Huurtoeslag fors lager in de komende jaren (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door rolstoeltje in Binnenland  ·  278 Reacties

  • 44
  • 2256x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@250 Ahw je maakt me aan het blozen... question

3
251 Yiroesh

@251 Haha, hier gaat weer commentaar op komen.... LOL.
Maar goed, ben er weg van! xxx habibi.

1
252 Hans Brinker

@252 Ja ff kijken wie er commentaar komt leveren lol.

Ciao chamudi yom tov xx

2
253 Yiroesh

@196
Dit artikel gaat over huurtoeslag en kijk eens wat u zegt in @70

2
254 Jan met de korte achterlul

Oplossing lijkt mij simpel.
Gewoon de huren omlaag.

4
255 meneer van het nieuws

@209

"De grootste schadeposten worden veroorzaakt door het schuim der afhankelijken."

Denk dat u snel medicatie moet halen voor uw waanzin.

In 2012 minstens 21.000 miljard geroofd naar belastingparadijzen

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1224062/minstens-21-biljoen-in-belastingparadijzen

In 2013 32.000 miljard geroofd naar belastingparadijzen.

https://www.trouw.nl/home/gelekt-bestand-toont-geldstromen-naar-belastingparadijzen~a2c48a4f/

Laten we het maar niet hebben over wat de stand in 2018 kan zijn.

Dat geld wordt uit de economie weggetrokken en dan heeft u het over het schuim der aarde, snel terug je hok in, waanzinnige.

2
256 garriet

@201
Altijd gedacht dat er geen stomme vragen bestaan.
Bravo u krijgt van mij de prijs.

2
257 Al

@254
Het FvD heeft niets in het programma staan over verlaging van de huurtoeslag, wel over het afschaffen.
Ik heb dat aangegeven en niets over een verlaging daar aan toegevoegd.
Wel heeft FvD op 11 sept jl tegen de motie Nijboer/Beckerman gestemd, over het behoud van de KAN-bepaling in de wet op de Huurtoeslag.
Motivering: belastingvrije voet omhoog. Precies zoals het in het programma staat.

0
258 toumor

En we gaan er per saldo allemaal nog steeds op vooruit... volgens Pinokkio.

3
259 DruppeltjeDrie

@235 : Men heeft hier na WOII de AOW bedacht, die toen nog echt wel leefbaar was. Zodat mensen niet meer bij de dominee of de familie de hand hoefden op te houden, hun zelfrespect konden bewaren, terwijl er heel veel alles kwijt waren geraakt in de oorlog.

Men brult de hele tijd dat Nederland zo rijk is, waarom dan al dat uitkleden, jaar na jaar, van de laagste inkomens? Waarom heeft men ineens geen boodschap meer aan de principes van respect? Respect voor ouderen, voor de burgers algemeen, iedereen verdient respect tot het tegendeel is bewezen. Wat is dáár mis mee?

0
260 Wendel

@244 : Geen halal bifi?

0
261 Wendel

@258 : Maar daar hebben met name de mensen met een uitkering van dwi dus helemaal niets aan, integendeel, zij worden er nog slechter van in vergelijking met het minimumloon! De hele belastingteruggave wordt namelijk van het netto afgetrokken, inclusief de belastingvrije voet. Terwijl de minimumloners dat mogen houden, en precies dezelfde toeslagen e.d. hebben verder.

1
262 Wendel

Ach ja, trap mensen maar de armoede in. Rechtse hufterigheid. Mag toch ?

3
263 Mac Benac

** gebruiker verwijderd **

Moeten mensen maar slimmer stemmen. Laat iedereen het maar lekker voelen question

264 deleted4234

Dat de VVD schijt heeft aan de middenmoot wisten we al. Zij wonen immers in dure koopwoningen met een vet salaris. Maar ik hoop dat de kiezer de komende provinciale verkiezingen ook eens keihard afrekent met de zogenaamde christelijke vriendjes van hun. Van deze onderkruipers heb je alleen maar ellende zodat ze met hun kreet in het pluche kunnen blijven zitten. Deze jaknikkers lopen fijn aan 't handje van Rutte mee.

1
265 Robbedoes

@16 maar ja jij bent dan net zoals ik waarschijnlijk " scheef huurder". En dan sta je ook weer op de nominatie geplukt te worden. Immers bepaalt het kabinet wat je aan besteedbaar inkomen mag hebben. Als je een paar euro teveel verdient moet er wel iets zijn waarmee ze je een schuldgevoel kunnen aanpraten

0
266 Elpo

Nog nooit recht gehad op huurtoeslag. Betaal wel als ondernemer/ZZP’er dit jaar alleen al zo’n € 7000 aan BTW. Voor die BTW-afdracht krijg ik NIETS terug, ben ik NIET verzekerd enzovoort. Natuurlijk betaal ik wel voor een land met een goede infrastructuur enzovoort, maar het laat me wel denken over zaken als huurtoeslag en bijstand. Dat moet geen cent teveel zijn en enkel bedoeld zijn voor de mensen die anders in de problemen komen.

1
267 Vaartuig

@266

Ik weet niet op welke planeet jij leeft, maar als middenmoot heb je geen recht op huurtoeslag. De middenmoot betaalt voor huurtoeslag. Toen mijn vriendin en ik feitelijk allebei in de crisis een parttime baan hadden (zij 3 dagen, ik beginnend ondernemer dat qua inkomsten neerkwam op 2 a 2,5 dag), toen hadden we nog geen recht op huurtoeslag. De reden was dat we net teveel verdienden en te spaarzaam hadden geleefd. We zaten net overal boven.

0
268 Vaartuig

@268 :

Eerst was er leefbare bijstand en werd het bestaansminimum opgevat als inclusief een beetje geld voor sociale dingen. Toen werden de huur- en zorgtoeslag verzonnen, en werd er niet meer gecompenseerd n.a.v. de reële kosten per bijstandsgerechtigde, maar er kwam een uniform bedrag waar een vast bedrag aan huur en zorgpremie in werd gecalculeerd. Alles dat je daarboven zit wordt gecompenseerd met de huur- en zorgtoeslag. Vervolgens werden alle dingen zoals renteloos voorschot voor een nieuwe wasmachine, jaarlijkse langdurigheidstoeslag voor langdurige klanten, alles werd afgeschaft. En de huren en zorgpremies stegen jaar voor jaar razendsnel, maar de toeslagen daarvoor niet.

Er kwam eigen bijdrage, er kwam het voordeurdelers-gedoe zodat de kinderen als ze 18 zijn en nog bij de ouders wonen, beter kunnen vertrekken anders zijn die ouders een paar honderd Euro per maand netto kwijt, dus sparen is er niet bij, en of ze zelf woonruimte kunnen vinden, doet niet ter zake. Ook als die kinderen mantelzorger zijn voor een invalide of chronisch zieke ouder. Of zelf chronisch ziek zijn. En de belastingvrije voet wordt afgetrokken van het netto.

Ook ieder bedrag dat je om welke reden dan ook binnenkrijgt, ook al is het geld dat dwi onrechtmatig heeft achtergehouden en dat zij je dus moeten terugbetalen op je rekening. Doen ze ook, maar dan gebruiken ze dat onrechtmatig achtergehouden geld, dat je nodig hebt om je inmiddels opgelopen schulden, door hun schuld ontstaan, van te betalen, gebruikt om je netto uitkering van te betalen, die maand, en volgende maand, tot er een kleiner bedrag over is dan het maandelijks netto, en dat krijgt men pas uitgekeerd. Terwijl dat alleen mag bij bedragen die van buitenaf komen, zoals een kleine erfenis of iets wat iemand heeft weten te verdienen en uiteraad netjes meldt, o.i.d.. Dingen die bovenop de uitkering binnenkomen dus. En naar de rechter kunnen mensen niet sinds alle kosten daarvan verhoogd zijn, dus dag met je handje.

Ziekte- of andere kosten bij de belastingdienst declareren waar je recht op hebt kun je beter laten, want dat wordt het jaar daarop gelijk ingecalculeerd en van het netto afgetrokken als zijnde netto inkomsten, en als je dat probeert recht te trekken heb je nog jaren administratieve problemen, die je je niet kunt veroorloven want geen cent speling, dus is het gevaarlijk daarover in discussie te gaan en te riskeren dat je maandenlang gekort wordt dus op straat terecht komt, want er is geen enkele speling.

1
269 Wendel

Oh ja we gingen er allemaal op vooruit volgens ónze landverrader

1
270 Joepie

"Dat begint met gemiddeld 24 euro in 2019 en loopt op tot zo’n 94 euro op jaarbasis in 2022."

Dat is vervelend, maar is een pizza minder per maand. Dat is wat anders dan 'fors'. 'Fors' noem ik 100 euro per maand. Waar komt bovendien die hebbelijkheid van journalisten vandaan om niet meteen te vermelden, dat het om het bedrag per jaar gaat?

1
271 Vilseledd

@10 "Maar dit bedrag kreeg ze niet voor haar lol maar om rond te komen."

Da moet iemand, die zijn salaris kan blijven verdienen ook. Men maakt onderscheid tussen inkomensschade, medische schade, materiële schade en smartegeld.

0
272 Vilseledd

@256 Ze hebben groot gelijk, waarom meer belasting betalen, minder is beter.

1
273 Recovery Mode

@270 zeg labbekak, wat onderneem jij jouw situatie te verbeteren? een afwachtende timide houding met hufterig gedrag in de hoop dat daardoor een ander jouw financiële bestedingsruimte verbetert.

3
274 Recovery Mode

Probleem met de waarheid???

1
275 Joepie

@273

Dan niet profiteren van een infrastructuur die anderen opgebouwd hebben met (jouw verafschuwde) belastingbijdrage om je winsten te maximaliseren en niets willen bijdragen.

Met andere woorden: gewoon opdonderen, het land uit, dit schuim draagt niets bij, ga ergens anders parasiteren en de boel versmeren.

0
276 garriet

** gebruiker verwijderd **

@201
De overheid is al degene die de prijs opdrijft omdat men weet dat de burger nergens anders terecht kan , dus uw N Koreaanse systeem hebben we al .

277 verwijderd682241

Dit jaar moest ik ook al ruim 1000 euro huurtoeslag terug betalen aan de fiscus omdat mijn inkomen net een paar euro boven de grens uit kwam. Ik zit op 105% van het minimumloon als monteur maar door de verdere kosten stijging zal ik binnen 2 jaar op het minimumloon uitkomen.

Ik ben het met de woonbond eens want veel mensen kunnen geen 550 euro aan huur betalen en goedkopere huizen zijn er bijna niet meer. Mijn eerste huis 10 jaar geleden van 325 euro per maand maar dat is gesloopt. Ik zit nu al op de 560 euro met dit huis en dat word steeds duurder.

1
278 Jan met de korte achternaam

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

3 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

3 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

5 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

5 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Vr Porn GamesNude Pictures Of GrandmasKristy MackBangbros XxxShiho YoshimuraSoftcore 69 ComLovewettingRenpy PorngamesInnocent Sex VideosPoonam Pandey MasturbateGot Po RnTiktok AdutoVídeo PonorYua Mikami JavLyna Perez NudaDesi Sex Hindi AudioLokel Sex VideoHollywood Web Series PornSex BreezeChatuabteBusty Latinaporn3d Porn AnimatorElsa JeanSuhagrat Ki Sex VideoJade Kush XxxCharlotte Carmen PornHindi Sex Movie Hindi Sex MovieLaney Grey XxxLoresexloveErome.copmNangi ChachiCharisma Carpenter NideSydney Sweeney AnalFamosos NudeAshley Tervort TitsXxxsimulator.comDomina CherryHumoliation PornBestest Porn Video EverReddit Ai PornPussypicsXxx.video Gay.comYoung Anal PornNipples Through ShirtIndian Pron XnxxKadodara ChokdiIndian Village Couple PornPervert Doctor PornRule 34.vudeoVintage ErotticaMisha MontanaBig CockshemalesBrynn Woods NakedJapan PeeingPersia BlackHollywood Sex Video DownloadXxx Mom SaleepTaylor Vixen PornGoant BoobsDinotube.R Nsfw AudioXxxgonzoPuta LoccuraGranny MouthcumWww Brazzer Xvideo ComLexi XxxMia BangMaddie PornSsbbw SquirtEro ThotsPornor OrientalUncensored HentieWoodstock NudesXnxx Com Step SisterSunny Leone Ki Bf PictureTamil Nadigai Jyothika Sex VideoNaruto Porn GamesLatina MasterbatingRearranged Her GutsBadfiesonlyPorn Tic TokXnxx Com Free PornSssniperwolf SexySdjs202Bbc CumFake Public AgentHindi Bf Xxx VideoHindi Nude DanceDownload Free PirnBigtits In PublicHandjob Under TableHow To Find Porn On YoutubeMadison Ivy Danny DCoreychaseGaining Weight Bbw'porn'Kannada Boys SexPorn Milf IndianTchatsexeVideos Gay XxxGatcha Life PornHoney FoxxCamp Buddy SexPornxxlYouthlust AprilPorn MamgaXxx Video HoBi Sexual Men PornBhojpuri Nanga DanceJapanese Student PornSexy Beauty PornAnime With NudityPorn Japanese Game ShowRetsu_daoBest Bengali Porn VideoVivian Taylor BbcSexe PronoHamsyer PirnLeague Pf Legends PornRuby Day NudeFull SuhagratFirst PronVidio PornogratisIndian Aunty Dress ChangeNaukrani XvideoSex Karta VideoMallu Sex KeralaPublic Real PornDeep Throat CompMicro Penises PicturesBestpornstars XxxSamantha MackHot Scene Xxx VideoHentai JapanesTushi PornAt&t's Lily NudeMadelaine Petsch SexyWatchcartoonRabitt FinderSexo Lésbico XvideoPornô ProfissionaisTurk SıkışGgwiththewapEricamiracle15Lady PornMan Aur Bete Ka SexBahu Ka SexMia Khalifa And StepmomPornographic MaVeronica Avluv Pov