U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 18
Onder de gemeenschappen die gepland staan om op woensdag hun bouwplannen hopen te zien goedgekeurd worden bevinden zich de Joodse gemeenschappen in het noorden van Samaria en omvatten Yitzhar, Rehalim, Shavei Shomron en Har Bracha, hoewel de meerderheid van deze projecten nog niet definiti ...

11 maanden geleden door Vicious Professor

REAGEER MET EEN EMOJI
45

"Na een terreuraanslag eerder deze maand bij een bushalte buiten de centrale nederzetting op de Westelijke Jordaanoever, beloofde Netanyahu dat hij zou gaan bouwen in de gemeenschap."

Hèt bewijs dat de illegale kolonisatie als wapen gebruikt wordt. Er moet zo snel mogelijk een einde komen aan de illegale kolonisatie van de Westbank. BDS, BDS en nog eens BDS. Het liefst zie ik dat er VN beschietingen, kruisraketten, plaatsvinden op de illegale Israėlische bouwlocaties in bezet gebied. Uiteraard na een waarschuwing. Wie reeds vijftig jaar niet luisteren wil moet maar voelen.

1 Hendrianus    
11 maanden geleden door Hendrianus
39
Meld

Kan die tsunami van leugenachtige info over Israël asjeblieft stoppen? Het heet hier "Nieuwskoerier", geen "Leugenkoerier".

De trouwe bezoekers van dit forum weten nou wel waar ze aan toe zijn als je naar die bagger van brabosh verwijst, en je jaagt weldenkende deelnemers aan discussies weg met je gespam en je leugens.

Daar zit NK écht niet op te wachten want jij kost ze reclame-inkomsten met al je nepaccounts.

2 ~ Echelon II ~    
11 maanden geleden door ~ Echelon II ~
102
Meld

Prima toch, die multiculturele verrijkinh van de Westbank? Of is gedwongen diversiteit alleen maar een dingetje voor Westerse landen soms?

3 greenmango    
11 maanden geleden door greenmango
9
Meld

Vertaald door een geemigreerde Israeli? Zelden zulk beroerd Nederlands gezien.

4 BlackNinja    
11 maanden geleden door BlackNinja
15
Meld

'Groen licht' Eerder een startsein voor geweld. Vreselijke familie de Netanyahu's. Pa en ma verdacht van corruptie en fraude en zoonlief een arrogante kwast. Nu ja, past wel bij de job van Pa.

5 Hendrianus    
11 maanden geleden door Hendrianus
36
Meld

Het wordt toch echt tijd dat we de lokale bevolking eens gaan bevoorraden met echte wapens om zich te kunnen verdedigen tegen deze smerige zionisten.

6 niet-alles-geloven    
11 maanden geleden door niet-alles-geloven
17
Meld

@4

Brabosh is een blog gerund door een Belg, Hugo van Minnebruggen. Hij is, als ervaren blogger, inderdaad alles behalve zorgvuldig in zijn taalgebruik.

7 Hendrianus    
11 maanden geleden door Hendrianus
32
Meld

@7 een 10 jarige schrijft beter Nederlands...

8 BlackNinja    
11 maanden geleden door BlackNinja
17
Meld

@3 greenmango
Jij zit te wachten op nòg meer vluchtelingen door het achterlijke Israëlische beleid?!

Door de wapenleveringen van Israël aan de Soennitische terroristen zoals ISIS en Al Qaida in Syrië zijn er al genoeg vluchtelingen, dacht ik zo question

Israël vergroot de steun voor de Syrische rebellen.
'Israël bewapent 7 verschillende groepen'
haaretz.com
Tientallen rebellen die spraken met de Israëlische analiste Elizabeth Tsurkov beschreven een belangrijke wijziging in het hoogte van de steun die zij uit Israël ontvangen. "Bovendien, ten minste zeven organisaties van de soennitische rebellen in de Syrische Golan krijgen nu wapens en munitie ...

https://www.nieuwskoerier.nl/news/255361-israel-vergroot-de-steun-voor-de-syrische-rebellen-israel-bewapent-7-verschillende-groepen

9 Uit Den Haag    
11 maanden geleden door Uit Den Haag
29
Meld


Dat clubje in Buitenveldert zit weer braaf te plussen en minnen......

Kerstmis is weer voorbij, dus het moorden mag weer verder gaan...... question

Even een voorbeeldje!

Israël is goed bezig , zo veel mogelijk terroristen afmaken .
De Mossad zouden de mensen die op dit bericht hier een negatief
duimpje geven , op moeten sporen dmv nieuwskoerier te hacken en dan via
hun ip adressen hun huisadres op kunnen sporen en dan deze terroristen
supporters in hun huis dood moeten schieten inclusief alle andere inwonenden .
Dood aan alle terroristen en aan hun supporters !

Tungsten @15
https://www.nieuwskoerier.nl/news/394846-israelische-luchtmacht-bestookt-stellingen-en-leiders-van-hezbollah-nabij-damaskus-in-syrie

10 Uit Den Haag    
11 maanden geleden door Uit Den Haag
33
Meld

Wat een kut Staatje is dat Israel toch....kan God dat 'uitverkoren' volk niet tot zich nemen?....zou een stuk rustiger worden daar in die zandbak.

11 loki zegt    
11 maanden geleden door loki zegt
23
Meld

@6
"we de lokale bevolking eens gaan bevoorraden"

Wil je ons er even buiten houden, nazi.
Hst merendeel van ons zijn geen Jodenhatende nazi's zoals jij..

12 Stiplaats    
11 maanden geleden door Stiplaats
7
Meld

@11
Nou, nee hoor, want dan heb je overal in die zandbak Sharia zitten en wat dat brengt zien we dagelijks wereldwijd.

13 Stiplaats    
11 maanden geleden door Stiplaats
4
Meld

@11 Ja, het enige ontwikkelde land in de regio, het enige land met een liberale insteek, de enige democratie, is een "kut staatje" lol.

14 Yiroesh    
11 maanden geleden door Yiroesh
9
Meld

@13
Vergeet niet dat Israel daar de grootste agressor is....dat Staatje werkt nu eenmaal als een rode doek op een stier.
En laat die sharia zich maar fijn in die zandbak afspelen....gaan ze te ver( de grens over ) bom erop!

15 loki zegt    
11 maanden geleden door loki zegt
17
Meld

@14
Hoe krijg je dat woord ...democratisch...uit je strot johquestion

16 loki zegt    
11 maanden geleden door loki zegt
16
Meld

@16 Heel eenvoudig.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Democracy_Index

Beetje te vergelijken met Frankrijk en België. Best netjes toch.

17 Yiroesh    
11 maanden geleden door Yiroesh
9
Meld

@18 Ahw cute, een opinie stukje van een skere Belgische site. Sterk hoor... prutser question

19 Yiroesh    
11 maanden geleden door Yiroesh
9
Meld

@19
Tuurlijk...zolang het jou niet zo uitkomt he?....het word eentonig dat trieste 'tegengas' van jou, en je besneden vriendjesquestion

20 loki zegt    
11 maanden geleden door loki zegt
15
Meld

@20 Lol jij probeert een linkse mening te verkopen als objectieve waarheid- mijn linkje had niets met opinie te maken snap je- e dan neem je het woord triest in de mond?

Ik scroll net dat artikeltje eens ff door en ik lees "grondwet" terwijl we in Israël niet eens een grondwet hebben.
Om maar even aan te geven wat een onwetende onzin er staat.

21 Yiroesh    
11 maanden geleden door Yiroesh
6
Meld

@6 Als mensen "zionisten" zeggen dan bedoelen ze Joden, vergis u daar niet in.

Brief toegeschreven aan Martin Luther King Jr:

Brief aan een anti-zionistische vriend.

"... Je verklaart, mijn vriend, dat je de Joden niet haat; je bent alleen maar 'anti-zionistisch'. En ik zeg: Laat de waarheid voortklinken van de hoge bergtoppen, laat het echoën door de valleien van Gods groene aarde: Als mensen kritiek hebben op het zionisme, dan bedoelen ze Joden - dit is Gods eigen waarheid.

Anti-semitisme, het haten van het Joodse volk, is en blijft een smet op de ziel van de mensheid, hier zijn wij het volledig over eens. Weet dus ook dit: ... Anti-zionistisme is onafscheidelijk verbonden met antisemitisme, en dat zal altijd zo blijven.

Waarom is dit? Je weet dat het zionisme niets minder is dan de droom en het ideaal van het Joodse volk om terug te keren en in hun eigen land te leven. Het Joodse volk, vertelt de Schrift ons, had eens een bloeiende natie in het Heilige Land. Uit deze werden ze verdreven door de Romeinse tiran, dezelfde Romeinen die Onze Heer wreed vermoord hebben. Vedreven vanuit hun thuisland, hun land in as, was het Joodse volk gedwongen om over de hele wereld te dwalen, en waren ze het slachtoffer van de zweep van eender welke tiran die er over hen heerste.

De Negermensen, mijn vriend, weten wat het is om onder tirannie te lijden van heersers die wij niet gekozen hebben. Onze broeders in Afrika hebben gesmeekt, gepleit, verzocht, - zij eisten, de erkenning en de realisatie van ons aangeboren recht op leven in vrede onder onze eigen soevereiniteit, in ons eigen land.

Hoe gemakkelijk zou het moeten zijn, voor iedereen die dit onvervreemdbare recht van de gehele mensheid een warm hart toedraagt, om dit recht te begrijpen en te ondersteunen, het recht van het Joodse volk om te leven in hun oude land Israël. Alle mensen van goede wil juichen in de vervulling van Gods belofte , dat Zijn mensen terugkeren in vreugde om hun geplunderde land weer op te bouwen. Dat is het zionisme, niets meer, niets minder.

En wat is anti-zionisme? Het is de ontkenning van een grondrecht van het Joodse volk dat we met recht eisen voor de mensen in Afrika en vrijelijk toekennen aan alle andere landen ter wereld. Het is discriminatie van Joden, mijn vriend, omdat ze Joden zijn. Kortom, het is anti-semitisme.

De antisemiet verheugt zich op elk kans om zijn kwaadaardigheid te ventileren. De tijden hebben het in het Westen impopulair gemaakt om openlijk haat tegen de Joden te verkondigen. Daarom moet de antisemiet voortdurend op zoek naar nieuwe vormen en fora voor zijn gif. En wat is hij blij met die nieuwe maskerade! Hij haat niet de Joden, hij is gewoon 'anti-zionistisch'!

Mijn vriend, ik ga je niet beschuldigen van opzettelijke antisemitisme ik weet dat je, net als ik, een diepe liefde voor de waarheid en rechtvaardigheid voelt, en een afkeer hebt van racisme, vooroordelen, en discriminatie, maar ik weet dat je bent misleid - net zoals anderen zijn misleid – om te denken dat je 'anti-zionistisch' kan zijn, en toch trouw kan blijven aan deze oprechte principes die jij en ik deel delen. Laat mijn woorden echoën in het diepst van je ziel: Wanneer mensen kritiek hebben op het zionisme, dan bedoelen ze Joden, --. vergis je daar niet in."

22 HaTishbi    
11 maanden geleden door HaTishbi
9
Meld

@22 "Als mensen "zionisten" zeggen dan bedoelen ze Joden, vergis u daar niet in. "
Dat is wat de zionisten graag willen, maar dat is niet zo.

23 solidsteel    
11 maanden geleden door solidsteel
15
Meld

Brrrrr...ik ben weg hier van deze Israel fanclubquestion

24 loki zegt    
11 maanden geleden door loki zegt
14
Meld

@24 fanclub of sekte...hmm ben er nog niet uit.

25 solidsteel    
11 maanden geleden door solidsteel
11
Meld

Rupjes nooit genoeg....nooit genoeg....! ?... - the greater israel project - YouTube
https://www.youtube.com/results?search_query=the+greater+israel+project -

26 flessenhals    
11 maanden geleden door flessenhals
4
Meld

@23
Denk dat je zelf ook wel weet dat zionisten en joden niet het zelfde zijn.
Appels groeien aan een boom, maar ook peren.

Als ik nu stel dat ik anti zionist ben, is een interpretatie met antisemitisme geheel je eigen beleving.
Wellicht een idee om een prijsvraag uit te schrijven om voor een nieuw woord dat de lading dekt en niet voor verwarring bij sommige lieden zorgt.

27 plutarchus    
11 maanden geleden door plutarchus
5
Meld

Gewoon een annexatie die zwaar in stijd is met internationaal recht.

28 TedjeR    
11 maanden geleden door TedjeR
12
Meld

@14 [het enige ontwikkelde land in de regio]
Een "ontwikkeld land" houdt zich aan het internationaal recht. Deze actie is daarmee in strijd. Dat maakt Israël dus tot een behoorlijk barbaars land.

29 TedjeR    
11 maanden geleden door TedjeR
13
Meld

@22

Een vraagje uit nieuwsgierigheid: is iedere jood ook een zionist?

30 garriet    
11 maanden geleden door garriet
1
Meld

@30
Is elke appel ook een peer ?

31 plutarchus    
11 maanden geleden door plutarchus
3
Meld

@31

Wel fruit.

32 garriet    
11 maanden geleden door garriet
1
Meld

@29 Eigen definities verzinnen doe je maar ergens anders.

33 Yiroesh    
11 maanden geleden door Yiroesh
6
Meld

Meer, meer menselijke schilden. Kanonnenvoer voor de neo-zionistische droom. https://en.wikipedia.org/wiki/Neo-Zionism

34 Drs. Mezun    
11 maanden geleden door Drs. Mezun
7
Meld

@30 Nee en er zijn ook meer dan genoeg post-zionisten. Die hebben een veel redelijker standpunt.

35 Drs. Mezun    
11 maanden geleden door Drs. Mezun
8
Meld

@27 Ik zeg toch niet dat ze hetzelfde zijn?
Ik zeg dat zionisten juist deze 2 begrippen vervagen zodat ze meteen anti semitisme kunnen roepen bij enige kritiek op hun zionistische agenda.
Een veel voorkomend iets.

36 solidsteel    
11 maanden geleden door solidsteel
7
Meld

Zolang Israëldeze kolonisatie politiek blinft voeren is Israël dè vlag die aantoont datfeVN niet 'werkt'. Dat verdomde veto recht moet anders georganiseerd worden. Het kan niet zijn dat een Joods/christelijke deel van een staat de VN verlamt en een volk haar rechten blijft onthouden.
Wegwezen met die Israëlische staatsburgers uit de door Israël bezette gebieden. Deze terreurplegers mogen van geluk spreken er dan straffeloos vanaf te komen.

37 Hendrianus    
11 maanden geleden door Hendrianus
20
Meld

De huis zionist van NK heeft weer een nieuw account?

38 Jewkakka    
11 maanden geleden door Jewkakka
11
Meld

@22 haha, joden schromen niet om slavernij te kapen in hun zieligheidspolitiek ... bewijs maar dat MLK jr. dat heeft geschreven ... propaganda

39 Jewkakka    
11 maanden geleden door Jewkakka
11
Meld

@30 nee, niet iedere jood is een zionist

40 Jewkakka    
11 maanden geleden door Jewkakka
12
Meld

@33 moet je niet bij Hans Brinker op schoot?

41 Jewkakka    
11 maanden geleden door Jewkakka
14
Meld

@41 Haal Abbas' dick ff uit je bek ik versta je niet...

42 Yiroesh    
11 maanden geleden door Yiroesh
9
Meld

@42 Hans zit diep in je?

43 Jewkakka    
11 maanden geleden door Jewkakka
13
Meld

@43 Nope zo'n feest is het helaas niet...

44 Yiroesh    
11 maanden geleden door Yiroesh
2
Meld

@43 Als je nou eens gewoon toegeeft dat je zelf gay bent en daar eens wat mee gaat doen.
Scheelt een hoop frustratie en gekke vragen aan Yiroesh question

45 Hans Brinker    
11 maanden geleden door Hans Brinker
5
Meld

Het respect voor de Staat Israel zakt nog een stukje dieper, hetgeen enkel mogelijk bleek na een kleine opleving in respect aangaande seksuele vrijheden in het land.

46 mightimouse    
11 maanden geleden door mightimouse
10
Meld

Dat Groot Israël komt er nog eens.

47 Tsaar    
11 maanden geleden door Tsaar
5
Meld

Israël heeft de West Bank eerlijk gewonnen tijdens de 6 daagse oorlog. Zo gaat dat.
En daar gaan ze nu 2200 woningen bouwen... jah en? Moeten ze toch zelf weten.

48 Hans Brinker    
11 maanden geleden door Hans Brinker
8
Meld

@48 Hans Brinker

Lees eens wat over de vierde conventie van Genève. Scheelt weer wat domme opmerkingen op NK.

49 Hendrianus    
11 maanden geleden door Hendrianus
22
Meld

Er zijn ook veel Israëli die tegen deze politiek zijn, met hun heb ik medelijden.

50 PuurHagelslag    
11 maanden geleden door PuurHagelslag
11
Meld

@49 De vierde conventie is niet van toepassing.
In 1950 had Jordanië de West Bank en Oost Jeruzalem geannexeerd. Dat is - nadat Jordanië opnieuw een oorlog begon - door Israël in 1967 terugveroverd. Er is dus geen sprake van bezet gebied.

51 Hans Brinker    
11 maanden geleden door Hans Brinker
4
Meld

@26 Ja en Israel heeft al zoveel land, moet je eens kijken wat ze wel niet hebben:

http://tinyurl.com/Isr-land

Het is bij de beesten af! Ze laten niks over voor iemand anders!

http://tinyurl.com/Isr-only

52 HaTishbi    
11 maanden geleden door HaTishbi
1
Meld

@51

Je kunt alleen iets terugveroveren als je het eerst als bezit had. Jordanië had net als Israël een deel van het Palestijnse mandaatgebied veroverd. De claim op dat mandaatgebied heeft Jordanië overgedragen aan de PLO.

Zelfs het hooggerechtshof In Israël heeft het over bezet gebied, wat de Westbank ook is. De vierde conventie van Genève is dus wel degelijk van toepassing. https://www.icrc.org/en/international-review/article/law-belligerent-occupation-supreme-court-israel

53 Hendrianus    
11 maanden geleden door Hendrianus
23
Meld

@52

Mijn buurman had een dispuut over wat m2. Nooit zag ik een kaartje van Nederland ten opzichte van zijn m2. Misschien was het ook geen argument question

54 Hendrianus    
11 maanden geleden door Hendrianus
23
Meld

@48

*Duitsland had Nederland toch eerlijk gewonnen in mei 1940* en maakt hier sindsdien de dienst uit.

Oww, wacht, dat is natuurlijk iets anders want Nederland is ons land en de Palestijnse gebieden worden toch maar bewoond door Untermenschen.

Bah, ik gruw van de mentaliteit van de mensen die het doen en de mensen die deze grootschalige onderdrukking en mensenrechtenschendingen bejubelen. J*nken over de dood van vluchtelingenkinderen in de VS, en juichen vanwege de "successen" van de IOF tijdens operaties als "Protective Edge (braak)"

https://m.hln.be/nieuws/buitenland/israel-palestina/zo-ging-het-eraan-toe-in-de-gaza-oorlog-van-2014-schieten-op-alles-wat-bewoog~ac25dc1e/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

55 ~ Echelon II ~    
11 maanden geleden door ~ Echelon II ~
95
Meld

De vierde conventie van geneve is alleen van toepassing bij een bezetting.

In het geval van Judea en Samaria is er geen sprake van een bezetting, dus geen 4e geneefse conventie.

Laat je niks wijsmaken door Jodenhaters die wat anders beweren.

http://tiny.cc/repeat-lie

56 HaTishbi    
11 maanden geleden door HaTishbi
3
Meld

@51

Tuurlijk, geloof je het zelluf? Dan ben je nog minder begaafd dan ik toch al dacht.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQeJ6MWMctxEodq5TxCvRR19StEyqDD2ZhJUqJNzNXPyQG-zenV

57 ~ Echelon II ~    
11 maanden geleden door ~ Echelon II ~
95
Meld

@56

Verstandiger mensen, die zich ook religieus en/of cultureel bij Israël betrokken voelen, zijn van mening dat u werkelijke jodenhaat juist stimuleert en dat wij, buitenstaanders, ons er van bewust mogen zijn dat Israëlkritiek niet gelijk staat aan jodenhaat, wat anderen ook mogen beweren.

https://www.eajg.nl/node/161/full

"Misbruik van het begrip antisemitisme ondermijnt ook de gerechtvaardigde strijd tegen echt antisemitisme."

#BDS

58 ~ Echelon II ~    
11 maanden geleden door ~ Echelon II ~
94
Meld

Enfin, prettige dag maar weer en let goed op bij het boodschappen doen. Misschien kunt u uw geld nog uitgeven aan een Sodastream apparaat. Overal in de aanbieding omdat ze ze anders aan de straatstenen niet kwijt kunnen.

#BDS

59 ~ Echelon II ~    
11 maanden geleden door ~ Echelon II ~
100
Meld

@59 Oh ja? En dat is waarom onlangs Sodastream verkocht is voor 3,2 miljard aan Pepsi?

De zoveelste bds faal.

https://www.jns.org/sodastream-sold-to-pepsi-for-3-2-billion-in-cash/

SodaStream sold to Pepsi for $3.2 billion in cash

http://tinyurl.com/bds-for-ever

60 HaTishbi    
11 maanden geleden door HaTishbi
0
Meld

@59

bds?? haha
https://en.globes.co.il/en/article-pwc-2018-record-year-for-mergers-acquisitions-1001266590
En dat is nog zonder de Mazor Robotics deal.
Gewoon onzin blijven dumpen achter je toetsenbordje?

61 Hatschikidee    
11 maanden geleden door Hatschikidee
1
Meld

Yup

"In October 2014, the company announced it would close its factory in Ma’ale Adumim, which employed hundreds of Palestinians—ironically, due to the BDS movement that pressures not supporting any Israeli companies in Judea and Samaria. The shutdown cost 500 Palestinian employees their jobs."

En nu maar hopen dat ze, door onder de paraplu van Pepsi te mogen opereren, eindelijk eens van die nare jongens en meisjes van #BDS verlost raken natuurlijk.

De sectie sappen doet het buiten Nederland vast best goed, maar ik heb het over de sectie hardware. Ik zou niet weten wie de sappen in Nederland nog in de schappen heeft staan, en die apparaten zijn inmiddels in de graaibakken van de Aldi en Blokker is beland.

Van mij mogen alle Israëlische bedrijven in de uitverkoop. Ook onder een andere vlag, en een niet-Israëlische EAN-code komen hun producten toch wel in de buycott app terecht question

#BDS

62 ~ Echelon II ~    
11 maanden geleden door ~ Echelon II ~
102
Meld

@56 HaTishbi

Argumenten overwinnen zeker ongefundeerde beschuldigingen van antisemitisme.

"Hardkoppig okkupasie,

Een van mijn argumenten dat deze gebieden bezet zijn, baseert zich op de uitspraken van het Israëlische Hooggerechtshof. Het Hof heeft namelijk in een behoorlijk aantal uitspraken gezegd dat deze gebieden ‘bezet’ zijn. Sterker nog, in bepaalde rechtszaken verdedigt de Israëlische regering haar handelingen zelfs met beroep op het argument dat ze bezet zijn." 
https://www.mihai.nl/internationaal-recht/hardkoppig-okkupasie/

Graag iinhoudelijk reageren.

63 Hendrianus    
11 maanden geleden door Hendrianus
22
Meld

@55

"Volgens sommige getuigenissen werden huizen platgebombardeerd enkel en alleen "om de aanwezigheid in het gebied te demonstreren"."

Dat is ook vaak de reden van met name nachtelijke militaire controles op de Westbank. Wij zijn er en wij maken uiteindelijk de dienst uit en kunnen op elk tijdstip zijn waar wij willen zijn is de boodschap.
Het is in mijn ogen terreur.

64 Hendrianus    
11 maanden geleden door Hendrianus
21
Meld

@64 In de ogen van een Jodenhater dan is het altijd terreur als Joden zich verdedigen tegen degenen die hen willen vermoorden.

En zoals ik al duizend keer gezegd heb, er is geen bezetting in Judea en Samaria.

"Bezetting" is een internationaal recht term die verwijst naar buitenlandse aanwezigheid op het grondgebied van een andere staat.
Omdat het gebied voor de Jordaanse bezetting geen erkende soeverein had, en de Jordaanse bezetting niet als legaal is erkend, geldt de huidige Israëlische aanwezigheid ook niet als bezetting. Van wie bezetten zij dan immers land?

http://tiny.cc/majority-lie

65 HaTishbi    
11 maanden geleden door HaTishbi
2
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Guido den Aantrekker boos over hoofddoek in P...
“Hoe voorspelbaar: vrouw met hoofddoek in he...

1 dag geleden door Moskowfiets

Kim Kardashian keert zich tegen Zwarte Piet
Kim Kardashian-West, een Amerikaanse vrouw me...

1 dag geleden door Moskowfiets

Peiling: positie Rutte verzwakt
De electorale aantrekkingskracht van premier...

1 dag geleden door Telegraaf

Rotterdam keert zwarte piet definitief de rug...
De eerste intocht van Sinterklaas in Rotterda...

20 uur geleden door Waarheid, gewoon zoals het is

Den Bosch - Excelsior gestaakt wegens racisme
De wedstrijd tussen FC Den Bosch en Excelsior...

1 dag geleden door RTL Nieuws


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Truffelaar
Pelosi nodigt Trump uit om te getuigen terwij...
BLABLABLABLABLA....

minder dan een minuut geleden door Truffelaar

niet-alles-geloven
Parijs vier jaar na “Bataclan”: honderden...
Honderden demonstreerden? Maw helemaal niet m...

minder dan een minuut geleden door niet-alles-geloven

Feldwebell
Pelosi nodigt Trump uit om te getuigen terwij...
@64Je weet niet eens het verschil tussen he...

minder dan een minuut geleden door Feldwebell

Johnboy
Eigen risico zorgverzekering naar 440 euro?...
@15 Het nodig hebben van noodzakelijke zorg w...

1 minuut geleden door Johnboy

Jona G.
Kim Kardashian keert zich tegen Zwarte Piet...
Die smerige meid heeft die jongens die Zwarte...

1 minuut geleden door Jona G.

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig