.

212 lisaaatjuh    
7 maanden geleden door lisaaatjuh
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
FRANSE KATHOLIEKEN VERBIJSTERD OVER TOENAME K...
In Frankrijk wordt hevig gedebatteerd over de...

7 uur geleden door Kiki

Van bange christelijke partijen mogen kindere...
Nynke de Jong schrijft drie keer per week ove...

21 uur geleden door AD

Cortez tegen Trump na racistische tweets: &ld...
Cortez tegen Trump over racistische tweets: “...

10 uur geleden door Bekerhouder

Italië: raket gevonden bij extreemrechts
De Italiaanse politie heeft maandag in Noord-...

7 uur geleden door E.Meel

Vaccineren: de grote illusie
Steeds vaker worden we overspoeld met alarmer...

16 uur geleden door Hadito


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Sjaak Trekhaak
Maleisische nabestaanden MH17 uiten kritiek o...
Er waren toch ook geen andere vliegtuigen nee...

11 minuten geleden door Sjaak Trekhaak

Sjaak Trekhaak
Maleisische nabestaanden MH17 uiten kritiek o...
23:51:De beelden van CNN blijken niet van...

24 minuten geleden door Sjaak Trekhaak

Eastwood
Maleisische nabestaanden MH17 uiten kritiek o...
@303 geheugen LGK iets waar jij telkens op mi...

26 minuten geleden door Eastwood

LGK
Maleisische nabestaanden MH17 uiten kritiek o...
@304Zelf onderzoek doen blijft lastig voo...

31 minuten geleden door LGK

ontken
FRANSE KATHOLIEKEN VERBIJSTERD OVER TOENAME K...
Die hopen dat ze een blanke dader kunnen pakk...

32 minuten geleden door ontken

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig