door Febee in Buitenland  ·  92 Reacties

  • 1
  • 435x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48 Dat weet ik dat je dat deed. Rutte is inderdaad niet zo'n nette man. Mja... wat doen we eraan??? Helemaal niks. Een groot deel van de media is gewoon propaganda. Helaas...

0
51 alexandroepimenco

@49

Ja, dat zagen we in Afghanistan, waar ze met de staart tussen de benen moesten vluchten.

3
52 zeikenderechter

@14 Veel Afghaanse burgers die gestudeerd hebben spreken Russisch en denken met heimwee aan de 'Russische tijd' voordat de VS de bebaarde Mujahidini in de bergen begonnen te bewapenen en op te zetten tegen de Syrische burgers en Russische legereenheden.....hetzelfde scenario in Syrië....westerse steun aan jhadisten om een seculiere, moderne en gematigde regering te verwijderen!!

7
53 CoolMemories

@53 =@34

5
54 CoolMemories

@37
Brengt me via 'wegrotten' op 'paddestoelen'. En - nou ja laat ook maar.

2
55 -Koeievla-

@29
Moedig hem nou niet aan zeg! Kijk nou eens wat je opmerking uitgelokt heeft.... nog tien reacties van Cool hier!

3
56 -Koeievla-

@41 "...ik probeer me meer te verplaatsen in waarom mensen een hekel aan Trump hebben...."

Heeft te maken met 2000 jaar Christendom, haat tegen menselijke macht, omkering van de klassieke moraal en geloof in abstracte waarden, transcendenties en de imperatief van de politiek correcte moraal (alsof daar een finaliteit in gelegen zou liggen...!).
Trump is een atavisme van het heidendom met zijn immanente rituelen en simulakra en wekt dus haat en jaloezie op bij uitgerekend de neo-christelijke elites, de humanisten en Klimaataanbidders uit de Linkse Kerk van wie de ouders en voorouders nog vooraan in de kerk zaten...

8
57 CoolMemories

@56 Ik zal jou ook een beetje aanmoedigen. Goed ? question

2
58 alexandroepimenco

@52 "...dat zagen we in Afghanistan, waar ze met de staart tussen de benen moesten vluchten...."

Door verraad van het Westen tegen haar eigen cultuur: het westen begon namelijk de jihadisten te steunen en media en Hollywood zorgde voor de manipualtie van de westerse massa's; de Mujahidini werden namelijk voorgesteld als 'vrijheidsstrijders' en Hollywood bracht een serie 'Rambo-movies uit die het beeld van de vrijheidsstrijder moest idealiseren voor het westerse publiek....alles bij elkaar lukte het de lobby om de oorlog tegen de moderniteit in Afghanistan te verkopen.....tegenwoordig zijn de mensen eindelijk wakker geworden, vandaar het fiasco in Syrië en de retractie van Trump!

6
59 CoolMemories

@49 "Gedurende de negen jaar oorlog wisten het Sovjetleger en de Afghaanse communisten niet om meer grondgebied te controleren dan 20 procent van het land.[1] Officieel moesten de Afghanen de interventie van de Sovjet-Unie betalen met grondstoffen. Meer dan 600.000 Sovjettroepen werden in totaal naar het land gestuurd, waarvan 14.751 stierven.[1] Vrouwen werden uit Russische helikopters gegooid en hele dorpen werden vernietigd.[1]"

Ja, de Russen weten er raad mee.... man, wat verkoop jij een onzin.

4
60 TedjeR

@60

Dat gelul over gelukkige Afghanen verkoopt ie hier al jaren. Ik hoop dat de Russen hem goed betalen.

4
61 zeikenderechter

@56
Twaalf.....

2
62 -Koeievla-

@60 Fijn dat je Cool een beetje bij stuurt wanneer hij het nodig heeft. Goed werk ! Dat zouden meer mensen moeten doen. question

0
63 alexandroepimenco

@58
Mijn visies zijn toch sowieso veel beter dan Cool? Geldt voor (bijna) iedereen overigens.

2
64 -Koeievla-

@64 Ik zal er eens opletten... Misschien word ik dan wel net zo slim als jij bent. question

2
65 alexandroepimenco

@65
Dat laatste is nou ook weer niet nodig.....

1
66 -Koeievla-

@66 Okay... ik laat me gewoon leiden door jouw meesterlijke denkwerk.

0
67 alexandroepimenco

@67
Prima idee!

1
68 -Koeievla-

@61 "...Dat gelul over gelukkige Afghanen verkoopt ie hier al jaren. ..."

In antwoord op 30 jaar westerse propaganda, manipulatie en moedwillig verkeerde voorstelling van zaken van de strijd in Afghanistan tussen moderniteit en archaïsche tribale religieus-zedelijke cultuur......die ons door media en Hollywood voorgeschoteld werd als; de strijd tussen 'vrijheidsstrijders tegen kwaadaardige tirannieke bezetters'....!

6
69 CoolMemories

Dertien....

0
70 -Koeievla-

@66 Met name ga ik me dan concentreren op je geraffineerde(!) psychologische analyses van de eindbazen van deze wereld. question

0
71 alexandroepimenco

@69 "sambal bij?"

2
72 TedjeR

@60 "...te controleren dan 20 procent van het land...."

Ja, de stedelijke gebieden waar de moderniteit door de Russen werd hersteld en verdedigd, de bergen en woestijnen bleven tribaal en islamitisch....en vanuit die bergen werden de Allah Aqbarschreeuwers gesteund en bewapend door de VS voor een guerillia tegen de Syrische burgers en moderne steden...!

6
73 CoolMemories

Veertien....

1
74 -Koeievla-

@71
Je hebt nu al ruimschoots bewezen over betere visies te beschikken dan Cool, hoor!

1
75 -Koeievla-

@61 "...Dat gelul over gelukkige Afghanen verkoopt ie hier al jaren. ..."

Vraag de Afghaanse burgers wat hun beste periode uit de geschiedenis was en of ze blij waren met de westerse steun aan de bebaarde Allah Aqbar-schreeuwers die uit de bergen kwamen met hun zware geschut en Koran....! 'Vrijheidsstrijders overigens die al spoedig in de steek gelaten werden door de CIA toen de Taliban/AlQaida vanuit het zuiden de boel overnam......

7
76 CoolMemories

Vijftien....

1
77 -Koeievla-

Er zitten nog behoorlijk wat terroristen in Syrië, het grote deel in Idlib (tien tot twintig duizend) en in de rest van het land waar de VS hun 'gebiedjes' heeft.
Die laatste groep werd tot voor kort nog aangevuld en voerde operaties uit vanuit 'VS' gebied maar zodra de Amerikanen vertrekken zal daar korte metten mee gemaakt worden door Syrië / Rusland.

De luchtverdediging van Syrië is nu verder uitgebreid waardoor ook Israël hun illegale acties niet meer zo goed kan uitvoeren.
Uiteindelijk zal Turkije ook uit Syrië verdreven worden en zullen de Koerden toch weer in gesprek moeten gaan met Syrië.

4
78 Proemevla

Meer werk voor Koeievla... question

0
79 alexandroepimenco

Zucht... question

0
80 alexandroepimenco

@69

Nee, een bezetting door de toen nog Sovjets was natuurlijk altijd een feestje. De Hongaren, Oost-Duitsers, Polen en Roemenen waren ook dolgelukkig achter die muur.

Give it up ouwe communist.

3
81 zeikenderechter

@81 Jij begrijpt niets van geschiedenis en gaat het soevereine Rusland vergelijken met een totalitaire communistische unie/Warschau-pact gelijk aan die van de totalitaire EU/NATO....!

De Hongaren, Oost-Duitsers, Polen en Roemenen kwamen niet in opstand tegen 'Rusland' (de Russen waren zelf massaal slachtoffer van de USSR/Goelag!) maar tegen de politieke SOVJET UNIE zoals de gele hesjes en Hongaren nu WEER in opstand komen tegen een totalitaire politieke UNIE; de EU....!!

6
82 CoolMemories

De enige reden voor westerse globalisten om Rusland te diskwalificeren als 'kwaadaardig en agressief' is het belang van de NATO en de globalistische agenda die vijandsbeeld nodig hebben om de domme massa's in de ban van globalisering en politieke correctheid te houden...!

6
83 CoolMemories

@82

Jaja, even lekker switchen van bevolking naar regering als het goed uitkomt. Het was die politieke Sovjet Unie die Afghanistan binnenviel en die volgens u disco kwam brengen.

Give it up, ouwe Sovjet.

2
84 zeikenderechter

** gebruiker verwijderd **

Bijna alles wat Trump doet is in het voordeel van Rusland.

85 verwijderd5929219

@85
Zoals bijvoorbeeld het opleggen van steeds meer sancties, dwarsbomen van de noord route, bestoken met kruisraketten na een opgezette (door terroristen) chemische aanval in Syrië, allemaal in het voordeel van Rusland.

6
86 Proemevla

@83

Jaja, en dat Trump steelt, liegt en oplicht, dat Poetin vergiftigt, annexeert en Nederlanders vermoordt, dat moeten we dan maar voor lief nemen?

Zoek eens wat prettigere rolmodellen voor uw 'zaak'. Misschien dat u het hier dan wat rustiger krijgt.

2
87 zeikenderechter

@87 Zoals bijvoorbeeld Obama...

0
88 alexandroepimenco

@88

Die was meer geschikt voor mijn 'zaak'.

Het probleem is een beetje dat er voor Coolios 'zaak' alleen maar van die schurken beschikbaar zijn: Trump, Poetin, Duterte, Erdogan, Assad, MSB, die bolknak in Brazilië...

Kennelijk is z'n 'zaak' niet erg fris.

3
89 zeikenderechter

@89 Je noemt daar wel een paar rotzakken op. Dan kan je inderdaad beter voor frissere zaken gaan.

0
90 alexandroepimenco

@84 "...Het was die politieke Sovjet Unie die Afghanistan binnenviel en die volgens u disco kwam brengen...."'

De Sovjets die Afghanistan binnen vielen waren in vergelijking met de Mujahidini zeer modern, seculier en vooruitstrevend....toch koos het Westen de kant van de radicale Islam en desinformeerde het westerse publiek door de jihadisten als 'freedomfighters in strijd tegen kwaadaardige wrede dictators' voor te stellen....dit axioma geldt nog steeds binnen het westerse complex waaronder de NATO....!

0
91 CoolMemories

Goed zo , er valt daar niets zinnigs meer te doen voor de amerikanen.
Ze hadden er nooit moeten zijn.

Obama en Hillary hebben daar grote chaos laten ontstaan in een poging Assad weg te krijgen , die zit er nog steeds en alle chaos blijkt voor niets geweest..

0
92 Vageali6888

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Benzardi
Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’

Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’Dat klopt, maar Wilders mag wel zeggen wat v...

1 minuut geleden geplaatst door Benzardi

VBOH
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Zolang de aanvoer niet op enige wijze sterk ontmoedigd of afgeknepen gaat worden, stevenen we in dit land af op een overload aan asielzoekers. E...

2 minuten geleden geplaatst door VBOH

wildersfan
Narcissist CEOs hire people like them

Dat geloof ik direct. Want herkenning en het werkt voor hun ook gewoon beter. Maar hulp zoeken, daar ben ik het niet mee eens. Met name academis...

2 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Bop
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@4 En altijd over links zeiken is dat niet?...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Biscanna
Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’

Prima toch, Had de heer Wilders toch weer gelijk....

4 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Rinze
Kortsluiting in hoofd maakte Youp van ‘t Hek ‘zeer verdrietig’: ‘Maar wappies lieten me weer lachen’

@5Tjeezus dat sneue meelijwekkende gejank van humorloze sufkutten zoals jij begint pathetische vormen aan te nemen Youp is bezig met zijn af...

5 minuten geleden geplaatst door Rinze

Wedergeboren
Russian Soldiers Accused of Drunken Killing Spree in Occupied Ukraine – Reports - The Moscow Times

Google TRANSlate: https://www-themoscowtimes-com.translate.goog/2024/04/26/russian-soldiers-accused-of-drunken-murder-spree-in-occupied-ukraine-...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

ongelovenloos
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

En hier willen ze dat er op een uniform een hoofddoek gedragen mag worden .Kijk even wat dat aanricht ....

5 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

Gewoon door laten gaan en de inzet van hulptroepen en de schade verhalen op degene die het door wilt laten gaan.niets geleed van eerdere "fees...

8 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Miss Colorado PornBreast Feeding PornXveidoVideos Of John HolmesCorinne Bohrer NudeXvideo SelfieFirst Time Desi Sex VideoFull Sex Video OpenIsla Summer LeakX Video SoloNaked Cute GirlsRandom Porn VideoKatee Owen BoobsGay Old Black PornTrans Femboy Getting FuckedAriel Wintet NudeHot Bhabhi Porn HdTopless MaidXvodeiFotospornInfluencersgoneeildPornobae ComAdult Ganes WorldAdulte PornXxx DudEnglish Teacher SexHome Wife Sex VideoIndian Mallu XxxPakistani Sex MujraBangla Blue Film Full MovieGrannysexAdriana Chechik BlackShathi KhatunMature Bi ThreesomeGiselexoক্সক্সক্সক্সক্সRajasthani Sex Video ComXxx MarKayleigh WanlessRedo Of Healer AnimeVillage Xvideo ComPussygirls ComSunny Leone Fucking HardSavita Bhabhi Hot CartoonDownload For Free PornBig Titty LesbinsBbw PeggedApocalypse PornAlaina Dawson Molly MansonSpnkbangNude Tiny TittiesSunny Leone Ki ChutMartinasmith1Sybil PronBig Tits Cock SuckDaughter Daddy AnalPorn Move JapanMasterbaing PornGpornXnxx MusliMafia PornographyXxxvlXxx Video FastGay Cruising Gay PornQimmah Russo Onlyfans LeaksTiny Tits PorntubeTaylor Jevaux NudeWww.xxx.vidseoPornporsGirls Girls Sex ComTelugu Blue Film SexSex Gif HotNavigate Trisha Sex VideoFaye ReganJim SlipNude Beach VoyExtreme HentaisNude Daniel CraigSkinny Gay PornBrutal PornvideosXbunker.comJogos De PornografiaAsian Nude DanceInfliencersgonewildProrn MdAbella DangeXxvebeoDsvr-1335Hot Pic NakedHollywood Sex ScenesHitomi Tanaka HotAdultcomixManytoomHd Porns MilfChristina Hendricks NudesKitsune HentaiBeat Deep ThroatPorno XxMum And Dad Sex VideoXxxxx VoiceAsian DeepthroatMelhores Pornos BrasileiroIndian Red Light Area PornSite De Film PornographiquesAlejandra Guilmant NudeGirlfriend Giving A HandjobNude Eila AdamsIndien Porn StarHelluva Boss PornThe YncTwerk Por NGirlfriend Sex ComPussy Eating MemeElder Sister XxxFree SexmovesX VideosshemaleCartoonsex ComicsNot Another Teenage Movie NudesBest Xxx VideoNew Sex VidioHot Mom Xnxx VideosXnxx PoolElizabeth Olsen Deepfake PornPorn PowerLesvian Strapon PornStacey ValentineSunny Leone PorFemale FingeringPorn Videos NetAnda Cerny PlayboyHanime TbvJena LaroseJapanese Uncensored AnalSuhagrat Xxx IndianMallu Aunty First NightFree Interratial PornHoopsy Daisy NudeCaxvdoMasterbating SoloChaurbateJapanese Mature SexShemale Hd Porn VideosLindsey Woods PornstarMilf Creampie CompliationJav.gutuLyla EverwettJade ReignKantotflixAunty Fuck PornVerporno Casero