U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 3
Twee ongevallen met dodelijke afloop vlak voor kerst zijn vermoedelijk het gevolg van verkeersruzies. Waarom het verkeer het slechtste in ons naar boven brengt. ,,We willen ons eigen stukje asfalt veroveren.” ...

10 maanden geleden door AD

REAGEER MET EEN EMOJI
5

In de supermarkt hoor je nog weleens een sorry bij ongeluk met winkelwagentejs.

1 caso    
10 maanden geleden door caso
0
Meld

@2 de kwaliteit van de wegen is bedenkelijk, evenzeer de mentaliteit van de Nederlander. Deze combinatie is de oorzaak van agressie. Oh geef mij maar België, mijlen voorop op ieder gebied, gelukkig weten de meeste kikkers het niet en blijven ze in kikkerland.

2 leefvandaag    
10 maanden geleden door leefvandaag
8
Meld

@2 , de infra in NL is van hoge kwaliteit hoor, vergis u niet. Belgie is net zo armoedig als de VS.

3 caso    
10 maanden geleden door caso
0
Meld

Daarom ben ik blij dat ik op fiets naar mijn werk kan en de auto weg heb gedaan. Ook ik merk dat als ik die deur dichtsloeg en de sleutel omdraaide er al gauw een persoon achter het stuur zat waar ik in het dagelijkse leven niet mee om zou willen gaan. Het zou mooi zijn als meer mensen dat beseften.

4 Captain Hero    
10 maanden geleden door Captain Hero
0
Meld

De 'vrije markt' en de daaraan onlosmakelijke verloedering hebben ook in het verkeer hun intrede gedaan. Veel rijscholen zijn tegenwoordig lugubere witwasbedrijfjes met vaak dubieuze meneren op de instructeursstoel. Van een fatsoenlijke rijopleiding is allang geen sprake meer. Theorie examens worden gekocht en ik weet niet waar de examinatoren op letten bij de praktijk examens, maar rijden kunnen de pas geslaagde automobilisten in de regel totaal niet. Als de automatische inparkeerfunctie of de navigatie defect is, doen ze de vreemdste dingen waarbij ze -en dat is nog het ergste- zelf niet eens in de gaten hebben dat ze raar of gevaarlijk doen. Binnen die groep is de rol van de 'stoere petjes' nog opzienbarender dan de rest. Ze denken -vaak onder invloed van Red Bull, alcohol en/of drugs- dat ze Jos Verstappen zelf zijn en schatten hun eigen verkeerstalenten totaal verkeerd in, met de bekende vervelende (en regelmatig fatale) gevolgen, waarna ze vaak de plaats van het ongeval nog proberen te ontvluchten ook. Degenen die deze fase (meestal met een fikse dosis geluk en het nodige verkeersinzicht van anderen) heelhuids doorgekomen zijn, en die met hun opzichtige tattoos nog een baan vinden ook en dagelijks aan de forensenspitsen moeten gaan deelnemen, negeren rode kruizen aan de lopende band en rijden zelfs door slagbomen heen als het moet.

Vroeger hadden we nog de politie die nadrukkelijk op de weg aanwezig was en respect afdwong omdat de pakkans zo hoog was. Die mannen en (toen nog niet zoveel) vrouwen haalden het kaf wel tussen het koren vandaan. Maar ja, die tijd hebben we ook gehad. Da's te duur, zegt Rutte. Dus ik vind het niet zo gek dat het allemaal een beetje ontspoort. De ware aard van de mens komt naar boven... en die is helaas minder mooi dan beweerd wordt en dan we allemaal zouden willen. En dan kan onze minister-president wel af toe kreten slaken als "doe eens normaal man", tsjongejonge" en "tuig van de richel", maar daarmee gaat Pinokkio (o.a.) dit probleem NIET oplossen.

5 DruppeltjeDrie    
10 maanden geleden door DruppeltjeDrie
1
Meld

Het niets te maken met de auto. Het volk is opgefokt door de leugens van onze politieke leiders.

6 niet-alles-geloven    
10 maanden geleden door niet-alles-geloven
2
Meld

@2 , als je van betonplaten met gaten houdt, zijn de snelwegen in België inderdaad perfect.

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20171220_03253569

7 Giesje    
10 maanden geleden door Giesje
0
Meld

We zijn als mensheid besmet met de fenomenen ''haast'' en ''stress'' en willen eenmaal achter het stuur graag aan onze medeweggebruikers laten zien tot waartoe we in staat zijn. We zitten voortdurend in elkaars vaartwater en het verkeer blijf een machtsspelletje. We hoeven elkaar maar één verkeerde oogwenk te geven en de vlam slaat in de pan. We hebben geen geduld meer voor elkaar terwijl de weg van ons allemaal is. Als dat nu al zo'n rotzooi is, hoe ziet het verkeer er over 15 jaar uit?

8 Edvan44    
10 maanden geleden door Edvan44
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Succesvol Verenigd Koninkrijk kan meer landen...
Is het uittredingsakkoord nou aantrekkelijk...

1 dag geleden door Moskowfiets

OT 20
Gezellig offtopic ouwehoeren

1 dag geleden door Inter

Les basale natuurkunde voor klimatologen zoal...
In deze natuurkundeles verzorgt door Tony Hel...

17 uur geleden door Chat Baker

Hillary Clinton spot met Trumps brief aan Erd...
Hillary Clinton heeft een parodie gedeeld v...

6 uur geleden door Crezee

De minieme zeespiegelstijging neemt al 50 jaa...
The rate of sea level change was found to be...

1 dag geleden door Vageali6888


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Uitede aka Espede
Les basale natuurkunde voor klimatologen zoal...
Vertel dat maar tegen Greta.....................

minder dan een minuut geleden door Uitede aka Espede

GL weg ermee
Chauffeur trouwstoet crasht met peperdure bol...
@13 In mijn kringen zeker wel...

minder dan een minuut geleden door GL weg ermee

Dalon
Drie verdachten opgepakt voor inrijden op ter...
@6 Er zijn diverse films en getuigen geweest ...

minder dan een minuut geleden door Dalon

Zie Hier
Chauffeur trouwstoet crasht met peperdure bol...
Heerlijk !!...

1 minuut geleden door Zie Hier

janpietersn
De minieme zeespiegelstijging neemt al 50 jaa...
@134"Het is me wel duidelijk dat je mensen ...

1 minuut geleden door janpietersn

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig