Clinton wijt verlies aan FBI-chef en Rusland (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Buitenland  ·  25 Reacties

  • 2
  • 384x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Daar is dat vervelende oorlogszuchtige mens weer die slecht tegen haar verlies kan en anderen de schuld geeft van haar falen als politica.

3
1 welofniet

Weinig zelfreflectie, jammer. Deze twee zaken spelen zeker mee, maar Clinton had met een land slide moeten winnen van een kandidaat van het kaliber Trump en het feit dat dat niet gebeurd is is geheel aan haar te wijten, zij is niet populair en had nooit mogen gaan proberen.

3
2 Dutchy

Het gaat pijnlijker worden, want hoogstwaarschijnlijk is het een lek uit de eigen gelederen.

3
3 Rolmops

* Verwijderd door de redactie *

4 hk-sr

Zelfreflextie ontbreekt bij haar wel. Zou bijna denken dat ze een vampier is.

1
5 solidsteel

Onze Rutte is nu ook al bang dat Rusland of een ander land zich gaat bemoeien met de komende verkiezingen als de VVD slecht scoort op 15 maart zou dat heel goed kunnen dat een buitenlandse mogendheid zich bezig heeft gehouden met Cybercrime om de verkiezingsuitslag negatief te beïnvloeden.
Aldus gezien heden avond op T.V bij Sven Cockelmann.

2
6 welofniet

Tuurlijk Hillary. Je nederlaag is de schuld van anderen. Niet van het feit dat meer dan de helft van alle Amerikanen je een gevaarlijke, leugenachtige en ook in alle andere opzichten verwerpelijke figuur vinden.

1
7 IAmLegend

@6 Als de VVD verliest en/of de PVV wint dan is dat de schuld van Poetin. Zoveel is nu al zeker.

1
8 IAmLegend

Die FBI-chef zou wel eens kunnen kloppen, maar alleen in die zin, dat die niet meedeed met haar list en bedrog, en de CIA tegensprak.

1
9 Wendel

@6 : Die figuur mag aannemelijk gemaakt hebben, dat ze het kunnen, maar waarom zouden ze het willen?

1
10 Wendel

@9 : De FBI-chef deed gewoon wat hij verplicht was om te doen. Misschien had het anders gelopen wanneer Clinton had meegewerkt aan het onderzoek ipv tegenwerken en liegen onder ede.

1
11 solidsteel

haha natuurlijk en maar wijzen naar een ander ipv de wijsheid in zichzelf te ontdekken, dom volk

3
12 Sier

Was net zo rustig en daar komt die Soros Heks weer aanzetten

2
13 Bollieboos

Haha hackers door Rusland ....... Amerika het spionage land die iedereen in de gaten houden , waarbij alles voor 100% dicht getimmerd is en ver vooruit lopen op de rest van de wereld.

Yeah right.

3
14 BUZZDDT

** gebruiker verwijderd **

@14 : Kerstborrel al achter kiezen?

15 userisdeleted

@15 Onzin .. Hij heeft 100% gelijk

3
16 Bollieboos

Los van dat ze ook gewoon een drol van mens is worden democraten wel degelijk gehouden aan een partijprogramma. Ik kan echt weinig goeds over de Clintons zeggen op hun foundation na. Maar Bernie Sanders als hoofd van het budget comité was echt een enorme boost voor de positie en lonen van laaggeschoolde arbeiders en de lagere middenklasse.

Het klopt eigenlijk wel zonder die FBI onzin (want dat bleek het achteraf) en waarschijnlijk inderdaad Russische hacks had ze de verkiezingen gewonnen.
Peilingen sloegen compleet om gelijk na die FBI brief. En de als Russen inderdaad deze rommel aan wikileaks hebben gegeven dan hebben ze de verkiezingen sterk beïnvloed. Linksom of rechtsom van een Trump en zijn tweets wordt de toekomst van mijn kinderen echt niet beter. Met het democratisch partijprogramma waren er toch echt belangrijke verbeteringen gekomen. De wereld heeft verloren met Trump sorry. Ik heb nog nooit zo'n naar samenraapsel van onmensen gezien in 1 westerse regering als wat die man uitkiest. Ik dacht dat Bush/Cheney erg was voor de wereld.

Die gast ging met 'Hitler Speeches and Proclamations' naar bed in de jaren 90. En gebruikt die methodiek om mensen te manipuleren wat is er mis met dat plaatje? Noem mij maar raar dat ik het eng vind zo'n gast voor het eerst in de geschiedenis van de VS de senaat, het huis en de hoge raad straks in zijn zak heeft.

Levensgevaarlijk alleen wat hij wil met planned parenthood dat gaat duizenden armere vrouwen het leven kosten. Extreem Religieus onderwijs mag straks op kosten van de staat georganiseerd worden door private partijen van corporaties tot kerkgemeenschappen. De lijst met bagger die niemand hier eigenlijk voor zichzelf wil is eindeloos. En toch zie ik hier een waslijst lui die het allemaal toejuichen.

Het is doodeng en echt niet voor linkse mensen maar voor dat hele land en potentieel voor de wereld. Dit kan echt Bush tot macht 4 worden. Er is gelijk al geneuzel over regime change in Iran. Ambassade naar Jeruzalem, gelijk al gedoe met China. Yay! Daar wordt deze wereld beter van..................... zucht diep.

2
17 Spandalf

@17 : Niet zo angstig zijn, en verdiep je wat meer wat er speelt.

3
18 solidsteel

Rusland bedankt,..

Scheelt ons weer wat vluchtelingen in Europa... Libie heeft dat wijf ook al kapot gemaakt waar wij nu de ellende van ervaren

1
19 iedereen heeft recht op mijn mening

Die durft! Na bewijsmateriaal vernietigd te hebben en onder ede erover gelogen te hebben.

3
20 LockHerUp

Gelukkig ben ik niet de enige die ervaart dat we nu best wel in vreemde tijden begeven.
Wat was er mis mee om gewoon eens je verlies te erkennen en toe te geven?
Het lijkt er wel op dat alles in twijfel getrokken wordt.
Alles moet gecontroleerd worden of er volgen extra onderzoeken.
De ene maakt bezwaar, de andere gaat in hoge beroep. Weer een ander eist hertellingen.
In wat voor een poppenkast leven we met elkaar?

Zijn er nog realisten in de wereld?
Iemand moet toch ook wel een keer tegen Hillary gezegd hebben; 'Misschien ligt het wel aan u zelf.'
'Misschien pruimt de meerderheid uw standpunten helemaal niet. Misschien is de meerderheid u wel zat.'

Als je overtuigt meedoet aan een strijd en die verliest, dan lijkt het mij zinvoller om eens te gaan kijken naar je eigen falen en niet alleen maar kijkt naar wat anderen (misschien) hebben gedaan zodat je hebt kunnen falen.

Take a break....take a Kitkat!

1
21 Malinois

@18 wat er speelt? Wat er speelt is dat volslagen onmenselijk, en door miljardairs van de smerigste soort. Zoals Mnuchin. De foreclosure king.

Of een neurochirurg zonder bestuurlijke ervaring op wonen. Prima logische keus toch? Bovendien zegt die arts o.a. dat de piramiden graanschuren waren gebouwd door Joseph. ik verzin het niet.

Nee joh niks mis mee. Ik snap er niks van je hebt gelijk.

Deze vandaag was ook grappig of ziek? Wat je wil.
https://www.businessinsider.nl/ca-gov-jerry-brown-california-could-launch-its-own-damn-satellite-2016-12/?international=true&r=US

0
22 Spandalf

Hmm stukje weg gevallen in @22 sorry.

Wat er speelt is dat volslagen onmenselijke idoten het machtigste land van de wereld gaan leiden, en wel door miljardairs van de smerigste soort. Zoals Mnuchin. De foreclosure king.

0
23 Spandalf

Weet u waarom er wordt beweerd dat de Russen Trump in het zadel hebben geholpen? Omdat er in de toelichting van de wet, waarmee het college van kiesmannen is opgericht, staat dat het kiesmannen-systeem bedoeld is als beveiliging tegen beinvloeding van de verkiezingen door het buitenland. En die kiesmannen, als er 36 kunnen worden overtuigd, tegen Trump te kiezen ook al klopt dat niet met de uitslag (de kiesmannen van een staat moeten stemmen op de kandidaat die de meeste stemmen heeft in hun staat, TENZIJ de democratie in gevaar is door buitenlandse beinvloeding, zie boven), als zij zich dus tegen Trump uitspreken, terwijl hij de meeste stemmen had in hun staat, dan wint Clinton alsnog.

0
24 Wendel

http://www.foxnews.com/transcript/2016/12/15/julian-assange-our-source-is-not-russian-government-manchin-talks-meeting-with/?utm_medium=website&utm_source=nieuwskoerier.nl

"(BEGIN AUDIO CLIP)

ASSANGE: Our source is not the Russian government.

HANNITY: So in other words, let me be clear. Russia did not give you the Podesta documents or anything from the DNC.

ASSANGE: That's correct.

(END AUDIO CLIP)"

0
25 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Bij toeval ontdekte 17e-eeuwse schilderingen, verdwijnen na onderzoek weer achter plafond

"Bij toeval ontdekte 17e-eeuwse schilderingen, verdwijnen na onderzoek weer achter plafond"Voor altijd of tijdelijk? Wat precies de bedoelin...

zojuist geplaatst door Graaier1000

Strongoli
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@46Punt 1)Gen open deur. Ik geef duidelijk aan, dat de bijwerkingen van nu, nà de vaccinaties, een onderdeel van de huidige onderzoeken zi...

3 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Marrie1
Maat vol voor advocaten, nu gevangenispersoneel ze in de gaten houdt: ‘Ze vergeten dat we onafhankelijk zijn’

Kleinzielige advocaten, verplaats je eens in het werk van de bewakers, die dagelijks gevaarlijk en gestoorde liegende en bedriegende criminelen...

6 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Graaier1000
GeenStijl: Er komt toch geen officiële imamopleiding. "Onoverkomelijk verschil van inzicht over invulling"

Meer info:https://www.sahieh.nl/2024/04/15/afkeer-jegens-de-ongelovigen-de-dubbele-maat-van-het-liberale-westen-en-de-media-iedereen-is-geli...

7 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Snorrie
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@44 Kijk je eigen postings even na....

9 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Graaier1000
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

Elkaar wederzijds van domheid en dergelijke betichten helpt m.i. de discussie in dit topic (evenals in andere topics) niet. De leesbaarheid gaat...

11 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Marrie1
Bij toeval ontdekte 17e-eeuwse schilderingen, verdwijnen na onderzoek weer achter plafond

Jammer, alsof de schilderingen het niet waard zijn om het daglicht te zien.Alles in originele staat renoveren zou juist mooier en waardevoller...

13 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

Oud artikel van 2 jaar geleden....

18 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
GeenStijl: Er komt toch geen officiële imamopleiding. "Onoverkomelijk verschil van inzicht over invulling"

De haatzaaiers van de islam, duidelijker kan het niet worden…..moslims! zijn zelf de ergste vijanden van de islam. Snap je.Ze geven ronduit...

25 minuten geleden geplaatst door Marrie1

RobP
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@39 Het maakt wel degelijk uit hoe je iets opschrijft. Er is een verschil tussen feit en mogelijkheid."Waar het om gaat, is dat er inmiddels...

25 minuten geleden geplaatst door RobP

NK. App
Force Porn VidsFree Porn For IpadAnal JaponesaKyler Quinn PornhubTelugu Sxe ComKemonk PartyGordita FollaShailene Woodly NudesPorn Desi GfSandra Smith/ NudeFull Porn ComWwe Pron VideoAnime Tentecle PornDescargar Porn GratisXhamter ComFilmepornôKeralaauntyKhan TusianMuslim Sex Video Muslim Sex VideoPorn Indian MilfSexy Redd SextapeNude DivingLesbian Wrestle PornHentia HevenGordas FollamdoTwogirlsonecup VideoNude Amy RoseBisexual OrgyNude Punjabi ModelAnimated Porn UncensoredLauren Blake NudeLocal Bangla SexChloe KreamsHot Sexy Bhabhi ComFurry Knot PornVivastreet.co.ukLatina Giving HeadIndia XhumstarDeprexion PornFor HertubeUnique Sexy GirlsGay Porn Talking DirtyAmstar MoviesPahli Bar Chudai Videoسکس دختر خوشگلIndian Desi Blue PictureOverwatch PornPornos.nacionaisBusty PorntubesVeradijkmanaXxx Videos JapanHindi Sexi Full MovieJapanes Girl PornBack To The Cooter PornAlison Angel AsianNew JavTeddit BlowjobsPorn MamiesSexo Amador BrTeens Pornography VideosPorn CulonasShowering Naked WomenTracy AdamsXnx Indian BhabhiJapanixxxAletta Ocean DownloadSkinny Diamond PornFuntanari PornPorn FilesHetai ScanPornbbsBlack Clover XxxTelugu Aunty Full Sex VideosTeen Fuck Porn VideoBbw LatinapornBig Titty MexicanBeaver BongPlay Free PornographyAmouranth DeepfakeComixfunShycutie OnlyfansJaponesas DesnudasLesvian NudePornos. MadurasBlondie Fesser PornZmeena Orr LeakHottest Blonds In PornSlave Lick FeetHoneymoon Couple Sex VideoSleep AnalsexCelebirty Leaked NudesPorn Website FreeClassic Porn TubesNude CleebSkipthegamsaYoun Porn Tubeالتا اوشنQuicksand VkMaserati XxxRyan Conner StepmomIrmaosdotadosHorse JackoffLonely Housewife PornAi For PornPornos FakeBig Tit CreampiYoung Blue FilmHot Miya Khalifa XxxRomantic Indian XvideosAds On Porn HubStripped NakedDirty Yoga TeacherNude Wives BeachLesbian Seduction WifePorn HdüCandolisme PornPornos HorrorWife Sucks BbcCielo CalienteVillage SrxNaked GrannyJapanese Freeuse PornKarlyane Menezes PornLatina BangedXxx Tube BlackVídeos Pornos XnxxAnita Briem NudeBangla Bf Bangla Bf Bangla BfTokyohotMarisol OrtizJenna Jameson TitsStrip Tease LesbianPornografia Mia KhalifaBella Cia BcAdult EmpRap PornChunli PornAmateur Lebian Pornموقع افلام سكسPorn GmaeEsposa Infiel PornXxx EscodidoNice TitspicsBest Korean PornstarsBiriyani Full MovieAmerica Sex SexDesi Chut XxxSuhagrat Hd VideoIndian Boudi Xx VideoIndianhardcore