door Havermout in Politiek  ·  22 Reacties

  • 4
  • 535x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wat doet de FNV daar nou weer bij?

2
1 Positivo

Goed zo. Trek je terug en ga in een hoekje zitten sippen.

1
2 Lerac

Waarmee aangetoond wordt dat zij voor de show erbij zaten question

1
3 chouffleur

En de gewone burger ziet die klimaatmaffia helemaal niet zitten.

1
4 DNEUS14

Laat er dan maar een godswonder geschieden en de burgers ontheven worden van al die onzinnige milieumaatregelen.Leg de bom maar onder al die milieugroeperingen de regering en het FNV die dit zo nodig willen doordrukken.Pak er de industrie maar voor daar zij 3 keer meer CO2 en andere vuiligheid uitstoten dan de gewone burgers.

0
5 Eindpenthode

Logisch dat ze zich terugtrekken.zodat er een kans bestaat dat chouffleur,Lerac,DNEUS Positivo straks minder moeten betalen omdat de vrijstelling van de industrie tot bijdrage van de kosten teruggedraaid moet worden.

4
6 jantje van leiden

@1 Omdat zij de gewone man vertegenwoordigen niet te verwarren met de bezorgde burger.

3
7 jantje van leiden

@7De gewone man vertegenwoordigen? daar zijn ze 40 jaar geleden al mee gestopt, die waren alleen goed voor de contributie, die ook nog niet gering was.
Ze zijn toen deugmens geworden net als de PvdA, hun achterban lieten ze gewoon barsten.

0
8 Positivo

Er is geen alternatief voor de 'gewone man'. Ik vind het goed dat bijv. de FNV haar principes eens boven de concessie stelt en echt de belangen van de gewone man gaat vertegenwoordigen. Mooi dat het het hoofditem was in het 18u journaal.

Vakbond en milieubeweging kunnen zich nu gaan richten op de beinvloeding van stemmers op 20 maart door de revolutionaire partijen hun goedkeuring te geven en schokkende reclamespotjes te gaan uitzenden in de weken voorafgaand daaraan.

Nu wordt eindelijk een breed revolutionair front mogelijk dat de grootvervuilers kan gaan belasten via de provincies en de 2e kamer en daarmee de gewone man niet meer de kosten laat ophoesten waarmee de heffing totaal niet valt onder 'de vervuiler betaalt'. Want het is belachelijk dat die burger € 0,10458 per kwh betaalt en de grootvervuiler maar € 0,00057 per kwh. Nu moge het duidelijk worden welke partijen wel kiezen voor de toekomst van de burger.

https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/overige_belastingen/belastingen_op_milieugrondslag/tarieven_milieubelastingen/tabellen_tarieven_milieubelastingen

Waarom moet de industrie ontzien worden. De petrochemische industrie betaalt toch al veel te weinig belasting, zie Shell.

0
9 Hollander1967

@9 Als producenten voor de binnenlandse markt meer moeten betalen voor stroom wordt dit gewoon in de productprijs doorbelast en betaald door de burger. Exporterende bedrijven kunnen niet meer concurreren. Nederland moet 's ophouden met proberen voorop te lopen in de energietransitie. De technologie staat nog in de kinderschoenen. Het vernietigt de economie en de koopkracht.

1
10 Dune

@11 Het is heel normaal dat mensen en bedrijven een belasting betalen die is gerelateerd aan hun verbruik. De degressieve energiebelasting remt nieuwe ontwikkelingen juist omdat de industrie daar geen noodzaak voor ziet want ze ondervindt geen nadelen.

En zelfs zonder die motivatie blijft de vraag waarom burgers dan wel 200 x zoveel aan energiebelasting moeten betalen dan de industrie die voor vele malen zoveel meer uitstoot zorgt. Kun je daar dan een verklaring voor geven? Want de uitstoot van de burgers is maar een druppel op de gloeiende plaat en gaat nauwelijks bijdragen aan verbetering.

Laat de industrie die meerkosten maar doorberekenen in hun prijs dan heb je tenminste een normaal economisch effect. Vervuilende produkten worden dan geremd en er zal meer behoefte zijn aan schonere produkten.

Daarmee zorg je voor een 'turning of the tables'.

0
11 Hollander1967

@1 De FNV zit er bij omdat er mensen werken in de kolensector. Hun leden dus. Ze willen van de staat een compensatie als gevolg van ontslag wat hun leden krijgen als de kolencentrales en de overslag van kolen in de havens stopt. Dan staan die mensen dus gelijk op straat en daar willen ze een overgangsregeling voor.


Verder vind ik het goed dat de milieubewegingen en de FNV hun poot stijf houden en niet tekenen.

Het kan niet zo zijn dat het alleen over de burger uitgestrooid word. Het bedrijfsleven zal hoe dan ook mee moeten doen al het dan ook doorgaat. Niet alleen de burgers.
De industrie staat voor de keuze om te vergroenen en te verduurzamen of om helemaal niets te doen. En dus doet de industrie meestal niets want dat kost niets. En als ze dan in 2030 afgesloten worden door dat de gaskraan alleen nog een beetje openblijft voor burgers dan is er weer gezeur. Gas vanaf 2030 is dan alleen voor burgers bestemd en niet voor fabrieken.

Pete Hoekstra de Nederlandse senator in Amerika waarschuwt trouwens voor het zogenaamde Russisch gas om reden dat de Russen het altijd gebruiken als onderhandelings middel. Komt een land met een boycot dan draaien ze de kraan dicht. Dus daar moet je nooit aan beginnen.

1
12 Jan met de korte achternaam

#11 = @10

0
13 Hollander1967

@5 Laat er dan maar een godswonder geschieden en de burgers ontheven worden van al die onzinnige milieumaatregelen.
Dat godswonder kan alleen bestaan.... als wij met z'n allen de straat op gaan.
Helaas hebben wij niet de genen zoals de Fransen,en ook geen echte leider die in staat is om veel mensen op de been te brengen.

0
14 claartje

@12 De fnv, gewoon een clubje oplichters, die de laatste 40 jaar alleen geparasiteerd hebben, baantjesjagers en linkse zakkenvullers.

2
15 Positivo

@15 in heb een totaal maar dan ook totaal andere mening over de FNV. Ze hebben veel bereikt voor de werkmensen. Helaas zit de politiek en de VNG vaak dwars. Zo hebben we jarenlang moeten staken voor een goede CAO. Jammer dat er veel leden niet mee willen staken maar wel de zakken willen vullen als er een goede CAO komt. Daar zouden dan enkel de stakers voordeel van moeten hebben

1
16 Jan met de korte achternaam

Het fnv heeft de rol van de kerk overgenomen, hou jij ze dom, hou ik ze arm.

2
17 Positivo

Terechte terugtrekking. Wij worden genaait door dit vvd-vno ncw akkoord.

0
18 Prof. Zuurbekje

de CO2 hoax is JUIST bedacht om de geldstroom van arm naar rijk te laten vloeien en wel permanent
dit is door de elite in de US uitgedacht en er worden miljarden betaald aan wetenschappers die er zo financieel afhankelijk van geworden zijn.

als er akkoorden worden bereikt waar in industrie NET ZO ZWAAR mee moeten betalen verdampt de hoax.

1
19 dloops

@12
Rusland zou nooit de gaskraan dichtdraaien want dat is hun economie
de rede dat Amerika de Rus tot vijand bombardeert zijn wapen lobby's LNG gas bij hun vandaan (rete duur)
niet de Rus werd agressief maar het westen gingen TEGEN de afspraken de buffer staten in en uiteraard reageert de rus dan

0
20 dloops

@20 dat is niet waar. Rusland heeft al meerdere malen zijn gaskranen dichtgedraaid en mensen in de kou laten zitten. Misschien niet helemaal maar zeker op een laag pitje. Het is dus al meerdere keren gedaan.

0
21 Jan met de korte achternaam

@19 Alleen de FvD heeft totdusver de VVD in de kaart gespeeld met hun leugens over klimaat- en natuurproblemen die niet door de mens zouden worden veroorzaakt. Daarmee behartigt de FvD direct de belangen van de industrie en het grootkapitaal.

De opwarming van de aarde is het gevolg van menselijke CO2 uitstoot die al decennialang het gevolg is van inefficiente energiewinning en verbruik. Er is niemand die de CO2-factor nu nog wetenschappelijk kan ontkennen, ook Baudet niet.

Laat de vervuilers betalen!

0
22 Hollander1967

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Kortsluiting in hoofd maakte Youp van ‘t Hek ‘zeer verdrietig’: ‘Maar wappies lieten me weer lachen’

Dat hebben de meeste linkse ,kortsluiting in hun bovenkamer.En de schuld leggen ze bij anderen neer....

1 minuut geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Universiteit Leiden stelt opnieuw hoogleraar op non-actief wegens grensoverschrijdend gedrag

@4Omdat het linkse figuren zijn die zich hier schuldig aan maken....

3 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

Wanneer komt de belasting op zuurstof?...

3 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

VBOH
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@8 Je ziet het ook niet. Want als je als Joodse man met een keppel op je hoofd in de openbare ruimte loopt, dan loop je de kans dat je in el...

4 minuten geleden geplaatst door VBOH

progressiefliberaal
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Misschien is het een idee om, buiten de standaard lesmaterialen, scholieren boeken en andere werken van Holocaust-overlevenden te laten lezen. D...

5 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Weetal
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

Mooi.Kunnen de dranken zonder suiker omlaag bij de belasting,via bv de BTW....

6 minuten geleden geplaatst door Weetal

progressiefliberaal
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@6,Zou dat zin hebben? Ze hebben nu al de overtuiging dat wat in de geschiedenislessen over de Holocaust verteld wordt, onzin is.Ik weet...

6 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Bob Sleebaan
Langere reclames op YouTube leveren Google hogere winst op

Hoogst irritant. Steeds vaker en ze worden steeds langer die reclames. ...

7 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ongelovenloos
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Hoe is het toch mogelijk dat zulke figuren uit het niets plotseling in de tweede kamer zitten.We hoeven niet raar op te kijken of hij splinter...

7 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

progressiefliberaal
Langere reclames op YouTube leveren Google hogere winst op

Tegenwoordig heb je vaak wel twee keer reclames aan het begin, een of twee aan het einde - en met een beetje pech nog minstens een halverwege je...

10 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

NK. App
Babeysitter PornVixen VogelFixtionmania몰래카메라 야동Ny Eros.comHot Naked Babe'sBlaikmail PornIndian Sexy Hd VideosXxx With Priyanka ChopraBrandi Love BikiniLightskin Porn GayHanime.netWomen Bend Over NudeTwo Girls PornXxx Anuska SenSummer Smith NudeUllu Full EpisodePornstar Porn MoviesMaking Out NakedMaddie.moore NudeBesthentai MangaPorn Hd BrazersStreet Hooker PornNezuko X Tanjiro PornPakistani Hindi XxxNudewLesbian Porn Starp OnBrazzerporn VideoMormonguyzFap To PornBiggest Asses XxxCock SelfieTop 5 Porn Star NameDesi Lesbian SexGaand MaariPorn Star Punishment3d Hentai BeautiesMoxie PornLena The Plug CheatingNude Ebony SelfiesBangerbros PornosSankaku.chanSrxo CaseiroDesi Step Mom PornRock Star Son Pristine EdgePornes.conReal Hidden Camera Sex VideosRubbing VaginaRomans X VideoDesi Sex CoDragon Ball Porn GameBlackpussy CreampieWww.listcrawlerRencontres SexeRyan Ryans NudePorn Video Indian NewHijra ChodaHentai MugenEstie KayMaitlyn WardXxx FotoNicefuckStorysex HindiFree Blacked PronAlyxstarePorn Make OutBoricuas BellacasTio HentaiHd Bf Xxx VideoFrom Behind PornhubDesi Ladki Ka SexShillong SexMadison Ivy LesbianMila Azul BlowjobMassive Breast Pornانميات هنتايTwistedgrim PornRandi Ki ChutHardcore Porn SitesJody West StuckAlly Hardesty Onlyfans LeaksLarj PornKlee HentaiPennypetiteHours Sex VideoAlita LeeJenna Ortega NakedEsterbronXhamster SunnyPorn Sex ComPussy Xxx ComBbcbukkakeX Rated Music VideoPantie Pooping PornFullporn FreeOs Melhores Vídeos Pornô CaseirosBlonde PorntarWet T-shirtsAvis_12Juq-319Xnxx Tamil Sex VideosMami Ko PelaBaixar Filme PornoKolkata College SexBeautiful Anal VideoArmpit Tickle PornEacort BabylonBdsm SlaveNaughty America Full VideosFriends With Benefits Hot ScenesTeens Nude PageantJapan Aunty PornVivian Taylor AnalIndian Porn Hard CoreLittle Caprice HotXnxx Gay TamilSex Big ComAngelicka GraysHoli Sex VideoCosplaypornTruthoedarepicsVídeos De Maduras XBrazzers Porn Video ComIndian Fat PussyXxxx Bf Hd HindiMms Kand FilmHq Porn AnimeMha HenataiFirst BbcpornAndrea Parker NudeTemari HotKorean Anal SexChristina Ashten Gourkani PornPorn M.MommyblowsbesyHot Body PornNayanthara Hot SexSommer RaeBollywood Nude MoviesSex In PornhubJun AmakoPornhub.comqAmy Robach SexyMayseeds Leaked OnlyfansSlim Black PornCzech Fantazy.comKorra Del RioChut Chudai HindiIndian Nangi AuntyKamasutra Hot Sex Video