door Havermout in Overig  ·  48 Reacties

  • 9
  • 936x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

De Russen hebben wel een oplossing: zet er maar een stel Kopten in, dan komt het wel goed.

1 verwijderd9139144

"Hun migrantenkerken spelen een belangrijke rol bij de integratie, zoals bij taallessen en ondersteuning bij sollicitaties." Oh nou snap ik waarom het met die taallessen zo'n klauwzootje is.

3
2 Ness

** gebruiker verwijderd **

Geweldig nieuws! Weg met die prehistorische onzin !

3 verwijderd322399

"Hoewel de Nederlandse bevolking tussen 1970 en 2010 met 28 procent groeide" Jaja, en we hebben 24% achtergrondiërs. Dus de autoch bevolking is met 4% gegroeid, dat kan wel ongeveer kloppen ja. De rest is import, 1e, 2e, 3e en 4e generatie. Schiet aardig op, die omvolking.

8
4 Ness

Ik denk wel dat de versnippering een grote rol speelt. Dat er protestanten en katholieken waren, was één ding. Nu zijn er net zoveel versies van het christendom als er nog functionerende kerken zijn, zo'n beetje.

0
5 Wendel

@4 Bij die "achtergrondiërs" zitten dus behoorlijk veel christenen bijna net zo veel als moslims.

3
6 21st Century Guy

@6 : nou, er is wel meer op dat sommetje aan te merken want het gaat veel te kort door de bocht. Maar dan zijn er meer gegevens nodig. Toch komt die schatting aardig in de buurt. De schatting van het aantal christenen (1 tot 1,3 miljoen) is veel te hoog. Men vraagt niet naar specifiek christelijk geloof bij binnenkomst dus de schatting over dat aantal gebeurt op basis van oude gegevens en staatsgodsdiensten. Terwijl overal de secularisatie om zich heen grijpt. De kerken merken er iig bijzonder weinig van; het aantal gelovigen rent terug, ook mét migratie meegerekend. Check: https://tpo.nl/2018/12/18/christelijke-migranten-in-nederland-vragen-bij-cijfers-en-statistieken/

5
7 Ness

@7 Net als bij moslims moet niet het percentage in het land van origine gelden maar zelfidentificatie van de migrantengroepen en nazaten hier ten lande.
En dan kom je heel een eind in de buurt met christenen van Surinaamse,Antilliaanse,Indonesische, Afrikaanse, Noord -en Zuid Amerikaanse en Aziatische origine daarbij inbegrepen de geadopteerden en dan natuurlijk christenen uit de rest van Europa.
Vooral de "tropische christenen"staan erg vast in hun geloof zoals ik heb kunnen ervaren bij mensen uit Suriname, de Antillen,Guyana, Colombia, Brazilië , Haïti ,Dominicaanse Republiek, Ghana , Indonesië, de Filippijnen , Papoea New Guinea etc.

4
8 21st Century Guy

@3 Om die terugloop te compenseren worden nu hele bootladingen vol moslims hier naar toe gehaald... en die zijn nog meer prehistorisch...

5
9 Topperz

* Verwijderd door de redactie *

10 cabello

totdat de pleuris uitbreekt. dan zitten de kerken weer vol

5
11 semperpenis

De moskeeën daarentegen.....

2
12 Hangingmen

Zij de nog geloven in een God zijn onstabiele mensen die geen raad weten met hun gevoelens.
God had de aarde en de mens geschapen; ik denk het niet.
De mensen hebben een god geschapen, om de mensheid onder druk te kunnen zetten, door hun overgevoeligheid dat men een ziel noemt en in je leven te hebben.
Miljarden jaren is de wereld al aan het draaien en er zijn miljarden mensen dood gegaan, maar na de dood is er geen leven meer, anders had er wel iets bestaan dat de mens signalen hadden gekregen van al die doden.
Het is een goed doordachte systeem om zelf er beter van te worden en als je dan geen handwerk kan verrichten dan doe je dat met je geestelijke gedachte goed zodat je er toch een aanhang van zwakke mensen ermee mee kan krijgen.
Kijk eens hoe ze een man vereren die ze Jezus hebben genoemd een verhaal dat toen ergens op geschreven is en toen nog niet wisten hoe de wereld er uit zag en de aarde onder hen nog plat leek te zijn.
Er is nog nooit het jaar tal getoond , terwijl de aarde toch ergens toen al met zon opkomst en zon ondergang, konden weten hoe laat het was.
Maar toen waren er nog niet zo deskundige mensen die dat op schreven want ze hebben het geboorte jaar maar aan gerekend aan hem, terwijl er zo veel andere kinderen geboren werden nooit op geschreven en nooit hen herkend als een mens die een naam hebben gekregen, waarom dan niet die kinderen benoemen en een uitverkoren mag zijn is al verkeerd en discriminatie .
Wanneer dat verhaal is opgeschreven weet men ook niet het jaar nul bestaat tie?
Of is zo'n verhaal velen jaren later in de wereld geholpen met een doel de mens te onderdrukken en naar hun hand te zetten.
Jezus verhaal het kan waar zijn, als ik dan die verhaal beoordeel dan was Herodes toen een koning in dat achterlijk land, bang dat hij populairder werd.
Maar ik mis een heel lang stuk tussen de geboorte en Jezus aan het kruis.
Hij leefde met een groep mannen om zich heen was niet getrouwd en werd door die Herodes veroordeeld en ze zeggen dood gestoken.
Ja nu begrijp ik het die man had charisma door zijn meest vrouwelijke kant die hij bezat dus die nu homo zou kunnen genoemd worden.
Maar om het nu kort te maken herrezen is de grootste leugen van alle christen op de wereld. Dat geheim is nooit duidelijk gemaakt terwijl men als mens hem hebben weggedragen gewoon als mens maar hem hebben vergoddelijkt.
Dus wie heeft god geschapen de mens en niet anders om.......

9
13 Ciater

@13 als de mens God heeft geschapen, wie heeft dan de mens geschapen? Is het leven 'zomaar' door chemische processen ontstaan? Hoe komt het dan, dat wij met de wetenschap dit nog altijd niet kunnen nabootsen of het zelfs niet eens kunnen theoretiseren?

Te gemakkelijk om te zeggen dat de mens God heeft geschapen.
En de wonderen die Jezus deed? Zeker ook niet waar?

Zoals ik al zei: te gemakkelijk.

12
14 Ebbie

@14 Wonderen die Jezus deed??? was je erbij dan?. Mensen die geloven kunnen gewoon niet omgaan met het feit dat we het gewoon niet weten en zoeken een schijn houvast.

6
15 JajA

@14
“De wonderen die Jezus deed”

Zijn inderdaad niet waar,maar dat kan ieder realistisch mens zich toch wel bedenken?

6
16 Hangingmen

Tot zover het SCP, nu de SGP nog.

3
17 Hadjememaar

Wat afbrokkelt is de 'kerk', niet meer dan een globaal imperium dat ongelooflijk rijk is door wereldwijd plunderen, het (christelijk) geloof is een andere zaak.

4
18 Proemevla

@14 : Het gegeven zoemt wel rond zeg.. Is het nou zó'n eye-opener? Iedereen wist toch allang dat godsdiensten niet meer aanpakken bij mensen, behalve als je vanaf dag 1 van je leven aan constante hersenspoeling wordt onderworpen? De religieuze stellingen zijn gewoon niet meer houdbaar. Iedereen die *gelooft* dat Jesus water in wijn deed veranderen of over water liep heeft nooit wat van scheikunde of natuurkunde begrepen, of erger nog, wil het niet begrijpen. Ja, de verhalen in bijbel en koran zijn gebaseerd op primitieve dikke duimen. En ja, dat is heel voorstelbaar gezien de wetenschappelijke stand van zaken toen. Niks om je voor te schamen.

Neem die wonderbaarlijke vermenigvuldiging. Mensen aten onnadenkend zaaigoed en te kleine visjes. Ik kan me zo voorstellen dat zo'n Jesus dan via een truuk mensen leert dat je niet zo stom moet zijn en je eten van volgend jaar niet nu al moet consumeren. Kerkelijke instanties weten heus wel beter maar hun inkomen is op het instandhouden van lulkoek gebaseerd. Geestverschijningen enzo. Het pakt niet meer aan bij de moderne mens maar de analfa- en digibeten zijn in de meerderheid en hebben IQ schoenmaat. Dus die kun je nog belazeren en zo macht verkrijgen. Het heeft allemaal niks met spiritualiteit of enig godsbesef te maken.

1
19 Ness

@14

Grappig hoe elk volk over heel de wereld een ander verhaaltje heeft verzonnen over de oorsprong van het leven en er nog altijd mensen zijn die overtuigt zijn in het gelijk van hun aangeleerde verzie van het verhaal uit tijden dat mensen niet wisten wat b.v. bliksem was of wat een vulkaan uitbarsting was.

Ze zaten toen rond een kampvuur iedere avond mogelijke verklaringen te verzinnen waar steeds aanvullingen op kwamen en zo is religie ontstaan.

Als mensen geen goede verklaring hebben dan nemen ze genoegen met een slechte verklaring als er maar een verklaring is.

En nog grappiger is nog dat geen verklaring in hun hoofd bewijs is voor hun aangeleerde verklaring waar totaal geen bewijs voor is.

1
20 siberianhotsprings

Oh, over lopen op water: jaren geleden verscheen er een interviewtje met een asielzoeker, net uit Afrika, die vol verwondering, verbijstering en ontzag op de Dokkumer Ee stond en riep : Ik sta op een rivier!! Dus als dat meer van Galilea ooit tijdens freaky weather een paar dagen bevroren is geweest en iemand was zo dapper om te kijken of je erop kon staan, moet dat wereldschokkend zijn geweest. Water in wijn: als je wijngaarden bevloeit krijg je een betere oogst van druiven. Zo maak je van water, wijn. En vervolgens gaat een propagandist er met zo'n verhaal vandoor en krijg je *wonderen*. Die Jesus lijkt me een heel intelligent mens te zijn geweest die het plebs oorzaak-en-gevolgzaken aan het verstand wilde peuteren. Waar uiteraard de machthebbertjes niet blij mee waren.

3
21 Ness

*Bevroren Dokkumer Ee uiteraard. Hij stond erop en kon het eigenlijk niet geloven.

1
22 Ness

@21 deskundigen die de bijbel hebben bestudeerd kunnen jezus daarin niet vinden. Jezus was slechts de metafoor waarmee de nieuwe religie zijn propaganda verspreidde. Jezus heeft dus nooit bestaan, daarom zijn er ook geen geschriften van Jezus zelf en ook geen historische vermeldingen.

De evangeliën worden door de kerk aan bepaalde personen toegeschreven aan bepaalde personen, zoals Marcus. Diezelfde kerk weet heel goed dat die namen fake zijn, toch doet elke dominee of priester of zijn neus bloed question

5
23 Myth63

Het verhaal van Jezus lijkt heel sterk op het verhaal van Prometheus.

1
24 Rapunzel

In verschillende legenden wordt gesproken van meerdere werelden voor deze, of beschavingen.
Ik geloof meer in hoge beschavingen die zijn vernietigd voor deze beschaving, als je dit nog een beschaving kunt noemen.
Alles wat mogelijk is heden ten dage is al eens geweest, en misschien waren deze beschavingen wel hoger ontwikkeld.
Geloof is niets anders dan een geschiedenisboek geschreven door overwinnaars. niet door een god, maar door een mens.
En gezien de onderdrukking die deze boeken met zich mee brengen, neem ik de goede bedoeling en gebruik van deze boeken zeer in twijfel.

1
25 Rapunzel

@23 : Er waren waarschijnlijk meerdere Jesussen aktief rond die tijd, waarvan wellicht 1 als prediker, geleerde of scribent. Ik meen dat de enige regelrechte vermelding van een Jesus die aan de beschrijvingen voldoet een verwijzing is in een oud joods document, dat achteraf vervalst blijkt. Dat is me ooit verteld door een theoloog maar verder weet ik er het fijne niet van. Het kan me verder weinig schelen. Bijbel en koran zijn geschiedkundig vrijwel waardeloos. En nu volkomen achterhaald. Wat blijft rondspoken bij veel mensen is het idee van een god, of een iets, of een allesomvattend en oorzakelijk, wellicht sturend maar zeker vormgevend universeel principe. Daar valt mee te leven.

1
26 Ness

Wat mij het meest beangstigt is, als er weer een wereldwijde uitroeiing plaats vindt, worden dan dezelfde boeken uit de kast getrokken door de overlevenden om de mensheid uit te buiten?

0
27 Rapunzel

@14 Het ontstaan van het universum, waarvan onze aarde deel uitmaakt, is inderdaad, m.i. een toevalstreffer en voor wat betreft die wonderen: je gaat me toch niet vertellen dat je daar echt in gelooft hoop ik.

0
28 Mappie

@14 We kunnen het prima nabootsen inmiddels. We kunnen de vreemdste dieren en vruchten maken tegenwoordig als we zouden willen.

@14 Misschien was Jezus wel de Hans Klok van de ijzertijd. Ik was er niet bij wat ik wel weet is dat is die Thora rol met nepnieuws gewoon bestempel als nepnieuws.

3
29 Drs. Mezun

@22 "*Bevroren Dokkumer Ee uiteraard. Hij stond erop en kon het eigenlijk niet geloven."

Dat gevoel ken ik.

Kwam hier in 1963 aan vanuit Australie als dochter van geremigreerde Nederlanders.
Staartje van de beruchte winter van dat jaar.
De Piushaven in Tilburg was dichtgevroren en , liever dan omlopen, staken wij die te voet over van Valkenierstraat naar Hoogvensestraat.....
Mijn hemel, (excusez le mot), wat heb ik hem geknepen question

0
30 Mappie

@28 Volgens mij s het ontstaan van leven het aller grootste mysterie en wonder. En met die gedachte jouw post lezend... Afijn lees m anders zelf nog eens over.

4
31 Ebbie

@15 en @16 en anderen:
Je mag het zo hard ontkennen als je wil en geloof in Jezus misschien aan domheid of naieviteit koppelen, maar het komt me wat zuur en bitter over.
Ik dank mijn vreugde aan Jezus. Waar komt jullie vreugde vandaan?
En hoe komt het dat juist atheïsten bij uitstek vaak Zijn naam aanroepen als ze zich op hun duim slaan of zich ergeren of om wat voor reden Zijn naam als vloek gebruiken en niet Mohammed of Boeddha?
Het antwoord: Jezus bestaat en iedereen weet dat onbewust. Ik geloof dat elk mens onbewust een godsbesef heeft.

4
32 Ebbie

geloof is voor fantasten zonder eigenwaarde

1
33 rawplayer

@32 Het gebruik van vloeken als bewijs voor het bestaan van Jezus? Dat geloof je toch zeker zelf niet. Ik zou kunnen zeggen 'donder op' maar dan bewijs ik het bestaan van Donar. Moet ik gelijk weer denken aan het wat ouderwetsere 'bliksems' als uitroep van verrassing. Alweer Donar. Als Wodan niet de vader van alle mensen was zou ik gaan geloven dat Donar de hoogste God was.

0
34 Ketter

@20 Er zit ook nog een groot verschil tussen kampvuurreligies en de georganiseerde. De eerste werden niet of nauwelijks opgeschreven en uit niks blijkt het dogmatisme van de tweede. Voor het Christendom waren er geen geloofsoorlogen in Europa terwijl christenen meteen met dwang en geweld begonnen te bekeren. De verhalen rond het kampvuur waren op religieus gebied van een hele andere orde. Het was veel vrijer en dieper gevoeld. Daarom was er ook geen maatschappelijke dwang om elke week op een vaste dag gezamenlijk elkaar op volgzaamheid te checken.

0
35 Ketter

@32 Ebbie,

"Ik dank mijn vreugde aan Jezus. Waar komt jullie vreugde vandaan?"

Nou mijn atheïstische levensvreugde komt voort uit het leven zelf, de schoonheid van de natuur, sensorisch genot (klank, geur, kleur) en "de" wetenschap (dit laatste om de hersenen "wakker" te houden).
Hier heb ik dus geen heer of jezus voor nodig. Na mijn dood keer ik terug tot "niets" hetzelfde "niets" waar ik uit voortgekomen ben, buiten de biologische inmenging van mijn ouders.

Per saldo hoef ik niet "te vrezen" of "angst" te hebben zoals vele christenen dit kennen in hun laatste levens uur.
Grappig dat U de krachtterm gvd erbij haalt, ik noemde dit altijd gekscherend het ultieme gebed van de atheïst maar om dit nu aan te grijpen om een dieperliggende geloofsovertuiging bij de atheïst aan te tonen gaat mij eerlijk gezegd ietwat ver.
Neen, ik heb "onbewust" geen godsbesef echter wel een archetypen besef (zie Jung).

Voor de begrippen "goed" en "kwaad" heb ik geen bijbel, geloof of gebod nodig. De menselijke innerlijke sensor "weet" deze beiden behoorlijk te scheiden ondanks het feit dat deze beide begrippen ("goed" en "kwaad") afhankelijk zijn van tijd, plaats en omstandigheden.

Ik ben een creatuur der evolutie, heb mij vanuit een kikkervis hoedanigheid (foetus eerste weken na de bevruchting) ontwikkeld tot een aapachtige en zit niet te wachten op een soort van Prometheus welke mij het zogenaamde "goddelijk licht" brengt.

Ik heb respect voor Uw onwrikbaar geloof en wens als atheïst ook gerespecteerd te worden.
Toon mij één "gelovig" mens welke door het "geloof" een beter mens geworden is.
Toon mij één daad van medemenselijkheid welke ook niet gedaan zou kunnen zijn door een atheïst. (Ja, ook atheïsten delen mantels bij koude aan daklozen en armen.)

0
36 Bezorgde Europeaan

@31 "Afijn lees m anders zelf nog eens over."

Heb ik gedaan en kom alleen tot de conclusie dat je mijn vraag geenszins hebt beantwoord.

Jij gelooft in "water wordt wijn", "brood en vissen vermenigvuldigen zich", "lopen over water is mogelijk", etc. etc. etc. ???

0
37 Mappie

@32 "Ik geloof dat elk mens onbewust een godsbesef heeft."

Ik geloof dat ieder mens een gezonde onderzoeksdrag naar het onbekende heeft.

Voor sommigen wordt de oplossing gezocht in het creeren van een "gods"beeld: wat men niet begrijpt schrijft men toe aan een opperwezen.
Voor anderen is het aanleiding tot wetenschappelijk onderzoek.

Ik houd het op het laatste.

0
38 Mappie

Het gaat natuurlijk niet om de personen die een boodschap hebben verspreid, maar om de boodschap.
Dan vind ik in ieder geval de boodschap en daden van Jezus bevrijdend voor zijn volgelingen.
De daden en boodschap van Mohammed vind ik dan weer gruwelijk en ontmenselijk. Je zult via die cult maar vrouw of afvallige zijn.

1
39 Mollevanger

De islam moet eerst hier in Nederland de overhand hebben, dan pas gaan mensen zien wat ze missen aan het christendom. Dan krijg je ondergrondse kerken, want je mag je christen zijn niet publiekelijk uiten.

0
40 DONKEY R

Moet wel zeggen dat de hedendaagse kerk zichzelf wel belachelijk maakt. Kindermisbruik, politiek correct en naar de oren praten van de mensen.

0
41 DONKEY R

@31

Jij wil dat het een mysterie en een wonder is zodat jij jezelf speciaal kan voelen en jezelf een plaatsje kan geven, het komt puur voort uit wensdenken in plaats van de waarheid zien.

@32

Blijkbaar moet realiteit en waarheid wijken voor vreugden en euforie als een vreugde junk die gelooft in het eeuwig leeft maar totaal geen functie of doel heeft. Iemand die gelooft dat hij/zei door een perfecte god gemaakt is maar niet zichzelf de vraag durft stellen wat een mens kan toevoegen aan die perfectie en wat de motivatie kan zijn van een perfecte god om iets te creëren wat niks kan toevoegen aan zijn eigen perfectie.

Het is juist bitter dat je geen vreugde kan halen uit de realiteit en het in een sprookje moet zoeken.

@35

Ik zei alleen dat ze zo zijn ontstaan.

Georganiseerde religies zijn er door dwang, angst, invloed hebben, intellectuele luiheid en een menig tal van andere negatieve dingen.

0
42 siberianhotsprings

Nu nog de islamitische ontmoskee-ing..en dan wordt Nederland tenminste weer een mooi en gezellig landje!

1
43 netcat

@37 , ja inderdaad.. die voorbeelden zijn toch allemaal maar een peulenschil vergeleken het veranderen van levenloos materiaal zoals gassen, gesteenten en mineralen etc. in leven?

1
44 Ebbie

@44 Voor mij ben je het bewijs dat er met religieus geindocrineerden simpelweg niet valt te discussieren question

2
45 Mappie

@45 Met mij valt er heel goed te discussiëren, maar je moet wel redelijk blijven. Ik vrees dat het daar bij jou aan schort. Sorry, niet vijandig bedoeld.

0
46 Ebbie

We zullen het wel nooit met elkaar eens worden, Ebbie.

0
47 Mappie

Daarover zijn we het wel eens denk ik. question

0
48 Ebbie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@7Ken je de eisen van Poetin?Oekraine miet dememilitariseren,Oekraine moet de Krim en Donbas inleverenOekraine mag niet bij de NATO/EU....

12 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@39 Ja, mijn fout.Heb geen rekening gehouden met mierenneukers die alles aangrijpen om hun haat acceptabel te maken.Dus even een correct...

13 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@7 Ja....

17 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Vageali6888
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@3"Als Poetin niet kan winnen, dan niemand"Dus sturen we er nog een paar honderd miljard euro extra aan langeafstandsraketten en ander w...

23 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

RobP
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

@3 Heb je het gelezen?...

24 minuten geleden geplaatst door RobP

Vageali6888
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

Ik roep al 20 jaar, 'wees niet naïeve, als puntje bij paaltje komt keren ze zich tegen ons'.En met 'ze' bedoel ik niet iedere immigra...

25 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

RobP
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@4 Afleiden? Het MO komt ons niet militair aanvallen....

26 minuten geleden geplaatst door RobP

RobP
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@2 Als je geluisterd had naar de toespraken van Poetin en zijn geschiedenislessen dan is het antwoord: "Ja."...

27 minuten geleden geplaatst door RobP

Vageali6888
Wat onthullen asielzoekers als je ze vragen stelt zonder zichtbare camera? Jonathan ging undercover

UAE's minister van buitenlandse zakenThere will come a day that we will see far more radical extremist and terrorists coming out of Europe...

30 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

JackKropotkin
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Het was wel een grappige verspreking van die haatstalactiet van Denk. ...

32 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
PoernhubBest 69Naked Butt ShakingFree Rough PornPorrnoStrph KegelsXnxx DengerPorn InterativoSusanna Gibson Leaked VideoCartoon Sexx VideoVillage Sexy BfWyyldeeSasur Bahu Sex VideoColejianas CojiendoSex Nude MalluXxx Bengali DesiSexual Dating SitesF95zonneLuxure. TvX Bp VideoTaylorbreesey NudeBrooke WyldeHd Sex StepmomMalayalam Xxx Hd VideosBulging PornErotics StoriesAlien Sexs国产a VToni Camille LeaksMegan Salinas Porn VideosGeminis 2005 Watch OnlineAshley RosiPornography GroupPhilly Tranny EscortsKeisha Grey TwitterSexocaseiroJeri Ryan SexyNude TomboyLisa Ann Full VideoBusty Lesbians PornKryssi LinEating Poop PornThick Asian PornstarsBoobs Nude SexySxs VidioMom X VidosHot PronVixen AngelHentai SeaTaboo Pron MovieTop Porn DtarsJane WildeSouth Indian NudeNangi Photo DikhaoKarishma Kapoor Porn VideoKiller KatrinXxx Porn DownloadIndianhdsexAnal Porn GifOnly Fans PornSucking Asian TittiesPorn Teens BikiniGaialoveSex In AntyMia Bailey PornTruth Or Dare Pics ArchiveAlexandra Daddario TittiesNiñad XxxCassidy BsnksSpets PhotosXxx SoundGroping TitsWeb Cam Sexy LiveEbony GaggersViva StreerSites.pornoIndian NakedXvideo GandLive SezLeaked Snapchat NakedHornydaddyTeens Interacial PornJavjhdPhoto PornogaphiqueIamvicyoriaWww Porntv ComHot Sex Gril3d Pron AnimationNiksindian Com VideoIndianpormIndian Desi Bhabhi Sex ComFlirt SquirtOoodesiFilmes Pornô Com NovinhasPhilliphino PornAsian StripMilf.esX Cam LiveSarah Miller PornSex Movie Hd FullRulepornDaddy Forces Daughter PornHotlesksTodopokie PornRana Naidu Sex Scenes18 Movies ComLayla RiveraLena Tge PlugIndian Aunty With Boy SexSwinger Mature VideosBest Porn Of TeensScan PornoSexo Gratis TodosSexy LopunnyKim Jeong AhPorn Marathi StoryBig Lip BlowjobsHotnaked BabesFuckermenMorfydd Clark NudeTamilvideosexShaidenrogueVídeo SxCuñada PornHentai Mating PressAsian Tik Tok Tease NudeBf Hindi Video HdWild AttractionXhamster Old ManVdd-176Bollywood Actress Sex MmsSleepover XxxHd Sister Porn VideosHindi Porn X VideosTity BabeAmeri PornJavlinraryXxxmasajesIndian Aunty Fucking PicsKelsi Monroe GangbangFarah Abraham NudePorn Pics GalBefxckingnice'sBrazers SexxxTamil Sex Video DownloadNyyxxiiFast Time Xxx ComKing Kong PornHottest Nude BabesPornos Forcé