• 2
  • 622x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Die Stephani moet voor een blad als Margriet gaan schrijven ...

4
1 upanddown

@1

Laat me raden….

18
2 WijzeDwaas

De landen met kerncentrales scoren goed.
Waarom krijgt tegenwoordig CO2 overal de schuld van, kijk eens naar alle andere vervuiling.

5
3 Positivo

@3 Sorry, fautje.

6
4 Positivo

Ja, waarom zou je betalen voor iets wat gewoon gratis te verkrijgen is?

10
5 chouffleur

* Verwijderd door de redactie *

6 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

7 Captain Hero

Alle vrouwen kosten behalve veel geld ook nog eens veel tijd en irritatie. Het heeft wel wat om een vrouw te betalen en buiten de sex om gewoon verlost te zijn van het gezeur.Het idee van betaalde sex is daarom helemaal niet gek. En de meeste hoeren die ik ken zijn ontzettend lieven vrouwen. En professionals. Het enige nadeel is dat het uiteindelijk geen nageslacht oplevert.

Het beeld dat deze schrijfster neerzet is helemaal niet waar. Zo'n jaloerse dominante feeks die het allemaal wel even zal duiden vanuit haar eigen linkse wenswereld. Zo'n dominant frigide links typje is helemaal niet geschikt als vrouw laat staan prostituee. Dus ik geloof niet eens dat ze dat is geweest.

4
8 purelogica

'Ze' verwarren het niet met sex, het IS sex, sex tegen een geringe vergoeding voor een bepaalde tijd.
Bordelen zijn nuttig omdat sommige mensen hier hun 'behoefte' kwijt kunnen waardoor ergere zaken worden voorkomen.

5
9 Proemevla

@6 Goede inderdaad, het stukje van het uitgaan / daten was ook erg goed om te zien.

Ze spreekt een vrouw aan in een koffieshop, die meid heeft meteen zoiets van "Jezus daar heb je er weer zo een" en probeert haar zo snel mogelijk weg te krijgen.

Even later laat ze die meid weten dat ze een vrouw is en krijgt ze meteen excuses van die meid over hoe ze zich gedroeg tegen haar..... En nog steeds niet inzien dat zulk soort dingen de gemiddelde man wel honderden keren overkomt in zijn leven.

En maar zeuren over "hoe weinig macht" ze hebben... En hoe goed mannen het hebben.

But after a day walking in the shoes of.....

2
10 lost

@2

Ik snap je reactie wel, maar ik vind haar perspectief ook interessant en denk dat het grotendeels wel waar is. Overigens vind ik vrouwen niet alleen maar iets dat veel tijd of geld kost, na een relatie van bijna 12 jaar zie ik nog steeds altijd wel de meerwaarde. Ik irriteer me trouwens evengoed aan vrienden.

0
11 Vaartuig

@10 ; Misschien moet jij eens een dag in de schoenen van een aantrekkelijke vrouw gaan staan. Continu beoordeeld worden op je uiterlijk, wie je bent en wat je doet, doet er niet toe. Constant benaderd worden door mannen met maar één doel: je zo snel mogelijk in bed krijgen en (vrijwel) alle middelen daartoe zijn 'toegestaan'; liegen, chanteren, manipuleren, doorzetten, geen 'nee' accepteren. En als je dan al laat weten écht niet te willen dan kan je hele ladingen haat over je heen krijgen; scheldpartijen en handtastelijkheden. Want die man heeft daar in zijn ogen gewoon 'recht' op.. je beantwoorde zijn begroeting toch vriendelijk? Of dan had je maar niet het lef moeten hebben om een kroeg binnen te lopen, met het OV te reizen, door een stadcentrum te wandelen, die baan aan te nemen of whatever. Zelfs als je gewoon over straat loopt wordt je aangesproken, nagefloten, na gesist..
En dan het risico van verkrachting waar je dagelijks rekening mee moet houden, zeker als het donker is.

Nee, niet alle mannen zijn zo, maar als aantrekkelijke vrouw wordt je daar wel dagelijks mee geconfronteerd. Jij zou eens in haar schoenen moeten gaan staan ipv te janken over een vrouw die niet gediend is van jouw avances.

2
12 Mariska3

* Verwijderd door de redactie *

13 Captain Hero

@11

Ik vind het ook wel interessant zoals een vrouw naar een hoerenloper kijkt.
Veel mannen willen dat natuurlijk niet weten.

2
14 WijzeDwaas

@9

Het bordeel als openbaar toilet , ja zo zie ik dat ook. De vrouw vervult hier dan de functie van wc.

2
15 WijzeDwaas

@12

Ik ben het zelden met je eens. Dit is een van die zeldzame keren.
Maar ik heb dan ook een luxe positie. Ik ben een lelijke vent, die heeft van niemand last.

2
16 WijzeDwaas

@14

Ik denk dat relatief veel mannen aandacht zoeken. Maar het perspectief van alle kanten is inderdaad interessant.

0
17 Vaartuig

Geen wonder dat bewegingen als MGTOW steeds meer aanhang krijgen.

0
18 toecutter

@17

Als man zijnde heb ik ook wel eens betaalde seks overwogen.
Maar ik prijs mezelf gelukkig dat ik het nooit gedaan heb.
Het is eigenlijk een beetje sneu om zo onder de aandacht van een vrouw te komen.
En je zelf te verbeelden dat je een dekhengst bent die wat presteert.
Terwijl de dame in kwestie natuurlijk alleen maar denkt: „schiet nou eens op!”

3
19 WijzeDwaas

@19

Ik weet niet of het sneu is. Je kunt het ook simpelweg als een dienst zien waar je bereid bent om voor te betalen. Van alles en nog wat kan op die manier als sneu worden gezien toch?

1
20 Vaartuig

@12 Mariska3,

U hebt waarschijnlijk niet de jaren 60tig van de vorige eeuw bewust meegemaakt. (De basis van de sexuele revolutie in de "grote" steden en nadien elders.)

Een deel van Uw verhaal @12 kan ik (uit eigen ervaring (ja, ja)) als volgt vertalen:

"Continu beoordeeld worden op je uiterlijk, wie je bent en wat je doet, doet er eigenlijk wel toe want je bent misschien een geschikte "buit". Constant benaderd worden door vrouwen met maar één doel: je zo snel mogelijk in bed krijgen om je "te binden" en (vrijwel) alle middelen daartoe zijn 'toegestaan'; liegen, chanteren, manipuleren, doorzetten, geen 'nee' accepteren. En als je dan al laat weten écht niet te willen dan kan je hele ladingen haat over je heen krijgen: scheldpartijen, pesterijen en handtastelijkheden. Want die vrouw heeft daar in haar ogen gewoon 'recht' op immers je beantwoorde haar begroeting toch vriendelijk?".

Verder overigens met uw betoog eens!

0
21 Bezorgde Europeaan

@20

De gebruikelijke gang van zaken is dat een man in staat is om interessant te zijn voor een vrouw en met een vrouw een relatie te hebben. Natuurlijk begrijp ik best dat dat niet iedereen lukt en ik begrijp ook wel dat een man „wel eens wat wil”. Maar naar het bordeel gaan is dan toch eigenlijk wel een innerlijke afgang, dan besef je zelf toch dat je voor een paar tientjes iets koopt wat niet te koop is; namelijk een volwassen relatie met een vrouw.

En als je dan ook nog eens leest hoe er tegen je wordt aan gekeken door een vrouw….

3
22 WijzeDwaas

@21

Ik heb wel de jaren 60 en 70 meegemaakt, maar zoals jij het beschrijft heb ik nooit mee gemaakt. De oorzaak zal wel zijn dat Mariska een woest aantrekkelijke vrouw is/was en jij een woest aantrekkelijke man. Jullie hebben beiden gewoon pech gehad!

3
23 WijzeDwaas

Welnee. Seks is gewoon een dienst.
Even vooroverbukken voor een paar centen, dat moet de rest van ons ook voor de belastingdienst.

1
24 Wild Rover

@24

Laat me raden…..

3
25 WijzeDwaas

@22

Je schreef:
"De gebruikelijke gang van zaken is dat een man in staat is om interessant te zijn voor een vrouw en met een vrouw een relatie te hebben."

Als een man geïnteresseerd is in vrouwen. En als dat het geval is, dan lukt dat lang niet alle mannen. Dus er is vraag naar relaties en seks of de combinatie daarvan. Die vraag zie je terug in het aanbod van datingbureaus, tinder, escorts enzovoort.

Je schreef:
"Maar naar het bordeel gaan is dan toch eigenlijk wel een innerlijke afgang, dan besef je zelf toch dat je voor een paar tientjes iets koopt wat niet te koop is; namelijk een volwassen relatie met een vrouw."

Ik weet niet of het per definitie een innerlijke afgang is. Ik denk dat een deel van de mannen ook op zoek is naar spanning of voor seksuele lust. Voor de mannen die wél een relatie zoeken is het een beetje een afgang. Maar goed... het voldoet in zekere zin deels in een behoefte. Dat is altijd beter dan niets.

Je schreef: "En als je dan ook nog eens leest hoe er tegen je wordt aan gekeken door een vrouw…."

Oh, vrouwen kijken sowieso wel anders tegen seks aan dan mannen.

0
26 Vaartuig

@23 WijzeDwaas,

voor mij geldt gewoon: veel mazzel gehad question Geweldige tijd !
Jammer voor U dat U dit niet hebt mogen beleven, kijk er nog altijd met veel plezier op terug.

In mijn/ons huwelijk alles gevonden wat mijn hartje begeerde en thans: ach ja, de ouderdom. De "drift is niet zo groot meer, dus ook totaal geen behoefte een prostituee te bezoeken.

0
27 Bezorgde Europeaan

@25 Je zal toch wat duidelijket moeten zijn, of akelig goed kunnen raden. question

0
28 Wild Rover

@26

Uiteraard kijk ik er vanuit eigen perspectief tegen aan. Het verleidingsspel (flirten) met een vrouw is leuk, spannend en vooral ongewis. Een blauwtje lopen kan zeer doen aan het ego.
Het bordeel in stappen is risicoloos en je bevestigt er eigenlijk mee dat je het verleidingsspel niet machtig bent, angstig bent voor vrouwen en erg onzeker.

2
29 WijzeDwaas

@12 "Nee, niet alle mannen zijn zo, maar als aantrekkelijke vrouw wordt je daar wel dagelijks mee geconfronteerd. Jij zou eens in haar schoenen moeten gaan staan ipv te janken over een vrouw die niet gediend is van jouw avances."

Grappig, je gaat er meteen vanuit dat ik er zo 1 ben.

Mijn punt was: Die feministe was wel zo'n schreeuwlelijk (net als jij eigenlijk) en die keek erg verbaasd naar de andere kant van de munt.

Dat jij er meteen van moet maken dat ik ook eens in de schoenen van de ander moet lopen zegt dus dat jij vindt dat ik zo'n persoon ben..... Terwijl je mij niet eens kent question

Veel plezier met het luchten van de rest van je buikje question

1
30 lost

@27

Ik heb me desondanks ook vermaakt. Het spel tussen man en vrouw is té leuk om te missen.
En juist omdat ik niet zo’n knappert ben als jij, moest ik er veel meer werk van maken.
Uiteindelijk is alles goed goed gekomen, er bleek tóch een vrouw te zijn die wat in me zagquestion

3
31 WijzeDwaas

@12 , correct en tevens juist.

1
32 caso

@31 WijzeDwaas,

prijs iedere dag dat u met Uw maatje samen mag en kan zijn !
U schrijft: "juist omdat ik niet zo’n knapperd ben als jij" dient zowiezo vervangen te worden in "was knapperd" en dit dan toentertijd (lang geleden) in de ogen van "het vrouwelijk schoon".

Momenteel ben ik een zeer gerimpelde en op vele lichaamspunten uitgezakte oude "zak", mij regelmatig voor de spiegel afvragende waar ik ooit gebleven ben.
Maar goed, thans heb ik véél geestelijke "charme" te delen, hoewel men daar hier op NK weinig van merkt. question

0
33 Bezorgde Europeaan

@33

Ik bezit de onvolprezen gave om bijna alles zo te nemen als het komt. Ik ben jarenlang verliefd geweest op mijn vrouw en dat is al een geschenk op zich. Dat is een groter geschenk dan uiterlijk.
Nu na vele jaren is er van seks geen sprake meer door omstandigheden en van verliefdheid is ook geen sprake meer. Maar zoals gezegd: ik neem alles zoals het komt. Meestal dus. De wereld is namelijk als een spiegel voor mij, ik zie mezelf er in. Dat is dat weer mijn geestelijke charme. (Waar iedereen maling aan heeft)

3
34 WijzeDwaas

Geloof het of niet, maar ook vrouwen hebben dat soort onzekerheden. Dat bleek vooral bij degenen die opgroeiden tijdens de jaren '60 en '70: enerzijds werd er van ze verwacht dat ze losbandig en "vrij" zouden zijn, anderzijds het tegenovergestelde, en zie maar welke je kiest, en of later blijkt dat het precies de verkeerde was.

Ook vrouwen hebben koude, mishandelende moeders of vaders gehad. Ook vrouwen kennen bindings-angst, existentiële angst. Ze hebben net als mannen twee beelden van man-vrouw verhoudingen en hoe hun levensloop eruit hoort te zien volgens de mensen om ze heen, de propaganda-machine en dan komt hun eigen gevoel heel niet meer aan de beurt. Ook vrouwen groeien op in deels of volledig dysfunctionele gezinnen. Toch wordt hun aard veel meer als homogeen en statisch beschouwd dan die van mannen.

0
35 Wendel

@34 WijzeDwaas,
hoe openhartig kunnen wij "op leeftijd" en op deze NK zijn.

Verliefdheid maakt plaats voor (diep) respect, waardering, tederheid en een "iets" wat niet te omschrijven valt (althans niet door mij). Misschien is dat niet omschrijfbare wel het werkelijke "houden van".

Mijn partner heeft het gelukkig met mij uit weten te houden en ik ben haar hier uitermate dankbaar voor. Sexuele driften hebben plaats gemaakt voor intimiteit, warmte, geestelijke eenheid en (hopelijk wederzijds) welbevinden.

U bent (schijnbaar) net als ik een reiziger op deze Aarde, vanuit de herfst (voor mij begin winter) van Uw leven relativerend. Chapeau !

0
36 Bezorgde Europeaan

@36

Zo is dat. Ik ben een reiziger door mijn eigen leven die zich verwonderd over dat wat hij niet begrijpen kan. In de herfst van mijn leven of misschien al winter? Het geruststellende van de winter is dan weer het weten van het leven wat zich in de ijzige stilte op ontluiken wacht.

En om toch nog een beetje on topic te zijn. De wereld van liefde en seks heeft meer geheimen aan mij bloot gegeven dan mij lief is. Ik hoop deze te vergeten en ooit weer te herontdekken. Misschien moet ik wel naar de hoeren toe om de geheimen te vergeten? (grapje)

1
37 WijzeDwaas

@37 Als je jezelf zo interessant vind als jij dan ga je toch gewoon op een sokkel staan en de hele dag jezelf bewonderen.

Bovendien wees gewoon eerlijk. Je bent duidelijk een vrouw en eentje die de overgang al ggepasseerd is. Waarom moeten linksen altijd schijnwerkelijkheden oproepen. Is de werkelijkheid echt zo onuitstaanbaar?

2
38 purelogica

@29

Zit wat in. Hoewel ik me ook wel kan voorstellen dat sommige mensen daadwerkelijk hun seksuele lusten kunnen uitleven. Mocht ik het ooit overwegen zal het daarvoor zijn. Maar goed, ik weet dan weer dat ik dat spel machtig ben... hoewel de vrouwen in kwestie altijd mij uitkozen en ik mezelf dusdanig onder controle moest houden om niet volledig in paniek te raken.

0
39 Vaartuig

@30 ; Je bent toch echt zelf degene die begon over 'een dag in de schoenen van een ander lopen'... Omdat die vrouw die man zo 'bot' afwees...

0
40 Mariska3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
Wat onthullen asielzoekers als je ze vragen stelt zonder zichtbare camera? Jonathan ging undercover

UAE's minister van buitenlandse zakenThere will come a day that we will see far more radical extremist and terrorists coming out of Europe...

2 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

JackKropotkin
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Het was wel een grappige verspreking van die haatstalactiet van Denk. ...

5 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

JackKropotkin
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

“universiteiten, onderwijskoepels, supermarkten, de sport, cultuursectoe” Onderwijs- en cultuursector zijn by far de grootste antisemiet...

11 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

JackKropotkin
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@1 Antisemitisme richting de Israëlische regering is niet minder kwalijk of is antisemitisme dan ineens ‘kritiek op Israël’ :-)? ...

13 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

LoydMorris
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Bizar dat zo’n figuur in de Kamer zit. . ...

18 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

icnivad
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

De enige met wie ze echt zouden moeten praten staan er natuurlijk niet bij 😂En dat zijn imams en moskeeën....

34 minuten geleden geplaatst door icnivad

JackKropotkin
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

@1 Klopt, als Nee dan Nee en optreden als daar geen gehoor aan wordt gegeven. De angst voor ‘escalatie’ is een ziekte geworden. ...

37 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

Begin met op te treden bij demonstratie stop met knuffelen van raddraaiers!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Van der Burg: gemeenten moeten derdelanders opvangen tot EU-hof uitsluitsel geeft

Ja en natuurlijk vooral stil blijven zitten en niets doen!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Column | Na regen komt nog meer regen

Veel woorden weinig zeggende inhoud!Leven is simpel als je zelf de beslissingen neemt en er voor staat!! Dan heb je dus je leven in je eig...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

NK. App
ZxxxIndian Dp PornTamilmmssexSpamg BangKazumi SquirtHot Lesbin KissingFurrie XxxMiniskirt PornIndian Suhagrat Sexy VideoFfm WifeNude In The HomeBig Boobs ChaturbateWhytney WestgateHalo HentaiAnalloveErotica Stories For FreeFatalmodolChenal Family TherapySloppy ThroatPor NuhAlex Morgan NudesPorn ReelSasur Bahu Sex MovieTusaka AoiSki Bri DreddWhat Is Hent AiGloryholes SwallowsKira Perez CreampieAyesha Kapoor SexCall Girl Xxx VideoNgeweStormy Daniels Porn HubLes Histoires TabouesRose IsstarRule 34 LoisPornproAzzylands NudesVideos Of BukkakeSunny Leone Hot MovieChinese Uncensored PornAdult Video ChudachudiDickflash TeensFyp PornPorn IcomPuretaboo.c OmDaddy FucSelma Blair NudePiumi Hansamali NudeXnxx Sex JapanXnxx 2005Indian Desi Sex SiteFanbus MidgetXxporno GratiChelsea Handler NakedKirti Sanon XnxxPunjabi Sex Video FilmLeah Gotti Porn DownloadStacy CarpenterMuscle Growth Gay PornSmall Dick ShemaleWomen Sucking DickBbw Smoking PornVivian Taylor CreampieAhlynn Brooke PornHentai Porn ComicPron Free PicTitfuck BbwShannon Tweed PornWwwbrazzersWww.chaturbate..comSofia SivanSkylar Mae Leaked OnlyfansBig Tits Bent OverReddit Celebsمواقع سكسيه مجانيهQuadrinhos Heroticos HentaiAsian Teenagers NakedDisney Priness PornOverflow Episode 1School Teacher Ki ChudaiCrazt PornAll Anal.comBlack Tube Dress StripteaseFreya Von DoonAunty Xnxx VideosDost Ki Wife Ko ChodaMisterdoktorSpanking Teen JessicaXmovisforyouAmala Paul SexyLesbian CunnlingusAriella Ferrera FeetFutanari HanimeSabrina NicholeMs SethiiXxx TaDungeoncorpSexy Hindi Blue MovieSynpornHumiliation EroticCum Down ThroatFree Hd Indian PornOlx Sex VideoBollywood Real NudeFreesexy PornTwitter Sex PagesPonor GratisChat Sexo GayTeacher Sex Porn VideoVr Cosplay XPorn GifdAmanda Cerry OnlyfansElla Knox Porn HdRachelxxxPornôs ComKate Benkinsale NudeXnxx Sister And Brother SleepingNudeboobs PicsSxx VidoeIndia Xxx Video HindiSupernatural PornSalma Hayek NakexIncextJackinchatPerverce Family PornK PornsSdyney ColeAnggela White XxxSleepx MattressPorn King ComMommy Pov PornScarlet Rose PornLita XxxLatina Vs BbcBlueface And Chrisean PornHandjob In ClassFamily Hot PornBlack Com Bf HdBig TeenboobsThe Purpose Of ReunionFamous Only Fans LeakedGirl Showing Her BoobsBeautiful Girl Anal SexBrazzers Rough Sex VideosSupersexvideosNude Star TrekDoujin OnlineSaraunderwood Onlyfans LeakLara LoxleyVxxx Me