door Nexit-En-Snel in Binnenland  ·  297 Reacties

  • 38
  • 1904x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@238 : Even simpel gekeken naar de cijfers mag er wel wat voorzichtigheid in acht genomen worden. Europa is sinds de start van de geschiedenis ongeveer blank geweest. Nederland was in 1970 voor 90% blank. In 2 generaties tijd is dat veranderd naar slechts 75% blank. Dat betekent dat het aandeel niet autochtoon met 150%!! is gestegen. Toch wordt hier nooit naar gekeken. Dit soort veranderingen hebben meestal een logaritmische schaal, waardoor de verandering sneller gaat. Dit soort verhoudingen zijn nog nooit voorgekomen in de geschiedenis zo ver bekend, maar ondertussen is het niets aan de hand en "carry on as usual".

Ik ken het onderzoek niet precies maar deze man heeft wel geleerd om prognoses te maken en het mag dus niet zo maar weggewuifd worden omdat het op een site als scepter gepubliceerd wordt, laat staan dat het direct weer als rechts extreem wordt betiteld. Ik snap dat niet. Met gezond boerenverstand kijkend naar de cijfers, moet je concluderen dat er een shift gaande is. Het aanhalen van die shift wordt echter aan alle kanten gebagatelliseerd en in de rechts extreme hoek druk. Ik snap dat niet precies.

3
251 Gezond boerenverstand

Werken en betalen we onze belastingen daar nou voor?

3
252 Positivo

* Verwijderd door de redactie *

253 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

254 E.Meel

@252
Niet alleen daarvoor. Ook voor de herverdeling van kapitaal binnen de EUSSR. En niet te vergeten de onkostenvergoeding (bovenop het salaris) van ruim €4000,- pm pp voor de mep'ers. Zo blijven die ook (bijna) allemaal voor het gelijkschakelen van de Europese sovjets.

3
255 grovi

Ah, trol emeel komt ontbijten.

3
256 grovi

@253 : Al zou scepter ultra ultra ultra rechts zijn, dat betekent niet dat het onderzoek wat hij aan haalt dat ook is. Als scepter de bijbel of de koran aan haalt, zijn die dan ook opeens ultra rechts? Zelfs jij begrijpt dat dit geen verband leggen is.

Ik weet wel dat de cijfers die Gave aan haalt veel hoger zijn dan andere studies aangeven, maar die andere studies geven nog steeds hogere geboortecijfers aan dan de autochtone bevolking. Nog steeds komt er van niemand antwoord op het feit dat er een shift gaande is die erg zorgvuldig in de gaten gehouden moet worden, maar waar niemand het verder over heeft en dat vind ik persoonlijk nogal naief, zeker van de politiek.

1
257 Gezond boerenverstand

@197 Waarom zou Wilders u willen vervolgen? Omdat u democraat bent?

0
258 LoydMorris

@193 Die foto's van vroeger zijn genomen op de boulevards van de grote steden. Daar hebben ze even mogen ruiken aan westerse luxe. In het achterland etterde de islam vrolijk verder en was het een kwestie van tijd dat die westerse 'decadantie' weer uit de grote steden geschopt werd.

2
259 PeKa

@257 geboortecijfers per gezin zegt helemaal niet zoveel.
Als er 1000 autochtone gezinnen zijn met een geboortecijfer van 1 dan krijg je er 1000 kinderen bij ,Als er 100 allochtone gezinnen zijn met een geboortecijfer 2 zijn dat nog steeds maar 200 kinderen.
Je praat dan over heel wat generaties voor je een overtal aan allochtonen hebt. 40 jaar zijn minder dan 2 generaties en dat gebeurt dus gewoon niet want ook onder allochtonen nemen de geboortecijfers af.
Oh en dan nog even een ander feitje niet iedere allochtoon is een moslim.

1
260 streek

Echt een oproep tot breivikjes dit

1
261 chouffleur

@260 : Ik heb het dan ook nergens over moslims. Ik heb het over de shift autochtoon en allochtoon die van 9:1 naar 3:1 is gegaan in 2 generaties tijd. Let wel 2 generaties!!! Dit is een immense verschuiving maar niemand die hier maar een woord over rept. Dit soort veranderingen moet je heel goed in de gaten houden en leveren een hoop frictie en problemen op (aanpassingsproblemen van beide kanten). Alleen die frictie en problemen worden steevast weggezet als discriminatie, racisme en extreem rechts. Zeker als dit aan de orde wordt gebracht.

Wat je cijfers betreft, nogmaals de ontwikkeling is logaritmisch en op de 1000 autochtone gezinnen hebben we nu dus al 300 allochtone gezinnen. Stel die 1000 gezinnen krijgen dan 1 kind en de allochtone gezinnen 2 kinderen dan is het 1000 om 600 en praten we over een veel grotere versnelling. Want de volgende generatie is dan 1000 om 1200. Dit zijn gewoon cijfers die berekend kunnen worden. En dan wordt de emigratie en immigratie nog niet eens meegerekend.

Dit is wel van alle tijden maar in de hele geschiedenis van Europa is een shift als dit nog nooit voorgekomen. Enkel ongeveer toen de invasie van de moslims bezig was in de middeleeuwen en terug werden gedwongen door de kruistochten.

3
262 Gezond boerenverstand

@262 dus u vindt ook dat alle Duitsers maar moeten vertrekken, alle Polen, alle Amerikanen, alle Japanners, ook die vallen onder die allochtonen.
En dan hebben we het er maar niet over dat er in dit land feitelijk amper een gezin te vinden is wat geen buitenlandse invloed in de genen heeft.
Bij dei 1000 zitten er ook heel wat die enkele generaties terug als allochtoon aangemerkt werden.

2
263 streek

@263 en het artikel gaat wel eenzijdig uit van moslims.
En daarvan laat ik zien dat het dus niet mogelijk is om binnen 40 jaar in de meerderheid te zijn.

1
264 streek

@263 : U maakt een zeer grote denkfout. U gaat iets invullen voor mij wat u niet moet doen. Ik zeg helemaal nergens dat er iemand moet vertrekken. U leest niet wat ik zeg. Stap uit uw tunnelvisie en probeer te begrijpen wat ik zeg. Ik zeg dat er een immense shift gaande is en dat daar voorzichtig mee om moet worden gegaan en dat dit tot frictie en problemen leidt en dat er daarom goed naar gekeken moet worden. Niet meer en niet minder.

En wat doet u, u beschuldigt me ongeveer dat ik allochtonen uit het land wil hebben. Dit zegt meer over u dan over mij. U heeft misschien wel gelijk dat moslims geen meerderheid zijn, dat zie ik ook nog niet zo snel gebeuren. Echter het aandeel zal wel snel stijgen vanwege het logaritmische effect. Zoek dit begrip even op indien u er onbekend mee bent.

4
265 Gezond boerenverstand

@295
En uw punt is precies wat?

3
266 BenErWeer

@258

Niet trollen, het is Wilders die mensen wil vervolgen.

4
267 WijzeDwaas

@253 Gionews360 en de lindanews dat zijn pas goede news bladen proest.

2
268 Truffelaar

@267 En welke mensen wil hij vervolgen? Tenzij u een criminele, gelukszoeker bent die schijt aan onze normen en rechtsstaat heeft, hoeft u niks te vrezen hoor....

5
269 LoydMorris

"Binnen 40 jaar"....

Me dunkt dat als Marrakesh een beetje bij die barbaren uit het Midden-Oosten en Afrika aanslaat, die termijn ruim eerder wordt gehaald, nl. al in komend decennium. question

Volgens Rutte is Marrakesh niet een dwingend protocol... Foutje, bedankt. question

6
270 Gandalf

@259
Deels met u eens.
En uw punt is precies wat?

4
271 BenErWeer

@271 Geen punt. Gewoon een nuancering.

2
272 PeKa

Vanaf 1970 groeit de autochtone bevolking in Nederland niet meer en is er zelf sprake van een lichte daling. Toch is het aantal inwoners in Nederland gegroeid van 13 miljoen (1970) naar 17 miljoen (2017). Dat zijn dus 4 miljoen allochtonen. Toch.....??

3
273 PeKa

@273 dat zijn 4 miljoen immigranten maar dat zijn niet allemaal moslims zoals het artikel claimt.
Om in de meerderheid te komen zullen de 1,5 miljoen moslims van nu binnen 40 jaar moeten groeien tot meer dan 8,5 miljoen en de rest helemaal niet meer groeien.
In 2 generaties ver 6 voudigen lukt al niet en ook de anderen zullen niet stil blijven staan.

1
274 streek

@269

Marokkanen bijvoorbeeld….

4
275 WijzeDwaas

@275 Wilders wil Marokkanen vervolgen?????
Leg eens uit.

1
276 PeKa

@275 Marokkanen die hier in de criminaliteit zitten, onze staatsruif leeg vreten en enkel belang hebben aan ons sociaal stelsel..... Maar dat geldt ook voor de Turken, Afghanen, Somaliërs, Syriërs, Irakezen, Chinezen, Vietnamezen, Noren, Duitsers, Spanjaarden, Grieken etc. etc..... en zelfs "gewone schijt-witte Nederlanders".....

2
277 LoydMorris

* Verwijderd door de redactie *

278 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

279 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

280 E.Meel

@278 "Welke shift praat u over"

Wellicht die van minstens van 1500 naar meer dan 1 miljoen muzelmannen in een kleine 50 jaar tijd in NL ?

2
281 Tepelteefje

@281 Wellicht die van 1500 naar meer dan ...

2
282 Tepelteefje

binnen 40 jaar moslims in de meerderheid?

Of niet. Mogelijk scenario. Binnen 20-30 jaar breekt de hel los in Europa. Moslims tegen autochtonen. Rellen onrusten burgeroorlog. Moslims worden verslagen verdreven en in kampen opgesloten en uitgezet. Of de moslims winnen de strijd, dat kan ook. (dan wordt het helemaal een slachtpartij).
Hoe dan ook met vele vele slachtoffers tot gevolg. Miljoenen mensen die moeten verhuizen vluchten. Halve steden en dorpen in puin.

En dat al allemaal voor niets. Door een stel naïeve gekken die voor geen enkele logische reden miljoenen moslims wilden binnen halen. Merkel voorop, maar ook Macron Rutte, de Belgische politici. En dan nog de volledig doorgeslagen linksgekkies Klaver Assher en dergelijke.

5
283 Minco

Taak van de overheid is om de landsgrenzen te bewaken, en de veiligheid van de burger te waarborgen.
Doen ze dit niet dan maakt de overheid van een land zichzelf overbodig.
En deze bescherming taken voeren ze niet meer uit. Ze kunnen het blijkbaar niet of ze willen het niet uitvoeren.

4
284 Minco

@250 Echelon II
Je verwacht niet moslims zo gelovig blijven???

De trend is anders dat moslims juist steeds gelovige worden en steeds meer terugvallen op hun orthodoxe geloof. Steeds meer hoofddoekjes dragen en boerka's.
Waarom negeer je trend die bezig is? Dat komt je beter uit? Wensdenken?

6
285 Minco

* Verwijderd door de redactie *

286 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

287 E.Meel

"Dat is het besluit van Charles Gave"

Het besluit nog wel.
Heeft dat heldere kicht nog andere dingen besloten? Bijvoorbeeld dat iedereen elke week een gratis ijsje krijgt?

1
288 PuurHagelslag

* Verwijderd door de redactie *

289 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

290 E.Meel

Moet natuurlijk "heldere licht" zijn.

1
291 PuurHagelslag

@289 E.Meel "gevraagd door VVD en CDA"
v
Leugenaar !

Van overheidswege zijn er slechts 4000 gevraagd. De overige honderduizenden dus niet.

3
292 Tepelteefje

@286

Ja hoor.........., daar is juffrouw Lulkoek weer. Je hebt vast al veel van dat soort koekjes in je mond gehad.

3
293 Suwelding

* Verwijderd door de redactie *

294 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

295 Pxf7+

@13

Wat ik als leek kan vaststellen aan de plusjes en de minnen, is dat het hier wereld van de rascisten.

Datgene wat plaatsvond met de Joden in nazi-Duitsland, gebeurt nu met de moslims in Europa.

Verachtelijk, nee, meer dan verachtelijk. Loop allen maar fijn achter de pseudo Hitlers en Mussolini's aan. Help Europa maar naar de verdommenis. Iedereen weet hoe het met nazi-Duitsland is afgelopen.

Nu alleen de sterren nog.

1
296 Zwartwit

@296 heel de wereld staat scherp op moslimterroristen, dus heel, heel, heeeeel misschien, is er iets mis met de islam. Maar dat dringt natuurlijk niet door uw linkse pantserschild, want u wilt hier helemaal niet over nadenken. En over racisme gesproken: daar is de islam niet vies van. Verdiep u eens in de islam misschien. Voor WW2 ( u haalt deze Godwin zelf ook aan ) verdiepte ook niemand zich in meinn kampf. Iedereen onderschatte het en we weten allemaal wat voor hel daarna is losgebarsten. En dat terwijl de islam al voorteken geeft door dagelijks wereldwijd mensen af te slachten, al Allah Akbar roepende. Met als laatste trieste dieptepunt het doorsnijden van de kelen van nietsvermoedende onschuldige meiden die op vakantie waren. Dat is Islam. Of wilt u beweren dat islam vrede is?

0
297 view2006

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
Zou ik militair kunnen zijn, nu de oorlog overal oprukt? - Joop - BNNVARA

Er bestaan geen slechte soldaten. Er bestaan wél slechte officieren....

2 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

LoydMorris
101-jarige Amerikaanse wordt steeds aangezien voor baby

Verschrikkelijk!!!! Dit zal je als 101-jarige maar overkomen. . . (S.O.)...

6 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@24 Ik heb niks verkeerd opgeschreven. Jij snapt gewoon weinig....

23 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@23 Volgende maar leuke grapjes over jezelf maken dan....

25 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Grote verschillen in vaccinatiegraad per wijk: 'In mijn ervaring zijn er drie soorten weigeraars'

@33 Geeft niet. Ik denk dat Strongoli @4 nog wel even zal reageren. 😉...

27 minuten geleden geplaatst door Bop

Nicks R. Van
'Ik ging op date met koning Willem-Alexander'

Ze heeft zeker wat aandacht nodig. Het is allemaal niets geworden dus wat moeten we er mee?...

28 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw samen naar avondshow op NPO1

@4 Naarmate de leeftijd hoger wordt, neemt het relatieve verschil af....

31 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

RobP
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@28 Je opmerking "En verder kom je nu pas, na zovele jaren, oog in oog, met de bijwerkingen daarvan. " is dus voorbarig....

33 minuten geleden geplaatst door RobP

Wedergeboren
Meeuwen zijn vanaf nu de meest gehate vogels

    "Meeuwen zijn vanaf nu de meest gehate vogels (vkmag.com)" Tja PVV, misschien toch maar eens die meeuw, die nsb ook gebruikte, ...

37 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@27Ik wacht de onderzoeken af. Tot die tijd (dat kan wel even duren), laat ik mij maar even niet meer "vol" spuiten. Heb nu wel even genoeg ge...

40 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Body Massage BfMomcreampiesFirst Time Sucking DickHdamateur PornTushys.com3d Animation PornsGay Desi SexLaurenalexis OnlyfansHot Big Boobs StepmomJapanese FamilypornWww.123movies.comHalye ReedPron Full Hd VideosCory Chase Full VideosPornografia NalgonasHannah Brooks PornMother And Son PornBest Friend Hand JobCincinnati ListcrawlerR/gonewilderOnlyfans.leakFabswimgersAnimes HentsAsss LickSexiest Mariah CareyWww Mediatakeout ComPuma KiActress Nude PicsTonight Girlfriend ComPorn Bisexual MenReneesrealmsPornstar PunishmentSuper Telugu Sex VideosCuckhold Cream PieWww Adulwork ComSex On Video CallAno Danchi No Tsumatachi WaDicksuckingElitepainKushboo Sex FilmBig Chut VideoAali KaliTarzan X Porn VideoLilah_lovesyou PornBeurettes X VideosHottest Asian PornstarsVrgas GrandesMature Porn CreampiesSteep Brother PornNude In MoviesDakota Tyler PovFurry Incest HentaiMilf Porn VideosTeenage Jerking OffBoobs Sex IndianChudwati Hui LadkiChina Ladies Sex VideoGayporn TurkishSex Desi Hd VideoPublic FootjobKiller Katrin OnlyfansPure Mature.comFourm PornMiley Cyrus NudeMadidon Beer NakedXxxporno ColombianaPegginIndian College Girls Sex ComSex Blue Film TeluguLily Xxx VideoJapanese Bbc XxxHardcorecartoon PornXxxbbcKayden CrossFive Nights At Freddys FutaHd Pron DownloadHanime.comAsian Bigboobs PornLesbians Porn VideoaGay Anime Porn VideosLesbian Tit LickersPaula Abdul NudeCrazyjamjam OnlyfansCaughtfuckBest Nude CelebsFilms X PornosMininas PeladasChubby Bhabhi NudeFelicia VoxRajabokepThe Load House PornVillage Aunty FuckXvideos BabesBlackanalpornMeet And Fuck GameSister Brother BrazzerYasmeena Ali VideosPlnet SuzyGirls And SexIndian Hot SuhagratIxxx Movies TubeKatie Sigmond Onlyfans LeaksBeeg Step SisIndian Village Aunty Porn VideoPerscope PornHentai No CensureXvideos RedeMolly Eskam LeaksLilli Luxe NudeEmma Watson Fake NudeMia Sins NudeHentaihypnosisMujeres Haciendo SexoNaked Teen HotCall Of Duty Ghost PornXxx MotuPussyhornyJustdwallowsCharlea DeraAnal SistersRuneadventureChin XvideoXvdiesoEmily Addison AnalStepmom FuckingAlejandraquiroz.oficialWww.imagefap.cimManga 18 ClubParodiaspornoLeaked SextapeMukis KitchenFull Sex Video Hindi MaiXxx Sex ConWholesome PornOlder Naked Women69 Position PicsSexy Milf PornKennedy Leigh OnlyfansBlacl Anal PornVr Porn Game FreeMélanie Laurent NudeSexb VideoMuslim Xxx Video ComCojiendo HermanaDesi Love SexSexy BiluPakistani Porn TubeFree HdpussyRough AnalCatgirl Hentais